Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ag pharm REVIEW

Ag pharm



H AG PHARM είναι μια νέα παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Η AG PHARM θέλοντας να στηρίξει Έλληνες παραγωγούς, έχει εμπλουτίσει τον σημερινό κατάλογό της με Ελληνικά προϊόντα κατά 70%, ενισχύοντας έτσι την εγχώρια αγορά και τις Ελληνικές θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και κάθε Ελληνικό προϊόν ξεχωρίζει στον κατάλογο της, συνοδευόμενο με το σήμα «αγοράΖΩ Ελληνικά» και την αντίστοιχη Ελληνική καρδιά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στα φαρμακεία, που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα αγαθά που θα φέρουν την σφραγίδα της.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Ag Black Mask



Γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ανοιχτοί πόροι και σπυράκια είναι τα ανεπιθύμητα επακόλουθα της λιπαρής επιδερμίδας. Tο λιπαρό δέρμα είναι κληρονομικό χαρακτηριστικό. Για την ακρίβεια, κάποιοι γεννιούνται με μεγεθυμένους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίοι ευθύνονται για την αυξημένη παραγωγή σμήγματος και για όλα τα επακόλουθά τους, όπως γυαλάδα, αλλά και για τα μαύρα στίγματα ή τα σπυράκια, που υποδηλώνουν ύπαρξη ακμής.
Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα: ότι η εξισορρόπηση των αναγκών της λιπαρής ή μεικτής επιδερμίδας απαιτεί ειδικούς χειρισμούς. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να της εξασφαλίζουμε ενυδάτωση, ισορροπία και άνεση χωρίς να την …εξωθούμε σε ακραίες αντιδράσεις. Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της. Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.
Τα μαύρα στίγματα, ή οι μικροσκοπικές μαύρες κηλίδες στο δέρμα σας, είναι σαν τα σπυράκια, μόνο που δημιουργούνται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Τα μαύρα στίγματα είναι στην πραγματικότητα φραγμένοι πόροι που γεμίζουν με κερατίνη, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσική ελαιώδη ουσία της επιδερμίδας).
Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με την μαύρη μάσκα προσώπου της Ag Black Mask..

Η Ag Black Mask με ενεργό άνθρακα είναι μάσκα προσώπου για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.  Αυτή η μάσκα δεν θα αφαιρέσει απλά τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας, αλλά θα περιορίσει ενδεχόμενες μελλοντικές εξάρσεις. Μόλις στεγνώσει η μάσκα προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
Θα απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα του προσώπου σας. Με ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα Αλόης ,πανθενόλη, πρόπολη ,καλέντουλα, συμβάλει στη μείωση της ακμής και των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων…Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα!

Αναλυτικότερα:

  •        Αφαιρεί τα σπυράκια, την ακμή, την εξάλειψη λιπαρότητας
  •       Συρρικνώνει τους πόρους
  •        Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.
  •        Προσδίδουν ματ όψη, κάνοντας το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό
  •       Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές, μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.


Είναι σε φακελάκια των 10 ml,με απίστευτα υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!

Την χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας την peel-off μάσκα άνθρακα ομοιόμορφα σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών.

·       Αφήνουμε την να στεγνώσει για 15′-20′.Ξεφλουδίστε την με φορά από κάτω προς τα πάνω. Ξεπλύνετε και στεγνώστε.
·       Συνιστάται η χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα.





AG SUNSCREEN BODY LOTION SPF30

Το φθινόπωρο, με τα κίτρινα φύλλα στα δέντρα, έχει καταφθάσει και απόδειξη αυτού η …ελαφριά ζακέτα που χρειαζόμαστε στις βραδινές μας βόλτες .Με τον φθινοπωρινό αέρα να καταφτάνει και το καλοκαίρι να μας έχει αποχαιρετήσει για τα καλά, είμαστε ευάλωτοι σε μία ολόκληρη γκάμα επιθέσεων. Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης ,διότι ο ήλιος κυρίως τα μεσημέρια είναι ακόμα δυνατός, για να διατηρήσουμε  το δέρμα μας και να απαλλαγούμε  από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα μας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα ,μπορούμε να το προστατεύσουμε.
Tο αντιηλιακό γαλάκτωμα της Ag pharm προσφέρει διαρκή & βαθιά προστασία ενάντια στις ακτίνες UV και είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το Αντιηλιακό Γαλάκτωμα προφυλάσσει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB. Περιέχει ενυδατικές ουσίες, που προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες με σκοπό να εμποδίσει την πρόωρη γήρανση ενώ παράλληλα παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση. Ενώ τα εκχυλίσματα ροδιού και πράσινου τσαγιού δρουν αντιοξειδωτικά. Απορροφάται γρήγορα δημιουργώντας ένα προστατευτικό και ανθεκτικό στο νερό φιλμ.

Αναλυτικότερα:

  •        Προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB με καταπραϋντική δράση
  •       Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς
  •        Ενυδατώνει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης
  •        Ελαφριά υφή του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά ωφελεί ιδιαιτέρως την επιδερμίδα


Όλο το χρόνο πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά τη χρήση, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.


AG SUNSCREEN FACE SPF50+

Πολλές φορές όταν ο καιρός είναι ζεστός το μόνο που θέλουμε να βάλουμε στο πρόσωπό μας είναι αντηλιακό και τίποτα άλλο. Αλλά πάντα θέλουμε να έχουμε μια κάλυψη έστω και μικρή για να μην φαίνονται οι μικροατέλειες της ανοιχτής επιδερμίδας μας ,όπως κάποιες πανάδες!!Το πρόβλημα είναι ποιος αντέχει  στην αφόρητη ζέστη ένα make-up που κάνει να αισθανόμαστε το πρόσωπο μας βαρύ (σαν στόκο) και ταυτόχρονα να κολλάει ,κακά τα ψέματα είναι μια άβολη κατάσταση.  Η AG SUNSCREEN FACE SPF50+ είναι  αντηλιακή κρέμα με χρώμα και ήρθε να κάνει την ζωή μας ευκολότερη.
Είναι αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό με 50 SPF και ελαφρύ καφέ χρώμα και είναι για όλες εμάς που έχουμε ανοιχτόχρωμές και ευαίσθητες επιδερμίδες, δίνοντας μας ένα απαλό φυσικό χρώμα και είναι σαν να μην φοράμε τίποτα στο πρόσωπό μας. Βέβαια εάν θέλουμε πιο έντονη κάλυψη βάζουμε πάνω από την αντηλιακή κρέμα το make-up μας. Η υφή της ,είναι κρεμώδες και απλώνεται πολύ εύκολα και ομοιόμορφα ,χωρίς να αφήνει στο δέρμα λιπαρότητα ή γυαλάδα. Δημιουργεί στο νερό ένα αδιάβροχο και αόρατο προστατευτικό φιλµ . Δεν λερώνει καθόλου τα ρούχα όπως κάνουν άλλες κρέμες με χρώμα.
Έχει ενυδατικούς, αντιγηραντικούς και αναπλαστικούς παράγοντες που είναι σημαντικοί για μια απαλή ,υπέροχη ,νεανική και λεία επιδερμίδα. Το εκχύλισμα ροδιού, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε & C, κάλιο, σίδηρο και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, προλαμβάνει τον σχηματισμό ελευθέρων ριζών. Επίσης έχει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία!! Το άρωμα της είναι πολύ διακριτικό και υπέροχο .
Την χρησιμοποιούμε απλώνοντας επαρκή ποσότητα στην επιδερμίδα μας.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Ag pharm για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.agpharm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου