Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

B-Earth Cosmetics review



B-Earth Cosmetics


Γειά σας Glamorous,

Η ώρα της αναγέννησης της φύσης είναι εδώ.. Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και ανθισμένα δέντρα. Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.
Μπορεί η χρονική μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη να μας βρίσκει νωχελικούς, κάποιους άλλους να είναι ακόμη υπό την επήρεια των ιώσεων και ταυτόχρονα όλους μας σε ένα διαρκές «τρέξιμο» για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να έχει εμφανή συμπτώματα κόπωσης και να νιώθουμε ότι μας «εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας» και τα αποτέλεσμα να διαγράφονται στην επιδερμίδα μας ,που δεν είναι στα καλύτερα της!!

Επίσημη έναρξη της άνοιξης και το σώμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας μας και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις.

Για να προλάβουμε τα «καμπανάκια» του οργανισμού μας, και ειδικότερα την άνοιξη που οι καιρικές συνθήκες βοηθούν, η ενίσχυση του δέρματος μας θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να <<γλυτώσουμε>> την επιδερμίδα μας, έτσι απλά με μια γλυκιά παιδική ανάμνηση των περισσότερων από εμάς, εκείνο το βραχιολάκι από άσπρη και κόκκινη στριμμένη κλωστή που μας έφτιαχνε συνήθως η γιαγιά, την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη για να το φοράμε στον καρπό του χεριού μας όλο το Μάρτιο και να μας προστατεύει από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης.

Χρειαζόμαστε πιο εξειδικευμένες λύσεις και προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας με βασικό σύμμαχο την τόνωση του δέρματος μας και τον εφοδιάζουμε με καλλυντικά B-Earth Cosmetics…..που σημαίνουν μοδάτα, μοναδικά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές!   
Διαμορφώστε τις δικές σας τάσεις ομορφιάς και καθορίστε το δικό σας προσωπικό στιλ με την B-Earth Cosmetics.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποτελεί την απόλυτη συνάντηση Γυναίκας και Φύσης, γιατί η Φύση είναι Γυναίκα!! Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο τρίπτυχο: Ομορφιά – Υγεία - Απόλαυση.
Οι καλλυντικές συνθέσεις της B∙EARTH δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναγεννήσουν την επιδερμίδα μέσω του ευεργετικού-θεραπευτικού πλούτου που υπάρχει στη φύση κι έτσι να χαρίσουν υγεία στο δέρμα αλλά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή παρουσίαση δημιουργούν μία απολαυστική εμπειρία.

Η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών τους δημιουργιών μεγιστοποιείται με τη χρήση συστατικών τελευταίας τεχνολογίας όπως φυτικά βλαστοκύτταρα & βιοτεχνολογικά συστατικά δημιουργώντας έτσι μια αρμονική συμφωνία μεταξύ Φύσης και Επιστήμης.
Κάθε προϊόν της B∙EARTH έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς σιλικόνες, χρωστικές και 'σκληρά' συντηρητικά, και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τη Φύση και για τη Γυναίκα!

Εξερευνήστε μαζί τους τα μονοπάτια της Φυσικής Ομορφιάς!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




SHOWER GEL PASSION – HYDRATION
(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PASSION – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ)



Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, λοιπόν, που ίσως να άφησε ίχνη στην ψυχή και το σώμα μας, γιατί να μην πατήσουμε ένα pause και να αναρωτηθούμε αν πράγματι αντιλαμβανόμαστε εμάς και τους άλλους. Ο καιρός έχει ανοίξει κι όλα οδηγούν στην άνοιξη! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις χρώματα κι απολαμβάνεις υπέροχες μυρωδιές απ’ τα λουλούδια. Οι αμυγδαλιές ανθίζουν και η μυρωδιά της άνοιξης μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας…Αυτή η άνοιξη, όπως και κάθε άνοιξη, είναι περίοδος αλλαγών. Στη φύση, στον καιρό, μέσα μας. Είναι η ευκαιρία μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να απαλλαγούμε από περιττά βάρη και να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερό μας εαυτό. Τον μήνα Μάρτιο μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του σώματος μας!!

Ιδανικό σώμα δεν υπάρχει. Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα».

Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του την Άνοιξη πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης έρχονται να μας ανανεώσουν.
Για να τα ζήσουμε και να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις, ταξιδεύουμε το σώμα μας με το SHOWER GEL PASSION.

Το αφρόλουτρο SHOWER GEL PASSION είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα. Μια σειρά για όλη την οικογένεια με μεθυστικό, λουλουδένιο άρωμα και ενυδατική, καταπραϋντική καθώς και αντιγηραντική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης.
Η σειρά PASSION είναι εμπλουτισμένη με δραστικά εκχυλίσματα απο βαλσαμόχορτο, και αγγούρι τα οποία καταπραΰνουν και προστατεύουν από τη γήρανση.
Το αγγούρι δρα τονωτικά, και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτινίων που περιέχει. Η δύναμη της σειράς Passion συμπληρώνεται από την σεντέλα, ένα βότανό με ισχυρή δράση κατά της καταστροφής του κολλαγόνου.

Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL PASSION που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Αναλυτικότερα:

  • Καθαρίζει απαλά το δέρμα σας.
  • Αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα σας ενώ έχει ήπιο      άρωμα και προσφέρει μια αύρα από άνεση και ηρεμία.


Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!
Για όλους τους τύπους δέρματος.
95% NATURAL, χωρίς parabens, ορυκτέλαια, SLEs.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



BODY BUTTER SET - ALWAYS WITH YOU

(BODY BUTTER ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ)





Beauty butter… λιώνει για σένα...

Κάθε νέα σεζόν υπάρχει αυτή η ανάγκη για ανανέωση. Και όταν μιλάμε για την άνοιξη εκτός από την ανάγκη υπάρχει και τεράστια όρεξη και ενθουσιασμός! Μύρισε  άνοιξη. Ήρθε  η  βασίλισσα  των  εποχών , η ωραιότερη  εποχή  του  χρόνου. Η φύση  ξανάνιωσε.  Τι  χαρούμενη  εποχή! Τι  ομορφιά ! Τι  μαγεία! Η γη  φόρεσε  τα  πράσινα  και  στολίστηκε  με  κάθε λογής  λουλούδια. Το νόημα της άνοιξης κρύβεται στις μυρωδιές της ζωής με το πράσινο, τη δροσερή μυρωδιά του βρεγμένου γρασιδιού και των μπουμπουκιών που ανθίζουν. Αυτές οι μυρωδιές σάς αναζωογονούν, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώσετε αυτό το αίσθημα της αναγέννησης που είναι συνώνυμο της άνοιξης.
Η φροντίδα του δέρματός μας χρειάζεται ανανέωση για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην Άνοιξη. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, η μετάβαση των εποχών μπορεί να έρθει απότομα για την επιδερμίδα…. Η άνοιξη προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο…. Και όμως η Άνοιξη είναι η εποχή για να απελευθερώσετε το ταξιδιάρικο πνεύμα σας !

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα εαρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.
Το BODY BUTTER SET - ALWAYS WITH YOU είναι τα προϊόντα που θα μας μυήσουν στις καθημερινές απολαύσεις..
Το BODY BUTTER SET - ALWAYS WITH YOU αποτελείται από 3 βελούδινα, κρεμώδη body butter της BEARTH σε μια ειδική έκδοση "Always with you" για να τα έχετε πάντα μαζί σας!
Τα αγαπημένα Body Butter Bliss, Joy & Passion σε συσκευασία των 75ml, κάθε ένα με διαφορετικό άρωμα, και διαφορετικά εκχυλίσματα για χαλάρωση, αναζωογόνηση ή και βαθιά ενυδάτωση.

Το BODY BUTTER BLISS είναι βελούδινο, κρεμώδες και απολαυστικό βούτυρο σώματος για όλη την οικογένεια με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (Προβιταμίνη Β5).

Η σειρά BLISS είναι εμπλουτισμένη με την αντιγηραντική & αντιοξειδωτική δράση του ροδιού, το οποίο είναι πλούσιο μεταξύ άλλων σε λιπαρά οξέα ωμέγα-5, πολυφαινόλες καθώς και βιταμίνες Α, C, E, στοιχεία που ενυδατώνουν, αναζωογονούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα.
Ο λυκίσκος και το τίλιο συνοδεύουν αρμονικά αυτήν την υπέροχη συμφωνία συστατικών και προσδίδουν ηρεμιστικές & καταπραϋντικές ιδιότητες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα χαλάρωσης.
Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, φροντίζοντας για τη βελούδινη υφή και τη νεανική όψη του. Η πλούσια κρεμώδης υφή λιώνει στο δέρμα και απορροφάται τέλεια, ενώ η θρεπτική σύνθεση του προσφέρει την πιο έντονη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί πολλές ώρες.

Το BODY BUTTER BLISS προσφέρει τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Αποτελεί πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών, για να σταθεροποιήσει και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος και να βελτιώσει την υφή του. Πλούσια, τρέφει βαθιά, μαλακώνει την επιδερμίδα παρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί. Είναι ένα εξαιρετικό βούτυρο σώματος βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης που  προσφέρει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και  την θωρακίζει έτσι ώστε να την αφήνει λεία και απαλή αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα από ρόδι.
Η φρεσκάδα του ροδιού είναι δεμένη αρμονικά με νότες καρδιάς από γλυκό λυκίσκο και το τίλιο και σαν αποτέλεσμα έχει εκπληκτική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.
Απορροφάται εύκολα και χαρίζει μεταξένια υφή και απαλότητα στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Το BODY BUTTER JOY είναι βελούδινο, κρεμώδες και απολαυστικό βούτυρο σώματος για όλη την οικογένεια με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης (Προβιταμίνη Β5).
Η σειρά JOY έχει παιχνιδιάρικο και πικάντικο άρωμα και περιέχει δραστικά εκχυλίσματα απο σταφύλι, λεβάντα και ginseng τα οποία έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Η επιδερμίδα επωφελείται από τα ευεργετικά συστατικά του σταφυλιού, όπως τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, καθώς και τις πολυφαινόλες οι οποίες προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, που είναι βασικά δομικά στοιχεία της επιδερμίδας. Στην προστασία του κολλαγόνου και στην τόνωση της επιδερμίδας συμβάλλει και το Ginseng ενώ η λεβάντα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων απαλύνοντας τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.
Προετοιμάσει και θρέφει το διψασμένο δέρμα χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Λιώνει στο δέρμα και το δέρμα φαίνεται και αισθάνεται ομαλότερο και μαλακότερο.
Μια ξεχωριστή́, πλούσια φόρμουλα που δρα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, ενυδατώνοντάς το εξαιρετικά́. Έχει αντιοξειδωτικές και αντικυτταριτιδικές ιδιότητες, δίνοντας ακαταμάχητη λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα. Δίνει στο δέρμα την απαραίτητη τροφή́ για να μένει για πολλές ώρες απαλό, λείο και αρωματισμένο!

Σε πρακτική συσκευασία για να το έχουμε πάντα μαζί μας!


Το BODY BUTTER PASSION είναι μια σειρά για όλη την οικογένεια με μεθυστικό, λουλουδένιο άρωμα και ενυδατική, καταπραϋντική καθώς και αντιγηραντική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης.
Το κρεμώδες, απολαυστικό βούτυρο σώματος PASSION είναι εμπλουτισμένο με δραστικά εκχυλίσματα απο βαλσαμόχορτο, και αγγούρι τα οποία καταπραΰνουν και προστατεύουν από τη γήρανση. Το αγγούρι είναι δρα τονωτικά, και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτινίων που περιέχει. Η δύναμη της σειράς Passion συμπληρώνεται από την σεντέλα, ένα βότανό με ισχυρή δράση κατά της καταστροφής του κολλαγόνου.
Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας και παρέχει αντοχή και ελαστικότητα.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα!!

Έχει υπέροχο άρωμα που σε ταξιδεύει και είναι σε όμορφη συσκευασία, πρακτική για να την έχουμε όλες τις ώρες μαζί μας..


Τρόπος χρήσης:

Όλα τα BODY BUTTER τα απλώνουμε σε καθαρή, νωπή επιδερμίδα την επιθυμητή ποσότητα. Κάντε μασάζ σε όλο το σώμα, επιμένοντας ιδιαίτερα στα σημεία που παρουσιάζουν περισσότερη ξηρότητα, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια. Επαναλάβετε κατα τη διάρκεια της ημέρας εαν είναι απαραίτητο.

Το BODY BUTTER SET - ALWAYS WITH YOU είναι βούτυρα σώματος ,πλούσια και κρεμώδη «λιώνουν» πάνω στο δέρμα σας θρέφοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την επιδερμίδα. Περιέχουν πολύτιμα ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν, αναδομούν και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα. Η βελούδινη υφή και τα αγνά αλλά δραστικά συστατικά τους θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας μεταξένια υφή. Το BODY BUTTER SET - ALWAYS WITH YOU είναι η καλύτερη επιλογή!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών B-Earth Cosmetics, δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.
Η B-Earth Cosmetics συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία B-Earth Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.bearthcosmetics.com





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου