Κυριακή 1 Απριλίου 2018

PhysisCare review


PhysisCare



Γεια σας Glamorous,

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, λοιπόν, που ίσως να άφησε ίχνη στην ψυχή και το σώμα μας, γιατί να μην πατήσουμε ένα pause και να αναρωτηθούμε αν πράγματι αντιλαμβανόμαστε εμάς και τους άλλους. Ο καιρός έχει ανοίξει κι όλα οδηγούν στην άνοιξη! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις χρώματα κι απολαμβάνεις υπέροχες μυρωδιές απ’ τα λουλούδια. Οι αμυγδαλιές ανθίζουν και η μυρωδιά της άνοιξης μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας…Αυτή η άνοιξη, όπως και κάθε άνοιξη, είναι περίοδος αλλαγών. Στη φύση, στον καιρό, μέσα μας. Είναι η ευκαιρία μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να απαλλαγούμε από περιττά βάρη και να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερό μας εαυτό. Τον μήνα Μάρτιο μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του σώματος μας!!

Ιδανικό σώμα δεν υπάρχει. Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα».

Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του την Άνοιξη πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης έρχονται να μας ανανεώσουν. 

Για να τα ζήσουμε και να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις, ταξιδεύουμε το σώμα μας με προϊόντα PhysisCare.






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η PhysisCare  ιδρύθηκε  με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την  υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας  και αποτελεί  αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης.  
Όλα τα προϊόντα της  PhysisCare  παρασκευάζονται στην Ελλάδα  με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία,  έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα  και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα  πετρελαίου.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Olivka - Moisturizing Body Butter

(Ενυδατική Κρέμα Σώματος)



Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη ανοιξιάτικη  περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται ακόμα από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.
Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Πρώτα από όλα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας (της εξωτερικής στοιβάδας του δερμικού ιστού) τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

H ενυδάτωση του σώματος ,αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα μας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, μια πλούσιο ενυδατικό βούτυρο που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας είναι το Olivka - Moisturizing Body Butter.
Το Olivka - Moisturizing Body Butter είναι κρέμα (βούτυρο) σώματος για βαθιά ενυδατική δράση .Έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Έχει πολύτιμα φυτικά συστατικά, που προστατεύουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα .

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μεγάλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις εποχές.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.




Olivka - BODY MOISTURIZING SPRAY

(Ενυδατικό Σπρέι Σώματος)



Την άνοιξη θέλουμε να την ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. O Ζωοδότης ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας!!!
Έχετε  ποτέ  αναρωτηθεί  γιατί η άνοιξη  και το καλοκαίρι θεωρούνται οι πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου  από τους περισσότερους ανθρώπους; Πιθανώς  η  απάντηση  να οφείλεται  στις  ευεργετικές  ιδιότητες  του ήλιου. Έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στον ήλιο  προκαλεί ευφορία στον άνθρωπο  και αυτό γιατί όταν το σώμα εκτεθεί στις ηλιακές ακτίνες , απελευθερώνονται ενδορφίνες , ουσίες υπεύθυνες  για την αίσθηση της ευφορίας.
Χωρίς αυτόν όμως δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Αλλά πολλές φορές ο ήλιος όταν φτάνει στην επιφάνεια της γης προκαλεί τα περισσότερα προβλήματα.
Τα σημάδια της ξηροδερμίας γίνονται εμφανή με την πάροδο του χρόνου. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα αφήνουν την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει.

Η άνοιξη δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φαντάζομε κι εσείς.! Φροντίσετε και ενυδατώστε σωστά την επιδερμίδα σας με το Olivka - BODY MOISTURIZING SPRAY για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια .

Το Olivka - BODY MOISTURIZING SPRAY ένα ενυδατικό  Σπρέι σώματος .
Με την  δροσερή υφή του είναι ικανό να χαρίσει στο νεανικό δέρμα μας ,τη φρεσκάδα, την απαλότητα και την ελαστικότητα που του αξίζει. Κάνει το δέρμα μας πιο ενυδατωμένο, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έχουμε την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας «ξεδιψά».
Χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και μοναδική αίσθηση δροσιάς. Χάρη στη σύνθεσή του με εκχυλίσματα φύλλων ελιάς και φυκιών, προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα, μειώνει την αίσθηση τραβήγματος και περιορίζει τυχόν ξεφλουδίσματα της επιδερμίδας. Λόγω της μορφής του σε spray είναι ιδανικό για εύκολη εφαρμογή σε όλο το σώμα. Απορροφάται γρήγορα ενώ συγχρόνως ενυδατώνει βαθιά.
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα.  Περιποιείται την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!



Αναλυτικότερα:


  • Κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό.
  • Προστατεύει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Ανακουφίζει από την ξηρότητα.


Ιδανικό για όλη την οικογένεια, προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση, φροντίδα, ελαστικότητα και περιποίηση του δέρματος.
Με υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα, που είναι πολύ ευχάριστο...Σε μορφή spray για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή (χωρίς να είναι απαραίτητη η επάλειψη με τα χέρια).


Τρόπος χρήσης:


Ψεκάστε ομοιόμορφα από απόσταση 10-15 εκατ.



PhysisCare- RED CLAY

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΓΙΛΟΣ)




Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Με το πέρασμα του χρόνου, το πρόσωπό σας παρουσιάζει αλλαγές. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της, ιδιαίτερα στις ζώνες έκφρασης Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις – υπεριώδης ακτινοβολία, στρες, τσιγάρο, τοξίνες – προκαλούν κυτταρικές βλάβες και επιταχύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία, οι ικανότητες κυτταρικής επανόρθωσης και ανανέωσης μειώνονται, οδηγώντας στην εμφάνιση ξηρότητας και ρυτίδων. Η βασική αιτία της χαλάρωσης είναι η απώλεια ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου καθώς επίσης και οι βλάβες και η αφυδάτωση που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο.
Η καλύτερη λύση για την επιβράδυνση της χαλάρωσης που οφείλεται στη γήρανση είναι μια καλά προστατευμένη επιδερμίδα.
Συχνά -ειδικότερα οι νέες γυναίκες- αρκούνται σε ένα καλό μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν όμορφες και ξεχνούν, είτε επειδή είναι πολύ κουρασμένες, είτε επειδή απαιτούνται πρόσθετα προϊόντα προς χρήση, τη μεγαλύτερη σημασία που έχει ο καθαρισμός τους προσώπου τους.
Ο καθαρισμός είναι αυτός που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη νεότητα, την αντιγήρανση αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη η εφαρμογή των προϊόντων .

Ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα είναι το PhysisCare- RED CLAY.

Το σαπούνι PhysisCare- RED CLAY είναι για τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται επίσης για ήπιο καθαρισμό προσώπου και σώματος. Είναι εμπλουτισμένο με κόκκινο άργιλο, ιδανικό για χαλάρωση και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Ο Κόκκινος άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την ανανέωση της επιδερμίδας. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οξείδια του σιδήρου επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, δυναμώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας της λάμψη. Η χρήση του προτείνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα έχει "σημάδια" (όπως είναι οι ουλές, οι ραγάδες, σημάδια από κάψιμο, κοκκινίλες που προέρχονται από "σπασμένα" αιμοφόρα αγγεία, μελανιές κ.ο.κ.). Είναι επίσης ιδανικό και κατά της ήπιας μορφής ακμής. Απαλύνει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Γενικά, ενισχύει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας τοπικά.

Το PhysisCare- RED CLAY έχει βαθύ κόκκινο χρώμα, περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.
Τα συστατικά του είναι πλούσια σε αντιρυτιδικές ιδιότητες καθώς και ιδιότητες σύσφιξης .

Το άρωμα του δρα εξισορροπητικά στην ψυχολογική μας κατάσταση και βοηθά να ξεπεραστούν τα άγχη και η θλίψη. Διώχνει τις αρνητικές σκέψεις, τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα. Αυτό το αφρώδες, φυσικό σαπούνι, εξισορροπεί και εναρμονίζει το δέρμα.


Τρόπος χρήσης:


Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη ή κρεμάμενο πουγκί για να στεγνώνει σωστά.




Olivka - Hand & Nail Cream

(Κρέμα Χεριών-νυχιών)


Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική . Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος ..
Η επιδερμίδα ξηραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της. Τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. «Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια της», υποστηρίζουν αυτοί που ξέρουν. Για να μην έχετε λοιπόν πιθανότητα μεγαλώνοντας τα χέρια σας να μαρτυρήσουν πόσα κεράκια σβήσατε στα τελευταία σας γενέθλια, ξεκινήστε από νωρίς και νικήστε κάθε «χειροπιαστό» σημάδι του χρόνου.
Τα σημεία που προδίδουν την πραγματική μας ηλικία, όσο κόπο και αν έχουμε κάνει να την κρύψουμε επιμελώς, εκτός από το πρόσωπο και τον λαιμό, είναι τα χέρια. Τα χέρια μας είναι μία από τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο ,ορμονικές αλλαγές και την ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι οι βασικές αιτίες διαταραχής της φυσικής διαδικασίας παραγωγής μελανίνης του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να ταλαιπωρείται, χάνοντας τη φυσική του φρεσκάδα, το σφρίγος και τη λάμψη. Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.
Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη καθώς βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα .

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών Olivka - Hand & Nail Cream, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.

Η Olivka - Hand & Nail Cream, είναι μια ενυδατική κρέμα χεριών , με ισχυρή αναπλαστική και απαλυντική δράση, που προστατεύει κι ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα χέρια. Δεν είναι λιπαρή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια απαλά, δίνοντας τους νεανικό τόνο και εμφάνιση. Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια να γίνονται λεία και απαλά, από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ενισχύει την επιφάνεια του νυχιού από την ευθραυστότητα. Δυναμώνει τα νύχια μέρα με την μέρα και είναι τεσταρισμένη σε πολύ κρύες συνθήκες, έτσι ώστε να μπορέσει να λυγίσει την αγριάδα και από τα πιο δοκιμασμένα από το κρύο χέρια. Κάνει τα αδύνατα δυνατά να επιδιορθώσει τα ξηρά χέρια από το κρύο.
Η κρέμα συνδυάζει τις ενυδατικές, θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες του χαμομηλιού! Έχει προηγμένη σύνθεση με ελληνικό, βιολογικό λάδι ελιάς και εκχύλισμα φύλλων ελιάς που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία σε χέρια ταλαιπωρημένα από την ξηρότητα και το κρύο. Η σύνθεσή της με κερατίνη, βασική πρωτεΐνη – συστατικό των νυχιών . Θα χαρίσει στα χέρια σας την απαλότητα που τους λείπει, προστατεύοντας παράλληλα την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, και ενισχύοντας το προστατευτικό της φράγμα, κάνοντάς τα βελούδινα κι έτοιμα για… χάδια! Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια.

Γιατί όπως λένε πως η υγεία των χεριών αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα μας.
Το δροσερό άρωμα της αναδύει φρεσκάδα και απόλαυση. Η συσκευασία της επιτρέπει να την κουβαλάμε μέσα στην τσάντα μας ώστε να τη χρησιμοποιούμε όποτε τη χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.



Αναλυτικότερα:

  •  Περιποιείται και αναπλάθει τα ξηρά-σκασμένα χέρια.
  • Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των χεριών, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.
  • Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.


Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.


Τρόπος χρήσης:


Σε στεγνό δέρμα απλώνουμε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία όποτε έχουμε ανάγκη.



Olivka - Foot Cream

(Κρέμα Ποδιών)


Μπορεί να μην τους δίνουμε τη δέουσα σημασία, όμως τα πόδια μας δέχονται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από όλα τα σημεία του σώματός μας και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας. Tα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα μέλη του σώματός μας, καθώς είναι τα πρώτα που υφίστανται την κούραση από τους καθημερινούς εξοντωτικούς ρυθμούς και δέχονται το βάρος ολόκληρου του σώματός μας.  Πόσες φορές ,σας έχει συμβεί να γυρνάτε σπίτι σας έπειτα από μια κουραστική ημέρα με ορθοστασία και αναμονή στις ουρές και να διαπιστώνετε ότι τα πόδια σας είναι πρησμένα και κουρασμένα?
Tα ακατάλληλα παπούτσια, η καθημερινή ορθοστασία, η πολύωρη ακινησία, λίγο οι κακές διατροφικές συνήθειες και τα περιττά κιλά, όλα τα επιβαρύνουν. Aν και τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, η αλήθεια είναι ότι συχνά τα αμελούμε μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το καλοκαίρι. H συχνή φροντίδα είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διάφορων προβλημάτων που εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ζέστης.

Η σχολαστική, όμως, και τακτική φροντίδα μπορεί να τα προστατέψει από πολλά προβλήματα και φυσικά να βελτιώσει την εικόνα τους. Για πόδια, λοιπόν, ανάλαφρα και όμορφα, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής και να αφεθούμε στην ευεργετική δράση που προσφέρει η Olivka - Foot Cream.

Είναι μια ενυδατική κρέμα ποδιών που αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα, για βαριά, κουρασμένα, πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας, κόπωσης, κακής κυκλοφορίας. Η σύνθεσή της είναι η απάντηση για τα πρησμένα, κουρασμένα πόδια, αφού τονώνει τη μικροκυκλοφορία, δροσίζει, ανακουφίζει!!
Η καινοτομική σύνθεση της προσφέρει ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μείωση αίσθησης βάρους και καύσου, την αποσυμφόρηση των οιδημάτων, τη μείωση ερυθρότητας και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Περιέχει στη σύνθεσή της βούτυρο καριτέ. Το βούτυρο καριτέ είναι ένα φυσικό προϊόν από καρπούς αφρικανικού δένδρου (Vitellaria Paradoxa). Η υψηλή περιεκτικότητα του σε φυτικά λιπαρά, προσδίδει στο βούτυρο καριτέ καταπληκτικές ενυδατικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, περιέχει βιταμίνες Ε, Α και F οι οποίες παρουσιάζουν αντιμικροβιακή δράση, είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας στην αντιμετώπιση ερεθισμών και θρέφουν το δέρμα, καταπραΰνοντας τα σκληρά σημεία της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Η σύνθεση συμπληρώνεται με συμπλήρωμα βιταμίνης E για επιπλέον ενυδάτωση και εκχύλισμα μελιού για διακριτικό άρωμα.

Συμβάλλει στο να αποκτήσετε λεία και όμορφα πόδια. Η κρέμα ποδιών ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει προκειμένου να σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή.
Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!
Είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ σε πέλματα, αστραγάλους, γάμπες, με μικρές πιέσεις και ανοδική κατεύθυνση. Οι μικρές πιέσεις στο πέλμα βοηθούν την φλεβική κυκλοφορία. Η τοποθέτηση των ποδιών σε υψηλότερο επίπεδο για λίγη ώρα, επιταχύνει την ανακούφιση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η PhysisCare έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…


Ευχαριστώ την εταιρία PhysisCare για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.physiscare.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου