Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ #4

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Γειά σας Glamorous,

Υπάρχει αυτό το κλισέ: κάθε τέλος μια νέα αρχή. Μήπως αρνείστε να παραδεχτείτε ότι το καλοκαιράκι έχει τελειώσει; Η εποχή άλλαξε! Φθινόπωρο, γλυκό και μελαγχολικό. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Και σε λίγους μήνες ο Χειμώνας θα κάνει την εμφάνιση του! Αυτές οι δύο εποχές του χρόνου έχουν τις πιο απαιτητικές απόψεις ομορφιάς! Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που είναι πιο ανάλαφρο και ελεύθερο στις επιλογές μας! Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις ομορφιάς που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση.

Οι συσκευασίες ταξιδιού σε καλλυντικά προϊόντα όπως και ο ελεύθερος χρόνος σας στις προετοιμασίες είναι στοιχεία δυσεύρετα, για αυτό θα πρέπει να βρείτε μία λύση ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Packing  του necessaire τρομάζει πολλές από εμάς. ΄Εχουμε την αίσθηση ότι χρειαζόμαστε τα πάντα. Απλά σκεφτείτε τη χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας και ακολουθήστε τον κανόνα τον  Mini size καλλυντικών!! Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας «είδη πρώτης ανάγκης» επειδή βαραίνουν την τσάντα σας. Η ομορφιά διατίθεται και σε μικρά μεγέθη. Το beauty case γεμίζει με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς στις σωστές δόσεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι μίνι συσκευασίες και τα travel kits που μας επιτρέπουν να μην αποχωριζόμαστε τίποτα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Στο σημερινό άρθρο μας, θα σας προτείνουμε καλλυντικά από τρείς εταιρίες ,που δεν θα πιάσουν καθόλου χώρο στην τσάντα μας!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Becalm AE

H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Στόχος τους είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της υγείας και της αισθητικής των καταναλωτών τους μέσα από την παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Βασική προτεραιότητα τους είναι να προσφέρουν ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες τους.




Lipbecalm- Repair Balm Nose/Lips

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας βάζουν σε δοκιμασίες τα χείλη και τα την μύτη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα και ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το κρύο, καθώς δεν διαθέτουν την ίδια φυσική προστασία με τα άλλα σημεία της επιδερμίδας του προσώπου. Έτσι, μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλα, αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση και, σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σκασίματα ή και πληγές. H περιοχή γύρω από τα χείλη και την μύτη, όμως, είναι ευαίσθητη και για την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, που όταν εμφανιστούν, δυσκολεύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη /μύτη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο .
Για τη φροντίδα των χειλιών και μύτης απαιτούνται προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά. Ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου, θα αναδομήσουν το δερματικό ιστό, θα βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών και θα τα προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου. Καλό είναι όλα αυτά να τα προλαβαίνουμε με τη χρήση lip balm της εταιρίας Becalm AE.

Το Lipbecalm- Repair Balm Nose/Lips είναι επανορθωτικό βάλσαμο με επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο  για την επανόρθωση των κακώσεων για την μύτη και τα χείλη.
Είναι lip balms χωρίς χρώμα και σε μορφή τζέλ , με θρεπτικές φόρμουλες που αγαπάμε ώστε τα χείλη μας να φαίνονται και να τα νιώθουμε ανανεωμένα. Είναι πολύ ενυδατικά, προστατευτικά, επανορθωτικά και αφήνουν υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχουν από Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Βούτυρο καριτέ, Αλαντοίνη, προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους! Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Ενυδατώνει με σκοπό να επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ανακουφίζει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς  ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει σκασίματα και ερεθισμούς, ξηρότητα και απολέπιση στην μύτη και τα χείλη και αποκαθιστά τις ξηρές περιοχές του δέρματος

Αναλυτικότερα:

  •       Με ελαφρύ άρωμα και σε μικρή μορφή είναι πάντα πολύ πρακτικά για να τα έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!
  •        Ενυδατώνουν την επιδερμίδα στα χείλη και μύτη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών.
  •       Προστατεύουν από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα.
  •        Εξασφαλίζουν λεία ,απαλή υφή , ιδανική, δηλαδή, βάση για να απλώνετε το κραγιόν της επιλογής σας.
  •        Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να τα απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!


Το χρησιμοποιούμε εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Και στην μύτη ,στα σημεία που θέλουν ενυδάτωση.


Lipbecalm pediatric

Ο ξηρός αέρας του χειμώνα προκαλεί το σκάσιμο των χειλιών και μύτης, ακόμη και στα παιδιά. Όταν συμβαίνει αυτό, το παιδί συνήθως γλείφει τα χείλη του για να τα υγράνει, με αποτέλεσμα, όμως να σκάσουν ακόμη περισσότερο. Εξηγήστε στο παιδί ότι γλύφοντας τα χείλη του δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση και προσπαθήστε να το πείσετε να μην τα γλύφει. Πολλές φορές, έτσι, τα χείλη πονούν, σκάνε και συχνά ματώνουν. Πιτσιρίκια με μυτούλες που «τρέχουν» είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα στους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα σπίτια όπου μεγαλώνουν παιδιά. Αυτό οφείλεται και στον παγωμένο και ξηρό χειμωνιάτικο αέρα. Τα σκασμένα και ξηρά χείλη είναι ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι όμως γνωστό ότι όταν πέφτει αισθητά η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα όταν αυτό συνδυάζεται με κρύο αέρα και ξηρασία στην ατμόσφαιρα, τα χείλη / μύτη υποφέρουν κάθε φορά που βγαίνουνε από το σπίτι.
 Έτσι προκαλείται το γνωστό σε όλους μας πρόβλημα με τα χείλη/μύτη που σκάνε, δημιουργούνται πληγές, τα ταλαιπωρούν και πονάνε όταν μιλάνε, αλλά και όταν τρώνε .
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό Lipbecalm pediatric για παιδιά!!
Το ενυδατικό Lipbecalm pediatric με άνυδρη σύνθεση που προστατεύει, ανακουφίζει και αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη και μύτη παρέχει καταπράυνση, και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη/μύτη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Αλλαντοίνη, Βούτυρο καριτέ που είναι ειδικά μελετημένη για τη βρεφική και παιδική ηλικία. Ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.

Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Το Lipbecalm για παιδιά προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα.

Το Lipbecalm pediatric έχει υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει πολύ στα παιδιά και μπορούνε να το έχουνε και μαζί τους στο σχολείο!!
Το Lipbecalm αποτελεί την μόνη και πιο ασφαλή λύση για παιδιά από 0-12ετών.
Για να ανακουφιστεί το παιδί αρκεί να απλώσετε μια μικρή ποσότητα από το Lipbecalm για παιδιά στη μύτη και τα χείλη.

Μπορείτε να εφαρμόσετε όσο συχνά χρειάζεται.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Becalm ΑΕ για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.becalm.gr/









ESI

Η εταιρία KARABINIS είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.
Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 50 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας. Η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής. Με πίστη και σεβασμό στην αξία των ανθρώπων τους και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες τους, αναπτύσσουνε με συνέπεια και εξειδίκευση προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ανάγοντας την εταιρεία σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας. Η έμπνευσή τους για τη δημιουργία φυσικών προϊόντων περιποίησης και προστασίας βασίζεται στον καλύτερο συνδυασμό βοτάνων και φυτών προς όφελος πάντα του ανθρώπου και με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του.


Aloe Vera Gel


Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και τα δομικά συστατικά του. Εμφανίζονται οι πτυχώσεις ,οι γραμμές, η χαλάρωση, οι ρυτίδες…. Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες που έρχονται, το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας .
Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. ¨Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας (ρύπους, ήλιος κ.α.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα, το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.
Κι αν ψάχνουμε γι’ αυτό το trick που θα μας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση... αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση!

Η Αλόη βέρα έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι βασίλισσες της Αιγύπτου Νεφερτίτη και Κλεοπάτρα συνέδεσαν τη χρήση της με την αναζήτηση τους για φυσική ομορφιά, εκτιμούσαν ιδιαίτερα την Αλόη Βέρα σαν φροντίδα ομορφιάς, αφού στην εποχή εκείνη η ομορφιά και η υγεία ήταν πολύ περισσότερο συνδεδεμένες από ό,τι σήμερα. Η γοητευτική Κλεοπάτρα θεωρούσε την Αλόη ως μυστικό της ομορφιάς της.. Ενώ ο Αριστοτέλης έπεισε τον Μέγα Αλέξανδρο να κατακτήσει το νησί Σοκότρα στον Ινδικό Ωκεανό, για να εξασφαλίσει άφθονη ποσότητα φυτών Αλόης, για να γιατρεύει τους τραυματισμένους στρατιώτες του. Η Αλόη θεωρείται το μυστικό της ζωής!!
Το Aloe Vera Gel της ESI ,ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ, η αλόη βέρα δρα ως ενυδατικό και κάνει ιδιαίτερα καλό στο πρόσωπο αν την εφαρμόζουμε προτού βάλουμε το make –up  μας. Για τους άνδρες το τζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.
Μέσα στις δυνατότητες του Aloe Vera Gel συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . 
Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη Βέρα είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Περιέχει Βιταμίνη Ε η οποία έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τη λιπιδική στοιβάδα του δέρματος από την οξείδωση καταπολεμώντας την ξηρότητα. Το Tea Tree Oil είναι αιθέριο έλαιο που προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων της Melaleuca Alternifolia που είναι φυτό γνωστό για τις αντιμικροβιακές ιδιότητές του.

Αναλυτικότερα:

  •       Ενυδατική
  •       Κατά της γήρανσης
  •       Αντιμετωπίζει το ηλιακό έγκαυμα
  •        Συμβάλλει στη μείωση των ραγάδων


Το Aloe Vera Gel της ESI προέρχεται από καθαρό χυμό Aloe Vera Barbandesis καλλιεργημένη χωρίς παρασιτοκτόνα.
Το Aloe Vera Gel το εφαρμόζουμε καθημερινά για την περιποίηση του δέρματός μας. Ιδανικά χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε καθαρό, ζεστό, υγρό δέρμα, για περαιτέρω ενισχύσεις απορρόφησης του τζελ. Επειδή η αναγέννηση και επανόρθωση του δέρματος εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου το χρησιμοποιούμε και ως κρέμα νύχτας. Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις στην επιδερμίδα μας.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/agpharm/




Και επειδή στο blog μας έχουμε πολλές νέες μανούλες και μας ζητάνε να τους πούμε κάποια καλά καλλυντικά τόσο για τις ίδιες όσο και για τα μωράκια τους ,τους προτείνουμε την παρακάτω εταιρία!


Anne Geddes Cosmetics Greece

Η Pure Pharmaceuticals είναι η ελληνική εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους καταναλωτές μια διαφορετική εμπειρία ποιότητας  και διαχρονικής αξιοπιστίας.
Στην εποχή που η ποσότητα υποσκελίζει την ποιότητα, η Pure επιμένει προτείνοντας προϊόντα μοναδικά ως προς: την αγνότητα των φυσικών πρώτων υλών που είναι βιολογικά πιστοποιημένες από ευρωπαϊκούς οργανισμούς και την αισθητική παρουσία. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουνε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στο χώρο του φαρμακείου, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν την ποιότητα.



ELASTICIZING BODY CREAM

Οι αλλαγές στην εμφάνιση μιας γυναίκας τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι πολλές -άλλες όμορφες κι άλλες όχι και τόσο ευχάριστες. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα, στο δέρμα αλλά και στην ψυχολογία της εγκύου.
Το δέρμα ταλαιπωρείται αρκετά στην εγκυμοσύνη και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να προληφθούν τυχόν φθορές. Πολλές φορές δείχνει θαμπό, μπορεί να γίνει ξηρό ή να εμφανίσει ακμή, τα μαλλιά μπορεί να δείχνουν αδύναμα και ταλαιπωρημένα. Παρόλα αυτά, η Anne Geddes Cosmetics Greece μας παρέχει απλόχερα όλα τα “όπλα” για να αντιμετωπίσουμε και να προλάβουμε -χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση από χημικές ουσίες- όλα τα ανεπιθύμητα συμπτώματα στο σώμα μας, από την “κορυφή μέχρι τα νύχια”, τους εννέα αυτούς μήνες.
Οι ραγάδες αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα “σημάδια” της εγκυμοσύνης που οι γυναίκες θέλουν να αποφύγουν. Οι μικρές αυτές ραβδώσεις που μπορεί να εμφανιστούν τους τελευταίους κυρίως μήνες στην εγκυμοσύνη, κατά κύριο λόγο στην κοιλιά αλλά και στους γοφούς, μηρούς και στήθος, προλαμβάνονται φυσικά με την χρήση της ELASTICIZING BODY CREAM.
Είναι από τα «σημάδια» της εγκυμοσύνης που δεν θα σας ενθουσιάσουν. Γι’ αυτό προσπαθήστε να τα προλάβετε ή να τα αντιμετωπίσετε.
Όταν μιλάμε για ραγάδες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης η λέξη κλειδί είναι η πρόληψη. Βλέπεις, οι ραγάδες άπαξ και εμφανιστούν τότε είναι δύσκολο να απαλλαγείς από αυτές. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατον. Αν όμως προβλέψεις και περιποιηθείς το δέρμα σου σωστά, αν το διατηρείς ενυδατωμένο και ελαστικό, τότε οι ραγάδες θα είναι για εσένα άγνωστες λέξεις.
Η ELASTICIZING BODY CREAM είναι εξειδικευμένη θρεπτική κρέμα προστασίας από τις ραγάδες, που διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό και ελαστικό, από το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μέχρι και μετά τον τοκετό. Περιέχει άνθος λωτού και αλόη συνδυασμένα με βούτυρο καριτέ που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ραγάδων, καθώς και να τις προλαμβάνει αλλά ΚΑΙ να βελτιώνει την εμφάνιση εκείνων που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Προσφέρει ενίσχυση της αντοχής και της ελαστικότητας του δέρματος και της σφριγηλότητά της.

Και ναι, μυρίζει απλά τέλεια!

Η κρέμα είναι υποαλλεργική . Έχει ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα.  Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, ενώ η ανεκτικότητά της είναι δερματολογικά αποδεδειγμένη.

Εφαρμόστε κάνοντας μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις πρωί-βράδυ.


MOISTURIZING BODY CREAM

Κάτι που χαρακτηρίζει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι αυτή η λάμψη που αποκτά το πρόσωπό της. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως μια έγκυος δεν έρχεται αντιμέτωπη και με αρκετές προκλήσεις σε σχέση με την υγεία και την περιποίηση της επιδερμίδας της.
Όλες οι μέλλουσες μαμάδες εκεί έξω ξέρετε ήδη πόσο έχετε ομορφύνει με την εγκυμοσύνη σας. Ωστόσο, κάποιες από εσάς μπορεί να έχετε εμφανίσει κάποια προβλήματα στην επιδερμίδα σας, ίσως νιώθετε τα νεύρα σας λίγο τεταμένα και εξαντλείστε με το παραμικρό. Το δέρμα του σώματός σας μπορεί να παραμένει αφυδατωμένο και να νιώθετε πιο έντονο το αίσθημα του ‘τραβήγματος’ κυρίως στην κοιλιά , η οποία ολοένα και μεγαλώνει.
Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και ο καλύτερος τρόπος να τα δεχθείτε με περισσότερη υπομονή είναι με το να περιποιείστε τον εαυτό σας, όσο η κοιλίτσα σας ετοιμάζει το υπέροχο μωρό σας.
Μην ξεχνάτε να βάζετε καθημερινά κρέμα σώματος και ήρθε ο καιρός να πάρετε ένα ειδικό ενυδατικό προϊόν .
Η ενυδατική κρέμα σώματος MOISTURIZING BODY CREAM θα γίνει η πιο καλή σας φίλη!

Η MOISTURIZING BODY CREAM σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την καθημερινή ενυδάτωση, προστασία και τόνωση της επιδερμίδας της εγκύου και την παράλληλη ανακούφιση από τα συμπτώματα που προκαλεί το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Η MOISTURIZING BODY CREAM αποτελεί μια ενυδατική κρέμα με φυτικά εκχυλίσματα λωτού σε συνδυασμό με τις μαλακτικές ιδιότητες του βερίκοκου που βοηθούν, ενυδατώνουν και φροντίζουν το δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η MOISTURIZING BODY CREAM περιέχει συστατικά όπως το έλαιο argan, με ενυδατικές, θρεπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην αποφυγή σχηματισμού ξηρού και σκασμένου δέρματος. Βοηθά στη διατήρηση της απαλότητας του δέρματος και διατηρεί την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος.

Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας για να νιώθετε καλύτερα και να λάμπετε - έτσι όπως μόνο μια μέλλουσα μαμά ξέρει!

Καθημερινή ενυδάτωση και προστασία του σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 Μετά το ντους ή το μπάνιο εφαρμόστε αρκούσα ποσότητα σε όλο το σώμα & απλώστε με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί καλά.



SOOTHING FACIAL AND BODY CREAM

Φροντίστε σωστά το δέρμα του μωρού!

Εάν έχετε γίνει μητέρα, τότε γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία που έχουν τα χάδια, οι αγκαλιές και οι εκδηλώσεις τρυφερότητας για το μωράκι σας, αλλά και για εσάς. Μάλιστα, είναι φορές που δε θέλετε να το αφήσετε από την αγκαλιά σας! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνετε εξίσου χρόνο και για την καθημερινή περιποίηση του δέρματός του, πέρα από την αλλαγή πάνας και το μπάνιο. Κι αν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται δύσκολη, να είστε σίγουρη ότι, ακολουθώντας τα σωστά βήματα, θα γίνει όχι μόνο διασκέδαση και για εσάς την ίδια, αλλά και μία πολύτιμη εμπειρία που θα μοιράζεστε εσείς και το μωρό σας.
Το τρυφερό δερματάκι του μωρού σας, που δεν χορταίνετε να το χαϊδεύετε και να το μυρίζετε, θέλει αναμφισβήτητα ιδιαίτερη φροντίδα! Η βρεφική επιδερμίδα είναι πιο λεπτή κι ευαίσθητη σε σχέση με αυτή των ενηλίκων, ενώ οι μηχανισμοί του δέρματος που παράγουν το σμήγμα και διασφαλίζουν την υγεία του δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένοι. Είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός του και ο προστατευτικός φραγμός που χωρίζει τον οργανισμό του από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε την υγεία του δέρματος του μωρού μας.

Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι απαλότερο και καλύτερα προστατευμένο από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες.
Μολονότι το βρεφικό δέρμα είναι δομημένο ακριβώς όπως και των ενηλίκων, απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή καθώς δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, οι ιδρωτοποιοί αδένες του μωρού δεν είναι πλήρως λειτουργικοί μέχρι την ηλικία των 10 περίπου ετών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή ενυδάτωση, μεγαλύτερη ευπάθεια σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες και ευαισθησία στους ερεθιστικούς παράγοντες.
Το δέρμα του μωρού σας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο εξαιτίας των συχνών μπάνιων και των αλλαγών πάνας μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο επιρρεπές στην αφυδάτωση, τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Όλα αυτά τα φαινόμενα φθείρουν τον δερματικό φραγμό.
Για να διασφαλίσετε την άνεση του μωρού σας και να προστατέψετε το δέρμα του από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε καθημερινά το πρόσωπο και το σώμα με την SOOTHING FACIAL AND BODY CREAM που είναι ήπια και αποτελεσματική.
Η επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση, ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μωρού.
Η SOOTHING FACIAL AND BODY CREAM είναι μια συμπυκνωμένη ενυδατική, καταπραϋντική σύνθεση για καθημερινή χρήση, που σέβεται το δέρμα των βρεφών.
Σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες του ξηρού δέρματος του μωρού με έντονη ερυθρότητα. Με ένα απλό βήμα, θρέφει, καταπραΰνει και επανορθώνει τον δερματικό φραγμό. Δρα ώστε να αραιώσει τις εξάρσεις ξηρότητας και να αποκαταστήσει την άνεση και την ευεξία. Με φυσιολογικούς ενυδατικούς παράγοντες για πλούσια και σε βάθος ενυδάτωση του δέρματος. Περιποιείται και μαλακώνει το δερματάκι του μωρού και προλαμβάνει την αφυδάτωση και την ξηροδερμία. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και έλαιο καλεντούλας  για την ενίσχυση του υδρολιπιδικού μανδύα, που αφήνει ένα λεπτό στρώμα υδρολιπιδικής ισορροπίας για την προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς. Παράλληλα, περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού και αλόη για αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και αντιφλογιστικά συστατικά με επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Το χρησιμοποιείτε καθημερινά, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στο δερματάκι του μωρού, μέχρι να απορροφηθεί. Είναι ιδανικό για το βρεφικό μασάζ.


BIO PROTECTIVE CREAM

Ο ρόλος του νέου γονιού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής του νεογέννητου. Γνωρίστε την ιδιαίτερη περιποίηση που έχει ανάγκη το ευαίσθητο δερματάκι του.
Από τη στιγμή που καλωσορίζετε το νεογέννητο στο σπίτι, η αλλαγή της πάνας είναι μια δραστηριότητα στην οποία επιδίδεστε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην αγχώνεστε όμως κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάτε τη λερωμένη πάνα με καθαρή! Το βρέφος θα φροντίζει να σας ενημερώνει με το μοναδικό μέσο επικοινωνίας που διαθέτει, το κλάμα.
Λαμβάνοντας υπόψη πως η επιδερμίδα σε αυτή την  περιοχή είναι αρκετά λεπτή και ευαίσθητη, φροντίζετε πάντα να προσφέρετε την περιποίηση που "απαιτεί". Βγαίνοντας από το μαιευτήριο και γυρνώντας σπίτι με το μωράκι σας, θα χρειαστεί να έχετε κάποια προϊόντα για την περιποίηση του μωρού σας.
Θα χρειαστείτε την κρέμα για την αλλαγή της πάνας BIO PROTECTIVE CREAM. Για να μην δημιουργούνται ερεθισμοί στο μωρό, στην ευαίσθητη περιοχή θα πρέπει μετά από κάθε αλλαγή πάνας να βάζετε την προστατευτική κρέμα BIO PROTECTIVE CREAM και κατά των ερεθισμών, που απορροφάται εύκολα.
Δίνει ήπια προστασία από τους ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα και περιποιείτο το πιο ευαίσθητο σημείο του μωρού σας με την απαλή, φυσική υποστήριξη της βιολογικής καλέντουλας. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα από την πρώτη ημέρα. Η βιολογική καλέντουλα, το ταπεινό αυτό λουλούδι, έχει εξαιρετικές ιδιότητες . Είναι φυσικά αντιφλεγμονώδης και δραστική κρέμα για αλλαγή πάνας , συνδυασμένα με βούτυρο καριτέ , μειώνει την ερυθρότητα και περιποιείται απαλά την περιοχή της πάνας. Φιλική προς το δέρμα περιέχει 10% ψευδάργυρο δημιουργώντας ένα φράγμα ενάντια στην υγρασία.

Προστατεύει και περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της πάνας. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα, υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος. Προστατεύει από την υγρασία. Χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών. Δερματολογικά πιστοποιημένη εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα.

Μετά από κάθε αλλαγή πάνας, εφαρμόστε μια ειδική κρέμα στην ευαίσθητη περιοχή για να δημιουργηθεί ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στο δέρμα και την πάνα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Anne Geddes Cosmetics Greece για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.pure-pharma.gr






Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω πως όλες οι εταιρίες είναι φανταστικές και πολύ καλές στα αποτελέσματα τους. Τα δείγματα ταξιδιού είναι πρακτικά και δεν πιάνουν πολύ χώρο. Ανεξαρτήτως του μέσου με το οποίο έχουμε επιλέξει να αποδράσουμε, ο άτυπος, χρυσός κανόνας του ταξιδιού λέει ότι πρέπει να ταξιδεύουμε με στυλ και άνεση. Αυτό σημαίνει, ότι εφοδιάζουμε το νεσεσέρ μας με τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα στη μικρότερη και πιο βολική συσκευασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου