Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Shine and Beauty review


Shine and Beauty


Γειά σας Glamorous,

Θαυμάζετε τις φωτογραφίσεις μακιγιάζ στις σελίδες των περιοδικών και όταν τύχει ένας ειδικός του make-up να «μεταμορφώσει» ένα πρόσωπο μπροστά στα μάτια σας, προσπαθείτε να ξεκλέψετε κάτι από την τεχνική του? Αν όμως επιχειρήσετε να εφαρμόσετε όσα έχετε παρατηρήσει, συνήθως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι. 
Αυτό συμβαίνει γιατί το μακιγιάζ θέλει εκτός από αρκετή εξάσκηση και καλά καλλυντικά. Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψουμε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξεις; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας και την απόχρωση του δέρματός μας; Πώς να φαίνεσαι φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για τη βραδινή έξοδο; Ας μην ξεχνάμε ότι το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και τις δικές του παγίδες. Ένα από αυτά είναι και τα χρώματα. Όπως αλλάζουν τα χρώματα στη φύση και ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, έτσι αλλάζουν τα χρώματα στο μακιγιάζ και στο στυλ και προσαρμόζονται στη νέα εποχή.

Βοηθός μας φέτος για το ανοιξιάτικο μας μακιγιάζ είναι η Shine and Beauty που μας δίνει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε, ώστε να επιλέξουμε τα προϊόντα που μας ταιριάζουν και να... περάσουμε την τάξη με άριστα!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Shine & Beauty είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών βιολογικού ενδιαφέροντος, από το 2010 και εδρεύει στην όμορφη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα του καλλωπισμού.
Η Shine & Beauty, έχει στο δυναμικό της, εξειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να ασχοληθούν με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Στην Shine & Beauty επιλέγουνε τα προϊόντα που θα διαθέσουνε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά τους, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουνε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να βάζουνε σε δεύτερη μοίρα την εγχώρια αγορά από την οποία προέρχονται τα φυτικά προϊόντα.
Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες… μόνο απεριποίητες…. Στη Shine & Beauty πρεσβεύουνε αυτή την ιδέα και τη στηρίζουνε σθεναρά, με κάθε τρόπο. Επειδή όμως τα καλλυντικά δεν απευθύνονται μόνο στις κυρίες, πρωταρχικό τους μέλημα είναι να εξασφαλίσουνε την ομορφιά και την καλαισθησία, σε όλους όσους την αποζητούν, σε συνδυασμό πάντα με προσιτές τιμές και σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο. Shine & Beauty…γιατί η προσπάθεια σας να φαίνεστε όμορφοι, μόλις απέκτησε ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο…




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



VOLLARE-MAKE-UP BASE-SMOOTHING & ILLUMINATING(ART LOOK)

(ΒΑΣΗ MAKE UP)




Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο γεύμα η εμφάνισή μας θα πρέπει να είναι λαμπερή. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ ….
Για εντυπωσιακή εμφάνιση, το μακιγιάζ είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.
Για να χτιστεί κάτι, πρέπει η βάση να είναι καλή. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ. Το make-up είναι το πρώτο βήμα για ένα μακιγιάζ χωρίς ατέλειες.
Η ομορφιά και η λάμψη μας απασχολεί όλες, για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι το τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται μία άψογη βάση. Η τέλεια βάση αναδεικνύει όλο σας το μακιγιάζ. Με ανάλαφρη σύσταση αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Ειδικά, τις μέρες που θέλετε το beauty look σας να έχει μεγάλη διάρκεια, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε πριν το concealer, την πούδρα και το foundation, το ιδανικό για την επιδερμίδα σας. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας φαίνεται περιττό, όμως από ένα προϊόν βάσης ξεκινάει πάντοτε η διαδικασία του μακιγιάζ.

Οι μακιγιέρ ορκίζονται στο όνομά του. Έχει συνήθως υγρή μορφή, τζελ ή κρεμώδη, και χρησιμοποιείται μετά την ενυδατική κρέμα και πριν από το μέικ απ. Αποστολή του; Να λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, να «γεμίσει» τις ρυτίδες και να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα, ώστε το μέικ απ να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη μας αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Επιβάλλεται το makeup μας να είναι αστραφτερό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε την Νέα Βάση VOLLARE-MAKE-UP BASE, η οποία είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή.

Η VOLLARE-MAKE-UP BASE είναι μια μεταξένια ελαφρώς περλέ βάση, πλούσια σε φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει και πριμοδοτεί τη βελτίωση του make up .Έχει απαλή υφή και η υποαλλεργική βάση του πριν από το μακιγιάζ μαλακώνει την επιδερμίδα και απομακρύνει εντελώς τη λιπαρότητα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ένα άψογο μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια.
Είναι, σχεδιασμένη να καλύπτει τις λεπτές γραμμές και τους εμφανείς πόρους, ενώ προσδίδει μια γοητευτική λάμψη στο δέρμα με την ανάλαφρη σύνθεση της! Επιπλέον, χαρίζει απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα σας. Είναι εμπλουτισμένη με ευεργετικά συστατικά δημιουργώντας έτσι βελούδινη αίσθηση που διαρκεί όλη την ημέρα. Το Υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στην σύνθεσή του, ενυδατώνει το δέρμα σας, δίνοντας την  ελαστικότητα και ευελιξία που χρειάζεται. Βελτιώνει την υφή και καλύπτει τις ανομοιομορφίες όπως η θαμπάδα, η ερυθρότητα, οι διευρυμένοι πόροι ακόμη και τις λεπτές γραμμές.

Είναι ανάλαφρη, μεταξένια , που εφαρμόζεται άψογα και χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σας, για ονειρικό αποτέλεσμα "μαλακής εστίασης". Τόσο βελούδινο, σαν αγγελικό άγγιγμα.
Δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας με αυτή τη βάση που φωτίζει την επιδερμίδα.

Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας.

Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση με οποιοδήποτε foundation μεγάλης διάρκειας .Εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια.

Καλλιτεχνική συμβουλή: για πιο ανάλαφρο και δροσερό αποτέλεσμα, βάλτε βάση και αναμείξτε το προϊόν με ίση ποσότητα από το Foundation στη ράχη του χεριού σας. Αναμείξτε τις δύο συνθέσεις και απλώστε τις όπως εφαρμόζετε συνήθως το foundation. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα βάσης για πιο ελαφριά και διάφανη κάλυψη. Η τεχνική αυτή είναι εξαιρετικά κατάλληλη για τις ξηρές επιδερμίδες και ιδανική για να πετύχετε φρέσκια και αψεγάδιαστη όψη με το foundation μεγάλης διάρκειας και απόλυτης κάλυψης που χρησιμοποιείτε.



VOLLARE-MAKE UP FOUNDATION-ARTLOOK No11




Βλέποντας την άψογη επιδερμίδα των μοντέλων στις πασαρέλες και τα editorials αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να δείχνουμε έτσι, εφόσον δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι όλες γεννήθηκαν με το τέλειο δέρμα.
 Από την Κλεοπάτρα μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ και από τις γκέισες μέχρι την Κοκό Σανέλ, η έννοια make-up έχει αλλάξει διάφορες μορφές και υφές. Για την ιστορία το προϊόν που συγγενεύει με το σημερινό make-up ξεκίνησε από το Γερμανό ηθοποιό Carl Baudin, ο οποίος στις αρχές του 20ού αιώνα δημιούργησε μια κρέμα με χρώμα, προκειμένου να καμουφλάρει την ένωση της γραμμής της περούκας και του προσώπου του. Η κρέμα είχε τέτοιο σουξέ, που σύντομα άρχισαν να τη χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου του, κι έτσι ο Carl Baudin άρχισε την εμπορική παραγωγή αυτής της κρέμας, στην οποία βασίστηκε το πρώτο θεατρικό μακιγιάζ μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα.
Ακόμα και αν δεν είστε φανατική οπαδός του make up, θα γίνει καθημερινή ανάγκη σας χάρη στις έξυπνες συνθέσεις του. Ενυδάτωση, αντιγήρανση, μείωση των γυαλάδων κ.λπ. Ένα make-up μπορεί όχι μόνο να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια, αλλά και να την καταπολεμήσει. Ισχυρές αντιγηραντικές φόρμουλες συνδυάζονται με λεπτόρρευστες υφές και αφαιρούν χρόνια από την ηλικία μας.. Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά προσφέρουν άνεση ακόμα και στην πιο ξηρή επιδερμίδα, χωρίς όμως να είναι βαριά. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που καλύπτουν κάθε ατέλεια: από τα σημάδια ακμής και τις δυσχρωμίες μέχρι τις λεπτές γραμμές και την ανομοιόμορφη υφή. Πόσες από εμάς, λοιπόν, μπορούμε να αντισταθούμε στη γοητεία του make-up;

Στην σημερινή εποχή την ανάγκη μας για το τέλειο make up έρχεται να μας την καλύψει το VOLLARE-MAKE UP FOUNDATION.

Το VOLLARE-MAKE UP FOUNDATION είναι ένα υγρό make up light-Beige και καλύπτει ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, από την ξηρή έως τη λιπαρή, από την επιδερμίδα με ακμή μέχρι την ευαίσθητη. Εάν έχετε ουλές ακμής, μαύρους κύκλους ματιών και σκοτεινά σημεία, το VOLLARE-MAKE UP FOUNDATION-ARTLOOK No11 είναι σίγουρα η  κάλυψή σας διότι τα κάνει όλα. Αυτό το make up κρέμα συνδυάζετε άψογα όλη την ημέρα, χάρις την ελαφριά φόρμουλα που έχει, παρέχει πλήρη κάλυψη που εξισώνει τον τόνο του δέρματος και κρύβει τις ατέλειες. Ακόμα και αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα ,αφήνει μεταξένιο σατέν-ματ φινίρισμα και μας δίνει μια φυσική εμφάνιση . Γλιστράει εύκολα για δυνατή προς άριστη κάλυψη που δεν είναι όμως ποτέ βαριά ή θαμπή. 
Το Make-up Foundation Art Look Η Vollaré smoothing και mattifying διατηρεί το απαιτούμενο επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος ενώ καλύπτει όλες τις ατέλειες. Η ελαφριά φόρμουλα του προϊόντος επιτρέπει την φυσική δράση καθώς και το μεταξένιο μακιγιάζ. Το μαγνήσιο, το οποίο περιέχεται στη σύνθεση, εμπλέκεται στη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων ενώ ενισχύει τη δράση των βιταμινών Β και F. Ο χαλκός επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος καθώς επίσης και επηρεάζει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το φίλτρο UV που υπάρχει προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου.

Γλιστράει εύκολα για δυνατή προς άριστη κάλυψη που δεν είναι όμως ποτέ βαριά ή θαμπή. Είναι μακράς διαρκείας με εξαιρετική καλυπτικότητα FOUNDATION που διαρκεί όλη την ημέρα.

Το άρωμα του δεν είναι έντονο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!!!

Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμε καθημερινά με το ειδικό σφουγγαράκι για καλύτερη κάλυψη. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.



VOLLARE-MAKE UP CASHMIR-401 IVORY



Η τέλεια γυναίκα, η ιδανική γυναίκα. Αυτό θέλουν όλοι οι άντρες και αυτό θέλουμε κι εμείς να είμαστε. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που δεν συνειδητοποιεί κανείς είναι πως μια ευτυχισμένη γυναίκα, είναι πάντα καλύτερη στην όψη και την αύρα, από μια πανέμορφη αλλά προβληματισμένη γυναίκα. Μπορείτε να το πετύχετε με τη φροντίδα του εαυτού σας, εσωτερικά και εξωτερικά. Φαίνεται δύσκολο, αλλά πραγματικά, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε.
Δεν σας κατηγορούμε αν στην κορυφή της λίστας των ευχών σας έχετε βάλει την εκθαμβωτική επιδερμίδα. Είτε πρόκειται για οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναρπαστικές διακοπές, είτε για αναρίθμητα εορταστικά πάρτι, αυτή είναι η εποχή για να αναδειχθεί η ανοιξιάτικη σας λάμψη.
Το θαμπό, άτονο και κουρασμένο πρόσωπο μπορεί να μεταμορφωθεί σε λίγα λεπτά και να αποκτήσει υγιή και λαμπερή όψη, αρκεί να κάνετε μια μικρή προεργασία και να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα.
Η τελειότητα είναι μια ομοιόμορφη, ματ, ολοζώντανη χροιά δέρματος, που διατηρείται για ώρες, αποκαλύπτοντας μια λεία επιδερμίδα με λεπτή υφή.
Προσδιορίζουμε την άψογη χροιά  δέρματος σαν "τη χροιά μιας εργαζόμενης γυναίκας, στην οποία μπορεί να βασίζεται για ένα τέλειο ματ φινίρισμα και τόση κάλυψη, όση χρειάζεται ώστε να δείχνει άψογη". Μιας γυναίκας που μπορεί να είναι σίγουρη ότι η αψεγάδιαστη χροιά που θα δει το πρωί στον  καθρέφτη της, θα διατηρηθεί τέλεια ως το βράδυ... όνειρο κάθε γυναίκας!
To μέικ-απ είναι η βάση του μακιγιάζ μας και η βάση της όλης μας εμφάνισης.
Με το MAKE UP CASHMIR, η VOLLARE διευκολύνει  κάθε γυναίκα να επιτύχει την  απόλυτη τελειότητα: μακράς διάρκειας διόρθωση των ατελειών και αποτέλεσμα άψογης επιδερμίδας.  Επιδερμίδα που διατηρείται  αναλλοίωτη από το πρωί ως το βράδυ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ενώ γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο όμορφη.

Φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα σε ένα περιβάλλον με ατμοσφαιρική ρύπανση;

Η VOLLARE ανταποκρίνεται λαμπερά σ αυτήν την πρόκληση?

Ναι ! με το μεταξένιο MAKE UP CASHMIR,  χαρίζει άψογη όψη στην επιδερμίδα και δημιουργεί μια ασπίδα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση και τις ακτίνες UV για να προστατεύσει την επιδερμίδα των όμορφων γυναικών της πόλης. Είναι μια νέα γενιά μακιγιάζ που εξομαλύνει οπτικά τις ρυτίδες, τις ματαιώνει και καλύπτει αποτελεσματικά όλα τα ελαττώματα της επιδερμίδας για ώρες.. Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα μειώνει την ορατότητα των πόρων και κάνει το δέρμα φυσικό και αναπνέει ελεύθερα. Η κρεμώδης, λεπτή συνεκτικότητα εξασφαλίζει την ομαλότητα και την απαλότητα του κασμίρ. Η αντηλιακή προστασία που  περιέχει προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το πρόσωπο τροφοδοτείται, ακτινοβολεί, αποκαθιστά μια υγιή και νεανική εμφάνιση.


Αναλυτικότερα:

  • Με ένα σύμπλεγμα που φωτίζει την επιδερμίδα.
  •  Αντηλιακός δείκτης .
  • Συστατικά που τονίζουν τη λάμψη της επιδερμίδας.


Με τη μη λιπαρή υφή του που διαχέεται άμεσα, το VOLLARE-MAKE UP CASHMIR αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, με ένα άγγιγμα, ελαφρύ σαν πούπουλο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα για να προσφέρει ομοιόμορφη και στοχευμένη διόρθωση ,με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέλεια εφαρμογή και το μακράς διαρκείας κράτημα δίνουν νέα διάσταση στην υπέροχη όψη, πιο ζωντανή, πιο άνετη και πιο φωτεινή. Βοηθά τον έλεγχο της γυαλάδας και εξασφαλίζει τέλεια διόρθωση στην επιδερμίδα χωρίς εφέ μάσκας . Τυλίγει το δέρμα με ένα ελαστικό πέπλο, σαν αόρατο καλσόν. Το μέικ-απ σταθεροποιείται ,χωρίς να υπάρχει αίσθημα τραβήγματος.  
Με κάθε εφαρμογή, παράγοντες περιποίησης της επιδερμίδας ενισχύονται ,διορθώνουν τους πόρους από την διαστολή, την χαλάρωση ή την ξηρότητα. Όταν η ισορροπία αποκαθιστάσται, η επιδερμίδα είναι πιο όμορφη, η υφή της πιο λεπτή και το αποτέλεσμα του μακιγιάζ ομοιόμορφο ,απαλό και άψογο!

Η τελειότητα έχει επίσης να κάνει και με την απόχρωση ,που μιμείται καλύτερα τον τόνο της επιδερμίδας, ώστε να την αναδείξει ,να την διορθώσει και να πετύχει το απόλυτο δυνατό αποτέλεσμα. Το  VOLLARE-MAKE UP CASHMIR διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, με στόχο να προσφέρει σε όλες τις επιδερμίδες , από τις πιο λευκές ως τις πιο σκούρες, ένα χρώμα ειδικά προσαρμοσμένο στην καθεμία.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε ομοιόμορφα μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο. Εφαρμόζουμε με τα δάχτυλά μας, σφουγγάρι ή βούρτσα.

Tips

Ναι!
·       Για να τοποθετήσετε το make-up, βάλτε μικρή ποσότητα στο μέτωπο, τη μύτη, τα μάγουλα και το πιγούνι και απλώστε το με τα δάχτυλα προς τα έξω.
·       Αν κάποια σημεία χρειάζονται έξτρα κάλυψη, προσθέστε λίγο προϊόν και απλώστε το καλά με ένα ειδικό βουρτσάκι για make-up. Έτσι, θα πετύχετε πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
·       Πριν εφαρμόσετε το make-up, καθαρίστε, τονώστε και ενυδατώστε καλά το πρόσωπό σας. Έτσι θα εφαρμόσει σωστά το make-up και θα αποκτήσετε υγιή όψη.
    Όχι!
·       Μην απλώνετε το make-up μόνο στο πρόσωπό σας. Δώστε προσοχή σε επιμέρους σημεία, όπως κάτω από το πιγούνι, στην περιοχή που το κεφάλι ενώνεται με το λαιμό, στους κροτάφους, καθώς και στη γραμμή των μαλλιών.
·       Το make-up πρέπει να ταιριάζει ακριβώς στον τόνο και την απόχρωση της επιδερμίδας σας (ή όσο πιο κοντά γίνεται). Για παράδειγμα, ο πιο ανοιχτός τόνος, αντί να σας φωτίσει, θα σας χαρίσει το διόλου κολακευτικό εφέ της «μάσκας».




VOLLARE-EVOLUTION MAKE UP RICE POWDER

(ΠΟΥΔΡΑ ΡΥΖΙΟΥ)



Υπάρχουν μέρη και ώρες που θέλετε να λάμπετε. Αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να γυαλίζει η μύτη σας στο πρώτο σας ραντεβού! Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερα καλλυντικά χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ, τόσο λιγότερο επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας. Βέβαια, υπάρχουν κάποια προϊόντα που δύσκολα μπορείτε να αποχωριστείτε. Για παράδειγμα, μία αποτελεσματική πούδρα είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.
Kάποιες γυναίκες θεωρούν τη χρήση της προαιρετική. Όμως η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, απομακρύνοντας τη γυαλάδα από το μέτωπο και τη μύτη. Μπορεί να δώσει ένταση στο μακιγιάζ, να φροντίσει την επιδερμίδα σας και να σας λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.H RICE POWDER είναι προτιμότερη για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η πούδρα VOLLARE-EVOLUTION MAKE UP RICE POWDER, είναι αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στο καθημερινό μακιγιάζ σας φως και λάμψη. Με μια υφή που θα σας ενθουσιάσει, νομίζω πως δεν θα λείψει από καμία ανοιξιάτικη συλλογή. Η ανάλαφρη σύνθεση της , θα σας χαρίσει ένα “επαγγελματικό” αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και γυαλάδες. Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλα, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, σημάδια, κλπ.) ,δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας».
Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας για μια άψογη εμφάνιση. Υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού η πούδρα αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, να αφαιρέσει τη γυαλάδα και όχι να δημιουργήσει ένα σκληρό αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα. Για εκείνες που αγαπούν την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η ημιδιαφανής καταπληκτική VOLLARE-EVOLUTION MAKE UP RICE POWDER απορροφάει την λιπαρότητα. Φορέστε την κάτω ή πάνω από τις βάσεις για να έχετε ματ όψη όλη την ημέρα. Το δέρμα γίνεται απόλυτα ματ για ώρες.

Αποτέλεσμα: Νωπό και μεταξένιο, απαλό δέρμα χωρίς το αστραφτερό αποτέλεσμα.
Μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό, πιο νεανικό και πιο ζωντανό.

Αναλυτικότερα:


  • Καμουφλάρει.
  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ που «λιώνει» με τη ζέστη.
  • Σμιλεύει τα χαρακτηριστικά και δημιουργεί «γωνίες».
  •  Περιποιείται την επιδερμίδα.

Είναι σε υπέροχη ,κομψή, στρογγυλή συσκευασία, διαρκεί πολύ καιρό και μεταφέρεται παντού. Η καινοτομία , όσον άφορα την ίδια την συσκευασία , είναι ένα ελαστικό πλέγμα στο προστατευτικό κάλυμμα ,που επιτρέπει την δοσολογία της βέλτιστης ποσότητας προϊόντος κατά την διάρκεια της εφαρμογής ,εμποδίζει την κατασπατάληση του περιεχόμενου και το διατηρεί στην συσκευασία.

Ταιριάζει με όλους τους τόνους του δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε, απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και φυσικό τελείωμα.



VOLLARE-ELEGANCE POWDER No 100
(ΠΟΥΔΡΑ ELEGANCE)



Σήμερα θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε ένα σκηνικό: Είστε ήρεμη και ακολουθείτε τους καθημερινούς σας ρυθμούς στο σπίτι, στη δουλειά ή στο γυμναστήριο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και σας ειδοποιούν πως κάτι που θέλατε από καιρό, ήρθε η ώρα να συμβεί.
Μπορεί να περιμένετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε, ή να σας καλούν να παρουσιάσετε ένα κομμάτι της δουλειάς σας ή να επιτέλους κανονίστηκε η έξοδος σε κοινή παρέα με τον «κύριο υπέροχο» που τόσο καιρό θέλετε να γνωρίσετε! Πολύ σημαντική στιγμή και θέλετε να τη ζήσετε με τον καλύτερο τρόπο! Φυσικά δεν πρέπει να είστε απεριποίητη. Ψυχραιμία! Δεν είναι το τέλος του κόσμου, όπως σίγουρα σκεφτήκατε…
Όπως όλες ξέρουμε πολύ καλά, το make up δε διαρκεί για πάντα… Ακόμη και με άψογη εφαρμογή μπορεί να “εξαφανιστεί” και να σας αφήσει να φαίνεστε κουρασμένη όσο περνάει η μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν δεν έχετε χρόνο να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξασφαλίσετε ότι θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Κάθε επαγγελματίας make-up artist που σέβεται τον εαυτό του θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Για make up μεγάλης διάρκειας το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα. Υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία, όπως η πούδρα και, που συχνά παραλείπονται.

Η απόλυτη τελική πινελιά στο μακιγιάζ με την εντυπωσιακά ελαφριά VOLLARE-ELEGANCE POWDER πούδρα διατηρεί την ψευδαίσθηση ενός φρέσκου και λαμπερού πρόσωπο.
Είναι Κόμπακτ πούδρα προσώπου, για υψηλή κάλυψη, ματ αποτέλεσμα, λάμψη και ταυτόχρονα αέρινο τελείωμα στο μακιγιάζ.

Αέρινη και χωρίς να φράζει τους πόρους, αφήνει το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και σχηματίζει μια πραγματική ασπίδα ''καταπολέμησης της ρύπανσης " που περιορίζει την απορρόφηση των βλαβερών σωματιδίων. Το δέρμα διατηρεί τη φυσική του ομορφιά με κάθε νέα εφαρμογή. Καλύπτει ψεγάδια του προσώπου, απορροφά την λιπαρότητα της επιδερμίδας, «κλειδώνει» το μακιγιάζ, διατηρώντας την έντασή του, φιξάρει τις ατέλειες του τελικού beauty look μας . Ο ρόλος της είναι να σταθεροποιήσει και να φιξάρει το φον ντε τεν στην επιδερμίδα. Η VOLLARE-ELEGANCE POWDER, είναι μια πούδρα που δίνει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και εγγυάται διάρκεια και ματ τελείωμα.
Συνεργάζεται στενά με το make up, αποκαλύπτοντας ένα απαλό, ματ αποτέλεσμα και σταθεροποιώντας το μακιγιάζ για ώρες. Απορροφά τη λιπαρότητα, τον πιο δύσκολο αντίπαλο της μεγάλης διάρκειας και της σταθερότητας, το λόγο που το make up «γλιστράει» και χάνεται σιγά σιγά μέσα στη μέρα. Ντελικάτη υφή που απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει γραμμές ή να δημιουργεί το εφέ «μάσκας». Διατηρεί τη φυσική υγρασίας της επιδερμίδας χωρίς να την βαραίνει και επιτρέπει στο μακιγιάζ να διατηρείται αναλλοίωτο για ώρες.


Αναλυτικότερα:


  • Διαθέσιμο σε 4 χρώματα.
  • Απαλή πούδρα προσώπου.
  • Χαρίζει ματ τελείωμα.
  • Απλώνεται εύκολα.
  •  Εύκολη χρήση χάρη στο καθρεφτάκι που περιέχει.
  • Χρώμα: No 100 - ανοιχτό μπεζ με κίτρινες αποχρώσεις.


Το προϊόν έχει πολυτελή συσκευασία  με καθρέφτη στο καπάκι του.
Κατάλληλο για όλους του τύπους επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε η πάνω από το μεικ απ μας για σεταρισμα / σταθεροποίηση του μακιγιάζ ή μεμονωμένη απευθείας σε καθαρό δέρμα για να πετύχουμε μια ματ και ομοιόμορφη εμφάνιση της επιδερμίδας , χωρίς γυαλάδες .



VOLLARE- ARTLOOK EYE SHADOWS QUATTRO 08

(ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ)



Πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ σας; Τι να προτιμήσουμε, τι να αποφύγουμε και σε τι να δώσουμε έμφαση;
Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαι σίγουρη ότι αρκετά από αυτά καταλήγανε στο βάθος της ντουλάπας. Τώρα που ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς, συχνά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο στο μακιγιάζ. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;
Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ ,παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα απαλά χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την προσωπικότητά τους! Η μόδα δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά και δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.

Η VOLLARE- ARTLOOK EYE SHADOWS QUATTRO 08 είναι μια, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο!! Μοναδική παλέτα μακιγιάζ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Είναι μια επαγγελματική, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια!
Η παλέτα αυτή έχει ζεστά χρώματα στους αγαπημένους τόνους των γυναικών. Όμορφα ζεστά χρώματα στις αποχρώσεις του κίτρινου αλλά και καφέ για ένα ολοκληρωμένο, τέλειο αποτέλεσμα με σκιές .

Η νέα παλέτα VOLLARE- ARTLOOK EYE SHADOWS QUATTRO 08 είναι αέρινη, δεν βαραίνει τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζει χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά. Παστέλ αποχρώσεις και τόνοι λάμψης ρυθμιζόμενης έντασης μας επιτρέπουν να επιλέξουμε πόσο έντονο επιθυμούμε το αποτέλεσμα και μας χαρίζουν την ελευθερία να εκφράσουμε τη δική μας, λαμπερή προσωπικότητα….. εμπνευσμένα και επικεντρωμένα σε καφέ και ουδέτερα χρώματα, τα οποία συμβαδίζουν απόλυτα με την γκαρνταρόμπα της περιόδου.
Η σκιές είναι σε μορφή σκόνης και σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία 4 χρωμάτων, εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. 

Το απλικατέρ της παλέτας, μάλιστα, κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση.

Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Είναι εύκολη στην εφαρμογή της και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Τις εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


CARBON BLACK MASCARA




Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.
Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.
Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Πώς όμως θα μετατρέψετε τις βλεφαρίδες σαγηνευτικά σέξι; Τα επαναστατικά όπλα που θα σας βοηθήσουν να μετατραπείτε σε σταρ από την δεκαετία του ’60 εμφανίστηκαν κάνοντας το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα.

Εάν θέλετε ένα εκφραστικό βλέμμα που σαγηνεύει, τότε η CARBON BLACK MASCARA είναι ο σύμμαχός σας.

Η CARBON BLACK MASCARA προσφέρει μεγάλες μαύρες και τολμηρές βλεφαρίδες με όγκο που διαρκεί , όλη τη νύχτα μέχρι και το επόμενο πρωί. Η CARBON BLACK MASCARA εγγυάται το μαγευτικό αποτέλεσμα των βλεφαρίδων μαύρων βλεφαρίδων. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις γυναίκες που αναζητούν έντονη πυκνότητα μάσκαρα και που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα προϊόντα στο μακιγιάζ.
Η φόρμουλα που διαθέτει είναι πλούσια σε προηγμένα δραστικά συστατικά εμποδίζει τις βλεφαρίδες να πέσουν και να σπάσουν, προωθώντας τους στην ανάπτυξη. Η μάσκαρα είναι εξαιρετικά λεπτή για τα μάτια και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Αναζωογονεί, τροφοδοτεί και ρυθμίζει τις βλεφαρίδες. Απαραίτητη σε οποίο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε να κάνετε, δίνει έμφαση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά! Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις κάποιον και να μην τον μαγνητίσεις.

H CARBON BLACK MASCARA κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα και sexy και αποτελεί την τελευταία πινελιά ενός άψογου eye makeup. Προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα. Φωτίζει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα. Η μάσκαρα διαχωρίζει προσεκτικά μία-μία τις βλεφαρίδες χωρίς να «στάζει» και χωρίς να τις ενώνει μεταξύ τους.

Ενέδωσε στην CARBON BLACK MASCARA και εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες σου για πυκνές, γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο!
Η πρωτοποριακή βούρτσα που διαθέτει εφαρμόζει τέλεια τη μάσκαρα και καθιστά δυνατή την επίτευξη κάθε βλεφαρίδας, ειδικά στις γωνίες του ματιού ,συγκρατεί επαρκή ποσότητα από τη μάσκαρα με την πρώτη κιόλας πινελιά.. Έχει εξαιρετικά κρεμώδη σύνθεση που εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, για να δημιουργήσει περισσότερο όγκο. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο έντονο μαύρο τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της είναι τέτοια ώστε να αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια και ξεραμένο προϊόν πάνω τους.

Η συσκευασία είναι όμορφη και κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων.


VOLLARE- ARTLOOK EYELINER

(EYELINER ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ)



Ήταν ο παντοκράτορας των 60s. Το είδατε να το φορά η Καρέζη στη Λόλα, το είδατε και στα γατίσια μάτια της Λιζ Τέιλορ όταν έπαιζε την Κλεοπάτρα. Για δεκαετίες είχε μπει στα συρτάρια των μεγάλων οίκων, αλλά κάπου στα τέλη των 90s το θυμηθήκαμε οι απανταχού γυναίκες. Πλέον, το eyeliner είναι κάτι κλασικό που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Θεωρείται το τζιν του μακιγιάζ. Είναι πάντα «in» και πιο σταθερό από το μολύβι που με τον ιδρώτα μπορεί να σβήνει…
Αν οι ικανότητές σας στο μακιγιάζ περιορίζονται στο να βάζετε λίγη μάσκαρα, ρουζ στα μάγουλα και ένα lip gloss στα χείλη, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι περισσότερο. Η γραμμή του eyeliner θα κάνει το μακιγιάζ σας εντυπωσιακό. Το eyeliner είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα μακιγιάζ που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της και είτε το χρησιμοποιεί καθημερινά, είτε σε ειδικές πιο λαμπερές περιστάσεις. Από την άλλη βέβαια, αποτελεί και ένα από τα πιο δύσκολα από άποψη τεχνικής κομμάτια του μακιγιάζ, γιατί μπορεί να μετατραπεί από wow! σε καταστροφή.
Σε όλες μας αρέσει να δείχνουμε sexy και να έχουμε αυτό το βλέμμα που καθηλώνει όπως οι stars του σινεμά. Όμως, στην πραγματικότητα πόσο εύκολο είναι να το πετύχουμε; Να δημιουργήσουμε μόνες μας την τέλεια, τραβηγμένη γραμμή eyeliner σαν άλλες Marilyn Monroe ;
Στις μέρες μας λόγω του περιορισμένου χρόνου ετοιμασίας μιας γυναίκας (γρήγοροι ρυθμοί ζωής -φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις…) το απόλυτο σαγηνευτικό look με χρόνο προετοιμασίας 10′ λεπτά είναι το eyeliner. Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσετε σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσετε στο σχήμα των ματιών σας!
Ένα υπέροχο «Eyeliner» look είναι το VOLLARE- ARTLOOK EYELINER, δίνει έναν αέρα Παριζιάνικης αισθητικής και τι πιο αισθησιακό από ένα γατίσιο βλέμμα!

Το VOLLARE- ARTLOOK EYELINER είναι για να προσελκύσουμε τα βλέμματα. Ένα eyeliner εξαιρετικής ακρίβειας. Μεγάλης διάρκειας, δεν τρέχει, δεν σπάει. Είναι υγρό eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και εκφραστικό. Το βολικό, ευέλικτο πινελάκι του, επιτρέπει να σχεδιάσουμε μια σατέν λαμπερή γραμμή. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα της βούρτσας. Το αδιάβροχο eyeliner χάρη στην καινοτόμο αδιάβροχη φόρμουλα κάνει μια παύλα για την εμφάνιση των ματιών τέλεια όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η συνοχή του πηκτώματος εξασφαλίζει μια έντονη μαύρη χροιά. Έχει μια λεπτή βούρτσα, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι γρήγορη και ακριβής.

Με ultra λεπτή μύτη ,για λεπτή και απαλή γραμμή, έχει  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά, 2 φορές περισσότερες έντονο μαύρο ματ αποτέλεσμα.. Η τεχνολογία μελανιού που διαθέτει, διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο.

Υπογραμμίζει τα μάτια σας με έντονο χρώμα εμπνευσμένο από τις πασαρέλες. Η λεία και έντονη φόρμουλα του απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφες γραμμές ακριβείας . Δημιουργήστε προσωπικό στυλ με το λεπτό πινελάκι . Θέλετε λεπτή, ντελικάτη εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα! Πιο τολμηρές, παχιές γραμμές; Εσείς αποφασίζετε.

  • Ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια.
  • Αδιάβροχο, οφθαλμολογικά ελεγμένο. Ανακινήστε πριν από τη χρήση!



ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.

·       Δώσε ακρίβεια. Με μικρές, απαλές κινήσεις, τράβα μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου προς την εξωτερική.

ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

·       Ενίσχυσε, επέκτεινε και κάνε πιο παχιά τη γραμμή από την εξωτερική γωνία προς τα πάνω έως το φρύδι. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα τράβα τη γραμμή πιο ψηλά και προς τα έξω.



VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 8

(ΚΡΑΓΙΟΝ ELEGANCE)




Από την αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα, που χρησιμοποιούσε εκχυλίσματα λουλουδιών για να βάψει κόκκινα τα χείλη της, έως τη Μέριλιν Μονρόε, και από το σήμα κατατεθέν της Εβίτα Περόν έως το αγαπημένο χρώμα γνωστών οίκων μόδας, το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της ομορφιάς.
Από όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο φετίχ. Ένα απλό καλλυντικό, ένα καλλυντικό με μαγικές ιδιότητες που μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας.
Το κόκκινο κραγιόν είναι πηγή δύναμης και πλέον ταυτίζεται με τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Το κόκκινο κραγιόν δίνει αυτοπεποίθηση στη γυναίκα ή μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση φοράει κόκκινο κραγιόν; Και αυτό παραπέμπει στη φράση της Gwyneth Paltrow: «Ομορφιά είναι να αισθάνεσαι άνετα με την εμφάνισή σου. Ή ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν».
Ενώ οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, το κόκκινο κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία και ένα κλασικό προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Η παλέτα των αποχρώσεων είναι ανεξάντλητη: Πορφυρό, ­κόκκινο της φωτιάς, λαμπερό σαν το ρουμπίνι και σκούρο σαν το κεράσι... Το κόκκινο κραγιόν, κλασικό και ταυτόχρονα τολμηρό και αισθησιακό, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επειδή φωτίζει το πρόσωπο. Η all-time-classic αυτή απόχρωση έχει τη μαγική ικανότητα να κάνει κάθε γυναίκα, που τη φοράει, να νιώθει δυναμική, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τι πιο ερωτικό! Αυτό ακριβώς θέλετε και για τις εμφανίσεις σας, οπότε ήρθε η ώρα να βρείτε το ιδανικό κόκκινο για εσάς.
Αν ψάχνετε μία αφορμή για να βάλετε το κόκκινο, νομίζουμε πως την έχετε βρει με το κραγιόν VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 8.

Το κραγιόν VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 8 είναι θηλυκό, σέξι και κάνει ζουμερά κόκκινα χείλη. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Ένα έντονο ματ κραγιόν με όλη την ένταση του κόκκινου χρώματος. Εμπλουτισμένο με μαλακτικά συστατικά, βιταμίνες για υγρή εμφάνιση των χειλιών, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.
Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο κόκκινο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κόκκινο για τα χείλη της. Το κραγιόν VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 8 προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!
Το κραγιόν VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 8 είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν λείπει από καμία χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.

Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!


Tips: Ο χρυσός κανόνας .Η απόσταση ανάμεσα στο κομψό και το ακαλαίσθητο είναι πολύ μικρή όταν πρόκειται να φορέσετε κόκκινο κραγιόν. Αν και τους περισσότερους τύπους δέρματος κολακεύουν οι μπλε-κόκκινοι τόνοι, σημειώστε τον κανόνα ότι στις σκούρες επιδερμίδες ταιριάζουν οι βαθιές κόκκινες αποχρώσεις και τα κόκκινα που καφετίζουν, ενώ πρέπει να αποφεύγονται τα πορτοκαλί κόκκι­να, τα οποία ταιριάζουν στις πιο ανοιχτόχρωμες.



VOLLARE -SINGLE PASTEL COLORS-NAIL POLISH No 35

(ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ)



Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.
Οσο πλησιάζει το καλοκαιράκι, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated.
Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure! Σίγουρα πολλές από εμάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε, αφήνουμε την περιποίηση των νυχιών μέχρι να μας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια μας, χωρίς ένα περιποιημένο manicure!
Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα νύχια.

Άλλη μια συλλογή άκρως καλοκαιρινή μας περιμένει από την πάντα από την εταιρία VOLLARE... είναι μια νέα συλλογή βερνικιών με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτομία, που μας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στα νύχια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο καλοκαιρινό βερνίκι VOLLARE -SINGLE PASTEL COLORS-NAIL POLISH No 35.

Το VOLLARE -SINGLE PASTEL COLORS-NAIL POLISH No 35 είναι  μία σειρά βερνικιών για τα νύχια ,εύκολης εφαρμογής, σε μορφή gel: Για τέλεια ,αψεγάδιαστα ,υγιή νύχια με διάρκεια. Το VOLLARE -SINGLE PASTEL COLORS-NAIL POLISH No 35 έχει άψογο αποτέλεσμα στα νύχια χωρίς ξεφλούδισμα. Εφαρμόζει τέλεια, απλώνεται εύκολα και δίνει ροζ λάμψη, προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα.
Τα VOLLARE -SINGLE PASTEL COLORS-NAIL POLISH No 35, είναι  εκλεπτυσμένο , με μοντέρνο χρώμα και υπόσχεται διάρκεια..... Στεγνώνει γρήγορα..

Με πλατύ πινέλο που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ!


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείστε σε συνδυασμό με την χρήση βάσης πριν το βερνίκι. Τους ηλιόλουστους μήνες ,στεγνώστε τα νύχια σας στον ήλιο. Τους χειμερινούς μήνες ,αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.


*Τα προϊόντα της εταιρίας Shine and Beauty διατίθενται σε βάση χονδρικής και οι κύριοι πελάτες τους, είναι φαρμακεία ή επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και βιολογικών προϊόντων.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Shine and Beauty αγαπά τα καλλυντικά, τα προϊόντα μακιγιάζ και την ομορφιά γενικότερα. Με μεράκι και πολλή δουλειά, ψάχνουνε την εγχώρια και παγκόσμια αγορά και μας παρέχουνε προϊόντα ποιοτικά, σε καλές τιμές, για να είμαστε πιο όμορφες στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο. Είναι εδώ, όχι μόνο για να μας προτείνουμε προϊόντα, αλλά και για να μας <<εκπαιδεύσουνε>> πως να τα χρησιμοποιούμαι και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Shine and Beauty πιστεύει πως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και όμορφη, αρκεί να μάθει τον τρόπο να περιποιείται σωστά τον εαυτό της.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Shine and Beauty για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.shineandbeauty.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου