Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Olivellenic Organics review


Olivellenic Organics


Νέος χρόνος, ''νέα'' επιδερμίδα..


Γειά σας Glamorous,

Δεν υπάρχει κανείς που έχει αντισταθεί να εκφράσει το θαυμασμό του σε μια όμορφη γυναίκα, γιατί η όμορφη γυναίκα είναι μια γυναίκα πάνω από όλα θηλυκή και η γοητεία της δεν έχει ηλικία. Όλοι υποκύπτουν μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας η οποία, σε όποιο χώρο μπει, θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν πάνω της. Η όμορφη γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο κάθε μέρα στην περιποίηση του προσώπου τους, του σώματός τους, αλλά και των μαλλιών τους. Δεν είναι τυχαίο ότι η βιομηχανία καλλυντικών και γενικά όλων των προϊόντων ομορφιάς έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Καλώς ή κακώς, η γυναικεία ομορφιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι μια όμορφη γυναίκα τραβάει πολύ περισσότερο την προσοχή και τα βλέμματα των αντρών. Αυτό πολλές φορές εκτινάσσει στα ύψη και την αυτοπεποίθησή της. Άρα όπως είναι εύκολα κατανοητό, η ομορφιά μιας γυναίκας επηρεάζει πολύ και την ψυχολογία της.
Μια ειδυλλιακή περιγραφή; Σε καμία περίπτωση! Υπάρχουν πράγματι τέτοιου είδους γυναίκες που φυλακίζουν βλέμματα και καρδιές.
Δεδομένου λοιπόν ότι η ομορφιά παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας, ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν επιθυμητές στον κοινωνικό μας περίγυρο και όχι μόνο.. με σύμμαχο μας τα καλλυντικά της εταιρίας Olivellenic Organics .


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Olivellenic είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο.
Με σεβασμό στην παράδοση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργήθηκε μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.
Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιόλαδου με πλήθος επιλεγμένων φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που χρησιμοποιούμε όπως Αλόη, Πράσινο τσάι, Αβοκάντο, Κόκκινο σταφύλι, Ιβίσκο, Ρούσκο, Καλέντουλα, Ιπποφαές, κ.ά. με τις ευεργετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Έχουνε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούνε ,αλλά και στην ικανή και αποτελεσματική ποσότητα τους, νοιάζονται για το περιβάλλον και είναι κατά των πειραμάτων στα ζώα.
Τα βιολογικά καλλυντικά τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Δεν περιέχουν τα απαγορευμένα και βλαβερά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον SLS, SLES, PARABENS, VASELINE, PROPYLEN GLYCOL παράγωγα πετρελαίου , σιλικόνες, προϊόντα ζωικής προέλευσης και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

  

ORGANIC OLIVE SHAMPOO WITH ALOE & GINSENG
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΛΙΑΣ)



Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!
«Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – Χειμώνα. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα!
Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα, δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά! Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.

Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!
Το χειμώνα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».
Είναι λοιπόν η ώρα να απελευθερώσετε τον πιο θαρραλέο εαυτό σας, γιατί η λέξη «θράσος» είναι το σύνθημα αυτής της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για διακριτικότητα . Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, καλωσορίστε τη νέα εποχή με το σαμπουάν Organic Olive Shampoo With Aloe And Ginseng .

Το σαμπουάν περιποίησης για μαλλιά όλο δύναμη και ζωντάνια Organic Olive Shampoo With Aloe And Ginseng περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα. Σαμπουάν ελιάς κατάλληλο για ξηρά και χαλασμένα μαλλιά. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, ενώ δίνει λαμπρότητα και ελαστικότητα.

Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες βαθιάς ενυδάτωσης, εμπλουτισμένο με τα ενεργά συστατικά του ελαιολάδου, των βιταμινών, του ginseng και της αλόης ενυδατώνουν βαθιά και θρέφουν τον ριζικό άξονα ενώ παράγουν λάμψη και ελαστικότητα στα μαλλιά.
Οι πρωτεΐνες βρώμης ανοικοδομούν το κερατοειδές στρώμα, δίνοντας τη δύναμη και τη ζωτικότητα των μαλλιών. Βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και κατάλληλη για τα ταξίδια μας!

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για τα παιδιά. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.


BIO ORGANIC -HAIR OIL
(ΤΡΟΦΟΤΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Μαλλιά εύθραυστα με ψαλίδα; Ξηρά και άγρια; Ηλεκτρισμένα και απείθαρχα; Όλα τα παραπάνω φαινόμενα εντείνονται λόγω καιρού. Το κρύο, η ξηρή ατμόσφαιρα από τα κλιματιστικά, το καθημερινό πιστολάκι… συνωμοτούν από κοινού για να καταστρέψουν την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας. Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά μας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.
Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας. Αυτή η αξιοθαύμαστη ευελιξία των μαλλιών είναι που δίνει σήμερα στην κοσμητολογία τη δυνατότητα να επεμβαίνει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στη φύση τους και να προσφέρει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν..

Oι «κακές μέρες» των μαλλιών αναστατώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, περισσότερες από μία στις δέκα έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν ήταν ωραία τα μαλλιά τους. Τα όμορφα και γερά μαλλιά δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Είναι κυρίως αποτέλεσμα σωστής περιποίησης και φροντίδας. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή, τα λεία μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
Αντιμετώπισε το... τέρας που καταστρέφει την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου, με έξυπνες κινήσεις και τα σωστά προϊόντα.
Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με το BIO ORGANIC -HAIR OIL.

Το BIO ORGANIC -HAIR OIL είναι τροφοτονωτικό λάδι για πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά . Eίναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του βιολογικού λαδιού ελιάς, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών.
Το BIO ORGANIC -HAIR OIL χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει είναι ο ιδανικός συνδυασμός πολύτιμων πιστοποιημένων ελαίων βιολογικής προέλευσης και αιθέριων ελαίων δάφνης για την περιποίηση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, τρέφει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητα, καταπολεμά τη γήρανση και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας.

Το λάδι Jojoba είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολύτιμα λάδια. Είναι ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, B6 και Ε ενώ διαθέτει και φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 5, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την φροντίδα των μαλλιών. Επιπλέον, συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης. Ένα ακόμα πλεονέκτημά του είναι ότι ομοιάζει στο φυσικό σμήγμα της επιδερμίδας, και γι’ αυτόν το λόγο, μπορεί και εισχωρεί σε αυτήν ευκολότερα από κάθε άλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα έλαια τα βοηθάει να επεκτείνουν την διάρκεια ζωής τους.

Το οργανικό, βιολογικό λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά αρωματικό και πολύ υγιεινό. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, η παρουσία των οποίων το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό.
Tο αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας.
Tο αμυγδαλέλαιο προέρχεται από το καρπό της αμυγδαλιάς. Είναι μαλακτικό, θρέφει, τονώνει και απαλύνει το δέρμα, τις βλεφαρίδες και τα νύχια και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά. Κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες.
Το έλαιο του ηλίανθου, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον, προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση στο δέρμα και τα μαλλιά, ιδιαίτερα τα ξηρά, προστατεύοντάς τα παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.
Το αιθέριο έλαιο της δάφνης προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων της και έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και έχει ιδιαίτερα τονωτική δράση στην δομή της τρίχας και την υγεία των μαλλιών. Χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Το τροφοτονωτικό λάδι για τα μαλλιά με 7 πιστοποιημένα βιολογικά έλαια και αιθέριο έλαιο δάφνης της εταιρίας "Olivellenic Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν τόνωσης και θρέψης, το οποίο χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια, λάμψη και υγεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το BIO ORGANIC -HAIR OIL είναι σε υγρή μορφή και αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.
Είναι σε κομψό στρογγυλό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!

Δεν περιέχει παραφινέλαιο, βαζελίνη, parabens, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες Πιστοποιημένο από την ICEA. Δεν δοκιμάζεται στα ζώα.

Τρόπος χρήσης:

To απλώνετε στα μαλλιά.



BODY BUTTER-CHOCOLATE

(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ)



Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.
Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους χειμερινούς μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο. Το καλοκαίρι επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο της πισίνας.
Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και η BODY BUTTER-CHOCOLATE είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το BODY BUTTER-CHOCOLATE έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Περιέχει λάδι ελιάς, ρόδι, αλόη και πρόπολη με αντιγηραντικές και θρεπτικές ιδιότητες που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κρατά νεανική και μεταξένια απαλή.  Το ρόδι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά το δέρμα να παραμείνει νέος και υγιής. Λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής της δύναμης, αποτρέπει επίσης τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.
Το λάδι ελιάς βοηθά στην αντιγήρανση και παρέχει τροφή. Η Αλόη βοηθά στην αναγέννηση και η πρόπολη έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Επίσης περιέχει βούτυρο κακάο το οποίο είναι πολύ ενυδατικό και βοηθά το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που θα κρατήσει το δέρμα σας νεανικό και μεταξένιο μαλακό.. Με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα όταν η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση και χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε όμορφη συσκευασία και με σοκολατένιο χρώμα….

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.




BODY BUTTER-FRUIT PAPAYA

(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΑΠΑΓΙΑ)


O χειμώνας και τα χιόνια είναι εδώ, με τις μοβ ανεμώνες, τα κατακόκκινα χρυσάνθεμα, η θερμοκρασία,  μειώνεται, τα φύλλα πέφτουν, οι βροχές πέφτουν ασταμάτητα και το σώμα μπαίνει σε «χειμερινή λειτουργία», επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας, μέσα από τις διάφορες μεταβολές που προκαλούν στη λειτουργία του οργανισμού. Διανύοντας το χειμώνα, τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο σώμα σας είναι προ των πυλών.
Ο χειμώνας είναι «σκληρός» απέναντι στο δέρμα. Καθώς έχουμε μπει σε τροχιά χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας γίνεται σκληρό, ξηρό και στεγνό, καθώς απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα.
“Αν σταματήσει το σώμα να παράγει υγρασία, ή εάν η θέρμανση την απορροφήσει από το δέρμα και δεν αντικατασταθεί, τότε θα αρχίσουν να δημιουργούνται μικροσκοπικές ρωγμές στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το φυσικό φράγμα του δέρματος (...)
Ο χειμώνας ταλαιπωρεί το δέρμα και χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη ενυδάτωσης τόσο από μέσα, μέσω της κατανάλωσης νερού, όσο και εξωτερικά με τη βοήθεια ενυδατικών κρεμών. Η ενυδάτωση αποτελεί τροφή του δέρματος και το κάνει να δείχνει σφριγηλό και ανανεωμένο. Ο ψυχρός και ξηρός αέρας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη συχνή και απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδό σας από θερμαινόμενους χώρους σοκάρουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη μη ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ της και το μπλοκάρισμα της φυσικής υγρασίας της.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra  ενυδάτωση…αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση με το βούτυρο σώματος BODY BUTTER-FRUIT PAPAYA !

Το πλούσιο και κρεμώδες BODY BUTTER-FRUIT PAPAYA είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία (φτέρνες, αγκώνες). Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα, με πλούσια υφή, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, απορροφάται άμεσα και σε βάθος ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, το οποίο θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει και επαναφέρει στην επιδερμίδα τη χαμένη υγρασία, αφήνοντάς τη λεία, απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.
Περιέχει λάδι ελιάς, βούτυρο καριτέ, αλόη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και ένα μεθυστικό άρωμα εξωτικής παπάγιας από την εταιρία Olivellenic Organics.

Το Βούτυρο Καριτέ με τις εξαιρετικά πολύτιμες, μαλακτικές, θρεπτικές, αναπλαστικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, φροντίζει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενισχύει τον συνδετικό ιστό της και της παρέχει αντοχή ελαστικότητα και ενισχυμένη ενυδάτωση, ενώ η Αλόη πλούσια πηγή πολυσακχαριτών, επουλώνει πληγές και καψίματα, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση. Τέλος, το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε συνεργία με το λάδι ελιάς, χάρη στις ηρεμιστικές-αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, χαρίζουν ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ συμβάλλουν και στη μείωση των ερεθισμών, βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα και τη λάμψη της.

Είναι πλούσια κρέμα με ευχάριστη υφή απόλυτα συμβατή με το δέρμα. Τα δραστικά συστατικά της με την ενυδατική, θρεπτική και επανορθωτική τους δράση, προάγουν την νεανική και υγιή όψη της επιδερμίδας.
Φυσική φροντίδα για μεταξένια αίσθηση που διαρκεί, ιδανική για καθημερινή χρήση.
Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.

Μια εξαιρετική πηγή για βαθιά ενυδάτωση που  χρησιμοποιείται  για την φροντίδα του δέρματος . Με εξαιρετικές ιδιότητες .
Ακολουθήστε αυτή την φρουτένια περιπέτεια! Αφήνει στην επιδερμίδα σας ένα υπέροχο άρωμα φρούτων και σας κάνει, να χαλαρώσετε και να ταξιδέψει το μυαλό σας σε μέρη τροπικά.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης…
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείστε καθημερινά μετά το μπάνιο. Απλώστε στο σώμα και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία Olivellenic Organics βρίσκονται σε διαρκή έρευνα για να μας προσφέρουνε καλλυντικά προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας με καινοτόμα δραστικά συστατικά που η επιστήμη έχει αναδείξει, και η Φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων καλλυντικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών! Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olivellenic Organics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmoliva.com

https://www.facebook.com/olivellenicorganics/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου