Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Escargot de Crete – Cosmetics review

Escargot de Crete – Cosmetics

Σαν όνειρο του φθινοπώρου…

Γεια σας Glamorous,

Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο. Η αρχή του φθινοπώρου έχει την δική της ομορφιά. Το φύλλωμα των δένδρων τραγουδά το κύκνειο άσμα του σε νότες πολύχρωμες κι αρμονικές. Το βουνό αλλάζει όψη εγκαταλείποντας το πράσινο και φορώντας τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Είναι η εποχή της καστανιάς και της καρυδιάς. Κι αν κάποιος δεν το προσέξει αυτό, οι σκίουροι θα του το θυμίσουν καθώς γίνονται πολυάσχολοι στα δένδρα πάνω. Η φύση αλλάζει ,τα χρώματα του φθινοπώρου κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσό μοιάζουν εξωπραγματικά ενώ η ομίχλη θα θυμίζει αφράτη κουβέρτα που θα σκεπάζει τον ορίζοντα. Η νύχτα μεγαλώνει και ο καιρός είναι δροσερός.. Εικόνες που είναι σαν να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιών…
Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μουντό αλλά μη μου κατσουφιάζετε ,μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να ολοκληρώθηκαν –για τους περισσότερους από εμάς –αλλά τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσουμε και να δώσουμε όλη την ενέργεια που κερδίσαμε από το μικρό αυτό διάλειμμα. Μια δόση όμως ενέργειας πρέπει να προσφέρουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό που τον είχαμε παραμελήσει λίγο.

Με την ευκαιρία της έλευσης του, ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές. Για αυτό το κύριο μέλημα μας αυτή εποχή του χρόνου είναι με την βοήθεια των καλλυντικών Escargot de Crete – Cosmetics να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας και να την θωρακίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Escargot de Crete εδώ και 12 χρόνια διαθέτει τις δικές της πρότυπες μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών Helix aspersa στην Κρήτη, όπου παράγει καινοτόμα προϊόντα, τόσο στο χώρο των τροφίμων όσο και στο χώρο των καλλυντικών. Παράλληλα, δέχεται οργανωμένες τουριστικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, ώστε να γνωρίσουν όλοι τον υπέροχο κόσμο των σαλιγκαριών, τον υπέροχο κόσμο της Escargot de Crete.




Το προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Panacea 3 -Cosmetic line-SILVER LINE-Repair Serum From Snail Mucus

(Ορός προσώπου “Panacea 3” με έκκριμα σαλιγκαριών)




Το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και το μόνο που θυμίζει διακοπές, είναι το μαυρισμένο δέρμα σας, το οποίο όμως χάνει σταδιακά τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Οι συνέπειες της παρατεταμένης ηλιοθεραπείας έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα; Μία ξηρή, ταλαιπωρημένη και θαμπή επιδερμίδα, που διψάει για ενυδάτωση και προστασία. Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης. Διατηρήστε το ηλιοκαμένο χρώμα σας και απαλλαχτείτε εδώ και τώρα από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα σας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σεζόν πρέπει να -και θα- σας βρει σε τέλεια φόρμα!
Μετά το καλοκαίρι μπορεί τα θετικά στοιχεία να υπερισχύουν (το χρώμα στο πρόσωπο και το σώμα είναι υπέροχο, οι μικροατέλειες εξαφανισμένες κάτω από τη μαυρισμένη επιδερμίδα κ.λπ.), όμως δε λείπουν και τα αρνητικά αποτελέσματα. Η επιφάνεια της επιδερμίδας σας μπορεί να δείχνει τώρα περισσότερο στεγνή και αφυδατωμένη, με έντονες χρωματικές κηλίδες -αλλού πιο σκούρες από το δέρμα σου και αλλού πιο ανοιχτές-, ενώ παράλληλα παρατηρείτε και μια απώλεια ελαστικότητας, αυξημένες ρυτίδες στο κούτελο, κάτω από τα μάτια και, κυρίως, στα σημεία έκφρασης. Τα σημάδια αυτά μαρτυρούν πως πιθανόν η επιδερμίδα σας να εκτέθηκε λίγο παραπάνω από το ασφαλές όριο στον καυτό ήλιο και μάλιστα χωρίς την κατάλληλη προστασία.
Ακόμα κι αν αυτό το καλοκαίρι δεν περάσατε ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και ακόμα κι αν δεν αποχωριστήκατε στιγμή το αντηλιακό σας. Η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο. Έτσι τώρα, ξυπνάτε κάθε πρωί και νιώθετε αυτό το δυσάρεστο αίσθημα τραβήγματος στο δέρμα σας, που αποτελεί ένδειξη ξηρότητας. Μην κάθεστε λοιπόν! Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε πάλι λαμπερό δέρμα και να αναδείξετε την ομορφιά του αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα, που θα σας κάνουν να διαγράψετε οριστικά τις ατέλειες και να διατηρήσετε τα οφέλη της καλοκαιρινής ανάπαυλας στην επιδερμίδα σας για πολλές εβδομάδες ακόμη.
Μην χάνετε χρόνο! Ανακαλύψτε πως μπορείτε να την περιποιηθείτε και να την βοηθήσετε να προσαρμοστεί στις φθινοπωρινές συνθήκες με το Panacea 3 -Repair Serum From Snail Mucus.

Ένα πολύ δυνατό και με εντυπωσιακά αποτελέσματα serum που δοκιμάσαμε τελευταία το Panacea 3 -Repair Serum From Snail Mucus. Πρόκειται για ένα serum προσώπου, ενισχυμένης δράσης κατά των παραγόντων που προκαλούν ρυτίδες, οιδήματα , μαύρους κύκλους .
Η Escargot de Crete – Cosmeticsag Pharm μας φέρνει αυτό τον ειδικό ορό με εκχύλισμα σάλιου σαλιγκαριού πλούσιου σε πολύτιμα συστατικά που τον καθιστούν μοναδικό για την περιποίηση και αποκατάσταση προβλημάτων της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Ο ορός είναι μπεζ σκούρου χρώματος και έχει πολύτιμα συστατικά (αλλαντοίνη, γλυκολικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες ,βιταμίνες)όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος . Από το πλήθος των ουσιών που περιέχει καθορίζονται και οι πολύτιμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει όπως ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, βαθιά ενυδάτωση, ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και ελαστίνης αφαίρεση των νεκρών κυττάρων. Το προϊόν σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή του προσώπου, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής. 
Πρόκειται για ένα ελιξίριο που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος του προσώπου, που προσφέρει διόρθωση και τέλεια αποτελέσματα .Το serum, ενισχυμένης δράσης, προστατεύει, αναζωογονεί  και ενισχύει την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της .Επίσης τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευόμενη δράση. Λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα, ακόμη και στις χαμηλότερες στοιβάδες του, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ουλές και σημάδια από ακμή, κτυπήματα και εγκαύματα. Ο ορός προσώπου της σειράς καλλυντικών “Panacea 3” είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Περιέχει 80% έκκριμα σαλιγκαριών της υψηλότατης ποιότητας και είναι 24ωρης διάρκειας.

Είναι μοναδικός ορός που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.

Με μεταξένια υφή  που απορροφάται γρήγορα ,χωρίς να λιπαίνει και συμπυκνωμένη δράση, απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Ακόμα λοιπόν και αν το skincare layering δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας συνήθειες, το συγκεκριμένο serum, θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας, και δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας ρουτίνα.
Είναι σε κομψή ,στρογγυλή, πράσινη συσκευασία και με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!Το άρωμα του είναι πολύ ελαφρύ και ευχάριστο.

Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόζουμε 3-4 σταγόνες και απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο ώστε να απορροφηθεί εντελώς. Το απλώνουμε σε μικρή ποσότητα πρωί – βράδυ.



Panacea 3 -Cosmetic line-SILVER LINE-Hand Cream
(κρέμα χεριών “Panacea 3)



Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική .Ειδικά το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες είναι τσουχτερό και τα χέρια μας είναι αφυδατωμένα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος κατά τους φθινοπωρινούς-χειμερινούς μήνες..
Η επιδερμίδα ξηραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της. Τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.
Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη καθώς βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα .
Κατά την διάρκεια του φθινοπώρου και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών Panacea 3 -Cosmetic line-GOLD LINE-Hand Cream, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.
Είναι μια μπεζ ανοιχτού χρώματος -αναπλαστική κρέμα χεριών με λεπτόρρευστη υφή….. Η σύνθεση της είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και με μη κολλώδη υφή. Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους. Με έκκριμα σαλιγκαριού, αλλαντοίνης, ελαστίνη, κολλαγόνο, πρωτεΐνες, γλυκολικό οξύ, γλυκοζαμίνες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει μοναδική απαλότητα από την πρώτη χρήση . Λευκαίνει το δέρμα και το ενυδατώνει σε βάθος. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια του γήρατος όπως κηλίδες, πανάδες και ζαρώματα. Ενυδατώνει, αναπλάθει τα κύτταρα και αναδομεί τη σκασμένη επιδερμίδα. Θρέφει και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα χέρια αφήνοντας μεταξένια υφή. Το άρωμα της είναι απαλό και διακριτικό.

Γιατί όπως λένε πως η υγεία των χεριών αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα μας.

Είναι σε όμορφη –πράσινη συσκευασία και είναι πολύ πρακτική για να την κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας.
·       Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά, αφυδατωμένα, με τραχύτητα ,με έλλειψη ελαστικότητας και με αλλοιωμένο δερματικό φραγμό, σκασμένα χέρια. 
·       Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.
·       Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση
Καθημερινή χρήση δύο-τρεις φορές την ημέρα.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι με τα προϊόντα Escargot de Crete – Cosmetics θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα Escargot de Crete – Cosmetics είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Escargot de Crete – Cosmetics είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης προσώπου, χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Escargot de Crete – Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.escargotdecrete.com

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για την δημοσίευση, επιφυλλασσόμεθα (σε απλή καθαρεύουσα ��, δεν μου ταιριάζει στη δημοτική...) για τη συνέχεια.
    Υπ' ύψιν ότι ετοιμάζονται καινούρια προϊόντα, κλασικά αλλά πρωτοποριακά οπως πάντα..!
    Θα συμπληρώσω μία ηλεκτρονική διεύθυνση για την ενημέρωσή σας: https://www.panacea-3.gr/online-store
    Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά! 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή