Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

NAC NATURAL COSMETICS - ltd review

NAC NATURAL COSMETICS



Η ζέστη θέλει.. Ενυδάτωση!

Γεια σας Glamorous,

O Ζωοδότης ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας!!! Έχετε  ποτέ  αναρωτηθεί  γιατί η άνοιξη  και το καλοκαίρι θεωρούνται οι πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου  από τους περισσότερους ανθρώπους; Πιθανώς  η  απάντηση  να οφείλεται  στις  ευεργετικές  ιδιότητες  του ήλιου. Έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στον ήλιο  προκαλεί ευφορία στον άνθρωπο  και αυτό γιατί όταν το σώμα εκτεθεί στις ηλιακές ακτίνες , απελευθερώνονται ενδορφίνες , ουσίες υπεύθυνες  για την αίσθηση της ευφορίας. Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πάντοτε μια εποχή  που το δέρμα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Αυτό συμβαίνει τόσο από την εκούσια έκθεση μας στον ήλιο, για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα, αλλά επίσης και άθελα μας, τμήματα του σώματος μας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα στην ξηρή ατμόσφαιρα.
Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται  ότι ο ήλιος δεν αγαπάει το δέρμα μας. Από τις ορατές  και αόρατες ακτινοβολίες που εκπέμπει ο ήλιος , οι αόρατες  υπεριώδεις   UVA-UVB  φτάνουν στην επιφάνεια της γης και προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Διεισδύουν  στο δέρμα επιφέροντας πολλές δυσάρεστες συνέπειες. Χωρίς αυτόν όμως δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας.

Το καλοκαίρι δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φαντάζομε κι εσείς.! Για αυτό τον λόγο ακονίσατε τα …μαγιό σας.  Όσες δεν εμφανιστήκατε ακόμα στις παραλίες ( 2 – 3 θα είναι μάλλον…) θα το κάνετε τις επόμενες μέρες ή και σήμερα! 
Δείτε πώς θα φροντίσετε σωστά την επιδερμίδα σας με τα καλλυντικά NAC NATURAL COSMETICS, αυτό το καλοκαίρι για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία NAC NATURAL COSMETICS έχει φυσικά καλλυντικά με την δύναμη της φύσης.
 Η εταιρεία NAC σας προσφέρει φυσικά καλλυντικά, χωρίς parabens και επικίνδυνα υλικά συνθετικής προέλευσης, απολύτως φιλικά για το δέρμα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

 •Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη
•Χωρίς Parabens
•Χωρίς δοκιμές σε ζώα
•Χωρίς επικίνδυνα συνθετικά συστατικά
•Φιλικά προς το περιβάλλον



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



NAC NATURAL COSMETICS -Scrub Προσώπου με ενεργό άνθρακα.



Απολέπιση: το καλοκαίρι είναι η εποχή της…..

Χρησιμοποιούμε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα, καθαρίζουμε καθημερινά το δέρμα μας και όμως εκείνο δείχνει κουρασμένο, άγριο και θαμπό. Ποιο κομμάτι λείπει από το παζλ της αποτελεσματικής περιποίησης; Ίσως το σημαντικότερο: Tο πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση. 
Η απολέπιση εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. Η διαδικασία αυτή ,μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. H καλύτερη ώρα για την απολέπιση του προσώπου είναι το πρωί, επειδή το βράδυ ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος τα νεκρά κύτταρα. Έτσι το πρωί μπορούν να καθαριστούν με ευκολία.
Και το καλοκαίρι, που οι καιρικές συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.

Τι το ιδανικότερο να βάλω στο καλάθι του Ιουλίου από το NAC NATURAL COSMETICS -Scrub Προσώπου με ενεργό άνθρακα..

Το NAC NATURAL COSMETICS -Scrub Προσώπου με ενεργό άνθρακα.. είναι ένα σκούρου γκριζωπού χρώματος, απαλό και δροσερό καθαριστικό απολέπισης προσώπου. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Με Τρίμα βερίκοκου καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.

Επίσης, περιέχει ενεργό Άνθρακα-Αμυγδαλέλαιο-Ανθόνερο λεβάντας-Φυτική γλυκερίνη-Αιθέριο έλαιο Λεβάντα, έναν εξαιρετικό συνδυασμό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ.). Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αποφράσσει τους πόρους από τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και το σμήγμα, χαρίζοντας στο δέρμα μοναδική απαλότητα, άμεση αναζωογόνηση και λαμπερή όψη. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση …Έχει υπέροχο άρωμα!

Είναι σε πρακτική, γυάλινη συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια.

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub σε νωπή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 2-3 λεπτά. Απομακρύνουμε το scrub, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Ιδανικό για χρήση για κάθε τύπο δέρματος.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας…Χωρίς PARABENS, SILICONES, PETROLATUM…


NAC NATURAL COSMETICS -Μάσκα Προσώπου με πράσινο άργιλο.



Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη καλοκαιρινή περίοδο, το πρόσωπό μας εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα. Πρώτα από όλα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Αυξάνεται η ευαισθησία της επιδερμίδας του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνει στεγνή, τραχιά, χλομή και, το πιο χαρακτηριστικό, να αισθανόμαστε ότι μας «τραβάει».

Ο καλοκαιρινός ήλιος είναι ακίνδυνος μόνο στις καρτ-ποστάλ και τις φωτογραφίες. Εξαιτίας της ελληνικής ηλιοφάνειας, ιδίως το καλοκαίρι, έχει αποτέλεσμα, τεράστιες επιπτώσεις για το δέρμα μας. Οι συνέπειες αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες, εφόσον δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό. Μπορούμε ωστόσο να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να… βγάλει το καλοκαίρι, αν εντοπίσουμε εγκαίρως τα δικά μας λάθη ή παραλείψεις και τα διορθώσουμε…

Ιδανικό  όπλο ΓΙΑ ΤΟΝ "καθαρισμό" του δέρματος είναι η εξειδικευμένη NAC NATURAL COSMETICS -Μάσκα Προσώπου με πράσινο άργιλο.
Η ιδέα για χρήση αργίλου για θεραπείες του δέρματος δεν είναι καινούρια. Η άργιλος πάντοτε θεωρούταν ότι έχει “θαυματουργές ιαματικές ιδιότητες που βοηθούν το δέρμα.

Η άργιλος αποτελεί ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς που χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους Αιγύπτιους και Ρωμαίους και μέχρι σήμερα είναι ευρέως διαδεδομένη για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Η Μάσκα Προσώπου με πράσινο άργιλο, φημίζεται για τις απορροφητικές αλλά και τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που οφείλονται στη δυνατότητα ανταλλαγής ιόντων με το σώμα. Έτσι, απορροφά το σμήγμα, απομακρύνει τα στίγματα και τους ρύπους από το δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύει σημαντικά την ανάπλαση των κύτταρων και δρα ενάντια στη γήρανση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η αναζωογόνηση του δέρματος είναι φανερή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Η Μάσκα Προσώπου με πράσινο άργιλο, είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μεταλλικά άλατα και είναι κατάλληλη για το λιπαρό και μεικτό δέρμα. Συνιστάται ακόμα και για  επιδερμίδες με τάσεις ακμής, αφού ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Η Πράσινος άργιλος είναι απόλυτα φυσικό συστατικό, το οποίο χρησιμοποιούμενο σωστά μπορεί να βελτιώσει θεαματικά την υφή και την όψη της επιδερμίδας, απαλλάσσοντάς μας από δερματικές ατέλειες. Είναι ιδανική για καθαρισμό, είναι αντιφλεγμονώδης, απορροφητική και προσροφητική.
Η μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο έχει ως κύριο σκοπό τον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Η άργιλος, συνώνυμη της γης, είναι πηγή ζωής. Όπως και το νερό, είναι ζωτικό στοιχείο. Είναι ευεργετική, καθώς τονώνει, καθαρίζει, μαλακώνει και τρέφει την επιδερμίδα. Χάρη στη στροφή στα βιολογικά προϊόντα, η άργιλος πήρε τη θέση που της αρμόζει, και ο άνθρωπος επωφελείται από τις ιδιότητές της.


Είναι σε πρακτική γυάλινη συσκευασία και με ελαφρύ-υπέροχο άρωμα!
Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας τη μάσκα στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό .


NAC NATURAL COSMETICS -Κρέμα Ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης για Νεανικές Επιδερμίδες με αντιηλιακή προστασία.



Το καλοκαίρι είναι εδώ και για αυτό πρέπει να τονώσετε τον οργανισμό σας, να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να βρείτε όλη σας τη ζωντάνια! Tο καλοκαίρι επιστρέφει για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η αλλαγή αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προετοιμασία του οργανισμού μας και τώρα είναι η στιγμή να «θεραπεύσετε» το αφυδατωμένο και γερασμένο δέρμα ..
Στην ηλικία των 25+ οι γυναίκες είναι νέες, δραστήριες, γεμάτες ενέργεια και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό τους. Επομένως, αυτό που χρειάζονται δεν είναι να καταπολεμήσουν, αλλά να κρατήσουν το χρόνο με το μέρος τους. Με άλλα λόγια, να διατηρήσουν τη νεανική επιδερμίδα που έχουν σε αυτήν την ηλικία για όσο το δυνατό περισσότερο.
Δώστε τέλος σε μια αφυδατωμένη επιδερμίδα με τη νέα τάση ομορφιάς… Οι ρυτίδες και η έλλειψη ελαστικότητας στο δέρμα αφορά τις περισσότερες γυναίκες με το πέρασμα του χρόνου. Όταν το δέρμα χάνει τη νεότητά του, παράλληλα μειώνονται τα αποθέματα νερού, γεγονός που καταστρέφει τα κύτταρα.

Τη λύση στο πρόβλημα δίνει η NAC NATURAL COSMETICS -Κρέμα Ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης για Νεανικές Επιδερμίδες με αντιηλιακή προστασία.
Το πιο βασικό προϊόν κάθε γυναικείου νεσεσέρ. Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Και μη νομίζετε πως μόνο οι μεγάλες ηλικίες την έχουν ανάγκη. Προσέχουμε από μικρές για να έχουμε όταν μεγαλώσουμε.

Η Κρέμα Ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης είναι για γυναίκες που επιθυμούν μια αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διαρκείας για την επιδερμίδα. Συσφικτική, αντιγηραντική και  τονωτική, συγχρόνως περιποιείται την επιδερμίδα αποτελεσματικά με μια ευχάριστη καλλυντική αίσθηση. Φροντίδα 24-ωρης ενυδάτωσης που δυναμώνει και καταπραΰνει όλους τους τύπους δέρματος.. 
Η Κρέμα Ημέρας 24ωρης ενυδάτωσης είναι λεπτόρρευστης υφής, χάρη στο συνδυασμό Thermus thermophilus ένζυμο -Εκχύλισμα ρίζας Imperata cylindrica Φουντουκέλαιο-Ανθόνερο Τίλιου-Ανθόνερο λεβάντας-Κίτρινο μελισσοκέρι ,βιταμίνη Ε-Αιθέριο έλαιο Υλάνγκ Υλάνγκ - Αιθέριο έλαιο Τριανταφυλλόξυλο ,συστατικά που εξαφανίζουν τα σημάδια της γήρανσης και βοηθούν στην ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με λευκό χρώμα και ευεργετική δράση μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας χαρίζοντας της συνεχή ενυδάτωση. Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.

Μας προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και προστασία. Δεν είναι καθόλου λιπαρή και κάνει το δέρμα μας απαλό σαν μετάξι. Χαρίζει στην επιδερμίδα μας ελαστικότητα και συντελεί στην μείωση ρυτίδων.. Έχει απαλό και γλυκό άρωμα .

Είναι σε πρακτική γυάλινη συσκευασία και είναι κατάλληλη για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Είναι "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης..

Την χρησιμοποιούμαι πρωί ή/και βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό.


NAC NATURAL COSMETICS -Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Βιολογικό Χυμό Αλόης.


Ο χρόνος είναι ο πιο απειλητικός εχθρός του δέρματος. Είναι υπαίτιος για την κακή εξωτερική μας εμφάνιση, που πολλές φορές αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα την κακή ψυχολογία του ατόμου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης του. Ένα γερασμένο πρόσωπο είναι καταρχήν δείγμα μη υγιούς δέρματος και φυσικά αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα ως προς την εικόνα και εμφάνιση μιας γυναίκας. Καμία δε θα ήθελε να αποκτήσει γερασμένο πρόσωπο και μάλιστα πρόωρα, αντίθετα θα έκανε τα πάντα για να αποφύγει και να προλάβει μια τέτοια εικόνα. Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.
Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, ακολουθώντας τις συμβουλές της εταιρίας NAC NATURAL COSMETICS με την Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Βιολογικό Χυμό Αλόης.

Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.
Η Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Βιολογικό Χυμό Αλόης είναι η φυσική λύση για την γήρανση του προσώπου.
Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. Με την Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με Βιολογικό Χυμό Αλόης η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα. 

Κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Περιέχει 100% Φυσικό Χυμό Αλόης, εκχύλισμα μαγιάς & Thermus thermophilus ένζυμο, για λάμψη και φρεσκάδα!! Αντιστρέφει βασικά σημάδια της γήρανσης όπως οι ατέλειες, ρυτίδες, πανάδες (φακίδες) και κηλίδες που προκαλεί η ακτινοβολία UV . Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή …
Το άρωμα της θυμίζει πούδρα και είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και γυάλινη και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα τα «κουρασμένα» δέρματα.
Την χρησιμοποιούμε καθημερινά απλώνοντας την το πρωί μετά τον καθαρισμό προσώπου.


NAC NATURAL COSMETICS -Αντιρυτιδική Κρέμα Νυκτός με Βιολογικό Χυμό Αλόης.


Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  Αν επομένως διανύετε τη δεκαετία των 20 , λάβετε θέσεις. Η κούρσα με το χρόνο αρχίζει τώρα! Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες και η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!
Η επιδερμίδα επωφελείται από τις νυχτερινές ώρες για να ενεργοποιήσει τη διαίρεση των βασικών κερατινοκυττάρων της, να αυξήσει στο μέγιστο την κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία και να ενισχύσει τη διαπερατότητά της. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα της επιδερμίδας ετοιμάζονται για την ενεργοποίηση της ανανέωσής τους. Η πτώση της αδρεναλίνης επιτρέπει στο σώμα να πραγματοποιήσει ταχύτερα την αναγέννηση των κυττάρων. 

Εκμεταλλευόμενες αυτό το διάλειμμα δραστηριότητας για τον αφοπλισμό των ελευθέρων ριζών που έχουν συσσωρευτεί την ημέρα, χρησιμοποιούμε μια κρέμα νύχτας και βοηθός μας είναι η NAC NATURAL COSMETICS -Αντιρυτιδική Κρέμα Νυκτός με Βιολογικό Χυμό Αλόης.

Είναι μια πλούσια λευκή κρέμα νυκτός  που αφήνει στο δέρμα ένα πλούσιο ενυδατικό στρώμα που απορροφάται άμεσα. Καταπολεμάει τις φθορές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας…

Προσφέρει: αποκατάσταση του γερασμένου και υποτονικού δέρματος ,πρόληψη και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την συνοχή του δέρματος, ενυδατώνει, τονώνει , συσφίγγει  και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό . Πλούσια σε φυσικά συστατικά ,όπως 100% Φυσικός Χυμός Αλόης -  Τριπεπτίδιο ΚΜΚ  - βιταμίνη Ε - Φυτική Γλυκερίνη - Έλαιο Αργκάν - Έλαιο Αβοκάντο – Σκουαλάνιο - Βούτυρο Καριτέ - Κίτρινο Μελισσοκέρι - Ανθόνερο Πορτοκάλι - Ανθόνερο Αμαμελίδας - Άρωμα Γιασεμί ,αναπτύσσει μια έντονη αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενώ παρέχει θρέψη και προστασία στο δέρμα… γυρίζοντας πίσω το ρολόι στο δέρμα σας. Μετά από δύο μήνες  θεραπείας, το μέτωπο και οι  ρυτίδες στο πόδι της χήνας εξομαλύνονται ακριβώς όπως ένα λίφτινγκ.

Το άρωμα της είναι απαλό και πολύ ευχάριστο .Η συσκευασία είναι γυάλινη !Για όλους τους τύπους δέρματος.
Την χρησιμοποιούμε καθημερινά απλώνοντας την το βράδυ.


Anti-aging Face Serum with organic Aloe Vera juice
(Ορός Αντιγήρανσης με Βιολογικό Χυμό Αλόης)


«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», έλεγαν πολύ σωστά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το ίδιο ισχύει και για την γήρανση της επιδερμίδα μας, η οποία από πολύ νωρίς μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, με διάφορες ενδείξεις που συνήθως αγνοούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς που ζούμε.
Ώσπου μια ωραία ημέρα αντικρύζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη και βλέπουμε να μας χαμογελά, ο άλλος μας εαυτός. Αυτός με τη θαμπή όψη, τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, τα λιγότερο ογκώδη χείλη, το διαφορετικό σχήμα προσώπου.
Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε: "που πήγε η παλιά μου εικόνα;" Τι έγινε το οβάλ του προσώπου μου; Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Και μπορεί ίσως το μακιγιάζ μας να κρύβει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αλλά ο καθρέφτης μας το πρωί τα αναδεικνύει.
Είναι γεγονός πως, πλέον, η εικόνα είναι εκείνη που αφήνει πλέον τις σημαντικότερες πρώτες εντυπώσεις και έχει κυριαρχήσει για τα καλά. Επομένως, η ανάγκη για συνεχή βελτίωσή της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα ορό προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του Anti-aging Face Serum with organic Aloe Vera juice. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Η υφή του Anti-aging Face Serum with organic Aloe Vera juice είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο ημιδιάφανο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).
Το χρησιμοποιούμαι συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και καθημερινή χρήση.


NAC NATURAL COSMETICS-Ματιών-Βλεφάρων-Ανορθωτική Κρέμα-Αντιρυτιδική - Κατά των Μαύρων Κύκλων.


Αποφασίσατε επιτέλους να τρώτε κατά πως επιτάσσει η μεσογειακή διατροφή, να πίνετε περισσότερο νερό και ξεκινήσατε μαθήματα Pilates, τρέξιμο ή έστω περπάτημα! Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, προσέχετε τον εαυτό σας.
Τι κάνετε, όμως, για την προστασία των ματιών σας;
Τα μάτια συλλέγουν καθημερινά εκατομμύρια εικόνες, χρώματα, σχήματα, μορφές, μας βοηθάνε να επιβιώσουμε και μας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μας. Είναι τόσο συνυφασμένα δε με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και προσλαμβάνουμε τον κόσμο, που μάλλον τα θεωρούμε περισσότερο δεδομένα από ό,τι θα έπρεπε. Φοράμε, βέβαια, γυαλιά ηλίου στην παραλία, βάζουμε πού και πού και κρέμα ματιών και πιστεύουμε ότι κάναμε το καθήκον μας. Μήπως, όμως, τελικά δεν τα προστατεύουμε αρκετά;

H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να φανερώνει εύκολα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Αν και η πρόληψη είναι το πιο ισχυρό όπλο, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε να προσέχουμε τα μάτια μας και να τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.
Σβήστε ρυτίδες και ενυδατώστε τα με την φροντίδα της κρέμας NAC NATURAL COSMETICS-Ματιών-Βλεφάρων-Ανορθωτική Κρέμα-Αντιρυτιδική - Κατά των Μαύρων Κύκλων.

Είναι μια λευκή ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Η κρέμα καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. 

Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό. Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών χάρη στην Ακακία Κωνσταντινουπόλεως απόσπασμα φλοιού και Βότανο του Αγίου Παύλου εκχύλισμα -Τριπεπτίδιο ΚΜΚ-Λάδι Ρυζιού -Ανθόνερο Πορτοκαλιού-Κίτρινο μελισσοκέρι - Αιθέριο έλαιο Γεράνι ,αναπτύσσοντας και αντιρυτιδική δράση. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα.. Το άρωμα της είναι απαλό και αέρινο!!

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και βράδυ, απλώνοντας μια σταγόνα σε καθαρή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια .
Έχει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



NAC NATURAL COSMETICS-Φυτικός Αφρός Καθαρισμού Προσώπου.



Το Καλοκαίρι είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές. Μπορεί τα πάντα κάθε χρόνο σε θέμα περιποίησης να αλλάξουν , ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι μια σταθερή αξία ,που παραμένει. Το πρώτο και σημαντικότερο λοιπόν βήμα για την περιποίηση του προσώπου μας ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό στον κατάλληλο χρόνο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μια αισθητική περιποίηση η οποία συνίσταται για όλους τους τύπους δερμάτων.
O Nac, Φυτικός Αφρός Καθαρισμού Προσώπου, είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για διατηρήσουμε το δέρμα μας καθαρό ,όπου και να είμαστε!

Είναι ένας πλούσιος διάφανος αφρός που αφαιρεί το μακιγιάζ, τις ακαθαρσίες από το δέρμα και τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας χωρίς να δημιουργεί αίσθημα τραβήγματος, αφήνοντάς την φρέσκια και καθαρή. Έχει λεπτή και απαλή υφή. Όταν το χρησιμοποιούμαι για να κάνουμε ντεμακιγιάζ αφήνει ενυδατωμένη και απαλή την επιδερμίδα, ενώ οι καταπραϋντικές ιδιότητες του είναι ιδανικές για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα χάρις στα φυσικά συστατικά του. Ο αφρός έχει ιδιαιτέρως ελαφριά υφή και δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα μας , δεν τσούζει τα μάτια ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την αίσθηση της βαθιάς ενυδάτωσης. .Δεν μένει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και για αυτό είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Το άρωμα του ,σου δίνει την αίσθηση φρεσκάδας!


Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.
Με λίγη ποσότητα αφαιρεί ικανοποιητικά όλο το μακιγιάζ κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφαιρείται με άφθονο νερό.



NAC NATURAL COSMETICS-Face Mist Lifting - Άμεσο Lifting προσώπου.


Το ανθρώπινο δέρμα είναι ένα πραγματικά αξιόλογο όργανο που αναγεννάτε  εντελώς μόνο του κάθε 7 ημέρες κατά μέσο όρο. Αυτό το είδος είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το δέρμα εξυπηρετεί τη ζωτική λειτουργία για την προστασία του οργανισμού από πολλούς κινδύνους. Αλλά ακόμα κι αν το δέρμα διατηρεί την ικανότητά του να μας προστατεύει και να αναγεννάτε σωστά, δυστυχώς σε μεγάλη ηλικία,  χάνει την ικανότητά του για την αυτο-ανανέωση, εξασθενεί με την ηλικία και αρχίζει να χάνει τη σταθερή εμφάνιση της νεότητας.
Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας (π.χ. από τις ακτίνες UV) και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.

Το NAC NATURAL COSMETICS-Face Mist Lifting - Άμεσο Lifting προσώπου είναι για σύσφιξη του δέρματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμένα είτε για τη μείωση  λεπτών γραμμών/ μείωση των ρυτίδων ή τη γενική σύσφιξη του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά αυτού του Mist βοηθάνε και στην αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και χάρις στην ειδική σύνθεση του προστατεύει από την γήρανση και βοηθά στην αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Χάρις στα συστατικά του από Ανθόνερο Τριαντάφυλλο, Εκχύλισμα Κιχωριού (ραδίκι) & Τάρα (περουβιανό χαρούπι),Γλυκερίνη που δρουν κατά της δημιουργίας ελεύθερων ριζών και συνεπώς της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα ,χαρίζοντας ενυδάτωση και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Και πώς λειτουργεί ?

Με την φυσική τόνωση του κολλαγόνου στο δέρμα μας, δίνοντας μας ένα «μίνι skinlift» χωρίς χειρουργική επέμβαση!!! Σε μόλις 5 λεπτά με μία μόνο εφαρμογή βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες  και τις γραμμές έκφρασης και επαναφέρει την ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας.

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία και την χρησιμοποιούμε πρωί ή/και βράδυ, ψεκάζοντας απευθείας σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με τα μάτια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.





Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι η NAC NATURAL COSMETICS και τα προϊόντα της με άφησαν ικανοποιημένη στο μέγιστο βαθμό.  Στα προϊόντα τους νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !! Είναι μία εταιρία  πρότυπο για τα καλλυντικά που μόνο με θαυμασμό μπορώ να την δω. Πιστεύω θα αφήσει και εσάς ικανοποιημένες όσο άφησε και εμένα!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία NAC NATURAL COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.nacnatural.gr

3 σχόλια:

  1. Τα προϊόντα της NAC μπορούμε να τα βρούμε σε μαγαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαρσιτούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία στο email:info@nacnatural.com ή στο τηλέφωνο 6939171711 για να σας ενημερώσει για τα σημεία πώλησης.Ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  2. Μπορούμε να μπούμε σε σάιτ και να βλέπουμε και τιμές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή