Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Myrro review


Myrro



Η όμορφη επιδερμίδα από τις… συνήθειες μας φαίνεται..


Γειά σας Glamorous,

Είθισται ο Ιανουάριος να είναι μήνας προβλέψεων για τη χρονιά που μόλις αρχίζει. Τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Άλλοτε τα καταφέρνουμε κι άλλοτε-συνήθως- όχι.
Την καινούρια χρονιά η επιθυμία ολοένα και περισσότερων ανθρώπων να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και η απαίτησή τους πλέον για προϊόντα που δίνουν λύσεις προσανατολίζει σε μια νέα προσέγγιση, με τη δημιουργία συνθέσεων που στοχεύουν όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην υγεία και συγχρόνως αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα.

Και για να το εξασφαλίσουμε δεν χρειάζονται νέοι, μεγαλεπήβολοι στόχοι. Αντί να βάλουμε φιλόδοξους στόχους, που συχνά μένουν ανεκπλήρωτοι, είναι προτιμότερο να βεβαιωθούμε πως ακολουθούμε τις σωστές κινήσεις ,αρκεί να είναι βασικές, ζωτικής όμως σημασίας, κινήσεις στη ρουτίνα περιποίησης, που ενισχύουν τις λειτουργίες και τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης εξασφαλίζοντας την υγεία και - γιατί όχι;- τη νεανική όψη.

Διορθώνοντας τυχόν λάθη ή αμέλειες θα διαπιστώσουμε πόσο φωτεινό, λείο και υγιές διατηρείται το δέρμα μας. Η εταιρία Myrro με τα προϊόντα της ,δίνει απλές συμβουλές που, αν τις υποσχεθείτε στην επιδερμίδα σας -σας βεβαιώνουμε… εκ πείρας-, θα σας ευγνωμονεί για τα επόμενα χρόνια!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία Myrro χρησιμοποιώντας ως επιστημονική βάση αυτή της ιδιότητας του βιολόγου με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη χρήση φαρμακευτικών φυτών και με συμμετοχή στο δυναμικό τους έμπειρων και δημιουργικών ανθρώπων, πορεύονται τα τελευταία χρόνια με αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο.
Ο φυσικός πλούτος της ελληνικής γης τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνε μια πληθώρα πρώτων υλών άριστης ποιότητας (βιολογικές ή από αυτοφυή φυτά), ενισχύοντας ταυτόχρονα μικρούς εγχώριους παραγωγούς.

Τα προϊόντα τους παρασκευάζονται από φυτικές βιολογικές πρώτες ύλες όπου κατά την καλλιέργεια τους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε φυτοφάρμακα, ούτε λιπάσματα, ούτε ζιζανιοκτόνα αλλά πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σε συνθήκες σύμφωνες με τους κανόνες δίκαιου εμπορίου ανά τον κόσμο.
Ο χώρος τους βρίσκεται στο γραφικό χωριό των Αρχανών, 10χλμ νότια της πόλης του ηρακλείου Κρήτης, μέσα στα στενά της παλιάς αγοράς. Το νησί, καθώς και η περιοχή, φημίζονται για την μεγάλη βιοποικιλότητα σε βότανα όπως και για την αγροτική παραγωγή τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τους παραγωγούς, τις καλλιέργειες και τους τόπους συλλογής βοτάνων.

Οι συσκευασίες των τελικών προϊόντος είναι από ανακυκλώσιμα υλικά (γυαλί, pet) και ανακυκλωμένο χαρτί.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Myrro-FACE CREAM FOR DRY SKIN

(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)


Περιβάλλον , χρόνος και καθημερινές συνήθειες συνεργούν στο να εμφανίζουν σημάδια ξηρότητας ολοένα και περισσότερες επιδερμίδες. Εκτός από τις περιπτώσεις που έχετε από νεανικής , ήδη, ηλικίας ξηρό δέρμα στη, διάρκεια των χρόνων και κάτω από ειδικές περιστάσεις η επιδερμίδα μπορεί να παρουσιάσει περιστασιακή ξηρότητα. Έχουμε πει κι άλλες φορές ότι το δέρμα μας «μιλά». Για αυτό και το μυστικό για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας κρύβεται στην παρατηρητικότητά μας . Όσο καλύτερα γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της και όσο πιο στενά παρακολουθούμε ακόμα και την πιο μικρή αλλαγή στην όψη ή την υφή της, τόσο καλύτερα θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της.
Παρατηρώντας τη συμπεριφορά της επιδερμίδας μας μπορούμε να καταλάβουμε τι τύπο δέρματος έχουμε, αλλά και τι σημαίνουν τα μηνύματα που μας δίνει.

Η ξηρή επιδερμίδα είναι λεπτή, ξεφλουδίζει , είναι ευαίσθητη στις εξωτερικές επιδράσεις όπως το κρύο, αέρα και ήλιο, τραβάει και συχνά κοκκινίζει. Αυτά είναι τα κλασικά χαρακτηριστικά του ξηρού δέρματος , τα οποία υποδεικνύουν έλλειψη σμήγματος ή λιπιδίων ή και των δύο ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει είτε ότι οι σμηγματογόνοι αδένες δεν παράγουν επαρκές σμήγμα είτε ότι λόγω της βιολογικής γήρανσης έχουν ατονήσει οι ρυθμοί παραγωγής δομικών λιπιδίων. 

Επίσης δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που η ξηρότητα οφείλεται στον έντονο καθαρισμό της επιδερμίδας με ακατάλληλα προϊόντα, τα οποία αφαιρούν το υδρολιπιδικό , προστατευτικό φιλμ από την επιφάνειά της. Όμως η επιδερμίδα είναι το μοναδικό , ίσως, όργανο που όταν κάτι δεν πάει καλά, φροντίζει να στέλνει άμεσα το μήνυμα. Και η έλλειψη υγρασίας είναι σοβαρός παράγοντας κακής λειτουργίας του δέρματος , η οποία μπορεί να είναι και περιστασιακό φαινόμενο. Σε εμάς , λοιπόν, δεν απομένει παρά να το αναγνωρίσουμε.

Οι έντονες , πολλές φορές, ενοχλήσεις στη διάρκεια της μέρας, με πρώτο και καλύτερο το τράβηγμα, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για στοχευμένη περιποίηση με την Myrro-FACE CREAM FOR DRY SKIN.

Η Myrro-FACE CREAM FOR DRY SKIN είναι κρέμα για φροντίδα προσώπου, με ελαφριά υφή αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Αποτελεί μια ισχυρή ενυδατική κρεμα που προσφέρει στην επιδερμίδα σας την κατάλληλη δόση ενυδάτωσης, χρησιμοποιώντας συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως αιθέρια έλαια απο ροδόξυλο, σανταλόξυλο και πορτοκαλιού, λάδι ελιάς, αμυγδάλου, κάρθαμου, βούτυρο κακάο, καροτένιο σιβηριανό ginseng. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη για πολλές ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση.
Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.
Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή και χαρίζει μια απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα.

Χαρίζει στην εξουθενωμένη επιδερμίδα: λάμψη και ομοιόμορφη όψη, ενώ μειώνει τους πόρους και λειαίνει τις λεπτές  γραμμές. Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.
Προσφέρει καλλυντική ευχαρίστηση χάρη στη δροσερή, κρεμώδη, μεταξένια υφή που συνδυάζει τη δροσιά και την άνεση αυτής της κρέμας.
Σαγηνεύει κάθε γυναίκα, χάρη στο μοναδικό άρωμα  της που συνδυάζεται με νότες λουλουδιών .


Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Σαγηνεύει κάθε γυναίκα, χάρη στο μοναδικό άρωμα  της που συνδυάζεται με νότες λουλουδιών .

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.
Ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ, απλώστε τη σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό.



Myrro-EYES CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ)


Ξενυχτάμε, περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, εκφραζόμαστε, ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα εχθρικό περιβάλλον και βέβαια…μεγαλώνουμε. Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας.

Είναι μια μικρή «περιοχή» του προσώπου με ιδιαίτερη φυσιολογία όμως που ζητά την προσοχή μας από πολύ νωρίς. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι σίγουρα το πιο ευάλωτο σημείο της επιδερμίδας και υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι γι’ αυτό. Είναι 10 φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο. Λόγω του μικρού της πάχους μπορεί να εκδηλώσει πιο συχνά από άλλα σημεία αλλεργικές αντιδράσεις. Έχει ελάχιστους σμηγματογόνους αδένες, άρα υπολείπεται του φυσικού λιπαντικού που έχει το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αντίθετα, υπάρχει ένα δίκτυο επιφανειακών- άρα και εύθραυστων- τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, είναι ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη περιοχή του δέρματος του προσώπου. Τα στοιχεία θέλουν τα βλέφαρα να ανοιγοκλείνουν τουλάχιστον 10.000 φορές τη μέρα! Όλα αυτά συνηγορούν στο να είναι επιρρεπής στην ξηρότητα και να είναι πιο ευάλωτη στις καθημερινές επιθέσεις από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και στο οξειδωτικό στρες. Ως αποτέλεσμα είναι το πρώτο σημείο στο πρόσωπο στο οποίο αποτυπώνονται πολύ γρήγορα τα σημάδια κόπωσης- μαύροι κύκλοι και πρηξίματα- και γήρανσης, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε? 

Η έγκαιρη και συστηματική ενυδάτωση, από τη δεκαετία ήδη των 20 χρόνων λένε οι ειδικοί, είναι η βασική κίνηση που θα διατηρήσει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια υγιή και νεανική. Η καθημερινή παροχή νερού με την ενυδατική κρέμα Myrro-EYES CREAM θα ενισχύσει το εκ φύσεως αποδυναμωμένο υδρολιπιδικό φιλμ, εξαιτίας της έλλειψης σμήγματος, και θα διασφαλίσει την καλή υγεία των δερματικών κυττάρων, διατηρώντας ανέπαφη τη δομή τους και το δέρμα απαλό, λείο, ελαστικό και ανθεκτικό.

Η Myrro-EYES CREAM είναι kρέμα ανάλαφρης υφής για εντατική ενυδάτωση για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.
Η Myrro-EYES CREAM καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.
Δείτε το δέρμα γύρω από τα μάτια σας να αναζωογονείται με αυτή την απαλή, δροσιστική κρέμα ματιών, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα αγγουριού, άρνικας, αιθέρια έλαια χαμομηλιού και σπόρων καρότου, λάδι ηλιόσπορου, βερίκοκου και jojoba .Για πλούσια, αναζωογονητική θρέψη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το δέρμα δείχνει πιο ανορθωμένο, ενώ ενισχύεται για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης. Το πόδι της χήνας και τα πρηξίματα μειώνονται. Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.

Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών ,ενώ καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα.. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
Με πλούσια υφή, έχει φυσική σύνθεση, προσφέρει άνεση, χωρίς λιπαρότητα.

Η ζωτική λάμψη των νεανικών ματιών αναζωογονείται.

Είναι σε μεγάλη στρογγυλή γυάλινη συσκευασία και είναι πρακτική και για τα ταξίδια μας!
Το άρωμα της είναι απαλό και αέρινο!!


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και βράδυ, απλώνοντας μια σταγόνα σε καθαρή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.


Myrro-RELAX SHOWER GEL

(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ)


Απόλυτη χαλάρωση

Διαρκής κίνηση, έντονοι ρυθμοί, εντάσεις, στρες και άλλα πολλά, μας επιβαρύνουν στη διάρκεια της ημέρας. Το ζητούμενο λοιπόν με την επιστροφή μας από τη δουλειά στο σπίτι, είναι η βαθιά χαλάρωση. Πώς μπορεί όμως αυτή να επιτευχθεί; Με κάποιες απλές αλλά σημαντικές κινήσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε τον χώρο μας ως έναν μικρό... παράδεισο.
Η πολυάσχολη ζωή μας δεν μας αφήνει περιθώρια για σπατάλη χρόνου. Εντούτοις ένα ζεστό μπάνιο είναι το καλύτερο αντίδοτο ύστερα από μια αγχωτική μέρα. Απλά αφεθείτε στο ζεστό νερό...
Το μπάνιο είναι μια «ιεροτελεστία» πολυτέλειας που δεν υπακούει σε καμία λογική. Το κάνετε για την ευχαρίστηση σας, την απόλαυση αλλά και την ομορφιά σας! Ζεστό νερό, μεθυστικά αρώματα, απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός... Μια τόσο απλή κίνηση ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, χαλαρώνει το σώμα και αναζωογονεί το πνεύμα...
Ένα μπάνιο, βοηθάει στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του σώματος, κάνει το δέρμα πιο απαλό και λαμπερό ενώ ταυτόχρονα σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί. Το μπάνιο ηρεμεί και η γαληνεύει.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρετε απόφαση: αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, κλείστε την πόρτα του μπάνιου σας, περιποιηθείτε το σώμα σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και θα νιώσετε άλλος άνθρωπος!

Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα περιβάλλον spa. Δεν χρειάζεστε πολλά: χαμηλώστε το φως, ανάψτε κεριά με την αγαπημένη σας ευωδιά ή μια κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια, και αφήστε την χαλαρωτική ευωδιά τους να πλημμυρίσει το χώρο και τις αισθήσεις σας.
Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό (όχι καυτό) νερό, ρίξτε κάμποσες σταγόνες από το αγαπημένο σας Myrro-RELAX SHOWER GEL και βυθιστείτε. Κλείστε τα μάτια, διώξτε μακριά κάθε σκέψη που σας αγχώνει και αφήστε τα ευεργετικά συστατικά του να περιποιηθούν το δέρμα σας, να το αγκαλιάσουν με τρυφερότητα, να μαλακώσουν τις ταλαιπωρημένες περιοχές και να ενυδατώσουν.

Το αφρόλουτρο Myrro-RELAX SHOWER GEL είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα και δρα  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο ρόδι και το μέλι, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Απαλό αφρόλουτρο με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια των εκχυλισμάτων λεβάντας που δρουν ηρεμιστικά για το νευρικό σύστημα & ως αντιμικροβιακό για το δέρμα, μαύρη σοκολάτα και αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού που τονώνουν τη διάθεση και διεγείρουν το λεμφικό σύστημα. Χαρίζει έντονη μυρωδιά σοκολάτας. Ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη ενώ χαλαρώνει το σώμα από μια κουραστική ημέρα.

Χαρίζει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο Myrro-RELAX SHOWER GEL δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.
Απολαύστε την απίστευτη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης που προσφέρει το αφρόλουτρο myrro και νιώστε την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή και ενυδατωμένη.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε  κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



Myrro-BODY LOTION

(ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ)


Τον χειμώνα πρέπει να διαμορφώσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας έτσι ώστε να γίνει φρέσκια και λαμπερή.
Συχνά ωστόσο δε δίνουμε τη δέουσα σημασία για να εξασφαλίσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας. Ειδικά το χειμώνα, το κρύο ταλαιπωρεί και αφυδατώνει το εκτεθειμένο δέρμα μας.
Ο χειμώνας λοιπόν είναι μια δύσκολη εποχή για την επιδερμίδα μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η παγωνιά ξεραίνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς τη να ξεφλουδίζει, να «τραβάει» , να κοκκινίζει, να τσούζει, να φαίνεται θαμπή και τραχιά.

Το κρύο, η υγρασία και ο αέρας «κλέβουν» την υγρασία από το εκτεθειμένο δέρμα του προσώπου και των χεριών, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική του λιπαρότητα, να αφυδατώνεται εύκολα και να «τραβάει». Το ίδιο συμβαίνει και στο σώμα. Παρότι το μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται κρυμμένο κάτω από παλτό, πουλόβερ και παντελόνια,  χρειάζεται εξίσου καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Η τριβή με τα ρούχα, τα ζεστά μπάνια αλλά και ο ξηρός αέρας του καλοριφέρ ή του air condition απομακρύνουν όλα τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Πώς λοιπόν, κόντρα στον καιρό, θα διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό;
Η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, το Α και το Ω. Όταν το δέρμα «διψάει», γίνεται θαμπό και άγριο και τότε δείχνουμε κουρασμένες και γερασμένες, όποια ηλικία κι αν έχουμε.

Ακολουθήστε μια ρουτίνα περιποίησης που θα σας βοηθήσει να έχετε ενυδατωμένο δέρμα και τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Αν θέλετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας σε βάθος η Myrro-BODY LOTION είναι ο σύμμαχος στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και ενυδατωμένη.

Η Myrro-BODY LOTION είναι λοσιόν σώματος, παρέχει εντατική ενυδάτωση και απορροφάται άμεσα χωρίς ν ‘αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Δροσερή αναζωογονητική λοσιόν σώματος που θρέφει το δέρμα και αφήνει απαλή υφή. Το τέλειο προϊόν για δέρμα με ανεπαρκείς ενυδάτωση.  Μειώνει αισθητά την ξηρότητα ενώ ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης. Θρέφει το δέρμα σε βάθος, διατηρεί την υγιή του όψη & αποτρέπει την ξηρότητα.
Aπαλής υφής με αναζωογονητικές ιδιότητες και επαναστατική σύνθεση που καθηλώνει τις αισθήσεις. Η γυναικεία γοητεία και φινέτσα περικλείεται στην Myrro-BODY LOTION που θα σας κάνει να ξεχάσετε τι χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα. Χαρίζει δέρμα με υπέροχη λάμψη, απαλότητα και ξεχωριστό άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.
Εμπλουτισμένη με βιολογικά έλαια σησαμιού και βούτυρο καριτέ, ροδόνερο και έλαιο από άνθη γιασεμιού και βενζόης, χαρίζει ένα λουλουδένιο άρωμα, περιποιείται και ενυδατώνει την επιδερμίδα βοηθώντας της να διατηρήσει την ελαστικότητα της. Η πλούσια κρεμώδης σύνθεσή της προσφέρει βαθιά και μακράς διάρκειας θρέψη, μειώνοντας ταυτόχρονα την όψη της θαμπής επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα; Λείο, απαλό δέρμα που φαίνεται και μυρίζει όσο όμορφο το νιώθετε. Σας χαρίζει μια φυσικά όμορφη, μεταξένια επιδερμίδα.
Περιποιηθείτε τη διψασμένη σας επιδερμίδα και αφήστε την να σας ταξιδέψει.

Αναλυτικότερα:

  • Συναρπαστικό άρωμα που τυλίγει τις αισθήσεις.
  • Ενυδατώνει εντατικά και απορροφάται άμεσα.
  • Επιδερμίδα όμορφη & λαμπερή.
  • Μειώνει την όψη της θαμπής επιδερμίδας.

Το μοναδικό της άρωμα τυλίγει τις αισθήσεις σας με μια συναρπαστική μυρωδιά που μπορείτε να απολαμβάνετε όλη μέρα.
Σε πρακτική συσκευασία, για να την έχετε μαζί σας κάθε στιγμή, στην τσάντα και στα ταξίδια!

Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσθέστε την στην καθημερινή περιποίηση για να αντιμετωπίσετε το ξηρό δέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες, καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματος επιρρεπείς σε ξηρότητα. Απολαύστε αυτή τη μοναδικότητα τώρα.


Myrro-FACE SCRUB SOAP

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Η συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας είναι ο λόγος που η όψη μας γίνεται άτονη, τραχιά και θαμπή, με ατέλειες, όπως σπυράκια ή ξεφλούδισμα. Έχει αποδειχτεί ότι η ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων είναι μια λειτουργία η οποία παραμένει σχετικά σταθερή στα χρόνια της νεότητας, αργότερα όμως, αρχίζει να φθίνει δραματικά. Tο πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση. Όχι μόνο γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που τη δείχνουν θαμπή και τραχιά, αλλά και γιατί βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας.
Η απολέπιση αποτελεί θεραπεία ομορφιάς και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τακτική περιποίηση του δέρματος σας.

Ποια οφέλη παρέχει η απολέπιση;

Η απολέπιση του προσώπου είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδα σας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθιστώντας το έτσι ικανό να απορροφά πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Ιδίως μετά τα 40, τα σημάδια του χρόνου αρχίζουν να γίνονται πιο εμφανή, η κυτταρική αναδόμηση φθίνει, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη φωτεινή όψη και τη λεία, απαλή υφή της.
Για όποιο λόγο κι αν την κάνει κάνετε, θα δείτε λιγότερες γραμμές και ρυτίδες, πιο ομοιόμορφο χρώμα δέρματος, πιο φωτεινή επιδερμίδα και πιο λείο δέρμα.
Για να κάνετε, όμως, σωστή απολέπιση προσώπου και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορεί να σας προσφέρει, προσπαθήστε να την κάνετε σωστά. Πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό; Χρησιμοποιείστε το Myrro-FACE SCRUB SOAP και μάθετε τα πάντα για τα ευεργετικά της οφέλη.

Το Myrro-FACE SCRUB SOAP είναι σαπούνι απολέπισης προσώπου για μικτές επιδερμίδες.
Eίναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ήπια απολέπιση στο δέρμα με τη βοήθεια μικρόκοκκων απο κόκκους σπόρων βερίκοκου & annatto απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα για μια πιο απαλή επιδερμίδα. Με πλούσιο βελούδινο αφρό και μια αίσθηση ελευθερίας… Συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν βαθιά οι πόροι του δέρματος και να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα και για αυτό είναι σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας, βοηθητικό σε περιόδους αδυνατίσματος. 
Ο συνδυασμός του λεμονόχορτο-καριτέ με αιθέρια έλαια λεμονόχορτο, βούτυρο καριτέ, , ελαιόλαδο, λάδι καρύδας & καστορέλαιο έχουν άμεσα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά μαλακώνοντας την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.. Έχει εξαιρετικά ενυδατικές, ηρεμιστικές, στυπτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. - Εκτός από το απαλό μασάζ και την ελαφριά απολέπιση οι κόκκοι χαρίζουν αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα.

Αναλυτικότερα:

  • Το λεμονόχορτο δρα ως αντιμικροβιακό και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.
  • Οι κόκκοι βερίκοκου προσφέρουν βαθιά απολέπιση απομακρύνοντας το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα.
  • Το annatto δρα κατά των δερματικών προβλημάτων.
  • Το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων χάρη στις φυτοστερόλες που περιέχει.
  • Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, και ιχνοστοιχεία, είναι εξαιρετικά ευεργετικό για το δέρμα.
  • Το λάδι καρύδας έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.
  • Το καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές αντιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.
  • Με σύσταση που προσφέρει πλούσιο κρεμώδη αφρό.


Το άρωμα του επισφραγίζει την τόνωση και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας με τρόπο γλυκό και διαπεραστικό, όπως η μυρωδιά του.
Χαρίστε λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σας, με τη μοναδική δύναμη της απολέπισης!

Σε όμορφη και πρακτική συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ώρα για την απολέπιση του προσώπου είναι το πρωί, επειδή το βράδυ ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος τα νεκρά κύτταρα.
Σε βρεγμένο δέρμα τρίβουμε με το σαπούνι χωρίς να παραλείψουμε κανένα σημείο. Να επιμείνετε σε περιοχές που χρειάζονται έντονη απολέπιση. Αν δεν θέλετε να κάνετε καθημερινή απολέπιση, χρησιμοποιείστε το σαπούνι μόνο για καθαρισμό κάνοντας αφρό στα χέρια σας και μετά με αυτά σαπουνίστε το πρόσωπο. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το δέρμα μας θα παραμείνει καθαρό και φωτεινό χωρίς αίσθηση ξηρότητας ή τραβήγματος.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Myrro και τα προϊόντα της αποπνέουν αέρα πολυτέλειας. Είναι ο  «μαγνήτης» της νεότητας με νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Κάντε δώρα στον εαυτό σας από την Myrro για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές, για να είστε όμορφες και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας . Η Myrro μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας ,με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας και στα μαλλιά μας… Δώρα ομορφιάς για εμάς.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Myrro για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.myrro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου