Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

La vie naturelle Review


La vie naturelle



Γειά σας Glamorous,


<<O τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουμε>>. Αυτό το είπε ο Αριστοτέλης, πολλά χρόνια πριν ξεκινήσουν οι επιστημονικές μελέτες που αναζητούν τρόπους να απομακρύνουν τα γηρατειά και να αυξήσουν τα χρόνια ζωής μας. Η αναζήτηση της αιώνιας νεότητας είναι το όνειρο του ανθρώπου... από πάντα. Ωστόσο, κανείς ποτέ δεν ξέφυγε από τη γήρανση και τη φθορά. Oι περισσότεροι έχουμε αποδεχθεί και τα δύο ως προϋποθέσεις για την ύπαρξη της ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε ένα θαύμα, καθώς η γήρανση μειώνει σιγά-σιγά τις φυσικές μας δυνάμεις, τη γονιμότητα, την ελκυστικότητά μας, τη μνήμη μας και κλονίζει την υγεία μας.

Μπορούμε όμως να δραπετεύσουμε από το γήρας; Αυτό το ερώτημα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους επιστήμονες. Και ποια γυναίκα δεν θέλει να κάνει το χρόνο τον καλύτερο φίλο της και να διατηρεί την επιδερμίδα της πάντα φρέσκια και νεανική; Από την άλλη, το λιγότερο που θα θέλαμε να μας συμβεί είναι να φαινόμαστε μεγαλύτερες και το πρόσωπό μας να δείχνει πιο γερασμένο, από την κανονική μας ηλικία.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάποια ηλικία παρόλα αυτά η επιδερμίδα του προσώπου τους φαίνεται πολύ νεότερη. Αντίθετα υπάρχουν γυναίκες με σχετικά μικρή ηλικία που το πρόσωπό τους αρχίζει να σχηματίζει τις πρώτες λεπτές γραμμές ή ακόμα και ρυτίδες.


 Τα Χριστούγεννα, μία από τις πιο λαμπερές εορταστικές περιόδους της χρονιάς, είναι προ των πυλών έστω κι αν μας φαίνεται περίεργο λόγω καιρικών συνθηκών. Σύντομα θα δούμε τα πρώτα φωτεινά πολύχρωμα λαμπιόνια να στολίζουν την αγορά, τους δρόμους και τα σπίτια μας. Μέσα στη γενική εορταστική αναδιαμόρφωση του σπιτιού, της γκαρνταρόμπας και της ψυχολογίας μας είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για την «αναδόμηση» και αναζωογόνηση του δέρματός μας, ώστε να καταφέρουμε να «λάμψουμε» στο επόμενο ρεβεγιόν με τα προϊόντα της La vie naturelle .








ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


H La Vie Naturelle είναι μια εταιρεία που οι βάσεις και τα θεμέλιά της, είναι η Αγάπη για φυσική ομορφιά, αναλλοίωτη στο χρόνο.

Η πλούσια Ελληνική φύση είναι και θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης τους ,συνεχίζοντας να είναι δημιουργικοί.  Μέσα από 10-ετή εμπειρία τους στο χώρο της ομορφιάς, την αγάπη τους για τα προϊόντα τους, που είναι το κίνητρό τους για να συνεχίσουνε να δημιουργούνε.

Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.








Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:







24-hour anti-wrinkle face moisturizer

(24ωρη-αντιρυτιδική κρέμα προσώπου)





Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε. Η γήρανση προσώπου όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαδίζει με την ηλικία και μας χτυπάει την πόρτα πολύ νωρίτερα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

 Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Αρκετές γυναίκες τα τελευταία χρόνια προτίμησαν την χρήση των φυσικών προϊόντων της La vie naturelle, με καταπληκτικά αποτελέσματα και εννοείται χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας.

Τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς. Η πάροδος του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια της, σε άλλους ανθρώπους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Γιατί όμως ο χρόνος κάνει διακρίσεις; Φταίνε τα γονίδια για τη γήρανση ή εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;


Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν, στην πραγματικότητα, δύο διαφορετικά είδη γήρανσης. Η γήρανση που προκαλείται από τα γονίδια που κληρονομούμε και ο άλλος τύπος της γήρανσης είναι γνωστή ως εξωγενής γήρανση και προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.

Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.


Η κρέμα 24-hour anti-wrinkle face moisturizer της La vie naturelle είναι η φυσική λύση για την γήρανση του προσώπου.

Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. Με την κρέμα 24-hour anti-wrinkle face moisturizer η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα. Κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα φρούτων και φύλλων ελιάς ,βιταμίνες, κολλαγόνο, ελαστίνη και αμυγδαλέλαιο για λάμψη και φρεσκάδα!! Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Το άρωμα της θυμίζει πούδρα και είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και γυάλινη και μπορώ να την έχω πάντα μαζί μου!



Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά απλώνοντας την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου.








La vie naturelle - Λάδι περιποίησης προσώπου





Beauté, Mon Dieu…..


Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για την εμφάνιση του προσώπου μας και ο καθρέφτης είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τo δέρμα μας είναι το τμήμα του εαυτού μας που δέχεται πρώτο τις ταλαιπωρίες και τις επιδράσεις από διάφορες συνθήκες.

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, η κάθε μια παρουσιάζει διαφορετικές καιρικές συνθήκες, που επηρεάζουν το δέρμα, το όποιο πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για να μπορέσει το δέρμα να ανταποκριθεί πρέπει να καλυφθούν οι νέες ανάγκες του.. Το αποτέλεσμα είναι το πρόγραμμα ομορφιάς μας να ποικίλλει ανάλογα με την εποχή.

Το δέρμα μας αντιδρά διαφορετικά όταν έχει να αντιμετωπίσει το κρύο του χειμώνα και τον άνεμο. Τους “ξηρούς” μήνες του χειμώνα, είναι δύσκολο να κρατήσουμε το δέρμα μας απαλό, λείο και “ροδαλό”, όπως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το αποτέλεσμα είναι αίσθηση τραβήγματος, ξεφλούδισμα και κοκκινίλες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η ισορροπία της υγρασίας της ενδέχεται να διαταραχθεί με αποτέλεσμα το δέρμα μας να έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση….

Ο λόγος για τα λάδια προσώπου που μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον της σύγχρονης κοσμητολογίας και των απανταχού γυναικών. Αν και τα φυτικά έλαια είναι το αρχαιότερο καλλυντικό προϊόν, μέχρι το πρόσφατο, σχετικά, παρελθόν τα βρίσκαμε σε εξειδικευμένες φόρμουλες, που χρησιμοποιούνταν στα ινστιτούτα περιποίησης παραδοσιακών οίκων ομορφιάς, γαλλικής κυρίως προέλευσης, με λίγες αλλά φανατικές οπαδούς. 


Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες έχουν να κερδίσουν τα πιο πολλά από ένα face oil. Ακόμα όμως και μια κανονική επιδερμίδα, που, τώρα το χειμώνα, ταλαιπωρείται από τον ξηρό και ζεστό αέρα των κλιματιστικών στο σπίτι, στο γραφείο ή στο αυτοκίνητο, το δέχεται, όπως διαπίστωσα, με… ευγνωμοσύνη.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το La vie naturelle -Λάδι περιποίησης προσώπου, είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση με τη μεγαλύτερη ποσότητα.


Πρόκειται για ένα λάδι προσώπου εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες τις επιδερμίδας. Εκτός από τις ευεργετικές του ιδιότητες όμως, αυτό που με ενθουσίασε ήταν η υπέροχη αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα. Η μη λιπαρή του σύνθεση κάνει να νιώθω την επιδερμίδα μου απαλή και ταυτόχρονα ενυδατωμένη. Κυρίως αυτή την περίοδο που κατά κανόνα η επιδερμίδα μας παρουσιάζει ξηρότητα λόγω καιρού, το La vie naturelle -Λάδι περιποίησης προσώπου έχει λειτουργήσει καταλυτικά στην προστασία αλλά και στη φροντίδα του.

Η πρώτη μου εμπειρία μετά την πρώτη χρήση του μαγικού La vie naturelle -Λάδι περιποίησης προσώπου είναι εκπληκτική: έκανε το πρόσωπο μου λαμπερό, ενώ όταν το αγγίζω το νιώθω στιλπνό και λείο! Με ελαφριά και αισθησιακή υφή ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Συνδυάζει ταυτόχρονα τη στεγνή υφή με την έντονη θρέψη. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει το πρόσωπο .. είναι ένα θρεπτικό λάδι που βοηθά στην ενυδάτωση και ευνοεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος για να έχουμε επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Είναι φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Νιώθω αμέσως πόσο τέλεια έχει απορροφηθεί χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας.  Η αίσθηση του είναι τόσο ευχάριστη και  δεν είναι καθόλου "βαρύ", όπως θα φανταζόταν κανείς για ένα λάδι προσώπου. Μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένη!


Είναι για γυναίκες με ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα που επιθυμούν να συνδυάσουν την απόλαυση ενός ξηρού λαδιού με την αποτελεσματικότητα μιας βαθιάς φροντίδας.

Με συνεπαίρνει το θεϊκό, αισθησιακό άρωμα του γεγονός που οφείλεται στο αιθέριο έλαιο λεβάντας που περιέχει, ενώ εντυπωσιάζομαι από το ειδικό σταγονόμετρο που είναι πολύ πρακτικό και επιτρέπει την ακριβή μέτρηση της ποσότητας του προϊόντος, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω να πετύχω. 


Επειδή ξέρω καλά πως η θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πολύ σημαντική για την υγεία του δέρματος μας, πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ μετράμε 2-3 σταγόνες La vie naturelle -Λάδι περιποίησης προσώπου στην παλάμη μας και το «ζεσταίνουμε» λιγάκι με τα δάχτυλα. Απλώνουμε απαλά το λαδάκι σε όλο το πρόσωπο και πιέζουμε ελαφρά στα ζυγωματικά και τον λαιμό για να βοηθήσουμε την ομοιόμορφη διείσδυση του στην επιδερμίδα μας.





La vie naturelle - Κρέμα ματιών σύσφιξης με υαλουρονικό οξύ




Στοχεύει σε μια περιορισμένη περιοχή, η αλήθεια είναι, αλλά και τόσο σημαντική που σίγουρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσετε. Τα μάτια περιβάλλονται από το πιο λεπτό στρώμα επιδερμίδας στο πρόσωπο, όπου δεν υπάρχει ισχυρή δομή υποστήριξης, αντοχής και ελαστικότητας. Γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος για λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η περιοχή των ματιών μας είναι ίσως το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου μας κι έτσι καλό είναι να το περιποιούμαστε  καθημερινά εφαρμόζοντας την La vie naturelle - Κρέμα ματιών σύσφιξης με υαλουρονικό οξύ που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να στοχεύει ακριβώς σε περιοχές που έχουν χάσει την ελαστικότητα τους, επαναφέροντας την λαμπερότητα στο δέρμα, ανασηκώνοντας το. Το εκχύλισμα αγγουριού που περιέχει είναι ένα μοναδικό συστατικό με αναζωογονητικές και συσφικτικές  ιδιότητες χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ η προσθήκη υαλουρονικού οξέος προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα που θα εφαρμόζετε ταμποναριστά κάτω από τα ματιά και σε εκείνα των φρυδιών.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα La vie naturelle είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του προσώπου, σώματος μας, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Τα προϊόντα τους μας ταξιδεύουν σε φυσικά τοπία της γης, ενώ παράλληλα μας μυούν στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών όλου του κόσμου!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία La vie naturelle για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα La vie naturelle τα βρίσκεται εδώ:http://www.lavie-cosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου