Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Eleon Cosmetics



Eleon Cosmetics







Γεια σας Glamorous


Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει πολύ να αναφέρομαι σε <<φυσικά >> καλλυντικά, διότι ανακάλυψα τις θαυματουργές ιδιότητες που έχουν, τόσο για τα φυσικά τους αποτελέσματα αλλά και για τα θειικά τους αρώματα .Η αλήθεια είναι ότι όλες μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστές. Οι αρχαίες Ελληνίδες ξεχώριζαν στη ομορφιά και στην καλαισθησία γιατί  είχαν ανακαλύψει <<τα καλλυντικά της φύσης>>.Σήμερα την <<μαγεία της φύσης>> στα καλλυντικά μας  μας την φέρνει οι εταιρία ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ CANA .Είναι μια εταιρία που αντλώντας τη σοφία της Φύσης και τη βιοποικιλότητά της, ανέπτυξαν τη σειρά περιποίησης προσώπου éleon.

Η σειρά éleon  είναι με βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα ευεργετικά οφέλη των βιολογικών ελαίων και των φυτικών εκχυλισμάτων προστατεύοντας την επιδερμίδα και συμβάλλοντας στην ανάκτηση της λάμψης και της νεανικής της όψης.

Η σειρά  éleon περιέχει βιολογικά έλαια Καμελίνας ( Οι  καλλυντικές ιδιότητες της Καμελίνας είναι πολλές και χρήσιμες ακόμα και στα αρχαία χρόνια διότι με το έλαιο της έφτιαχναν καλλυντικά για το πρόσωπο ,μαλλιά και έλαια για μασάζ).

Αλλά και έλαια Ελιάς (Αγαπημένο δέντρο στην Ελλάδα που μας συνδέει μαζί του η Ιστορία. Θειικό δώρο για τον άνθρωπο. Οι θεές του Ολύμπου χρησιμοποιούσαν ένα είδος «αλοιφής» από λάδι ελιάς, το οποίο πίστευαν ότι είχε θαυματουργικές ιδιότητες για το σώμα. Η Ήρα άλειφε το σώμα της με ένα αρωματικό ελαιόλαδο).





 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Την σειρά éleon φτιάχνονται από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana  και είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1928. Με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών προϊόντων, Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών και Δερμοκαλλυντικών προϊόντων αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς με μια ομάδα 200 έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων των φαρμακευτικών εργαστηρίων Cana.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Radiance & Revitalizing Face Mask-all skin types 
 (Μάσκα Λάμψης &Αναζωογόνησης)-για όλους τους τύπους δέρματος)






Τα τελευταία χρόνια έχω γενικά μία εμμονή με τις μάσκες πρόσωπού και για αυτό  η αγάπη μου για αυτές είναι πολύ γνωστή.!!!!
 

Την μάσκα την χρησιμοποίησα  για να δώσω Λάμψη στο πρόσωπό μου διότι κακά τα ψέματα η κούραση τον τελευταίο καιρό έχει κάνει το πρόσωπό μου να φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο, αφυδατωμένο και θαμπό.

Είναι μία μάσκα Λάμψης και αναζωογόνησης εκρού χρώματος ,με <<παχιά>> υφή και με μυρωδιές που μου θυμίζουν ανθισμένες αμυγδαλιές και ανθισμένους κήπους με λεμόνια. Χρησιμοποιώντας την  ένιωσα το δέρμα μου ΛΑΜΠΕΡΟ KAI ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΜΕΝΟ .Η μάσκα δεν <<τραβάει>> το δέρμα και δεν ένιωσα κανένα <<τσούξιμο>>,αντίθετα ένιωσα να καταπραΰνει και να  ΦΩΤΙΖΕΙ την επιδερμίδα μου, ένιωσα άμεσα την σύσφιξη και τόνωση που μου προσέφερε χάρη στο έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού που περιέχει. Επίσης έθρεψε σε βάθος την επιδερμίδα μου αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή με τα βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς που έχει και που είναι πλούσια σε ωμέγα 3-6-9 και σε πολυφαινόλες. Τα εκχύλισμα φλούδας λεμονιού που περιέχει βοήθησαν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην εξισορρόπηση του τόνου της επιδερμίδας μου. Η μάσκα είναι σε πολύ πρακτικό σωληνάριο των 40ml.Με το μαγικό άγγιγμα των éleon το δέρμα μου έγινε πολύ απαλό και λείο!!!!

Την εφαρμόζω δύο φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπό για 10 λεπτά και μετα ξεπλένω με νερό.



 Anti-Wrinkle &Firming Serum- all skin types
 (Αντιρυτιδικός και Συσφιγκτικός  Ορός- για όλους τους τύπους επιδερμίδας)



Σας έχω αναφέρει πολλές φορές ότι όλες μας μεγαλώνοντας πρέπει  να χρησιμοποιούμαι αντιρυτιδικό και συσφικτικό ορό ακόμα και αν δεν έχουμε δεί καμία ρυτίδα ακόμα, έστω και προληπτικά πρέπει  να βάζουμε έναν τέτοιο ορό γιατί βοηθάει στην ενίσχυση  και παραγωγή κολλαγόνου που με τα χρόνια μειώνεται. Έτσι και εγώ στην ηλικία 30+ είναι σίγουρο ότι το δέρμα μου τον είχε ανάγκη .

Είναι ένας απίθανος ορός  με σχεδόν λευκό χρώμα  με ρευστή υφή(σαν νερό). Το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν τον έβαλα ήταν <<δροσιά>> και την αίσθηση φρεσκάδας. Σχεδόν από τις πρώτες ημέρες λείανε σε μεγάλο βαθμό τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που είχα και βελτίωσε αισθητά το περίγραμμα του πρόσωπού μου .Απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν είναι καθόλου λιπαρός .Περιέχει  εκχυλίσματα από goji berry που μας προσφέρουν  αντιοξειδωτική προστασία , βιταμίνη Ε που προστατεύει την επιδερμίδα από τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, καθώς και βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς που έκαναν την επιδερμίδα μου απίστευτα απαλή και λαμπερή. Το άρωμα του είναι υπέροχο και γλυκό. Τον εφαρμόζω πρωί-βράδυ σε καθαρό πρόσωπό και λαιμό. Είναι σε πρακτικό σωληνάριο των 30ml.Είναι ένας ορός που σίγουρα θα τον έχετε πάντα μαζί σας!!!!
  


 Eye Cream for Dark Circles & Puffiness
 (Κρέμα Mατιών για τους Mαύρους Κύκλους και τα Kουρασμένα  μάτια)




Μια από τις ανησυχίες σχετικά με το δέρμα είναι πώς να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια, είναι ένα παράπονο που ακούω καθημερινά από τις φίλες μου. Λίγο η έλλειψη ύπνου, αλλεργίες, το κλίμα, το άγχος, εργασία είναι οι αιτίες που το  προκαλούν. Επίσης μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες και όλο αυτό είναι κακός οιωνός το πώς θα πάει η υπόλοιπη ημέρα.

Εγώ προσωπικά μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια έχω πάντα από την έλλειψη ύπνου και όχι όπως κάποιες φίλες μου που οφείλεται από γενετικά αίτια. Δοκίμασα το προϊόν την επόμενη ημέρα  από ξενύχτια που είχα κάνει.


Είναι μία κρέμα λευκού χρώματος ,με αραιή υφή και υπέροχο γλυκό άρωμα, που απορροφάται αμέσως και έκανε την περιοχή κάτω από τα μάτια μου πολύ απαλή, μειώνοντας  τους μαύρους κύκλους και ανακουφίζοντας τα πρησμένα μάτια  μου χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα Προβιοτικών, πράσινου τσαγιού, ροδιού και καφεΐνης. Χάρισε στο βλέμμα μου ΛΑΜΨΗ με τη βοήθεια οπτικών φωτοδιαθλαστών που διαχέουν το φως. Και διαπίστωσα ότι βελτιώθηκε και η ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών .Περιέχει συνένζυμο Q10, προβιταμίνη Β5, έλαια Καμελίνας και Ελιάς. Είναι σε πρακτική συσκευασία των 15ml και την εφαρμόζω στην περιοχή γύρω από τα μάτια πρωί-βράδυ.





 Στα προϊόντα éleon νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !!


Ευχαριστώ πολύ τα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ CANA για τα υπέροχα προϊόντα και την χορηγία αυτών.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ




2 σχόλια:

  1. Βοήθησε πολύ αυτή η κριτική, ευχαριστώ! :-) Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ιωάννα,σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε.Για οποιαδήποτε απορία ,είμαστε στην διάθεσή σου.

      Διαγραφή