Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

HYDROVIT-BIOTRIN review


HYDROVIT-BIOTRIN


Διακοπές είναι μια ανάσα μακρυά…


Γειά σας Glamorous,

Και χωρίς να το αντιληφθούμε, το καλοκαίρι είναι εδώ. Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά και ως συνήθως, όλοι τρέχουμε την τελευταία στιγμή, για να μαζέψουμε και να διορθώσουμε αυτά που έπρεπε να είχαμε ήδη προλάβει να κάνουμε το χειμώνα. Αυτό το καλοκαίρι χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ να χαλαρώσουμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Αφήνουμε, λοιπόν, τις έγνοιες στην πόλη και ασχολούμαστε με το σώμα μας, τη διατροφή μας, τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Έχετε ετοιμάσει τη βαλίτσα σας και είστε έτοιμες να αναχωρήσετε. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες, ψάθα είναι όλα μέσα .Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα πρόκειται να περάσετε αρκετές ώρες στη θάλασσα και την παραλία χαλαρώνοντας. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας! Μαθαίνοντας ένα νέο σπορ -εκτός από το κολύμπι-, γυμνάζετε το σώμα σας, ενώ ταυτόχρονα περνάτε το χρόνο σας πιο δημιουργικά και ευχάριστα χωρίς να βαριέστε.
Το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι απαραίτητο το σεσουάρ για τα μαλλιά ή το έντονο μακιγιάζ, όταν είστε μαυρισμένες από τον ήλιο, όμως  πήρατε το αντηλιακό, θυμηθήκατε και την κρέμα για μετά τον ήλιο, μήπως όμως ξεχάσατε κάποια άλλα καλλυντικά εξίσου σημαντικά για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος ?
Δεν μπορείτε όμως να παραμελήσετε μερικές απαραίτητες φροντίδες για την επιδερμίδα σας.

Μερικές είναι απαραίτητες για να μπορούμε να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια και σύμμαχος μας και αυτό το καλοκαίρι είναι η εταιρία HYDROVIT..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία TARGET PHARMA ιδρύθηκε το 1997 από τον κύριο Θ. Γ. Τσαλίκης. Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης. Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προστέθηκαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών.

Τα φαρμακευτικά προϊόντα HYDROVIT της Target Pharma διαθέτουν προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου & σώματος!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HYDROVIT 3D SUPERLIFTER HYALURONIC ACID



Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο….

Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.
Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να ενισχύσουμε τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε τη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας με τις HYDROVIT 3D SUPERLIFTER HYALURONIC ACID.

Οι HYDROVIT 3D SUPERLIFTER HYALURONIC ACID είναι ορός σε μονοδόσεις, με ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης τις ώριμης επιδερμίδας.

Απλώνονται εύκολα και απορροφονται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και επιβραδύνει την εμφάνιση νέων. Η σύνθεσή της βοηθά στην μείωση των λεπτών γραμμών, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων, ενυδατώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.
Χάρη στη συνεργατική δράση των αυστηρά επιλεγμένων συστατικών (Zanthoxylum Bungeanum, Spilanthes Acmella, Lavendula Stoechas), σε συνδυασμό με τη τεχνολογία του Υαλουρονικού Οξέος σε μικροσφερίδια, προσφέρει άμεσα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη.
Αντιμετωπίζει τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος, προσφέροντας άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα, όσον αφορά το βάθος των ρυτίδων, την ελαστικότητα, την ομαλότητα, την υφή και την πυκνότητα/σφριγηλότητα του δέρματος.

Οι μονοδόσεις τροφοδοτούν αποτελεσματικά το δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα. Γνωστές για τις αναζωογονητικές και  αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες ..
Προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη. Βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητα της, μέσα από ένα μηχανισμό δράσης που επιτρέπει τι διείσδυση τον συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους.
Προσφέρουν έντονη ενυδάτωση , αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση. Χαρίζουν ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.


Αναλυτικότερα:

  •  Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (άμεσο αποτέλεσμα),12% μείωση του βάθους των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, σε 6 ώρες.
  • Μείωση των συσπάσεων των μυών, 16% μείωση της τραχύτητας του δέρματος σε 30 λεπτά
  • Ομαλότερο και απαλότερο δέρμα (μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα) ,36% μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων, από την πρώτη μέρα εφαρμογής.
  • 20% μείωση του βάθους των ρυτίδων από την πρώτη μέρα εφαρμογής.
  • 18% μείωση του όγκου των ρυτίδων, από την πρώτη μέρα εφαρμογής.
  • Αναδόμηση του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας και της πυκνότητας (μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα),11% αύξηση της ελαστικότητας σε 4 εβδομάδες.
  • Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (άμεσο αποτέλεσμα).
  • Ομαλότερο και απαλότερο δέρμα (μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα).
  • Αναδόμηση του δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας (μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα).

Το άρωμα τους είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο….. Έχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Το Hyaluronic Acid 3D Superlifter διατίθεται σε συσκευασία μονοδόσεων, χωρίς συντηρητικά, ώστε:
  • Να προστατεύουν τα δραστικά συστατικά από εξωτερικούς παράγοντες.
  • Να περιορίζουν από πιθανές μολύνσεις σε σύγκριση με άλλης μορφής συσκευασίες.

·       Είναι πρακτικές στην μεταφορά, στην εφαρμογή και οικονομικές στην χρήση.

Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ.

Συσκευασία : Φακελάκι 7 μονοδόσεων και Βάζο 60 μονοδόσεων.


Τρόπος χρήσης:


Χρησιμοποιείστε μία ή δύο μονοδόσεις την ημέρα πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απλώστε στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα στη περιοχή των ρυτίδων. Το άνοιγμα της μονοδόσης γίνεται με περιστροφή του επάνω μέρους με στεγνά χέρια.


BIOTRIN- SHAMPOO

(ΣΑΜΠΟΥΑΝ- KΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ)



Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη της εξωτερικής εμφάνισης, ένα σημείο που δύναται να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το παρουσιαστικό και την εικόνα μας, καθώς και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Τα υγιή μαλλιά κατά την κοινή άποψη είναι χάρη, είναι γοητεία, είναι ο, τι αντιπροσωπεύει μια γυναίκα.
Τα μαλλιά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού μας και καθημερινά κάνουμε τα πάντα για να φαίνονται υγιή και λαμπερά σαν μόλις να έχουμε βγει από το κομμωτήριο. Επομένως, καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους.
Κυρίως σε περιόδους τριχόπτωσης, ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι από τις βασικότερες κατηγορίες όπου η τόνωση μαλλιών χρήζει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας…!
Τι είναι η τόνωση μαλλιών;
Όπως πολύ εύκολα όλες αντιλαμβάνεστε, είναι όλα εκείνα τα κόλπα, τα μυστικά, οι λεπτομέρειες, οι καθημερινές συνήθειες, οι συμβουλές, τα «πρέπει» και τα «μη» που η καθεμία από εσάς οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί επακριβώς προκειμένου η τόνωση μαλλιών να επέλθει, δηλαδή τα μαλλιά της να γίνουν και πάλι απαλά, φρέσκα, λαμπερά, ενυδατωμένα, περιποιημένα καταλλήλως, χωρίς να μπλέκονται συνεχώς, να φαίνονται κακομεταχειρισμένα ούτε να είναι όλο ψαλίδα και σπασμένες άκρες στα τελειώματα. Η φροντίδα μαλλιών, λοιπόν, είναι το πυρηνικό ζήτημα γύρω από το οποίο θα κινηθούμε.
Για την περίοδο τριχόπτωσης και για λάμψη που διαρκεί, σας προτείνουμε το BIOTRIN- SHAMPOO.

Το BIOTRIN- SHAMPOO είναι σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης και αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Είναι ιδανικό σε περιόδους τριχόπτωσης, καθώς και ενδιάμεσα κατά τη χρήση σκληρών (αντιπυτιριδικών κ.α.) για την επιδερμίδα σαμπουάν.
Τα ενεργά συστατικά που περιέχει εμπλουτίζουν τη φορμουλά τους, προλαμβάνουν ή αναστέλλουν την τριχόπτωση προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία, διεγείροντας τον βολβό της τρίχας και διευκολύνοντας την θρέψη και την αιμάτωσή του. Έτσι επιμηκύνουν τη ζωή της τρίχας και κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο πυκνά.

Το Biotrin Shampoo είναι ένα σαμπουάν καθημερινής χρήσης που περιέχει Yeast extract, έναν αναζωογονητικό και δερματοτροφικό παράγοντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, που επιτείνουν τη δράση του προϊόντος. Η Πανθενόλη, ουσία με αντιφλεγμονώδη αντιαλλεργική, ενυδατική και επουλωτική δράση, προσλαμβάνει και βελτιώνει τα συμπτώματα ερεθισμού του δέρματος. Η Ουρία προσδίδει αντισηπτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, ενώ στα Ένζυμα οφείλονται οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες (δέσμευση ελευθέρων ριζών). Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά.
Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Το Biotrin Shampoo είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..

Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.



Αναλυτικότερα:


  • Το Biotrin Shampoo είναι ένα τριχοτονωτικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης.
  • Αποτελεσματική φροντίδα για την κληρονομική τριχόπτωση και αραίωση των μαλλιών. Για δυνατά μαλλιά.
  • Καθημερινή περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής.
  • Ενδυνάμωση της τριχοφυΐας, ιδιαίτερα σε περιόδους τριχόπτωσης.
  • Ενδιάμεση χρήση σε περιόδους θεραπείας, με ειδικά θεραπευτικά σαμπουάν.
  • Χαρίζει όγκο & λάμψη.
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα.



Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε στρογγυλή συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.


Τρόπος χρήσης:


Βρέχετε καλά τα μαλλιά σας και χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα από το Biotrin Shampoo κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλένετε καλά και επαναλαμβάνετε την αρχική διαδικασία, επιμένοντας στο τελευταίο ξέβγαλμα, ώστε να μην παραμείνουν ίχνη αφρού και ρύπων στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σας. Το αποτέλεσμα της χρήσης του Biotrin Shampoo είναι εμφανές μετά από 3-4 συνεχόμενες χρήσεις. Χαρίζει όγκο και λάμψη - Δεν αφήνει κατάλοιπα - Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών - Για ενήλικες και παιδιά - Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25οC.



HYDROVIT BABY SUN EMULSION SPF 30

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)




Το καλοκαίρι έφθασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η σκέψη μας βρίσκεται στις διακοπές και ιδιαίτερα στη θάλασσα. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου υπερβολή να πούμε πως όχι μόνο ονειρευόμαστε την παραλία, αλλά ήδη οι περισσότεροι -και πιο θαρραλέοι- έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές!
 Οι γονείς ξεχνιούνται ξαπλωμένοι στην αμμουδιά, πόσο μάλλον τα παιδιά, που τους αρέσει να βουτούν και να χαίρονται με τις ώρες τη θάλασσα. Μπορούν να κολυμπήσουν, να κάνουν βουτιές και να “στήσουν” παιχνίδι στην ακροθαλασσιά είτε με τους φίλους, είτε με τα μικρότερα και μεγαλύτερα αδέρφια τους! Η παραλία είναι ένας τόπος γεμάτος νέες εμπειρίες για το παιδί και συνήθως το σημείο όπου αυτό συναντά άλλα παιδιά και παίζει μαζί τους. Η θάλασσα κάνει καλό στα παιδιά. Το ακούμε εδώ και χρόνια από τις μαμάδες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια στα προσωπάκια των παιδιών μας που αστράφτουν από ευτυχία με το που θα βρέξουν τα πατουσάκια τους στην άκρη της παραλίας. Το διαπιστώνουμε λίγες εβδομάδες αργότερα από τα ροζ μαγουλάκια που δίνουν τη θέση τους στο χλωμό χρώμα της επιδερμίδας.
Tα καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα είναι η χαρά των παιδιών, ταυτόχρονα όμως γεννούν και ανησυχία καθώς οι διακοπές με τα παιδιά θα πρέπει να προβληματίζουν τους γονείς και να... «κλέβουν» κάτι από την ανεμελιά, αφού τόσο ο ήλιος όσο και η θάλασσα εγκυμονούν κινδύνους για τους μικρούς παραθεριστές.
Ο ήλιος είναι απαραίτητος, καθώς βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά. Όμως, χρειάζεται και πολλή προσοχή, γιατί κρύβει κινδύνους.
Η χρήση του αντηλιακού HYDROVIT BABY SUN EMULSION SPF 30 αποτελεί μία από τις βασικότερες οδηγίες για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το HYDROVIT BABY SUN EMULSION SPF 30  είναι αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα SPF30 , υψηλής προστασίας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. . Προστατεύει αποτελεσματικά από την ήλιο και παράλληλα περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα.
Ειδικά προσαρμοσμένες συνθέσεις για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και παιδιών. Διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ σε συνδυασμό με το Χαμομήλι και α-Βισαβολόλη, που προσδίδουν αντιφλογιστική, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Jojoba Oil, ουσία με ενυδατικές, μαλακτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Βιταμίνη Ε, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση .Sodium Carboxymethyl Beta Glucan, ουσία που αποτελεί ασπίδα κατά των βλαπτικών ιδιοτήτων του ήλιου, ιδιαίτερα στην παιδική ηλικία. Προσφέρει κυτταροπροστασία, μειώνει την φωτονοσοκαταστολή και χάρη στην ενυδατική και αναπλαστική της δράση, προλαμβάνει το ερύθημα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό.

Πολλαπλή ανθεκτικότητα (νερό, άμμος, ιδρώτας). Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού. Ανθεκτικό στο νερό. Ευρεία προστασία UVB-UVA. Φωτοσταθερό. Λεπτόρρευστη υφή που ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού.
Προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή προστασία. Με την ολοκληρωμένη σειρά  για βρέφη και παιδιά, μπορούν όλοι οι γονείς να υιοθετήσουν την ασφαλή συμπεριφορά στον ήλιο και να γίνουν «φύλακες» της υγείας των μικρών αγαπημένων μας όλο το χρόνο!
Προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή προστασία. Εύκολο στην εφαρμογή, απαλό και χωρίς να ασπρίζει, η αντηλιακή προστασία ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη!

Δεν περιέχει parabens και χρώμα. Σε πρακτική συσκευασία των 100ml.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε ομοιόμορφα επαρκή ποσότητα Hydrovit Baby Sun Emulsion SPF30 15' πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε συχνά, ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος και τη δραστηριότητα.
Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδα προστασίας.Βρέφη και μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρεία TARGET PHARMA, η κινητήρια δύναμη πίσω από την ύπαρξή τους είναι το πάθος τους για τη δημιουργία προϊόντων που είναι καθαρά και αποτελεσματικά για όλη την οικογένεια. Δημιουργούνε προϊόντα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Στοχεύουνε να δώσουνε στους ανθρώπους έναν τρόπο να αξιοποιήσουν την ευημερία τους και παράλληλα, δημιουργώντας προϊόντα χωρίς ανησυχητικές χημικές ουσίες, να αξιοποιήσουνε τη δική μας. Το κάνουνε για τις οικογένειές μας, για την ευημερία μας και από μέριμνα του ενός για τον άλλον. Η κατεύθυνσή τους δείχνει το δρόμο προς την καλύτερη ζωή, προς το να ζούμε συνειδητά.

Ευχαριστώ πολύ την TARGET PHARMA για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.targetpharma.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου