Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Venera Cosmetics review


Venera Cosmetics



Γειά σας Glamorous,

Το χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη. Έχετε αναλογιστεί πόσο σημαντική είναι η όσφρηση στη ζωή μας; Αρκεί να θυμηθείτε πόσες φορές στη ζωή σας έχετε συνδέσει ένα πρόσωπο ή ακόμα και ένα μέρος ή μία φάση της ζωής σας με τη με μία συγκεκριμένη μυρωδιά και θα διαπιστώσετε την αξία του αρώματος. Μία γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και τη διάθεσή της μέσα από το άρωμα που θα επιλέξει. Με μία μυρωδιά είναι ικανή να πει τη δική της ιστορία και η επιλογή της είναι στο χέρι της. 

Τα αρώματα, θέλοντας και μη, τα συνδέουμε με αγαπημένα (ή και μισητά) μας πρόσωπα, πρώην, νυν και επίδοξους εραστές ή και τον εαυτό μας, σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Όποιον και να ρωτήσετε, σίγουρα θα έχει μια ιστορία να σας πει για κάποια κολόνια που δεν αντέχει να μυρίζει, επειδή του θυμίζει κάτι δυσάρεστο. Και είμαι βέβαιη πως και εσάς μια μέρα θα σας έτυχε κάποιος άγνωστος ξαφνικά να νιώσει απρόσμενα οικεία μαζί σας μόνο και μόνο εξαιτίας του αρώματος που φορούσατε.
Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας. 

Παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο των αισθήσεων της εταιρίας Venera Cosmetics.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Venera αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία εμπορίας και διανομής αυθεντικών αρωμάτων, αναγνωρισμένου σήματος, από το 1992. Όλα τα αρώματά τους είναι αυθεντικά προϊόντα με εγγύηση για την ποιότητά τους. Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων από διεθνείς οίκους και εταιρείες. Στόχος τους είναι να προσφέρουνε την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ελκυστικές τιμές στην Ευρώπη. Η αποστολή τους είναι να μας προσφέρουνε οτιδήποτε καινούριο και σύγχρονο, μέσα από τον υπέροχο κόσμο των αρωμάτων.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



BURBERRY WEEKEND FOR WOMEN



Λένε πως για να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί ένα γυναικείο look, αρκούν μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ. Ένα ωραίο κολιέ ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια για παράδειγμα. Αν θέλετε, όμως, τη γνώμη μου, για εμένα το πιο απαραίτητο και αισθησιακό αξεσουάρ για μια γυναίκα, αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της, είναι χωρίς αμφιβολία το άρωμά της.  Μια γυναίκα οφείλει να εκπέμπει κομψότητα και θελκτικότητα και πιστέψτε με, ένα ωραίο σύνολο ή μια εκκεντρική τσάντα δεν είναι αρκετά.
Αν σκεφτείτε πόσες φορές έχετε συνδέσει καταστάσεις και κυρίως ανθρώπους από το παρελθόν σας, με ένα συγκεκριμένο άρωμα, τότε θα καταλάβετε τη σημασία του. Και κυρίως όταν πρόκειται για εμάς τις γυναίκες. Γιατί μια πραγματικά σικάτη γυναίκα οφείλει πάντα να μυρίζει ωραία. Πολλές φορές, το άρωμα της και μόνο, είναι αρκετό για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το βλέμμα κάποιου. Ακόμα και ενός περαστικού, κάποιου που απλά θα περάσει τυχαία από δίπλα της. Είναι αυτό, που αρχικά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα του ξυπνήσει τις πιο ωραίες αισθήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα σέξι φόρεμα συνοδευόμενο από ένα ωραίο ζευγάρι γόβες δεν αρκούν. Μπορεί ένας άνδρας που θα αντικρίσει μια όμορφη και κομψή γυναίκα να εντυπωσιαστεί με αυτό που βλέπει αρχικά, αλλά μετά την όραση μπαίνει στο παιχνίδι άλλη μια αίσθηση… η όσφρηση.

Είναι πολύ πιθανό να μη θυμάται τι φορούσατε όταν σας είδε για πρώτη φορά, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη μυρωδιά σας. Είναι, ίσως, το μόνο που θα έχει να θυμάται ακόμη και μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Το άρωμα μιας γυναίκας μπορεί να μείνει χαραγμένο για τα καλά στη μνήμη ενός άνδρα και όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορεί να το ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα αρώματα. Πέρα, όμως, από το πόσο ωραίο είναι να βλέπετε ότι το άρωμά σας μπορεί να γίνει αιτία για να μαγνητίσετε ανδρικά και γυναικεία βλέμματα, είναι πιο σημαντικό για εσάς την ίδια. Δεν είναι ότι απλά μένει αξέχαστο σε κάποιους, αλλά ότι είναι ικανό να αλλάξει τη δική σας διάθεση πρώτα απ’ όλα. 
Μια υπέροχη επιλογή αρώματος είναι το BURBERRY WEEKEND FOR WOMEN.

Το BURBERRY WEEKEND FOR WOMEN είναι για γυναίκες είναι ένα φρέσκο άρωμα. Αυθόρμητο, ανοιχτό, χαλαρωτικό άρωμα, αφιερωμένο στο Σαββατοκύριακο, δημιουργώντας μια αίσθηση ελάφρυνσης και γαλήνης. Ιδιαίτερα θηλυκό, το άρωμα BURBERRY WEEKEND εξελίσσεται σε ένα τολμηρό Eau de Parfum ενώ η εκλεπτυσμένη, πολυεπίπεδη σύνθεσή του αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης γυναίκας.

Έχει στόχο να αναστατώσει τις αισθήσεις και να αγγίξει την ψυχή. Παράλληλα αφήνει μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κομψότητας και συναισθηματικής αρμονίας. ‘Ένα μπουκέτο λουλούδια και δροσερά φρούτα ενώνονται με συναρπαστική μαεστρία σε μια σύνθεση που στοχεύει στη γυναικεία ψυχή. Ο δροσερός χυμός του φρουτένιου μανταρινιού αγκαλιάζει το φασκόμηλο και το  ρεζεντά. Στην καρδιά της εσάνς μια έκρηξη θηλυκότητας επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της βιολέτας, ίριδας, νεκταρίνι, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, κόκκινο κυκλάμινο και μπλε υάκινθο. Η βιολέτα είναι γνωστή για τη θετική επιρροή της στη διάθεση και δημιουργεί αισθήματα ευφορίας που αποτελούν το θερμοκήπιο της ερωτικής έλξης. Για να ολοκληρωθεί με μία τολμηρή συμφωνία από σανταλόξυλο, μόσχος και κέδρος που του χαρίζουν αισθησιακή διάσταση. Είναι ένα σέξι άρωμα που θυμίζει τη φυσική μυρωδιά του σώματος και γίνεται μέρος της γυναίκας που το φορά. Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή και αισθησιακή ευωδιά. Μια πρόσκληση για να παραδοθεί κάποιος στην απόλαυση  και να πάρει τον έλεγχο ανυπότακτων δυνάμεων. Ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα και αποπλάνηση.

Όλες οι αισθήσεις σφραγίστηκαν σε ένα κλασικό, επιβλητικό διάφανο μπουκάλι που εκπροσωπεί την αισθητική της εταιρίας BURBERRY.

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Το άρωμα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997.


Τρόπος χρήσης:

Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το άρωμα, είναι μια προσωπική επιλογή αυτού που το φοράει που σχετίζεται όχι μόνο με τις επιθυμητές μυρωδιές του αλλά και με τη σωματική του χημεία στο πως αντιδράει σε αυτό. Παρόλα αυτά, αν ψάχνετε για ένα δώρο που είναι και προσωπικό αλλά και πολυτελές, τα αρώματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Venera Cosmetics ,είναι η ιδανική επιλογή! Γιατί όπως και να το κάνουμε, ανήκουμε στο ωραίο φύλο. Οφείλουμε να είμαστε πάντα σικάτες και να μυρίζουμε όμορφα. Οποιαδήποτε ώρα της μέρας, οτιδήποτε και αν φοράμε. Είτε βγούμε έξω με τζιν και σταράκια, είτε με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα και over the knee boots, το άρωμα πρέπει να είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μας. Γιατί μια γυναίκα χωρίς άρωμα, είναι μια γυναίκα χωρίς μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Venera Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://venera.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου