Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Kaloe



Kaloe



Γειά σας Glamorous,

Σήμερα θα σας μιλήσω για το <<φυτό της αθανασίας>>. Ένα φυτό  που είναι αγαπημένο της κοσμετολογίας, η αλόη ,είναι στην πραγματικότητα το θαυματουργό φυσικό συστατικό για άψογο δέρμα. Με ενυδατικές, ρυθμιστικές, καθαριστικές και θεραπευτικές ιδιότητες, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, είναι το φυτό που διαθέτει το μακρύτερο ίσως κατάλογο χρήσης  και δεν είναι άλλο από την Aloe Vera

Η λέξη «αλόη» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «alloeh» που σημαίνει «πικρή και λαμπερή ουσία», ενώ η λέξη «vera» είναι λατινική και σημαίνει γνήσιος, αληθινός. 

Η Αλόη βέρα έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι βασίλισσες της Αιγύπτου Νεφερτίτη και Κλεοπάτρα συνέδεσαν τη χρήση της με την αναζήτηση τους για φυσική ομορφιά, εκτιμούσαν ιδιαίτερα την Αλόη Βέρα σαν φροντίδα ομορφιάς, αφού στην εποχή εκείνη η ομορφιά και η υγεία ήταν πολύ περισσότερο συνδεδεμένες από ό,τι σήμερα. Η γοητευτική Κλεοπάτρα θεωρούσε την Αλόη ως μυστικό της ομορφιάς της.. Ενώ ο Αριστοτέλης έπεισε τον Μέγα Αλέξανδρο να κατακτήσει το νησί Σοκότρα στον Ινδικό Ωκεανό, για να εξασφαλίσει άφθονη ποσότητα φυτών Αλόης, για να γιατρεύει τους τραυματισμένους στρατιώτες του. Η Αλόη θεωρείται  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η εταιρία  Kaloe ξεκίνησε το 2014 στην Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας προϊόντα βασισμένα στην Aloe vera. Η παραγωγή του Φυσικού Χυμού Aloe Vera Gel, είναι ένα προϊόν μετά από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών. Η πολιτική ανάπτυξης της είναι ότι, η εταιρεία θα παράγει μόνο προϊόντα με βάση την Aloe Vera περίπου σε 22 είκοσι δύο διαφορετικούς κωδικούς. Δεν αντιστρατεύεται τις παραδοσιακές καλλιέργειες, αντιθέτως αξιοποιεί προϊόντα του πρωτογενή τομέα για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Τα προϊόντα της υποβάλλονται συνεχώς και προγραμματισμένα, σε όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους καθώς και σε όλους τους απαραίτητους μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Kaloe - Σαμπουάν με Aloe Vera & Μέλι 200ml



Σας έχω αναφέρει ότι πριν λίγο καιρό παραβρέθηκα σε έκθεση ομορφιάς που εκεί γνώρισα πολύ ενδιαφέρουσες εταιρίες. Μία καταπράσινη  εταιρία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον όσο αφορά τα <<φυσικά της προϊόντα>> είναι και η Kaloe

Πάντα αναζητώ εταιρίες που έχουν να μου δώσουν το κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Η εταιρία Kaloe όχι μόνο μου τράβηξε το ενδιαφέρον αλλά με έκανε να αγαπήσω την Aloe Vera και να γίνω και εγώ φανατική θαυμάστρια της!!

Πείτε μου ποια από εμάς δεν θέλει τα καλλυντικά της να προέρχονται μόνο από αγνα συστατικά της φύσης? Πιστεύω στην σημερινή εποχή που έχουμε πληροφόρηση θα πρέπει πάντα να διαλέγουμε τέτοια καλλυντικά.

Σας έχω αναφέρει πολλές φορές ότι η ομορφιά είναι ένα γενικό σύνολο πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε για τον εαυτό μας. Έτσι μέσα σε αυτό το γενικό σύνολο είναι το να έχουμε και όμορφα και υγιή μαλλιά.
Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα της ξηροδερμίας στο σώμα μου είναι έντονο ,όσο και στο κεφάλι μου. Ρωτώντας   τον δερματολόγο μου ,μου συνέστησε να χρησιμοποιώ προϊόντα με   <<αγνά>>συστατικά. Και τι ποιο κατάλληλο από το σαμπουάν της Kaloe .
Είναι ένα απαλό σαμπουάν σε μορφή τζέλ και είναι στο χρώμα του <<μελιού>>. Το άρωμα του μου θυμίζει <<παστέλι>> και είναι υπέροχο διότι μου ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις. Από τα πρώτα κιόλας λουσίματα είδα διαφορά στα μαλλιά μου τόσο όσο αφορά την  ξηροδερμία που εξαφανίστηκε αλλά σταμάτησα να έχω και πιτυρίδα και ψαλίδα που είναι αποτέλεσμα της ξηροδερμίας . Ένιωσα να ενυδατώνει και να μαλακώνει τα μαλλιά μου , ενώ  ταυτόχρονα προστατεύει από ερεθισμούς το τριχωτό της κεφαλής μου. Όλα αυτά οφείλονται στα συστατικά που περιέχει από Αλόη, μέλι ,jojoba και πανθενόλη. Τα μαλλιά μου έγιναν πάλι απαλά και τα αισθάνομαι ανάλαφρα. Άρχισα  να έχω πάλι λαμπερά , όμορφα και ζωντανά μαλλιά!!
Το βάζω σε βρεγμένα μαλλιά και κάνω ελαφρύ μασάζ και τα ξεβγάζω καλά με χλιαρό νερό. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για συχνή χρήση. Έχει πολύ πρακτική συσκευασία για ταξίδια.



Kaloe -  Οδοντόπαστα με Aloe Vera & Μαστίχα Χίου 


Πόσες φορές έχουμε δει όμορφα πρόσωπα αλλά δυστυχώς από την χρήση καφέδων, τσιγάρων και από το τσάι χάνουν την λάμψη από το πρόσωπό τους και το χαμόγελο τους είναι μουντό και με κηλίδες? Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές και πολύ άσχημο διότι όταν μιλάμε σε κάποιον δεν είναι και ότι το καλύτερο, τα δόντια του να είναι κιτρινισμένα !!

Ένα λαμπερό πρόσωπο πρέπει πάντα να συνοδεύεται από ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο ,χωρίς τις κίτρινες κηλίδες .
Σε περίπτωση που είστε και εσείς σε αυτή την κατηγορία το πρόβλημα σας έχει φυσικά και λύση…..

Η Kaloe έφτιαξε για εμάς μια οδοντόπαστα με φυσικά εκχυλίσματα από Αλόη, Μαστίχα  Χίου, Δίκταμο, Χαμομήλι, Καλεντούλα και Χαρούπι (από ότι βλέπεται είναι όλα προϊόντα από την φύση).
Είναι μία οδοντόπαστα λευκού χρώματος με πολύ παχιά υφή που κάνει ικανοποιητικό αφρό και με υπέροχο άρωμα Μαστίχας(το καλύτερο και πιο περίεργο που έχω δοκιμάσει μιας και δεν είχα ξανασυναντήσει αυτό το άρωμα σε οδοντόπαστα).
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πίνω πολύ σοκολάτα οπότε είχα και εγώ ένα μικρό πρόβλημα ,αλλά πλέον είναι παρελθόν διότι χρησιμοποιώντας την οδοντόπαστα Kaloe το πρόβλημα λύθηκε !!
Την χρησιμοποιώ τρείς φορές την ημέρα  και είδα να δρα πολύ αποτελεσματικά σε μικρό χρονικό διάστημα. Έπαψα να έχω κίτρινες κηλίδες και είμαι σίγουρη ότι έχω πάντα δροσερή αναπνοή και όμορφα υγιή δόντια και ούλα !!!
Δεν περιέχει parabens, sls &φθόριο.



Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι χαίρομαι να γνωρίζω τόσο υπέροχες εταιρίες ,με ανθρώπους που ότι και αν κάνουν έχουν πάθος και μεράκι, που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της εποχής και σε συνδυασμό με την γνώση των χρόνων και με σεβασμό στην φύση και τα προϊόντα της ,μας τα προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο . Μία από αυτές είναι η Kaloe και οι άνθρωποί της που έφτιαξαν υπέροχα Ελληνικά προϊόντα από Aloe Vera.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ




2 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΩΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο υπέροχα αλλά και με αγνά συστατικά.Προσωπικά είμαι και επίσημα φανατική της ΑLOE VERA!

      Διαγραφή