Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Olivolio Cosmetics review


Olivolio Cosmetics


Γειά σας Glamorous,

Καλοκαίρι! Η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά. Αχ καλοκαίρι! Η εποχή που προκαλεί τόσο ενθουσιασμό (παραλίες και διακοπές) όσο και άγχος. Το καλοκαίρι, πάντα μαζί του φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, που όλοι επιθυμούμε να αποκτήσουμε!
Οι προκλήσεις για περισσότερη περιποίηση το καλοκαίρι είναι εκεί και περιμένουν στη γωνία αν δεν προετοιμαστείτε. Κι εκεί που λέτε επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο, ερχόμαστε και σας λέμε όχι μην το κάνετε. Ειδικά το καλοκαίρι η περιποίηση είναι πιο σημαντική. Είναι η περίοδος που το δέρμα μας κινδυνεύει. Είναι αλήθεια ότι ο ήλιος δρα ευεργετικά στον οργανισμό μας και στην ψυχολογία μας.
 Όμως στη χώρα μας, το καλοκαίρι, και ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, το δέρμα μας υπερτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία .Αν και υπάρχουν φυσικοί προστατευτικοί μηχανισμοί, καλό είναι να προλάβουμε τις πιθανές βλάβες και να διατηρήσουμε ένα όμορφο και υγιές δέρμα.
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς από την εταιρεία Olivolio Cosmetics, θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους….. Την ωραιότερη εποχή του χρόνου, η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της και η ανάγκη για υγεία και ομορφιά είναι πιο έντονη από ποτέ.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η σειρά Olivolio με εκχύλισμα παρθένου Ελληνικού ελαιόλαδου ως κύριο συστατικό της, είναι μια ιδανική σειρά εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης και φροντίδας δέρματος και μαλλιών.
Το ελαιόλαδο διδόταν φαρμακευτικά για εσωτερική ή εξωτερική χρήση τόσο για την υγεία όσο και την ομορφιά.

Σήμερα είναι διεθνώς παραδεκτό ότι οι αντιόξινες ουσίες όπως οι βιταμίνες Ε και Κ που βρίσκουμε στο ελαιόλαδο παρέχουν ένα μηχανισμό άμυνας που καθυστερεί την διαδικασία γήρανσης ενώ χαρίζει σε δέρμα, μαλλιά και νύχια υγεία και ομορφιά. Είναι γνωστή η χρήση του στην υγιεινή του σώματος αλλά και στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου πρωτοαναφέρθηκαν από τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της Ιατρικής.
Στον Ιπποκράτειο Κώδικα βρίσκονται περισσότερες από 60 φαρμακευτικές χρήσεις του ελαιόλαδου, με κυριότερη αυτή κατά των δερματικών παθήσεων.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




OLIVOLIO BATH CREAM



Καλοκαίρι, μας είναι αδύνατον να σταματήσουμε να  σκεφτόμαστε παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή.
Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η στιγμή που μπορείτε να "κακομάθετε" την επιδερμίδα σας χωρίς τύψεις. Ο ήλιος, η ζέστη και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα σας. Tο καλοκαίρι, το σώμα μας αποζητά φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας.
Το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Όμως, τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κατά την διάρκεια του  καλοκαιριού και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο. …..

Ένας απλός και φυσικός τρόπος για να αρωματίσουμε ελαφρά το δέρμα και παράλληλα να το ενυδατώσουμε είναι η OLIVOLIO BATH CREAM . Είναι η λύση που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα, κάνοντας σας να δείχνετε φρέσκιες και λαμπερές…. Φροντίστε να έχετε στην τσάντα σας την OLIVOLIO BATH CREAM  για να σας ενυδατώσει.

Η OLIVOLIO BATH CREAM είναι κρέμα ενυδάτωσης σώματος, είναι λευκού χρώματος, με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της κρέμας σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα!
Χάρη στη OLIVOLIO BATH CREAM η ημέρα ξεκινά με ένα χάδι. Πλούσια σε υφή, χαρίζει μια μοναδική εμπειρία φροντίδας μετά το μπάνιο, αφού αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική. Είναι μια σαγηνευτική κρέμα σώματος που διατηρεί την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος και το κάνει να φαίνεται απαλό και βελούδινο….

Είναι εμπλουτισμένη από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε. και είναι για τις ημέρες ή τις βραδιές που θέλετε να θρέψει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Κάνει το δέρμα ελαστικό, ενυδατωμένο και το κάνει να φαίνεται νεανικό!!
Είναι μια κρέμα που ενυδατώνει και αρωματίζει την επιδερμίδα με μεσογειακές νότες που αγκαλιάζουν το σώμα και το ντύνουν με ένα ανάλαφρο άρωμα!!

Είναι με ειδικό στόμιο και είναι πολύ πρακτική και για ταξίδια!!Είναι για όλους τους τύπους δέρματος!!
Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.
Χωρίς Parabens & Ορυκτέλαιο .
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
88% συστατικά φυσικής προέλευσης.


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε καθημερινά ,όσες φορές θέλουμε σε όλο το σώμα μας ή στα σημεία που έχουμε ξηροδερμία.



OLIVOLIO BODY LOTION



Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες. Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το σώμα που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει το σώμα μας…. Το καλοκαίρι όμως το δέρμα μας αντιμετωπίζει άλλες ανάγκες σε σχέση με τον χειμώνα. Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πάντοτε μια εποχή  που το δέρμα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Αυτό συμβαίνει τόσο από την εκούσια έκθεση μας στον ήλιο, για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα, αλλά επίσης και άθελα μας, τμήματα του σώματος μας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα στην ξηρή ατμόσφαιρα.
Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα». Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του το καλοκαίρι πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. 

Για να τα ζήσουμε όλα , να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με την OLIVOLIO BODY LOTION.

Η OLIVOLIO BODY LOTION είναι ο θρεπτικό-ανανεωτικό  γαλάκτωμα σώματος, με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη και λευκού χρώματος. Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, Ένας ειδικός συνδυασμός με Βιολογικό Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε. Είναι ιδανικό για γρήγορη ενυδάτωση. Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα. Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε τη OLIVOLIO BODY LOTION έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώσετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και το μοναδικό άρωμα της μας χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο! 

Με υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα, που θυμίζει φρεσκάδα και καθαριότητα και είναι πολύ ευχάριστο.. Η καθημερινή χρήση διατηρεί το δέρμα θρεπτικό και ενυδατωμένο.

Έρχεται σε μια αριστοκρατική συσκευασία!

Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.
Χωρίς Parabens & Ορυκτέλαιο .
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
91% συστατικά φυσικής προέλευσης.



Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο απλώνουμε στο σώμα μας το γαλάκτωμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Κατάλληλο και για σημεία του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.



OLIVOLIO BODY BUTTER




Καθώς το καλοκαίρι έχει εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες , με καλύτερη διάθεση και ψυχική πληρότητα.
Εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.
Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο σώμα γίνεται στόχος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καυτού ήλιου και του ζεστού καιρού.

Η ιδέα είναι να έχουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα βασισμένα στην ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα!
Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.
Αν το σώμα σας εμφανίζει θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη, καθώς πλησιάζουν οι αναμενόμενες διακοπές, η εικόνα αυτή θα μπορούσε να βελτιωθεί με την εφαρμογή ενός ενυδατικού βουτύρου σώματος.
Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να του χαρίσουμε την περιποίηση που για να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας.
Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το OLIVOLIO BODY BUTTER είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το OLIVOLIO BODY BUTTER έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης…

Περιέχει ένα ειδικό συνδυασμό με Βιολογικό Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.
Το ενυδατικό βούτυρο σώματος OLIVOLIO BODY BUTTER με το συναρπαστικό άρωμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.
Χωρίς Parabens & Ορυκτέλαιο .
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
88% συστατικά φυσικής προέλευσης.


Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.


OLIVOLIO HAND CREAM



Ξοδεύουμε άφθονο χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουμε τη νεανική σφριγηλότητα και φωτεινότητα της επιδερμίδας του προσώπου και ξεχνάμε πως ….λίγο πιο κάτω, τα χέρια, είναι οι πιο αποκαλυπτικοί μάρτυρες του χρόνου που περνά. Για ένα περίεργο λόγο η φράση γήρανση της επιδερμίδας συνδέεται συνήθως με το πρόσωπο και πολύ σπάνια με το σώμα. Κι όμως στα χέρια, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, ο χρόνος αποτυπώνεται χωρίς οίκτο πολύ νωρίτερα από το πρόσωπο. Οι γυναίκες φαίνεται να ανακαλύπτουν ότι τα χέρια είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας του χρόνου που έχει περάσει , όπως και αναζητούν τρόπους για τη σωστή προστασία.
Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο και το καλοκαίρι να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του, τα χέρια μας είναι εκείνο το σημείο του σώματος, το οποίο αισθάνεται πιο σκληρή την ξηρασία.
Πολλοί λένε ότι την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας μπορείτε να την καταλάβετε από τα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες διαθέτουν ξηρά, σκασμένα ή ταλαιπωρημένα χέρια με αποτέλεσμα αυτό να μαρτυρά την πραγματική τους ηλικία ή ακόμα και να τις κάνει να φαίνονται αρκετά μεγαλύτερες. Το πολύ κρύο, ο ξηρός αέρας, οι διάφορες βαριές εργασίες, ορισμένα μικροατυχήματα, κ.τ.λ. είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν πολλά προβλήματα στην επιδερμίδα των χεριών.
Η ενυδάτωση και η προστασία τους είναι πολύ σημαντικές και έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αρκεί να γίνει σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα.

Μην το βλέπετε σαν έξτρα πολυτέλεια και προμηθευτείτε την OLIVOLIO HAND CREAM.

Η OLIVOLIO HAND CREAM είναι ενυδατική, μη-λιπαρή, κρέμα χεριών και ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο. Ενισχυμένη φόρμουλα που προστατεύει, ενυδατώνει & θρέφει τα χέρια, χαρίζοντάς τους ελαστικότητα & απαλότητα, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια. Είναι αποτελεσματική κρέμα για καθημερινή χρήση στα χέρια που θρέφει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική δομή της. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Είναι λευκού χρώματος με πιο παχιά υφή και έχει ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών προσφέρει στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα των χεριών μας. 

Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας – Χαρίζει απαλότητα, καταπράυνση και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό. Τα χέρια μας γίνονται πολύ απαλά…….. Τα χέρια μας γίνονται πολύ απαλά…….

Με ένα λεπτό χαρακτηριστικό άρωμα που μας διαπερνά.

Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.
Χωρίς Parabens & Ορυκτέλαιο .
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
87% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά ,όσες φορές την χρειαζόμαστε !!!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η Olivolio Cosmetics έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…


Ευχαριστώ την εταιρία Olivolio Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.phenomenon.com.gr/eshop/olivolio.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου