Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Dans le Vent review


Dans le Vent


Γειά σας Glamorous,

Η ομορφιά αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που συντελούν στην ολοκλήρωση της προσωπικής μας εικόνας. Βασικό συστατικό της αποτελεί η υγεία του οργανισμού μας που αντικατοπτρίζεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια του σώματός μας, στη λάμψη του δέρματός μας, στη σπίθα των ματιών μας, στην απαλότητα των χεριών μας, στο βαθμό που είναι το σώμα μας σφριγηλό, στη ζωηράδα του χρώματος  στα μάγουλά μας αλλά και σε πολλά άλλα σημεία που προδίδουν την ομορφιά μας. Η φροντίδα για το δέρματος μας είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε την εκτίμηση προς τον εαυτό μας και αποτελεί μια διαδικασία που φανερώνει αγάπη για τη ζωή. Όταν η φροντίδα αυτή είναι διαρκής – και όχι μόνο σε περιόδους που το σώμα πρόκειται να εκτεθεί, προσφέρει σημαντικά οφέλη και για την υγεία μας και για την ομορφιά μας.
Για αυτό το φετινό καλοκαίρι βάζουμε στοίχημα με τον εαυτό μας να μην αφήσουμε χώρο στη βαλίτσα των διακοπών για αρνητικά συναισθήματα αλλά και να μην παραμελήσουμε το δέρμα μας τώρα που θα αρχίσουμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια.
Το καλοκαίρι πολλές φορές μας κουράζει και μας αφυδατώνει, κάτι που φαίνεται στο δέρμα μας. Υπάρχουν όμως πολύ απλές, καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν.
Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι.

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει η εταιρία Dans le Vent  που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Dans le Vent ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 με την εμπειρία που συσσωρεύτηκε μετά από μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία σε γνωστή εταιρεία του χώρου των καλλυντικών. Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουνε μια οικογενειακή επιχείρηση που θα προωθεί ιδέες και τάσεις ομορφιάς.

Αναζητούνε τις καλύτερες πρώτες ύλες στη φύση και στο εργαστήριο για το πρόσωπο και το σώμα. Δημιουργούνε προϊόντα βασισμένα στην πλούσια βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης. Αναπτύσσουνε υπηρεσίες ομορφιάς που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής. Τελικός τους στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων περιποίησης και φροντίδας υψηλών προδιαγραφών.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



DANS LE VENT-FACE LIQUID SOAP

(ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί. Γι’ αυτόν το λόγο ο καθαρισμός θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας.

Συχνά, ωστόσο, από άγνοια ή αμέλεια, ο καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ γίνονται με εντελώς λάθος τρόπο -ή και καθόλου- ή με ακατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας μας προϊόντα.
Ναι, αλλά κυκλοφορείτε στους δρόμους της πόλης, καπνίζετε -ή κινείστε σε χώρους όπου καπνίζουν οι άλλοι- και συγχρόνως η ίδια η επιδερμίδα εκκρίνει ιδρώτα και σμήγμα. Όλα αυτά συσσωρεύονται στην επιφάνειά της και την κάνουν να ασφυκτιά, έστω κι αν δεν έχετε βάλει ούτε μία πινελιά μακιγιάζ.
Ο καθαρισμός της είναι απαραίτητος, πρωί και βράδυ. Μπορείτε, απλώς, να επιλέξετε το DANS LE VENT-FACE LIQUID SOAP.
Χωριό ή πόλη, νησί ή βραχονησίδα, το σίγουρο είναι ότι ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου….όπου και να είμαστε!!!


Το DANS LE VENT-FACE LIQUID SOAP είναι απαλό, υγρό σαπούνι καθαρισμού, πλούσιο σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση, ενώ τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι επιλεγμένα για βέλτιστη ανοχή και υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης μακιγιάζ. Το υγρό σαπούνι έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας.
Καθαρίζει βαθιά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Αφαιρεί το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα. Λόγω των αντισηπτικών ιδιοτήτων του δημιουργεί δυσμενές περιβάλλον για τους μικροοργανισμούς στο πρόσωπο και στις ευαίσθητες περιοχές.

Πραγματική καθαριότητα και ενυδάτωση για το πρόσωπο. Βοηθάει την ενυδάτωση και τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα .
Χάρη στα συστατικά που περιέχει από εκχύλισμα χαμομηλιού, καλέντουλας και αλλαντοΐνης καταπραΰνει, ενυδατώνει και επουλώνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και ηρεμεί το δέρμα. Περιέχει ήπια μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.
Ο απαλός αφρός του τυλίγει το δέρμα και τις αισθήσεις, αφήνοντας την επιδερμίδα μας µε μία αίσθηση καθαριότητας, απαλότητας και μεταξένιας υφής!!!

Έχει αναζωογονητικό άρωμα και είναι σε στρογγυλό άσπρο μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.

Αναλυτικότερα:

  • Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.
  • Τονώνει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους.
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.
  • Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.


Τρόπος χρήσης:


Χρησιμοποιείστε, καθημερινά, το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα. Δημιουργείστε αφρό κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Απομακρύνετε το σαπούνι με άφθονο νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε την τονωτική σας λοσιόν.



DANS LE VENT-DAY CREAM OXYGEN
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)



Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.
Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το ταλαιπωρημένο μας δέρμα;
Δεν αρκεί ένα εξειδικευμένο μακιγιάζ για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες για λίγη ώρα. Χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα…. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας!
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες αλλά με κάποια τρικς όλα φαίνονται ιδανικά.
Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως με λίγη ενυδατική κρέμα την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσε να δώσει στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε!

Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας τις ζεστές θερμοκρασίες είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο.…..

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η DANS LE VENT……με την ενυδατική κρέμα ημέρας DAY CREAM OXYGEN.


Η DANS LE VENT-DAY CREAM OXYGEN είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Βοηθά την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει την καθημερινή  κούραση και το stress που την κάνουν να δείχνει σκληρή, θαμπή και ξηρή. 
Η DANS LE VENT-DAY CREAM OXYGEN ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα.
Για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ, δρα ως ενυδατικό και κάνει ιδιαίτερα καλό στο πρόσωπο αν την εφαρμόζουμε προτού βάλουμε το make –up  μας. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση! Είναι μιά ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.

Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση ! Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά την… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ,στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Μέσα στις δυνατότητες της DANS LE VENT-DAY CREAM OXYGEN συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Περιέχει βιταμίνη  Ε, αλλαντοΐνη, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για ένα εξίσου απολαυστικό καλοκαίρι….. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Η DANS LE VENT-DAY CREAM OXYGEN είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .
Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Μοναδική πηγή ενυδάτωσης για κανονικά και κυρίως λιπαρά δέρματα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.


DANS LE VENT-SUNCARE CREAM

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ)



Ο καιρός αρχίζει επιτέλους να δείχνει… παραλία. Οι τολμηρές έχουν ήδη βουτήξει, εμείς οι υπόλοιπες, θα είμαστε ευχαριστημένες με μια πρώτη απόπειρα και μια χορταστική δόση ηλιοθεραπείας. Χορταστική; Μάλλον πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα βασικά…
Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η σχέση μας με τον ήλιο μοιάζει με εκείνη που έχουμε με το κάπνισμα. Γνωρίζουμε τον κίνδυνο που διατρέχουμε, αλλά δεν παύουμε να το απολαμβάνουμε.
Επαναπροσδιορίστε τη σχέση σας με τον ήλιο με βάση την ευαισθησία της επιδερμίδας σας και τις συνθήκες έκθεσης, έχοντας υπόψη ότι κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο ήλιος είναι πηγή ζωής και θετικής ενέργειας για τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιος, ιδιαίτερα για την υγεία και το μέλλον της επιδερμίδας μας.
Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς επαρκή προστασία μπορεί να προκαλέσει πολλές ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιδερμίδα, όπως φωτογήρανση, ερυθρότητα, ηλιακά εγκαύματα.
Το ότι τα αντηλιακά είναι απαραίτητα στη διάρκεια των διακοπών ουδείς φαίνεται πλέον να αμφισβητεί. Ο ήλιος όμως ειδικά σε μια μεσογειακή χώρα όπως είναι η Ελλάδα παραμένει το ίδιο δυνατός και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου με πολλές, χωρίς καμία αμφιβολία, ευεργετικές αλλά και αρνητικές συνέπειες, ταυτόχρονα. Τώρα πια που και τη γνώση έχουμε και εξελιγμένα μέσα- βλέπε αντηλιακά- διαθέτουμε, η σωτηρία της επιδερμίδας είναι καθαρά προσωπική μας επιλογή.

Γνωρίζουμε καλά πως κάθε φορά που εκθέτουμε το δέρμα μας στον ήλιο οι ακτίνες UV πυροδοτούν τη διαδικασία σχηματισμού ελευθέρων ριζών- τα ασταθή μόρια οξυγόνου που προκειμένου να σταθεροποιηθούν, επιτίθενται στα γειτονικά κύτταρα, τα οξειδώνουν και σταδιακά τα οδηγούν σε πρόωρο θάνατο, προκαλούν δομικές αλλαγές στο DNA των κυττάρων, με αποτέλεσμα να καταλήγουν δυσλειτουργικά και να παράγουν κακής ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη, γεγονός που ευνοεί τον πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων.
Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε την αποδεδειγμένη «συμμετοχή» της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) στο σχηματισμό ελευθέρων ριζών μαζί με την αστική ρύπανση, μπορούμε να φανταστούμε το έντονο οξειδωτικό στρες που η επιδερμίδα υφίσταται καθημερινά. Η συστηματική αντηλιακή φροντίδα με την DANS LE VENT-SUNCARE CREAM είναι η μοναδική ασπίδα προστασίας. Όμως μία εφαρμογή κάθε πρωί δεν είναι ποτέ αρκετή για να καλύψετε τις ανάγκες της, ειδικά όταν η ηλιοφάνεια, τους μήνες που ακολουθούν προβλέπεται να καλύπτει τις 13-14, τουλάχιστον, ώρες της μέρας. Η επανάληψη της διαδικασίας ανά δύο ώρες, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, είναι το ένα σκέλος για την ενίσχυση της δράσης των εξειδικευμένων προϊόντων.

Η DANS LE VENT-SUNCARE CREAM είναι αντηλιακή κρέμα για όλα τα δέρματα , με ηλιακό φίλτρο που προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Προφυλάσσει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και τη δημιουργία πανάδων και ερεθισμών.
Παρέχει SPF15 φωτοπροστασία για καθημερινή χρήση και για όλη τη διάρκεια του έτους και ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως η μύτη και τα αυτιά.

Είναι μη λιπαρής υφής, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα δέρματα. Τα συστατικά αυτής της σύνθεσης έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν το δέρμα από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, UVA και UVB. Εξασφαλίζει επαρκή προστασία των ευαίσθητων περιοχών του σώματος. Απορροφάται αμέσως, δε γυαλίζει και χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα και απαλότητα στο δέρμα.
Αποτρέπει αλλαγές στο κολλαγόνο και την ελαστίνη που προκαλούνται από την UVA ακτινοβολία, η οποία θεωρείται η πλέον επιζήμια, υπεύθυνη για τον σχηματισμό ρυτίδων και την πρόωρη γήρανση. Η ειδική της σύνθεση καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλει τη δραστηριότητα επιβλαβών ενζύμων. Περιέχει,  εκτός από τα ειδικά προστατευτικά φίλτρα, βιταμίνη Ε και πανθενόλη.
Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία.
Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Έχει υπέροχο άρωμα και με ειδικό στόμιο που μας βοηθά να πάρουμε εύκολα τη σωστή ποσότητα του προϊόντος που πρέπει να εφαρμόσουμε.

Είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε τακτικά. Ανακινήστε πριν τη χρήση.


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Dans le Vent, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες! Στα προϊόντα τους νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Dans le Vent για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.danslevent.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου