Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

farcom #4 MEA NATURA Pomegranate review



Farcom



                   




Φροντίδα προσώπου: Καθαρές υποθέσεις….



Γειά σας Glamorous,


Το ότι ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν το αμφισβητεί κανείς . Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει ρύπους, σκόνη, σμήγμα, μακιγιάζ . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά ,με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.

Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά.

Αλλά  το νερό και το σαπούνι ανήκουν στο μακρινό πλέον παρελθόν. Και ο λόγος είναι απλός. Όταν χρησιμοποιούμαι σαπούνι διαταράσσεται η ισορροπία του δέρματος, με αποτέλεσμα στο τέλος της διαδικασίας την έντονη ξηρότητα της επιδερμίδας και την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε  κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα προϊόντα καθαρισμού , ντεμακιγιάζ και απολέπισης. 


Σύμμαχος και ακούραστος βοηθός μας στα δύσκολα η εταιρία Farcom.Που με τα καταπληκτικά προϊόντα της ,καθώς και με τις συμβουλές της ,μας προετοιμάζει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις της επιδερμίδας, σαν παιχνιδάκι!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






MEA NATURA Pomegranate Face Scrub Gel

(MEA NATURA Pomegranate Scrub Gel Προσώπου-Ήπια Απολέπιση)

                                                                                




Απολέπιση: ο χειμώνας είναι η εποχή της…..




Χρησιμοποιούμε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα, καθαρίζουμε καθημερινά το δέρμα μας και όμως εκείνο δείχνει κουρασμένο, άγριο και θαμπό. Ποιο κομμάτι λείπει από το παζλ της αποτελεσματικής περιποίησης; Ίσως το σημαντικότερο: Tο πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση.  

 Η απολέπιση εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. Η διαδικασία αυτή ,μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. H καλύτερη ώρα για την απολέπιση του προσώπου είναι το πρωί, επειδή το βράδυ ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος τα νεκρά κύτταρα. Έτσι το πρωί μπορούν να καθαριστούν με ευκολία.


Και ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα, που οι καιρικές συνθήκες όπως και οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.



Τι το ιδανικότερο να βάλω στο καλάθι του Νοεμβρίου από το Face Scrub Gel με ρόδι της σειράς MEA NATURA από την FARCOM.

Εν αρχή και πάνω απ' όλα, το ρόδι είναι ένα πολύτιμο αντιοξειδωτικό. Το εκχύλισμα του ευεργετικού αυτού φρούτου προστατεύει, οχυρώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που εκλύονται από τη UV ακτινοβολία.

Το MEA NATURA Pomegranate Face Scrub Gel  είναι ένα διάφανο, απαλό και δροσερό καθαριστικό Gel απολέπισης προσώπου, με φυσικούς μικρόκοκκους περλίτη…που έχουν απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού και οξέα από φυσικά εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και μύρτιλου, έναν εξαιρετικό συνδυασμό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ.). Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αποφράσσει τους πόρους από τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και το σμήγμα, χαρίζοντας στο δέρμα μοναδική απαλότητα, άμεση αναζωογόνηση και λαμπερή όψη. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση,προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση …Έχει υπέροχο άρωμα!


Είναι σε πρακτική, αδιάβροχη συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια.

Το χρησιμοποιώ απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub gel σε νωπή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δημιουργώ αφρό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 2-3 λεπτά. Απομακρύνω το scrub gel, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό. 

Ιδανικό και για καθημερινή χρήση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας…Χωρίς PARABENS, SILICONES, PETROLATUM…






MEA NATURA Pomegranate Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes

(MEA NATURA Pomegranate Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 Πρόσωπο & Μάτια)






Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί.. Ωστόσο η επιδερμίδα μας ανέχεται αδιαμαρτύρητα πολλά βάρη και, ουσιαστικά, το μόνο που μας ζητά, είναι να της δίνουμε τη δυνατότητα να ανασάνει με καθημερινό καθαρισμό και  ντεμακιγιάζ, που θεωρούνται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας….


Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ  είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς το οποίο πρέπει όλες μας να έχουμε. Όλες μας ξέρουμε πόσο απαραίτητο είναι το ντεμακιγιάζ για να διατηρηθεί η υγεία, η λάμψη και η νεανική όψη της επιδερμίδας μας. Πρέπει να κάνουμε στη επιδερμίδα του προσώπου μας ένα σωστό και βαθύ ντεμακιγιάζ ώστε να της δώσουμε την δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να αναπνεύσει, να αναζωογονηθεί, να ανανεωθεί με δύο λόγια να αναγεννηθεί και να ξεκουραστεί από όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ που κουβαλούσε όλη μέρα!



Η σειρά MEA NATURA Pomegranate Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι και με το γαλάκτωμα καθαρισμού MEA NATURA Pomegranate Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου ,των ματιών και  του λαιμού ,από το μέικ-απ και τους ρύπους.

Είναι ένα λευκό, κρεμώδες καθαριστικό, με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Το Pomegranate Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιο σε οργανικό έλαιο σπόρων ροδιού, αλόη και φυσικά εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και μύρτιλου, που θρέφουν αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθούν στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.


Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει ανθισμένους κήπους με ροδιές….

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!



Κατάλληλο και για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Απλώνω ομοιόμορφα το γαλάκτωμα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, μάτια και λαιμό και στη συνέχεια απομακρύνω το προϊόν με βαμβάκι. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα. 






MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream

(Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική 24ώρη Κρέμα Προσώπου)





Ξεγελώντας το χρόνο……



Το να σταματήσουμε το χρόνο είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το να τον γυρίσουμε πίσω. Μήπως, όμως, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε;



Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος για την επιδερμίδα αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την πρώτη, ήδη, μέρα της γέννησής μας.

Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα φαρμακευτικά φυτά της αρχαιότητας και τα ελιξίρια νεότητας που εκθείαζαν στο κοινό τον Μεσαίωνα, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε για πάντα νέοι, ανεξάρτητα από το τίμημα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει όμως, η γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους.

Βασικός ένοχος, είναι οι ελεύθερες ρίζες. Τα ασταθή μόρια οξυγόνου που προκειμένου να σταθεροποιηθούν επιτίθενται στα κύτταρα , τα οξειδώνουν και τα αποδιοργανώνουν. Επίσης αναζητήστε την αιτία στις κάθε άλλο από φιλικές προς την επιδερμίδα σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες - τις δυνατότητες των φυσικών αμυντικών μηχανισμών της επιδερμίδας. Δεν εξουδετερώνονται και προκαλούν οξειδωτικό στρες, το βασικό λόγο της πρόωρης γήρανσης. Με αποτέλεσμα το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του και γίνεται πιο λεπτό και ξηρό. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται και τα πρώτα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί οι ρυτίδες να σημαίνουν εμπειρία, αλλά ποιος θέλει να το παίζει παντογνώστης;

Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από την Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική 24ώρη Κρέμα Προσώπου MEA NATURA Pomegranate ώστε να μετατρέψουμε τα σημάδια του χρόνου σε χάδι.



Είναι μία λευκή ,πλούσια σε υφή αντιγηραντική και αντιρυτιδική 24ώρη κρέμα προσώπου για εντατική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες, κατάλληλη για πρόσωπο, μάτια και  ντεκολτέ, με έντονη αναπλαστική δράση. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αντιμετωπίζει  αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και επιβραδύνει την εμφάνιση νέων. Η σύνθεσή της βοηθά στην μείωση των λεπτών γραμμών, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων, ενυδατώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.

Είναι εμπλουτισμένη με οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού, γνωστό για τις αναζωογονητικές και  αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και ενεργό σύμπλεγμα NATURA AGEING SKIN DEFY που, χάρη στα δραστικά συστατικά και τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει:


  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.

  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.

  •  Περιέχει υαλουρονικό οξύ, αντιγηραντικό πεπτίδιο & ριβοζη. Ενα ενεργό σύμπλεγμα αντιγηραντικής, αντιρυτιδικής δράσης που αποδεδειγμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην προστασία της ενάντια στα σημάδια γήρανσης και τη δημιουργία ρυτίδων.

Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή. 

Χρησιμοποιώ την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ.


Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.


Είναι σε πρακτική ,γυάλινη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!



Την απλώνω καθημερινά, πρωί ή και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνω απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Αποφεύγω την περιοχή των ματιών.



Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες!

Ενδείκνυται για τις ηλικίες: 25  30  35  40  45  50 55





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως <<στο περιβόλι της ομορφιάς>> η εταιρία FARCOM με τα προϊόντα της είναι ο  «μαγνήτης» της νεότητας με νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Η FARCOM είναι η ομορφιά ,μια προσωπική επιλογή των γυναικών, που θα πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να πάρουν κάθε μέρα… Είναι η εταιρία που μας ομορφαίνει τη ζωή με τα υπέροχα προϊόντα της, μας σαγηνεύει με τα άρωμά της και μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της.





Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.farcom.gr

https://www.facebook.com/FARCOM.SA/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου