Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Hairjazz.gr review

Hairjazz.gr

Γειά σας Glamorous,

Το φθινόπωρο έφυγε, τα φύλλα έπεσαν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτουν και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Το stress, η διατροφή και η κληρονομικότητα είναι επιπλέον παράγοντες που επιδεινώνουν την τριχόπτωση και δεν αφήνουν τα μαλλιά μας να μεγαλώσουν. Είναι ένα συχνό πρόβλημα, αρκετά πολύπλοκο, που αντιμετωπίζουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες..
Τα μαλλιά μας είναι το φυσικό πλαίσιο του προσώπου μας. . Όλες μας ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα και γερά μαλλιά και προσπαθούμε να τα μακρύνουμε, για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ξανά πλεξούδες και αλογοουρές και να δημιουργήσουμε υπέροχα hairstyles. Όπως φροντίζουμε την υγεία μας και τη σιλουέτα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας.

Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα. Ωστόσο εάν τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν μην χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας;
Δεν υπάρχει λόγος! Σήμερα, η εταιρία Hairjazz.gr έχει στη φαρέτρα της αρκετές λύσεις, άμεσες και αποτελεσματικές!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Προσφέρουμε μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να σας χαρίσουν ευχαρίστηση, ικανοποίηση και αρμονία κάθε μέρα. Εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ευημερία σας!  Η Hair Jazz δραστηριοποιείται στις εξής χώρες: Αυστρία, Δανία,Εσθονία,Φινλανδία,Γαλλία,Γερμανία,Λετονία,Λιθουανία,Ολλανδία,Νορβηγία,Πολωνία,Σουηδία,Ηνωμένο Βασίλειο.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




HAIR JAZZ –SHAMPOOING
(Σαμπουάν HAIR JAZZ)




Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το λούσιμο. Επομένως, το σαμπουάν είναι πάντα πολύ σημαντικό για τα μαλλιά και για τη διατήρηση της λάμψης τους. Πολύ συχνά δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στην αγορά σαμπουάν. Κι όμως η συχνότητα του λουσίματος αλλά και το σωστό σαμπουάν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με το σαμπουάν, υπάρχει το κατάλληλο για τον κάθε τύπο μαλλιών.
Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ποιότητα στην τρίχα καθώς επίσης και διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, μία γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της έχει διαφορετικές ανάγκες από μία που διατηρεί το φυσικό της χρώμα. Το styling, οι βαφές, το σπάσιμο της τρίχας, η καθημερινότητα και φυσικά η ποιότητα της τρίχας είναι όλα αυτά που μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας να μην μεγαλώνουν. Όμως τώρα αποκτάμε λαμπερά, απαλά, πιο δυνατά μαλλιά στο μάκρος που πάντα ονειρευόμασταν! Μέγιστο μήκος, στον ελάχιστο χρόνο!
Η στιγμή που κάνoυμε μπάνιο είναι μια στιγμή τόσο ιερή και λυτρωτική. Κι αυτό γιατί στη μπανιέρα μας νιώθουμε σα να μπαίνουμε σε ένα ιπτάμενο οχυρό και να μεταφερόμαστε σε άλλα μέρη. Το καύσιμο για αυτή την μεταφορά είναι το σαμπουάν HAIR JAZZ –SHAMPOOING.

Το σαμπουάν HAIR JAZZ –SHAMPOOING έχει γίνει must στα ράφια του μπάνιου μας και το just glamorous δεν σταματά να το προτείνει σε όλους.
Το σαμπουάν HAIR JAZZ –SHAMPOOING είναι μπλε χρώματος σε μορφή gel και κάνει πολύ πλούσιο αφρό. Περιέχει μείγμα βοτάνων μοναδικής απόσταξης , βιταμίνες και πρωτεΐνες που στόχο έχουν με φυσικό τρόπο και χωρίς καμία παρενέργεια να «απελευθερώσουν» την δυνατότητα των μαλλιών μας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα….ένα σύμπλεγμα που βοηθά στην εντατική θρέψη της τρίχας, και ενισχύοντας την. 
Περιέχει πρωτεΐνη σόγιας, βιταμίνη B6,κερατίνη,εκχύλισμα από τσόφλι αυγού και Χιτίνη που θρέφει τα μαλλιά μας, είναι με θρεπτικά συστατικά που δεν υπάρχουν στα σαμπουάν του εμπορίου. Τα μαλλιά αποκτούν δύναμη και κίνηση, ενώ το μήκος γίνεται ορατό σε μικρό χρονικό διάστημα, επίσης τα μαλλιά μου γίνανε απαλά και βελούδινα και με λάμψη που διαρκεί.
 Το HAIR JAZZSHAMPOOING θρέφει τη ρίζα και τις άκρες των μαλλιών μας με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να τους επιτρέπει να είναι δυνατά και να μακραίνουν πιο γρήγορα μέχρι και 3-4,5 εκατοστά κάθε μήνα, να είναι υγιή, ενώ τα κάνει και πολύ πιο λαμπερά. Θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μόλις δύο μήνες.  
Το σαμπουάν HAIR JAZZSHAMPOOING έχει φόρμουλες υψηλής απόδοσης που εγγυώνται, κάθε μέρα, μαλλιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακά! Η σειρά περιποίησης μαλλιών HAIR JAZZSHAMPOOING αναδομεί ακόμα και τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, με πλούσια περιποιητικά συστατικά που δυναμώνουν την τρίχα, χαρίζοντας υγιή λάμψη και βοηθάει να μακρύνουμε τα μαλλιά μας μέχρι και 3Χ πιο γρήγορα.. βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση και το σημαντικότερο από όλα να μεγαλώσουν τα μαλλιά μας ποιο γρήγορα.

Το άρωμα του με ταξιδεύει, έχει κάτι το οικείο. Η συσκευασία είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια και διαρκεί  έως και 6-8 εβδομάδες!!!


Αναλυτικότερα:


  • Η σειρά HAIR JAZZ δυναμώνει τα μαλλιά σας.
  • Τα μαλλιά σας θα γίνουν πιο απαλά και λαμπερά.
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών.
  • Ορατή μείωση της τριχόπτωσης.
  • Τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να αναπτύσσονται έως και 3 φορές πιο γρήγορα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το σαμπουάν HAIR JAZZ μόνο στο βρεγμένο τριχωτό της κεφαλής σας (στις ρίζες των μαλλιών), κάθε 2-3 ημέρες. Δημιουργούμε αφρό και κάνουμε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας για 1-2 λεπτά. Ξεβγάζουμε το σαμπουάν με ζεστό νερό.

Με δύο σωληνάρια, έχετε αρκετή ποσότητα προϊόντος για 1-2 μήνες θεραπείας με εφαρμογή 2-3 φορές την εβδομάδα.
·       1 σωληνάριο x 250 ml
·       Cruelty free (Δεν δοκιμάζονται σε ζώα)
·       Δεν περιέχει θειικό δωδεκύλιο νάτριο, σιλικόνες ή paraben.



HAIR JAZZ-LOTION
(Λοσιόν HAIR JAZZ)



Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις της μόδας που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση. Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια κοπέλα.
Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της γυναίκας μιας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τραβούν την προσοχή. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε πάνω μας, προκειμένου να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Είτε μας αρέσει να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, είτε πάλι προτιμούμε να τα αφήνουμε λυτά στους ώμους, τα λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.……

Η HAIR JAZZ-LOTION είναι ένας πολύτιμος σύµµαχος που μας βοηθάει να αναδείξουμε την υγιή όψη των μαλλιών μας. Ακούγεται παράξενο αλλά πολλές γυναίκες- κι ακόμα πιο πολλές Ελληνίδες – αποφεύγουν να χρησιμοποιούν Lotion στα μαλλιά. Κι όμως, το δεύτερο βήμα μετά το λούσιμο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των lotions.
H HAIR JAZZ-LOTION είναι μια υγρή, λοσιόν πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης των μαλλιών, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να μακραίνουν μέχρι και 3-4,5 εκατοστά κάθε μήνα, χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα φρέσκια του κεφαλιού. Όλα τα ενεργά συστατικά που περιέχει η HAIR JAZZ-LOTION συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας, βοηθούν τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και προωθούν την ανάπτυξη νέων τριχών. Βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Έχει δραστικά αυξημένη απορρόφηση και δρα κατά της τριχόπτωσης μέσω της ενδυνάμωσης στο θύλακα της τρίχας!

Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την δύναμη και τη ζωντάνια τους.


Αναλυτικότερα:

  • Μέγιστη ανάπτυξη 4,5 εκ.
  • Μέση ανάπτυξη 2,9 εκ.

Έχει υπέροχο άρωμα και είναι σε στρογγυλό μπουκάλι με μορφή spray για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και διαρκεί  έως και 6 μήνες!


Τρόπος χρήσης:

Μετά τη χρήση του σαμπουάν και conditioner, στεγνώνετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα. Ψεκάστε τη λοσιόν απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ απαλά για 1-2 λεπτά. Μην ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε λοσιόν κάθε 2-3 ημέρες.



HAIR JAZZ-MASQUE
(HAIR JAZZ- Μάσκα εντατικής θρέψης)



«Τα μαλλιά που σκεπάζουν το μυαλό είναι παραπάνω από το μυαλό, γιατί το μεγαλύτερο σκεπάζει το μικρότερο» («The hair that covers the wit is more than the wit, for the greater hides the less»), γράφει ο Σαίξπηρ στο έργο του «Δύο άρχοντες από τη Βερόνα». Μπορεί ο ίδιος να θεωρούσε τα μαλλιά επιφανειακό προσόν (μάλλον για υποκειμενικούς λόγους, καθώς και ο ίδιος φαίνεται ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τριχόπτωσης), ωστόσο στην ιστορία του ανθρώπου υπήρξαν σύμβολο δύναμης, γονιμότητας και γοητείας. Όλοι θυμόμαστε από το σχολείο την ιστορία του Σαμψών, ο οποίος έχασε τη δύναμή του όταν η Δαλιδά τού κούρεψε τα μαλλιά. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, τα ωραία και πλούσια μαλλιά ,τραβούν την προσοχή μας, γι’ αυτό και συχνά παθαίνουμε πανικό μόλις αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες τρίχες από ό,τι συνήθως στη βούρτσα, στο μαξιλάρι, στα ρούχα ή ακόμα και όταν δεν μεγαλώνουν...
Συνήθως ασχολούμαστε με το σώμα μας, την επιδερμίδα μας, το μακιγιάζ και ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και οφείλουμε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα. Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με την κατάλληλη μάσκα μαλλιών HAIR JAZZ-MASQUE.

H μάσκα HAIR JAZZ-MASQUE είναι ένα απολύτως απαραίτητο προϊόν, εάν έχετε ευαίσθητα, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, είναι μάσκα προστασίας και ενεργοποίησης της ανάπτυξης των μαλλιών. Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με HAIR JAZZ-MASQUE εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα ….

Η HAIR JAZZ-MASQUE προωθεί την ανάπτυξη νέων τριχών. Μετά από μόλις μία εβδομάδα εφαρμογής του βουτύρου καριτέ(Το βούτυρο καριτέ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το τριχωτό της κεφαλής (δέρμα που καλύπτει το κεφάλι) και τα μαλλιά. Ένα τεράστιο όφελος του βουτύρου καριτέ είναι ότι μπορεί να ελέγξει την ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, αποκαθιστά τα τριχοθυλάκια και το τριχωτό της κεφαλής, χαρίζοντας υγιή μαλλιά που αναπτύσσονται με γρήγορο ρυθμό. Όταν εφαρμόζεται τακτικά, το βούτυρο καριτέ βελτιώνει την απόδοση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Τα τριχοθυλάκια ανανεώνονται και προωθείται η ανάπτυξη νέων υγιών τριχών), θα αισθανθείτε έντονη διαφορά στα μαλλιά σας. Θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο πυκνά και χωρίς ψαλίδα. 
Τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να αναπτύσσονται γρήγορα. θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης. Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.



Αναλυτικότερα:

  • Ενυδατώνει τα μαλλιά σας.
  • Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σας.
  •  Αποκαθιστά τα τριχοθυλάκια και το τριχωτό της κεφαλής σας.
  • Χαρίζει υγεία και ταχεία ανάπτυξη στα μαλλιά σας.


Είναι εκρού χρώματος , πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της… Είναι σε μεγάλη στρογγυλή συσκευασία και διαρκεί  έως και 6 μήνες ..



Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το σαμπουάν και το βάλσαμο Hair Jazz, για πιο απαλά, ευέλικτα και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Αφού χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν και το βάλσαμο Hair Jazz, απλώνουμε αρκετή ποσότητα από το προϊόν στις άκρες των μαλλιών μας, αφήνουμε να δράσει για τρία λεπτά και ξεβγάζουμε.
Δια



HAIR JAZZ-ELIXIR
(Σέρουμ μαλλιών HAIR JAZZ)


Πολύ πριν και από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style.
Oσο δυνατά και πλούσια κι αν είναι τα μαλλιά μας, το καθημερινό styling, το πιστολάκι, οι βαφές, ακόμη και το απλό βούρτσισμα, μπορεί να φθείρουν τις τρίχες και να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ξηρότητα και αφυδάτωση, θαμπή όψη και σπασίματα. Φυσικά, όσο πιο πολλές χημικές και μηχανικές επεξεργασίες κάνουμε, τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά, πράγμα που κάνει το τακτικό κούρεμα ακόμη πιο απαραίτητο για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Δεν αρκεί όμως. Χρειάζονται και ενισχυμένη ειδική φροντίδα! H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα, αλλά και το «κλειδί» για λαμπερά, υγιή μαλλιά.
Για να επαναφέρουμε την υγιή όψη των μαλλιών η οποία επηρεάζεται τόσο από τις διάφορες χημικές εργασίες όσο και από τις κλιματικές εναλλαγές του περιβάλλοντος τα μαλλιά χρειάζονται ειδική φροντίδα. Χρειάζονται το Ελιξίριο μαλλιών HAIR JAZZ-ELIXIR….

Με προηγμένες συνθέσεις πλούσιες που τρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά αλλά και μεταξένια υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, τo HAIR JAZZ-ELIXIR αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο για την φροντίδα των μαλλιών. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσει η τρίχα στιλπνότητα και λάμψη. Ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους, ενώ to εκχύλισμα από μούρα GOJI ενυδατώνει , θρέφει, χαρίζοντας υγεία και λάμψη στα μαλλιά μας. Χάρη στις αμέτρητες φαρμακευτικές ιδιότητες και τις ιδιότητες αναδόμησης που διαθέτουν τα μούρα GOJI, χρησιμοποιούνται στην Ασία εδώ και περισσότερα από 2.000 χρόνια και είναι γνωστά ως «κόκκινο διαμάντι». Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Claude Bell ανέπτυξαν ένα περίπλοκο παρασκεύασμα που συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας των μαλλιών που αναπτύσσονται γρήγορα.

Το HAIR JAZZ-ELIXIR είναι κίτρινου χρώματος και σε υγρή μορφή. Αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.
Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .


Αναλυτικότερα:


  • Παρέχει εντατική ενυδάτωση.
  • Χαρίζει στα μαλλιά απίστευτη γυαλάδα και λείανση.
  • Αποκαθιστά τα ταλαιπωρημένα τριχοθυλάκια.
  • Τα μαλλιά γίνονται απαλά και λεία.



Είναι σε πολύ όμορφη συσκευασία σε μορφή σπρέι και είναι κατάλληλο και για ταξίδια και διαρκεί  έως και 6 μήνες.
Το σέρουμ μαλλιών HAIR JAZZ είναι το ιδανικό προϊόν για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!


Τρόπος χρήσης:

Λουστείτε με το σαμπουάν HAIR JAZZ, εφαρμόστε το βάλσαμο ή τη μάσκα HAIR JAZZ και ξεβγάλατε με νερό. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και απλώστε τη λοσιόν HAIR JAZZ κάνοντας μασάζ στα μαλλιά σας.
Πρώτα, ψεκάστε το σέρουμ μαλλιών HAIR JAZZ στα δάχτυλά σας. Απλώστε ομοιόμορφα το σέρουμ μαλλιών HAIR JAZZ στις ξηρές άκρες των μαλλιών σας. Σας συνιστούμε να μην χτενίσετε αμέσως τα μαλλιά σας. Περιμένετε δέκα λεπτά για να απορροφηθεί το σέρουμ.






Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην Hairjazz.gr πιστεύουνε πως η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά.
Πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα Hairjazz.gr είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Τα προϊόντα τους με ταξιδεύουν σε φυσικά τοπία της γης, ενώ παράλληλα μας μυούν στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών όλου του κόσμου!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Hairjazz.gr για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα HAIR JAZZ τα βρίσκεται εδώ:http://www.hairjazz.gr

8 σχόλια:

  1. Μετά το άρθρο ,θα το αγοράσω και εγώ διότι προσπαθώ πολύ καιρό να μακρύνω τα μαλλιά μου!Θα σας πω τα νέα μου σε λίγο καιρό!Φιλιά,Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κατερίνα!

      Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια..Θα περιμένουμε με χαρά τα σχόλια σου μόλις το δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  2. Leitourgei ontws? Dioti endiaferomai alla dn tha thela alli mia apogoiteysi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας!Σε εμένα λειτούργησε αποτελεσματικά (σε διάστημα περίπου 1,5 μήνα)τα μαλλιά μου μεγάλωσαν σχεδόν 4,5- 5 πόντους .Και για αυτό έβγαλα και τις φωτογραφίες για να διαπιστώσετε ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν!Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε και θα είναι χαρά μας να μας πείτε και για τα δικά σας μαλλιά...

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα, θελω να ρωτησω σε βαμμενα με ημιμονιμη βαφη μαλλια επηρεαζει το χρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Nancy.Το χρώμα δεν το επηρεάζει,αλλά όπως συμβαίνει με τα μαλλιά που μακραίνουν ,η ρίζα θα θέλει βάψιμο.

      Σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα συγνώμη αλλά ποτέ θα μπορούμε να παραγγηλουμε για να έρθουν Ελλάδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας,μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία με email:info@hairjazz.gr
      Ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή