Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics


Γεια σας Glamorous,

Άνθισε η διάθεσή σας μαζί με τα λουλούδια και έχει γίνει ηλιόλουστη και ανάλαφρη; Θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς, να καλομάθετε λίγο τον εαυτό σας; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι «Ναι!», τότε σας έχει ξεμυαλίσει ο καιρός και οι εορτές του Πάσχα  και έχετε όρεξη να αρχίσετε τις εκδρομές. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα όλοι λίγο πολύ προσπαθούμε να κάνουμε τα σχέδια μας για τις γιορτινές εκείνες μέρες. Πολλοί θα επισκεφτούν τα πατρικά τους και άλλοι θα επιλέξουν να γιορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού με μια εκδρομή!
Το Πάσχα στο χωριό , είναι ότι καλύτερο για να έρθουμε πιο κοντά με τους συγγενείς μας και τους φίλους μας εκεί, να χαλαρώσει  το μυαλό και η ψυχή μας με τα  αρώματα της φύσης και φυσικά να θυμηθούμε τις ελληνικές παραδόσεις και τα έθιμα.  

Σε όποια εκκλησία διαλέξετε να εορτάσετε την Ανάσταση, το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία .Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι μια εμπειρία ιδιαίτερα όμορφη στην ορθόδοξη εκκλησία. Δεδομένου λοιπόν ότι ζούμε σε μία χώρα με μεγάλη ιστορική κληρονομιά και όμορφες εκκλησίες και μονές, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να ζήσετε την κατάνυξη των ημερών .

Ας ξεκινήσουμε ,λοιπόν, με καλή διάθεση γεμίζοντας την  βαλίτσα  με τα ρούχα της εξοχής και γιορτάζουμε το Πάσχα και δείχνουμε τον πιο φρέσκο εαυτό μας με την νέα σειρά της Mythos Cosmetics τα καλλυντικά Aloe Line.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MYTHOS-ALOE-MOISTURIZING FACE CREAM

(ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)




Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).
Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το πρωινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!
Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η ενυδατική κρέμα ημέρας ALOE-MOISTURIZING FACE CREAM.

Η ALOE-MOISTURIZING FACE CREAM είναι μια λεπτόρρευστη  και απαλή κρέμα για το πρόσωπο , που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.  Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.
Ελαφριά, μη-λιπαρή, ενυδατική σύνθεση με 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, πανθενόλη, ηλίανθο & Φακή που αποδεδειγμένα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην προστασία της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Αναλυτικότερα:


  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  •  Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  •  Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.


Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.
Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία με το λογότυπο της ALOE να δημιουργεί αίσθηση.

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις ωσότου απορροφηθεί.



MYTHOS-ALOE-ANTIAGING FACE CREAM

(ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)




 <<O τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουμε>>. Αυτό το είπε ο Αριστοτέλης, πολλά χρόνια πριν ξεκινήσουν οι επιστημονικές μελέτες που αναζητούν τρόπους να απομακρύνουν τα γηρατειά και να αυξήσουν τα χρόνια ζωής μας. Η αναζήτηση της αιώνιας νεότητας είναι το όνειρο του ανθρώπου... από πάντα. Ωστόσο, κανείς ποτέ δεν ξέφυγε από τη γήρανση και τη φθορά. Οι περισσότεροι έχουμε αποδεχθεί και τα δύο ως προϋποθέσεις για την ύπαρξη της ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε ένα θαύμα, καθώς η γήρανση μειώνει σιγά-σιγά τις φυσικές μας δυνάμεις, τη γονιμότητα, την ελκυστικότητά μας, τη μνήμη μας και κλονίζει την υγεία μας.
Μπορούμε όμως να δραπετεύσουμε από το γήρας; Αυτό το ερώτημα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους επιστήμονες. Και ποια γυναίκα δεν θέλει να κάνει το χρόνο τον καλύτερο φίλο της και να διατηρεί την επιδερμίδα της πάντα φρέσκια και νεανική; Από την άλλη, το λιγότερο που θα θέλαμε να μας συμβεί είναι να φαινόμαστε μεγαλύτερες και το πρόσωπό μας να δείχνει πιο γερασμένο, από την κανονική μας ηλικία.
Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάποια ηλικία παρόλα αυτά η επιδερμίδα του προσώπου τους φαίνεται πολύ νεότερη. Αντίθετα υπάρχουν γυναίκες με σχετικά μικρή ηλικία που το πρόσωπό τους αρχίζει να σχηματίζει τις πρώτες λεπτές γραμμές ή ακόμα και ρυτίδες. Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα;
Με τις εορτές να είναι προ των πυλών είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για την «αναδόμηση» και αναζωογόνηση του δέρματός μας, ώστε να καταφέρουμε να «λάμψουμε» και αυτό θα το καταφέρουμε με την χρήση των φυσικών προϊόντων MYTHOS-ALOE-ANTIAGING FACE CREAM.

Η κρέμα ALOE-ANTIAGING FACE CREAM είναι η φυσική λύση για την γήρανση του προσώπου.

Είναι μια κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας .Είναι μια πλούσια, εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα με ενυδατικά συστατικά. Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.
Με την κρέμα ALOE-ANTIAGING FACE CREAM η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με την ALOE-ANTIAGING FACE CREAM η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη.
Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, τζοτζόμπα, λούπινο & μύρτιλο τα οποία δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.
Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την το πρωί και το απόγευμα εκτελώντας απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και στο δέρμα του λαιμού. Μετά την εφαρμογή της ημερήσιας φροντίδας και μετά προχωρήστε στην εφαρμογή του make up σας.


MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM

(ΥΠΕΡ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ SERUM)



 «Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», έλεγαν πολύ σωστά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το ίδιο ισχύει και για την γήρανση της επιδερμίδα μας, η οποία από πολύ νωρίς μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, με διάφορες ενδείξεις που συνήθως αγνοούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς που ζούμε.
Ώσπου μια ωραία ημέρα αντικρύζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη και βλέπουμε να μας χαμογελά, ο άλλος μας εαυτός. Αυτός με τη θαμπή όψη, τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, τα λιγότερο ογκώδη χείλη, το διαφορετικό σχήμα προσώπου.
Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε: "που πήγε η παλιά μου εικόνα;" Τι έγινε το οβάλ του προσώπου μου; Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Και μπορεί ίσως το μακιγιάζ μας να κρύβει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αλλά ο καθρέφτης μας το πρωί τα αναδεικνύει.
Είναι γεγονός πως, πλέον, η εικόνα είναι εκείνη που αφήνει πλέον τις σημαντικότερες πρώτες εντυπώσεις και έχει κυριαρχήσει για τα καλά. Επομένως, η ανάγκη για συνεχή βελτίωσή της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.
Η γήρανση του δέρματος δεν είναι παρά μια όψη της γενικευμένης γήρανσης. Είναι όμως ορατή στους γύρω μας. Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τα σημάδια που μας ενοχλούν αισθητικά, όμως δεχόμαστε με χαμόγελο τις μικροαλλαγές που παρατηρούμε στο πρόσωπο και το σώμα μας. Η νιότη πηγάζει από την ψυχολογία και όσο το θυμόμαστε αυτό, δε γερνάμε… απλά μεγαλώνουμε.
Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα serum προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Πρόκειται για Υπερ-Αναζωογονητικό, αντιρυτιδικό serum σύσφιξης, με λευκαντικές ιδιότητες που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας.
Η υφή του MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που με ελάχιστη ποσότητα βοηθάει στην επανόρθωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αναδομεί εντατικά την επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, χαρίζοντας εξαιρετική αίσθηση απαλότητας & ενυδάτωσης. Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές , συσφικτικές και λευκαντικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος με 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα αρακά & παπάγιας, προσδίδουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη. Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δερματικές κηλίδες αλλά και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Η χρήση της εξασφαλίζει απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων, ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας.  Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και λαμπερή, οι δυσχρωμίες μειώνονται, τα χαρακτηριστικά είναι ξεκούραστα, οι πόροι συσφίγγονται.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.




MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER

(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)


Πάσχα! και μαζί του όλες αυτές οι όμορφες εικόνες και στιγμές των γιορτών... Οι συναντήσεις με οικογένεια και φίλους είναι αρκετά πιο συχνές και τα γιορτινά τραπέζια, γεμάτα με πολλά και λαχταριστά φαγητά, έχουν την τιμητική τους.
Οι διακοπές του Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Το έντονο φως του ήλιου ταλαιπώρεί το δέρμα μας, χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
Αν το σώμα σας εμφανίζει θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη, καθώς πλησιάζουν οι εορτές η εικόνα αυτή θα μπορούσε να βελτιωθεί με την εφαρμογή ενός ενυδατικού βουτύρου σώματος.
Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να του χαρίσουμε την περιποίηση που για να ξεχωρίσετε στις γιορτινές σας εμφανίσεις.
Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.
Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Την άνοιξη η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER είναι η ιδανική καθημερινή
πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER είναι θρεπτικό, πλούσιο βούτυρο σώματος έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης…
Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ & λεκιθίνη και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Το ενυδατικό βούτυρο σώματος MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER με το συναρπαστικό άρωμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.
Είναι σε όμορφη συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.



MYTHOS-ALOE- BODY MILK

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)


Οι γρήγοροι ρυθμοί της άνοιξης έχουν αρχίσει και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι θα μας αποφορτίσει και θα μας ξεκουράσει μέσα σε λίγα λεπτά. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, μετά από μια γεμάτη μέρα, από το χρόνο που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Αυτό που θεωρούμε αξεπέραστο και που πραγματικά μας χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο είναι ένα ζεστό ντους και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιερώνουμε στην ενυδάτωση σώματος! Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όλες τις εποχές του χρόνου…. Έτσι, τη διατηρούμε  λαμπερή, αναζωογονημένη, χαρίζοντας της παράλληλα την ελαστικότητά της.

Φανταστείτε την επιδερμίδα του σώματος σαν την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένη είναι καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα ιδανικό κοκτέιλ, ικανό να προξενήσει φθορές ακόμη και στο πιο ανθεκτικό «υλικό». Τα άσχημα νέα είναι ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκεί μόνο η συστηματική ενυδάτωση για να επαναφέρουμε την υγιή της όψη και υφή αλλά και να προλάβουμε μελλοντικές φθορές. Σε αντίθεση με το πρόσωπο η επιδερμίδα του σώματος χρειάζεται μόνο απλή ενυδάτωση για να διατηρείται υγιής, λεία και απαλή. Με εξαίρεση την περιοχή του ντεκολτέ η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο παχιά από του προσώπου.
Η μειωμένη παραγωγή σμήγματος λόγω του μικρότερου αριθμού των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα είναι επίσης μια από τις ουσιαστικές διαφορές της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το βασικό πρόβλημα για το σώμα είναι η έντονη ξηρότητα. Και το εξειδικευμένο προϊόν MYTHOS-ALOE- BODY MILK έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να καταπραΰνει , πρώτα από όλα, την ταλαιπωρημένη από τις καθημερινές επιθέσεις επιδερμίδα και στη συνέχεια να επαναφέρει τα αποθέματα υγρασίας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Το Γαλάκτωμα Σώματος MYTHOS-ALOE- BODY MILK είναι ένα ελαφρύ, ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση με 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε & αμυγδαλέλαιο, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες & προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση . Καταπραΰνει , ενυδατώνει ενώ διατηρούν την ελαστικότητά της επιδερμίδας. Θρέφει, αναζωογονεί, τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Ελαφριά υφή. Απορροφάται εύκολα.

Χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας.
Έχει υπέροχο άρωμα που δίνει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Έχει όμορφη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε παντού μαζί μας.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.



MYTHOS-ALOE- HAND CREAM

(ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ)




Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο και το καλοκαίρι να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του, τα χέρια μας είναι εκείνο το σημείο του σώματος, το οποίο αισθάνεται πιο σκληρή την ξηρασία. Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά. Οι γυναίκες φαίνεται να ανακαλύπτουν ότι τα χέρια είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας του χρόνου που έχει περάσει , όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε άρθρο της Daily Mail και αναζητούν τρόπους για τη σωστή προστασία.
Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο. H βασική αιτία για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας των χεριών είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, η καθημερινή έκθεση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις χημικές ουσίες των απορρυπαντικών αλλά και στους εχθρικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες , την υπεριώδη ακτινοβολία , τη ρύπανση , τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και τα λάθος καλλυντικά που χρησιμοποιούμαι για την καθαριότητα τους!!!
Αν και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε, η καθημερινότητα ταλαιπωρεί τα χέρια μας και γι’ αυτό χρειάζονται συχνή ενυδάτωση και φροντίδα.
Η ενυδάτωση και η προστασία τους είναι πολύ σημαντικές και έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αρκεί να γίνει σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα.
Μην το βλέπετε σαν έξτρα πολυτέλεια και προμηθευτείτε την κρέμα χεριών MYTHOS-ALOE- HAND CREAM.

Η MYTHOS-ALOE- HAND CREAM είναι ενυδατική, μη-λιπαρή, κρέμα χεριών και ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο. Ενισχυμένη φόρμουλα που προστατεύει, ενυδατώνει & θρέφει τα χέρια, χαρίζοντάς τους ελαστικότητα & απαλότητα, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια. Είναι αποτελεσματική κρέμα για καθημερινή χρήση στα χέρια που θρέφει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική δομή της. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης.
Η κρέμα χεριών MYTHOS-ALOE- HAND CREAM είναι λευκού χρώματος και πιο παχιά υφή έχει ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών προσφέρει στο δέρμα και στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών μας. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας – Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, πανθενόλη & αλλαντοΐνη. Ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!

Τα χέρια μας γίνονται πολύ απαλά……..

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα που μας διαπερνά .

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά ,όσες φορές την χρειαζόμαστε !!!



MYTHOS-ALOE- FOOT CREAM

(ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΔΙΩΝ)



 Όλη η φύση στα…πόδια μας…

Το ακαταμάχητο σύμβολο γοητείας και θηλυκότητας, αναδεικνύεται ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Για να διατηρήσουν όμως τον επίζηλο τίτλο τους, απαιτούν άσκηση, προστασία και σωστές κινήσεις φροντίδας. 
 «Τα γυναικεία πόδια είναι διαβήτες που μετρούν την αρμονία της γήινης σφαίρας». Έτσι δικαιολογεί ο πρωταγωνιστής μιας από τις πιο όμορφες ταινίες του Φρανσουά Τριφό -«Ο άντρας που αγαπούσε τις γυναίκες»- την εμμονή του για τα πόδια των γυναικών. Αναμφίβολα, τα λεπτά, καλλίγραμμα πόδια είναι ένα από τα ελκυστικότερα σημεία του γυναικείου σώματος. Κι όμως, πολλές γυναίκες δεν θέλουν να τα αποκαλύπτουν . Οι συνήθεις δικαιολογίες που προβάλλουν είναι ότι είναι πολύ κοντά, πολύ αδύνατα, πολύ χοντρά, κακοσχηματισμένα…. Το πρόβλημα οξύνεται μόλις οι καύσωνες τις υποχρεώσουν να αποχωριστούν και την τελευταία «πανοπλία» τους- το παντελόνι- και να σταθούν με τρόμο μπροστά στον καθρέφτη, δοκιμάζοντας ανάλαφρες φούστες και φορέματα! Ωστόσο, έστω κι αν η φύση δεν μας έχει προικίσει με τις γάμπες της Μάρλεν Ντίτριχ, με λίγη άσκηση, συστηματική φροντίδα και εξειδικευμένα προϊόντα, μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους και, το σημαντικότερο, να αισθανθούμε πιο άνετα με την εμφάνισή μας.
Όταν η φύση σχεδίαζε το μυϊκό σύστημα των ποδιών μας, δεν είχε προβλέψει πως η δουλειά στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή, το αυτοκίνητο, το ασανσέρ και η τηλεόραση θα το οδηγούσαν σιγά σιγά σε ..υποχρεωτική αργία. Η απογοητευτική εικόνα, που παρουσιάζουν συχνά τα πόδια - προφανώς οφείλεται στην καθιστική ζωή. . στρες, κακή διατροφή, περιβάλλον -έκθεση στον ήλιο ή σε υψηλές θερμοκρασίες-, ορμονικές διαταραχές. Η κατακράτηση νερού και τοξινών από τους συνδετικούς ιστούς των κάτω άκρων και η κακή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου έχουν ως αποτέλεσμα να πρήζονται και να δείχνουν βαριά. Το πρόβλημα, πάντως αντιμετωπίζεται με εξειδικευμένα προϊόντα όπως η κρέμα ποδιών MYTHOS-ALOE- FOOT CREAM .

Η κρέμα ποδιών είναι εντατική κρέμα περιποιήσεις ποδιών και είναι η τέλεια λύση για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος στα πόδια .
Αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα που μαλακώνει ενώ ταυτόχρονα δροσίζει και ανακουφίζει!!
Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, ηλίανθο, βούτυρο κακάο, ελιάς & καριτέ. Μαλακώνει, ανακουφίζει, ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα πόδια, χαρίζοντάς τους μία ευχάριστη αίσθηση ξεκούρασης και ευεξίας. Η Κρέμα Ποδιών ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Έχει ανάλαφρη υφή και είναι ιδανική για αφυδατωμένο δέρμα  στα πόδια και για την αναζωογόνηση τους.
Η άνεση της κρέμας σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα! Διατηρεί την υγιή εμφάνιση του δέρματός σας και βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και την προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενυδάτωση. Το ιδιαίτερο μείγμα πλούσιων συστατικών της, την  καθιστά την κρέμα θρέψης και μια μεγάλη πηγή απαραίτητης υγρασίας για το δέρμα σας.

Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ σε πέλματα, αστραγάλους, γάμπες .



MYTHOS-ALOE- AFTER SUN

(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ)


Όταν ο ήλιος ''δαγκώνει''..

Σε λίγο καιρό ο Ήλιος και η θάλασσα θα προσφέρουν μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, θα  στερήσουν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τη λεία όψη και υφή της.
Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο.
Ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και την όψη της επιδερμίδας αφού το μαυρισμένο χρώμα μοιάζει να απαλύνει - έστω και για όσο διαρκεί το καλοκαίρι- τυχόν ατέλειες. Όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι η βασική αιτία για την έντονη αφυδάτωση και κυρίως για τη φωτογήρανση της επιδερμίδας.
Ενισχύστε λοιπόν την υγεία της επιδερμίδας σας, παρατείνετε το μαύρισμά σας και αποκτήστε αψεγάδιαστη, εξωτική όψη με συνοπτικές διαδικασίες.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει επαγγελματίες στο θέμα αντιηλιακή προστασία. Κάθε φορά που κάνουμε ηλιοθεραπεία, απλώνουμε σχολαστικά γενναίες ποσότητες αντιηλιακού στο πρόσωπο και το σώμα και δεν ξεχνάμε τις συχνές επαλείψεις. Ωστόσο, ανατρέχοντας στην παιδική, εφηβική ή ακόμα και στη νεανική μας ηλικία, θα θυμηθούμε ότι το αντιηλιακό δεν αποτελούσε για εμάς προτεραιότητα. Μάλλον το αντίθετο. Δυστυχώς, όμως, εκτός από εμάς τους ίδιους, έχει και το δέρμα μνήμη. Κατά το πέρασμα των χρόνων είναι βέβαιο ότι έχει καταγράψει όλες τις ζημιές που έχει υποστεί, μιας και οι ακτίνες UV δρουν συσσωρευτικά, αλλάζοντας το DNA των κυττάρων και προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μια ακτίνα ελπίδας (και όχι UV...). Μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές, αρκεί από τώρα και στο εξής, εκτός από το αντιηλιακό, να χρησιμοποιούμε ένα after sun μετά την έκθεση στον ήλιο. Έτσι, όχι μόνο θα σταματήσουμε την έξτρα συσσώρευση των φθορών, αλλά θα αρχίσουμε να επιδιορθώνουμε όσες έχουν καταγραφεί ήδη στη μνήμη του δέρματος.

Η φροντίδα της με MYTHOS-ALOE- AFTER SUN μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Για καλή μας τύχη, στο πλούσιο «οπλοστάσιο» της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς υπάρχει αυτό το προϊόν που εγγυάται όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την … ολική της επαναφορά.
Το MYTHOS-ALOE- AFTER SUN είναι ένα αναζωογονητικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο .Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να συνέλθει σιγά- σιγά από την ταλαιπωρία της ηλιοθεραπείας και να διατηρήσει το μαύρισμα περισσότερο. Άλλωστε, όπως λένε οι ειδικοί, το after sun είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μετά το τέλος του καλοκαιριού!
Χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά του, με 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ & λιναρόσπορο, η καινοτόμος φόρμουλα της κρέμας, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, επανορθώνει τις φθορές της, την καταπραΰνει και της προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας.

Η Αλόη είναι αντιφλεγμονώδης και έχει επουλωτική δράση. Το ότι τη βρίσκουμε στα περισσότερα προϊόντα για μετά τον ήλιο, μόνο τυχαίο δεν είναι. Η αλόη ή ο «σιωπηλός θεραπευτής», όπως την ονομάζουν, είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις πολύτιμες καλλυντικές και θεραπευτικές της ιδιότητες . Η αλόη περιέχει 75 ευεργετικά συστατικά - βιταμίνες Β και C, μεταλλικά στοιχεία- ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο-, ένζυμα, αμινοξέα, σάκχαρα και λιπαρά οξέα - συμβάλλουν στην πλούσια ενυδατική, επουλωτική, αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική της δράση. Το MYTHOS-ALOE- AFTER SUN απορροφάται εύκολα και διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης. Τονώνει, επιπλέον, τη μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει ταχύτερη. Δροσερή, μη-λιπαρή σύνθεση.

Γιατί να επιλέξετε το MYTHOS-ALOE- AFTER SUN:

• Έχει δροσερή υφή, ώστε να ανακουφίζει την αίσθηση καύσου που δημιουργεί ο ήλιος.
• Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα, και δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.
• Μπορεί να καταπραΰνει από ερεθισμούς και ελαφριές κοκκινίλες.
• Αποκαθιστά και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.


Έχει υπέροχο και δροσερό άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για τις διακοπές μας.
Παίρνοντας στα χέρια μου την νέα after sun, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν «πού να περιμένω τώρα μέχρι το καλοκαίρι…». Και έτσι, αγνοώντας τα κλισέ που θέλουν μια after sun να χρησιμοποιείται σαν… after sun, εγώ άρχισα να τη χρησιμοποιώ σαν κανονική ενυδατική. Η δροσερή, απαλή υφή της μου πάει πολύ, ιδιαίτερα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.

Tips: Αφήστε που μπαίνει και στο ψυγείο, για ακόμα εντονότερη δροσιά!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιούμαι το after sun από την πρώτη στιγμή που θα εκτεθείτε στον ήλιο και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξεβγάλτε πρώτα από την επιδερμίδα σας το αλάτι, τον ιδρώτα ή το χλώριο και ύστερα απλώστε τα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Προσοχή! Τα προϊόντα after sun δεν θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος. Τα συμπτώματα (κοκκινίλα, οίδημα, έντονος πόνος, ακόμη και εμφάνιση φυσαλίδων) εμφανίζονται συνήθως 2-4 ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.


MYTHOS-ALOE- SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ)





Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της γυναίκας μιας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τραβούν την προσοχή. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε πάνω μας, προκειμένου να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Είτε μας αρέσει να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, είτε πάλι προτιμούμε να τα αφήνουμε λυτά στους ώμους, τα λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.……
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το λούσιμο. Επομένως, το σαμπουάν είναι πάντα πολύ σημαντικό για τα μαλλιά και για τη διατήρηση της λάμψης τους. Πολύ συχνά δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στην αγορά σαμπουάν. Κι όμως η συχνότητα του λουσίματος αλλά και το σωστό σαμπουάν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με το σαμπουάν, υπάρχει το κατάλληλο για τον κάθε τύπο μαλλιών.
Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ποιότητα στην τρίχα καθώς επίσης και διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, μία γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της έχει διαφορετικές ανάγκες από μία που διατηρεί το φυσικό της χρώμα. Το styling, οι βαφές, το σπάσιμο της τρίχας, η καθημερινότητα και φυσικά η ποιότητα της τρίχας είναι όλα αυτά που μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας να μην μεγαλώνουν. Όμως τώρα αποκτάμε λαμπερά, απαλά, πιο δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόμασταν…..

Η στιγμή που κάνουμε μπάνιο είναι μια στιγμή τόσο ιερή και λυτρωτική. Κι αυτό γιατί στη μπανιέρα μας νιώθουμε σα να μπαίνουμε σε ένα ιπτάμενο οχυρό και να μεταφερόμαστε σε άλλα μέρη. Το καύσιμο για αυτή την μεταφορά είναι το MYTHOS-ALOE- SHAMPOO.

Το σαμπουάν περιποίησης για μαλλιά MYTHOS-ALOE- SHAMPOO είναι για αναδόμηση και προστασία και περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα.

Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες βαθιάς ενυδάτωσης, εμπλουτισμένο με 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, προβιταμίνη Β5 & εκχύλισμα σανταλόξυλου, βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Για όλους τους τύπους μαλλιών.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.



MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK

(ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Κάθε κορίτσι έχει βιώσει ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά σε κάποιο σημείο στη ζωή της. Έχουμε την τάση να τυραννάμε τα μαλλιά μας με βαφές μαλλιών, μασιά μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες… ή απλά από τις ξηρές καιρικές συνθήκες. Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζουμε καταστρέφουν την τρίχα, κάνουν τα μαλλιά μας ξηρά και εύθραυστα και την αφυδατώνουν, αλλά παραμένουν ένα αντιπαθητικό πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Σήμερα όμως, οι σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και το βλέπουμε από το θαμπό χρώμα, την άτονη όψη της, την τάση για έντονο φριζάρισμα και το νιώθουμε από την άγρια υφή της, στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα και κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική.  Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.
Κάθε φορά που εφαρμόζουμε μάσκα στα μαλλιά είναι σαν να τους προσφέρουμε ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά-που οι παραπάνω δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και το life style έχουν στερήσει από την τρίχα στοχεύοντας στην άμεση επανόρθωσή της .
Ενισχύστε τους αμυντικούς μηχανισμούς  που θα προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη και συγχρόνως θα ενδυναμώσουν το βολβό της τρίχας με την MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK. Μόνο όταν θα αποκτήσετε και πάλι ένα υγιές τριχωτό θα επιστρέψει και η λάμψη στα μαλλιά …

Η MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK είναι μια επανορθωτική μάσκα μαλλιών για όλο δύναμη και ζωντάνια. Είναι μια πλούσια μάσκα για κάθε τύπο μαλλιών που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο, αποκαθιστώντας τη ζωντάνια και την ελαστικότητα στα θαμπά και άτονα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.
Περιέχει σε υψηλές συγκεντρώσεις ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά στην πιο συμπυκνωμένη μορφή τους που βελτιώνουν άμεσα την τρίχα προσφέροντας πλούσια θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση . Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται ν' αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!

Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι & φωσφολιπίδια που δρουν ευεργετικά για την φυσική ενδυνάμωση της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Ενδυναμώνει, αναπλάθει και προστατεύει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ζωντάνια, όγκο, λάμψη και απαλότητα ως τις άκρες. Επανορθώνει την επιφάνεια της τρίχας και να αποκαθιστά τη φθορά που προκαλούν στα μαλλιά σας εξωτερικοί παράγοντες, όπως το βούρτσισμα, οι συσκευές θερμότητας και οι τεχνικές επεξεργασίες. Εντατικά ενυδατωμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα απαλά και ελαστικά, πραγματικά ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Η κρεμώδης και απαλή υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Είναι πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της και είναι σε μεγάλη συσκευασία και διαρκεί  για πολλούς μήνες ..


Αναλυτικότερα:

  • Εντατική φροντίδα που αποκαθιστά τη φυσική λάμψη και τη ζωντάνια των μαλλιών .
  •  Ενυδατώνει, αναδομεί, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντας εξαιρετική απαλότητα.
  • Προστατεύει την τρίχα από εξωτερικές επιδράσεις (styling, πιστολάκι, ρύπανση,βαφές κλπ.) ..


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήνουμε να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάζουμε. Τα μαλλιά σας απολαμβάνουν εντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.




MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL

(ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ)



Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.
Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει.
Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.
Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί».
Για να διατηρηθεί το δέρμα του σώματός μας φρέσκο, νεανικό και χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χρειάζεται την δική του ξεχωριστή περιποίηση. Μία σωστή «συμπεριφορά» θα μας βοηθήσει να  απαλλαγούμε από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα .

Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το αφρόλουτρο MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL.

Το αφρόλουτρο MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL είναι χαλαρωτικό, δροσερό αφρόλουτρο, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο βιολογικό ελαιόλαδο, 100%οργανική αλόη βιταμίνη Ε & δαφνέλαιο που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που δρουν  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Αναλυτικότερα:

    • Καθαρίζει απαλά το δέρμα σας.
    • Αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα σας ενώ έχει ήπιο      άρωμα και προσφέρει μια αύρα από άνεση και ηρεμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL

(ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ GEL ΑΛΟΗΣ)



Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι εμπειρίες μας ,κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο δέρμα μας και ιδιαίτερα σε αυτό του προσώπου.. Επίσης ο χειμώνας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εχθρός της ομορφιάς μας και της εικόνας μας. Τα χείλη μας σκάνε, τα χέρια μας κοκκινίζουν από το κρύο, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και η επιδερμίδα μας ξεραίνεται. Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν και σε εμάς!
Αλλά με 5.000 χρόνια προϊστορίας, αλλά και σύγχρονη επιστημονική αναγνώριση, η αλόη βέρα έχει πολλά και σημαντικά να προσφέρει στην υγεία και την ομορφιά μας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμασαν ''φυτό της αθανασίας'' και όχι άδικα. Η Αλόη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για σκοπούς που αφορούν την υγεία του σώματος, ενώ τα ευεργετικά οφέλη της για την επιδερμίδα την αναδεικνύουν σε βασικό συστατικό για την καθημερινή μας φροντίδα.
Πρόκειται για ένα θαυματουργό προϊόν περιποίησης και ομορφιάς το οποίο εκπλήσσει θετικά με τις ανεξάντλητες δυνατότητες χρήσης του. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν καθημερινά τις δυνατότητες αυτές, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς τρόπους αποτελεσματικής εφαρμογής του MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και η MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL είναι η ιδανική πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση, έρχεται να δώσει τη λύση και η  επιδερμίδα μας να ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της.

Το τζελ MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Για τους άνδρες το τζελ της ALOE μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.

Μέσα στις δυνατότητες του MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του. Περιέχει 100% οργανική αλόη, με βιολογικό ελαιόλαδο, πανθενόλη & καστορέλαιο. Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος & ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση «καψίματος» από τον ήλιο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Απορροφάται γρήγορα.

Είναι σε ,κομψή συσκευασία ,με πολύ ποσότητα και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!


Τρόπος χρήσης:

Το MYTHOS-ALOE- SHOOTING GEL το εφαρμόζουμε καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπού και σώματος.


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η σειρά ALOE είναι ένα Journey to Fantasy…..Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.
Τα ALOE είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα ALOE είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης χεριών, προσώπου και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mythos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.flax.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου