Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

AROMA review


AROMA


Γειά σας Glamorous,

Μπήκε επιτέλους ο Μάρτιος! Μπορεί να λένε ότι ημερολογιακά η Άνοιξη ξεκινά στις 21 Μαρτίου,  για εμάς όμως, η 1η Μαρτίου είναι η επίσημη 1η της Άνοιξης! Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού μας και γεμίζει ο χώρος όμορφες μυρωδιές και θετική ενέργεια!...Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Κι όμως, φαίνεται πως σε πολλούς ανθρώπους η άνοιξη και η «καλοσύνη» της δεν έχει αυτές τις ευεργετικές συνέπειες αλλά αντίθετα τους «ρίχνει». Μήπως γιατί οι κρύοι μήνες του χειμώνα έκλεψαν τη λάμψη της επιδερμίδας μας;
Τώρα που μπήκε η άνοιξη και η φύση αναζωογονείται, ήρθε ο καιρός να «ξυπνήσετε» την ομορφιά της. Αφήστε στην άκρη το γκρι του χειμώνα που φεύγει και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Είναι καιρός για ανανέωση! Μην αφήνετε δυσάρεστα συναισθήματα να σας ταλαιπωρούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, νιώστε καλά, διώξτε ό,τι αρνητικό και βαρύ έχει αφήσει ο Χειμώνας επάνω σας. Γέλα περισσότερο, διασκέδασε ουσιαστικά, απόλαυσε τις ηλιόλουστες μέρες –που έχουν ήδη αρχίσει να μεγαλώνουν-. Με λίγα λόγια, κάντε την διάθεσή σας πολύχρωμη, όπως είναι και η φύση γύρω μας!

Αναζητούμε την ομορφιά λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας μας και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις με την βοήθεια της εταιρίας AROMA..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ΟΙΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2014 και είναι ενεργή στην διανομή και παρασκευή καλλυντικών. Η φιλοσοφία τους είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας βασισμένων στα πλούσια συστατικά της ελληνικής φύσης, συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο know-how της κοσμετολογίας. Στόχος τους είναι να προσφέρουνε προϊόντα άριστης ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Έχοντας την ποιότητα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, η Oikos έρχεται να αλλάξει τις αντιλήψεις για τα ελληνικά καλλυντικά και να κάνει πράξη, την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.
Προσφέρουνε άριστη ποιότητα με στόχο την ομορφιά στην ουσία της και την ικανοποίηση όσων αναζητούν τα μοντέρνα ελληνικά καλλυντικά.
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι: Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να είναι όμορφη. Η ομορφιά είναι μέσα μας αρκεί να την φροντίζουμε! Με τα καλλυντικά AROMA θελήσανε να κάνουνε το όνειρο της ομορφιάς προσιτό και να προσφέρουνε το καλύτερο ποιοτικά προϊόν σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Γιατί μπορούνε και θέλουνε!
Γιατί η φύση τους δίνει τα υλικά που χρειάζονται και η επιστήμη τη γνώση που είναι απαραίτητη! Έτσι δημιουργήσανε τα ελληνικά καλλυντικά AROMA κρατώντας την ουσία από τα καλύτερα ελληνικά φυσικά συστατικά και βάζοντας όλη την τεχνογνωσία της κοσμετολογίας.

Γιατί η αγάπη για τον εαυτό σας δεν κοστίζει πια…





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




AROMA- Day Cream Treatment

(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΗΜΕΡΑΣ)





Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.
Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το ταλαιπωρημένο μας δέρμα;
Δεν αρκεί ένα εξειδικευμένο μακιγιάζ για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες για λίγη ώρα. Χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα…. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας!
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες αλλά με κάποια τρικς όλα φαίνονται ιδανικά.
Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως με λίγη ενυδατική κρέμα την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσε να δώσει στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε!
Είναι η πιο απλή αλλά και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Η ενυδάτωση υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος, προστατεύει από την καθημερινή έκθεση και ενισχύει σημαντικά την επιδερμίδα αποτρέποντας την πρόωρη φθορά του χρόνου. Γι’ αυτό και χρειάζεται την καθημερινή μας προσοχή και επιμέλεια.
Είναι η κίνηση που χαρίζει άμεση αναζωογόνηση, λείανση και εγγυάται την προστασία της επιδερμίδας από τα σημάδια του χρόνου. Η απλή ενυδάτωση, όταν ανταποκρίνεται στις πραγματικές αιτίες αιφνίδιας ή μόνιμης ξηρότητας, αποδεικνύεται το μοναδικό μέσο για να διατηρούμε την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή, απαλή και ελαστική.
Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η εταιρία AROMA……με την ενυδατική κρέμα ημέρας AROMA- Day Cream Treatment ….
Οι ζέστες μέρες του καλοκαιριού που ακολουθούν, επιβαρύνουν τις ξηρές επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ανάγκη εντατικής φροντίδας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η AROMA- Day Cream Treatment.
Η AROMA- Day Cream Treatment είναι μια ενυδατική-αντιρυτιδική κρέμα προσώπου ημέρας . Ιδανική για την πρόληψη και τη λείανση των ρυτίδων.

Είναι λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση της επιδερμίδας. Το βιολογικό μελισσοκέρι, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας. Με κολλαγόνο, βασική πρωτεΐνη που βοηθάει στην σταθερότητα, την ευλυγισία και τη συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος λειτουργεί ευεργετικά στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Όλα αυτά προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν . Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια της AROMA ..

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό καλοκαίρι….. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή της δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Το άρωμα της είναι μια έκρηξη ευτυχίας. Oι δροσιστικοί τόνοι της, θα δώσουν ένταση και δύναμη σε κάθε γυναίκα.
Είναι σε πολύ κομψή συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!!


Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό, καθημερινά ,κάνοντας απαλό μασάζ.




AROMA -Night Cream Multi Action

 (ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΥΧΤΑΣ)




Το να σταματήσουμε το χρόνο είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το να τον γυρίσουμε πίσω. Μήπως, όμως, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε;
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος για την επιδερμίδα αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την πρώτη, ήδη, μέρα της γέννησής μας.
Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα φαρμακευτικά φυτά της αρχαιότητας και τα ελιξίρια νεότητας που εκθείαζαν στο κοινό τον Μεσαίωνα, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε για πάντα νέοι, ανεξάρτητα από το τίμημα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει όμως, η γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους.
Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.
Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από την AROMA -Night Cream Multi Action.
Η κρέμα νύχτας AROMA -Night Cream Multi Action δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος για να παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα αντι-γήρανσης. Ενυδατώνει άμεσα, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το να δείχνει νεότερο και φυσικά λαμπερό. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Η Aroma Night Cream δρα κατά της πρόωρης γήρανσης.
Η AROMA -Night Cream Multi Action θα δώσει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!

Είναι μια προηγμένη κρέμα ομορφιάς που θα γίνει η καθημερινή σας προσιτή πολυτέλεια φροντίδας και ανανέωσης αξιοποιώντας  Η απόλυτη αντιγηραντική κρέμα που δρα για να αποκαταστήσει ακαριαία την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.
Μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και βελτιώνουν την υφή ελαστικότητα του δέρματος. Αποκαθιστά το περίγραμμα και επανακαθορίζει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη. Ενισχύει το κολλαγόνο της επιδερμίδας και βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος, προσφέροντας αντιγηραντική δράση. Το υαλουρονικό οξύ παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση της επιδερμίδας. Η βιολογική αλόη με τις αναπλαστική δράση αναδομεί την επιδερμίδα και ενυδατώνει. Τέλος το κολλαγόνο, βασική πρωτεΐνη που βοηθάει στην σταθερότητα, την ευλυγισία και τη συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος λειτουργεί ευεργετικά στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, τις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη, την ξηρότητα και ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας ενάντια στους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου, μειώνει και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Ιδανική για αντιγήρανση, τροφή και σύσφιξη, για καθημερινή περιποίηση . Ενισχυμένη για το απαιτητικό και ώριμο δέρμα, για φρέσκια, αναζωογονημένη και ελαστική επιδερμίδα.
Προάγει την κυτταρική αναγέννηση και απαλύνει τις ρυτίδες. Η δομή της επιδερμίδας ενισχύεται, χαρίζοντας στο περίγραμμα του προσώπου σφριγηλότητα και ελαστικότητα, τόνωση του επιδερμικού ιστού και πυκνότητα. Tα συστατικά που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να απορροφούνται  βαθύτερα από την επιδερμίδα και να προσφέρουν πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα αναγέννησης.
Η σύνθεση της κρέμας νυκτός αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα , βελτιώνει την υφή και επαναφέρει την εσωτερική φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό.
Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει εξαιρετική καθημερινή φροντίδα. Η πλούσια υφή αυτής της κρέμας περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.

Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!
Ξεκινήστε τη νυχτερινή τελετουργία σας με την κρέμα AROMA -Night Cream Multi Action.

Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!! Είναι σε πολυτελή  συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Για καθημερινή χρήση.




BODY MILK -BIO ΗΟΝΕΥ & YOGURT

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΙΟ ΜΕΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ)



Body alert…


Η υγεία που αφορά την επιδερμίδα του σώματός μας είναι το ίδιο σημαντική με αυτή του προσώπου και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μας διάθεση και την εσωτερική αρμονία.  Ένα περιποιημένο, καλογυμνασμένο, όμορφο σώμα που θα έχετε φροντίσει εσείς για την εικόνα του, θα σας ανταμείψει.
Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς να έχουμε διάφανο δέρμα, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και τολμούμε να πούμε, να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δείχνει το δέρμα μας.
Όταν μιλάμε για τη φροντίδα του δέρματος, το όνειρό μας είναι η λεία επιδερμίδα.
Τα καλά νέα;
Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα – το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθούμε ότι στοχεύουμε στην κατάλληλη φροντίδα. Δώστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται (μέσα κι έξω), καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να είναι ικανοποιημένο και, πάνω απ' όλα, χρησιμοποιήστε προϊόντα που το θρέφουν και το περιποιούνται. Έτσι, θα είστε σε καλό δρόμο για να αποκτήσετε υπέροχα απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Πώς γίνεται αυτό?

Η απόλυτη λύση για λεία επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Για υπέροχα ενυδατωμένη επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα ενυδατικό προϊόν βαθιάς θρέψης, όπως το BODY MILK ΒΙΟ ΜΕΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ..

Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την απαλή μεταξένια αίσθηση του αγαπημένου μας γαλακτώματος, που κάνει το δέρμα μας να αισθάνεται ότι το αγαπάμε..
Το γαλάκτωμα σώματος - BODY MILK ΒΙΟ ΜΕΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ ενυδατώνει σε βάθος και δίνει μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας, δρα καταπραϋντικά, αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά, προσφέροντας βαθιά θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα. Τα βιολογικά συστατικά του AROMA Body Milk δρουν άμεσα στην επιδερμίδα.  Tο βιολογικό μέλι, με το πολύπλοκο σύμπλεγμα δραστικών στοιχείων που περιέχει, παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιποίηση, την ανανέωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Το βιολογικό γιαούρτι, ένα συστατικό  πλούσιο σε πρωτεΐνη ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει. Το βιολογικό βούτυρο shea προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του. Τέλος, το βιολογικό αμυγδαλέλαιο, ιδανικό και για όλες τις επιδερμίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, ενώ διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Ολο αυτό το μίγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά , βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και είναι ιδανικό για γρήγορη ενυδάτωση. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.
Δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε ενυδατωμένο, απαλό δέρμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη.
Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα πρωινής θαλασσινής αύρας του Aroma Body Milk BIO ΜΕΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ,  που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Είναι σε πολυτελή , μπλε, στρογγυλή συσκευασία και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

Τρόπος χρήσεως:


Για απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα, απλώνουμε το γαλάκτωμα σώματος με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Απλώνουμε πάλι εάν αισθανθείτε πως το δέρμα σας έχει ανάγκη από πρόσθετη ενυδάτωση μέσα στην ημέρα.




AROMA –BODY BUTTER ΒΙΟ ΗΟΝΕΥ & YOGURT

(BODY BUTTER BIO ΜΕΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ)




Επίσημη έναρξη της άνοιξης και το σώμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Είναι απορίας άξιο γιατί η φράση περιποίηση της επιδερμίδας συνδέεται περισσότερο με το πρόσωπο όταν τις ίδιες, σχεδόν, ανάγκες έχει και το σώμα. Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται μόνο απλή ενυδάτωση για να διατηρείται υγιής, λεία και απαλή.  Με την προϋπόθεση ότι γίνεται συστηματικά - για να διατηρείται υγιής στο πέρασμα του χρόνου. Σε αντίθετη περίπτωση, η ισορροπία στην επιφάνεια διαταράσσεται, με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντικές απώλειες στα φυσικά αποθέματα υγρασίας τα οποία, το φυσικό σύστημα ενυδάτωσης δυσκολεύεται να αναπληρώσει. Η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας έρχεται να μας θυμίσει την ανάγκη εντατικής φροντίδας που έχει η επιδερμίδα του σώματός μας, για να μην εμφανίζει την έντονη ξηρότητα και τραχιά υφή που μας δυσκολεύει με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου να είναι καλά προστατευμένη μέσα στα ρούχα, όμως, όταν, αυτή τη στιγμή του χρόνου, βγάζουμε επιτέλους τα χειμωνιάτικα, το σημείο του σώματος - μας φέρνει συχνά σε αμηχανία. Αναζητήστε την αιτία στην έντονη- εντονότερη από κάθε άλλη περιοχή- και επίμονη ξηρότητα. Ήλιος και άνοιξη, προσφέρουν μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τη λεία όψη και υφή της.
Λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας τους και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σε κάθε εποχή του χρόνου..
Για καλή μας τύχη, στο πλούσιο «οπλοστάσιο» της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς υπάρχει το AROMA –BODY BUTTER ΒΙΟ ΗΟΝΕΥ & YOGURT που εγγυάται όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την … ολική της επαναφορά.

Tο Aroma Body Butter ΒΙΟ ΗΟΝΕΥ & YOGURT είναι σχεδιασμένο ώστε να ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, ενισχύοντας το κολλαγόνο και καταπολεμώντας τις ραγάδες.
Βελούδινο βούτυρο σώματος εύκολα απορροφήσιμο, που τρέφει την επιδερμίδα και την τυλίγει σ' ένα μεταξένιο πέπλο απαλότητας. Θρέφει, ενυδατώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Η υφή του, μεταξένια και βουτυρώδης θα περιποιηθεί υπέροχα την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς τη μαλακή.
Πλούσιο body butter για φυσική ενυδάτωση που τροφοδοτεί την επιδερμίδα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για αποτελεσματική και διαρκή ενυδάτωση. Τα βιολογικά συστατικά του Body  Butter δρουν άμεσα στην επιδερμίδα.  Tο βιολογικό μέλι, με το πολύπλοκο σύμπλεγμα δραστικών στοιχείων που περιέχει, παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιποίηση, την ανανέωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Το βιολογικό γιαούρτι, ένα συστατικό  πλούσιο σε πρωτεΐνη ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει. Το βιολογικό βούτυρο shea προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο, ιδανικό και για όλες τις επιδερμίδες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, ενώ διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Βελτιώνει και μαλακώνει την υφή της επιδερμίδας, ακόμα και στις πιο αφυδατωμένες περιοχές στο σώμα, όπως τα πόδια, τα χέρια και οι αγκώνες.

Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας άμεσα και σε βάθος ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των Body Butters!


Αναλυτικότερα:

• Βαθιά εντατική ενυδάτωση
• Για απαλό και μεταξένιο δέρμα.
• Προστατεύει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.
• Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
• Ιδανικό για αγκώνες και φτέρνες.



Το άρωμα του θα σας ανανεώσει τη διάθεση, ταξιδεύοντας σας σε έναν λουλουδιαστό κήπο!

Είναι σε υπέροχη ,μπλε ,στρογγυλή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας. Έτσι, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας και να απολαμβάνετε το υπέροχο αρώμά της. Χαρίστε αυτό το δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο για να δείξετε την αγάπη σας, να πείτε «χρόνια πολλά» ή ακόμα και χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο!

Ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

Τρόπος χρήσεως:

Απλώνουμε μια πλούσια ποσότητα προϊόντος σε στεγνό δέρμα, μετά το ντουζ. Κάνουμε μασάζ με απαλές κινήσεις μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί τελείως από το δέρμα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα πέλματα, τα γόνατα και τους αγκώνες, τις περιοχές που τείνουν να είναι πιο ξηρές. Απλώνουμε δεύτερη στρώση προϊόντος στις περιοχές αυτές για καλύτερα αποτελέσματα.


 BODY MILK ΒΙΟ ALOE VERA & POMEGRANATE

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΙΟ ΑΛΟΗ & ΡΟΔΙ)




Άνοιξη σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες. Η άνοιξη είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρή με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει το σώμα μας…. Την άνοιξη όμως το δέρμα μας αντιμετωπίζει άλλες ανάγκες σε σχέση με τον χειμώνα. Η περίοδος της άνοιξης είναι πάντοτε μια εποχή  που το δέρμα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Αυτό συμβαίνει τόσο από την εκούσια έκθεση μας στον ήλιο, , αλλά επίσης και άθελα μας, τμήματα του σώματος μας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα στην ξηρή ατμόσφαιρα.

Τώρα που ο καιρός αλλάζει, πολλές είναι οι επιπτώσεις της ζέστης στο δέρμα μας, αλλά πώς μπορούμε να το προφυλάξουμε καλύτερα από τις... διαθέσεις των καιρικών φαινομένων?
Για όσες λοιπόν δεν το γνωρίζετε, ο ξηρός αέρας «ξύνει», όπως λένε οι ειδικοί, την επιφάνεια της επιδερμίδας μας και καταστρέφει μέρος από τη φυσική της προστασία …. Καθώς όμως το «φράγμα» της επιδερμίδας μας δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, το νερό βρίσκει διέξοδο και φεύγει, με αποτέλεσμα την αφυδάτωσή της. Σε αυτό το αποτέλεσμα συμβάλλει και η μειωμένη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα για το σώμα, αλλά και το «κλειδί» για λαμπερή επιδερμίδα.  Διαγράψτε την ξηρή επιδερμίδα από το καλοκαιρινό σας λεξιλόγιο με το γαλάκτωμα ενυδάτωσης BODY MILK ΒΙΟ ALOE VERA & POMEGRANATE.

Το θρεπτικό-ανανεωτικό  γαλάκτωμα σώματος BODY MILK ΒΙΟ ALOE VERA & POMEGRANATE, δρα προστατεύοντας αναπλαστικά στην επιδερμίδα. 
Με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη και λευκού χρώματος, έρχεται σε μια αριστοκρατική συσκευασία. Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, με βιολογική αλόη με αναπλαστική δράση αναδομεί την επιδερμίδα ενώ το βιολογικό ρόδι έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ παράλληλα καταπραΰνει σε περιπτώσεις ερεθισμών και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό.  Τέλος, το βιολογικό βούτυρο shea προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του.
 Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μου μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα. Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε τη σειρά BODY MILK ΒΙΟ ALOE VERA & POMEGRANATE έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώνετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και τα μοναδικά αρώματα με χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο!

Με υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα, που είναι πολύ ευχάριστο.. Είναι σε ροζ συσκευασία.


Τρόπος χρήσεως:

Μετά το μπάνιο απλώνω στο σώμα μου γαλάκτωμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Κατάλληλο και για σημεία του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών AROMA, δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.
Η AROMA συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία AROMA για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://oikos-sa.com


1 σχόλιο:

  1. Τι να πω βρε παιδιά,τέλειο άρθρο ,οι φωτογραφίες απίστευτες και μου κεντρίσατε το ενδιαφέρον για να τα αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή