Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Jeunesse-Instantly ageless review



Instantly Ageless




Συμμαχία με το χρόνο… 


Γειά σας Glamorous,


Πρόσωπο λαμπερό και φρέσκο, χωρίς ρυτίδες και μάτια απαλλαγμένα από μαύρους κύκλους και σακούλες…… Καθημερινά βαλλόμαστε από σωρεία ψυχικών και σωματικών εντάσεων που μορφοποιούνται και «διεκδικούν» μόνιμα τον χώρο τους στο πρόσωπό μας, ως σφιξίματα και ρυτίδες. Τα  πρώτα σημάδια της γήρανσης συνήθως βιάζονται να κάνουν αισθητή της παρουσία τους, συχνά εκεί γύρω στα 35 μας. Η ανάγκη μας να νικήσουμε το χρόνο και να απολαμβάνουμε την ομορφιά και τη νεότητα χωρίς περιορισμούς δεν δηλώνει αναγκαστικά ναρκισσισμό. Άλλωστε, ένα υγιές όμορφο δέρμα αντικατοπτρίζει τη σωματική, αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Καθώς μεγαλώνουμε ο χρόνος αρχίζει να κάνει εμφανή τα σημάδια του στο πρόσωπό μας. Χαλάρωση, ρυτίδες και γερασμένη όψη είναι τα πιο συνηθισμένα. Έτσι το κολλαγόνο ενώ αποτελεί βασικό συστατικό του δέρματός μας, χαρίζοντάς του σφριγηλότητα και ελαστικότητα, με την πάροδο του χρόνου αρχίζει σταδιακά να φθίνει! Υπάρχει όμως τρόπος να παγώσουμε το χρόνο, να δείξουμε νεότεροι χωρίς κόπο και αναίμακτα?

Η απάντηση είναι ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε με χάρη και να διατηρήσουμε με φυσικό τρόπο την ομορφιά μας αλλάζοντας τη ρουτίνα της περιποίησής μας και χρησιμοποιώντας νέα, εξαιρετικά συστατικά που όχι μόνο αναζωογονούν τις ίνες κολλαγόνου, αλλά στηρίζουν και προστατεύουν το χόριο, ώστε να εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ένα σφιχτό δίχτυ που συγκρατεί την επιδερμίδα. 


Και όλα αυτά θα οφείλονται στο το νέο trend …….και είναι οι αμπούλες τοπικής χρήσης Instantly ageless microcream της Jeunesse.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Jeunesse γεννήθηκε στην καρδιά και στο μυαλό των οραματιστών Randy Ray και Wendy Lewis.

Μετά την τεράστια επιτυχία τους σε άλλες επιχειρήσεις, ο Randy και η Wendy αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Jeunesse στις 9 Σεπτεμβρίου του 2009 στις 9:09 μ.μ. Ο αριθμός 9, που αντιπροσωπεύει τη μακροβιότητα, αντανακλούσε την επιθυμία των ιδρυτών όχι απλώς να επιβιώσουν, αλλά να θριαμβεύσουν. Ο Randy και η Wendy ανυπομονούσαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα επαναστατικά τους προϊόντα για τη βελτίωση της νεανικής εμφάνισης και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανταμοιβών στον κλάδο των απευθείας πωλήσεων. Το αποτέλεσμα: μια πρωτοποριακή, διεθνής πλατφόρμα που με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε καινοτόμα προϊόντα, προγράμματα κατάρτισης και τρόπους υποστήριξης. Σήμερα, χιλιάδες άτομα σε όλη την υφήλιο βοηθούν να γράψουνε την ιστορία τους. Δημιουργήσανε ένα παγκόσμιο κίνημα που εμψυχώνει τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή των δυνατοτήτων τους — ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, την κοινωνική θέση ή το εισόδημά τους. Η ιστορία τους μόλις αρχίζει.


Είναι η Jeunesse. Είναι η γενιά των νέων.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:






Jeunesse- Instantly ageless microcream

(Αντιρυτιδικές αμπούλες τοπικής χρήσης)





Μπορούμε να νικήσουμε το χρόνο….


Το πρόσωπό μας είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μας. Αυτό προκαλεί τις πρώτες εντυπώσεις στους άλλους, αποτελεί τον καθρέφτη των συναισθημάτων μας και φυσικά προδίδει την ηλικία μας. Το πρόσωπο κουράζεται, φθείρεται, γερνάει. Ακόμη κι αν έχουμε αποφύγει συστηματικά τον ήλιο, το τσιγάρο, τα ξενύχτια και το στρες, το δέρμα αναπόφευκτα θα υποκύψει στα προβλήματα της ηλικίας του.

Η χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου και οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στα πλάγια του στόματος αποτελούν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης που ανακαλύπτουν πολλές γυναίκες μετά τα 35 και πολύ θα ήθελαν να σβήσουν. 


Λίγο μετά τα «-άντα», λίγο πριν τα «-ήντα», δεν μας απασχολούν μόνο οι ρυτίδες, αλλά και η χαλάρωση, αφού βλέπουμε ότι η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της φυσικής γήρανσης, εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που παρατηρούνται στο δέρμα, αλλάζει και η εσωτερική μορφολογία του. Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται όλο και σε πιο αργούς ρυθμούς. Μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χάνουν την πυκνότητά τους και η επιδερμίδα τη σφριγηλότητά της. Τα φαινόμενα αυτά γίνονται πιο έντονα με την εμμηνόπαυση και τη μείωση της παραγωγής οιστρογόνων από τον οργανισμό. Ωστόσο, οι συνέπειες της γήρανσης του προσώπου, μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθεί, θα ήταν να τις προλάβουμε ή να χτυπήσουμε τον εχθρό κατά μέτωπο με τις αμπούλες Instantly ageless microcream..

Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που «σβήνει» τις ρυτίδες , σακούλες που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια και τις λεπτές γραμμές, μέσα σε δύο λεπτά, αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά! Και διαρκεί 6 έως 9 ώρες.

Η Instantly ageless microcream είναι σε λευκές αμπούλες ,που ανοίγουν πολύ εύκολα και προσφέρουν ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη κρέμα περιποίησης με μικροστοιχεία στοχεύει σε περιοχές που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους — αποκαλύπτοντας μια ορατά αναζωογονημένη και ανορθωμένη επιδερμίδα.

Μειώνει αμέσως τις σακούλες που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια. Απαλύνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρά άμεσα στη μείωση της όψης των ρυτίδων. Τονώνει, ανορθώνει τη χαλαρή επιδερμίδα και παράλληλα βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη. Επίσης ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων για άψογη τελική εμφάνιση.

Το αποτέλεσμα; Οι βαθιές ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές όπως αυτές ανάμεσα στα φρύδια, στη γωνία των ματιών, γύρω από τα χείλη και κατά μήκος των πτυχών ανάμεσα στην μύτη και το στόμα μειώνονται ορατά και το πρόσωπο αποκτά πιο νεανική και πιο λεία όψη. Η επιφάνεια της επιδερμίδας αποκτά ελαστικότητα και εντυπωσιακή λάμψη.



Συμβουλές εφαρμογής..


Κάνουμε απαλό μασάζ στο μείγμα με τα δάχτυλα μας για να διασφαλιστεί ότι τα συστατικά αναμειγνύονται εντελώς μεταξύ τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το δάχτυλο σας ή ένα πινελάκι για σκιά ματιών ή πινέλο και εφαρμόστε με φειδώ. Απλώνω απαλά ένα πολύ λεπτό στρώμα στις επίμαχες περιοχές, αφήνω να ποτίσει το δέρμα και κρατάω το πρόσωπό μου ανέκφραστο επί 2–3 λεπτά όση ώρα στεγνώνει το προϊόν, για να επιτύχω εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν αφήνω να έρθει σε επαφή με τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, πλυθείτε με άφθονο νερό.



Η Instantly ageless microcream συνδυάζει τα στοιχεία της ομορφιάς και της επιστημονικής καινοτομίας. Εμπλουτισμένη με πρωτοποριακά συστατικά, τα οποία επεμβαίνουν στην κυτταρική διαδικασία της γήρανσης, η Instantly ageless microcream προάγει την υγεία της επιδερμίδας. Χαρίζει νεανικότητα και λάμψη, αντιμετωπίζει τα προβλήματα της επιδερμίδας και φυσικά προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Jeunesse και τα προϊόντα της ,είναι ο «μαγνήτης» της νεότητας και μια νέα ιεροτελεστία ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Τα καινοτόμα και ασφαλή προϊόντα της, είναι γεγονός…..Η Jeunesse μας χαρίζει τη χαμένη νεότητα και την επιθυμία για ένα υγιές, φρέσκο και λαμπερό δέρμα χωρίς ατέλειες που γίνεται πραγματικότητα!!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία του προϊόντος.


Το προϊόν το βρίσκουμε εδώ:https://www.facebook.com/antiagejeunesse/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου