Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ziaja Greece review

Ziaja Greece



all-in-one….

Γεια σας Glamorous,

Πριν εισβάλλουν στη ζωή και στο νεσεσέρ μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά του καλοκαιριού. Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια.Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.

Οι BB creams- Blemish Balms ή Beauty Balms, όπως αρχικά τις ονόμασαν, - τις αποκαλούν οι θαυματουργές κρέμες - στην καθημερινή τελετουργία ομορφιάς των γυναικών , χάρη στο αψεγάδιαστο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και υψηλή προστασία που προσφέρουν στην επιδερμίδα. Μια κρέμα multi-tasking , ένα προϊόν δηλαδή “ all-in-one” . Είναι ενυδατική, είναι αντιγηραντική, είναι primer, είναι μέικαπ, είναι και αντηλιακή.

Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με τα προϊόντα της εταιρίας Ziaja Greece.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Ziaja είναι η μεγαλύτερη παραγωγός στην πολωνική αγορά στα καλλυντικά. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1989 στο Gdansk της Πολωνίας από τους φαρμακοποιούς Αλεξάνδρα και Ζήνων Ζιάγια. Όλα τα προϊόντα τους είναι φυσικής προέλευσης, τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Ziaja είναι φυτικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης. Η ZIAJA Ltd είναι παραγωγός φαρμακευτικών αλλά και υψηλής ποιότητας φυσικών καλλυντικών για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών. Η Ziaja προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος , καθώς και την προσωπική φροντίδα.  Όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος τους είναι κλινικά ελεγμένα και ποτέ δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



BB cream for normal, dry & sensitive skin - natural tone




Η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος και οι επιταχυνόμενοι ρυθμοί περιορίζουν τον χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Πόσες φορές θελήσαμε ως δια μαγείας να έχουμε ένα γρήγορο και γεμάτο ενυδάτωση μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν; Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί να είχαμε λίγα λεπτά περισσότερα μέσα στην ημέρα μας;
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη και τον ήλιο δεν θέλουμε να φορτώνουμε το πρόσωπό μας με πολλά προϊόντα. O καιρός είναι ζεστός και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη να αναπνέει και να είναι ενυδατωμένη. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι πρέπει να αποφεύγουμε τα βαριά καλλυντικά, που εμποδίζουν την αναπνοή της επιδερμίδας μας και δεν μας ενυδατώνουν.
Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο είναι η BB cream for normal, dry & sensitive skin - natural tone.

Η BB cream for normal, dry & sensitive skin - natural tone είναι εδώ, είναι «πολυτάλαντη» και έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Βασισμένη στη τεχνογνωσία ενυδάτωσης της, η BB Cream προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση μίας κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up!
Συνδυάζει περιποίηση και κάλυψη, ενυδατώνει και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνει τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας την λάμψη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει από τιs ακτίνες UV (SPF15). Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε να βγάλετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας.
Με την πολλαπλή δράση της, το καινοτόμο αυτό προϊόν, που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός make-up με τα χαρακτηριστικά μιας κρέμας περιποίησης προσώπου, υπόσχεται φυσική και αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας. Με λεπτόρρευστη υφή και χρώμα(medium) στη σύνθεση της αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη. Που εκτός από κάλυψη προσφέρει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απογειώνει τη λάμψη της .Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
Επίσης, προλαμβάνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Hyaluronic Acid με πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και ‘’έξυπνες’’ μεταλλικές χρωστικές ουσίες που βοηθούν στη διόρθωση των ατελειών και αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, έτσι η επιδερμίδα φωτίζεται με μια μοναδική λάμψη φρεσκάδας και μια ομορφιά ανανέωσης. Με την υφή που διαθέτει- πυκνότερη από πολλά μέικαπ-, η επιδερμίδα καλύπτεται και ενυδατώνεται τέλεια με ελάχιστη ποσότητα κρέμας- ίση περίπου με ένα ρεβίθι. 

Βάλτε και εσείς λοιπόν τη BB cream for normal, dry & sensitive skin - natural tone στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!
To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη λευκή συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.


Αναλυτικότερα:

Τι είναι : Μια πολύ-χρηστική κρεμώδης ενυδατική σύνθεση ελαφρύτερη από το φον ντε τεν αλλά με μεγαλύτερη κάλυψη από τις κρέμες με χρώμα, εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά και με δείκτη αντηλιακής προστασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ενυδατικό, προ-make-up.

Τι κάνει: Με τα συστατικά που περιέχει, μπορεί να λειαίνει την υφή και να κρύβει τις μικροατέλειες, να δίνει ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, να την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και να της προσφέρει αντιγηραντική δράση.

Είναι για μένα; Η BB cream for normal, dry & sensitive skin - natural tone προσφέρει βασικά συστατικά φροντίδας και μίνιμουμ κάλυψη. Είναι ιδανική σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης, τύπο και απόχρωση επιδερμίδας .

Εφαρμογή: Για μια άψογη χροιά, πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας, θερμάνετε το ανάμεσα στα χέρια σας και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ατέλειες και μαύρους κύκλους. Απλώστε μια λεπτή στρώση στη θέση της ή μετά από τη συνήθη κρέμα ημέρας σας!!




BB cream for oily & combination skin - natural tone




Μία από τις βασικότερες επιθυμίες των γυναικών είναι μια επιδερμίδα ιδανική, χωρίς ατέλειες. Μία αλήθεια που αγγίζει όλες τις γυναίκες, αλλά προβληματίζει, συχνά εκείνες με λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με τάση για ατέλειες. Οι ατέλειες και η λιπαρότητα της επιδερμίδας, όχι μόνο δυσαρεστούν  τις γυναίκες, αλλά μπορεί ακόμα και να επηρεάσουν την ψυχική τους διάθεση.
Το αποτέλεσμα είναι 8 στις 10 γυναίκες να δηλώνουν ότι έχουν ατέλειες στην επιδερμίδα τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών προβλημάτων, που κυμαίνεται από επιδερμίδα με διαρκή γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ακμή ή ερυθρότητα. Πάνω από όλα όμως, η επιδερμίδα χάνει την ισορροπία της και εξασθενεί. Οι αιτίες εμφάνισης των ατελειών μπορεί να είναι εξωγενείς, όπως οι περιβαλλοντικές συνθήκες (ρύπανση ζέστη, υγρασία κ.α.), ή ενδογενείς, όπως η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές και το στρες.
Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών με ατέλειες, χρησιμοποιούν make-up για να καλύψουν τις ατέλειες τους, αλλά μόνο οι μισές είναι ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, το μακιγιάζ δεν είναι πάντα μια ικανοποιητική λύση…
Η Ziaja Greece παρουσιάζει τη BB cream for oily & combination skin - natural tone και απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά!

Η BB cream for oily & combination skin - natural tone είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες. Η ΒΒ κρέμα είναι για άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η BB cream for oily & combination skin - natural tone είναι μια καινοτόμα, έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 15 και ταυτόχρονης ανάπλασης, με ήπια καλυπτική δράση. Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Ταυτόχρονα, χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Ειδικά σχεδιασμένες για επιδερμίδες με ατέλειες, οι μεταλλικές χρωστικές γίνονται ένα με την επιδερμίδα και προσφέρουν ομοιομορφία και φυσικό φωτεινό αποτέλεσμα, χωρίς το εφέ μάσκας. Απολαύστε μια μη λιπαρή, εξαιρετικά ματ και ελαφριά υφή, με ευχάριστο και βελούδινο τελείωμα.... Η, εμπλουτισμένη με μεταλλικές χρωστικές, γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει γραμμές και χωρίς να την κάνει να ασφυκτιά. Ένας νέος σύμμαχος ομορφιάς για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με όλα τα οφέλη της ενυδάτωσης.

Είναι σε όμορφη λευκή συσκευασία. Κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.


Αναλυτικότερα:

  •      Ήπια καλυπτική δράση
  •        Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί
  •       Μεταξένια υφή
  •       Αδιάβροχη σύνθεση
  •        Προσφέρει άμεση ομοιογενή απόχρωση
  •        Αναδεικνύει την λάμψη
  •        Ελέγχει τη γυαλάδα


Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα μας.

Η εταιρία μου έστειλε και δειγματάκια σε φακελίσκους για να δοκιμάσω.




Rose Butter- Moisturizing Day Cream

Είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με συστατικά, που προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν.

Marine algae-Deep Moisturizing Cream

Η MARFIN algae-Deep Moisturizing Cream προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος και την επιταχυνόμενη αναγεννητική και αναπλαστική του δράση. Είναι μία κρέμα εξειδικευμένης δράσης για το πρόσωπο. Προσφέρει τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Θα διατηρήσει αλλά και θα αναδείξει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια. Ετοιμαστείτε για μια «καθολική επίθεση» στην επιδερμίδα σας.


Ziaja-Antioxidant Face Cream with Vitamin C

Το αντηλιακό αυτό έχει ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις που όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα έχουν την ιδιότητα να απορροφούν ή να αντανακλούν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και έτσι να προστατεύουν την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με πολύ υψηλή προστασία  UVB SPF 50+/ UVA , για τις ευαίσθητες, υπερ-εκτεθειμένες περιοχές ή τις περιοχές που δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο, όπως τα μάτια, μύτη, χείλη, αυτιά, ουλές, κρεατοελιές, κ.ά. Παρέχει προστασία του δέρματος από τα ηλιακά εγκαύματα, τις αντιδράσεις του δέρματος και την αλλοίωση των κυττάρων από τις ακτίνες UV. Προσφέρει αόρατη και μη λιπαρή υφή που κάνει την εφαρμογή του ιδιαίτερα ευχάριστη. Προσφέρει αποτελεσματικότητα, ποιότητα, ευχαρίστηση και αξιοπιστία.


Ziaja-Shower Balm-Face Body Hair

Το θρεπτικό αφρόλουτρο-βάλσαμο σώματος είναι κατάλληλο για εμάς που έχουμε πολύ ξηρό δέρμα. Με ελαφριά υφή, νιώθουμε την επιδερμίδα μας άμεσα το πόσο μαλακή και μεταξένια γίνετε ,αποτρέποντας το να  χάσουμε την υγρασία του δέρματος. Λιπαίνει και εξαλείφει την αίσθηση της τραχύτητας και νιώθουμε το δέρμα μας απαλό ,μαλακό και ενυδατωμένο με σφριγηλότητα . Ενώ κάνει τα μαλλιά μας μεταξένια!!



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Ziaja Greece, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ziaja Greece για την χορηγία των προϊόντων.



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.ziaja.com/


2 σχόλια: