Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Farcom review

Farcom


Γεια σας Glamorous,

Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη της εξωτερικής εμφάνισης, ένα σημείο που δύναται να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το παρουσιαστικό και την εικόνα μας, καθώς και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Τα υγιή μαλλιά κατά την κοινή άποψη είναι χάρη, είναι γοητεία, είναι ο, τι αντιπροσωπεύει μια γυναίκα.
Τα μαλλιά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού μας και καθημερινά κάνουμε τα πάντα για να φαίνονται υγιή και λαμπερά σαν μόλις να έχουμε βγει από το κομμωτήριο. Επομένως, καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το ο,τιδήποτε πάνω τους.
Κυρίως τα βαμμένα μαλλιά, είναι από τις βασικότερες κατηγορίες όπου η τόνωση μαλλιών χρήζει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας…!

Τι είναι η τόνωση μαλλιών;

Όπως πολύ εύκολα όλες αντιλαμβάνεστε, είναι όλα εκείνα τα κόλπα, τα μυστικά, οι λεπτομέρειες, οι καθημερινές συνήθειες, οι συμβουλές, τα «πρέπει» και τα «μη» που η καθεμία από εσάς οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί επακριβώς προκειμένου η τόνωση μαλλιών να επέλθει, δηλαδή τα μαλλιά της να γίνουν και πάλι απαλά, φρέσκα, λαμπερά, ενυδατωμένα, περιποιημένα καταλλήλως, χωρίς να μπλέκονται συνεχώς, να φαίνονται κακομεταχειρισμένα ούτε να είναι όλο ψαλίδα και σπασμένες άκρες στα τελειώματα. Η φροντίδα μαλλιών, λοιπόν, είναι το πυρηνικό ζήτημα γύρω από το οποίο θα κινηθούμε.
Για την ενίσχυση της ταλαιπωρημένης από τις βαφές τρίχας και χρώμα και λάμψη που διαρκεί, η FARCOM σας προτείνει μια νέα σειρά από προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά με Υαλουρονικό Οξύ & Πρωτεΐνες Ρυζιού ……




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


FADIAM -Shampoo for colored hair
(FADIAM -Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά)


Είτε θέλουν να καλύψουν τα λευκά μαλλιά, για να δείχνουν νέες, είτε να τολμήσουν ένα ψυχρό και φωτεινό ξανθό, για να αισθανθούν πιο εντυπωσιακές, οι γυναίκες που έχουν βαμμένα μαλλιά κάνουν κάθε φορά μια προσωπική επιλογή που αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητά τους. Μια προσωπικότητα που υποστηρίζουν, προσφέροντας στα μαλλιά τους την καλύτερη περιποίηση και προστασία, για να διατηρούν ζωηρό το χρώμα των μαλλιών τους.Κυρίως τα βαμμένα μαλλιά, πόσο μάλλον εκείνα για τη βαφή των οποίων χρησιμοποιήθηκε μία ή περισσότερες φορές ντεκαπάζ, είναι σχεδόν σε όλες μας και ταλαιπωρημένα και φθαρμένα ως ένα βαθμό, ανάλογα βέβαια και με την περιποίηση που τους δείχνουμε.
Προφανώς, σε καμία μας δεν αρέσει να έχει μαλλιά που φαίνονται ταλαιπωρημένα, φθαρμένα, με καμένες άκρες, σπασμένες τρίχες και ψαλίδα. Αντιθέτως, όλα σίγουρα θα θέλαμε όμορφα, υγιή, λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά, τα οποία να αισθανόμαστε και οι ίδιες ότι είναι περιποιημένα, επαρκώς φροντισμένα και ασφαλώς απαλά.

Άλλωστε, για ποιο λόγο τα βάφουμε, κορίτσια;
Ακριβώς επειδή επιθυμούμε να τα περιποιηθούμε, να τα φέρουμε σε ένα χρώμα που μας αρέσει και μας ταιριάζει περισσότερο και, ως εκ τούτου, να γίνουμε κι εμείς ακόμη πιο όμορφες!
Αν, λοιπόν, τα απαλά μαλλιά πιστεύατε μέχρι τώρα πως ήταν ένα μακρινό όνειρο ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη. Με λίγη προσοχή μπορείτε να μεταμορφώσετε τα ταλαιπωρημένα, από βαφές μαλλιά σε υγιή, απαλά και όλο ζωντάνια!
Έτσι, καθίσταται επιτακτικό για μια γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη και να φαίνεται περιποιημένη και κομψή, να φροντίζει καταλλήλως και τα μαλλιά της .Η επιτυχία του χρώματος δεν εξαρτάται μόνο από τη βαφή. Τα βαμμένα μαλλιά έχουν αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες φροντίδας για να διατηρήσουν το λαμπερό αποτέλεσμα του χρώματος.
Υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν πάλι τη φυσική τους απαλότητα και λάμψη με την βοήθεια του FADIAM Shampoo for colored hair….

Το FADIAM Shampoo for colored hair είναι σαμπουάν λάμψης για βαμμένα μαλλιά με πλούσια σύνθεση από Υαλουρονικό Οξύ & Πρωτεΐνες Ρυζιού.
Διατηρεί το φωτεινό τους χρώμα, τα θρέφει και προστατεύει. Η λάμψη του χρώματός μας διαρκεί και τα μαλλιά μας είναι μεταξένια και λαμπερά. Εμπλουτισμένο με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, το χρώμα που έχουμε επιλέξει έχει λάμψη και ζωντάνια. Τα κατάλοιπα εξαλείφονται ενώ τα μαλλιά και το χρώμα παραμένουν προστατευμένα. Η δράση του διατηρεί το χρώμα και τελειοποιεί την υφή των μαλλιών!!
Η πολύ ιδιαίτερη υφή του απελευθερώνει ένα πλούσιο αφρό που ενώ καθαρίζει απαλά, αφήνει στα μαλλιά μας ένα ελκυστικό φρουτώδες άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι με το λούσιμο καταφέρνουμε να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε το χρώμα ενώ ταυτόχρονα το FADIAM Shampoo for colored hair θρέφει και αναδομεί την τρίχα σε βάθος.
Σταθεροποιεί το χρώμα στην τρίχα ώστε να μην απομακρύνεται κατά το λούσιμο. Το χρώμα μας διατηρεί την ένταση και τη λάμψη του. Χάρη στην καθαριστική του βάση, που είναι εμπλουτισμένη σε αναζωογονητικούς παράγοντες, τα μαλλιά σας παραμένουν απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα. Αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ενισχύει τη φυσική της άμυνα, ώστε το χρώμα των μαλλιών να διατηρεί τη δύναμη και τη ζωντάνια του!
Το FADIAM Shampoo for colored hair αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη και το χρώμα τους να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..

Αναλυτικότερα:

  • Διατηρεί το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος .
  • Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και απαλότητά τους .
  • Έχει ενυδατική και αναπλαστική δράση.
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία του τριχωτού χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ & Πρωτεΐνες Ρυζιού. Ο συνδυασμός από Υαλουρονικό Οξύ και πρωτεΐνες ρυζιού έχει την ιδιότητα να προσροφάται πάνω στην κερατίνη της τρίχας, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που δεν απομακρύνεται εύκολα με το ξέβγαλμα.
  •  Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά της τρίχας σε καλή κατάσταση.
  • Αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητα του μαλλιού.


Χαρείτε μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!!

Είναι λευκού χρώματος και με ρευστή υφή. Η συσκευασία του είναι πολύ κομψή και μεγάλη(1000ml).

Συμβουλή χρήσης: Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά και απλώνουμε καλά σε όλο το κεφάλι, κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.




FADIAM -Hair Mask for colored hair
(FADIAM -Μάσκα για βαμμένα μαλλιά)




Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το σώμα μας, την επιδερμίδα μας, το μακιγιάζ και ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και οφείλουμε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα. Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….
Εάν είστε λάτρης, των βαμμένων μαλλιών ή κάνετε πολύ ανταύγειες το αποτέλεσμα αρχικά είναι πράγματι εντυπωσιακό - τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να  εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα βαμμένα μαλλιά σας; Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή και γερά, μπορούν να συγκρατήσουν καλύτερα τις χρωστικές ουσίες της βαφής και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χρώμα για περισσότερο χρόνο.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με την κατάλληλη μάσκα μαλλιών FADIAM Hair Mask for colored hair!!

Αφυδάτωση και χρώμα που έχει χάσει τη λάμψη του κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου; Για κάθε πρόβλημα μαλλιών υπάρχει και η κατάλληλη μάσκα. Οι μάσκα FADIAM Hair Mask for colored hair περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με τη FADIAM Hair Mask for colored hair εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα ….
Με τα συχνά λουσίματα, το χρώμα ξεθωριάζει. Για να διατηρηθεί το φωτεινό τους χρώμα μετά το λούσιμο, τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται θρέψη και προστασία με τη FADIAM Hair Mask for colored hair…
Είναι μάσκα επανόρθωσης λάμψης χρώματος για βαμμένα μαλλιά ,λευκού χρώματος με κρεμώδες υφή και με βελούδινο άρωμα. Προσφέρει εντατική θεραπεία για θρέψη. Ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και διάρκεια χρώματος σε βαμμένα μαλλιά. Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. Και χάρις στις πρωτεΐνες ρυζιού για διάρκεια στο χρώμα δρα συνολικά σε σημεία που χρειάζονται τα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Ενυδατώνει, διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος. Το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει επανορθώνει τις φθορές & προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος & την ψαλίδα.
Χαρίζει θρέψη, προστασία και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά σας. Η λάμψη του χρώματος σας διαρκεί. Αυτή η μάσκα σέβεται τα μαλλιά ενώ τους προσφέρει υπέροχη απαλότητα. Με δραστικά συστατικά, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Σε υπέροχη μεγάλη συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!

Συμβουλή χρήσης: Μετά το λούσιμο και αφού ταμπονάρετε καλά τα μαλλιά με μια πετσέτα εφαρμόστε τη μάσκα στα μήκη και τις άκρες. Αφήστε τη να δράσει για 3-5 λεπτά για τέλειο αποτέλεσμα και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Η κρεμώδης υφή της με το ευχάριστο άρωμα δεν βαραίνει τα μαλλιά.



Σημεία διάθεσης των προϊόντων αποτελούν επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών ανά την Ελλάδα.


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως στο χαρτοφυλάκιο της Farcom περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών . Προσφέρει προϊόντα καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρία Farcom επιλέγοντας τα ωφελιμότερα συστατικά παρασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη του τριχωτού της κεφαλής. Φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους,  να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε μια οικολογική φιλοσοφία.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

https://www.facebook.com/FARCOM.SA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου