Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

The Soap review


The Soap


Όμορφες στιγμές και πώς να επιβιώσει η επιδερμίδα σας στα χιόνια.

Γειά σας Glamorous,

Πόσο όμορφα είναι όλα όταν είναι χιονισμένα;

Το τοπίο είναι πιο όμορφο χιονισμένο και σπεύδουμε να βγούμε να ευχαριστηθούμε το χιόνι που στρώθηκε. Κάνουμε μικρές αποδράσεις σε χιονοδρομικές πίστες , διασκεδάζουμε, περνάμε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.
Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα μας τους χειμερινούς μήνες, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται από το κρύο και τα χιόνια;
Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι αυξημένες τον χειμώνα, ιδιαίτερα τις πολύ κρύες ημέρες. Θα πρέπει να προστατευτούμε παραπάνω από ό,τι συνηθίζουμε, ώστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε το δέρμα μας σε καλή κατάσταση, μακριά από ξηρότητα και διατηρώντας τη λάμψη του.
Το κρύο είναι αδυσώπητο και οι δε, απότομες αλλαγές στις θερμοκρασίες εντός και εκτός κτηρίων το χειμώνα, η λανθασμένη χρήση προϊόντων ή ακόμα και ο υπερβολικός ζήλος, δεν κάνουν ποτέ καλό στην υγεία του δέρματος. Τα κλιματιστικά, το κρύο, το χιόνι, κάνουν την επιδερμίδα πιο τραχιά.

Γι’ αυτό μην ξεχνάτε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ το δέρμα σας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι πάντα λαμπερό!
Σταματήστε τις κακές συνήθειες που μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να έχετε και φροντίστε αυτό το χειμώνα  να έχετε το δέρμα σας απαλό. Τον χειμώνα πρέπει να διαμορφώσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας έτσι ώστε να γίνει φρέσκια και λαμπερή.

Αφιερώσετε μία ώρα το μεσημέρι ή το απόγευμα και περιποιηθείτε το δέρμα σας. Ακολουθήστε τα βήματα που ακολουθούν από την εταιρία The Soap και απολαύστε από σήμερα μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία The Soap με τα πιο αγνά υλικά και με πολύ μεράκι δημιουργεί σαπούνια και άλλα δερμοκαλλυντικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο κατάλληλα διαμορφωμένο εργαστήριο του φαρμακείου τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



THE SOAP-LIQUID SOAP

(ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ)



​Έρχεται βροχή, έρχεται κρύο… για την επιδερμίδα.

Μολονότι δεν μας είχε πειράξει και τόσο που δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού του, ο χειμωνιάτικος καιρός εντέλει αποφάσισε να κάνει τις πρώτες... σποραδικές εμφανίσεις του . Οι έντονες καιρικές αλλαγές των τελευταίων ημερών και τα απότομα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας έρχονται να μας θυμίσουν πως και η επιδερμίδα, όπως , άλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται άμεσα από το ….δελτίο καιρού. Παγωμένος αέρας, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας στη διάρκεια του χειμώνα.
Η επιδερμίδα στο σώμα, μας φαίνεται πιο ξηρή, πιο θαμπή και άτονη, τη νοιώθουμε να «τραβάει». Όχι, δεν είναι ιδέα μας, είναι η αντίδρασή της στο κρύο, τη βροχή και τον αέρα, τα συνήθη καιρικά φαινόμενα δηλαδή που σηματοδοτούν το πέρασμα στο χειμώνα.
Μην ξεχνάτε πως η επιδερμίδα είναι η ασπίδα του οργανισμού μας προς τον …έξω κόσμο. Αυτή η διαυγής , λεπτή-  επιφανειακή, προστατευτική στιβάδα, είναι μόνιμα εκτεθειμένη στον ήλιο, στο περιβάλλον και βέβαια, πάνω απ όλα στις καιρικές συνθήκες. Είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό όργανο που αντιδρά άμεσα στις εναλλαγές του καιρού. Και φροντίζει να στείλει το μήνυμα. Αρκεί εμείς να το αναγνωρίζουμε.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται, όπως κι εμείς, ενισχυμένη προστασία, ίσως και κάποιες μικροαλλαγές στις συνήθειες μας.
Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε την καθημερινή μας φροντίδα.

Η σωστή ενυδάτωση και ένα ζεστό ντους είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα .θα  ενισχύσει και θα προστατεύσει την επιδερμίδα όταν το θερμόμετρο πέφτει.
Ένα ντους με THE SOAP-LIQUID SOAP μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!!

Το THE SOAP-LIQUID SOAP είναι υγρό καθαριστικό σώματος και χεριών με ήπια αντισηπτική δράση. Έχει υγρή μορφή, άρα είναι εύκολο στη χρήση. Περιέχει ήπια μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.
Είναι ένα πλούσιο, ενυδατικό προϊόν καθαρισμού με ωραίο άρωμα, αρκετά απαλό για καθημερινό πλύσιμο της επιδερμίδας μας….. Ο απαλός αφρός του τυλίγει το σώμα και τις αισθήσεις ενώ αποτελεί μια φυσική πηγή ενυδάτωσης για όλο το σώμα.

Η σύνθεσή το καταστούν  ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο... Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Το υγρό σαπούνι έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας. Καθαρίζει βαθιά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Βοηθάει την ενυδάτωση και τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα .
Δημιουργεί ικανοποιητικό αφρό που είναι εύκολο να απλώσουμε και μετά να ξεβγάλουμε, αφήνοντας την επιδερμίδα μας µε µια αίσθηση καθαριότητας, απαλότητας και μεταξένιας υφής!!!

Συμπυκνώνει τις πιο δραστικές και αντιοξειδωτικές ουσίες της φύσης. Απολαύστε μια νέα εμπειρία ντους με τον απίστευτα αναζωογονητικό πλούσιο αφρό του.
Αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια, λεία, φρέσκια ​​και καθαρή. Ενυδατώνει ενώ καθαρίζει.

Έχει αναζωογονητικό άρωμα και είναι σε στρογγυλό γυάλινο μπουκάλι, με δοσομετρητή. Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.
Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεσή του το καθιστά εξαιρετικά οικονομικό.

100% φυσική σύσταση χωρίς parabens, προσθήκες αρωμάτων ή τεχνητά χρώματα. Παρασκευάζεται από αγνά φυτικά έλαια και μετά από δοκιμασίες 2 ετών.

Τρόπος χρήσης:

Βρέξτε την επιδερμίδα σας με λίγη ποσότητα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεπλύνετε με νερό.



THE SOAP- BATH BOMBS

(ΒΟΜΒΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ)



Το χειμώνα, λοιπόν, τον ξέρουμε και τον περιμένουμε σαν τέτοιο: Προετοιμαζόμαστε για μακριά βράδια, για μικρές και κουραστικές ημέρες, για γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες Κυριακές και παίρνουμε τα μέτρα μας. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε αυτή την πιο βαριά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα. 

Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε, κι εκεί περιμένουμε το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις ημέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» από το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσουν σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξουν από πάνω μας τη βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης.  Ο χειμώνας είναι η εποχή που μας κουράζει περισσότερο από όλες. Κατά κάποιον τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολύ επιτρέπουν, ο οργανισμός μας το χειμώνα είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεσή μας είναι συχνά πιο πεσμένη.
Με τον ερχομό του βαρύ χειμώνα, τον καιρό που κάνει κρύο, τις ημέρες που μικραίνουν, αρχίζουμε σιγά-σιγά να «πέφτουμε» σε αυτόν το χειμερινό λήθαργο και να χάνουμε δυνάμεις.

Τον χειμώνα, η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματός σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Αν λαχταράτε την περιποίηση και την πολυτέλεια ενός spa, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για μία επίσκεψη; Ακολουθήστε τα βήματα που μας προτείνουν το The Soap και φέρτε το spa στο χώρο σας και τη λάμψη στην επιδερμίδα σας!
Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε ξεκούραστες τον χειμώνα, είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο με THE SOAP- BATH BOMBS.
Κλείστε το κινητό σας, «κατεβάστε» το τηλέφωνο, ανάψτε κεριά γύρω από την μπανιέρα και βάλτε ένα CD με απαλή χαλαρωτική μουσική. Πάρτε κοντά σας απαλές, μυρωδάτες πετσέτες και το μπουρνούζι σας και συγκεντρώστε σε ένα δίσκο της THE SOAP- BATH BOMBS!!

Oι THE SOAP- BATH BOMBS αναζωογονούν και ξεκουράζουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειτουργούν ενυδατικά. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και πετάξτε μέσα την THE SOAP- BATH BOMBS …Αμέσως δημιουργείται αναβρασμός καθώς τα πολύτιμα συστατικά της διασπώνται και διαλύονται. Το χαλαρωτικό και γλυκό αμυγδαλέλαιο σε συνδυασμό με το shea butter προσφέρουν την απόλυτη θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας! Bοηθά στην λάμψη του δέρματος! Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν όλες τις μαλακτικές ιδιότητές τους στην επιδερμίδα. . Οι βόμβες οξυγόνου βοηθούν στην χαλάρωση, περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ανακουφίζουν και χαλαρώνουν τους κουρασμένους μύες των ποδιών.

Όταν βυθιστεί σε νερό παράγει έναν πλούσιο αφρό.

Η βόμβα οξυγόνου ανακουφίζει από το άγχος προωθώντας την παραγωγή σεροτονίνης και μειώνοντας την δράση αδρεναλίνης.
Η χρήση της μπάλας οξυγόνου στο μπάνιο θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και ενυδατωμένη. Έχει υπέροχο άρωμα που συνοδεύεται απο δύναμη και ενέργεια. Το δέρμα επανακτά την ζωντάνια και την λάμψη του.
Οι βόμβες οξυγόνου είναι πολυτέλεια... είναι ανάγκη! Και την αξίζουμε!!!

Είναι μια κομψή βόμβα οξυγόνου, σχήματος ντόνατ  και διατίθεται σε σχήμα κύβου .Θα τονώσουν το σώμα και θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Τρόπος χρήσης:

Γεμίζουμε μέχρι τη μέση την μπανιέρα με ζεστό προς χλιαρό νερό, βυθίζουμε την βόμβα οξυγόνου και την αφήνουμε να διαλυθεί τελείως. Αφού διαλυθεί η μπάλα, χαλαρώνουμε μέσα στην μπανιέρα για 15-20 λεπτά και μετά χωρίς να ξεβγαλθούμε, σκουπιζόμαστε με μία καθαρή και στεγνή πετσέτα.



THE SOAP-LAVENDER SOAP

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ)



Δεν είναι το χιόνι ένας φανταστικός λόγος να αγαπήσετε τον χειμώνα; Η αίσθηση ότι χιονίζει σας κάνει αμέσως να τρέξετε στο παράθυρο και να παρατηρήσετε το χιόνι που πέφτει! Ειδικά αν μένετε σε μία περιοχή που σπάνια κάνει πολύ κρύο, το χιόνι αλλάζει αμέσως τα σχέδια σας, και φυσικά την διάθεσή σας. Το χιόνι μετατρέπει τους δρόμους σε ιδανικά μέρη για να παίξετε, να γελάσετε, να βγάλετε φωτογραφίες και να νιώσετε και πάλι παιδί.

Ο χειμώνας όμως είναι μια δύσκολη εποχή για την επιδερμίδα. Το κρύο, η υγρασία και ο αέρας «κλέβουν» την υγρασία από το εκτεθειμένο δέρμα του προσώπου και των χεριών, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική του λιπαρότητα, να αφυδατώνεται εύκολα και να «τραβάει». Το ίδιο συμβαίνει και στο σώμα. Παρότι το μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται κρυμμένο κάτω από παλτό, πουλόβερ και παντελόνια, χρειάζεται εξίσου καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Η τριβή με τα ρούχα, τα ζεστά μπάνια αλλά και ο ξηρός αέρας του καλοριφέρ ή του air condition απομακρύνουν όλα τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Πώς λοιπόν, κόντρα στον καιρό, θα διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές, απαλό, λαμπερό και νεανικό; Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, το Α και το Ω. Όταν το δέρμα «διψάει», γίνεται θαμπό και άγριο και τότε δείχνουμε κουρασμένες και γερασμένες, όποια ηλικία κι αν έχουμε.

Νομίζω πως γνωρίζετε και εσείς την υπέροχη αίσθηση του ζεστού μπάνιου μετά από μία δύσκολη μέρα! Το ζεστό μπάνιο βοηθά να διασταλούν τα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα και στους μυς ώστε να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Η αίσθηση είναι ακόμα πιο ωραία και ευχάριστη όταν είναι χειμώνας! Μπορείτε να απολαύστε ένα ζεστό μπάνιο το πρωί ή το βράδυ με THE SOAP-LAVENDER SOAP, να ακούσετε  χαλαρωτική μουσική και να χαλαρώσετε!

Το THE SOAP-LAVENDER SOAP είναι ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που είναι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Μια μοναδική αίσθηση φυσικού σαπουνιού με ιδιαίτερο άρωμα της αιθέριο έλαιο λεβάντας Γρεβενών και την φροντίδα του βούτυρο Ελληνικής ελιάς.. Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά.

Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!.

Το THE SOAP-LAVENDER SOAP είναι γνωστό για την έντονα χαλαρωτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα . Ξεκουράζει σώμα και πνεύμα.
Το σαπούνι Λεβάντας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση. Τα δραστικά συστατικά της Λεβάντας περιποιούνται την επιδερμίδα και χαλαρώνουν το σώμα αντιμετωπίζοντας μυϊκούς πόνους που οφείλονται σε υπερένταση.
Η λεβάντα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων.

Το άρωμα του θυμίζει κάτι οικείο και απαλό!! Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.
Τα σαπούνια λεβάντας προσφέρονται σε "μπάρες".

Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


THE SOAP-BLACK SOAP

(ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ)




Στην... ακμή της ομορφιάς.

Η ανεμελιά και η αθωότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφηβείας που πολλές θα θέλαμε να διατηρήσουμε. Η ακμή όμως είναι από εκείνα που ευχόμαστε να μας εγκαταλείψουν μια για πάντα.
Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει το πρόβλημα της ακμής με τα σχολικά χρόνια και την εφηβεία. Όσο και αν φαίνεται παράδοξο, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το 50% των γυναικών θα εμφανίσει κάποιας μορφής ακμή μετά τα είκοσι και μάλιστα στην πλειονότητα των περιπτώσεων γύρω στα είκοσι έξι. Εξετάζοντας πιο προσεκτικά θα καταλάβουμε ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι παράλογο. Στα ενήλικα άτομα η ακμή οφείλεται κυρίως σε ορμονικά αίτια, γι' αυτό και οι γυναίκες είναι περισσότερο επιρρεπείς. 
Σε αυτούς τους παράγοντες, θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσουμε το «πολιτισμικό στρες». Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο και οι γρήγοροι ρυθμοί συνθέτουν το πορτρέτο της καθημερινότητας μιας γυναίκας που διανύει τη δεύτερη ή την τρίτη δεκαετία της.
Αποτέλεσμα; Το άγχος προκαλεί υπερδιέγερση και υπερλειτουργία των αδένων, με συνέπεια την έξαρση ακμής .

Όποια και αν είναι τα αίτια, αλλά και η μορφή με την οποία εμφανίζεται το παραπάνω πρόβλημα, ιδανικό  όπλο κατά της ακμής είναι το εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης THE SOAP-BLACK SOAP, που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα και να έχουμε όμορφη και νεανική επιδερμίδα.

Ο συνδυασμός με ενεργό άνθρακα, αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου και μέντας, πράσινη άργιλο και βρώμη, προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο μαύρο σαπούνι ,εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας. Προτείνεται σε όσους η επιδερμίδα τους παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα ή/και σμήγμα.
Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει ρύπους και σμήγμα από το πρόσωπο, βοηθώντας λιπαρές επιδερμίδες και ακνεϊκά δέρματα. Τα μοναδικά έλαια του σαπουνιού συντελούν στο να μη ξηραίνει το πρόσωπο!
Ο πράσινος άργιλος θεωρείται, ιδανικός για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό τον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν το πράσινο πηλό για την περιποίηση του προσώπου και πιο συγκεκριμένα για τον "καθαρισμό" των πόρων και τον "εμπλουτισμό" της επιδερμίδας με θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία.
Μειώνει τη λιπαρότητα και το σμήγμα. Το Τεϊόδεντρο που περιέχει είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ είναι γνωστό για την έντονα αντισηπτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει σοβαρά δερματικά προβλήματα που οφείλονται σε μολύνσεις και μυκητιάσεις που αντιμετωπίζει διάφορα δερματολογικά προβλήματα όπως μυκητιάσεις, ακμή, ξηροδερμία, εκδορές, πληγές κ.α. 
Τα συστατικά του Τεϊόδεντρου (σαβινένιο , μυρκένιο , τερπινένιο, κινεόλη, τερπινένιο, κουμόλιο, τερπινολένιο, λιναλοόλη, τερπινενόλη κ.α) το έχουν καταστήσει και σήμερα παγκοσμίως γνωστό, καθώς η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει πλέον οτι αναστέλλει την ανάπτυξη των μυκήτων και έχει ισχυρή δράση κατά των εξωτερικών μολύνσεων του δέρματος. Η ήπια καθαριστική δράση του το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα, αφήνοντάς το καθαρό και αναζωογονημένο.

Προτείνουμε τη χρήση του THE SOAP-BLACK SOAP τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ως προληπτική αγωγή κατά των δερματικών διαταραχών. Η χρήση του μπορεί να σας απαλλάξει από ενοχλητικά σπυράκια και κοκκινίλες της επιδερμίδας.

Είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα!
Eίναι σε υπέροχη συσκευασία κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο πρόσωπο, σώμα ή επάνω στο σφουγγάρι μας, κάνοντας πλούσιο αφρό!!



THE SOAP- SHAMPOO BAR

(ΜΠΑΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ)



Ο χειμώνας είναι εδώ. Δεν χρειάζεται να βλέπετε παντού χιονισμένους δρόμους και χιονισμένες σκεπές για να νιώσετε ότι έχει μπει η πιο κρύα εποχή. Η διάθεση όλων μας έχει αλλάξει, το ντύσιμό μας έχει αλλάξει, και φυσικά, η συμπεριφορά και οι συνήθειες μας είναι τώρα διαφορετικές!
Πολλοί είναι αυτοί που τα βάζουν με τον χειμώνα και θεωρούν ότι είναι μία εποχή που δεν τους επιτρέπει να κάνουν τις αγαπημένες τους ασχολίες, ή να διασκεδάσουν όσο θα ήθελαν στην πραγματικότητα, ή να έχουν επαφή με τον εξωτερικό κόσμο λόγω του κρύου και του όλου mood που υπάρχει στον αέρα!
Ωστόσο, όντας λάτρες του χειμώνα έχουμε άπειρους λόγους που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να ζήσετε αυτή την εποχή, και να περάσετε τέλεια!
Δεν θα λέγαμε όμως το ίδιο και για τα μαλλιά σας. Ο χειμώνας και οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν πολλά προβλήματα στα μαλλιά μας. Αυτό που είναι ιδιαίτερα καταστροφικό, είναι η απότομη εναλλαγή της θερμοκρασίας ?από τη ζεστή θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους στην ψύχρα των εξωτερικών χώρων και αντίστροφα-. Η εναλλαγή αυτή προκαλεί απώλεια της φυσικής υγρασίας των μαλλιών, με αποτέλεσμα να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα.
Όσο λοιπόν ο καιρός γίνεται όλο και πιο ψυχρός, άλλο τόσο τα μαλλιά αρχίζουν να συμπεριφέρονται διαφορετικά. Γίνονται πιο ατίθασα, ταλαιπωρούνται από στατικό ηλεκτρισμό, φριζάρουν, δεν χτενίζονται εύκολα, δείχνουν άτονα και στερούνται ζωντάνιας.
Το χειμώνα χρειάζεστε περισσότερη περιποίηση και φροντίδα και γι' αυτό πρέπει να αλλάξετε το σαμπουάν και το conditioner σας, ακριβώς όπως θα κάνατε και με την ενυδατική σας κρέμα. Δοκιμάστε το θαυματουργό THE SOAP- SHAMPOO BAR, που βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς.

Το THE SOAP- SHAMPOO BAR είναι μπάρα σαπουνιού ειδικά για τα μαλλιά. Με πολύ απλά λόγια, είναι σαμπουάν σε στερεά μορφή. Αντικαθιστά το σαμπουάν με εξαιρετική ενυδάτωση και άρωμα στα μαλλιά! Ενυδάτωση που διαρκεί που δυναμώνει την τρίχα. Περιέχει τη σωστή αναλογία από καθαριστικά συστατικά. Έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.
Περιποιείται τα μαλλιά σας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζει και το δέρμα του κεφαλιού.
Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Το THE SOAP- SHAMPOO BAR είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..

Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε υπέροχη συσκευασία ,πρακτική και για τα ταξίδια μας.
Μια μπάρα διαρκεί περίπου 1,5 μήνα τυπικής χρήσης σαμπουάν.

Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν την μπάρα στα βρεγμένα μαλλιά. Ξεκινώντας από το κρανίο και καταλήγοντας στις άκρες. Αν έχετε πολλά και μακριά μαλλιά, χωριστέ τα σε μέρη και κάντε ένα-ένα μέρος. Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας και αν χρειαστεί προσθέστε παραπάνω νερό. Για να μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας, ξεκινάτε από την κορυφή προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνατε καλά.
Ένας άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε την μπάρα είναι να τρίψετε την μπάρα μεταξύ των βρεγμένων σας χεριών και μετά με τα δάχτυλά σας ως χτένα να το απλώσετε στα μαλλιά σας. Κάντε ένα απαλό μασάζ στο κρανίο και τα μαλλιά. Ξεπλύνετε καλά.

Τips:

Μην αφήσετε την μπάρα πάνω σε λιμνούλα νερού. Φυλάξετέ το σε μία καλά στραγγισμένη βάση για σαπούνια. Να παίρνει αέρα, ώστε να στεγνώνει καλά μεταξύ των χρήσεων. Αν η μπάρα “πάρει” νερό και γίνει κολλώδη, απλά αφήστε την σε μία βάση για σαπούνια για μερικές μέρες να στεγνώσει καλά.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρεία THE SOAP, η κινητήρια δύναμη πίσω από την ύπαρξή τους είναι το πάθος τους για τη δημιουργία προϊόντων που είναι καθαρά και αποτελεσματικά για όλη την οικογένεια. Δημιουργούνε ασφαλή προϊόντα. Θέλουνε να δώσουν στους ανθρώπους έναν τρόπο να αξιοποιήσουν την ευημερία τους και παράλληλα, δημιουργώντας προϊόντα χωρίς ανησυχητικές χημικές ουσίες, να τα αξιοποιήσουν. Το κάνουνε για τις οικογένειές μας, για την ευημερία μας και από μέριμνα του ενός για τον άλλον. Η κατεύθυνσή τους δείχνει το δρόμο προς την καλύτερη ζωή, προς το να ζούμε συνειδητά και οικολογικά.

Ευχαριστώ πολύ την THE SOAP για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://thesoap.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου