Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Καλλυντικά Μελίς review


Καλλυντικά Μελίς


Γειά σας Glamorous,

Δεν γεννηθήκαμε όλες οι γυναίκες με το τέλειο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Ως σημαντικότερο πρόβλημα οι γυναίκες θεωρούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος στην περιφέρεια των μηρών.
Μπορεί εύκολα να αποκαλύπτουμε το σώμα μας από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω πολλές γυναίκες, ακόμα και στην παραλία, φορούν παρεό πάνω από το μαγιό για να μην αποκαλυφθούν τυχόν ατέλειες. Το χαλαρό δέρμα στο σώμα, που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς.
«Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού».

Αν και η κυτταρίτιδα δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Η κυτταρίτιδα βασανίζει 8 στις 10 γυναίκες, που ευχαρίστως θα έδιναν ό,τι τους ζητούσαν προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτήν. Αν, μάλιστα, δεν έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε κάποια «ειδική» δίαιτα, εξαιτίας της οποίας θα είστε διαρκώς πεινασμένες, μάλλον πρέπει να λάβετε άλλα μέτρα.

Στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους!
Ωστόσο, το σημείο – κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της, δηλαδή το σημείο που εστιάζουμε για να την εξαλείψουμε, χωρίς επεμβατικές μεθόδους, είναι η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία, με τα προϊόντα της εταιρίας Καλλυντικά Μελίς.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο πρωτοπόρος κλάδος των φυσικών καλλυντικών, με την εμπορική ονομασία «Melis», είναι ένα δυναμικό κομμάτι των επιχειρήσεων τους και έχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό. Τα καλλυντικά «Μελίς» παρασκευάζονται στη βάση παραδοσιακών γνώσεων και παμπάλαιων συνταγών προγόνων που έχουμε στην κατοχή τους και με πρώτες ύλες που τους δίνει το πρότυπο μελισσοκομείο τους στο οποίο παράγουνε εξαιρετικά μελισσοκομικά προϊόντα - Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Κερί και Πρόπολη.
 Είναι προϊόντα με τη μέθοδο της «ολιστικής αφάρμακης μελισσοκομίας», που θεμελιώσανε και εφαρμόζουνε για να πετύχουνε την παραγωγή πρώτων υλών υψηλών προδιαγραφών και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ (EXTRA VIRGIN / FREE-DRUG) - γεγονός που κάνει τα καλλυντικά τους ξεχωριστά και τα κατατάσσει πρώτα στην κατηγορία τους.

Χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων ομορφιάς που παρασκευάζουν, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.
Στόχος τους είναι να μεγαλώσουνε την γκάμα των καλλυντικών τους και να προσφέρουνε στην αγορά και νέα φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, όπως αντηλιακές κρέμες, κρέμες για παιδιά κ.λ.π., χρησιμοποιώντας τις πεντακάθαρες πρώτες ύλες του μελισσοκομείου τους, σε συνδυασμό πάντα με αρίστης ποιότητας ή και βιολογικής προέλευσης, έλαια.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MELIS-BODY CREAM-FREE CELLULITE PLUS

(ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ F/K)





Είναι το πιο κοινό πρόβλημα των απανταχού γυναικών στον πλανήτη γη. Απασχολεί τόσο τις νέες όσο και τις πιο ώριμες, τις αδύνατες αλλά και τις παχουλές. Ο λόγος στην κυτταρίτιδα, τον νούμερο ένα εχθρό της γυναικείας σιλουέτας που όταν εμφανίζεται, ...εγκαθίσταται για τα καλά, αλλοιώνοντας την όψη και τη λεία υφή της επιδερμίδας του σώματος. Οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει-προς το παρόν. Ωστόσο, αν την εντοπίσουμε έγκαιρα και επέμβουμε δραστικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να διαπιστώσουμε σημαντική λείανση της επιδερμίδας. Το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι, πρώτα από όλα η γνώση για το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και, στη συνέχεια, η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε καθημερινή βάση.
Συνήθως αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Κι όμως ο μοναδικός τρόπος για να δούμε έστω και μια απαλή λείανση της περιοχής, είναι η συστηματική φροντίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό και εμείς παραβιάζουμε τον άγραφο νόμο της beauty θεματολογίας, που την κατατάσσει την κυτταρίτιδα στα άρθρα εποχικού ενδιαφέροντος και θα ασχοληθούμε μ ‘αυτήν τώρα .

Είτε το αποφασίσετε τώρα λίγο πριν τις διακοπές είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι αν θέλετε πολύ να βελτιώσετε ατέλειες στο σώμα σας θα τα καταφέρετε. Βάλτε το στο πρόγραμμα ακόμη και τώρα, γιατί προλαβαίνετε να εμφανιστείτε με άλλο σώμα, σφιχτό δέρμα και χωρίς ψωμάκια και κοιλιά στην παραλία.
Όσες θέλετε να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα μια πρόταση για καλλίγραμμους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά, αδύνατα μπράτσα είναι με την δύναμη της BODY CREAM-FREE CELLULITE.

Η BODY CREAM-FREE CELLULITE δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, για ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Είναι κρέμα σώματος με μέλι και πολύ υψηλής ποιότητας βασιλικό πολτό.
Περιέχει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που δρουν απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ένας από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού και επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.
Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας.. Η ενεργή δράση αυτής της κρέμας, τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος, απαλύνει το φαινόμενο της κυτταρίτιδας και επαναφέρει την ελαστικότητα και την λεία όψη στην επιδερμίδα σας. Ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθάει το δέρμα σας να δείχνει σφριγηλό, φρέσκο και υγιές. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για εσάς που θέλετε άμεσα και ορατά αποτελέσματα, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές της επαναστατικής αυτής κρέμας σώματος.

Η υπερισχυμένη σύνθεση της κρέμας βοηθά στη διάσπαση των λιπών.. Συγκεκριμένα σφίγγει και λειαίνει το δέρμα των ισχύων και των περιοχών που εμφανίζεται το πρόβλημα. Με δροσερή και ελαφριά υφή διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά στη κυτταρίτιδα, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία στον ενδοκυτταρικό χώρο των προσβεβλημένων περιοχών. Λειαίνει τη ‘’φλούδα πορτοκαλιού’’ και τις ραγάδες, χαρίζει σφικτή εμφάνιση και βελτιώνει οπτικά την σιλουέτα. Το σώμα σμιλεύεται και έχει τέλεια αποτελέσματα που θα μείνουν..
Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στα συστατικά του, προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από λίγες ημέρες , μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει.

Η κρέμα έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι πολύ πρακτική και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, επιτυγχάνεται η επαναφορά της σωστής λειτουργίας της μικροκυκλοφορίας του αίματος και η βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Συνιστάται η χρήση της το πρωί και το βράδυ, μετά το μπάνιο.



MELIS-BODY CREAM-FREE STRETCH MARKS SKIN PLUS

(ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ F/P ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ & ΟΥΛΕΣ)





Η αντίστροφη μέτρηση για να βγείτε με το μαγιό στην παραλία έχει αρχίσει. Όμως, το είδωλό σας στον καθρέφτη σάς κουνά το δάχτυλο μάλλον επιτιμητικά. Γίνονται «θαύματα» την τελευταία στιγμή; Κι όμως, γίνονται. Ας θυμηθούμε  λοιπόν για ποιους  λόγους υπάρχει στη ζωή μας και βέβαια, πώς μπορούμε να κάνουμε λιγότερο αισθητή την παρουσία της.
Το έχουμε ξαναπεί: η κυτταρίτιδα δεν είναι πάθηση, με τη στενή ιατρική έννοια, αλλά μια κατάσταση του δέρματος ή καλύτερα, μια διαταραχή της αρχιτεκτονικής του. Το κακό είναι ότι προτιμά σχεδόν αποκλειστικά τις γυναίκες και όταν εμφανιστεί μας φέρνει σε… απόγνωση.
 Η κυτταρίτιδα ,ραγάδες και ουλές είναι το αποτέλεσμα της εναπόθεσης νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μία εικόνα που μοιάζει µε φλοιό πορτοκαλιού.
Αν και δεν είναι μια παθολογική κατάσταση, παραμένει ένα ζήτημα αισθητικής ανησυχίας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Βασανίζει 8 στις 10 γυναίκες, που ευχαρίστως θα έδιναν ό,τι τους ζητούσαν προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτήν. Αν, μάλιστα, δεν έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε κάποια «ειδική» δίαιτα, εξαιτίας της οποίας θα είστε διαρκώς πεινασμένες, μάλλον πρέπει να λάβετε άλλα μέτρα.
Στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους!
Ωστόσο, το σημείο – κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της, δηλαδή το σημείο που εστιάζουμε για να την εξαλείψουμε, χωρίς επεμβατικές μεθόδους, είναι η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία, με το προϊόν BODY CREAM-FREE STRETCH MARKS SKIN PLUS.

Η BODY CREAM-FREE STRETCH MARKS SKIN PLUS έχει χαρακτηριστεί σαν την κρέμα που απεχθάνεται τις ραγάδες, γιατί τις καταπολεμά όπου τις βρίσκει, τις εξολοθρεύει λειαίνοντας το δέρμα και δεν αφήνει να αναπτυχθούν καινούργιες. Η ταχτική χρήση της, προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της, αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της. Συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και τις ουλές στο δέρμα, μαλακώνει την επιδερμίδα, και την κάνει ελαστική και φρέσκια. Η ξεχωριστεί αυτή κρέμα, σας χαρίζει λεία, μεταξένια και φωτεινή επιδερμίδα
Αποτρέπει από πλαδαρότητα και ενισχύει τη δομή του δέρματος, βελτιώνοντας το σχήμα και την εμφάνιση του γυναικείου σώματος. Ενώ  επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, η συμπυκνωμένη σύνθεση της περιέχει μοναδικά δραστικά συστατικά που επαναφέρουν την απαλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα, ενώ λειαίνει την επιδερμίδα ορατά. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και ευχάριστο στην αφή. Έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, χαρίζοντας ενέργεια μέσω των θρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην τόνωση των φυσικών λειτουργιών ανανέωσης της επιδερμίδας .Συσφίγγει και εξομαλύνει την επικάλυψη του δέρματος και τις περιοχές με συγκέντρωση λίπους . Όλα αυτά βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και είναι γνωστά για τη σύσφιξη που προσφέρουν.. Θα αποκτήσετε λεία ,ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!

Η κρέμα έχει υπέροχο άρωμα και κατάλληλη και για ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, επιτυγχάνεται η επαναφορά της σωστής λειτουργίας της μικροκυκλοφορίας του αίματος και η βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων.




MELIS-BODY CREAM-EASY

(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)






Ο ήλιος , η παραλία, το αλάτι , η θάλασσα … Το καλοκαίρι αγαπάμε να απολαμβάνουμε τη φύση και όλα τα οφέλη του υπέροχου Μεσογειακού μας κλίματος . Η επιδερμίδα μας όμως υποφέρει περισσότερο σε σχέση με τις άλλες εποχές και χρειαζόμαστε επιπλέον δόσεις ενυδάτωσης για να διατηρήσουμε τη φυσική της ομορφιά , σωστά ;
Η υγεία που αφορά την επιδερμίδα του σώματός μας είναι το ίδιο σημαντική με αυτή του προσώπου και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μας διάθεση και την εσωτερική αρμονία.  Ένα περιποιημένο, καλογυμνασμένο, όμορφο σώμα που θα έχετε φροντίσει εσείς για την εικόνα του, θα σας ανταμείψει.
Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς να έχουμε διάφανο δέρμα, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και τολμούμε να πούμε, να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δείχνει το δέρμα μας.
Όταν μιλάμε για τη φροντίδα του δέρματος, το όνειρό μας είναι η λεία επιδερμίδα.

Τα καλά νέα;

Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα – το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθούμε ότι στοχεύουμε στην κατάλληλη φροντίδα. Δώστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται (μέσα κι έξω), καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να είναι ικανοποιημένο και, πάνω απ' όλα, χρησιμοποιήστε προϊόντα που το θρέφουν και το περιποιούνται. Έτσι, θα είστε σε καλό δρόμο για να αποκτήσετε υπέροχα απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Πώς γίνεται αυτό?

Η απόλυτη λύση για λεία επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Για υπέροχα ενυδατωμένη επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα ενυδατικό προϊόν βαθιάς θρέψης, όπως η MELIS-BODY CREAM.

Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την απαλή μεταξένια αίσθηση της αγαπημένη μας κρέμα σώματος, που κάνει το δέρμα μας να αισθάνεται ότι το αγαπάμε..

Η MELIS-BODY CREAM ενυδατώνει σε βάθος και δίνει μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σας, δρα καταπραϋντικά, αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά, προσφέροντας βαθιά θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα. Μια κρέμα σώματος για καθημερινή χρήση που μπορεί να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πλούσια θρέψει στην επιδερμίδα σας. Η σύνθεσή της ενδυναμώνει την επιδερμίδα σας και την βοηθά να παραμένει απαλή και ελαστική, ενώ συγχρόνως την προστατεύει όλη μέρα από τον ήλιο, τον αέρα και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έντονα μαλακτική και επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα συμβάλει στην αποτελεσματική ανάπλαση της επιδερμίδας. Η ταχτική χρήση αυτής της ιδιαίτερης κρέμας θα προσθέσει φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα σας, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Τα συστατικά της δρουν άμεσα στην επιδερμίδα. Tο βιολογικό μέλι, με το πολύπλοκο σύμπλεγμα δραστικών στοιχείων που περιέχει, παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιποίηση, την ανανέωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει, προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του.
Ολο αυτό το μίγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά , βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση της ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και είναι ιδανική για γρήγορη ενυδάτωση. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση της και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.

Δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε ενυδατωμένο, απαλό δέρμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη.
Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα πρωινής της που διαρκεί έως και 24 ώρες.
Είναι σε πολυτελή , στρογγυλή συσκευασία και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσεως:

Για απαλή επιδερμίδα κάθε μέρα, απλώνουμε την κρέμα σώματος με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Απλώνουμε πάλι εάν αισθανθείτε πως το δέρμα σας έχει ανάγκη από πρόσθετη ενυδάτωση μέσα στην ημέρα.


MELIS-SERUM PLUS
(ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MELIS)



Η βιομηχανία καλλυντικών μας βομβαρδίζει διαρκώς με νέες κατηγορίες προϊόντων, προσθέτοντας κάθε φορά, ένα ακόμα βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ελάχιστα από αυτά μας είναι απολύτως απαραίτητα .Όχι όμως τους ορούς.
Αξίζει να επενδύσουμε σε έναν ορό; κι αν ναι, τι παραπάνω θα προσφέρει στην επιδερμίδα μας; ποιος ορός ταιριάζει σε κάθε ηλικία και πώς θα τον χρησιμοποιήσουμε;
Θεωρούνται και είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο χρηματιστήριο της σύγχρονης κοσμητολογίας . Αρκούν λίγες, μόνο, σταγόνες για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας. Ενώ χάρη στην τεχνολογική πρόοδο η μεγάλη ποικιλία συνθέσεων και υφών που προσφέρονται πλέον εξασφαλίζει στοχευμένη δράση σε βάθος.
Οι οροί είναι ένα μεγάλο και άκρως ενδιαφέρον κεφάλαιο στην καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης. Κι ενώ στο ξεκίνημά τους ήταν υπόθεση της ώριμης ηλικίας, τώρα έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης. Το βασικό ζητούμενο είναι η ανάγκη της επιδερμίδας , την οποία καλούνται να καλύψουν.
Στη σύνθεση των ορών περιέχονται τα πιο μικροσκοπικά μόρια από τα πλέον δραστικά συστατικά , τα οποία έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς για κάθε φόρμουλα. Το ζητούμενο είναι η στοχευμένη δράση σε μεγαλύτερο βάθος που εξασφαλίζει η συμπυκνωμένη τους σύνθεση. Σε αντίθεση με τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης , που, εξαιτίας ακριβώς της πλούσιας υφής τους, παραμένουν στην επιφανειακή, κυρίως, στιβάδα δημιουργώντας το απαραίτητο λεπτό φιλμ το οποίο αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και όχι μόνον. Με την πιθανότητα βέβαια κάποια από τα συστατικά της κρέμας ημέρας ή νύχτας λόγω μοριακού βάρους να μην καταφέρνουν να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες.

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για συνθέσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό , που βασίζουν τη δράση τους στα πιο προηγμένα ενεργά συστατικά της κοσμητολογίας .
Ο ορός που μας κέρδισε δίκαια είναι ο MELIS-SERUM.

Ο MELIS-SERUM είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Είναι ένας ορός με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών….το μυστικό της επιτυχίας των ορού αυτού που έχει πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της .Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Τα συστατικά που περιέχει αποτελούν και την πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας απέναντι στην απώλεια υγρασίας. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει.. Εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση, την πρωταρχική ανάγκη κάθε επιδερμίδας. Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….


Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας, προσφέροντας ματ εφέ και αφήνει ένα πουδρέ, ματ τελείωμα.
Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψό ,στρογγυλό μπουκάλι με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Τρόπος χρήσης:

Ο ορός θα πρέπει να εντάσσεται τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, μετά από τον καθαρισμό, την τόνωση και την απολέπιση αλλά πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας, γιατί ο φραγμός που σχηματίζουν τα προϊόντα αυτά στην επιφάνεια της επιδερμίδας , εμποδίζουν τη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ορού. Η υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα του ορού μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος-όσο ένα μπιζέλι- το οποίο απλώνουμε με πιέσεις των δακτύλων έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα.
Tip: Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, περιμένετε -5-10 λεπτά πριν απλώσετε τον ορό. Σε αντίθεση με τη νωπή, η στεγνή επιδερμίδα επιβραδύνει την απορρόφηση των συστατικών του και μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού της από αυτά.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως τα Καλλυντικά Μελίς μας δίνουν  ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών!

Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα.....




Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Καλλυντικά Μελίς για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.promelis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου