Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Marie Dalgar review

Marie Dalgar


Όταν αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση, κερδίζεις την παντοτινή ομορφιά…

Γειά σας Glamorous,
Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψετε και χρειάζεστε πολύ εξάσκηση έως ότου πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξετε; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την απόχρωση του δέρματός σας; Πώς να φαίνεστε φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για τη βραδινή έξοδο;

Για εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ (ή ακόμα και το πρωί), οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας... βλέμμα;

Οι γυναίκες για δεκαετίες προσπαθούν να γίνουν όμορφες και με ογκώδης βλεφαρίδες. Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής και οι βλεφαρίδες οι κουρτίνες και για αυτό οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται όσο πιο θηλυκά μπορούν. Πολλές γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει μάσκαρα ή διαφορετικούς τύπους ψεύτικες βλεφαρίδες για να επιτευχθεί αυτό το βλέμμα. Οι πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Η μάσκαρα λοιπόν μπορεί να κάνει το βλέμμα μας έντονο και θηλυκό χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ. Όπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και οι μεγάλες βλεφαρίδες με την Unlimited Extension Mascara «θέλει» τα μάτια μας να γίνει ο καμβάς.

Η Marie Dalgar και η Unlimited Extension Mascara προσφέρει τη δύναμη της τέχνης και της έμπνευσης σε όλες τις «εθισμένες» στην ομορφιά γυναίκες, προτρέποντας τους «να αφήσουν το δικό τους «σημάδι».


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο χρόνος κυλάει και η εξωτερική ομορφιά σιγά σιγά ξεθωριάζει… μόνο η ομορφιά της καρδιάς δεν χάνεται με τα χρόνια: Αυτή είναι η αυτοπεποίθηση.
Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση γνωρίζουν πώς να αγαπούν τον εαυτό τους, την οικογένεια, τη ζωή… Η αυτοπεποίθηση βοηθά τα χαρίσματα να αναδειχθούν, ενώ κερδίζει τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την επιβεβαίωση που χρειάζεται μια γυναίκα που αναζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία στην έκφραση.
Η Marie Dalgar πιστεύει πως η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για την ανάδειξη της προσωπικής αξίας μιας γυναίκας στο παιχνίδι των διαρκώς εναλλασσόμενων ρόλων της ζωής της. Κάθε σύγχρονη γυναίκα που υπερασπίζεται τα ζωηρά χρώματα της προσωπικότητάς της, αναδεικνύει την έκφραση των φυσικών χαρισμάτων της. Έχοντας κατανοήσει την έννοια της αυτοπεποίθησης και τη χρησιμότητά της στη ζωή μιας γυναίκας, η Marie Dalgar ανέπτυξε καλλυντικά υψηλής ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά, πιστεύοντας πως όταν αποκτήσει μια γυναίκα αυτοπεποίθηση για την εξωτερική της ομορφιά, αυτή θα εγκατασταθεί και στην καρδιά της… και τότε θα είναι παντοτινά όμορφη. Στον κόσμο της Marie Dalgar, οι γυναίκες αναζητούν με πάθος αξίες και ιδανικά, ενώ αντιμετωπίζουν με θάρρος τα εμπόδια και τις προκλήσεις. 
Γιατί, στον κόσμο της Marie Dalgar, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τη ζωή με αυτοπεποίθηση…



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


Unlimited Extension Mascara






Η 1η μας Μάσκαρα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες…

Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.
Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Πώς όμως θα μετατρέψετε τις βλεφαρίδες σαγηνευτικά σέξι; Τα επαναστατικά όπλα που θα σας βοηθήσουν να μετατραπείτε σε σταρ από την δεκαετία του ’60 εμφανίστηκαν κάνοντας το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα.

Επιλέξτε τη μάσκαρα Unlimited Extension Mascara και χρησιμοποιήστε τη σωστά για να σας κοιτούν όλοι στα μάτια! Η μάσκαρα Unlimited Extension Mascara κάνει ακριβώς αυτό με τη χρήση fibers και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο κι από ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ξετρελαμένη όσο δεν γίνετε με τα απίθανα αποτελέσματα που έχει , δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε βασανιστήρια στον εαυτό μας προσπαθώντας να βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες ή να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε  αισθητικό  που είναι και οικονομικά ασύμφορο, συν το ότι καταστρέφει τις φυσικές μας βλεφαρίδες αφού βάζουμε κόλλα η οποία βλάπτει και αποδυναμώνει την τρίχα με αποτέλεσμα να μας τις κόβει. !!

Οι βλεφαρίδες δεν είναι ψεύτικες.Είναι αληθινές!

Το μυστικό: Σύνθεση Fiber που είναι εμπλουτισμένη με χιλιάδες ίνες σε κάθε σωληνάριο. Η μάσκαρα Unlimited Extension Mascara δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στις βλεφαρίδες σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Βήμα 1ο Απλώνουμε μια στρώση Transplanting Gel (μάσκαρα) σε καθαρές βλεφαρίδες για να "χτενίσουμε" & να χωρίσουμε τις βλεφαρίδες μας .

Βήμα 2ο Προτού στεγνώσει το Transplanting Gel απλώνουμε το Fiber.

Βήμα 3ο"Κλειδώνουμε" τις ίνες πάνω στα βλέφαρα περνώντας μία ακόμη στρώση τζέλ!

Για πιο έντονο αποτέλεσμα επαναλαμβάνω! Πάντοτε όμως εναλλάξ τζέλ και ίνες και πάντοτε καταλήγω με την εφαρμογή του τζέλ που σταθεροποιεί τις ίνες πάνω στις βλεφαρίδες! Για να πετύχετε εντυπωσιακό μήκος και όγκο, απλώστε αρκετές στρώσεις χωρίς να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν σβόλοι.

 Ολα αυτά γίνονται σε λιγότερο από δύο λεπτά και είμαστε έτοιμες για να βγούμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι!!

Το μοναδικό βουρτσάκι της Transplanting Gel είναι σχεδιασμένο να ανασηκώνει και να καλύπτει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, περιέχει μαύρο primer, που δίνει όγκο και ανασηκώνει κάθε βλεφαρίδα, ενώ βοηθά και τις ίνες να κολλήσουν πάνω τους, δίνοντας πλούσιο μαύρο χρώμα. Βουρτσάκι που διπλασιάζει την εμφάνιση των βλεφαρίδων από τη ρίζα ως τις άκρες. Ενώ το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ της Fiber μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος στις βλεφαρίδες για να τους δώσει ένταση , χαρίζει μήκος, καμπύλη και όγκο με τη μεγάλη περιεκτικότητα σε ίνες που περιέχει. .Η σύνθεση της δίνει όγκο, δυναμώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να αφήνει κόμπους. Οι ειδικές μικρο – ίνες σε λευκό χρώμα που σε συνδυασμό με την mascara χαρίζουν εντυπωσιακό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας με μεγάλη ευκολία. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το εφέ των ψεύτικών βλεφαρίδων με ένα απλό πέρασμα. Όταν την εφαρμόζουμε οι βλεφαρίδες γίνονται ογκώδεις και επιμηκύνονται τόσο που δεν το έχετε ξαναδεί αυτό σε αληθινές βλεφαρίδες, προσθέτει πολύ μήκος και όγκο (έχετε πλέον αψεγάδιαστες τρισδιάστατες βλεφαρίδες ).

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα: περισσότερος όγκος. Εκθαμβωτικό look στις βλεφαρίδες σας... χωρίς προσθήκη ψεύτικων!
Χρησιμοποιώντας την Unlimited Extension Mascara δεν κάνουμε πάνω από 2 λεπτά για την εφαρμογή τους .

Είναι αντιαλλεργική και  φτιαγμένη με φυσικά συστατικά και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες ενώ τους χαρίζει μάκρος έως και 300% χάρη στις μικροίνες που διαθέτει. Το αποτέλεσμα διαρκεί όλη την ημέρα, χωρίς οι ίνες να μπουν στα μάτια μας ακόμα και αν έχουμε την τάση να τρίβουμε τα μάτια μας όλη την ημέρα και ποτέ δεν είναι ερεθισμένα.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο εφαρμογής τους:http://www.mariedalgar.eu/index.php/unlimited-extension-mascara/

Είναι σε πολυτελές ,κομψό μαύρο κουτάκι ,πρακτικό και για τα ταξίδια μας!
Είναι αδιάβροχη και για να την αφαιρέσουμε απλά εφαρμόστε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με οποιοδήποτε ντεμακιγιάζ ματιών στις βλεφαρίδες σας, χωρίς να φθείρει τις φυσικές βλεφαρίδες μου!
Με καθημερινή χρήση διαρκεί 3,4 μήνες και δεν στεγνώνει όπως γίνεται με τις άλλες μάσκαρες όταν τις έχουμε καιρό.

Έχει απίστευτα αποτελέσματα αμέσως και φαίνονται σαν να το έχει κάνει επαγγελματίας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη με την λαμπερή μας εμφάνιση και η εταιρία Marie Dalgar , θέλει να ζήσουμε, όπως ακριβώς θα θέλαμε. Μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες …..τις λαμπερές στιγμές μας!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αφεθούμε στα σαγηνευτικά κελεύσματα της….. H Unlimited Extension Mascara είναι μία μοναδική εμπειρία που θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης για όσα ξέρατε μέχρι τώρα για τις μάσκαρες. Είναι ένα απίστευτο προϊόν που θα το χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Marie Dalgar για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.mariedalgar.eu/

1 σχόλιο:

  1. Ουυαααουυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο προϊόν ,θα πάρω να τις δοκιμάσω σαν τρελή,εάν είναι να μην ξαναπληρώσω
    για ψεύτικες!Μόλις τις δοκιμάσω θα σας πω και τις εντυπώσεις μου,νομίζω ότι έχω δει αυτή την εταιρία και στα Hondos,οπότε θα είναι πιο εύκολο να τις πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή