Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Botox-Keratin-Envie review

Botox-Keratin


Γεια σας Glamorous,

Τώρα το καλοκαίρι φροντίζετε το παρουσιαστικό σας, μήπως όμως παραμελείτε τα μαλλιά σας; Για να είναι όμορφα, έχουν ανάγκη από καλή φροντίδα και σωστή περιποίηση.
Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας. O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της. Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά. Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. Γυναίκες και άντρες, για να αποφύγουμε τα προβλήματα με τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, πρέπει να κάνουμε μερικά συγκεκριμένα πράγματα.

H σειρά Envie Keratin είναι εδώ για να μας μάθει πως μπορούμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σαν ειδικός και τεχνικός ο Avraam Stefanidis παρατήρησε πως τα μαλλιά τα οποία καθημερινά είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες όπως καιρικές συνθήκες προϊόντα styling, έντονη θερμότητα από το πιστολάκι, κακίες αποτυχημένες τεχνικές καταστρέφουν την κερατίνη, με συνέπεια τα μαλλιά να φαίνονται άτονα, θαμπά και με έντονη ψαλίδα. Οπότε, χρειάζονται επειγόντως, μία επαναφορά όψης υγείας και εάν θέλετε, την καθιστούνε άμεσα και πολύ οικονομικά. Τώρα!!! σπίτι μόνες σας μπορείτε εύκολα να κάνετε την θεραπεία BOTOX- KERATIN για να έχετε ξανά μαλλιά μεταξένια , λεία, με τριπλάσιο όγκο χάρη στην μοναδική της σύνθεση φυσικής κερατίνης με καθαρό έλαιο λιναρόσπορου!! Σε μια αμπούλα μέσα βρίσκετε η μόνιμη λύση για το πρόβλημα σας εύκολα γρήγορα και οικονομικά.. Τα αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! BOTOX-KERATIN με την εγγύηση της ENVIE intercosmetics Milano MADE IN ITALY.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Envie Keratin-Shampoo


Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της γυναίκας μιας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τραβούν την προσοχή. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε πάνω μας, προκειμένου να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Είτε μας αρέσει να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, είτε πάλι προτιμούμε να τα αφήνουμε λυτά στους ώμους, τα λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.……
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το λούσιμο. Επομένως, το σαμπουάν είναι πάντα πολύ σημαντικό για τα μαλλιά και για τη διατήρηση της λάμψης τους. Πολύ συχνά δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στην αγορά σαμπουάν. Κι όμως η συχνότητα του λουσίματος αλλά και το σωστό σαμπουάν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με το σαμπουάν, υπάρχει το κατάλληλο για τον κάθε τύπο μαλλιών.
Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ποιότητα στην τρίχα καθώς επίσης και διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, μία γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της έχει διαφορετικές ανάγκες από μία που διατηρεί το φυσικό της χρώμα. Το styling, οι βαφές, το σπάσιμο της τρίχας, η καθημερινότητα και φυσικά η ποιότητα της τρίχας είναι όλα αυτά που μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας να μην μεγαλώνουν. Όμως τώρα αποκτάμε λαμπερά, απαλά, πιο δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόμασταν…..
Η στιγμή που κάνουμε μπάνιο είναι μια στιγμή τόσο ιερή και λυτρωτική. Κι αυτό γιατί στη μπανιέρα μας νιώθουμε σα να μπαίνουμε σε ένα ιπτάμενο οχυρό και να μεταφερόμαστε σε άλλα μέρη. Το καύσιμο για αυτή την μεταφορά είναι το Envie Keratin-Shampoo.
Η σειρά καθημερινής περιποίησης Envie Keratin-Shampoo λοιπόν κάνει ακριβώς αυτό! Περιποιείται τα μαλλιά μας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζει και το δέρμα του κεφαλιού .
Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε φέτος το καλοκαίρι; Ίσως λάμψη αλλά και  αυτό το βρίσκουμε στα Envie Keratin-Shampoo. Η σειρά αυτή περιέχει στη σύνθεσή της Κερατίνη με καθαρό έλαιο λιναρόσπορου που είναι γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.
Είναι ένα κιτρινωπού χρώματος σαμπουάν σε μορφή τζελ.  Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Αν το 
καταφέρνει; 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Γι’ αυτό έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας για το καλοκαίρι!
Το άρωμα του είναι υπέροχο και θυμίζει καλοκαιράκι και διαρκεί για πολλές ημέρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.

 Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.



Envie Keratin- Hair Mask


Τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας και η σωστή αγωγή όταν εμφανίζονται προβλήματα, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των υγιών μαλλιών. Ας μην ξεχνάμε πως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά, μας ομορφαίνουν! Τί κάνουμε όμως όταν ο ήλιος μας τα έχει κάνει θαμπά και άγρια;
Όλοι αγαπάμε τον ήλιο και τη θάλασσα, κανείς όμως δεν αγαπά το αποτέλεσμα αυτών στα μαλλιά του, στο τέλος του καλοκαιριού. Για να μας μείνουν, λοιπόν, μόνο οι ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού και όχι τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά, χρειάζεται απλά να τα περιποιηθούμε!
Για να ξαναβρούν τα μαλλιά την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να προσφέρουν θρέψη και λάμψη. Το πιο βασικό προϊόν περιποίησης είναι η μάσκα μαλλιών. Μια καλή μάσκα μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας!
Η καλή ενυδάτωση μαλλιών είναι πολύ σημαντική διότι θα ξαναδώσει στα μαλλιά μας τη χαμένη ζωντάνια και θα τα κάνει πιο λαμπερά από ποτέ. Πως;

Ενισχύοντας, τα μαλλιά μας με τη μάσκα Envie Keratin- Hair Mask..
Με την Envie Keratin- Hair Mask θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Είναι διάφανου χρώματος , πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της…
Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες. Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στη σύνθεσή της με Κερατίνη και καθαρό έλαιο λιναρόσπορου έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Είναι σε υπέροχη, ειδική συσκευασία , για καλύτερη χρήση του προϊόντος!
Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε. Χρησιμοποιείστε μετά από κάθε λούσιμο.


Envie Keratin-Restructuring Lotion


Η φροντίδα των μαλλιών αποτελεί συχνό καθημερινό πρόβλημα για τις σύγχρονες γυναίκες που  καλούνται να ανταποκριθούν στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής. Τα μαλλιά αποτελούν όπλο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης.
Ηλιοθεραπεία, θάλασσα, βουτιές και παιχνίδια στην άμμο… Γυρνάτε ανανεωμένες, μαυρισμένες και... ξεμαλλιασμένες; Η πικρή αλήθεια είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι, αλλά και το χλώριο της πισίνας επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών μας. Μάθετε, λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφεύγετε, και απολαύστε τις διακοπές με το κεφάλι σας... όμορφο!
Όσο δυνατά και πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά μας, το καθημερινό styling, το πιστολάκι, οι βαφές, ακόμη και το απλό βούρτσισμα, μπορεί να φθείρουν τις τρίχες και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ξηρότητα και αφυδάτωση, θαμπή όψη και σπασίματα. Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε, τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα!
Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, η Botox-Keratin αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας την λοσιόν Envie Keratin-Restructuring Lotion……….
Ενα προϊόν  που με τις μοναδικές του συνθέσεις με Κερατίνη, και καθαρό έλαιο λιναρόσπορου και το ξεχωριστό άρωμα του, μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Με ενυδατικά συστατικά που τονώνουν τα μαλλιά δίνοντας όγκο, ενώ συμβάλλουν στην φυσική ενδυνάμωση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας της τρίχας. Προστατεύει τα μαλλιά από σεσουάρ και τα σίδερα ισιώματος. Ενυδατώνει, διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια . Επανορθώνει τις φθορές & προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος & την ψαλίδα.
Χαρίζει υγιή εμφάνιση και μοναδική απαλότητα .Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα ενώ περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Όταν η πολυτέλεια βρίσκετε σε ένα μικρή  γυάλινη αμπούλα. Είναι σε συσκευασία των 10 τεμαχίων σε αμπούλες. Με Premium, λαμπερή συσκευασία, που μας εντυπωσιάζει.
Τις χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το περιεχόμενο μιας φιάλης σε μαλλιά λουσμένα και ταμποναρισμένα, χτενίστε και στεγνώστε.
Είναι κατάλληλο για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η Botox-Keratin αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο για τα μαλλιά μας ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να έχουμε υπέροχα μαλλιά. Η Botox-Keratin έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών .Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει …Γυναίκες και άνδρες βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Botox-Keratin για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.botoxkeratin.gr

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο άρθρο και αναλυτικό,θα το δοκιμάσω διότι ήδη με την θάλασσα και τον ήλιο ξεκίνησαν τα προβλήματα στα μαλλιά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.Τα προϊόντα Envie είναι υπέροχα με καταπληκτικά αποτελέσματα!

      Διαγραφή