Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Farcom review

Farcom


Ο ήλιος και το καλοκαίρι σας προσκαλεί……

Γεια σας Glamorous,

Αν το καλοσκεφτούμε η αύρα του καλοκαιριού κρύβει μέσα της μια αγάπη, μια περιποίηση και ένα χάδι. Μια φροντίδα και ένα ΄΄νοιάζομαι΄΄, είτε της μαμάς μας (κάποτε) είτε το δικό μας (πλέον). Xάδι κάτω από τον ήλιο! Για γυρίστε στο παρελθόν και φέρτε στο μυαλό σας εικόνες δίπλα στην ακρογιαλιά κάτω από τον καυτό ήλιο...
Ο ήλιος αναμφίβολα είναι ο καλύτερος φίλος της ομορφιάς, της υγείας και της ευεξίας μας αλλά πρέπει να τον απολαμβάνουμε έξυπνα και προπάντων με ασφάλεια.

Ενώ το καλοκαίρι σημαίνει παραλία. Διαφωνείτε; Μάλλον όχι… Η παραλία όμως προϋποθέτει οργάνωση, προετοιμασία και ένα σωρό από πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας για να απολαύσετε μια ολόκληρη μέρα στην παραλία. Όταν ακούτε «πάμε παραλία», είστε μέσα! Θα γεμίσετε μία (τουλάχιστον τσάντα) με τα πάντα … Θα κάνετε ηλιοθεραπεία, βουτιές και βόλτες στην ακτή. Άρα πολύ καλά κάνετε και είστε μέσα.. Περιμένοντας λοιπόν  με ανυπομονησία τις διακοπές, για να ξεκουραστούμε, να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα και να περάσουμε λίγες ημέρες χαλάρωσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στη θάλασσα ή το βουνό.

Για να χαρούμε όμως πραγματικά αυτές τις λίγες μέρες ξεκούρασης ας ακολουθήσουμε μερικές απλές, αλλά βασικές συμβουλές της εταιρίας Farcom για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.




Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:



MEA NATURA Olive Dry Oil Intense Hydration
(MEA NATURA Olive Ξηρό Λάδι -Πλούσια Ενυδάτωση)





Ταξίδια και περιποίηση επιδερμίδας…..

Ήλιος και θάλασσα, προσφέρουν μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο στο σώμα και στα μαλλιά.
Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι,  αν πάμε στη θάλασσα, θα πρέπει να είναι σε μορφή που να είναι αξιοζήλευτη.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά όμως για την περίοδο του καλοκαιριού και την καθημερινή, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.
Λίγο πριν σαλπάρετε…  η εταιρία Farcom μας δίνει συμβουλές, με όλα όσα θα πρέπει να θυμάστε στις διακοπές, για να τις απολαύσετε και να επιστρέψετε, με την επιδερμίδα σώα και αβλαβή και τα μαλλιά λαμπερά και υγιή, χάρις στο MEA NATURA Olive Dry Oil Intense Hydration ,ένα ΝΕΟ προϊόν για την οικογένεια mea natura olive!

Το MEA NATURA Olive Dry Oil Intense Hydration είναι ξηρό λάδι για πλούσια ενυδάτωση σε μαλλιά και σώμα.
Eίναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του αγνού λαδιού ελιάς οργανικής καλλιέργειας, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών.
Το MEA NATURA Olive Dry Oil Intense Hydration χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει από αγνό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, Βιταμίνη Ε, αλόη και έλαιο αμύγδαλου, έχει πολλαπλή δράση. Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο σώμα. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά. Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα, ενυδατώνοντας και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σώματος. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία τόσο στα μαλλιά όσο και στην επιδερμίδα. .

 Με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα . Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.
Ενώ στο σώμα βελτιώνει αισθητά στη στιγμή την υφή και την όψη τους, χαρίζοντας αξεπέραστη απαλότητα, προσφέροντας απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .
Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της MEA NATURA Olive Dry Oil Intense Hydration προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά και στο σώμα διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.
Είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!! Απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου, είναι ιδανικό για να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση μετά τη θάλασσα ή την πισίνα.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ψεκάστε 1 – 2 φορές στις παλάμες σας ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας. Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες για μέγιστη προστασία από την καθημερινή φθορά και το σπάσιμο. Σε νωπά μαλλιά διευκολύνει το χτένισμα, ξεμπερδεύει άμεσα χωρίς να βαραίνει. Σε στεγνά μαλλιά, πριν ή μετά το styling και το πιστολάκι, για περισσότερη πειθαρχία και μείωση του φριζαρίσματος.


ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη. Ψεκάστε και απλώστε ομοιόμορφα στο σώμα σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε σε αγκώνες και φτέρνες, αν έχετε ανάγκες αυξημένης ενυδάτωσης. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά των μαλλιών και του σώματος μας, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας FARCOM, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς ,υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε τα μαλλιά και το σώμα μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για όμορφα ,υγιή μαλλιά και απαλό σώμα πραγματικότητα!!!

Σημεία διάθεσης του προϊόντος αποτελούν αλυσίδες σούπερ μάρκετ και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών ανά την Ελλάδα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FARCOM για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου