Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A


Ο χειμώνας θέλει ομορφιά….

Γειά σας Glamorous,

Για αρχή εύχομαι το 2019 να μας βρει όλους με υγεία ,αγάπη, ευτυχία ,χωρίς πολέμους και πολύ ΛΑΜΨΗ!
Αρκετά πιο νωρίς και με άγριες, όπως δείχνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας, διαθέσεις, ο χειμώνας έρχεται απειλώντας την καλή εικόνα της επιδερμίδας του προσώπου μας. Η πιο κρύα εποχή του χρόνου είναι εδώ και οι προκλήσεις των κλιματικών αλλαγών για την επιδερμίδα μας αυξάνονται. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση , το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά. Ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση.

Τον  χειμώνα η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία πέφτει, το σώμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση. Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, έχει ανάγκη από περισσότερα θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα αποκαταστήσουν την ισορροπία του υδρολιπιδικού φιλμ, θα καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και θα το προστατέψουν από τις εξωτερικές επιθέσεις.
Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από το κρύο των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο χειμώνα!

Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και τον χειμώνα ακολουθούμε τις συμβουλές ομορφιάς που μας δίνει η εταιρία DEKAZ S.A με τα προϊόντα της!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία DEKAZ S.A ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.
Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


MEY SUPREME PEPTIDE




Όλοι μιλούν για τον κρύο καιρό και την επέλαση του χιονιά… Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι το πρόσωπό μας έρχεται σε επαφή με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως την βροχή, το κρύο και το χιόνι. Τους χειμερινούς μήνες το πρόσωπό μας είναι λιγότερο εκτεθειμένο στα βλέμματα και, ενδεχομένως γι’ αυτό ασχολούμαστε λιγότερο με την ομορφιά και την προστασία της επιδερμίδας μας. Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.
Ωστόσο, η φροντίδα του είναι απαραίτητη σε κάθε εποχή του χρόνου.
Η ομορφιά που αποτυπώνεται στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σώματος είναι κατά κύριο λόγο κληρονομική, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο χρόνος ,που τα πάντα αλλοιώνει, δεν αφήνει έντονα τα σημάδια του σ ‘ένα όμορφο πρόσωπο, σ ‘ένα καλοφτιαγμένο σώμα. Η προσπάθεια του ανθρώπου να διατηρήσει και να συντηρήσει ό,τι ωραίο  του έδωσε η φύση, αλλά και να βελτιώσει ό,τι άσχημο κληρονόμησε, είναι μια ανάγκη που απορρέει μέσα από την ψυχή του και είναι βαθιά ριζωμένη στον άνθρωπο από τους παλιούς χρόνους μέχρι σήμερα.
Η σημερινή γυναίκα, που με την πολλαπλή της δραστηριότητα έχει καταξιωθεί σ ‘όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, επιδιώκει και ψυχολογικά επιθυμεί να σαγηνεύει με το λαμπερό της πρόσωπο, να καθηλώνει τους γύρω της, και να βαδίζει χαριτωμένα με το καλοδεμένο σώμα της. Μια γυναίκα που, έχει αυτογνωσία, ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της και να αμβλύνει τα αρνητικά σημάδια, που μοιραία σ ‘όλους μας επιφέρει ο χρόνος.

Ενας καλός σύμμαχος είναι η κρέμα προσώπου MEY SUPREME PEPTIDE που εξακολουθεί να θεωρείται ιδανική λύση για τη φροντίδα του προσώπου μας.

Η κρέμα προσώπου MEY SUPREME PEPTIDE είναι μία αντιγηραντική θεραπεία με έντονες αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Προσφέρει κυτταρική αναγέννηση, ενυδάτωση και διεγείρει τους μηχανισμούς επανόρθωσης του δερματικού φραγμού.
Η υφή της κρέμας είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένια ,που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά της είναι ευχάριστη. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Εχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος με BioNymph Peptide, το οποίο μειώνει της ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και προστατεύει το DNA, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Το συμπυκνωμένο μείγμα από κηραμίδια, λιπαρά οξέα και ολιγοπεπτίδια δρα συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού. Το Εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Raspberry διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέος, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, το συστατικό Shea Butter προωθεί την κυτταρική αναγέννηση και η Βιταμίνη Ε προσφέρει λάμψη και προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
Προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη. Χάρη στην ειδική της σύνθεση, υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.

Αναλυτικότερα:

  •  Προηγμένη αντιγηραντική σύνθεση.
  •  Ενυδάτωση υψηλής απόδοσης.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.
  •   Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Χαρίζει απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.


Έχει διακριτικό άρωμα και είναι σε όμορφη γυάλινη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και καθημερινή χρήση. 

Δερματολογικά ελεγμένη, δεν έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε ζώα, Χωρίς parabens, Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, Χωρίς τεχνητά χρώματα, Χωρίς mineral oil.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε πρωί-βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, κάνοντας απαλό μασάζ έως πλήρους απορρόφησης..



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία DEKAZ S.A συνεχίζει να τηρεί τις υποσχέσεις της, μέσα από προϊόντα προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους.
Το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα και τον χειμώνα από την εταιρία DEKAZ S.A . Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου