Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Dermamed-Glov review



GLOV Greece



All you need is ...GLOV!

Γειά σας Glamorous,


Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών και οι νυχτερινές μας εμφανίσεις, που απαιτούν έντονο μακιγιάζ. Σε αντίθεση όμως με το ζήλο που δείχνουμε τη στιγμή της εφαρμογής , πολλές φορές όταν επιστρέφουμε στο σπίτι δεν το αφαιρούμε, αγνοώντας, ίσως, πως αυτή ακριβώς είναι η πιο βασική κίνηση για να διατηρούμε άψογη την επιδερμίδα μας ….. για το επόμενο μακιγιάζ.

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Οι πόροι φράζουν, η επιδερμίδα αφυδατώνεται και αποκτά τραχιά υφή , τα μάτια ερεθίζονται, κοκκινίζουν , εμφανίζονται ενοχλητικά στίγματα. Κι όλα αυτά γιατί …πέφτουμε για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ. Κι αν η κακή συνήθεια επαναλαμβάνεται συχνά, η επιδερμίδα καταλήγει ξηρή, θαμπή, άτονη, πολύ πριν σημάνει το βιολογικό μας ρολόι. Πιο απλά, τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ….ante portas. Όσο αργά λοιπόν κι αν επιστρέφουμε σπίτι ή όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, δεν πρέπει να παραλείπουμε το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Γιατί μόνον όταν είναι καθαρή οι φυσικοί μηχανισμοί επανόρθωσης λειτουργούν σωστά και οχυρώνεται επαρκώς για να αντιμετωπίσει τις καθημερινές επιθέσεις. Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης.

Την πιο εύκολη λύση για το καθαρισμό της επιδερμίδας μας, μας τον δίνει η εταιρία DERMAMED με τα υπέροχα γάντια GLOV….

           


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 2005 οι Αφοί Αναστασάκη ιδρύουν την Ιατρική εταιρία DERMAMED, έχοντας σαν κύριο στόχο τη διάθεση τεχνολογίας αιχμής, προσιτής σε όλους, καλύπτοντας έτσι το κενό μεταξύ Ιατρικών εφαρμογών και εφαρμογών αισθητικής. Το 2015 συνεχίζει την περεταίρω διεύρυνση του brands portfolio B2C, στον τομέα της περιποίησης και καθαρισμού της επιδερμίδας, με αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων GLOV σε Ελλάδα & Ν/Α Ευρώπη.. Σε κάθε δραστηριότητά τους, η μέριμνα για τη ζωή, για την υγεία, για το περιβάλλον, για τον άνθρωπο βρίσκεται στο επίκεντρο. Καθημερινή επιδίωξή τους είναι η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά. Η αποστολή που υπηρετούνε με προσήλωση και αποτελεί την καρδιά της Dermamed, είναι να προσφέρουνε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και χαρίζουν υγεία, ομορφιά και ευεξία στο σύγχρονο άνθρωπο. Η επιτυχία της βασίζεται σε μία πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της Ιατρικής κοινότητας και του κοινού.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




Glov Hydro Demaquillage On the Go



Το ντεμακιγιάζ είναι πάντα ένα ζήτημα. Με όσο κέφι και όρεξη (και φιλαρέσκεια) απλώνει μια γυναίκα το μέικ-απ στην αρχή της μέρας, με άλλη τόση βαρεμάρα, αναβλητικότητα και οκνηρία το αφαιρεί στο τέλος της. Αν το αφαιρέσει βέβαια και δεν πέσει για ύπνο με τα τρία χιλιοστά χρωστικών ουσιών που επικαλύπτουν το δέρμα. Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι ο καθαρισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομορφιά μας. Όσο ακριβά προϊόντα περιποίησης και αν χρησιμοποιούμε δεν έχουν αποτέλεσμα όταν δεν προχωράμε σε αυτό το τόσο απλό βήμα φροντίδας. Στην αναζήτηση του τέλειου καθαριστικού που θα αφαιρεί όλες τις χρωστικές με μία μόνο κίνηση περνάμε από πολλά στάδια. Σαπούνια, αφρώδη προϊόντα, μαντιλάκια, κρέμες, λοσιόν, τα πάντα. Τις περισσότερες φορές το μακιγιάζ απλώς δεν φεύγει. Η λευκή πετσέτα που σκουπίζει στο τέλος το πρόσωπο γίνεται μπεζ-καφέ και τα μάτια την επόμενη μέρα έχουν ένα πολύ μουντζουρωμένο σμόκι. Άλλες πάλι φορές το μακιγιάζ φεύγει. Αλλά μαζί του φεύγει και η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντας το πρόσωπο ξηρό, στεγνό και ταλαιπωρημένο.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ και συγχρόνως να τραφεί η επιδερμίδα είναι το Glov Hydro Demaquillage On the Go..

Η εξειδικευμένη σύνθεση των προϊόντων ντεμακιγιάζ και καθαρισμού της επιδερμίδας GLOV έχουν μοναδική αποστολή, να απομακρύνουν μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και να απελευθερώσουν αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνουν από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα .


Το Glov Hydro Demaquillage On the Go είναι το μεσαίου μεγέθους και χωρίς γωνίες γάντι με ένα υπέροχο εκρού χρώμα και απίστευτα απαλό στην υφή. Απομακρύνει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπων και σμήγματος. Απολαυστικό στη χρήση του, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, λεία και απαλή. Οι ειδικές μικρό-ίνες στη σύνθεσή του ενεργοποιούνται με το νερό και χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ peeling! Το Glov αφαιρεί  σε βάθος το μακιγιάζ ,χωρίς να αφήσει υπολείμματα ενώ  είναι κατάλληλο  για δέρματα με προβλήματα ακμής και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα.
Οι ίνες του GLOV αφαιρούν από την επιδερμίδα το 99,9% των βακτηρίων. Και με την καθημερινή χρήση του GLOV το δέρμα απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η φυσική ανάπτυξή του. Ταυτόχρονα, αφαιρεί παθογόνα μικρόβια και ρύπους από το δέρμα που αυξάνουν τη λιπαρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα είναι πιο υγιές, απαλό, καθαρό αλλά και πιο ελαστικό σε σχέση με πριν. Οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και το σχήμα αστεριού που έχει κάθε ίνα του GLOV μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό.


Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέξετε το GLOV και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά που περιέχονται σε όλα τα καλλυντικά. Το χρησιμοποιώ βρέχοντας το με χλιαρό νερό για χαλάρωση και ξεκινάω με το πάνω μέρος του Glov να αφαιρώ το μακιγιάζ από τα μάτια. Σε λίγα δευτερόλεπτα το μακιγιάζ από τα μάτια είναι παρελθόν. Συνεχίζω με την κεντρική επιφάνεια του Glov για να απομακρύνω και το υπόλοιπο μακιγιάζ από το υπόλοιπο πρόσωπο , μέχρι που όλο το μακιγιάζ να είναι επάνω στο Glov.

Το GLOV είναι για κάθε τύπο δέρματος.

Το Glov είναι η πιο φυσική μέθοδος αφαίρεσης μακιγιάζ και διαρκεί τουλάχιστον για 3-4 μήνες με καθημερινή χρήση. Μετά τη χρήση του για να καθαρίσω το Glov το πλένω με σαπούνι και το κρεμάω να στεγνώσει με το ειδικό κορδελάκι του.

Το ντεμακιγιάζ με το GLOV έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Πρακτικό(για ταξίδια) .

  • Οικολογικό και φιλικό ως προς το περιβάλλον (δεν έχουμε μπουκαλάκια).

  • Απλό στην χρήση με απίστευτα αποτελέσματα (Χωρίς βαμβάκι, χωρίς χημικά, χωρίς υπολείμματα,100% υποαλλεργικό, ανθεκτικό).

  • Οικονομικό(είναι για 3 μήνες χρήση) και ξοδεύω λιγότερο χρόνο.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εφαρμογή με το γάντι  GLOV είναι μία μοναδική εμπειρία που θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης για όσα ξέρατε μέχρι τώρα για το ντεμακιγιάζ. Θα έχετε την εμπειρία του <<κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα>>. Έχουν άριστη ποιότητα και θα δείτε πόσο επαγγελματικά προϊόντα είναι…….Είναι ένα απίστευτο προϊόν που θα το χρησιμοποιώ για πολλά χρόνια!!


Ευχαριστώ πολύ την DERMAMED για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.glov.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου