Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Filyra review


Filyra

Γειά σας Glamorous,

Σε όλους μας έχει συμβεί να σκεφτόμαστε με τρόμο την Κυριακή το βράδυ ότι την επόμενη ημέρα ξεκινάει μια καινούργια απαιτητική εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πολλές υποχρεώσεις και ρόλους για τους οποίους δεν νιώθουμε ούτε έτοιμοι ούτε ξεκούραστοι.
 Η ενέργειά μας, η διάθεσή μας, οι αντοχές μας, καθώς και η ετοιμότητά μας, δεν είναι καθόλου απίθανο να νιώθουμε ότι μας έχουν εγκαταλείψει ακόμα και πριν τελειώσει η εβδομάδα ή σε άλλες περιπτώσεις όταν δεν έχει ακόμα φτάσει ούτε στα μισά. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Να οργανωθούμε για την εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, να εκμεταλλευτούμε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε, και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.
Καθώς η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Ξεχάστε για σήμερα το συνηθισμένο βιαστικό ντους. Το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ­απαλλαγείτε από το στρες και να ξαναπάρετε μονομιάς δυνάμεις. Γεμίστε την μπανιέρα και ενισχύστε τη θεραπευτική δράση του νερού με διάφορα χαλαρωτικά άλατα, που θα φροντίσουν το δέρμα σας  και ανάψτε κεριά για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα.


Είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και τα κεριά της εταιρίας Filyra θα διώξουν την ένταση και θα τονώσουν την διάθεση και την ενέργειά σας. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά…




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία Φιλύρα ξεκίνησε να παρασκευάζει από το 2009 προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας με πρώτες ύλες αποκλειστικά φυτικές.
Προϊόντα εξατομικευμένα παρασκευάζονταν, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Το 2017 μπαίνει στην αγορά με το ηλεκτρονικό κατάστημα filyrashop.gr.

Συνεχίζει περπατώντας πάνω στην ίδια ιδέα: Η φύση μας χαρίζει τα πιο αγνά και πολυτελή συστατικά για την υγεία και την ομορφιά.
Είναι  μια ομάδα δημιουργών-επαγγελματιών, που επιθυμούνε να εμπλουτίζουνε συνεχώς τη συλλογή τους προσφέροντας αγνά, χρήσιμα και πολυτελή προϊόντα.
Εμπνεόμενοι από τη Φιλύρα τη νύμφη της αρχαιότητας, μητέρα του δάσκαλου και θεραπευτή Κένταυρου Χείρωνα. Θεότητα της ανάρρωσης της ευωδίας και των αρωμάτων, της γραφής και της ομορφιάς.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Filyra -ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ





Βυθιστείτε... και απολαύστε το μπάνιο σας.

Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων παραπονιέται για μόνιμη εξάντληση. Το καθημερινό πρωινό ξύπνημα, ο ανήσυχος ύπνος ή η ­ανεπαρκής διάρκειά του, η δουλειά μας, το μεγάλωμα των παιδιών μας, το στρες «κλέβουν» την ενέργειά μας. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που θα έπρεπε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, συνήθως ­στριμώχνουμε σε δύο 24ωρα ό,τι δεν κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτω από την πίεση του άγχους της καθημερινότητας, συχνά ενδίδουμε σε ­συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέδων, αλκοόλ και κακής ποιότητας τροφής. Καθένας από αυτούς τους παράγοντες επιδρά αρνητικά στο σώμα μας και μειώνει την απόδοσή του. Το «κόλπο» είναι να μάθουμε να του παρέχουμε τα «καύσιμα» που χρειάζεται. Αν του «φερθούμε σωστά», τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας θα ανέβουν, το μυαλό μας θα γίνει πιο «κοφτερό» και το κέφι μας θα ξαναγυρίσει δριμύτερο…

Όταν αισθάνεστε ότι σας καταβάλλει η κούραση, η κακοκεφιά και η νωθρότητα, αντισταθείτε. Η Filyra προτείνει ένα οργανωμένο «σχέδιο δράσης» για να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά, να ξυπνήσετε τη ζωτικότητά σας, να ζήσετε έντονα και δραστήρια. Να ρουφήξετε τη ζωή. Αυτή την εποχή, δεν πρέπει να αφήσετε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο.

Φροντίστε το σκηνικό

O κατάλληλος φωτισμός μεταμορφώνει το χώρο και επηρεάζει τη διάθεσή μας. Για να πετύχετε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας μικρής τελετής, μην ανάψετε το ηλεκτρικό φως, αλλά προτιμήστε το απαλό φως των κεριών . Βάλτε σιγανή, απαλή, μελωδική μουσική ή αφεθείτε στην ηρεμία και στην απόλυτη σιγή της στιγμής. Για να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο, τοποθετήστε, καθώς θα είστε βυθισμένη στο νερό, ένα φουσκωτό μαξιλαράκι ή μια πετσέτα διπλωμένη σε ρολό κάτω από τον αυχένα σας και απολαύστε αργά ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή ένα ζεστό ρόφημα.

H καθημερινή διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να γίνει απολαυστική, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία και την ομορφιά του σώματός σας, εάν επιλέξετε σαν  «σύμμαχο» τα Filyra -ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ.


Τα Filyra -ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ είναι 100% φυσικό μελισσοκέρι και είναι φυσικό προϊόν και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Η  Earth Hour και το World Wildlife Fund συνιστούν να επιλέγουμε κεριά μέλισσας, καθώς είναι ήπιας μορφής ενέργεια. Τα κεριά της μέλισσας είναι διαφορετικά από τα άλλα κεριά. Είναι φτιαγμένο από αγνά υλικά και έχει πιο ζωηρή φλόγα και μυρίζουν πιο όμορφα από τα κεριά του εμπορίου. Δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα με τη ζεστή τους λάμψη, διαχέουν μια απαλή μυρωδιά μελιού που δεν απελευθερώνει τοξίνες.
Η καύση του κεριού της μέλισσας παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στην απομάκρυνση της ρύπανσης από τον αέρα αλλά αυξάνουν την αναλογία των αρνητικών ιόντων στα θετικά ιόντα, η ιδανική και απαραίτητη προϋπόθεση για καθαρό αέρα. Για όσους έχουν αλλεργίες και ευαισθησία στα χημικά προϊόντα, η καύση των 100% κεριά μέλισσας είναι η φυσική επιλογή. 

Το Filyra -ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ είναι γεμισμένα ένα-ένα στο χέρι. Δεν βγάζει πολύ καπνό όπως τα συνθετικά! Διατίθεται σε γυάλινο σκεύος με κομψό στρογγυλεμένο καπάκι. Με χρυσαφένιο εσωτερικά οικολογικό χρώμα. Το σκεύος κλείνει με γυάλινο καπάκι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το σβήσιμο του κεριού. Η διάρκεια καύσης του κεριού είναι 23 ώρες - χάρη στο Φυτίλι που είναι 100% βαμβακερό για καθαρή και τέλεια καύση και το κερί καίγεται ομοιόμορφα.. Ο Γυάλινος περιέκτης είναι γεμισμένος με 60 ml καθαρό ελληνικό μελισσοκέρι και τίποτα άλλο, με καθαρότητα 100%. Τα βάζα καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για τα ρεσώ*.

Απολαύστε το μπάνιο σας και όχι μόνο με αυτά τα όμορφα γυάλινα βαζάκια, στο διακριτικό φυσικό τους άρωμα και χρώμα.


Αναλυτικότερα:

  • Το κερί μέλισσας δίνει πολύ παραπάνω χρόνο καύσης, προσφέροντας φωτεινότερο και καθαρότερο, πλούσιο, ζεστό φως.
  • Δεν εκπέμπει κανένα απολύτως καρκινογόνο ή επικίνδυνο συστατικό.
  • Φιλικό με το περιβάλλον και καλό για την υγεία μας.
  • Τα καθαρά κεριά μέλισσας καθαρίζουν τον αέρα, από σκόνες, οσμές, τοξίνες, γύρη και ιούς.


Το κερί είναι πάντα ευπρόσδεκτο και σαν δώρο. Είναι πρωτότυπο δώρο σε πολυτελές κουτί, με εσωτερική λεπτομέρεια σφραγίδα κεριού.


Tips: Την πρώτη φορά, που θα ανάψουμε το οποιοδήποτε κερί, είναι πολύ σημαντικό να κάψει τουλάχιστον 2 ώρες ή μέχρι που η λίμνη του κεριού να φτάσει έως τα τοιχώματα του περιέκτη. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι το κερί μας θα καεί ως το τέλος του δοχείου στα επόμενα ανάμματα.



* Filyra -ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΣΕ ΡΕΣΩ


Όταν τελειώσει το φυσικό μελισσοκέρι μέσα στον γυάλινο περιέκτη, μπορούμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε βάζοντας αλουμινένια ρεσώ των 20 ml με καθαρό ελληνικό μελισσοκέρι. Έχουν και αυτά φυτίλι 100% βαμβακερό για καθαρή και τέλεια καύση. Και ο χρόνος καύσης τους είναι 7 ώρες. Το δοχείο αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμο.




Filyra – ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑΣ




Αν μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα η ζωτικότητά σας είναι στο ναδίρ, εκμεταλλευτείτε αυτή τη γλυκιά εποχή για να θυμηθείτε πώς είναι να νιώθει κανείς πλημμυρισμένος από ευφορία και ευεξία. Αν ξυπνάτε και είστε κουρασμένοι, αν στη διάρκεια της ημέρας νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και τα νεύρα σας να τεντώνουν, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων παραπονιέται για μόνιμη εξάντληση. Το καθημερινό πρωινό ξύπνημα, ο ανήσυχος ύπνος ή η ­ανεπαρκής διάρκειά του, η δουλειά μας, το μεγάλωμα των παιδιών μας, το στρες «κλέβουν» την ενέργειά μας. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που θα έπρεπε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, συνήθως ­στριμώχνουμε σε δύο 24ωρα ό,τι δεν κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Καθένας από αυτούς τους παράγοντες επιδρά αρνητικά στο σώμα μας και μειώνει την απόδοσή του. Το «κόλπο» είναι να μάθουμε να του παρέχουμε τα «καύσιμα» που χρειάζεται. Αν του «φερθούμε σωστά», τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας θα ανέβουν, το μυαλό μας θα γίνει πιο «κοφτερό» και το κέφι μας θα ξαναγυρίσει δριμύτερο…
Αφήστε το χειμώνα πίσω σας, διώξτε από πάνω σας το γκρι και υποδεχτείτε την άνοιξη με διάθεση ανανέωσης… Με τον ερχομό της άνοιξης, τον καιρό που ζεσταίνει, τις ημέρες που μεγαλώνουν, αρχίζουμε σιγά-σιγά να «ξυπνάμε» από αυτόν το χειμερινό λήθαργο και να ανακτούμε δυνάμεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε ξεκούραστες την άνοιξη, είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο .

Αν λαχταράτε την περιποίηση και την πολυτέλεια ενός spa, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για μία επίσκεψη; Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε και φέρτε το spa στο χώρο σας με την βοήθεια της εταιρίας Filyra .Κλείστε το κινητό σας, «κατεβάστε» το τηλέφωνο, ανάψτε κεριά Filyra-  ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑΣ γύρω από την μπανιέρα και βάλτε ένα CD με απαλή χαλαρωτική μουσική.


Τα Filyra – ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑΣ είναι μια φυσική εναλλακτική λύση. Κάθε δοχείο αλουμινίου περιέχει 90 ml από 100% πιστοποιημένο φυτικό κερί σόγιας που δεν καλλιεργήθηκε με φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα και 100% καθαρό ελληνικό μελισσοκέρι. Η σόγια είναι ένας ανανεώσιμος φυτικός πόρος με συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοτικότητα λόγω των φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ιδιοτήτων του.
Το καθαρό μελισσοκέρι, πολύτιμο για τις ιδιότητές του, στην απολύμανση του αέρα του χώρου μας και στο αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου. Και τα δύο συστατικά προσφέρουν καθαρή φλόγα και φιλική συμπεριφορά στο περιβάλλον.

Τα Filyra – ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑΣ παράγουν λιγότερη αιθάλη. Η ποιοτική παραγωγή τους, οι επανειλημμένες δοκιμές, καθώς και η χρήση φυσικού φυτιλιού βαμβακιού που δεν περιέχει καθόλου μόλυβδο ή άλλα μέταλλα, εξασφαλίζουν την καθαρή καύση τους, χωρίς αιθάλη.
Καίνε για περισσότερο χρόνο και με πλήρη καύση. Το κερί σόγιας λιώνει σε χαμηλότερη θερμοκρασία, είναι ασφαλέστερο και έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καύσης-πάνω από 30 ώρες.. Έτσι απολαμβάνετε τα κεριά σας ακόμα περισσότερο.
Διαχέουν έντονα και ομοιόμορφα το άρωμα. Καίνε ομοιόμορφα έως το τέλος χωρίς κατάλοιπα και εκπέμπουν καταπληκτικά το άρωμα.
Η συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον.

Ας μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι καταναλωτές αποκτούν οικολογική συνείδηση και στρέφονται σε όλο και περισσότερα φυσικά ή και βιολογικά προϊόντα. Αυτή η αναπτυσσόμενη τάση παρατηρείτε και στην μεταστροφή των καταναλωτών προς την χρήση φυτικών κεριών και ιδίως κεριών σόγιας και μελισσοκέρι, έναντι των βλαβερών κεριών παραφίνης.







Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Filyra δημιουργεί χειροποίητα πολυτελή κεριά, εμπνευσμένα από την εκτίμηση και το πάθος για τα μοναδικά αντικείμενα, τον μινιμαλισμό και την απλότητα. Κάθε ποιόν είναι φτιαγμένο στο χέρι, χρησιμοποιώντας φυσικές πρώτες ύλες. Για όποιο λόγο και αν χρησιμοποιείτε κεριά, όπως για να χαλαρώνετε, να διακοσμείτε το χώρο σας, να δημιουργείτε ρομαντική ατμόσφαιρα, θα συμφωνείτε ότι η καλή τους ποιότητα υπηρετεί με το σωστότερο τρόπο το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκαν.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Filyra για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://filyrashop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου