Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Pharmex review


Pharmex


Γειά σας Glamorous,

Αν κοιτάξουμε τον οργανισμό μας από μια ολιστική προοπτική, η ακμή μπορεί να είναι ένδειξη ότι η κατάσταση στο εσωτερικό του σώματός μας είναι εκτός ισορροπίας. Είτε πρόκειται για ορμονική ανισορροπία, τοξικότητα ή πεπτικά προβλήματα, το ανθρώπινο σώμα έχει αποδείξει πόσο έξυπνο είναι. Έτσι, μερικές φορές θα χρησιμοποιήσει το δέρμα, δεδομένου ότι είναι και το μεγαλύτερο όργανο, για να αποτοξινωθεί ή να εκφράσει αυτό που συμβαίνει μέσα του.
Η ακμή είναι το αποτέλεσμα της υπερπαραγωγής του σμήγματος στους αδένες κάτω από το δέρμα, καθώς και η συσσώρευση του σε συνδυασμό με κερατίνη, νεκρά κύτταρα και βακτήρια τα οποία όλα προκαλούν φλεγμονή των πόρων. Οι ορμόνες και η γενετική παίζουν επίσης ρόλο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος που υπολογίζεται ότι προσβάλλει το περίπου 85% των εφήβων και συνήθως υποχωρεί στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης. Υπάρχει όμως ένα ποσοστό 12% των ενηλίκων, κυρίως των γυναικών, οι οποίοι έχουν ακμή είτε ως συνέχεια της εφηβικής είτε επειδή την εμφάνισαν σε μεγάλη ηλικία, ακόμα και μετά τα 30 έτη.
Σε κάθε φάση της ζωής οι αιτίες της ακμής μπορεί να διαφέρουν, επομένως η σωστή διάγνωση από τον δερματολόγο είναι το πρώτο βήμα για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και να ανακτήσετε τη λεία όψη και τη λάμψη του δέρματός σας.

Τα προϊόντα κατά της λιπαρότητας της εταιρίας Pharmex δρουν εξωτερικά για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να αποφύγετε τις μελλοντικές κρίσεις ακμής, ωστόσο για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου απαιτείται καλύτερη διαχείριση του στρες.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρεία Pharmex με κυρίαρχη πορεία εδώ και 34 χρόνια στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού. Έχει αναπτύξει σειρές υψηλής καλλυντικής περιποίησης που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς και τους επαγγελματίες του χώρου που γνωρίζουν απόλυτα τι επιδιώκουν. H εφαρμογή ενός δυναμικού και άρτια στελεχωμένου επιχειρησιακού μοντέλου εξασφαλίζει τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας. Προωθώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου, με παραγωγούς παγκόσμιας εμβέλειας, η Pharmex προωθεί την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Η φιλοσοφία και το όραμα που διέπει την εταιρία αντανακλώνται στην οργάνωση και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HELENVITA ACNormal Cleansing Gel

(ΑΠΑΛΟ, ΑΦΡΙΖΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ)



Ένας από τους μεγαλύτερους «μύθους» που κυκλοφορεί ευρέως σχετικά με την ακμή, είναι ότι εμφανίζεται σε εφηβική ηλικία και αφού ακολουθήσει την φυσική της πορεία, «εξαφανίζεται» από μόνη της. Η αλήθεια είναι ότι η ακμή δεν έχει ημερομηνία έναρξης, ούτε ημερομηνία λήξης!
Σε όποια ηλικία και εάν είμαστε ,όταν οι πόροι μας είναι μπλοκαρισμένοι με σμήγμα χάνεται ένας βασικός δρόμος από τον οποίο περνάνε οι θρεπτικές ουσίες των καλλυντικών προς το βάθος της επιδερμίδας για να δράσουν, άρα δεν δρα καλά μια κρέμα που βάζουμε όσο ακριβή και να είναι. Όταν επίσης μαζεύονται σμήγμα και νεκρά κύτταρα στο πρόσωπο τότε αυτό γίνεται θαμπό, ανάγλυφο και μπορεί να βγάλει εύκολα σπυράκια.

Αυτό που βοηθάει , όσο μεγάλη κι αν είναι η σμηγματόρροια, να διατηρείται το πρόσωπο καθαρό και φωτεινό , απαλλαγμένο από σπυράκια και περιττή γυαλάδα, είναι ο σωστός καθαρισμός προσώπου που αποτελεί μία εξωτερική διαδικασία απομάκρυνσης της περίσσειας του σμήγματος, των φαγεσώρων (μαύρων στιγμάτων) , αλλά και των συσσωρευμένων στην επιφάνεια του δέρματος νεκρών κυττάρων που μπορεί στο σύνολό τους να προκαλέσουνε ατονία στο χρώμα, σπυράκια , τραχιά υφή και αφυδάτωση.
Ενα σωστό σύστημα καθαρισμού όχι μόνο μπορεί να συντελέσει στην αποτελεσματική ύφεση της ακμής αλλά αποτελεί και μέρος της όποιας θεραπευτικής αγωγής.
Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει μια υπεραιμία λόγω της διαδικασίας, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχει εξαφανιστεί το αργότερο την επόμενη ημέρα.
Το HELENVITA ACNormal Cleansing Gel αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ακμή και το δέρμα με τάση λιπαρότητας, μέσα από ένα εξειδικευμένο σύστημα καθημερινής περιποίησης.

Το HELENVITA ACNormal Cleansing Gel  είναι απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Με ήπια επιφανειοδραστικά συστατικά, καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους ρύπους και την περίσσεια του σμήγματος, χωρίς να απολιπαίνει την επιδερμίδα. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό PHYCOSACCHARIDE ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην διάνοιξη των φραγμένων πόρων, ενώ η αλλαντοΐνη, η πανθενόλη και το aloe vera gel ενυδατώνουν και καταπραΰνουν, καθιστώντας το δέρμα πιο απαλό και λείο.
Χάρη στην αντιμικροβιακή και σμηγματορυθμιστική του δράση προστατεύει από μολύνσεις ενώ χαρίζει ματ και καθαρή όψη στην επιδερμίδα σας.
Δημιουργεί την αίσθηση βαθιάς καθαρότητας , λάμψης και ανανέωσης.

Αναλυτικότερα:

  • Καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, χάρη στην ήπια καθαριστική του βάση.
  • Ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, χάρη στην σμηγματορυθμιστική του δράση. 
  • Με καταπραϋντική και αντι-ερεθιστική δράση. 
  • Ο καθαρισμός με HELENVITA ACNormal Cleansing Gel  είναι ένα βασικό όπλο στα χέρια μας για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας ή για να επιταχύνουμε την θεραπεία ενός δέρματος με ακμή.
Είναι σε μεγάλη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Χωρίς SLS ,SLES ,Parabens.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το HELENVITA ACNORMAL CLEANSING GEL 200ml πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα σας και ξεβγάλετε καλά με πολύ νερό.




HELENVITA ACNormal Peeling Gel

(ΤΖΕΛ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Η ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ)



Ζούμε και αναπνέουμε τον μολυσμένο αέρα της πόλης. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Ας μην ξεχνάμε πως η επιδερμίδα μας είναι η πρώτη που υφίσταται τις βλαβερές συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης..
Όπως δείχνουν λοιπόν οι μελέτες, το κοκτέιλ των περιβαλλοντικών ρύπων από αιθαλομίχλη, σκόνη, καυσαέρια και όζον, εγκαθίσταται στην επιφάνεια, αποδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά, ερεθισμοί, γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ανοιχτοί πόροι , σπυράκια και το δέρμα να καταλήγει θαμπό και άτονο. Στο τέλος της μέρας, σε μια τόσο μικρή περιοχή, όπως είναι η επιδερμίδα του προσώπου, συσσωρεύονται όλα τα παραπάνω και την κάνουν να ασφυκτιά και την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, με αποτέλεσμα σταδιακά να αποδυναμώνεται και να μην μπορεί να εκπληρώσει το βασικό της ρόλο, που είναι η προστασία του οργανισμού. Όλα αυτά δημιουργούν ένα περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. .
Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό, καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης.

Ο καθαρισμός είναι απολύτως απαραίτητος για την ομορφιά της επιδερμίδας σας! Η καθημερινή υγιεινή του προσώπου μας, δεν είναι κάτι νέο. Όλοι γνωρίζουμε πως με το να πλένουμε το πρόσωπό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μας επιτρέπει να έχουμε μια όμορφη και καθαρή επιδερμίδα χωρίς λιπαρότητες και σπυράκια.
Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσετε να ρυθμίζετε τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιώντας το HELENVITA ACNormal Peeling Gel.

Πρόκειται για Gel απολέπισης με ΑHA για την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την ανανέωσή της. Eνα ήπιο τζελ προσώπου που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση. Είναι ένα αναζωογονητικό προϊόν, που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα μας καθαρό και απαλό. Ταυτόχρονα τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, προσφέροντας ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Το τζελ απολέπισης ACNormal Peeling Gel της Helenvita, αναζωογονεί, τονώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Περιέχει mandelic acid (AHA) και το νεότερης γενιάς glucno-delta-lactone (PHA) που συμβάλλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εμπλουτισμένο με sodium hyaluronate, που περιορίζει τα σημάδια και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα βελτιώνοντας σημαντικά την υφή της.

Αναλυτικότερα:

  • AHA: βοηθάει στην βελτίωση της απόχρωσης του δέρματος.
  • PHA : απολέπιση και ενυδάτωση.
  • Sodium Hyaluoranate: περιορίζει τα σημάδια ακμής και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση.
  • Διαθέτει Ph3.5-3.8
  • Κλινικά & Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς SLS, SLES, Parabens.


To HELENVITA ACNormal Peeling Gel είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.΄
Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Η καθημερινή χρήση με HELENVITA ACNormal Peeling Gel είναι το κλειδί της επιτυχίας και της φροντίδας που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε 2-3 φορές την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε μετά από 6-8 λεπτά με άφθονο νερό.



HELENVITA ACNormal Purifying Facial Μask

(Μάσκα Καθαρισμού της Επιδερμίδας)




Λάθη ή παραλείψεις στην καθημερινή περιποίηση που "εκφοβίζουν" την επιδερμίδα σας και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και την καλή της εμφάνιση….Η επιδερμίδα είναι ζωντανός οργανισμός που στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει. Αναζητήστε την αιτία στις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιθέσεις που υφίσταται καθημερινά, στις ορμονικές αλλαγές αλλά και στη βιολογική γήρανση. Που σημαίνει ότι αλλάζουν και οι ανάγκες της.
Τα «μηνύματα» είναι εμφανή , μπορείτε εύκολα να τα αναγνωρίσετε για να προσαρμόζετε ανάλογα την καθημερινή φροντίδα. Η έντονη λιπαρότητα κυρίως στο σημείο Τ – μέτωπο, μύτη, πιγούνι, εμφανίζεται και σπέρνει τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας. Γυαλίζει, οι πόροι είναι εμφανείς , συχνά έχει γκριζοπράσινη απόχρωση.
Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της. Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.
Τα μαύρα στίγματα, ή οι μικροσκοπικές μαύρες κηλίδες στο δέρμα σας, είναι σαν τα σπυράκια, μόνο που δημιουργούνται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Τα μαύρα στίγματα είναι στην πραγματικότητα φραγμένοι πόροι που γεμίζουν με κερατίνη, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσική ελαιώδη ουσία της επιδερμίδας).

Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, τα μαύρα στίγματα είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο και κυρίως στην μύτη.
Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με την μαύρη μάσκα προσώπου HELENVITA ACNormal Purifying Facial Μask.

H HELENVITA ACNormal Purifying Facial Μask είναι μάσκα για βαθύ καθαρισμό της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Καθαρίζει, απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, αφαιρεί τη περίσσεια σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα.
Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν. 
Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Θα απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα του προσώπου σας. Με ειδική σύνθεση ,που συμβάλει στη μείωση της ακμής. Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα!

Το σύμπλοκο σαλικυλικού οξέος, αιθέριου ελαίου manuka και εκχυλίσματος ιτιάς έχει , καταπραϋντική, αντιβακτηριδιακή και κερατολυτική δράση, βοηθώντας στην διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Το μείγμα της πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά σμήγμα και τοξίνες για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και επανορθώνει. Συγκεκριμένα το καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide ( προέρχεται από τα καφέ φύκια -brown algae-Laminaria digitata που ευδοκιμούν στις βραχώδεις ακτές της Αγγλίας και της Γαλλίας) συμβάλλει αποτελεσματικά στη ρύθμιση του σμήγματος, την κερατόλυση, την καταπράυνση και αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων .

Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα σπυράκια, την ακμή, την εξάλειψη λιπαρότητας.
  • Συρρικνώνει τους πόρους.
  • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.
  • Προσδίδει ματ όψη, κάνοντας το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό

Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας φροντίδα, απαλότητα και καταπράυνση. Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό.
Είναι σε όμορφη συσκευασία και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μια ή δυο φορές την εβδομάδα σε στεγνό ή ελαφρώς υγρό δέρμα. Αφήστε το να δράσει 10 λεπτά. Βρέξτε τα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλετε εντελώς και στεγνώστε απαλά. Χωρίς Paraben .



HELENVITA ACNormal Tinted Cream

(Κρέμα Προσώπου με Χρώμα για Λιπαρό Δέρμα με Ακμή)




Ταλαιπωρείται και η δική σας επιδερμίδα από ακμή και ενώ ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε , δεν ξέρετε πώς να καλύψετε τις ατέλειες; Ζούμε σε έναν ρετουσαρισμένο κόσμο. Εξώφυλλα περιοδικών, ταινίες και μουσικά βίντεο παράγουν συνεχώς εικόνες τελειότητας: κοπιαρισμένες, γυαλισμένες και επεξεργασμένες τόσο πολύ που δείχνουν αγνώριστες. Όταν τα άτομα που υποφέρουν από ακμή έρχονται αντιμέτωποι με τις ατέλειες στο ψυχρό φως της ημέρας, η πρώτη τους ενστικτώδης αντίδραση είναι η εξής: "Πού είναι το concealer, το foundation, η πούδρα....; Οτιδήποτε για να καλύψω το δέρμα μου!"
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι  το μυστικό κρύβεται στο πόσο σωστά θα επιλέξεις το ιδανικό προϊόν για ακμή που θα καλύψει τα συμπτώματα και δε θα τα επιβαρύνει, γιατί είναι γνωστό ότι ένα οποιοδήποτε μακιγιάζ δεν βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση της ακμής. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε την  ανάγκη των γυναικών  για μια όμορφη ή/και περιποιημένη εμφάνιση γι’ αυτό καλό είναι να ξέρετε τι πρέπει να αποφύγετε. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο ή εφικτό το να παραμένετε συνεχώς αμακιγιάριστες, γι’ αυτό και πρέπει να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα που ενώ καλύπτουν τις ατέλειες δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής χρειάζεται ειδική περιποίηση και ειδικά προϊόντα μακιγιάζ. Το δέρμα με τάση ακμής έχει ανάγκη από υψηλή κάλυψη και ταυτόχρονα προϊόντα που να μην αυξάνουν την παραγωγή σμήγματος στο δέρμα.
Αν τα σημάδια στο πρόσωπο σας αποτελούν ένα πραγματικό πρόβλημα για εσάς και σας δημιουργούν απογοήτευση, η καλύτερη λύση για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι να καλύψετε τις ατέλειες με μακιγιάζ - είναι μια πολύ καλή και γρήγορη λύση για να καλύψετε και συγχρόνως να κρύψετε τις ατέλειες που υπάρχουν στο πρόσωπό σας.
Για να επιτύχετε τη σωστή κάλυψη των σημαδιών ή των ουλών σας, επιλέξτε την HELENVITA ACNormal Tinted Cream.

Η HELENVITA ACNormal Tinted Cream είναι κρέμα προσώπου SPF 15για ενυδάτωση και σμηγματορρύθμιση της λιπαρής επιδερμίδας. Με χρώμα για την κάλυψη των ατελειών& ματ όψη.
Κατά την εφαρμογή, η φρέσκια και ελαφριά υφή της, κατά την επαφή με την επιδερμίδα δημιουργεί ένα πέπλο κάλυψης. Η υφή της είναι εξαιρετικά εύπλαστη, εξομαλύνοντας το ανάγλυφο και λειαίνοντας το ανάγλυφο. Καλυπτική αλλά ταυτόχρονα ελαφριά, η σύνθεσή της καμουφλάρει τις ατέλειες χωρίς να προκαλεί υπερ-κάλυψη, αποτέλεσμα μάσκας.
Η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφη, λεία και ματ για πολλές ώρες. Καλύπτει ατέλειες της επιδερμίδας:  Η επιδερμίδα είναι απαλή και άνετη. Με βελούδινη υφή, που ενυδατώνει, ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάλυψη στις ατέλειες της λιπαρής με τάση προς ακμή επιδερμίδας.
Με μεσαία προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία (SPF15) και ενεργά συστατικά για την εξισορρόπηση της λιπαρής/προβληματικής επιδερμίδας. Περιέχει σαλικυλικό οξύ (αντιβακτηριδιακή & κερατολυτική δράση) καθώς και το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό Phycosaccharide, που δρουν κατά των ατελειών, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και καταπραΰνουν την ερεθισμένη με κοκκινίλες επιδερμίδα. Χαρίζει άμεσα ομοιόμορφη και ματ όψη. 

Για ματ όψη ειδικά σχεδιασμένη για επιδερμίδες με τάση για σπυράκια ή λιπαρές επιδερμίδες. Συνδυάζει τον έλεγχο της λιπαρότητας, την ευπροσάρμοστη κάλυψη και την αντηλιακή προστασία UVA/UVB για προστατευμένη επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα.
Συνδυάζει περιποίηση και κάλυψη, ενυδατώνει και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνει τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας την λάμψη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει από τιs ακτίνες
Ανάλαφρη σύνθεση, που προσφέρει φρέσκια εφαρμογή κάθε φορά. Όμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια ωρών.


Βάλτε και εσείς λοιπόν την HELENVITA ACNormal Tinted Cream στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!
Είναι σε όμορφη λευκή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.
Κλινικά & δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς SLS, SLES, χωρίς Parabens.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Pharmex και τα προϊόντα της έρχεται να φροντίσει το λιπαρό και με τάση προς ακμή δέρμα . Έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν.  Μπορείτε να διαλέξετε προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά , μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.
Ελάτε να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την Pharmex με τα επιλεγμένα προϊόντα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Pharmex για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ::http://www.pharmex.gr/el/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου