Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

BIOselect review

BIOselect


Νιώστε άφοβα το άγγιγμα του ήλιου με τη BIOselect…

Γεια σας Glamorous,

Η ώρα να βγούμε στην παραλία έφτασε …. Η έκθεση στον ήλιο αυτή την εποχή είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Ήλιος και θάλασσα, προσφέρουν μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τη λεία όψη και υφή της.. Όσο προχωράμε προς την καρδιά της θερινής περιόδου η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.
Μπορεί τα περιοδικά να μας δελεάζουν με την κατάλευκη επιδερμίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον και οι επιστήμονες να μας προειδοποιούν για τους κινδύνους από τις ακτίνες UV, η ηλιοθεραπεία όμως είναι μια από τις «ένοχες απολαύσεις» του 20ου αιώνα που δεν εννοούμε να εγκαταλείψουμε… Ο ήλιος, πηγή ζωής, μπορεί, όταν δεν τον αντι­μετω­πίζουμε με την απαραίτητη προσοχή, να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνος.
Για να απολαύσουμε ήλιο και θάλασσα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, αναζητούμε το αντηλιακό που θα προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας ..Τα αντηλιακά είναι ο μοναδικός τρόπος για την προστασία της επιδερμίδας από τις δυσάρεστες συνέπειες της καθημερινής έκθεσης στις ακτίνες UV και όχι μόνο….

Για καλή μας τύχη, στο πλούσιο «οπλοστάσιο» της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς υπάρχει το Sun Protection Stick 100% Natural της BIOselect που εγγυάται την ασφάλεια μας!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία BIOselect ® ιδρύθηκε από τον κ. Τσομπανάκη, την κα Χαρμάνη και τον κ. Χριστουλάκη το 2002 με άμεση ειδίκευση στα προϊόντα με υψηλή βιολογική σύσταση όπως ο Δίκταμος και το παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης. Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιούργησαν τη σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα BIOselect ®.Η επιχείρηση, κατά την περίοδο δραστηριότητάς της, απέδειξε στον καταναλωτή τη μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την αγνότητα των προϊόντων της. Κάθε προϊόν BIOselect ® αποτελείται από ένα μίγμα ελαιόλαδου και Δίκταμου, το Dictamelia® - προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 2005, η σειρά προϊόντων κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία BIOselect® ανέπτυξε, τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες της διεθνώς το 2006 και σήμερα έχει αντιπροσώπους σε: Αγγλία, Ρωσία, Δανία, Πολωνία,  Λιθουανία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νορβηγία.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


Sun Protection Stick 100% Natural
(100% φυσικό stick υψηλής προστασίας)




Λίγο κρασί, λίγο καρπούζι  και …το SPF μας…

Μπορεί η τρύπα του όζοντος να κλείνει σταδιακά, όπως λένε οι επιστήμονες, αλλά ο ήλιος παραμένει ο άσπονδος φίλος μας. Είναι πηγή ζωής, θερμότητας, καλής διάθεσης και υγείας. Οι Έλληνες ζούμε σε μια χώρα όπου σχεδόν όλο το χρόνο μπορούμε να χαρούμε τη ζωογόνο δύναμη του ήλιου. Ωστόσο, θα έπρεπε να είμαστε ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντί του! Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Όμως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ,συχνά, χωρίς την κατάλληλη προστασία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την καλή όψη και υγεία του δέρματος. Τελικά, πότε πρέπει να τον αναζητάμε και πότε να τον αποφεύγουμε;

Ποιος δεν λαχταρά το ζεστό άγγιγμα του ήλιου, ποιος δεν επιθυμεί ένα ωραίο μπρονζέ χρώμα, σήμα κατατεθέν των διακοπών και της χαλάρωσης; Για να αποκτήσουμε όμως το πολυπόθητο μαύρισμα και να αποφύγουμε τους κινδύνους, θα πρέπει, εκτός από τη λογική έκθεσή μας στον ήλιο, να εφαρμόζουμε το κατάλληλο αντηλιακό . Επιπλέον, ο ήλιος είναι υπεύθυνος και για άλλα προβλήματα στο δέρμα, όπως είναι οι πανάδες, οι φακίδες, οι κόκκινες ελιές κ.ά., αλλά επιδρά και σε συγκεκριμένες δερματολογικές ασθένειες από τις οποίες υποφέρουμε ήδη και μπορεί να τις επιδεινώσει ή αντίθετα να λειτουργήσει ως θεραπευτικό μέσο. Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία αποτελεί την πιο ουσιαστική κίνηση για την καλή υγεία και όψη της επιδερμίδας. Η ανάγκη να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας απέναντι  στην υπεριώδη ακτινοβολία παραμένει επιτακτική.
Φτάνοντας όμως στο ράφι του φαρμακείου, του σούπερ μάρκετ ή του καταστήματος καλλυντικών, οι προτάσεις που …απλώνονται μπροστά ας είναι αμέτρητες. Ανάμεσα σε τόσες διαφορετικές υφές, συσκευασίες και βέβαια δείκτες SPF, η δική μας επιλογή είναι το αντηλιακό στικ Sun Protection Stick 100% Natural.

Αντηλιακό stick με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν έντονη αντηλιακή προστασία για τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο.
Το αντηλιακό είναι στικ έχει ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις που όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα έχουν την ιδιότητα να απορροφούν ή να αντανακλούν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και έτσι να προστατεύουν την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με πολύ υψηλή προστασία  UVB SPF 50+/ UVA , για τις ευαίσθητες, υπερ-εκτεθειμένες περιοχές ή τις περιοχές που δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο, όπως τα μάτια, μύτη, χείλη, αυτιά, ουλές, κρεατοελιές, κ.ά. Παρέχει προστασία του δέρματος από τα ηλιακά εγκαύματα, τις αντιδράσεις του δέρματος και την αλλοίωση των κυττάρων από τις ακτίνες UV. Προσφέρει αόρατη και μη λιπαρή υφή που κάνει την εφαρμογή του ιδιαίτερα ευχάριστη. Προσφέρει αποτελεσματικότητα, ποιότητα, ευχαρίστηση και αξιοπιστία χάρη στα συστατικά που περιέχει από non-nano οξείδιο του ψευδαργύρου και το έλαιο karanja που περιέχει, προστατεύουν από τη UVA – UVB ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας από τον ήλιο. Το οργανικό μελισσοκέρι και τα οργανικά έλαια χοχόμπα και καστορέλαιο θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ το Dictamelia προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών και τους ερεθισμούς. Είναι αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες), κάνοντάς το κατάλληλο για άτομα με πολύ ανοιχτόχρωμο και λευκό δέρμα και ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, με υπερευαίσθητο δέρμα στον ήλιο και με δέρμα που πάντα καίγεται. Η εφαρμογή του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη χάρη στην αόρατη και μη λιπαρή υφή του. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Κατάλληλο και ως βρεφικό αντηλιακό καθώς προστατεύει την απαλή επιδερμίδα του μωρού σας από την ακτινοβολία. Είναι ένα must προϊόν ,για όσους θέλουν να προστατεύσουν το tattoo τους, καθώς προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο και προλαμβάνει το ξεθώριασμα του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία!!

Οι ευαίσθητες περιοχές προστατεύονται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση.

Εύκολο στη χρήση και βολικό στη μεταφορά.. Με ελαφρύ άρωμα.. Ανθεκτικό στο νερό.
Το χρησιμοποιούμε καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το 80% της υπεριώδους ακτινοβολίας μπορεί να περάσει ακόμη και μέσα από τα σύννεφα και την ομίχλη ενώ οι ακτίνες UVA διατηρούν την ίδια ένταση χειμώνα-καλοκαίρι. Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους οι ειδικοί συστήνουν τη συστηματική τους χρήση ως μέρος της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όμως για την αποτελεσματική αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας δεν αρκεί η επιλογή υψηλού δείκτη. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η σωστή εφαρμογή και κυρίως η συχνή εφαρμογή του αντηλιακού. Φροντίζουμε λοιπόν να απλώνουμε το προϊόν της επιλογής μας σε πρόσωπο και σώμα μισή ώρα πριν βγούμε στην παραλία χωρίς να ξεχνάμε τη ράχη των χεριών, το λαιμό, τα δάχτυλα των ποδιών και τη γραμμή του μαγιό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία -όσο πιο συχνά μπορούμε- αφού το νερό, ο αέρας , η άμμος και ο ιδρώτας το «απομακρύνουν» γρηγορότερα από την επιδερμίδα. Εφαρμόζουμε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλαμβάνουμε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος ήδη πλησιάζει τους 40C αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι από εμάς επισκεπτόμαστε τις παραλίες ή προτιμούμε να βρισκόμαστε αγκαλιά με ανεμιστήρες ή κλιματιστικά. Το καλοκαίρι είναι για τα παιδιά και την οικογένεια η πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου ώστε να απολαύσουμε διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες. Οφείλουμε όμως να κρατήσουμε ασφαλή και υγιή την επιδερμίδα μας, ενώ απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή διασκέδαση.. Η BIOselect αυτό το καλοκαίρι μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες …..τις λαμπερές στιγμές μας!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αφεθούμε στα σαγηνευτικά κελεύσματα της….με προστασία!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία BIOselect για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.bioselect.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου