Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

CosmetiCom review


CosmetiCom


Γειά σας Glamorous,

To καλοκαίρι είναι η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά.
Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί «βαρύ» για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο πρόσωπο.
Ωστόσο οι περιπετειώδεις διακοπές ενός safari, η κοσμοπολίτικη ανάσα ενός νησιού, η ησυχία του βουνού ακόμα και ένα μεγάλο ταξίδι σε μία από τις ελκυστικότερες πρωτεύουσες του κόσμου, απαιτούν σωστή προετοιμασία για μία γυναίκα που θέλει να είναι παντού και πάντα όμορφη και εξοπλισμένη με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, που θα ενισχύουν και θα εμπλουτίζουν την εμφάνισή της.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα καλοκαιρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρούμαστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς θα καταφέρουμε να δείχνουμε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.
Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, τα προϊόντα της εταιρίας CosmetiCom καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο όλο το καλοκαίρι.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK
(ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ,ΑΓΓΟΥΡΙ  & ΑΒΟΚΑΝΤΟ)




Πολλαπλά οφέλη με μία κίνηση..

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα ,όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο .
Ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα που είναι πιθανό να εκδηλωθούν μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο είναι η αφυδάτωση. Εάν δεν επαναφέρουμε την υγρασία στην επιδερμίδα μας, μπορεί να εμφανιστούν γραμμές και λεπτές ρυτίδες.
Αρκούν μικρές, απλές κινήσεις στην καθημερινή περιποίηση για να διατηρήσετε την καλή εικόνα και υφή της επιδερμίδας σε πείσμα του χρόνου που περνά.
Η λιπαρή, μεικτή ή με τάση για ακμή επιδερμίδα έχει περίσσεια σμήγματος, όχι νερού. Άρα μπορεί κάλλιστα να αφυδατωθεί. Για να μη φτάσουμε ως εκεί απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις φροντίδας και εξειδικευμένα προϊόντα που θα την ενυδατώσουν χωρίς να της πέσουν …βαριά.

Από τις αυτοσχέδιες «σπιτικές συνταγές» με φρούτα και λαχανικά, μέχρι τις απολαυστικές κούρες ανανέωσης στα μεγάλα ινστιτούτα αισθητικής και τα πολυτελή spa, οι μάσκες προσώπου δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν ένα συμπληρωματικό, συχνά βαρετό, αλλά αναμφίβολα ευεργετικό για την επιδερμίδα, βήμα στη ρουτίνα της ομορφιάς. Από όλα τα καλλυντικά προϊόντα, οι μάσκες περιποίησης έχουν τη μεγαλύτερη δόση ευεργετικών συστατικών στις συνθέσεις τους, για να δώσουν άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπο. Και αν κάποτε ήταν δύσχρηστες και απαιτούσαν χρόνο για να δράσουν, χάρη στις εξελίξεις στην κοσμητολογία και στις νέες τεχνολογίες, τώρα είναι πιο εύχρηστες και πιο εξειδικευμένες. Οι νέες μάσκες δρουν σε λίγα λεπτά και, ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει μία για κάθε περίπτωση. Μάσκες που καθαρίζουν, που ενυδατώνουν, που καταπραΰνουν από ερεθισμούς, που δρουν κατά της κούρασης και του στρες, που έχουν αντιρυτιδική δράση, που χαρίζουν λάμψη και φωτεινότητα. Επιπλέον, σήμερα η χρήση τους επιτρέπεται σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα.
Ανακαλύψτε την DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα .

Η DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK είναι ένα υπέροχο δώρο για το πρόσωπό σας. Μια πολυτελής μάσκα ενυδάτωσης που ξαναδίνει στο δέρμα όλη του νεότητα ,την βελούδινη υφή & λάμψη. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη & φωτεινότητα σε όλες τις θαμπές  επιδερμίδες  ενώ βελτιώνει την σφριγηλότητά της και δεν αφήνει λιπαρότητα. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση. Αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση, χαρίζοντας την ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη. Ενυδατώνει, ενώ θα συσφίξει και θα επαναφέρει τις ρωγμές του δέρματος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψει, αναδόμηση, χαρίζοντας της ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη.
Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει, προστατεύει την επιδερμίδα και αναζωογονεί τα κουρασμένα δέρματα και τους χαρίζει τη χαμένη τους λάμψη. Μετά από μία μόλις εφαρμογή, το δέρμα είναι λαμπερό, βελούδινο και σφριγηλό. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη, φωτεινότητα στις θαμπές επιδερμίδες, ενώ τα γερασμένα και κουρασμένα δέρματα ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους νεότητα.

Ο άργιλος & βούτυρο καριτέ θρέφει και συσφίγγει την επιδερμίδα, εξισορροπώντας την ενυδάτωσή της. Το δροσερό αγγούρι εκτοξεύει στα ύψη την υγρασία και λόγω των τονωτικών ,αντιοξειδωτικών και ενυδατικών στοιχείων του.
Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της DONNA VALENTE-FACIAL CLAY MASK προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει διαρκή λάμψη.

Έχει υπέροχο άρωμα αβοκάντο και είναι σε κομψή στρογγυλή συσκευασία και είναι κατάλληλη για τα ταξίδια μας!
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος .Ιδανική για επιδερμίδες ξηρές και ταλαιπωρημένες από την καθημερινότητα.


Τρόπος χρήσης:

Την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ για 5-10 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.



DONNA VALENTE- SUGAR EXFOLIATOR “Banana Miracle”

(ΠΗΛΙΓΚ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε)





Το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και την παραλία με ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.
Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο σώμα μας; Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και διαρκώς αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό!
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας! Η απολέπιση σε όλο το σώμα μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία κάτω από το λαιμό σας, όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση.
Έτσι ανανεώστε και αφήστε να «αναπνεύσει» πάλι το δέρμα μας με το DONNA VALENTE- SUGAR EXFOLIATOR “Banana Miracle”, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το καλοκαίρι.

Το DONNA VALENTE- SUGAR EXFOLIATOR “Banana Miracle”, είναι ένα εκλεπτυσμένο πήλινγκ σώματος για τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο σώμα και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Με ήπιο κόκκο από κουκούτσι ελιάς για να μην ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα. Οι κόκκοι που περιέχει έχουν απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας.. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά.

Περιέχει ζάχαρη που αποτελεί μια φυσική πηγή άλφα-υδροξέων που δρουν ανανεωτικά και τονωτικά στην επιδερμίδα προσδίδοντας μεταξένια απαλότητα. Η Βιταμίνη Ε, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντηγηραντική δράση , χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..
Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό και ουδέτερο άρωμά του.

Έχει υπέροχο άρωμα μπανάνας και είναι σε πρακτική, μεγάλη συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.
Η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. Δεν χρειάζεται παρά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και θα αποζημιωθείτε με μια βελούδινη επιδερμίδα!

Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία.
  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.



Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε το bοdy scrub στο σώμα μας και κάνουμε απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με άφθονο χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το bοdy scrub 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.


DONNA VALENTE-FIRMING CONTOUR BODY CREAM

(ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ )



''Εδώ που τα λέμε'', η κυτταρίτιδα μας απασχολεί όλες...

Κάθε χρόνο στο ξεκίνημα του καλοκαιριού η κυτταρίτιδα αναδεικνύεται στο μείζον θέμα της καθημερινής περιποίησης. Συνήθως αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για την κυτταρίτιδα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Κι όμως ο μοναδικός τρόπος για να δούμε έστω και μια απαλή λείανση της περιοχής, είναι η συστηματική φροντίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Όποιο όνομα κι αν της δώσουμε- κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού του πορτοκαλιού- ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ο υπ. αριθμόν ένα εχθρός της έξωθεν καλής μαρτυρίας της γυναικείας σιλουέτας που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται τόσο στις νέες όσο και στις πιο ώριμες, σε όσες έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και στις λεπτές.. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η κυτταρίτιδα ξεκινά, πριν ακόμα γίνει ορατή στην επιφάνεια της επιδερμίδας, με τη διατάραξη της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή, η οποία συχνά συνοδεύεται από κατακράτηση υγρών. Για να γίνει αυτό, συνήθως συντρέχουν πολλοί λόγοι… Οριστική λύση στο πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει-προς το παρόν. Ωστόσο, αν την εντοπίσουμε έγκαιρα και επέμβουμε δραστικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να διαπιστώσουμε σημαντική λείανση της επιδερμίδας.
Όσο κι αν πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όταν η κυτταρίτιδα εμφανίζεται είναι ήδη αργά. Να την εξαφανίσουμε είναι τελείως αδύνατον. Αυτό όμως που μπορούμε είναι να απαλύνουμε αισθητά τα ενοχλητικά ίχνη της στην επιδερμίδα του σώματος με συνδυαστικές κινήσεις που περιλαμβάνουν σωματική άσκηση, διατροφή αλλά και καλλυντική περιποίηση.
Το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι, πρώτα από όλα η γνώση για το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα και, στη συνέχεια, η συνέπεια και η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, σε καθημερινή βάση.

Τη φετινή χρονιά συγκρατήστε μόνο τους βασικούς λόγους που οδηγούν στη δημιουργία της και αντιμετωπίστε ολιστικά το πρόβλημα με την κρέμα DONNA VALENTE-FIRMING CONTOUR BODY CREAM όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Ίσως εκεί βρίσκεται η λύση…..

Η DONNA VALENTE-FIRMING CONTOUR BODY CREAM είναι  αντικυτταριτιδική κρέμα σώματος με αδυνατιστική και συσφικτική δράση για μείωση της κυτταρίτιδας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στη καινοτόμα σύσταση της αντικυτταριτιδικής κρέμας με πλούσια ενεργά συστατικά,, απαλλαγείτε γρήγορα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού και ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές εμφανίσεις με υγιή και σφικτή επιδερμίδα. Καταπολεμά το τοπικό λίπος και διεγείρει τον οργανισμό, ώστε να απομακρύνει την κατακράτηση υγρών και να συσφίγγει το δέρμα. Η σύσταση της είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά, τα οποία συνεργατικά οδηγούν σε γρήγορο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Περιέχει εκχυλίσματα από τζίντζερ, πράσινο καφέ, πράσινα φύκια,centella asiatica, κισσό, καφεΐνη και μέντα , τα οποία σε απευθείας επαφή με τα λιποκύτταρα επιταχύνουν τη λιποδιάλυση και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και δρουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά.
Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, θεραπεύει εντατικά, μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.


Αναλυτικότερα:
  • Εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων.
  • Δράση κατά της συσσώρευσης των λιπών και αποβολή των λιπιδίων.
  • Επανορθωτική δράση και διόρθωση των πρόσφατων ραγάδων  .
  • Αποτοξίνωση, αποσυμφόρηση


Δεν κολλάει, επιτρέπει να ντυθείς αμέσως. Είναι μια κρέμα με βελούδινη και απαλή υφή.

Προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες , αναδιαμορφώστε τη γραμμή σας . Ισοπεδώστε την κυτταρίτιδα με αυτή την «καυτή» σειρά κατά της κυτταρίτιδας.
Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στον κισσό προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων.

Έχει υπέροχο ,απαλό άρωμα και είναι σε πολυτελή συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:


Σε καθαρή επιδερμίδα, απλώστε επαρκή ποσότητα του προϊόντος, καλύπτοντας την προβληματική περιοχή. Χρησιμοποιήστε τις παλάμες για να απλώσετε το προϊόν κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για 2-3 λεπτά . Επαναλάβετε πρωί ή και βράδυ μετά το μπάνιο σας.



DONNA VALENTE- SOOTHING AFTER SUN ALOE GEL

(ΤΖΕΛ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ)


 ΗΛΙΟΣ: Απολαύστε τον με ασφάλεια..

Αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές σας, είμαστε σίγουροι ότι μετράτε τις ημέρες ανάποδα για την πολυπόθητη άδεια. Να κλείσετε το κομπιούτερ στο γραφείο, να αφήσετε τη βαριά ατζέντα στο σπίτι, να ξεχάσετε υποχρεώσεις και προγράμματα και ελαφριές από άγχη και ωράρια να χαλαρώσετε και να (ξανά)θυμηθείτε τις μικρές απολαύσεις, τότε που όλα είναι πιο απλά.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που τώρα στις διακοπές οφείλετε να ξεχάσετε και άλλα που πρέπει να θυμάστε.
Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο. Τι συμβαίνει όμως όταν, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουμε, η επιδερμίδα μας μοιάζει να μην αντέχει τις ακτίνες του ;
Οι στατιστικές δείχνουν ότι η σχέση μας με τον ήλιο δεν είναι πάντα αρμονική. Περίπου 1 στις 3 γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει δυσανεξία με συμπτώματα όπως εξανθήματα, έντονο κνησμό και ερυθρότητα.
Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικά προϊόντα μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Αν υποθέσουμε ότι το αντιηλιακό είναι το μέτρο προφύλαξης από τον ήλιο, το after sun είναι το αντίδοτο σε τυχόν φθορές που μπορεί να προκαλέσει. Πρόκειται για προϊόντα με μελετημένη σύνθεση που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και -το σημαντικότερο- μειώνουν τους ερεθισμούς που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. Η σύνθεσή τους είναι μακράν πιο ευεργετική από τις κανονικές κρέμες σώματος και η χρήση τους επιβάλλεται κατευθείαν μετά την έκθεση στον ήλιο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φλεγμονές. Τα δραστικά συστατικά τους ενισχύουν την προστασία των κυττάρων και ενυδατώνουν σε βάθος.
Ανεξάρτητα αν φεύγετε  για τις πολύ αναμενόμενες διακοπές σας ή αν αναγκαστικά θα μείνετε να… φυλάτε την καυτή, άδεια πόλη, υιοθετήστε την DONNA VALENTE- SOOTHING AFTER SUN ALOE GEL  για να διατηρήσετε την ομορφιά και κυρίως το κέφι σας.

Το DONNA VALENTE- SOOTHING AFTER SUN ALOE GEL είναι μια απαλή ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα-τζελ, ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.
Την χρησιμοποιούμε φανατικά στις καλοκαιρινές διακοπές μας για να ανακουφίζει καθημερινά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας από την ολοήμερη ηλιοθεραπεία. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολά στην επιδερμίδα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.
Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη σε υψηλή περιεκτικότητα 97% σε φυσική οργανική αλόη (Με πλούσια επουλωτική, καταπραϋντική, δροσιστική, ενυδατική, αναζωογονητική αλλά και αντιγηραντική όπως, επίσης, αντιβακτηριδιακή δράση δεν είναι τυχαίο που η αλόη διεκδικεί τα σκήπτρα ως το φυτό πανάκεια για δέρμα ),εμπλουτισμένο με πανθενόλη και εκχύλισμα από curcuma longa.
Χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα και την αίσθηση καψίματος.
Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.
Αγνοώντας τα κλισέ που θέλουν μια after sun να χρησιμοποιείται σαν… after sun, εμείς αρχίσαμε να τη χρησιμοποιούμε σαν κανονική ενυδατική. Η δροσερή, απαλή υφή της μας πάει πολύ, ιδιαίτερα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.

Γιατί να επιλέξετε το after sun :

  • Έχει δροσερή υφή, ώστε να ανακουφίζει την αίσθηση καύσου που δημιουργεί ο ήλιος.
  • Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα, και δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.
  • Μπορεί να καταπραΰνει από ερεθισμούς και ελαφριές κοκκινίλες, εμπεριέχοντας στη σύνθεσή τους συστατικά όπως η αλόη βέρα.
  • Αποκαθιστά και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι και έχει πράσινο χρώμα και έχει ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Η χρήση τού after sun προϊόντος συνιστάται μέχρι να τελειώσει όλο το μπουκάλι, ακόμα κι όταν η περίοδος της ηλιοθεραπείας έχει τελειώσει.


Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε after sun από την πρώτη στιγμή που θα εκτεθείτε στον ήλιο και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξεβγάλετε πρώτα από την επιδερμίδα σας το αλάτι, τον ιδρώτα ή το χλώριο και ύστερα απλώστε τα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Προσοχή! Τα προϊόντα after sun δεν θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος. Τα συμπτώματα (κοκκινίλα, οίδημα, έντονος πόνος, ακόμη και εμφάνιση φυσαλίδων) εμφανίζονται συνήθως 2-4 ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του. Ωστόσο, ένα κρύο ντους, κρύες κομπρέσες και η εφαρμογή ειδικών κρεμών από το φαρμακείο μπορούν να σας ανακουφίσουν προσωρινά.


DONNA VALENTE-INTENSIVE REPAIR FOOT CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΠΟΔΙΩΝ)



Ομορφιά επί ποδός…

Σας στηρίζουν, σας πηγαίνουν όμορφες βόλτες, αγγίζουν τη θάλασσα για εσάς! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να περιποιηθείτε και εσείς τα πόδια σας, να τα ξεκουράσετε και να τα αναζωογονήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την ενυδάτωσή τους, ώστε να τα διατηρήσετε υγιή και όμορφα.
Μπορεί να μην τους δίνουμε τη δέουσα σημασία, όμως τα πόδια μας δέχονται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από όλα τα σημεία του σώματός μας και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Τα πόδια είναι από τα πιο καταπονημένα σημεία του σώματός μας. Η επιδερμίδα που καλύπτει το πέλμα των ποδιών δεν διαθέτει σμηγματογόνους αδένες. Η ενυδάτωσή της εξασφαλίζεται από τους ιδρωτοποιούς αδένες. Όταν με το πέρασμα του χρόνου, η δραστηριότητά τους αρχίζει να μειώνεται η επιδερμίδα εμφανίζει με μεγαλύτερη συχνότητα σημάδια ξηρότητας, ιδίως στις φτέρνες, που πολύ εύκολα «σκάνε» και σχηματίζουν ρωγμές. Δεν είναι όμως η μόνη αιτία. Το αντιαισθητικό και συχνά επώδυνο αυτό πρόβλημα, είναι στην ουσία ένας τραυματισμός του δέρματος στην περιοχή που δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από το έντονο περπάτημα, την ορθοστασία, το βάρος και βέβαια τα ακατάλληλα παπούτσια. Για να προστατευτεί από τη μηχανική καταπόνηση και την τριβή, το δέρμα πολλαπλασιάζει τον αριθμό των κερατινοποιημένων κυττάρων του και η επιφανειακή στιβάδα γίνεται πιο σκληρή και όταν δεν ενυδατώνεται αρκετά, σπάει. Σύμφωνα με τους ποδολόγους, το φαινόμενο αυτό είναι συνήθως αποτέλεσμα του συνδυασμού αφυδατωμένης επιδερμίδας και σκληρών, ψηλοτάκουνων ή εντελώς flat παπουτσιών, που ασκούν επιπλέον πίεση στο πόδι. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται μόνο στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και το χειμώνα όταν δεν φροντίζουμε για τη συστηματική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η σχολαστική, όμως, και τακτική φροντίδα μπορεί να τα προστατέψει από πολλά προβλήματα και φυσικά να βελτιώσει την εικόνα τους.
Για πόδια, λοιπόν, ανάλαφρα και όμορφα, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής και μια ισορροπημένη διατροφή και να αφεθούμε στην ευεργετική δράση που προσφέρουν το μασάζ με την κρέμα ποδιών DONNA VALENTE-INTENSIVE REPAIR FOOT CREAM.

Η DONNA VALENTE-INTENSIVE REPAIR FOOT CREAM είναι εντατική κρέμα περιποιήσεις ποδιών και είναι η τέλεια λύση για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος στα πόδια .
Αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα που μαλακώνει ενώ ταυτόχρονα δροσίζει και ανακουφίζει!!
Περιέχει εκχύλισμα μέντας, ουρία(το συστατικό αυτό έχει την ιδιότητα να δεσμεύει την υγρασία στη στιβάδα της επιδερμίδας που δημιουργούνται οι κάλοι και οι σκληρύνσεις και να περιορίζει τη συσσώρευση ξηρών, νεκρών κυττάρων), πανθενόλη και έλαια ελιάς & αμυγδάλου. Μαλακώνει, ανακουφίζει, ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα πόδια, χαρίζοντάς τους μία ευχάριστη αίσθηση ξεκούρασης και ευεξίας. Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Έχει ανάλαφρη υφή και είναι ιδανική για αφυδατωμένο δέρμα  στα πόδια και για την αναζωογόνηση τους.

Διατηρεί την υγιή εμφάνιση του δέρματός σας και βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και την προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενυδάτωση. Το ιδιαίτερο μείγμα πλούσιων συστατικών της, την  καθιστά την κρέμα θρέψης και μια μεγάλη πηγή απαραίτητης υγρασίας για το δέρμα σας. Έχει τη δύναμη να διεισδύει στις επιφανειακές τις στιβάδες της επιδερμίδας και να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σε βάθος.

Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ σε πέλματα, αστραγάλους, γάμπες .



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στα προϊόντα της εταιρίας CosmetiCom νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !! Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CosmetiCom για την χορηγία των προϊόντων..
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmeticom.gr/blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου