Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Vis olivae review


Vis olivae




Bath σε καλό μας!

Γειά σας Glamorous,

Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.
Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς. Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…

Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!  Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. Ο λόγος για τα περίφημα σαπούνια της Vis olivae … 
Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.
Αφήστε την ομορφιά σας να λάμψει με φυσικότητα!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

VOL είναι το αρκτικόλεκτο του ονόματος της εταιρείας μας, VIS OLIVAE .
Η λατινική λέξη Vis σημαίνει ισχύς, δύναμη, ρώμη. Την βρίσκουμε στον φιλοσοφικό όρο vis vitalis που σημαίνει ζωτική δύναμη. Η λέξη olivae, είναι η γενική ενικού της λατινικής oliva που είναι η ελιά. Οι δυο λέξεις μαζί σημαίνουν “Η Δύναμη της Ελιάς”, του ευλογημένου δέντρου της Μεσογείου, που με τους καρπούς του και το λάδι του αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη του Ελληνικού και ευρύτερα του Μεσογειακού πολιτισμού  με όρους ενεργειακούς, άρα οικονομικούς, αλλά και διατροφικούς.
Η βαθύτερη ουσία του προϊόντος τους εκφράζεται απολύτως από την γλωσσική ρίζα - αρκτικόλεκτο VOL. Λες και διέτρεξε στους αιώνες την γλώσσα και τον ανθρώπινο νου, για να σημάνει απόλυτα ένα προϊόν που είναι επιθυμητό, το ζητάει κανείς με επιμονή και ένταση, προσφέρει έντονη ευχαρίστηση στην χρήση του, απογειώνει αισθησιακά και γεμίζει ευεξία και ενέργεια.

Για αυτούς, το σήμα τους σηματοδοτεί όλα τα παραπάνω.
Στηριζόμενοι στη γνώση, στην παράδοση, στην ποιότητα και στην συνέπεια απέναντί μας ότι σύντομα θα σημαίνει το ίδιο και για εμάς.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


VOL-LIQUID SOAP POMEGRANATE & GREEN TEA



Το μπάνιο και η περιποίηση του σώματος..

Απέχοντας στην πραγματική του διάσταση αρκετά από το να χρησιμοποιείται σαν ένα μικρό δωμάτιο μέσα στο οποίο πλένεστε βιαστικά ή βουρτσίζετε μηχανικά τα δόντια σας, το μπάνιο, θεωρείτο από τους αρχαίους καιρούς, ένα μέρος, όπου λαμβάνει χώρα μια καθημερινή ιεροτελεστία. Ένας χώρος όπου λατρεύεται το σώμα και όπου αποξενώνεται απ’ τον πολύβουο και αγχώδη έξω κόσμο, με σκοπό να «εξαγνιστεί», να αγαλλιάσει, να τονωθεί και να ανανήψει.
Παραδοθείτε λοιπόν στην αληθινή απόλαυση, καταλαγιάστε τους εσωτερικούς βιολογικούς ρυθμούς και γαληνέψτε το σώμα και το πνεύμα σας μέσα στο προσωπικό σας μικρό «βασίλειο». Κλείστε την πόρτα, βάλτε το CD player να παίζει ταξιδιάρικες μελωδίες και δημιουργήστε ένα home spa στα μέτρα και τις ανάγκες σας.

Όποια αξεσουάρ και προϊόντα κι αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας και μετά απ’ αυτό –από τη βούρτσα για το τρίψιμο της πλάτης, το γάντι απολέπισης ή το σφουγγάρι για τον καθαρισμό, το ευωδιαστό scrub και το μεταξένιο body milk- θα ανακαλύψετε πως καθένα με τον τρόπο του συμμετέχει ξεχωριστά σ’ αυτή τη νέα αισθαντική εμπειρία του μπάνιου σας. Ωστόσο, όλα ξεκινούν από το αφρόλουτρο. Από αυτό εξαρτάται η πολυτέλεια, η αγνότητα, η ευεξία και η απόλαυση της καθημερινής σας «λουτροθεραπείας».
Ένα μπάνιο ξεχωριστό, μέσα σε ευωδιαστούς αφρούς ευεξίας.
Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας -καθαρισμός, φρεσκάδα ή εξαγνισμός και ευεξία- μπορεί με το κατάλληλο αφρόλουτρο να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Κι όλα αυτά μέσα στη μπανιέρα σας, τυλιγμένη μέσα σε πολυτελείς αφρούς, υπέροχες υφές και ονειρεμένες ευωδίες με το VOL-LIQUID SOAP .

Το VOL-LIQUID SOAP POMEGRANATE & GREEN TEA είναι ένα αγνό αφρόλουτρο που αποτελεί το ιδανικό συστατικό για μια βαθιά περιποιημένη και καθαρή επιδερμίδα, είναι το κανάκεμα του εαυτού σας και η ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας σας.
Μόνο το υγρό σαπούνι με ρόδι και πράσινο τσάι μπορεί να σας φέρει ζεστασιά και θαλπωρή στο μπάνιο σας. Ανοίγει τους πόρους και τυλίγει το σώμα σας με υπέροχη ζεστασιά!
Είναι φιλικό προς το δέρμα και σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας σας. Διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση και το PH του δέρματος . Έχει σχεδιαστεί για τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.
Το VOL-LIQUID SOAP POMEGRANATE & GREEN TEA περιέχει ρόδι, πράσινο τσάι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καστορέλαιο και εκχύλισμα δενδρολίβανου. Τα συστατικά αυτά μαλακώνουν και ενυδατώνουν τη επιδερμίδα του προσώπου, σώματος και χεριών με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα συστατικά αυτά συμβάλουν στο βαθύ καθαρισμό των πόρων (αφαιρώντας σμήγμα, κατάλοιπα μακιγιάζ κτλ.) και ενισχύουν τη φυσική αναδόμηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Με τριπλή δράση: Καθαρισμός, Ενυδάτωση και Αναδόμηση της επιδερμίδας, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και πολύτιμο καλλυντικό.
Προσφέρει όσο αφρό χρειάζεται για σωστή περιποίηση και καθαριότητα σε χέρια και πρόσωπο.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος

Είναι σε όμορφη συσκευασία ξενοδοχείου 60ml.


Τρόπος χρήσης:

Πρόσωπο: Δημιουργήστε αφρό με 2-3 σταγόνες σε βρεγμένα χέρια και εφαρμόστε στο πρόσωπο. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Σώμα: Ρίξτε λίγο υγρό σαπούνι σε βρεγμένο σφουγγάρι και κάνετε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Μπάνιο: Ρίξτε υγρό σαπούνι σε γεμάτη μπανιέρα. Παρόλο που δεν δημιουργεί πλούσια σαπουνάδα, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα.
Ξύρισμα: Δημιουργήστε αφρό σε βρεγμένα χέρια και εφαρμόστε στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε με το ξυράφι.
Ποδόλουτρο: Προσθέστε υγρό σαπούνι σε ένα μικρή λεκάνη με ζεστό νερό.




VOL - ALL NATURAL SOAP-YOGURT, HONEY & BEEXWAX

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΜΕΛΙ &ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ)




Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το δέρμα μας υποφέρει! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.

Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.
Ωστόσο, η φροντίδα της είναι απαραίτητη σε κάθε εποχή του χρόνου.
Στο χέρι σας είναι να εντοπίσετε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρετε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο.
Ενα μπάνιο ,θα σας χαλαρώνει και σας προσφέρει απόλαυση!  Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;

Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το VOL - ALL NATURAL SOAP-YOGURT, HONEY & BEEXWAX .

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-YOGURT, HONEY & BEEXWAX θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!! Ιδιαίτερα απαλό με θαυμάσιες ενυδατικές ιδιότητες και ζεστό γήινο άρωμα.
Το απαλό σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο και σώμα με μέλι , χάρη στην πλούσια σύνθεση και την κρεμώδη υφή του, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της υγρασία και αφήνοντάς την απαλή ,χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα στο δέρμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη. Εμπλουτισμένο με μέλι για ήπια αντισηπτική δράση, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, γιαούρτι, μέλι, μελισσοκέρι.
Το σαπούνι είναι σαν χάδι, που σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα.
Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη.
Κάνει βελούδινο αφρό και ένας γλυκός, ζεστός αρωματικός συνδυασμός που  δρα  ισορροπιστικά τόσο  στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Αυτό το πλούσιο σε μέλι σαπούνι μας τυλίγει με ένα εξαίσιο, χαλαρωτικό, απολαυστικό πέπλο.

Συνιστάται για ξηρές επιδερμίδες.!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.



VOL - ALL NATURAL SOAP-MINT, GREEN CLAY & PUMICE

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕΝΤΑ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΙΛΟ &ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ)




Η πτώση της θερμοκρασίας έχει συνέπειες στην επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα κι οι υπόλοιπες καιρικές συνθήκες μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο. Η βροχή, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ισχυρός άνεμος μπορεί να ξηράνουν και να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο ευαίσθητη και ευερέθιστη. Η μέρα μικραίνει και ίσως να μας είναι δύσκολο να βγούμε από το σπίτι μας, ιδιαίτερα όταν η επιδερμίδα μας είναι θαμπή.
Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης μας και αυτό που θέλουμε όλες είναι να είναι συνέχεια λαμπερό, όμως καθημερινά είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Ο χειμώνας και το κρύο είναι από τους χειρότερους εχθρούς της επιδερμίδας και για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, ύπνο και σωστή περιποίηση.
Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή.
Θα γνωρίζετε ίσως ότι με το πέρασμα του χρόνου, οι ρυθμοί ανανέωσης των κυττάρων φθίνουν και η «κόλλα» που συνδέει τα κερατινοκύτταρα γίνεται ολοένα και πιο συμπαγής, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην επιφάνεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η επιδερμίδα να καταλήγει θαμπή, τραχιά, με ανομοιόμορφη όψη.

Για το δέρμα, στην ουσία αυτό που πετυχαίνετε με την απολέπιση είναι να «πολεμάτε» τα σημάδια της γήρανσης που οδηγούν στο να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο το δέρμα μας. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η απολέπιση στην εικόνα και την υφή του δέρματος σου τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.
Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.
Η απολέπιση με το VOL - ALL NATURAL SOAP-MINT, GREEN CLAY & PUMICE είναι το μοναδικό μας όπλο για να διατηρήσουμε τη φυσική αυτή διαδικασία αναζωογόνησης.

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-MINT, GREEN CLAY & PUMICE είναι ένα ήπιο σαπούνι απολέπισης . Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα. Δίνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Η λεπτή σκόνη ελαφρόπετρας απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και άργιλος αφαιρεί τις τοξίνες αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Έχει άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.. 

Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση χαρίζει αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα.
Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

To VOL - ALL NATURAL SOAP-MINT, GREEN CLAY & PUMICE είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.
Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!

Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε όμορφη συσκευασία!!!

Τρόπος χρήσης:

Δοκιμάστε το στο πρωϊνό μπάνιο σας.



VOL - ALL NATURAL SOAP-TRADITIONAL

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ)




Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς. Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…

Στις μέρες μας το φυσικό σαπούνι συνδέεται με όλες τις αξίες του παρελθόντος και διαφοροποιείται ως η μόνη φυσική πρόταση. Όλοι σχεδόν έχουμε την εικόνα ενός παππού ή μιας γιαγιάς να πλένεται με σαπούνι. Σαπούνι για τα μαλλιά, για το σώμα, για τα ρούχα, για κάθε χρήση… Το μυστικό αιώνων για την προσωπική υγιεινή και καθαριότητα, διατηρείται μέχρι και τις μέρες μας. Η ανάγκη αλλά και η επιθυμία να χρησιμοποιoύμαι αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα υπήρξαν δύο βασικές και καθοριστικές παράμετροι που μας ώθησαν να ασχοληθούμε και να ψάξουμε  για παραδοσιακά σαπούνια.
Η σύγχρονη εποχή και το marketing μας δίδαξε ότι το καθαρό δέρμα ταυτίζεται με το υγιές.

Πόσο όμως ισχύει αυτό; Μήπως όταν μπαίνουμε στο μπάνιο αντί να καθαρίζουμε το δέρμα μας το φορτώνουμε με επικίνδυνες για την υγεία χημικές ουσίες;

Στο σημείο αυτό έρχεται το παραδοσιακό σαπούνι το VOL - ALL NATURAL SOAP-TRADITIONAL, να προτείνει έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα.

Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το VOL - ALL NATURAL SOAP-TRADITIONAL.
Είναι ένα εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το VOL - ALL NATURAL SOAP-TRADITIONAL δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.
Η σύστασή του βασίζεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας, εμπλουτισμένο με έλαιο καρύδας για περισσότερο αφρό.

Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.
Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη. Το άρωμα του έχει ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας που δείχνει να έχει χάσει την ακτινοβολία και τη λάμψη της.

Η πλάκα του σαπουνιού είναι υπέροχη!!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


VOL - ALL NATURAL SOAP-LAVENDER & NETTLE

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑ & ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ)



Στο γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητάς μας, έχουμε μετατρέψει την προσωπική μας καθαριότητα σε ρουτίνα, ξεχνώντας την απλή, αλλά τόσο ωφέλιμη και απολαυστική διαδικασία ενός αρωματικού λουτρού. Το καθημερινό ντους, σύντομη λύση καθαριότητας και αναζωογόνησης, δεν έχει καμία σχέση με την τελετουργία περιποίησης του σώματος, χαλάρωσης του νου και ανανέωσης της ψυχής που μόνο ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να μας προσφέρει. Η ιδανική εικόνα αυτή την εποχή: Έξω κρύο, βροχή, χιονιάς, μέσα στο σπίτι όμως θαλπωρή και η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, να σας περιμένει για να βυθιστείτε στην αγκαλιά της, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διώξετε τις έγνοιες μακριά.

Μετά από μια κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό μπάνιο! Αν μπορείτε να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, απολαύστε μια ειδική θεραπεία-περιποίηση στη μπανιέρα σας. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του μπάνιου είναι ότι γαληνεύει τον άνθρωπο. Θεωρείται ο πιο γρήγορος και για πολλούς ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μετριάσετε το στρες και να καλμάρετε τα νεύρα σας, καθώς και εναλλακτικός τρόπος θεραπείας για τις κρίσεις αϋπνίας.
Φυσικά υπάρχουν πολλές ιδέες για προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας , αλλά μάλλον κανένα δεν είναι ευκολότερο κι αποτελεσματικότερο από το VOL - ALL NATURAL SOAP-LAVENDER & NETTLE για να μαλακώσει το δέρμα αλλά και να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα.
Ιδανική επιλογή για χαλάρωση, ανανέωση, ανακούφιση από το στρες και την ένταση και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος !

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-LAVENDER & NETTLE έγινε με υπομονή́, δουλειά́, γνώση κι ευχαρίστηση. Χωρίς βιασύνη, για να δίνουν τα πράγματα σωστά. Ενα φυσικό προΐόν σαν ένα σαπούνι λεβάντας , δεν είναι μαγικό φίλτρο. Τα μαγικά φίλτρα έχουν ταχύτητα. Τα φυσικά προϊόντα θέλουν κι αυτά υπομονή́ και συνέπεια στη χρήση τους. Αν μπορούσατε να καταλάβετε την αγάπη και το χρόνο με τα οποία είναι φτιαγμένα και δώσετε κάτι από αυτά στον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε και θαύματα στο δέρμα σας!!

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-LAVENDER & NETTLE είναι ένα σαπούνι με λουλουδάτο, φρέσκο άρωμα λεβάντας και τις ευεργετικές ιδιότητες της τσουκνίδας. Ήπιο αντισηπτικό και τονωτικό. Αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το ελληνικό ελαιόλαδο που είναι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα , λεβάντας και τσουκνίδα. Μια μοναδική αίσθηση φυσικού σαπουνιού με το ιδιαίτερο άρωμα.. Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για λιπαρές επιδερμίδες.. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό.

Το σαπούνι Λεβάντας είναι γνωστο για την έντονα χαλαρωτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα . Ξεκουράζει σώμα και πνεύμα.
Το σαπούνι Λεβάντας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση. Τα δραστικά συστατικά της Λεβάντας περιποιούνται την επιδερμίδα και χαλαρώνουν το σώμα αντιμετωπίζοντας μυϊκούς πόνους που οφείλονται σε υπερένταση.
Η λεβάντα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων.

Το άρωμα του θυμίζει κάτι οικείο και απαλό!! Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.

Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



VOL - ALL NATURAL SOAP-BITTER ORANGE

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΕΡΑΤΖΙ )



Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.

Στο κεφάλαιο φροντίδα της επιδερμίδας το σώμα δείχνει να υστερεί κατά πολύ του προσώπου. Κι όμως το δέρμα του σώματος έχει όλες τις προϋποθέσεις να διατηρείται υγιές, φωτεινό και απαλό αφού παραμένει καλά προφυλαγμένο μέσα στα ρούχα το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Παρόλα αυτά ενδογενείς αλλά και εξωτερικοί παράγοντες απειλούν την άψογη εικόνα και υφή του. Η επιδερμίδα του σώματος είναι η ασπίδα προστασίας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι όμως εκτεθειμένη χειμώνα- καλοκαίρι σε πολλές και διαφορετικής προέλευσης επιθέσεις που την κάνουν να υποφέρει. Η ξηρότητα είναι το σήμα κινδύνου που εκπέμπει.

Εάν η πραγματικότητα σας πιέζει, η καθημερινότητα σας κουράζει. Αντισταθείτε, εκτοξεύοντας την ενέργειά σας στα ύψη με το VOL - ALL NATURAL SOAP-BITTER ORANGE .

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-BITTER ORANGE καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα. Κρεμώδες και εύκολο στο ξέβγαλμα, απελευθερώνει ένα άρωμα ταυτόχρονα απλό και εκλεπτυσμένο. Θρέφει το δέρμα σας χάρις στο σύμπλεγμα βιταμινών, το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο, ακόμα και τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας! Αφεθείτε σε μια απολαυστική ενυδάτωση στο ντους σας!
Το VOL - ALL NATURAL SOAP-BITTER ORANGE είναι ένα μοναδικό σαπούνι για να αισθανθείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και λαμπερό, τυλιγμένο σε ένα υπέροχο, φρουτώδες άρωμα από Πορτοκάλι & νεράντζι. Το πορτοκάλι & νεράντζι, γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες απομακρύνουν την περιττή ένταση και τονώνουν τον κουρασμένο οργανισμό, ενισχύοντας παράλληλα τη θετική διάθεση. Αυτά τα αρώματα ίσως να περιγράφουν με τον πιο μοναδικό τρόπο τη Μεσόγειο. Ανακαλούν τις πιο αθώες μας μνήμες από καλοκαιρινά βράδια καθώς και τα αρώματα στα χειμωνιάτικα δωμάτια. Αφεθείτε στην αισιοδοξία και την φρεσκάδα ενός υπέροχου ντουέτου αρωμάτων. Με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, annatto (φυσική χρωστική) και τριμμένο κουκούτσι ελιάς : Καθαρό, δυνατό άρωμα εσπεριδοειδών. Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό σαπούνι.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, φυσικής προέλευσης, στη σύσταση του προϊόντος καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνουν, αφήνοντάς του μια ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.
Μεταξένια απαλότητα για όλη την οικογένεια. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη!

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



VOL - ALL NATURAL SOAP-GOAT S MILK & OATMEL

(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ &ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ)





Γάλα. Πλήρης τροφή και για το δέρμα.

Αν και η φήμη της Κλεοπάτρας ακολουθείται πάντα από τις ιστορίες για τα ιστορικά λουτρά της, λίγοι γνωρίζουμε τις πλούσιες καλλυντικές ιδιότητες του γάλακτος. Γνωρίστε τις!
Tα λουτρά της βασίλισσας Κλεοπάτρας σε γάλα δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Θεωρούνται μια από τις πιο διάσημες και διαχρονικές φροντίδες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι οι καλλυντικές πρώτες ύλες εξελίσσονται διαρκώς, το γάλα, χάρη στις ενυδατικές, καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητές του, είναι και σήμερα ιδιαίτερα αγαπητό λόγω της πλούσιας σύνθεσής του και της εξαιρετικής συμβατότητάς του με την επιδερμίδα.

Oι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. H ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητάς τους να δεσμεύουν νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν τη δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, οι πρωτεΐνες γάλακτος απελευθερώνουν συγκεκριμένα αμινοξέα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά συστατικά του φυσιολογικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος.
Oι πρωτεΐνες γάλακτος έχουν, επίσης, ιδιαίτερα θρεπτική δράση, καθώς προσφέρουν περισσότερο από 40% των απαραίτητων αμινοξέων για το δέρμα. Αυτά τα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Το γάλα με το οποίο ανατράφηκε ο Δίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελληνική διατροφή. Συνδεδεμένο με τις μνήμες μας σε κάποιο ορεινό χωριό, το κατσικίσιο γάλα, ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή μας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολύτιμα συστατικά. Σε κάποιους μπορεί να «μυρίζει» και να το αποφεύγουν, όμως όσοι δεν ενοχλούνται από την έντονη γεύση του, μόνο θετικά έχουν να αναφέρουν για το κατσικίσιο γάλα.
Για όσους λοιπόν δεν μπορούν να το πιούν ,αλλά δεν θέλουν να χάσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σαπούνι  VOL - ALL NATURAL SOAP-GOAT S MILK & OATMEL

Το VOL - ALL NATURAL SOAP-GOAT S MILK & OATMEL είναι ένα σαπούνι για τους λάτρεις της πολυτέλειας  σε συνδυασμό με την χαλάρωση που προσφέρει. Προσφέρει πλούσιο αφρό και καθαριότητα!
Ο εξαιρετικός συνδυασμός του γάλακτος με την βρώμη χαρίζει ένα υπέροχο σαπούνι που καθαρίζει απαλά την ξηρή επιδερμίδα, ενώ διατηρεί το υδρολιπιδικό της φιλμ . Η μεγάλη περιεκτικότητα σε βρώμη χαρίζει ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Το γάλα κατσίκας επαναφέρει την φυσική λάμψη του δέρματος και διατηρεί υγιή την επιδερμίδα. Το γάλα με τα πολύτιμα συστατικά και τις πρωτεΐνες που περιέχει μαλακώνει, ενυδατώνει, τρέφει, αναπλάθει, τονώνει και περιποιείται το κουρασμένο και άτονο δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα και το κάνει λαμπερό και μαλακό. Πλούσιο σε αμινοξέα που βοηθούν στην σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης, κερατίνης. προστασία, αντιγήρανση θεραπεία.
Είναι αντιοξειδωτικό, μειώνει την ξηροδερμία και έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα και στους βλεννώδεις ιστούς. Καταπολεμά τη φαγούρα, τις κοκκινίλες και τις μυκητιάσεις. Συμβάλλει στην αναγέννηση των ιστών από εγκαύματα, έλκη, εκζέματα, πληγές και τραύματα. Ιδανικό για ευαίσθητες περιοχές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για επιδερμίδες που θέλουν να είναι αψεγάδιαστες, το κατσικίσιο γάλα σε σαπούνι, περιέχει πολλά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα. Το σαπούνι με κατσικίσιο γάλα έχει ισχυρή ενυδατική δράση γιατί το κατσικίσιο γάλα είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και φυσικές πρωτεΐνες που προστατεύουν αλλά και ενισχύουν το δέρμα, τα κύτταρα και τα τριχοειδή αγγεία. Περιέχει βιταμίνες A, B6, B12 και E . Δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας…
 Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες που κρύβει ο κρεμώδης αφρός του, αφήστε τον να εκπλήξει την επιδερμίδα σας! Ένας εξαιρετικός συνδυασμός για το δέρμα σας.

Απαλό, καταπραϋντικό, με πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Οι νιφάδες Βρώμης δίνουν ευχάριστη υφή στο σαπούνι και εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα.
Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλά αρωματισμένη!


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό. Διατηρείται στεγνό σε σχάρα .




VOL-ORGANIC LINE-GRANNYS SOAP




Όσο ωραία κι αν περνάτε το χειμώνα με τις εκδρομές στο βουνό, ανεβοκατεβαίνοντας τις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων ή απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού σας, οι κρύες εξωτερικές καιρικές συνθήκες και η ζέστη ενός κλειστού χώρου, που εναλλάσσονται απότομα, ταλαιπωρούν κάθε σημείο του σώματός σας.
Τι είναι αυτό που το ταλαιπωρεί;

Η ανικανότητα του δέρματος να διατηρεί τη φυσική του υγρασία. Ή, πιο απλά, η έλλειψη ενυδάτωσης. Και αφού γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να βγείτε έξω μια χειμωνιάτικη μέρα φορώντας αέρινα ρούχα γιατί θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας, το ίδιο θα πρέπει να σκεφτείτε και για την ομορφιά σας, προσαρμόζοντας λίγο τις καθημερινές σας συνήθειες στη νέα εποχή.
Ο χειμώνας πολλές φορές μας κουράζει και μας αφυδατώνει, κάτι που φαίνεται στο δέρμα μας. Υπάρχουν όμως πολύ απλές, καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν. Ενας τρόπος είναι να κάνουμε το μπάνιο μας πιο «πράσινο», πιο οικολογικό, πιο παραδοσιακό και πιο φιλικό για το δέρμα μας.
Δοκιμασμένο στα κύματα των χιλιετηρίδων, ταυτόσημο με την αρχοντιά της καθαριότητας, επέστρεψε στη ζωή μας απ' την ωραία πύλη της νοσταλγίας, τα οικολογικά μονοπάτια και την στενωπό της κρίσης.

Το σαπούνι είναι ο πιο παραδοσιακός και αποτελεσματικός τρόπος προσωπικής υγιεινής.
Τα σαπούνια υπηρετούν την παράδοση και την ποιότητα. Φτιαγμένα με φυτικά συστατικά χαρίζουν μια ξεχωριστή αίσθηση φροντίδας - φρεσκάδας - καθαριότητας και περιποίησης που σίγουρα θα σας κάνουν να αλλάξετε συνήθειες ετών και να δεχθείτε την νέα πρόκληση της φυσικής φροντίδας!

Ταξιδέψτε λοιπόν μαζί μας στα μονοπάτια της παράδοσης και της οικολογίας, που κρύβουν μέσα τους την ελπίδα για ένα μέλλον πράσινο, βιώσιμο, φυσικό, ανθρώπινο. Ταξιδέψτε στα μυστικά του παραδοσιακού χειροποίητου σαπουνιού, στην απόκρυφη γνώση της ζωής και της φύσης. Ταξιδέψτε με VOL-ORGANIC LINE-GRANNYS SOAP

Η παράδοση συναντά τη γνώση και μας δίνει το VOL-ORGANIC LINE-GRANNYS SOAP. Είναι ένα εξαιρετικό σαπούνι που αγαπά και θρέφει την επιδερμίδα σας. Η συνταγή της γιαγιάς με αφράλατο Μάνης- η πιο απλή συνταγή, δοκιμασμένη εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τους Μεσογειακούς λαούς. Το αφράλατο Μάνης είναι αγνό απόσταγμα της φύσης, φτιαγμένο από το νερό της θάλασσας, τον ήλιο και τον αέρα.
Ο συνδυασμός των συστατικών του, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει και μαλακώνει. Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο όλη την οικογένεια. Η φυσική του προέλευση και τα αγνά συστατικά του καθιστούν το φυσικό σαπούνι ελαιόλαδου το πλέον υγιεινό και ιδανικό προϊόν καθαρισμού.

Με μία μοναδική καταπραϋντική δράση και ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα σας φυσικά.
Δεν βγάζει πολύ αφρό ωστόσο ξεχωρίζει για την ήπια & υποαλλεργική δράση του. Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου και των ευαίσθητων επιδερμίδων.
Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Ιδιαίτερα απαλό σαπούνι, χωρίς άρωμα και  χρωστικές, συνιστάται και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Βρέχεται το σαπούνι μέχρι να δημιουργηθεί αφρός και έπειτα καθαρίστε με απαλές κυκλικές κινήσεις το πρόσωπο, το σώμα. Τέλος ξεβγάλατε με άφθονο νερό.


VOL-DONKEY MILK OLIVE OIL SOAP

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ)





Δεν είναι καθόλου μυστικό πως ζούμε σε ένα κόσμο με υπερβολική ρύπανση στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό, στη φύση και γενικά σε όλη την γη. Η υπερβολική ρύπανση είναι πολύ βλαβερή για τον οργανισμό μας και την επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό είναι πρώτη μας προτεραιότητα να βρούμε τρόπους ώστε να μειώσουμε τις βλαβερές επιδράσεις της ρύπανσης στο σώμα μας όσο μπορούμε περισσότερο. Όχι απλά να φαινόμαστε όμορφοι εξωτερικά αλλά και να αισθανόμαστε όμορφοι με αυτοπεποίθηση από μέσω προς τα έξω.
Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα».  Το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας, το ποτό του Βαν Γκογκ, το φάρμακο δια πάσαν νόσον και το βασικό, θαυματουργό συστατικό των ελληνικών καλλυντικών. Το μυστικό είναι  ακριβότερο και από γαλλική σαμπάνια και είναι το γάλα της γαϊδούρας, το οποίο οι γυναίκες το έχουν ερωτευτεί για τις καλλυντικές του ιδιότητες και το χρησιμοποιούν για την περιποίηση του δέρματος τους. Η ομορφιά της γυναίκας είναι αιώνια. Το ίδιο και οι συνταγές για την κατάκτηση αυτής. Η φήμη ότι η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας έχει νικήσει τον χρόνο. Με τον χρόνο τα έχουν βάλει και οι ίδιες οι ευεργετικές ιδιότητες του γάλατος.

Oι επιστήμονες επισημαίνουν, πως το γάλα γαϊδούρας εκτός από φυσικό προϊόν με σημαντικά οφέλη στο δέρμα, έχει επίσης πλούσια δράση και στην υγεία του οργανισμού.
H εταιρία Vis olivae, δανείζετε τρικ ομορφιάς από την αρχαιότητα, τα οποία και εφαρμόζει στο σήμερα.
Ίσως τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας να αποδειχθούν η πιο σημαντική αγαθοεργία για το δέρμα που κατοικούμε. 

Εάν λοιπόν θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι τέλεια, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το VOL-DONKEY MILK OLIVE OIL SOAP.

Το VOL-DONKEY MILK OLIVE OIL SOAP είναι χειροποίητο φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βούτυρο καριτέ. Αυτό το προϊόν είναι πλούσιο σε ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Καθαρίζει απαλά, ενώ περιποιείται την επιδερμίδα αφήνοντας την βελούδινη, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη. Συμβάλει στην οξυγόνωση και ανανέωση των κυττάρων και συνεπώς στην πρόληψη των πρόωρων γραμμών έκφρασης του προσώπου. Συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ ανακουφίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα αφήνοντας την καθαρή και υγιή, χωρίς λιπαρά υπολείμματα. Το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων της. Χτίζει ένα δυνατό ιστό αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα κάνοντας το πιο λείο, σφιχτό, ελαστικό και χαρίζοντάς του μια λάμψη νεανικότητας. Όλα αυτά οφείλονται στην πλούσια σύνθεση του σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια και υδατάνθρακες.
Το γάλα γαϊδούρας εκτός του ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα, αποτελεί ένα σημαντικό αντιγηραντικό εργαλείο για τη λείανση των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του προσώπου.
Το σαπούνι Γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο και κρεμώδες, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Σέβεται και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αφαιρώντας ρύπους και μακιγιάζ, αφήνοντάς την εξαιρετικά μαλακή και ενυδατωμένη.  Είναι ιδανικό για όσους έχουν ανάγκη από αντιγήρανση, ανάπλαση και βαθιά ενυδάτωση.

Ο συνδυασμός των συστατικών του, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη. Δεν αφήνει κατάλοιπα.
Επιτρέψτε στο δέρμα σας να απολαύσει τις μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες αυτού του πολύτιμου ελιξίριου ομορφιάς!!
Βάλτε λοιπόν  το γάλα της γαϊδούρας στην καθημερινότητά σας, σαν άλλη ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ…

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια.

Tρόπος χρήσης:

Βρέξτε καλά τα χέρια σας ή το σφουγγάρι και το σαπούνι. Καθώς τρίβεται το σαπούνι ρίξτε λίγο νερό ακόμη, για να δημιουργήσετε πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Κάντε μασάζ για να και ξεβγάλατε με καθαρό νερό.

Συμβουλή:

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.


VOL-PRICLY PEAR & ALOE VERA OLIVE OIL SOAP

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ & ΑΛΟΗ)



Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκια, ενυδατωμένη, λαμπερή, υγιής και πάνω απ’ όλα σφριγηλή επιδερμίδα που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το δέρμα τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε μια σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του δέρματος σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας .
Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά το VOL-PRICLY PEAR & ALOE VERA OLIVE OIL SOAP.

Το VOL-PRICLY PEAR & ALOE VERA OLIVE OIL SOAP χειροποίητο σαπούνι από φραγκόσυκο και αλόη.
Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα σαπούνια που αφήνουν το δέρμα σας ξηρό, αυτή η αγνή και οργανική συνταγή σαπουνιού επικεντρώνεται στο ξηρό και ώριμο δέρμα. Ο συνδυασμός του φραγκόσυκου με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα πλούσια αντιοξειδωτικά οφέλη της Αλόης Βέρα παρέχουν μια εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση και ανανέωση στο δέρμα σας. Το φραγκόσυκο είναι φυσική πηγή βιταμινών και μετάλλων απαραίτητων για την ανανέωση και υγεία των κυττάρων. Οι ευεργετικές ιδιότητες του φραγκόσυκου είναι πάρα πολλές με μια απο αυτές να διατηρούν την επιδερμίδα απαλή χαρίζοντας λάμψη. Προσφέρει άμεση καταπράυνση, αναζωογόνηση και θρέψη στο δέρμα. Είναι ιδανικό για το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο και τις απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια μοναδική εμφάνιση σε αυτό το σαπούνι. Χρόνια έρευνας έδειξαν ότι οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές του μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα αναζωογονώντας το δέρμα.
Αυτό το θεραπευτικό σαπούνι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στις κουρασμένες, από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, επιδερμίδες. Οι επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες του «φυτού-θαύμα», αλόη βέρα, οι αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ουσίες του «ανερχόμενου κάκτου» της φραγκοσυκιάς, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με τις επουλωτικές, ενυδατικές και απολυμαντικές ιδιότητες, μπορούν να κάνουν το μπάνιο απόλαυση, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα κάτω από τον ήλιο.

Με ήπιους αφριστικούς παράγοντες, καθαρίζει απαλά το σώμα, προσφέροντας ένα γλυκό φρουτώδες άρωμα. Προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαιτέρα για τις ώριμες επιδερμίδες.

Σε υπέροχη συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Δημιουργείστε πλούσιο αφρό σε βρεγμένη επιδερμίδα και ξεβγάλετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Χρήση εξωτερική.




VOL-CINNAMON & TURMERIC OLIVE OIL SOAP




Γιατί η επιδερμίδας σας είναι ξηρή;

Η κληρονομική προδιάθεση, , παίζει αποφασιστικό ρόλο στον προσδιορισμό του τύπου επιδερμίδας. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και μια σειρά άλλων παραγόντων, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας υγιή: Τα γονίδιά μας επηρεάζουν μόνο σε ένα μικρό ποσοστό τη γήρανση στο δέρμα μας, 80-90% εξαρτάται από τον τρόπο που ζούμε. Συγκεκριμένα, το κάπνισμα, η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, η υπερκατανάλωση αλκοόλ, η φτωχή διατροφή, το στρες και η έλλειψη ύπνου μπορεί να συμβάλλουν στη δημιουργία ρυτίδων και στην αφυδάτωση του δέρματος.

Για τους παραπάνω λόγους το δέρμα σας είναι ξηρό ή πολύ ξηρό .
Εάν θέλετε εντατική θρέψη και αναζωογόνηση του δέρματός σας.. Το μυστικό για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα είναι η σωστή θρέψη και ενυδάτωση. Όπως φροντίζετε το σώμα σας με μια ορθολογική διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, έτσι “τροφοδοτήστε” και την επιδερμίδα σας. Χάρη στην ενυδάτωση, το δέρμα αιματώνεται επαρκώς και προστατεύεται καλύτερα από τις περιβαλλοντικές επιρροές. Αρκεί να επιλέξετε προϊόντα που περιέχουν δραστικές ενυδατικές ουσίες, οι οποίες θα θρέψουν την επιδερμίδα σας όμορφα.
Το αναζωογονητικό VOL-CINNAMON & TURMERIC OLIVE OIL SOAP θρέφει το δέρμα σας, ώστε μέρα με τη μέρα οι ρυτίδες να φαίνονται πιο λείες και το δέρμα σας να γίνεται πιο ελαστικό και να το νιώθετε πιο άνετα. Θα νιώσετε μια αισθησιακή εμπειρία ενυδάτωσης για το αφυδατωμένο δέρμα, που χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή του το θρέφει, το αναπλάθει και του χαρίζει μια μεταξένια υφή.

Το VOL-CINNAMON & TURMERIC OLIVE OIL SOAP είναι ένα ξεχωριστό σαπούνι με ένα ιδιαίτερο πικάντικο άρωμα που θα σας μαγνητίσει. Το σαπούνι με την κανέλα είναι κατάλληλο για όλο το σώμα και το πρόσωπο, αφήνοντας το ενυδατωμένο και αποκαθιστώντας την εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Αναζωογονεί την επιδερμίδα αποτελεσματικά και την τονώνει, επαναφέροντας την φυσική της λάμψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος καθώς επίσης καθαρίζει εις βάθος και έχει αντιβακτηριδιακή δράση απομακρύνοντας τα μικρόβια και τους ιούς.
Η κανέλα είναι γνωστή για τις θαυματουργές ιδιότητες της! Χρησιμοποιείτε στο φαγητό, για τον αρωματισμό του χώρου, σαν αφέψημα και γιατί όχι και στο μπάνιο μας. Είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό και παράλληλα δρα αντιβακτηριδιακά και αντιμυκητιασικά.

Προσφέρει λάμψη, αφαιρεί την λιπαρότητα, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα! Περιποιείται την επιδερμίδα ενώ απελευθερώνει το μαγευτικό της άρωμα…

Ο κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό με πολλές χρήσης όχι μονό στην μαγειρική αλλά και ως συστατικό φροντίδας του δέρματος. Έχει αντιφλεγμονώδη αντιβακτηριδιακή και αντιγηραντική δράση. Χρησιμοποιείτε για την περιποίηση της επιδερμίδας με ακμή αλλά και για τις ρυτίδες του προσώπου καθώς βοηθάει στην ανανέωση των κύτταρων και στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες για φυσική υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα.
Ο συνδυασμός των συστατικών του, προσφέρει ενδυνάμωση, θρέψη, προστασία και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, χαρίζοντάς σας λαμπερό, σφριγηλό και πλήρως ενυδατωμένο δέρμα.
Πρόκειται για ένα αγνό σαπούνι υποαλλεργικό και εξαιρετικά ενυδατικό. Έχει απολυμαντικές και αναπλαστικές ιδιότητες και δίνει αίσθηση απαλότητας.

Το άρωμα της κανέλας θα σας ταξιδέψει και θα επαναφέρει στο μυαλό υπέροχες ανατολίτικες σκέψεις.
Είναι κατάλληλο για πολύ λιπαρές, θαμπές και με τάση για ακμή επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Βρέχετε το σαπούνι και το τρίβετε στα χέρια ή στο σφουγγάρι σας. Ξεβγάζετε με άφθονο νερό. Μετά τη χρήση τοποθετήστε το σε μέρος με καλή αποστράγγιση ώστε να παρατείνετε το χρόνο ζωής του.




VOL-SILK SHAMPOO BAR

(ΜΠΑΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ)




Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια κοπέλα.
Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείτε κι εσείς – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν.
Όλοι έχουμε το δικό μας μοναδικό τύπο μαλλιών, όπου κατά την διάρκεια διαφόρων περιοδειών του έτους να χρειάζονται την περιποίηση τους. Η δομή των μαλλιών είναι όπως η δομή λεπιών στο δέρμα ενός ψαριού, δηλαδή επικάλυψη λεπιών γύρω από ένα κεντρικό και φλοιώδη πυρήνα. Η ομαλή επικάλυψη και η ομαλή κατανομή τους, κάνει τα μαλλιά να είναι λαμπερά και λεία, βοηθώντας επίσης στο εύκολο χτένισμα, ενώ μια μπερδεμένη ή τραχιά δομή, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκληρά και θαμπά και είναι δύσκολο να χτενιστούν, λόγο της σύμπλεξης των τριχών που δημιουργεί κόμπους.

Οι τύποι των μαλλιών, το χρώμα τους, ο χρόνος που παίρνουν για να γίνουν γκρίζα και η πτώση τους η μη, είναι συνήθως κληρονομικοί παράγοντες και εξαρτώνται από τη γενετική σύσταση του ατόμου.
Όμως, τώρα θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας, βέβαια, και τι να κάνετε. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζετε και σίγουρα πρόκειται να σας ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σας!
Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό ….
Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και προστασία, για αυτό δοκιμάστε τις θαυματουργές VOL-SILK SHAMPOO BARS, που βοηθούν στην επανόρθωση της φθοράς.

Τα VOL-SILK SHAMPOO BARS είναι μπάρες σαπουνιού ειδικά για τα μαλλιά. Με πολύ απλά λόγια, είναι σαμπουάν σε στερεά μορφή. Αντικαθιστούν το σαμπουάν με εξαιρετική ενυδάτωση και άρωμα στα μαλλιά! Ενυδάτωση που διαρκεί που δυναμώνει την τρίχα. Περιέχουν τη σωστή αναλογία από καθαριστικά συστατικά. Έχουν μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Κάνουν την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.
Περιποιούνται τα μαλλιά σας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνουν ενώ παράλληλα φροντίζουν και το δέρμα του κεφαλιού.
Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος τους είναι να προσφέρουν υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό τους, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Επανορθώνουν τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές τους ιδιότητες προσδίδουν απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά.

Οι VOL-SILK SHAMPOO BARS βγαίνουν σε 2 τύπους:

VOL-SILK SHAMPOO BAR με τσουκνίδα για λιπαρά μαλλιά. Περιέχει πολύτιμα έλαια(δαφνέλαιο,ελαιόλαδο,καστορέλαιο, βούτυρο κακάου και καριτέ), πρωτεΐνες μεταξιού, έλαιο και φύλλα τσουκνίδας ,κερατίνη φυσικής προέλευσης και αιθέρια έλαια λεβάντας, τεϊόδεντρου και πορτοκαλιού που ρυθμίζουν την λιπαρότητα του τριχωτού τις κεφαλής και περιποιούνται τα μαλλιά.

VOL-SILK SHAMPOO BAR με άργιλο rhassoul για κανονικά, ξηρά μαλλιά. Περιέχει πολύτιμα  έλαια (έλαιο jojoba,ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, βούτυρο κακάου και καριτέ), πρωτεΐνες μεταξιού, αιθέρια έλαια λεμονόχορτο , γερανιού, ho wood και άργιλο rhassoul που καθαρίζει χωρίς να ξηραίνει το δέρμα και τη τρίχα.

Τα VOL-SILK SHAMPOO BARS είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..
Με μεθυστικά άρωμα τα…. Και σε υπέροχες συσκευασίες, πρακτικές και για τα ταξίδια μας.

Μια μπάρα διαρκεί περίπου 1,5 μήνα τυπικής χρήσης σαμπουάν.

Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν την μπάρα στα βρεγμένα μαλλιά. Ξεκινώντας από το κρανίο και καταλήγοντας στις άκρες. Αν έχετε πολλά και μακριά μαλλιά, χωριστέ τα σε μέρη και κάντε ένα-ένα μέρος. Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας και αν χρειαστεί προσθέστε παραπάνω νερό. Για να μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας, ξεκινάτε από την κορυφή προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνατε καλά.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του χειμώνα με τα χειροποίητα σαπούνια Vis olivae κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας… Η εταιρεία Vis olivae, βάζοντας σε προτεραιότητα την ποιότητα και την αγνότητα, παρασκευάζει χειροποίητα φυσικά σαπούνια, που προσφέρουν φυσική ενυδάτωση και πλούσιο αφρό.
Μας δίνουν all time classic προϊόντα ομορφιάς. Προϊόντα που αποπνέουν ένα νοσταλγικό άγγιγμα άλλης εποχής και παιδικών αναμνήσεων.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Vis olivae για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.visolivae.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου