Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλλυντικά Μελίς review

Καλλυντικά Μελίς


Γειά σας Glamorous,

Το φθινόπωρο είναι εδώ και με γοργούς ρυθμούς και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καιρού. Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα (και ένας άνδρας!), βασισμένα στην <<ενέργεια της γης>>, στις ιστορικές γνώσεις που έχουμε για την ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα!
 Ολα αυτά μας τα προσφέρει η πλέον αγαπημένη μας εταιρία << Καλλυντικά Μελίς>>, μία καταπληκτική ,Ελληνική εταιρία  με προϊόντα 100% από την φύση. H εταιρία έφτιαξε για μας μια σειρά από απλά καλλυντικά, από τα υλικά που προσφέρει η φύση και η μέλισσα απλόχερα .Ας μην ξεχνάμε ότι η ιστορία των φυσικών καλλυντικών ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας και διατρέχει μεγάλους πολιτισμούς. Τα φυσικά καλλυντικά, φτιαγμένα από μέλι και άλλα υλικά της φύσης, χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες για τον καλλωπισμό ανδρών και γυναικών, για ιατρικούς λόγους αλλά και για θρησκευτικούς σκοπούς.

Τα καλλυντικά Καλλυντικά Μελίς είναι ελιξίρια ομορφιάς και δημιουργούνται βασισμένα στην ιδέα της αρμονίας, της ισορροπίας και της γνώσης. Η εταιρία αναγνωρίζει τη σύνδεσή όλων μας με τη φύση και ότι εκείνη μας προσφέρει με γενναιοδωρία, με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με τον εαυτό μας.

Και όμως μπορούμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα και ...την αγάπη που χρειάζεται και της αξίζει , χρησιμοποιώντας  τα καλλυντικά Μελίς…



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο πρωτοπόρος κλάδος των φυσικών καλλυντικών, με την εμπορική ονομασία «Melis», είναι ένα δυναμικό κομμάτι των επιχειρήσεων τους και έχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό. Τα καλλυντικά «Μελίς» παρασκευάζονται στη βάση παραδοσιακών γνώσεων και παμπάλαιων συνταγών προγόνων που έχουμε στην κατοχή τους και με πρώτες ύλες που τους δίνει το πρότυπο μελισσοκομείο τους στο οποίο παράγουνε εξαιρετικά μελισσοκομικά προϊόντα - Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Κερί και Πρόπολη. 
 Είναι προϊόντα με τη μέθοδο της «ολιστικής αφάρμακης μελισσοκομίας», που θεμελιώσανε και εφαρμόζουνε για να πετύχουνε την παραγωγή πρώτων υλών υψηλών προδιαγραφών και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ (EXTRA VIRGIN / FREE-DRUG) - γεγονός που κάνει τα καλλυντικά τους ξεχωριστά και τα κατατάσσει πρώτα στην κατηγορία τους.
Χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων ομορφιάς που παρασκευάζουν, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.
Στόχος τους είναι να μεγαλώσουνε την γκάμα των καλλυντικών τους και να προσφέρουνε στην αγορά και νέα φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, όπως αντηλιακές κρέμες, κρέμες για παιδιά κ.λ.π., χρησιμοποιώντας τις πεντακάθαρες πρώτες ύλες του μελισσοκομείου τους, σε συνδυασμό πάντα με αρίστης ποιότητας ή και βιολογικής προέλευσης, έλαια.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS PLUS


Τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.
Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδάτωση λοιπόν αποτελεί το πιο βασικό βήμα για ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, καθώς βασική αιτία για λαμπερά υγιή μαλλιά και για ζουμερά χείλη. Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!
Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου μιας γυναίκας είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τόσο στην υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, όσο και την ίδια την εμφάνιση της γυναίκας.

Η ενυδάτωση είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες. Για να αποφεύγονται καταστάσεις όπως έλλειψη απαλότητας και ελαστικότητας, πρέπει να αποκατασταθεί η ανεπάρκεια του νερού μέσω παροχής ενυδατικών ουσιών, που διατηρούν την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος.
Είναι λοιπόν κατανοητό ότι όλα τα δέρματα χρήζουν υποβοήθησης σε αυτόν τον τομέα και εκεί έρχεται να μας δώσει την λύση ,η κρέμα προσώπου - MELIS PLUS..

Η ενυδάτωση με την κρέμα προσώπου MELIS PLUS θα συμπληρώσει τα κενά και τις ρωγμές, και θα αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματος μας, δίνοντας του μια ομαλή και απαλή εμφάνιση.
Είναι μια λευκή και πολύ κρεμώδη, με πολύ πλούσια σύσταση κρέμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση !!

Είναι αντιοξειδωτική, ενυδατική κρέμα με πολυτελές άρωμα  – ελαφριά στην επιδερμίδα και, ταυτόχρονα, πλούσια για 24 ωρη ενυδάτωση. Απολαυστικά αέρινη, για να απορροφάται άμεσα, και να επανορθώνει, να προστατεύει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την ανάπλαση & την ελαστικότητα του δέρματος. Περιέχει δραστικά συστατικά ,βιταμίνες και πολύτιμα φυτικά έλαια που σε συνδυασμό με τον βασιλικό πολτό ,μέλι ,μελισσοκέρι, γλυκερίνη, αμυγδαλέλαιο ,βιταμίνη Ε& Β5 και vitis vinifera προστατεύουν και θρέφουν την επιδερμίδα του προσώπου από τις ελεύθερες ρίζες. Iδανική ως βάση για μακιγιάζ. Μια λαχταριστή απόλαυση για το πρόσωπο και το δέρμα σας που αποκτά λάμψη και σφρίγος, από τις πρώτες κιόλας μέρες που θα την εφαρμόσετε. Η συστηματική της χρήση μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε έως και μια 15ετία νεότητας και φρεσκάδας.

Είναι σε όμορφο γυάλινο μπουκάλι ,που είναι πρακτικό και για ταξίδια!!

Την χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας τοπικά με μικρή ποσότητα κρέμας και απλώνοντας την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS PLUS


 Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας επηρεάζεται σημαντικά από το περιβάλλον, τον ήλιο, την διατροφή μας, το κάπνισμα, την γενική κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που το περιποιούμαστε. Συνέπειες όλων αυτών των παραγόντων είναι η φθορά του δέρματος, οι ερεθισμοί, η πρόωρη γήρανση, η θαμπή και άτονη όψη.
Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας!
Όταν το πρόσωπο μας είναι κουρασμένο, θαμπό και άτονο και εμείς δεν έχουμε το χρόνο για μια ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς στην αισθητικό μας, υπάρχει τρόπος να φρεσκαριστούμε στο σπίτι μας, αρκεί να έχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα καλλυντικά. Αυτο είναι ο ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS PLUS ,προϊόν που περιέχει ενεργά συστατικά υψηλής και άμεσης απόδοσης και θεωρείτε «πηγή νιότης και ενέργειας».

Ο ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS PLUS είναι εκείνο που θα τροφοδοτήσει την επιδερμίδα με υγρασία και θα τη βοηθήσει να «σφραγίσει» στα κύτταρά της και να αποτρέψει την αφυδάτωση, «μπαλώνοντας» τις τρύπες και ενισχύοντας τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, με νερό και λιπίδια.
Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως 4-5 σταγόνες προϊόντος ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS PLUS την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσαν να δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε!

Όταν η πολυτέλεια βρίσκετε σε ένα γυάλινo μπουκάλι. Τον ορό θα τον λατρέψετε . Είναι  ορός κυτταρικής αποκατάστασης, διάφανου  χρώματος. Με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Το μυστικό της επιτυχίας των ορών που έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας. Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση από, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της .

 Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Περιέχει συστατικά που βοηθούν την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας. Που συμβάλλουν στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, ενυδατώνουν, και προσδίδουν μοναδική μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει..

Ο ορός θα πρέπει να εντάσσεται τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, μετά από τον καθαρισμό, αλλά πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας, γιατί ο φραγμός που σχηματίζουν τα προϊόντα αυτά στην επιφάνεια της επιδερμίδας , εμποδίζουν τη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ορού. Χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος-όσο ένα μπιζέλι- το οποίο απλώνουμε με πιέσεις των δακτύλων έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.



ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MELIS PLUS



Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου μας και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, που είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά.
Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο. Το να διατηρήσουμε λεία και απαλή την επιδερμίδα των χεριών στη διάρκεια του χειμώνα φαντάζει ….mission impossible.

Η επιδερμίδα στα χέρια είναι ίσως το μοναδικό σημείο του ανθρωπίνου σώματος που είναι μόνιμα εκτεθειμένο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο σε περιβαλλοντικούς ρύπους όσο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες , όπως επίσης και σε χημικά συστατικά, τα οποία περιέχονται σε απορρυπαντικά. Αν στα παραπάνω προσθέσετε και την έξαρση των ιώσεών που, για προληπτικούς λόγους, επιβάλλουν συχνό πλύσιμο στα χέρια είναι εύκολο να κατανοήσετε το λόγο που η επιδερμίδα γίνεται ξηρή και τραχιά. Είναι οι λόγοι που η επιδερμίδα αφυδατώνεται και πολύ γρήγορα καταλήγει ξηρή. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις την ξηρότητα συνοδεύει έντονη αίσθηση φαγούρας .Αν δεν φροντίσουμε έγκαιρα, η ξηρότητα γίνεται μόνιμη και η επιδερμίδα των χεριών αποκτά πολύ σύντομα τραχιά υφή με έντονη αίσθηση τραβήγματος. 
Ενώ το επόμενο βήμα μετά την ξηρότητα είναι τα σκασμένα χέρια. Σημάδι ότι το υδρολιπιδικό φιλμ, η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας έχει αλλοιωθεί. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αποκατασταθούν τα επίπεδα ενυδάτωσης ,όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί το σκάσιμο της επιδερμίδας, τις περισσότερες φορές, είναι και επώδυνο.
Κατά την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενυδατική, θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών MELIS PLUS η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.

Πλούσια κρέμα που επανορθώνει και θρέφει τα χέρια που ταλαιπωρούνται από το κρύο, τις χειρωνακτικές εργασίες, τα απορρυπαντικά. Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια. Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χάρη στα συστατικά που περιέχει από βιταμίνη Β5 ,βασιλικό πολτό ,μέλι ,μελισσοκέρι, γλυκερίνη, αμυγδαλέλαιο , και πρόπολη, καθώς και αιθέρια έλαια. Ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.. με λεπτόρρευστη υφή….. η σύνθεση της είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και με μη κολλώδη υφή. Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους.
Έχει υπέροχο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες.


Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά δύο-τρεις φορές την ημέρα.. Την εφαρμόζουμε τοπικά με μικρή ποσότητα κρέμας και απλώνοντας την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι σε όμορφο –πράσινο βαζάκι και είναι πολύ πρακτική για να την κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας.


ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS EASY


Το ανθρώπινο δέρμα είναι ένα πραγματικά αξιόλογο όργανο που αναγεννάτε  εντελώς μόνο του κάθε 7 ημέρες κατά μέσο όρο. Αυτό το είδος είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το δέρμα εξυπηρετεί τη ζωτική λειτουργία για την προστασία του οργανισμού από πολλούς κινδύνους. Αλλά ακόμα κι αν το δέρμα διατηρεί την ικανότητά του να μας προστατεύει και να αναγεννάτε σωστά, δυστυχώς σε μεγάλη ηλικία,  χάνει την ικανότητά του για την αυτο-ανανέωση, εξασθενεί με την ηλικία και αρχίζει να χάνει τη σταθερή εμφάνιση της νεότητας.
Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας (π.χ. από τις ακτίνες UV) και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.

Το πιο βασικό προϊόν κάθε γυναικείου νεσεσέρ. Η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Και μη νομίζετε πως μόνο οι μεγάλες ηλικίες την έχουν ανάγκη. Προσέχουμε από μικρές για να έχουμε όταν μεγαλώσουμε.

Για γυναίκες που επιθυμούν μια αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διαρκείας για την επιδερμίδα. Ενυδατική, συσφικτική, αντιγηραντική και  τονωτική, συγχρόνως περιποιείται την επιδερμίδα αποτελεσματικά με μια ευχάριστη καλλυντική αίσθηση. Φροντίδα 24-ωρης ενυδάτωσης που δυναμώνει και καταπραΰνει όλους τους τύπους δέρματος.. Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS EASY είναι λεπτόρρευστης υφής, χάρη στο συνδυασμό με βασιλικό πολτό ,μέλι ,μελισσοκέρι, γλυκερίνη, αμυγδαλέλαιο ,βιταμίνη Ε& Β5 και vitis vinifera  , συστατικά που προλαμβάνουν την εμφάνιση ανεπιθύμητων μικρορυτίδων και γραμμών στο πρόσωπό σας.. Με λευκό χρώμα και ευεργετική δράση μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας χαρίζοντας της συνεχή ενυδάτωση. Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.

Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.
Χρησιμοποιούμαι την κρέμα και ως βάση πριν από το μακιγιάζ.
Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Είναι σε πρακτική ,γυάλινη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!


Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας καθημερινά, πρωί ή και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών.



ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MELIS EASY



Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνουμε μια μικροανακαίνιση στο μπαλκόνι μας. Φυτεύουμε κάποια εποχιακά φυτά, περνάμε με βερνίκι τα έπιπλα, αλλάζουμε μαξιλάρια και ανανεώνουμε τη διακόσμηση. Απολαμβάνοντας τον υπέροχο μικρό κήπο μας και χαζεύοντας τα χελιδόνια βλέπω πως και τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ. Λίγο τα βαψίματα, λίγο η κηπουρική τα χέρια μας έσκασαν σε πολλά σημεία και ήταν τραχιά στην αφή.
Η φροντίδα των χεριών μας είναι πολύ σημαντική καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς πάνω μας. Καθημερινά ανταλλάσσουμε χειραψίες, χαιρετάμε, γνέφουμε και χρησιμοποιούμε τα χέρια μας με πολλούς τρόπους. Τίποτα άλλο δεν προδίδει την πραγματική ηλικία ενός ανθρώπου, όπως τα χέρια.
Αν και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε, η καθημερινότητα ταλαιπωρεί τα χέρια μας και γι’ αυτό χρειάζονται συχνή ενυδάτωση και φροντίδα. Μια κρέμα χεριών είναι ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο.

Η κρέμα χεριών MELIS EASY ,είναι λευκού χρώματος και με πιο παχιά υφή, έχει ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών που προσφέρει στο δέρμα και στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών μας. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας – Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Τα χέρια μας γίνονται πολύ απαλά…….. Με μη λιπαρή υφή, που βοηθάει στην γρήγορη απορρόφηση. Επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα χέρια, από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες, στην αρχική τους λεία κατάσταση ενώ το αόρατο προστατευτικό φιλμ που δημιουργείται θα διαφυλάξει τα χέρια από μελλοντικές εξωτερικές επιθέσεις με αποτέλεσμα οι κοκκινίλες και η τραχύτητα εξασθενούν ορατά.


Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.
Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα που διαπερνά τις ψυχές όλων μας.
Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά ,όσες φορές χρειάζεται!





 Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα Καλλυντικά Μελίς και η κοινωνία της μέλισσας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δημιουργούνε φυσικά, αποτελεσματικά , ολιστικά με ακατέργαστο μέλι προϊόντα, εμπνευσμένοι από τη θαυμαστή κοινωνία της μέλισσας, τους καρπούς της αστείρευτης ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά. Με ποσοστά φυσικότητας έως και 100%, τα προϊόντα της Καλλυντικά Μελίς δρουν ευεργετικά στο σώμα, τον νου και την ψυχή. Αποτελώντας έτσι την ιδανικότερη επιλογή για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Καλλυντικά Μελίς για την χορηγία των προϊόντων!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.promelis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου