Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Filyra review


Filyra



Γειά σας Glamorous,

Ο χειμώνας  μας αποχαιρέτησε και η άνοιξη έφθασε!!!!  Με την αλλαγή  του καιρού αλλάζουν  και οι ανάγκες  περιποίησης  της επιδερμίδας  μας. Η άνοιξη είναι η εποχή που συνήθως μας εμπνέει να πάρουμε νέες αποφάσεις, να ανανεωθούμε και να μπούμε σε πρόγραμμα. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την επιδερμίδα και τον τρόπο που την περιποιούμαστε. Δεδομένου ότι ο χειμώνας κάλυψε τις ατέλειες μας, εγκαταλείψαμε με ευκολία τη συστηματική φροντίδα του δέρματος. Όμως μόλις συνειδητοποιούμε πως οι ατέλειες και οι λεπτές γραμμές είναι ακόμα εκεί και οι ατασθαλίες που κάναμε ,πιθανώς να έχουν προσθέσει νέα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα μας.
Επίσης ο ζεστός καιρός που έρχεται και η έλλειψη υγρασίας βλάπτουν την επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να ξηραίνεται υπερβολικά και να ξεφλουδίζει. Η επιδερμίδα μας είναι ευάλωτη στους εξωτερικούς παράγοντες, ειδικά μάλιστα όταν η θερμοκρασία «ανεβαίνει». Φτωχή σε λιπίδια, είναι πιο επιρρεπής σε ξηρότητα και αφυδάτωση, ενώ στερείται σμηγματο­γόνων αδένων, που προσφέρουν φυσική ασπίδα προστασίας. Με την κατάλληλη περιποίηση, όμως, μπορούμε να επαναφέρουμε τη «λιακάδα» στην επιδερμίδα σας!
Το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ­απαλλαγείτε από το στρες και να ξαναπάρετε μονομιάς δυνάμεις. Γεμίστε την μπανιέρα και ενισχύστε τη θεραπευτική δράση του νερού με σαπούνια Filyra , που θα φροντίσουν το δέρμα σας.

Αυτή την άνοιξη έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία! Μπορείτε να ανανεωθείτε με τα φυσικά καλλυντικά filyra.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία Φιλύρα ξεκίνησε να παρασκευάζει από το 2009 προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας με πρώτες ύλες αποκλειστικά φυτικές.
Προϊόντα εξατομικευμένα παρασκευάζονταν, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Το 2017 μπαίνει στην αγορά με το ηλεκτρονικό κατάστημα filyrashop.gr.
Συνεχίζει περπατώντας πάνω στην ίδια ιδέα: Η φύση μας χαρίζει τα πιο αγνά και πολυτελή συστατικά για την υγεία και την ομορφιά.
Είναι  μια ομάδα δημιουργών-επαγγελματιών, που επιθυμούνε να εμπλουτίζουνε συνεχώς τη συλλογή τους προσφέροντας αγνά, χρήσιμα και πολυτελή προϊόντα.
Εμπνεόμενοι από τη Φιλύρα τη νύμφη της αρχαιότητας, μητέρα του δάσκαλου και θεραπευτή Κένταυρου Χείρωνα. Θεότητα της ανάρρωσης της ευωδίας και των αρωμάτων, της γραφής και της ομορφιάς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ





Όλοι σχεδόν έχουμε την εικόνα ενός παππού ή μιας γιαγιάς να πλένεται με σαπούνι. Σαπούνι για τα μαλλιά, για το σώμα, για τα ρούχα, για κάθε χρήση… Το μυστικό αιώνων για την προσωπική υγιεινή και καθαριότητα, διατηρείται μέχρι και τις μέρες μας. Η ανάγκη αλλά και η επιθυμία να χρησιμοποιώ εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα υπήρξαν δύο βασικές και καθοριστικές παράμετροι που με ώθησαν να ασχοληθώ και να ψάξω φυτικά καλλυντικά και χειροποίητα σαπούνια. Στις μέρες μας το φυσικό σαπούνι συνδέεται με όλες τις αξίες του παρελθόντος και διαφοροποιείται ως η μόνη φυσική πρόταση.
Η σύγχρονη εποχή και το marketing μας δίδαξε ότι το καθαρό δέρμα ταυτίζεται με το υγιές.
Πόσο όμως ισχύει αυτό; Μήπως όταν μπαίνουμε στο μπάνιο αντί να καθαρίζουμε το δέρμα μας το φορτώνουμε με επικίνδυνες για την υγεία χημικές ουσίες; Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!
 Στο σημείο αυτό έρχονται τα χειροποίητα σαπούνια Filyra, να προτείνουν έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα.
Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. … Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.
Η πιο φυσική πρόταση για να ξεκινήσουμε την μέρα μας είναι το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ είναι για "θρέψη" και τόνωση της επιδερμίδας και μπορεί να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση. Είναι κατάλληλο τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο. Ένα καλλυντικό προϊόν με πολλαπλές ιδιότητες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά όμως για τα ευαίσθητα και τα αφυδατωμένα.
Σε αυτό το σαπούνι, το ελαιόλαδο και το μέλι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας έντονο αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα.
Το μέλι έχει πραγματικά θαυμαστές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μία από αυτές, είναι η ικανότητα που έχει να ελκύει και να κρατά την υγρασία στην επιδερμίδα (Humectant). Με το τρόπο αυτό, η επιδερμίδα διατηρεί την φυσική "ενυδάτωση" της, παραμένει ελαστική και λαμπερή. 
Το μέλι θεωρείται πως έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες ,προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές μολύνσεις, βελτιώνεται η υφή και το χρώμα του καθώς οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία απορροφώνται από την επιδερμίδα, αναδημιουργώντας τους εξωτερικούς ιστούς του.. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα που απευθύνονται στη αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.. Το μέλι θεωρείται πως είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της "γήρανσης" της επιδερμίδας. Θα το βρείτε - ως συστατικό - σε πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα για τη μείωση των ρυτίδων.
Ενώ εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συστατικά ομορφιάς, με ευεργετικά οφέλη τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά μας.
Πέρα λοιπόν από μυστικό ομορφιάς πολλών γυναικών, που δεν θα σας το αποκαλύψουν ποτέ, έχει θεραπευτική δράση ενάντια σε δερματικές παθήσεις, όπως είναι η ψωρίαση και η δερματίτιδα, ενώ το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα παραμένει η προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την ξηρότητα, χωρίς βέβαια να είναι το μοναδικό.
Ο συνδυασμός Ελαιόλαδου και Μελιού προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες.
Καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία. Η φυσική του σύσταση αφήνει ελεύθερους τους πόρους του δέρματος επιτρέποντας την εφίδρωση, προστατεύοντας, όμως ταυτόχρονα και με φυσικό τρόπο τα κύτταρα της επιδερμίδας. Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία και αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη.
 Το άρωμά του, μέλι, μελισσοκέρι και μύρο, προσφέρει έντονη ευεξία και χαλάρωση.

Η μορφή του σαπουνιού είναι οκτάγωνη σε σχήμα κερήθρας  είναι σκληρή και δεν κάνει κρεμώδη αφρό, με συνέπεια να κρατάει πολύ περισσότερο από αντίστοιχα προϊόντα.

Τρόπος χρήσης:


Υγραίνουμε τα χέρια μας με ζεστό νερό και τρίβουμε το σαπούνι για να δημιουργηθεί ο κρεμώδης αφρός. Απλώνουμε τον αφρό στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
Συνίσταται να αφαιρούμε τον αφρό με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι και να εμποδίσουμε το δέρμα να μολυνθεί από εξωτερικούς παράγοντες.



ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ




Μπορεί η αρχική του χρήση να ήταν για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς. Στο πέρασμα όμως των χρόνων το χαμομήλι ανέδειξε και τις πολλαπλές του ευεργετικές ιδιότητες σε επιδερμίδα και μαλλιά, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα συστατικά της σύγχρονης κοσμετολογίας.
To ταπεινό μεν, δημοφιλές δε, μήλο της γης (χαμαί & μήλον), που η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το χαμομήλι, ένα από τα πιο γνωστά φυτά της ελληνικής χλωρίδας, είναι αναγνωρισμένο ήδη από την αρχαιότητα, χάρη στις πλούσιες θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Στην Αρχαία Αίγυπτο το είχαν αφιερώσει στο Θεό Ήλιο, το γιατρό των μολυσματικών ασθενειών. Στην αρχαία Ελλάδα, ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιεί ως εμμηναγωγό και δραστικό φάρμακο κατά της υστερίας. Tο χαμομήλι χρησιμοποιείται για τις ευεργετικές απαλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του στο δέρμα και είναι ένα από τα πιο πολύτιμα για τον άνθρωπο θεραπευτικά φυτά, ενώ αποτελεί άριστη επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας .
Οι ζεστοί μήνες κάνουν που έρχονται τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
 Δυστυχώς όμως τους ζεστούς μήνες οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Η ζέστη, ο ιδρώτας και η σκόνη είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας αναγκάζουν να κάνουμε ντους συχνότερα από ότι συνήθως καθώς και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον δροσιά στην επιδερμίδα. Αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάνει τον καθαρισμό του σώματος και μαλλιών, να είναι επιτακτική ανάγκη!!

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ είναι σαν χάδι, που απελευθερώνει τα φυσικά αρώματά του. Σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με  χαμομήλι. Διάσημο για τις μαλακτικές και αποσυμφορητικές ιδιότητες του. Αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό. Αν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις καιρικές συνθήκες και εμφανίζει σημάδια ερυθρότητας και ερεθισμού, αυτό το σαπούνι είναι ιδανικό για σας. Το σαπούνι χαμομηλιού θα σας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική υφή, που ικανοποιεί τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! 
Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική κρεμώδη υφή, που ικανοποιούν τις αισθήσεις και αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε. Κάντε το καθημερινό σας μπάνιο απόλαυση και μια υπέροχη περιποίηση σώματος.
Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα. Ένα κίτρινο σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!

Έχει απαλό, γλυκό άρωμα, που αναμιγνύεται με το ζεστό ντους, προσφέροντας απολαυστική χαλάρωση.


Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε και όταν θέλουμε να μυρίσουμε κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση!



ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ



Με το πέρασμα του χρόνου, το πρόσωπό σας παρουσιάζει αλλαγές. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της, ιδιαίτερα στις ζώνες έκφρασης Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις – υπεριώδης ακτινοβολία, στρες, τσιγάρο, τοξίνες – προκαλούν κυτταρικές βλάβες και επιταχύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία, οι ικανότητες κυτταρικής επανόρθωσης και ανανέωσης μειώνονται, οδηγώντας στην εμφάνιση ξηρότητας και ρυτίδων. Η βασική αιτία της χαλάρωσης είναι η απώλεια ελαστίνης, υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου καθώς επίσης και οι βλάβες και η αφυδάτωση που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο. Η καλύτερη λύση για την επιβράδυνση της χαλάρωσης που οφείλεται στη γήρανση είναι μια καλά προστατευμένη επιδερμίδα.
Συχνά -ειδικότερα οι νέες γυναίκες- αρκούνται σε ένα καλό μακιγιάζ προκειμένου να δείχνουν όμορφες και ξεχνούν, είτε επειδή είναι πολύ κουρασμένες, είτε επειδή απαιτούνται πρόσθετα προϊόντα προς χρήση, τη μεγαλύτερη σημασία που έχει ο καθαρισμός τους προσώπου τους.
Ο καθαρισμός είναι αυτός που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη νεότητα, την αντιγήρανση αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη η εφαρμογή των προϊόντων .
Ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα είναι το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί για την ομορφιά του από όλους τους λαούς, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν θεοποιήσει, δίνοντάς του τη μορφή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, της Αφροδίτης. Άλλωστε, ο μύθος λέει ότι το πρώτο τριαντάφυλλο γεννήθηκε από τα δάκρυα της θεάς για το χαμό του αγαπημένου της Άδωνι. Πέρα από την εμφανή ομορφιά του, όμως, το ευωδιαστό αυτό λουλούδι κρύβει πολύτιμα συστατικά, ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα)..


Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ είναι για τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται επίσης για ήπιο καθαρισμό προσώπου. Το τριαντάφυλλο είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αναγεννητές δέρματος. Ήπιο καθαριστικό, εμποδίζει και διορθώνει την κυτταρική γήρανση. Χρησιμοποιήστε το τακτικά και σιγά-σιγά θα παρατηρήσετε πιο σφριγηλό και μαλακότερο το δέρμα. Ιδανικό για χαλάρωση και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Ο συνδυασμός, Τριαντάφυλλου και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Είναι ροζ χρώματος και με ροζ πινελιές τριαντάφυλλου… Το τριαντάφυλλο περιέχει ακριβώς αυτά τα συστατικά με πλούσιες αντιρυτιδικές ιδιότητες καθώς και ιδιότητες σύσφιξης και συνίσταται κυρίως για τον καθαρισμό του προσώπου και σαν άριστο αντιρυτιδικό βοηθά σημαντικά το γερασμένο δέρμα, το δέρμα με ρυτίδες, κοκκινίλες ενώ ταυτόχρονα  το άρωμα από τριαντάφυλλο  δρα εξισορροπητικά στην ψυχολογική μας κατάσταση και βοηθά να ξεπεραστούν τα άγχη και η θλίψη. Διώχνει τις αρνητικές σκέψεις, τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα. Αυτό το αφρώδες, φυσικό σαπούνι, εξισορροπεί και εναρμονίζει το δέρμα. Το δέρμα αναζωογονείται, το πρόσωπο είναι πολύ φωτεινότερο και πανέμορφα αρωματισμένο.
Χάρη στις αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, το χρησιμοποιούμε καθημερινά.


Τρόπος χρήσης:

Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη για να στεγνώνει σωστά.




ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ




Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φύση! Κάθε καρπός κρύβει έναν συμβολισμό. Το ρόδι, κρύβει μέσα του πανίσχυρες κόκκινες χάντρες υγείας μακροζωίας και ομορφιάς. Είναι ένας καρπός, που χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις. Να σκαλίσεις για να τον εξάγεις. Και τελικά να τον αποκτήσεις. Αυτός ο ανεκτίμητος θησαυρός,  σε ανταμείβει αμέσως! Δεν υπάρχει έρευνα που να μην αποθεώνει το ρόδι! Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται φανατικά από τα αρχαία χρόνια καθώς δεν αναπλάθει και αναζωογονεί απλώς το δέρμα κάνοντας τις ρυτίδες μας να υποχωρούν, αλλά και προλαμβάνει το επερχόμενο γήρας με την μέθοδο της αστραπής! Η μάχη ενάντια στον χρόνο με όπλο το ρόδι, είναι σίγουρη και θα βρει νικητή μόνο εμάς!
Σύμβολο της ζωής και της γονιμότητας, το ρόδι είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία. Είναι ο καρπός που δίνει ο Πλούτωνας στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη και το έμβλημα των Ελευσίνιων Μυστηρίων. Στην ελληνική παράδοση, είναι σύμβολο γονιμότητας και αιωνιότητας, γι’ αυτό σε γάμους και την Πρωτοχρονιά σπάμε ρόδια. Μυηθείτε κι εσείς στα μυστικά του ροδιού και μάθετε γιατί τόσοι πολιτισμοί και τόσες θρησκείες έχουν το ρόδι ως σύμβολο γονιμότητας και καλοτυχίας.
Για πραγματικά όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα! Μοναδική πρόταση το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ, για απίστευτη ανανέωση κυττάρων και ενυδάτωση .Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.
Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Ένας πολύ δυνατός συνδυασμός συστατικών με πολύ πλούσια αντιοξειδωτική και θρεπτική δράση. Το εκχύλισμα του φρούτου αναγεννά και προστατεύει το δέρμα, ενισχύει την επιδερμίδα και καταπολεμάει τις ρυτίδες.
Παρατηρούμε στο δέρμα διεγερτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα, καθώς ενεργοποιείται ο κυτταρικός μεταβολισμός. Ενώ το ελαιόλαδο το μαλακώνει και το ενυδατώνει. Αποτέλεσμα λαμπερό και πεντακάθαρο.
Είναι σαπούνι για πρόσωπο , σώμα και μαλλιά, για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων.
Κάνει πολύ καλό αφρό και για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα ελαιόλαδο ,εκχύλισμα Ροδιού και πολλή αγάπη! 
Το άρωμα του μοιάζει σαν ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από Ροδιές των ανδαλουσιανών κήπων .Είναι σε υπέροχο μωβ χρώμα!!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε.




ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ





Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι εμπειρίες μας ,κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο δέρμα μας και ιδιαίτερα σε αυτό του προσώπου.. Επίσης ο χειμώνας που πέρασε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν εχθρός της ομορφιάς μας και της εικόνας μας. Τα χείλη μας σκάνε, τα χέρια μας κοκκινίζουν από το κρύο, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και η επιδερμίδα μας ξεραίνεται. Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν και σε εμάς!
Αλλά με 5.000 χρόνια προϊστορίας, αλλά και σύγχρονη επιστημονική αναγνώριση, η αλόη έχει πολλά και σημαντικά να προσφέρει στην υγεία και την ομορφιά μας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμασαν ''φυτό της αθανασίας'' και όχι άδικα. Η Αλόη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για σκοπούς που αφορούν την υγεία του σώματος, ενώ τα ευεργετικά οφέλη της για την επιδερμίδα την αναδεικνύουν σε βασικό συστατικό για την καθημερινή μας φροντίδα.
Πρόκειται για ένα θαυματουργό προϊόν περιποίησης και ομορφιάς το οποίο εκπλήσσει θετικά με τις ανεξάντλητες δυνατότητες χρήσης του. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν καθημερινά τις δυνατότητες αυτές, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς τρόπους αποτελεσματικής εφαρμογής στο ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ .
Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ είναι ο αληθινός σφαιρικός χαρακτήρας της φύσης σε ένα σαπούνι. Το σαπούνι που ισχύει για τα πάντα. Η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση, έρχεται να δώσει τη λύση και η  επιδερμίδα μας να ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της. Έτσι το πρόσωπό μας γίνεται λείο και απαλό  αποκαλύπτοντας όλη τη φυσική του λάμψη.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη την χρησιμοποιούσαν για την φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και την αναπλάθει σε περιπτώσεις που εντοπίζονται σε αυτήν εκζέματα, κοψίματα και. Η Αλόη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σοβαρές δερματικές παθήσεις όπως είναι η ψωρίαση ή η ακμή.
Ενώ το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα .
Το σαπούνι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.
Ένας μοναδικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα. Εξαιρετικά απαλό και ενυδατικό, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και ενδείκνυται για αφυδατωμένα δέρματα. . Είναι υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα σας φυσικά.


Αναλυτικότερα:

  • Πλούσιος κρεμώδης αφρός.
  • Οι αντισηπτικές ιδιότητές καταπολεμούν την ακμή, αποτρέπουν την γήρανση κυττάρων, ανακουφίζει από τον ερεθισμό και εμποδίζει την εμφάνιση ραγάδων.
  • Οι στυπτικές ιδιότητές του θα συμβάλλουν στη ρύθμιση της λιπαρότητας, κάνοντας το δέρμα να λάμπει προσδίδοντάς του υγιή και φυσική εμφάνιση.
  • Χρησιμοποιείται ως σαμπουάν για να ενισχύσει το τριχωτό της κεφαλής, το θρέφει και δίνει ελαστικότητα.

Έχει υπέροχο άρωμα, που σε ταξιδεύει σε εποχή αγνής καθαριότητας και φρεσκάδας.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε.




ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ



Τι τελευταίες μέρες ζούμε τον σουρεαλισμό του Μαρτίου. Είδαμε πώς το κρύο, η βροχή και ο ήλιος είναι ή μπορεί να είναι, δυο βήματα δρόμος… Τι κι αν άνθισε η αμυγδαλιά πρόωρα, από τον Φλεβάρη, ο χειμώνας σαν να έχει πατήσει πεισματικά το πόδι του και δεν έχει διάθεση να φύγει…Η  Άνοιξη όμως είναι εδώ! Η εποχή́ του χρόνου που σου παίρνει τα μυαλά́. Και στην πόλη και στο χωριό́. Στο χωριό́ ακόμα περισσότερο γιατί δεν οργιάζει μόνο ο εσωτερικός σου κόσμος αλλά και ο εξωτερικός. Κι αυτό που λέμε δεν σε χωράει ο τόπος, κάθε άλλο παρά αληθινό είναι. Και κάπως έτσι με το πέρασμα του χρόνου και των εποχών ,το δέρμα μας  δεν <<αντέχει>> τις αλλαγές που γίνονται λόγω καιρού.. Λογικές και μη. Νομίζω πως η σχέση μας με το χρόνο και δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από́ ο, τι συμβαίνει και στη φύση. Π.χ. η μαγεία της άνοιξης δεν θα μπορούσε να συμβεί́ χωρίς τον προηγούμενο χειμώνα. Και το προηγούμενο φθινόπωρο, καλοκαίρι ,άνοιξη ,πάλι χειμώνα, κ.ο.κ.
"Μιλώντας για την μαγεία της άνοιξης , πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ είναι ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ είναι ένα φυσικό προϊόν με καλλυντικές ιδιότητες. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει και είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά (φλαβονοειδή, τανίνες κ.α), τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση. Επιπλέον, δρα ως ασπίδα προστασίας από επιβαρυντικούς παράγοντες για το δέρμα, όπως είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα και η έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Το πράσινο τσάι έχει αντισηπτική, αντιερεθιστική και αντιγηραντική δράση. Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και παρατείνει τη νεότητά του. Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με το ελαιόλαδο προσφέρει στο σώμα τόνωση, απαλότητα και ενυδάτωση. Ο εξωτικός συνδυασμός ελαιόλαδου και πράσινου τσαγιού, ενεργοποιεί ισχυρή άμυνα κατά των ελευθέρων ριζών, που βλάπτουν και οξειδώνουν τα κύτταρα, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης.



Αναλυτικότερα:


  • Καθαρίζει το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα βαθιά και ευγενικά.
  • Ενυδατικό, αντιοξειδωτικό και χαλαρωτικό, αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.
  • Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισής σας και αισθάνεστε το δέρμα σας πιο απαλό και νεανικό.
  • Βοηθά στην πρόληψη της φθοράς του δέρματος και του σχηματισμού ρυτίδων, καθυστερώντας τη γήρανση.
  • Τα αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά του, προστατεύουν και εξισορροπούν το δέρμα.

Αυτό το σαπούνι από πράσινο τσάι θα δημιουργήσει υπέροχο αφρό στο πρόσωπο και θα αφήσει στο δέρμα σας μια πολύ δροσερή και φρέσκια αίσθηση.

Είναι πράσινου χρώματος και το άρωμα του θυμίζει κάτι οικείο και απαλό ,η δύναμη του πράσινου τσαγιού έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην αρωματοθεραπεία, με τις μοναδική του σύνθεση και το ξεχωριστό άρωμα του, μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση..!! Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.



Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε.



ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ



Για κάποιο περίεργο λόγο όταν μιλάμε για φροντίδα επιδερμίδας , το πρόσωπο είναι η πρώτη μας σκέψη. Κάπως έτσι το ενδιαφέρον μας για το σώμα μοιάζει να είναι καθαρά εποχική ενασχόληση. Αρχίζει στα μέσα της άνοιξης, φτάνει στο αποκορύφωμά του την περίοδο των διακοπών και τελειώνει άδοξα τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Τους υπόλοιπους μήνες, για τις περισσότερες από εμάς, η περιποίηση περιορίζεται στο καθημερινό μπάνιο. Ακόμη και η ενυδάτωση δεν είναι στις προτεραιότητες  μας . Πόσο μάλλον η απολέπιση….. Κι όμως η τελευταία, είναι η διαδικασία που, ειδικά αυτήν την περίοδο του χρόνου, μας βοηθά να διατηρήσουμε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης.
Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου.
Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνει δράση το απολεπιστικό ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ είναι εκρού χρώματος  και είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ήπια απολέπιση στο δέρμα μας με τη βοήθεια φύλλων ελιάς ,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα για μια πιο απαλή επιδερμίδα. Το φύλλο της ελιάς προσφέρει αντιοξειδωτική και επιδιορθωτική δύναμη πολύ μεγαλύτερη από τον ίδιο τον καρπό. Σε αυτό το ιδιαίτερα ποιοτικό σαπούνι, ενισχύονται οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου ακόμα περισσότερο προσθέτοντας τα φύλλα ελιάς.

Με πλούσιο βελούδινο αφρό και μια αίσθηση ελευθερίας… Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα και για αυτό είναι σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας, βοηθητικό σε περιόδους αδυνατίσματος. Έχει άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.. Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση τα φύλλα ελιάς χαρίζουν αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα. Αφήνει το δέρμα φωτεινό , καθαρό και πολύ απαλό.

Ολα τα παραπάνω το καθιστούν ένα εξαίσιο συμπαγές σαμπουάν.
Το άρωμα κρέμας του, επισφραγίζει την τόνωση και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας με τρόπο γλυκό και διαπεραστικό, όπως η μυρωδιά του.


Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμαι κάθε μέρα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Πλένουμε καθημερινά το πρόσωπό μας, κάθε βράδυ και αν θέλουμε και το πρωί. Σε βρεγμένο δέρμα τρίβουμε με το σαπούνι χωρίς να παραλείψουμε κανένα σημείο. Να επιμείνετε σε περιοχές που χρειάζονται έντονη απολέπιση. Αν δεν θέλετε να κάνετε καθημερινή απολέπιση, χρησιμοποιείστε το σαπούνι μόνο για καθαρισμό κάνοντας αφρό στα χέρια σας και μετά με αυτά σαπουνίστε το πρόσωπο. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το δέρμα μας θα παραμείνει καθαρό και φωτεινό χωρίς αίσθηση ξηρότητας ή τραβήγματος.



ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ -ΑΟΣΜΟ




Η άνοιξη είναι ήδη εδώ, ο ήλιος λάμπει. Στην Ελλάδα αγαπάμε τον ήλιο- όσο και να απολαμβάνουμε το χειμώνα, τα αφράτα πουλόβερ, τα χρωματιστά κασκόλ και τις μπότες, τίποτα δεν μας φτιάχνει τη διάθεση όσο οι ηλιόλουστες μέρες και οι βόλτες στο κέντρο της πόλης, παρέα με κρύο καφέ στο χέρι και μουσική στα αυτιά.
Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας. Στην Ελλάδα η περίοδος ηλιοφάνειας είναι πολύ μεγάλη και ξεκινάει νωρίς ήδη από τον Μάρτιο με ημέρες έντονης λιακάδας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε να προστατευόμαστε εγκαίρως από τον ήλιο της άνοιξης, όταν ακόμα το δέρμα δεν είναι προετοιμασμένο για αυτήν την αιφνίδια και απότομη έκθεση σε αυτόν.
Μπορεί, λοιπόν, οι περισσότεροι να σπεύδουμε να προστατευτούμε από αυτόν τους καλοκαιρινούς μήνες με τη χρήση αντιηλιακών και την αποφυγή άμεσης και πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, αλλά τι γίνεται με τις ανοιξιάτικες λιακάδες; Μην ξεχνάμε ότι με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, αφυδατωμένη και χάνει την λάμψη της!
Η έγκαιρη λοιπόν προστασία και ενυδάτωση ,είναι πολύ σημαντική και το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ- ΑΟΣΜΟ θα ενυδατώσει το δέρμα μας που θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα μας ενόψει καλοκαιριού!!

Υποδεχόμαστε λοιπόν την άνοιξη με ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ- ΑΟΣΜΟ.


Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ- ΑΟΣΜΟ είναι 100% ελαιόλαδο και τίποτε άλλο! Πολυλειτουργικό και εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συστατικά ομορφιάς, με ευεργετικά οφέλη τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά μας. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός. Οι βιταμίνες που περιέχονται στο λάδι, και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες με όποιο τρόπο και αν χρησιμοποιήσετε ή καταναλώσετε το λάδι, είτε μέσω του φαγητού, είτε μέσω του σαπουνιού γίνονται εκμεταλλεύσιμες από τον οργανισμό και άκρως ωφέλιμες. Επιπλέον, το ελαιόλαδο έχει αντιφλεγμονώδη δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει το δέρμα από παθήσεις και τον οργανισμό από προβλήματα στην καρδιά και την πεπτική λειτουργία, και όχι μόνο. Σαπούνι αγνό, εξαιρετικό για το δέρμα, το αφήνει απαλό και καθαρό. Όλα αυτά σε ύψιστη ποιότητα.
Το σαπούνι είναι άοσμο, εν αντιθέσει με τα έντονα αρώματα που έχουν άλλα σαπούνια και συχνά προκαλούν ενοχλήσεις σε ευαίσθητες, και μη, επιδερμίδες.

Η μπάρα του ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ- ΑΟΣΜΟ είναι σκληρή και δεν κάνει πολύ σαπουνάδα, με συνέπεια να κρατάει πολύ περισσότερο από αντίστοιχα προϊόντα.
Με πολύ ικανοποιητικό  αφρό, το αγαπάμε για το ξύρισμα, για το λούσιμο, για το μπάνιο των μωρών. Για πλύσιμο ρούχων, για πλύσιμο πιάτων. Απλοποιεί την καθημερινότητα στην προσωπική φροντίδα και στην καθαριότητα του σπιτιού.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.


ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ



Είναι γνωστό πως τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας και η αλήθεια είναι πως η περιποίησή τους είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάζονται τους χειμερινής μήνες λόγω της θερμοκρασίας.
Τα πόδια έχουν την τάση να κουράζονται και να επιβαρύνονται καθημερινά με εμφανή πρηξίματα, λόγω ορθοστασίας, ακατάλληλων παπουτσιών αλλά και των περιττών κιλών. Μάλιστα, η συνεχής τριβή που ασκείται στη φτέρνα και την περιοχή κάτω από τα δάχτυλα, οδηγεί σε σκληρύνσεις, ξηροδερμία και σκασίματα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα στα σημεία αυτά να σκληραίνει, να «σκάει» και να δείχνει άγρια και αντιαισθητική.
 Το ξηρό δέρμα προκαλεί συχνά το σχηματισμό μιας άσχημης και άγριας επιφάνειας που δεν περιορίζεται μόνο στις φτέρνες αλλά επεκτείνεται και στις παλάμες (από τα συχνά πλυσίματα), τους αγκώνες, τα γόνατα και άλλα σημεία. Το δέρμα τεντώνει, αγριεύει και, εκτός από ενοχλητικό, μερικές φορές είναι και απαίσιο στην όψη! Οι σκασμένες φτέρνες είναι στην ουσία ένα αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα που προκύπτει λόγω ελλιπούς ενυδάτωσης. Αν το δέρμα μείνει παραμελημένο για αρκετό καιρό, η κατάσταση επιδεινώνεται. Στην αρχή, το σκασμένο δέρμα αποτελεί αισθητικό πρόβλημα αλλά ενδέχεται να εξελιχθεί σε οδυνηρές σχισμές ή ραγίσματα της επιδερμίδας. Οι σκασμένες φτέρνες μπορούν να αναγνωριστούν από τη συσσώρευση σκληρού και ξηρού δέρματος γύρω από τις άκρες της φτέρνας.
Οι φτέρνες μπορεί να φαίνονται αποχρωματισμένες με αμυδρές λευκές σχισμές (ραγάδες) ή κάθετα σκασίματα, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Η μειωμένη φυσική λιπαρότητα στο δέρμα κάποιων ανθρώπων, η εσφαλμένη στάση του σώματος όταν στεκόμαστε ή όταν περπατάμε και τα ακατάλληλα παπούτσια είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν σκασμένες φτέρνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αιτία για το σκασμένο δέρμα ενδέχεται να οφείλεται στο επάγγελμά σας (ιδιαίτερα αν απαιτεί έντονη ορθοστασία).
Βουρρρ για τις φτέρνες μας λοιπόν, που ακόμη και ο σύντροφός μας όταν τις συναντάει στο κρεββάτι πάνω στα δικά του πόδια…δεν μπορεί να συγκρατήσει τα σχόλια του…
Προτού φορέσετε τα παπούτσια σας , αφιερώστε χρόνο στην περιποίηση και φροντίδα των ποδιών σας και αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις και την ξηροδερμία, ξεκινώντας με την απολεπιστική ελαφρόπετρα φτερνών της εταιρίας Mythos.

Το ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ είναι το ιδανικό εργαλείο περιποίησης των ποδιών και συγκεκριμένα των πελμάτων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τις σκληρύνσεις αφήνοντας το δέρμα μαλακό και βελούδινο. Ανακουφίζει τις καταπονημένες και σκασμένες φτέρνες, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα σκληρά σημεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή.
Προσφέρει "ενεργή" ανάπλαση της επιδερμίδας στις τραχιές, ξηρές, σκασμένες φτέρνες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βοηθά τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης, επιταχύνοντας τη δημιουργία νέων κυττάρων και χτίζοντάς φυσικούς συνδετικούς δεσμούς που ενισχύουν την ανάπλαση της επιδερμίδας. Τα υπόλοιπα συστατικά (ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, λανολίνη, γλυκερίνη) προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και προστατεύουν από ερεθισμούς, κάνοντας το δέρμα βελούδινο.

Είναι πράσινου χρώματος και είναι ιδανικό για την αναζωογόνηση του δέρματος των φτερνών .Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!! Είναι για την απόλυτη περιποίηση των φτερνών σας χειμώνα-καλοκαίρι.


Τρόπος χρήσης:


Σε βρεγμένο, ζεστό δέρμα, κάνουμε κυκλικές κινήσεις στις πτέρνες ή στους κάλους ώσπου να νοιώσουμε το δέρμα απαλό. Στεγνώνουμε καλά και απλώνουμε ενυδατική-αναπλαστική κρέμα. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η δράση του στα κουρασμένα πόδια.
Εχοντας τα πόδια μας πάντα σε χλιαρό νερό, ξεκινάμε κάνοντας με το σαπούνι κυκλικές κινήσεις σε όλη τη γάμπα ως το γόνατο, με φορά προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούμε το κυκλοφορικό και  τις απολήξεις των νεύρων στο πέλμα έτσι ώστε να αποφορτίζονται τα πόδια μας από το βάρος και την κούραση.
Η ενεργοποίηση του κυκλοφορικού είναι ο λόγος που το παραπάνω σαπούνι είναι αγαπημένο και για την κυτταρίτιδα.



ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ-ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ


Αξεσουάρ που ομορφαίνουν το μπάνιο σας…


Μπορεί να είναι από τα πιο μικρά δωμάτια του σπιτιού μας, όμως ο χώρος του μπάνιου είναι απαραίτητο να μπορεί να μας χαλαρώνει και να μας ξεκουράζει. Αν νομίζετε ότι δε μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να το διακοσμήσετε, ξανασκεφτείτε το:
Τα αξεσουάρ μπάνιου αποτελούν σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του χώρου. Κάθε μπάνιο έχει τα αξεσουάρ που στολίζουν το χώρο και προσφέρουν χρηστικότητα αλλά και ομορφιά.
Εάν προτιμάτε την παραδοσιακή πλάκα σαπουνιού θα ήταν ωραίο να επιλέξετε μία σαπουνοθήκη με στιλ που θα προσθέσει τη δική της πινελιά. Σε μοντέρνο ή κλασικό, διαχρονικό, στιλ και από διάφορα υλικά επιλέξτε εκείνη που αντιπροσωπεύει το δικό σας γούστο.

Οι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Filyra είναι πολύ πρωτότυπες και μοναδικά έργα διακόσμησης που συνδυάζουν την λειτουργικοτητα,την χρησιμότητα με το υψηλό desighn. Αποκλειστικά κατασκευασμένες στο χέρι, με υλικά κορυφαίας ποιότητας ,δημιουργούν ένα χρηστικό προϊόν υψηλής αισθητικής που συνδυάζει την διαχρονικότητα του χειροποίητου με την σύγχρονη τάση διακοσμησης,στοιχεια απαραίτητα για κάθε μπάνιο. Η χρωματική τους αρμονία δε με τα σαπούνια δεν χρειάζεται περιγραφές, κομμένες και σχηματισμένες να ταιριάζουν φίνα, σε πείθουν πως πρόκειται για το πιο καλόγουστο δώρο.
Έχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ώστε να ανακαλύψετε αυτά που δένουν τέλεια με τα είδη υγιεινής που έχετε επιλέξει.


Τα σχέδια που διακόσμησαν το μπάνιο μας ήταν τα εξής:


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΦΕ ΠΑΤΙΝΑΣ.







Είναι χειροποίητη, κεραμική σαπουνοθήκη σε ελλειπτικό σχήμα και γυαλιστερή υφή. Χρώμα λευκό με τελειώματα καφέ πατίνας.  Πρωτότυπη φόρμα με έντονο διακοσμητικό και απόλυτα χρηστικό χαρακτήρα. Αποτελείται από δύο τεμάχια.
Το σχέδιο ιδανικό για την φροντίδα και την τέλεια στράγγιση του σαπουνιού σας.
Εξολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι σε όλη τη διαδικασία παραγωγής του, τροχό, βαφή, ψήσιμο. Αυτό δίνει σε κάθε κομμάτι τη μοναδικότητά του και την διαφορετικότητά του από τα υπόλοιπα. Εξαιρετικό αξεσουάρ μπάνιου για όσους αναζητούν κάτι μοναδικό που προσελκύει τα βλέμματα.

Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΦΕ ΠΑΤΙΝΑΣ είναι υπέροχο δημιούργημα είναι ένα τέλειο κράμα λειτουργικότητας και αισθητικής, ένα μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι.
Αξιοσημείωτη προσοχή έχει τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να σχεδιαστεί, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την ασφαλή φύλαξη και «μακροζωία» των σαπουνιών. Έχει στόχο την άνεση στην καθημερινή χρήση.

Το παραλαμβάνεται σε σκληρή πολυτελή συσκευασία, ιδανική και για δώρο.

Αναλυτικότερα:

  • Χειροποίητη.
  •  Υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
  • Υλικά 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Υψηλής αντοχής στο χρόνο και στις συνθήκες.

Έχει διάμετρο 19 cm περίπου και ύψος 4,5 cm περίπου. Λόγω του χειροποίητου υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στις αποχρώσεις.



Τρόπος χρήσης:


Τοποθετείστε το σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Ανά τακτά διαστήματα ξεπλύνετε την σαπουνοθήκη με χλιαρό νερό ώστε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα του σαπουνιού. Σκουπίστε την με ένα στεγνό πανί και είναι έτοιμη προς χρήση.





ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ - ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ.




Είναι χειροποίητη πήλινη βάση σαπουνιών σε σχήμα σπείρας και συνδυασμό δύο χρωμάτων. Είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό αντικείμενο για το μπάνιο σας σε γαλάζιο χρώμα με μπλε πινελιές και υποδοχέα για τα υγρά στο χρώμα της τερακότας. Η φόρμα του σύγχρονη σε χρώματα της ελληνικής φύσης, εμπνεόμενη όμως από παραδοσιακά αγγεία του τόπου μας.

Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ - ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ φέρνει κοντά πιο κλασσικές γραμμές με την σύγχρονη ανάγκη για περισσότερη λιτότητα στην εσωτερική διακόσμηση, αλλά με σύγχρονο πνεύμα. Είναι στρογγυλές κεραμικές σαπουνοθήκες. Η ζωή μέσα στο μπάνιο γίνεται πλήρως λειτουργική, δίχως περιττές λεπτομέρειες.

Αυτή η σαπουνοθήκη ήρθε για να οργανώσει και να δώσει τάξη και στυλ στο μπάνιο σας. Πρακτική και κομψή ,θα κερδίσει χώρο στο μπάνιο σας. Δίνουμε τέλος πια στα αντιαισθητικά ξεραμένα σημάδια σαπουνιού γύρω από το νιπτήρα που προκαλούν εστίες μικροβίων! Απόλυτα λειτουργική για να στεγνώνει το σαπούνι σας, δίνοντάς του μεγαλύτερο χρόνο ζωής.
Τοποθετήστε την στο νιπτήρα του μπάνιου ή στην μπανιέρα σας και εξοικονομήστε χώρο. Προσαρμόζεται εύκολα και έχει μεγάλη σταθερότητα, ενώ μπορείτε να την προσαρμόσετε ακριβώς στο σημείο που σας βολεύει. Θα παραμείνει στη θέση της με ασφάλεια! Καθαρίζεται πολύ εύκολα ενώ δεν αφήνει οσμές.
Εξολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι σε όλη τη διαδικασία παραγωγής του, τροχό, βαφή, ψήσιμο. Αυτό δίνει σε κάθε κομμάτι τη μοναδικότητά του και την διαφορετικότητά του από τα υπόλοιπα.



Αναλυτικότερα:


  • Χειροποίητη.
  • Υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
  • Υλικά 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Υψηλής αντοχής στο χρόνο και στις συνθήκες.


Την παραλαμβάνεται σε σκληρή πολυτελή συσκευασία, ιδανική και για δώρο.

Έχει διάμετρο 14 cm περίπου και ύψος 6,5 cm περίπου. Λόγω του χειροποίητου υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στις αποχρώσεις.


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετείστε το σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Ανά τακτά διαστήματα ξεπλύνετε την σαπουνοθήκη με χλιαρό νερό ώστε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα του σαπουνιού. Σκουπίστε την με ένα στεγνό πανί και είναι έτοιμη προς χρήση.




ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ - ΜΕΓΑΛΗ



Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΗΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ είναι σε στρογγυλό σχήμα και είναι πηλός ψημένος- άβαφος. Το υλικό έχει παραμείνει πορώδες για να τραβάει όλη την υγρασία από το σαπούνι σας.  Το σαπούνι στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα και διατηρείται σκληρό για πολύ μεγάλο χρόνο.
Έχει Minimal design και η φόρμα του τόσο λιτή και ακατέργαστη που την ονομάζεις ακραία ασυνήθιστη και πρωτότυπη. Η εικόνα της δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ομορφιά της παρά μόνο γι’ αυτό για το οποίο φτιάχτηκε...να κρατάει το αγαπημένο σας σαπούνι καινούριο ως την τελευταία στιγμή.
Βάλτε σε τάξη το μπάνιο σας και ευχρηστία αντίστοιχα, τοποθετώντας τα σαπούνια, σε αυτή την σαπουνοθηκη. Πρακτική και κομψή , ιδανική για να γλιτώνετε το μπάνιο σας από λεκέδες από το σαπούνι! Εξαίσιο αξεσουάρ μπάνιου για όσους αναζητούν κάτι μοναδικό, που κάνει τα βλέμματα να αναρωτιούνται.
Κάθε κομμάτι μοναδικό και διαφορετικό από τα υπόλοιπα!
Οι ειδικές τρύπες επιτρέπουν στο νερό και τα υπολείμματα από το σαπούνι να στραγγίζουν και να φεύγουν τα νερά, μην επιτρέποντας την ανάπτυξη μικροβίων και χωρίς να περνά τίποτα στο υπόλοιπο μπάνιο. Αποτελείται από δύο τεμάχια, έναν συλλέκτη υγρών και ένα πιατάκι αποστράγγισης.
Το παραλαμβάνεται σε σκληρή πολυτελή συσκευασία, ιδανική και για δώρο.
Αναλυτικότερα:


  • Χειροποίητη.
  • Υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
  • Υλικά 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Υψηλής αντοχής στο χρόνο και στις συνθήκες.


Είναι απόλυτα λειτουργική και σε εξωτερικό χώρο.

Έχει διάμετρο 19 cm περίπου και ύψος 4,5 cm περίπου. Λόγω του χειροποίητου υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στις αποχρώσεις.



Τρόπος χρήσης:


Τοποθετείστε το σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Ανά τακτά διαστήματα ξεπλύνετε την σαπουνοθήκη με χλιαρό νερό ώστε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα του σαπουνιού. Σκουπίστε την με ένα στεγνό πανί και είναι έτοιμη προς χρήση.




ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΗΛΙΝΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ -ΜΙΚΡΗ



Η σαπουνοθήκη αυτή είναι φτιαγμένη στο χέρι, στέγνωσε στον αέρα και στον ήλιο και κατόπιν ψήθηκε στον κλίβανο. Η χρήση του πηλού ως υλικό δίνει στη σειρά αυτή ένα ιδιαίτερα οικολογικό χαρακτήρα. Το χρώμα της τερακότας είναι φυσικό, λόγω του ψησίματος. Η υφή της πορώδης ώστε το  σαπούνι στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα και διατηρείται σκληρό για πολύ μεγάλο χρόνο. Η φόρμα της τόσο λιτή και ακατέργαστη που σου θυμίζει κάτι από Αρχαία Ελλάδα. Η εικόνα της νοσταλγική, σε μεταφέρει σε παλιά εποχή της ελληνικής υπαίθρου. Έχει μια κυκλική βάση για επιτραπέζια στήριξη και μικρές οπές για την διαφυγή του νερού. Αποτελείται από δύο τεμάχια, έναν συλλέκτη υγρών και ένα πιατάκι αποστράγγισης.
Ιδανική για οικιακή χρήση, για χρήση σε σπα ή ακόμα και ως διακοσμητικό. Κάθε κομμάτι μοναδικό και διαφορετικό από τα υπόλοιπα!


Παραλαμβάνεται σε σκληρή πολυτελή συσκευασία, ιδανική και για δώρο.
Αναλυτικότερα:


• Χειροποίητη.
• Υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
• Υλικά 100% οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
• Υψηλής αντοχής στο χρόνο και στις συνθήκες.



Είναι απόλυτα λειτουργική και σε εξωτερικό χώρο.

Έχει διάμετρο 14 cm περίπου και ύψος 5,5 cm περίπου. Λόγω του χειροποίητου υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στις αποχρώσεις. Λόγω του χειροποίητου υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στις αποχρώσεις.


Τρόπος χρήσης:


Τοποθετείστε το σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Ανά τακτά διαστήματα ξεπλύνετε την σαπουνοθήκη με χλιαρό νερό ώστε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα του σαπουνιού. Σκουπίστε την με ένα στεγνό πανί και είναι έτοιμη προς χρήση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία Filyra έχουν υπομονή́, γνώση κι ευχαρίστηση. Χωρίς βιασύνη, για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Ενα φυσικό προΐόν σαν το σαπούνι , δεν είναι μαγικό φίλτρο. Τα μαγικά φίλτρα έχουν ταχύτητα. Τα φυσικά προϊόντα θέλουν κι αυτά υπομονή́ και συνέπεια στη χρήση τους. Αν μπορούσατε να καταλάβετε την αγάπη και το χρόνο που δίνουν ,με τα οποία είναι φτιαγμένα και δώσετε κάτι από αυτά στον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε και θαύματα στο δέρμα σας!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Filyra για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://filyrashop.gr


2 σχόλια:

  1. Φαίνονται υπέροχα.Διάβασα ότι είναι πολύ φυσικά.Μπράβο στην εταιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας,όντως τα σαπούνια είναι φυσικά και με πλούσια αρώματα που σου θυμίζουν φύση.Μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.

      Διαγραφή