Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ALOE VERA NAXOS-ALOVEN Review



ALOE VERA NAXOS


Γειά σας Glamorous,

Η ρήση ότι η <<ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας>>είναι πια κοινότυπη, αν και καθόλου επίκαιρη τελικά, αφού η εσωτερικότητα δεν είναι σίγουρα η τάση της εποχής. Το πρόσωπό μας, όμως είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας , της προσωπικότητας μας, της πνευματικότητας μας, ο καθρέφτης της υγείας μας, αλλά και ο καθρέφτης του πόνου , της κούρασης ,του άγχους ,των ψυχικών τραυμάτων, του θυμού… Ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ζητούμενο για κάθε γυναίκα, αλλά και άντρα.
Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα του προσώπου μας χάνει την ελαστικότητα του και τα δομικά συστατικά του. Εμφανίζονται οι πτυχώσεις ,οι γραμμές, η χαλάρωση, οι ρυτίδες…. Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας .
Κι αν ψάχνουμε γι’ αυτό το trick που θα μας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση... αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση!
Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. ¨Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας (ρύπους, ήλιος κ.α.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα, το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.

Για να διατηρηθεί το δέρμα του προσώπου μας φρέσκο, νεανικό και χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χρειάζεται την δική του ξεχωριστή περιποίηση. Μία σωστή «συμπεριφορά» θα μας βοηθήσει να  απαλλαγούμε από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα το χειμώνα. Και την λύση μας την δίνει η εταιρία  ALOE VERA NAXOS…





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες που εδρεύει στην Νάξο. Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Αποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης. Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.
Σήμερα η Αλόε Βέρα Νάξου παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό τζελ αλόης καθώς και παρασκευάσματα επ’αυτού με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλόης στην αγορά.

Το όραμα της εταιρίας είναι μια κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά βιολογικού ζελέ αλόης την οποία θα κατακτήσει στηριζόμενη σε ξεκάθαρες αξίες και στόχους



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


ALOVEN - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ



Αλόη βέρα: Η καλή φίλη της επιδερμίδας μας…..

Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι εμπειρίες μας ,κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο δέρμα μας και ιδιαίτερα σε αυτό του προσώπου.. Επίσης ο χειμώνας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εχθρός της ομορφιάς μας και της εικόνας μας. Τα χείλη μας σκάνε, τα χέρια μας κοκκινίζουν από το κρύο, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και η επιδερμίδα μας ξεραίνεται. Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν και σε εμάς το χειμώνα!
Αλλά με 5.000 χρόνια προϊστορίας, αλλά και σύγχρονη επιστημονική αναγνώριση, η αλόη βέρα έχει πολλά και σημαντικά να προσφέρει στην υγεία και την ομορφιά μας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμασαν ''φυτό της αθανασίας'' και όχι άδικα. Η Αλόη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για σκοπούς που αφορούν την υγεία του σώματος, ενώ τα ευεργετικά οφέλη της για την επιδερμίδα την αναδεικνύουν σε βασικό συστατικό για την καθημερινή μας φροντίδα.
Πρόκειται για ένα θαυματουργό προϊόν περιποίησης και ομορφιάς το οποίο εκπλήσσει θετικά με τις ανεξάντλητες δυνατότητες χρήσης του. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν καθημερινά τις δυνατότητες αυτές, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς τρόπους αποτελεσματικής εφαρμογής της ALOVEN.
Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και η ALOVEN είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση, έρχεται να δώσει τη λύση και η  επιδερμίδα μας να ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της. Έτσι το πρόσωπό μας γίνεται λείο και απαλό  αποκαλύπτοντας όλη τη φυσική του λάμψη.

Το τζελ ALOVEN ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ, η αλόη βέρα δρα ως ενυδατικό και κάνει ιδιαίτερα καλό στο πρόσωπο αν την εφαρμόζουμε προτού βάλουμε το makeup  μας. Για τους άνδρες το τζελ της ALOVEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. 

Μέσα στις δυνατότητες της ALOVEN συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη Βέρα είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Αναλυτικότερα τα ευεργετικά οφέλη της αλόης για την επιδερμίδα μας και όχι μόνο ,είναι:


  • Ως ενυδατική: Η μεγάλη αναγεννητική της ικανότητα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ενώ στα θρεπτικά της συστατικά που περιλαμβάνει ,ενεργούν στην δημιουργία νέων κυττάρων, αφαιρούν τις ρυτίδες και εξαλείφουν την ξηρότητα. Καθαρίζει τις λιπαρές επιδερμίδες, ενυδατώνει τις ξηρές και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.



  • Αντιμετωπίζει την ακμή: Το τζελ της ALOVEN συμβάλλει στην επούλωση των πληγών και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μειώνουν τη φλεγμονή του δέρματος. Επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρήγορα και φυσικά. Η αλόη είναι κατευναστική ουσία και μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές, τα σπυράκια και τη φαγούρα.




  • Κατά της γήρανσης: Το τζελ της ALOVEN συμβάλλει στο να βελτιωθεί η φυσική σφριγηλότητα του δέρματος.



  • Αντιμετωπίζει το ηλιακό έγκαυμα:  Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του.




  • Συμβάλλει στη μείωση των ραγάδων: Το τζελ της αλόης μπορεί να μας βοηθήσει να κρύψουμε αυτές τις ραγάδες και θα συμβάλλει στην επούλωση αυτών των πληγών.


Το Aloven το εφαρμόζω καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπού, του σώματος και  των μαλλιών. Ιδανικά χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε καθαρό, ζεστό, υγρό δέρμα, για περαιτέρω ενισχύσεις απορρόφησης του τζελ. Επειδή η αναγέννηση και επανόρθωση του δέρματος εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου το χρησιμοποιώ και ως κρέμα νύχτας. Απλώνω μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις στο πρόσωπο και λαιμό.

Είναι σε γυάλινη ,κομψή συσκευασία ,με πολύ ποσότητα και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!





Η ALOE VERA NAXOS θέλοντας να ικανοποιήσει όλες τις καθημερινές μας ανάγκες προσανατολίζοντας τη φιλοσοφία της στον σύγχρονο άνθρωπο, έχει ενσωματώσει στη γκάμα της το καινοτόμο προϊόν Aloven. H αγάπη για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή φαρμάκων για πολλούς αιώνες, έκανε την ALOE VERA NAXOS να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Το Aloven είναι κατασκευασμένο με τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής, είναι μοναδικό, πρωτότυπο, υψηλής ποιότητας & αξίας και χρησιμοποιείται για ομορφιά, φρεσκάδα και υγεία.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ALOE VERA NAXOS για την χορηγία του προϊόντος!

Το προϊόν Aloven το βρίσκεται εδώ:http://www.aloeveranaxos.com

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση!Η αλόη βέρα είναι αγαπημένη μου και υπάρχει παντού στο σπίτι μου και φυσικά σε γλάστρες στο μπαλκόνι!!! Δεν ήξερα την συγκεκριμένη εταιρεία και θα την κοιτάξω, το gel είναι διάφανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Κατερίνα.Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Και για εμένα η αλόη βέρα είναι η αγαπημένη μου και την έχω σε 8 γλάστρες και περιμένω τον 4 χρόνο για να μεγαλώσουν.Η Aloven είναι ότι πιο αγνό μπορείς να δοκιμάσεις στο δέρμα σου.Είναι τζέλ και έχει αυτό το <> χρώμα που έχει η αλόη ,αλλά όταν μπαίνει στο δέρμα ,είναι τελείως διάφανη.

      Διαγραφή