Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

NATURA DANZA # 2 review



NATURA DANZA




Γειά σας Glamorous,


Τα γερά μαλλιά ομορφαίνουν το πρόσωπο και προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παρουσιαστικό μας. Tι γίνεται, όμως, όταν γίνονται θαμπά και εύθραυστα.. Λεπτά, χωρίς ζωή μαλλιά και με τραχιά υφή,είναι σημαντικό παράπονο για πολλές γυναίκες. Σίγουρα δεν φταίει η μητέρα-φύση. Η έντονη ξηρότητα της τρίχας είναι δικό μας επίτευγμα που με την κατάλληλη φροντίδα μπορούμε σίγουρα να διορθώσουμε.

Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ψυχρός παρατηρείτε ότι τα μαλλιά μας αρχίζουν να "συμπεριφέρονται" διαφορετικά. Γίνονται πιο "ατίθασα", αρνούνται να υπακούσουν σε κανόνες styling, δείχνουν άτονα και στερούνται ζωντάνιας. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χειμώνα, με τα μεγάλα κρύα. Γι’ αυτό και χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. 
Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους — χαρακτηριστικό του χειμώνα με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων — είναι καταστροφικοί παράγοντες για τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας. 
Αντί να περιμένουμε την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, αντιδράμε προληπτικά και αποφεύγουμε τα προβλήματα..


Για να μην σπαταλήσουμε τον χειμώνα όλη την ομορφιά και τη φρεσκάδα από τα μαλλιά μας ,η εταιρία NATURA DANZA μπορεί  να μας προστατεύσει και να μας χαρίζει την ζωντάνια στα μαλλιά μας,που έλειπε!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Ιδρύθηκε τον 20 Μαρτίου 2015

Τα προϊόντα NATURA DANZA είναι αγνά, χωρίς χημικά ή συντηρητικά, σέβονται τη φύση και φυσικά το δέρμα μας. Όλα τους τα καλλυντικά περιέχουν υλικά που η ίδια η φύση μάς προσφέρει απλόχερα, χωρίς χημικές ουσίες, αλλά με συνταγές βασισμένες στην παράδοση της εταιρίας τους, η οποία χαρακτηρίζεται από γνώση και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το δέρμα μας αξίζει και χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, με τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Η NATURA DANZA το γνωρίζει αυτό και μας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδέες των οποίων πηγάζουν από την επιθυμία μας για έναν πιο υγιεινό και πιο συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής.


NATURA DANZA σημαίνει χορός της φύσης….Αφήστε λοιπόν τη φύση να χορέψει στο σώμα σας!







Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:





NATURA DANZA -Ξηρό Λάδι Μαλλιών Τσιχλόφουσκα
 



Τα λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι ό,τι πιο όμορφο μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά δείχνουν (και είναι) καλύτερα όταν είναι λεία και λαμπερά. Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που προσέχει κανείς στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Το εάν θα είναι καλοχτενισμένα, ζωντανά και πλούσια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. 


 Όσο δυνατά και πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά μας, το καθημερινό styling, το πιστολάκι, οι βαφές, ακόμη και το απλό βούρτσισμα, μπορεί να φθείρουν τις τρίχες και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ξηρότητα και αφυδάτωση, θαμπή όψη και σπασίματα. Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε και όσο περισσότερο η τρίχα εκτίθεται στις εξωτερικές επιθέσεις φθείρεται η κερατίνη, το βασικό δομικό της συστατικό, τα λέπια ανοίγουν και η υγρασία εξατμίζεται, με αποτέλεσμα την έντονη ξηρότητα.

Τα μαλλιά καταλήγουν ξηρά είτε γιατί το τριχωτό της κεφαλής δεν παράγει επαρκή φυσικά έλαια είτε γιατί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα αποθέματα υγρασίας, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα!  
Τα μαλλιά μας έχουν τώρα ανάγκη περισσότερο από ποτέ την δική μας φροντίδα. Η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.


Αν και είναι ένα από τα αρχαιότερα μυστικά ομορφιάς για λεία, απαλά μαλλιά τα λάδια, την τελευταία χρόνια, επανήλθαν δυναμικά στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης. Για αυτό τις περιόδους που τα μαλλιά μας δείχνουν θαμπά και είναι αρκετά ξηρά, ίσως πρέπει να εντάξουμε στην καθημερινή beauty routine μας ένα "θαυματουργό" λάδι που αναζωογονεί, προστατεύει και ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, η εταιρία NATURA DANZA αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας το NATURA DANZA -Ξηρό Λάδι Μαλλιών- Τσιχλόφουσκα


Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ αλλά σούπερ αποτελεσματικό έλαιο περιποίησης είναι για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το σταφυλέλαιο που περιέχει ως βασικό συστατικό, σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο και έλαιο αβοκάντου προσφέρουν πολλαπλή φροντίδα στα ξηρά μαλλιά.

Προσφέρει μεταξένια υφή, ώστε να μην αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην τρίχα, την περιποιείται εντατικά, επανορθώνει τις φθορές, δίνει θρέψη και αποκαθιστά την απαλότητά της- και όλα αυτά χωρίς να την βαραίνει. Χάρη λοιπόν στις πλούσιες ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες το NATURA DANZA -Ξηρό Λάδι Μαλλιών- Τσιχλόφουσκα λειαίνει , τονώνει , καταπολεμά το φριζάρισμα, προστατεύει από την πιτυρίδα ,την τριχόπτωση και την ψαλίδα, χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά.. Έχει ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες με ελαφριά υφή που ταιριάζει και στα λιπαρά μαλλιά με την προϋπόθεση φυσικά ότι απλώνετε μόνον στις άκρες πολύ μικρή ποσότητα. Δίνει λαμπερή και γυαλιστερή όψη στα μαλλιά.
 

Είναι σε ημι διάφανη μορφή και είναι σε στρογγυλή συσκευασία με ειδικό βαποριζατέρ για καλύτερη κατανομή του προϊόντος. Κατάλληλο για να το έχουμε πάντα μαζί μας…

Το άρωμα της τσιχλόφουσκας δημιουργεί μία γλυκιά και τρυφερή αίσθηση παιδικότητας.



Το χρησιμοποιώ:


  •   Πριν το λούσιμο: για έντονη θρέψη, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

  • Πριν το βούρτσισμα: για έντονη θρέψη, προστασία και ευκολία στο βούρτσισμα.

  • Σαν τελικό χτένισμα: για πειθαρχία των φριζαρισμένων άκρων.

  •  Καθημερινή: για έντονη θρέψη, μεταξένια απαλότητα και λάμψη.



To Ξηρό Λάδι Μαλλιών Τσιχλόφουσκα NATURA DANZA δεν περιέχει PARABENS, SILICONE, MINERAL OIL, PARAFFIN WAX, PEG, PHTHALATES, ETHANOLAMINES.








Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η φιλοσοφία της εταιρία NATURA DANZA  συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..




Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Natura Danza για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://naturadanza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου