Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

HairMaker.Gr review


HairMaker.Gr


Οι άντρες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά..


Γεια σας Glamorous,

Οι άντρες με γένια ήταν πάντα η αδυναμία των γυναικών. Και δεν εννοούμε τώρα που το 70% των αρσενικών στην Ελλάδα άφησαν μούσι, αλλά ήταν πάντα στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς τύπους. Ούτως ή άλλως βέβαια, τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η άποψη -σε γυναίκες και άντρες- ότι όσοι είναι αξύριστοι είναι και πιο γοητευτικοί.
Εντελώς ακαταμάχητοι και μυστηριώδεις, καταλάβαμε απόλυτα την Allie όταν επέστρεψε στην αγκαλιά του ξανθού γενειοφόρου Noah στο επικό Τhe Notebook!
Ίσως μας αρέσουν γιατί κάτω από τα πλούσια γένια σκεφτόμαστε ότι κρύβεται ένας μποέμ τύπος, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη ζωή μας.
Τα γένια σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τρίχες στο κεφάλι δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν ποτέ. Μάλιστα, έχουν το πλεονέκτημα να μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση μέσα σε λίγες μέρες. Όπως όμως συμβαίνει και με κάθε πτυχή της ανδρικής περιποίησης, υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να πετύχετε μια ανανέωση προσώπου παίζοντας με την γενειάδα σας. Η κλασική θεώρηση, πως ένα κόντρα ξυρισμένο πρόσωπο σε δείχνει πιο νέο, αντιστρέφει το αποτέλεσμα όταν οι ρυτίδες έκφρασης δίπλα στη μύτη ή γύρω από το στόμα είναι πολύ εμφανείς –εδώ, το αξύριστο look τριών ημερών ή μια πλούσια, μοντέρνα γενειάδα ταιριάζει καλύτερα, αφού καλύπτονται εντελώς τα σημάδια του χρόνου. Και στις δυο περιπτώσεις, φροντίστε να περιποιείστε κάθε δυο-τρεις μέρες τις τρίχες σας ώστε να παραμένουν σταθερές σε μήκος και τιθασευμένες.

Αυτός είναι ο λόγος, που μια κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης σχεδιασμένη να καλύψει τις βασικές ανάγκες του δέρματός σας, αξίζει της προσοχής και του σεβασμού σας. Γνωρίστε τις ανάγκες του δέρματός σας, χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης της εταιρίας HairMaker.Gr .





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το hairmaker.gr λειτουργεί από το 2013 και ανήκει στην εταιρία HairMania Greece με έδρα στην Αργυρούπολη- Αθήνα. Το όραμα της είναι να παρέχει στην εγχώρια αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην hairmaker.gr είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του.



Τα προϊόντα είναι:





HairGum Barber Shop Beard Oil Mandarine & Cedar
(ΕΛΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ - ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ / ΚΕΔΡΟΣ)


Η εμφάνιση ενός άνδρα μπορεί να αλλάξει σημαντικά αν αφήσει γένια. Το ξύρισμα μετά από αρκετούς μήνες, μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις. Οι απόψεις διίστανται. Ορισμένοι πιστεύουν πως τα γένια κάνουν τους άνδρες να δείχνουν πιο ισχυροί, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως όλα έχουν να κάνουν με το πρόσωπο.
Η γενειάδα δεν είναι απλά ένα trend της εποχής. Δίνει κύρος, γοητεία και εκτοξεύει την αρρενωπότητα σας. Παλιά για να αφήσει μούσι ένας άντρας τα πράγματα ήταν εύκολα, σταματούσε απλώς να ξυρίζεται. Από εκεί και πέρα οι όροι τριμάρισμα, περιποίηση ή σχήμα δεν είχαν καμία αξία. Σήμερα όμως αν πραγματικά θες να είσαι ένας περήφανος γενειοφόρος πρέπει να υπακούς κάποιους κανόνες!
Γιατί όσο εύκολο και να μοιάζει να αφήσετε απλά τα γένια σας να μεγαλώνουν, αν αυτό γίνει ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία φροντίδα, αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα παρουσιαστικό που θα θυμίζει άνθρωπο των σπηλαίων και όχι έναν μοντέρνο άντρα που ναι μεν θέλει να ακολουθεί τους κανόνες της μόδας, αλλά το κάνει πάντα συντεταγμένα και με προσοχή.
Κρυμμένη κάτω από τα γένια, η επιδερμίδα σας ξηραίνεται αν δε φτάνει ως αυτήν κανένα ενυδατικό προϊόν. Έτσι ξεφλουδίζει και εμφανίζονται αντιαισθητικά νεκρά κύτταρα. Κρίμα: τα γένια σας θα φαίνονται λιγότερο όμορφα. Καθώς όμως είναι κρυμμένη κάτω από τα γένια, η επιδερμίδα είναι λιγότερο προσβάσιμη, οπότε απαιτεί ενισχυμένη ενυδάτωση. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν πολλαπλής δράσης για την επιδερμίδα και τα γένια.
Περιποιηθείτε τα γένια σας κι ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια κίνηση. Απολαυστική ιεροτελεστία για μερικούς, δυσάρεστη ρουτίνα για άλλους, η περιποίηση στα γένια δεν πρέπει να αποτελεί απλά μια «υποχρέωση», αλλά μια στιγμή φροντίδας που τονώνει και χαρίζει ευεξία.

Η χρήση του Beard Oil Mandarine & Cedar είναι η ιδανική φροντίδα για τους άνδρες που μεγαλώνουν τη γενειάδα τους.

Το Beard Oil Mandarine & Cedar είναι έλαιο για την γενειάδα σας και περιέχει μόνο τα καλύτερα συστατικά για να θρέψει τα μαλλιά του προσώπου σας και το δέρμα σας. Φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά, το ειδικό έλαιο περιποίησης γενειάδας HairGum Barber Shop Beard Oil Mandarine & Cedar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 50% Shea Oil και 8 προσεκτικά επιλεγμένων οργανικών ελαίων. Ένα μίγμα από τα καλύτερα έλαια για να θρέψει και να μαλακώσει την γενειάδα σας. Η γενειάδα σας τρέφεται έντονα και το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο. Η γενειάδα σας είναι ομαλότερη, ταλαιπωρημένη, κομψή και απαλή στην αφή - χωρίς να αισθάνεστε λιπαρή! Η ελαφριά και θρεπτική του υφή εμποδίζει την επανεμφάνιση της φαγούρας και βοηθάει στην αναγέννηση της γενειάδας σας με καθαρό και πειθαρχημένο τρόπο.
Εξασφαλίζει ότι οι τρίχες είναι μαλακές και διαχειρίσιμες, αποτρέπει επίσης την ευθραυστότητα που μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό. Απορροφάται γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά του προσώπου σας θα φαίνονται γυαλιστερά και όχι λιπαρά. Βρίσκουμε σε αυτό το λάδι τη μέγιστη ενυδάτωση και λαμπερή λάμψη. Χρησιμοποιώντας τα φυσικά έλαια διεγείρει τους θύλακες των τριχών και ενυδατώνει το δέρμα .
Ακόμη και τα τραχιά γένια απαιτούν κάποια επιπλέον αγάπη. Αναζωογονήστε το γένια σας και τις αισθήσεις σας με το άρωμα μανταρίνι και κέδρο. Το άρωμα του είναι ένα αναζωογονητικό, δασώδες μίγμα που όλοι οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν. Το ισχυρό εκχύλισμα κέδρου φωτίζεται με νότες εσπεριδοειδών που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Συνιστάται επίσης ιδιαίτερα για τους άνδρες που έχουν πολύ ξηρό δέρμα και ερυθρότητα. Το λάδι γενειάδας μπορεί να εφαρμοστεί ενώ η γενειάδα είναι υγρή ή ξηρή.


Αναλυτικότερα:

·       Shea Oil 49,30%: Πλούσιο σε βιταμίνη Α και Ε, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και την κάνει περισσότερο ισχυρή.
·       Βιολογικό Ηλιέλαιο 18%: Θρέφει, χαλαρώνει και μαλακώνει την ξηρή, ταλαιπωρημένη τρίχα.
·       Βιολογικό Σησαμέλαιο 18%: Ένα αντιοξειδωτικό και παράγοντας αντι-γήρανσης, το οποίο έχει ιδιότητες αναζωογόνησης. Μαλακώνει και ενυδατώνει τα γένια.
·       Βιολογικό λάδι Apricot Kernel 2%: Μαλακτικό και θρεπτικό, είναι ιδανικό για ξηρά, ταλαιπωρημένα γένια και πολύ ξηρό δέρμα. Τα προστατεύει από την αφυδάτωση με την ενίσχυση του υδρολιπιδικού στρώματος. Δίνει λάμψη και συμβάλλει κατά της γήρανσης του δέρματος.
·       Βιολογικό Ελαιόλαδο 5%: Προστατεύει το χρώμα της τρίχας. Θρέφει, προστατεύει και φέρνει λάμψη στα θαμπά γένια. Καταπραΰνει το δέρμα.
·       Βιολογικό λάδι Babassu: Προστατεύει την τρίχα και αποτρέπει την αφυδάτωση.
·       Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο: Μαλακτικό και θρεπτικό, αποτρέπει την αφυδάτωση. Ενισχύει, αναζωογονεί και προσφέρει λάμψη και δύναμη στα ξηρά γένια που είναι επιρρεπή σε θραύση.
·       Βιολογικό λάδι Jojoba: Αναζωογονεί και καθιστά πιο λαμπερά και μαλακότερα τα γένια. Μετριάζει την απώλεια τριχών.


Το πρόσωπό σας θα σας ευχαριστήσει γι’ αυτό. Μια υγιής γενειάδα ισούται με έναν ευτυχισμένο άνθρωπο.
Είναι σε πρακτική συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή τους προϊόντος!

Τρόπος χρήσης:

Βάλτε μερικές σταγόνες στο χέρι σας, ζεσταίνετε ανάμεσα στα χέρια σας και εφαρμόστε σε όλη τη γενειάδα. Εφαρμόστε καθημερινά για να επιτύχετε μια υπέροχη γενειάδα.



HairGum Barber Shop-Beard Brush





Τα γένια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και άντρες κάθε ηλικίας έχουν αρχίσει να πειραματίζονται με αυτό το στυλ. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες θεωρούν τους άνδρες με μούσια περισσότερο seχy.
Πέρα από το ότι υπάρχουν επιστημονικοί λόγοι που εξηγούν τη μανία των γυναικών για τους γενειοφόρους άντρες, έχουμε κι από μόνες μας μάτια και βλέπουμε και φυσικά ξέρουμε να αναγνωρίζουμε το καλαίσθητο.
Με το καλαίσθητο δεν αναφερόμαστε φυσικά στην ξαφνική μόδα που τους έχει πιάσει όλους να αφήνουν μούσια μέχρι τα γόνατά τους, απεριποίητα και τραχιά. Μιλάμε για τα περιποιημένα και προσεγμένα γένια που κάνουν έναν άντρα με ένα μέχρι πρότινος baby face, να μοιάζει μυστηριώδης κι ακαταμάχητος.
Είναι άποψη; Είναι μόδα; Υπάρχει κάποιο «μυστικό μήνυμα» κρυμμένο πίσω από το μούσι ενός άντρα;
Ορισμένοι ψυχολόγοι ερμηνεύουν πώς αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι τους άντρες που έχουν μούσι και γιατί οι άντρες ξεκίνησαν να μακραίνουν τα γένια τους.
Υποστηρίζουν πως οι γενειάδες αποτελούν σημάδι ανδρικής ανταγωνιστικής ικανότητας και αυτοπεποίθησης, μιας και κατά τ’ άλλα τα μούσια μπορεί να αποτελέσουν μειονέκτημα σε περίπτωση ενός καυγά μεταξύ ανδρών, καθώς ο αντίπαλος θα έχει από κάπου για να… πιαστεί. Σύμφωνα με τη θεωρία τους, ένας άντρας με μεγάλο μούσι δείχνει ότι νιώθει μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του και τις δυνάμεις του: πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει τους αντιπάλους του, παρά το «μειονέκτημά» του. Τα μούσια μπορούν να αλλάξουν όλη σας την όψη.
Όμως, ενώ οι τρίχες στο πρόσωπο αποτελούν προϊόν φυσικής διεργασίας του σώματος σου, τα γένια χρειάζονται λίγη βοήθεια για να έχουν υγιή όψη.
Το κούρεμα, το να τους δώσεις σχήμα, το αραίωμα, και όλη η περιποίηση τους είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ασχοληθείτε και πρέπει να κάνετε αλλαγές ανάλογα με το στυλ που θέλετε αλλά και με το είδος της τρίχας που έχετε στο πρόσωπο. Και υπάρχει ένας μόνο σωστός τρόπος να φτιάξετε τα γένια σας.
Ένεκεν λοιπόν της σημερινής μέρας που είναι αφιερωμένη στους γενειοφόρους και τους μουσάτους, το αξεσουάρ  HairGum Barber Shop-Beard Brush είναι αυτό που θα δώσει πειθαρχία στην γενειάδας και το μουστάκι σας.

Η HairGum Barber Shop-Beard Brush είναι βούρτσα για γένια και μουστάκι .Αυτή η βούρτσα κάνει εύκολο να πάρει στυλ η γενειάδα που θέλετε, εξομαλύνει τα μαλλιά του προσώπου σας και τονώνει το δέρμα από κάτω.
Κρατήστε την γενειάδα σας κομψή με τη HairGum Barber Shop-Beard Brush.

Αυτή η βούρτσα χρησιμοποιεί μόνο τα υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε αποτελέσματα. Αυτό περιλαμβάνει τις τρίχες 100% τρίχα χοίρου και βάση από ξύλο για να προσφέρει μια ανθεκτική αλλά αποτελεσματική δράση χτενίσματος.
Είναι μια ομαλή βούρτσα με μαύρες τρίχες για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε εξαιρετικά αποτελέσματα όταν πρόκειται για τη διαμόρφωση, το στυλ και την απλή περιποίηση της τρίχας του προσώπου. Αυτή η βούρτσα δεν περιέχει συνθετικές τρίχες που θα μπορούσαν να αποκολληθούν στην γενειάδα σας ή να ερεθίσουν το δέρμα από κάτω. Οι τρίχες στη βούρτσα είναι αρκετά σταθερές για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τα πιο σκληρά μπέρδεμα στις τρίχες του προσώπου σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δύσκολους και ανήσυχους κόμβους ή να έχεις μια γενειάδα που μοιάζει άθλια και ακατάστατη πλέον.

Επίσης καθαρίζει τα υπολείμματα όπως ψίχουλα, βρωμιά ή οτιδήποτε άλλο κολλάει στα μαλλιά του προσώπου σας .Οι τρίχες της κάνουν μασάζ στο δέρμα σας και απομακρύνουν ξηρότητα ή ερεθισμό.
φροντίζει την γενειάδα σας εάν είναι βρεγμένη ή στεγνή δεν έχει σημασία μαλακώνει και χαλαρώνει.
Κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο και με 100% φυσικές τρίχες μαλλιών από χοίρους- οι τρίχες των χοίρων είναι πολύ καλά ενισχυμένες ώστε να μην μπορούν να πέσουν εύκολα. Λειτουργεί με οποιοδήποτε είδος βάλσαμο γενειάδας ή κερί γενειάδας.
Θα τονώσει το δέρμα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και ενθαρρύνει τα φυσικά έλαια στα μαλλιά σας να εξαπλωθούν απαλά σε όλη την έκταση.

Μια αξιοσημείωτη βούρτσα! Η λαβή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας φυσικό ξύλο! Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό; Αυτό θα διαρκέσει, δεν θα παραμορφωθεί, τα πτερύγια θα μείνουν ακριβώς εκεί που θα έπρεπε, δεν θα ερεθίσουν το τριχωτό της κεφαλής σας με αιχμηρά δόντια, δεν θα καταστραφούν και είναι σχεδόν άθραυστο. Κάντε τη γενειάδα σας καθαρή και κομψή!
Ομαλή βούρτσα - ομαλά φροντίζει την γενειάδα σας εάν είναι βρεγμένη ή στεγνή δεν έχει σημασία μαλακώνει, χαλαρώνει, συνθηκών και μαστίζει άγρια ​​φαγούρα γενειάδα.

Η HairGum Barber Shop-Beard Brush λειτουργεί όπως θέλετε, ανεξάρτητα από το αν το στυλ σας είναι vintage, μοντέρνο, κλασικό ή οτιδήποτε άλλο, θα μπορείτε εύκολα να το επιτύχετε με αυτή τη βούρτσα styling. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατανείμει ομοιόμορφα την επιλογή κεριού στην γενειάδα σας ,για να πάρετε το ύφος που θέλετε, ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για να διατηρήσετε και να τακτοποιείτε τακτικά την εμφάνιση σας.
Ένα μέρος όπου η αρμονία και οι γενειάδες ευδοκιμούν σε αρμονία.

Αποθηκεύεται μέσα σε αρρενωπό μεταλλικό κουτί "Hairgum Barber Shop".



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία HairMaker.Gr έχει έμπνευσή τη ζωή. Πίστη τους ότι ο άνθρωπος απολαμβάνει αληθινή υγεία όταν βρίσκεται σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό του περιβάλλον. Προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα τους βασίζονται και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Θέλουνε να παρέχουνε φυσικά και ευεργετικά οφέλη στο δέρμα μας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία HairMaker.Gr για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.hairmaker.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου