Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics



Νιώστε το άγγιγμα της άνοιξης στην επιδερμίδα σας..


Γειά σας Glamorous,

Άνοιξη! Ήλιος, αεράκι, άνθη, πουλάκια, συννεφάκια… Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου χαϊδεύουν απαλά το πρόσωπό σας. Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει και η άνοιξη σας χτυπά την πόρτα: καλσόν, πουλόβερ και γάντια είναι πια ώρα να μπουν στο πατάρι.
Η χλωμή, άτονη επιδερμίδα είναι πια παρελθόν: ξύπνα το σώμα σας! Ο βαρύς χειμώνας μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει και τα άσχημα με τα οποία μας φόρτωσε.
Μέσα λοιπόν σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση, όλοι προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τις από τις επιπτώσεις του χειμώνα και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι. Η άνοιξη παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε αυτές τις δύο τόσο αντιφατικές εποχές του χρόνου. Ουσιαστικά η άνοιξη αναλαμβάνει την ευθύνη να μας προετοιμάσει για το καλοκαίρι.
Το δέρμα σας επομένως χρειάζεται φροντίδα για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης, ώστε να υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με περισσότερη λάμψη.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, ώστε το δέρμα σας να είναι πάντα φρέσκο και φροντισμένο, τότε εξοπλιστείτε και νιώστε πιο άνετα από ποτέ!

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης με την βοήθεια της εταιρία Mythos Cosmetics, ώστε να υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με περισσότερη λάμψη.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM

(ΥΠΕΡ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ SERUM)




Πώς να πετύχετε μια υπέροχη επιδερμίδα αυτήν την άνοιξη..


Άνοιξη, η εποχή των δραστηριοτήτων. Την άνοιξη, το πνεύμα μας αναζωογονείται και μας παρασύρει να βγούμε έξω στη φύση. Οργανώνουμε εκδρομές με το ποδήλατο για το Σαββατοκύριακο και απολαμβάνουμε την αίσθηση των πρώτων ζεστών ακτίνων του ήλιου στην επιδερμίδα μας. Αποθανατίζουμε με μια φωτογραφική μηχανή τα υπέροχα παιχνίδια του φωτός.
Οι πιο ζεστές θερμοκρασίες και το περισσότερο φως μας δίνουν ενέργεια και μας κάνουν να νιώθουμε πιο ισορροπημένοι. Εκμεταλλευτείτε τη νέα αυτή ενεργητικότητα και πείτε ναι στις δραστηριότητες! Απολαύστε στο έπακρο τις όμορφες ημέρες και υποδεχτείτε την άνοιξη γεμάτη ενέργεια και με υπέροχη επιδερμίδα.
Και η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να το κάνουμε!

Τίποτα δεν δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση από ένα πανέμορφο, λαμπερό, ανοιξιάτικο δέρμα απαλλαγμένο από τα σημάδια που άφησαν πάνω  του οι σκληροί χειμερινοί μήνες. Ας το παραδεχτούμε: Παγωμένες θερμοκρασίες και ξηρός αέρας δεν είναι ότι πιο ευνοϊκό για λαμπερή επιδερμίδα. «Το ψυχρό κλίμα του χειμώνα και η χαμηλή υγρασία αφαιρεί την υγρασία και δημιουργεί ξηρότητα στο εκτεθειμένο δέρμα»  λένε οι ειδικοί στην περιποίηση σώματος. 

Μπορεί επίσης, να δημιουργήσει την αίσθηση της σφιχτής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Από την άλλη, ο ζεστός ανοιξιάτικος καιρός έρχεται με τις δικές του ιδιαίτερες προκλήσεις. Τα θερμότερα κλίματα και η αυξημένη ζέστη - υγρασία μπορεί να οδηγήσουν το δέρμα να ιδρώνει, γεγονός που το καθιστά πιο επιρρεπές σε ερεθισμούς.

Πως πρέπει  να προσαρμόσετε την περιποίηση του δέρματος σας τώρα την άνοιξη ;

Ενεργοποιήστε τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σας με το MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM, γιατί….άνοιξη σημαίνει υπέροχη επιδερμίδα!

To MYTHOS-ALOE-EXTRA VITAL SERUM είναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για να απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος. Υπερ-Αναζωογονητικό, αντιρυτιδικό serum σύσφιξης, με λευκαντικές ιδιότητες που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη.
Αποτελείται από ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή και σε υψηλότερη συγκέντρωση. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες.
Η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Οι υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις του δρουν σε βάθος με στόχο να αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου.

Η σύστασή του το κάνει πιο δραστικό και αποτελεσματικό χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του.
Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη, ανάπλαση!
Είναι το πρώτο βασικό καθημερινό βήμα ενίσχυσης της του δέρματος σας. Για την ενίσχυση της εντατικής φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος, αυτό το serum έχει μοναδικά χαρακτηριστικά: Δίνει μία πανίσχυρη ώθηση ενυδάτωσης, χρησιμοποιώντας την δύναμη από ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης.  Αυξάνει τα αποθέματα νερού χάρη στην 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα αρακά & παπάγιας, που προσφέρουν ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνουν την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχουν μία πιο νεανική εμφάνιση, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. 
Παγιδεύει και συγκρατεί το νερό, αποκαθιστώντας έτσι την απαλότητα στην επιδερμίδα- ενισχύει την κυκλοφορία του νερού στην επιδερμίδα και επαναενεργοποιεί την μεταφορά του νερού στα κύτταρα, δροσίζοντας την επιδερμίδα. Συγκρατεί διαρκώς το νερό στην επιδερμίδα. Γεμάτο από νερό, το δέρμα είναι πιο αναζωογονημένο, ενυδατωμένο από το εσωτερικό ,το δέρμα είναι πιο όμορφο και έτοιμο να αντισταθεί στα σημάδια του χρόνου.
Χαρίζει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, σημαντική μείωση των ρυτίδων και ενίσχυση της φυσικής παραγωγής του κολλαγόνου.

Η ανάλαφρη, υψηλής συγκέντρωσης υφή του ορού , απλώνεται εύκολα χαρίζοντας τις πολλαπλές αρετές στην επιδερμίδα. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, επανορθώνει τις ρυτίδες και ατέλειες και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Ενυδατωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα, αποκαλύπτει την αύρα της. Τυλίγει την επιδερμίδα μέσα σε ένα πέπλο προστασίας ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του.
Με φρέσκια, λεπτή και ελαφριά υφή που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση και απορροφάται αμέσως .

Ενυδατωμένο από το εσωτερικό , το δέρμα είναι πιο ελαστικό και αναζωογονημένο . Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και οι ρυτίδες λειαίνονται .
Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας
Η οσφρητική σφραγίδα της Αλόης , αρωματίζουν φυσικά το serum.
Με μοναδικό δοσομετρητή για οικονομία που φτάνει πολλές δόσεις για τη συσκευασία των 30ml.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Η πρώτη κίνηση το πρωί πριν εφαρμόσουμε κρέμα ή αντηλιακό ώστε να μπορεί η επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τις καθημερινές προκλήσεις οξείδωσης. Η τελευταία κίνηση το βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό για ενεργοποίηση των μηχανισμών επανόρθωσης και αναζωογόνησης το βράδυ. Απλώστε στο πρόσωπο και τον λαιμό, πρωί και βράδυ πριν το καθημερινό σας προϊόν περιποίησης.



MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER

(ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)


H όμορφη άνοιξη της επιδερμίδας σας..

Μπορεί να έχετε καθαρίσει ήδη το σπίτι σας , να έχετε τακτοποιήσει τα χειμωνιάτικα ρούχα, και να έχετε οργανώσει το χώρο εργασίας σας με το πιο αποδοτικό τρόπο, αλλά τι θα λέγατε να φροντίζατε λίγο και την επιδερμίδα σας ;
Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την αλλαγή στον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας μας, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αλλαγή της εποχής. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας, η μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη μπορεί να έρθει απότομα για την επιδερμίδα.
Η εναλλαγή μας είναι γνωστή, και κάθε χρόνο υποδεχόμαστε την Άνοιξη, βιώνοντας τις αλλαγές και στο δέρμα µας. Εκείνη δίνει τον ρυθμό στο δέρμα, όργανο ευαίσθητο στις κλιματικές αλλαγές. Εκείνο που ίσως δεν ξέρουμε είναι ότι το δέρμα υποφέρει περισσότερο την άνοιξη και το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών μεταβατικών σταδίων, όπου οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας είναι μεγάλες, το δέρμα µας καταβάλλει μεγαλύτερη «προσπάθεια» για να προσαρμοστεί.

Οι απότομες αλλαγές του καιρού, δεν είναι καθόλου φιλικές για το δέρμα, το οποίο χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοσθεί στις διαφορετικές θερμοκρασίες και στην καθημερινή έκθεση στον ήλιο της Άνοιξης. Η εναλλαγή των θερμοκρασιών και της ηλιακής ακτινοβολίας μπορεί να προκαλέσουν ταχεία συστολή και διαστολή των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων της επιδερμίδας, προκαλώντας τους κοκκίνισμα και τραχιά επιδερμίδα.  Για την αντιμετώπισή τους, θα πρέπει να προετοιμάζουμε το δέρμα μας.

Πρέπει να αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε «πλούσια» και «θρεπτικά» προϊόντα.  Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η κινητοποίηση του δέρματος για ανανέωση με τη χρήση του εξειδικευμένου MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER .

Το MYTHOS-ALOE- BODY BUTTER είναι βούτυρο σώματος, πλούσιας υφής.
Χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες επανορθώνει και θρέφει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα. Περιέχει, 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ & λεκιθίνη, που ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα , προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Μια εξαιρετική πηγή για βαθιά ενυδάτωση χρησιμοποιείται  για την φροντίδα του δέρματος.  
Δίνει λάμψη και αναπλάθει και τις πιο βαθιές φθορές στο δέρμα. Παρέχει φυσική φροντίδα για το δέρμα σας, διεισδύοντας βαθιά στο δέρμα προσφέροντας απαλότητα. Ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό δέρμα και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, καθώς και βούτυρο καριτέ, γνωστό για τις εξαιρετικά μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό προϊόν. Συγκρατεί τη φυσική υγρασία στην επιδερμίδα γιατί σχηματίζει μία προστατευτική ασπίδα ανάμεσα στην ευαίσθητη επιδερμίδα και στις εξωτερικές αντίξοες συνθήκες.
Η εφαρμογή του παρόντος συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, διατηρώντας το παράλληλα επαρκώς ενυδατωμένο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατά το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό και αναζωογονημένο.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Η επιδερμίδα γίνεται εξαιρετικά θελκτική και γοητευτική.
Η γλυκιά μυρωδιά του αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο. Ιδιαίτερα ευεργετικό για ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες.
Είναι σε όμορφη συσκευασία με άφθονο προϊόν!

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε όλο το σώμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.



MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL
(ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ)


«Εαρινή κόπωση»…

Ο χειμώνας είναι η εποχή που μας κουράζει περισσότερο απ’ όλες. Κατά κάποιο τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολυεπιτρέπουν, ο οργανισμός μας το χειμώνα είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεση μας είναι συχνά πιο πεσμένη. Με τον ερχομό της άνοιξης, τον καιρό που ζεσταίνει, τις μέρες που μεγαλώνουν, αρχίζουμε σιγά-σιγά να «ξυπνάμε» απ’ αυτό το χειμέριο λήθαργο και να ανακτούμε δυνάμεις. Ή μήπως όχι; Τι φταίει αν όλα γύρω μας ξυπνάνε κι εμείς νιώθουμε το ίδιο βαρείς και κουρασμένοι όπως στο καταχείμωνο;

Το χειμώνα λοιπόν τον ξέρουμε και τον περιμένουμε σαν τέτοιο: Προετοιμαζόμαστε για μακριά βράδια, για μικρές και κουραστικές μέρες, για γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες Κυριακές και παίρνουμε τα μέτρα μας. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε αυτή την πιο βαριά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα. Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε κι εκεί περιμένουμε: το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις μέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» απ’ το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές, τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσει σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξει από πάνω μας την βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης.

Μερικές φορές όμως, μπαίνει η άνοιξη και περιμένουμε μάταια. Όσο κι αν γύρω μας όλα μοιάζουν να συνέρχονται απ’ την χειμωνιάτικη δοκιμασία εμείς αισθανόμαστε την ίδια κούραση, το ίδιο βάρος, την ίδια κακή διάθεση. Σερνόμαστε, νιώθουμε ατονία και εξάντληση και ούτε η προοπτική του καλοκαιριού και των διακοπών δεν μπορεί να μας ζωντανέψει ιδιαίτερα.
Αυτή η αίσθηση μάλιστα για πολλούς ανθρώπους είναι ιδιαίτερα απογοητευτική, απ’ τη μια γιατί αισθάνονται πλέον παράξενα να είναι σ’ αυτή την κατάσταση όταν όλα τριγύρω είναι «χαρά Θεού» κι απ’ την άλλη γιατί δεν καταλαβαίνουν τι τους συμβαίνει «αν δεν φταίει ο χειμώνας, τότε τι έχω;» Αισθάνονται κουρασμένοι αλλά την κούραση αυτή δεν μπορούν να την εξηγήσουν.

Περίπου δύο στους δέκα ανθρώπους δηλώνουν συμπτώματα κούρασης. Γιατί οι καινούργιες πιέσεις –κοινωνικές, εργασιακές, οικονομικές- έχουν προσθέσει -συχνά εξουθενωτικούς- αγχογόνους παράγοντες στην καθημερινή ζωή των σύγχρονων ανθρώπων.
Αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας και το σώμα σας χαλάρωση και ξεκούραση , είναι η τέλεια στιγμή για ένα ζεστό μπάνιο με το MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL.

Το MYTHOS-ALOE- SHOWER GEL είναι τονωτικό και αναζωογονητικό αφρόλουτρο για να βυθιστείτε σε μια χαλαρωτική, ανακουφιστική υδάτινη «αγκαλιά».
Απολαύστε μια απίστευτη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης και νιώστε την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή και ενυδατωμένη. Χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογόνηση, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε φυσικά συστατικά.
Πλούσιο σε υφή με 100% οργανική αλόη βιταμίνη Ε & δαφνέλαιο , που ενισχύουν αμέσως το εξασθενημένο σώμα και αποκαθιστούν τη ζωτικότητα του. Ήπιοι αφριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά το δέρμα, χωρίς να αφαιρούν τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας, εμποδίζοντας έτσι την ξηρότητα.  Προωθεί τη συναισθηματική ισορροπία, ενώ προσδίδει ηρεμία και ανακούφιση από το άγχος. Ενυδατώνει, θρέφει , μαλακώνει, καθαρίζει και προστατεύει την επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Αυξάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας , θρέφει και απαλύνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο λεία και μεταξένια. Αφήνει το δέρμα μαλακό, απαλό και φωτεινό.

Διεγείρει τις αισθήσεις σας και αναζωογονεί το κουρασμένο σώμα.
Μετατρέπει το μπάνιο σας σε μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Με ντελικάτο, λουλουδάτο, πουδρένιο άρωμα.

Η συσκευασία είναι μεγάλη και με μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα στο σώμα σας και κάντε μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Αφαιρέστε με άφθονο νερό.




MYTHOS-ALOE- SHAMPOO

(ΣΑΜΠΟΥΑΝ)


Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη…

Η Άνοιξη έχει φέρει μαζί της τα λουλούδια και ανυπομονεί να τα βάλει, να στολιστεί… Οι αμυγδαλιές έχουν ανθίσει και τα λευκά ή ροζ λουλουδάκια τους έχουν γεμίσει τον τόπο. Ο ήλιος φωτίζει τις ημέρες μας και εσείς ξυπνάτε πιο ευδιάθετη και πραγματικά ακτινοβολείτε. Ο βροχερός χειμώνας έχει δώσει τη θέση του σε έναν «πολύχρωμο χορό».
Η φροντίδα στα μαλλιά μας, χρειάζεται επίσης ανανέωση για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη. Γιατί η ομορφιά μίας γυναίκας πηγάζει από την ψυχολογία της που φαίνεται από το πόσο όμορφα μαλλιά έχει!
Θέλετε να είστε σε πλήρη αρμονία με τα λουλούδια που ανθίζουν - με την ζωντανή παλέτα της άνοιξης!
Νέα σεζόν, νέα εποχή, σίγουρα έχετε ανάγκη και από μία αλλαγή. Έστω ανανέωση. Και για τις γυναίκες, η πιο εύκολη ανανέωση αφορά σχεδόν πάντα τα μαλλιά. Ο Μάρτιος αποτελεί την πιο τέλεια εποχή για αλλαγές καθώς όλες μας θέλουμε να ανανεωθούμε, να δείχνουμε πιο όμορφες, πιο δυναμικές, πιο εντυπωσιακές, πιο έτοιμες να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου…

Τα μαλλιά πάντα εντυπωσιακά, μαγνητίζουν το βλέμμα και χαρίζουν την αίσθηση της λάμψης συνολικά!
Το όμορφο μαλλί ξεκινάει από το σωστό λούσιμο! Ναι! Ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα είναι η βάση για καλοφτιαγμένα μαλλιά!!!
Για όσες έχετε σκοπό να κάνετε την αλλαγή και να επιλέξτε αυτήν την φορά υγιή μαλλιά, το MYTHOS-ALOE- SHAMPOO θα μας μάθει τις σωστές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας μια ιεροτελεστία θρέψης που θα μας ανταμείψει.

Το MYTHOS-ALOE- SHAMPOO είναι σαμπουάν περιποίησης για  αναδόμηση και προστασία . Περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.
Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, εμπλουτίζοντάς τα με συστατικά περιποίησης όπως 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, προβιταμίνη Β5 & εκχύλισμα σανταλόξυλου, βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη.  Αντιμετωπίζει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως το σπάσιμο και η έλλειψη απαλότητας και λάμψης. Η σύνθεση του προσφέρει επανασύσταση στην επιφάνεια της τρίχας, για προστασία και προοδευτική επανόρθωση. Βοηθά στον βαθύ καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής δημιουργώντας αφρό, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, ανάλαφρα και απαλά. 

Δουλεύει με τη δομή της τρίχας και βοηθά στο κλείδωμα της υγρασίας βαθιά στην τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά σας λαμπερά και με υγιή εμφάνιση ενάντια στη φθορά από το styling.
Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως η έλλειψη απαλότητας και λάμψης.

Τα μαλλιά μεγαλώνουν υγιή και δυνατά ενώ η όψη τους είναι πιο όμορφη και αναζωογονημένη. 100% πιο δυνατά μαλλιά!
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Για όλους τους τύπους μαλλιών.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε το σαμπουάν σε νωπά μαλλιά. Κάνετε απαλό μασάζ ώσπου να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάζετε. Επαναλαμβάνετε και αφήνετε για 2 λεπτά ώστε να ενισχυθεί η δράση περιποίησης των μαλλιών. Ξεβγάζετε με άφθονο νερό.


MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK

(ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)




Οι μέρες μεγαλώνουν, τα πανωφόρια γίνονται όλο και πιο ελαφριά και πριν το καταλάβετε θα πετάξετε τα βαριά πουλόβερ και θα φορέσετε γυαλιά ηλίου και μαγιό. Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, είμαστε παραπάνω από έτοιμες να οργανωθούμε για την άνοιξη – ξεκινώντας από την προετοιμασία της ομορφιάς μας!
Το τέλος του χειμώνα σηματοδοτεί αυτόματα και την χαλαρή διάθεσή μας στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα της πόλης.
Στην περίπτωση των μαλλιών όμως, η μετάβαση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Τα συχνά λουσίματα, η έκθεση στον ήλιο, η υγρασία αλλά και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας της εποχής έχουν αφήσει το στίγμα τους πάνω στην τρίχα. τα μαλλιά γίνονται θαμπά, εύθραυστα και άτονα, ενώ η τρίχα, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, μπορεί να δείχνει ταλαιπωρημένη και αδύναμη. Το καθημερινό styling με το πιστολάκι, την πρέσα και διάφορα προϊόντα επηρεάζει σημαντικά την κατάσταση των μαλλιών, όπως και οι επιβαρυμένες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το αποτέλεσμα; Αφυδάτωση, ξηρότητα, θαμπό χρώμα, ακόμη και ευαισθησία στο τριχωτό.

Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι να μπει το καλοκαίρι προλαβαίνετε να ανακτήσετε την υγιή και λαμπερή σας κόμη. Η πιο σημαντική προετοιμασία για την άνοιξη είναι να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σας.
Αν θέλετε να χαρίσετε στα μαλλιά σας τη λάμψη και την ενυδάτωση που χρειάζονται και να επαναφέρετε την υγιή όψη τους, επιλέξτε τις ολική επανόρθωση.
Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσουμε μαλλιά και πνεύμα καθώς μπαίνουμε σε έναν καινούριο κόσμο πολυτελούς περιποίησης για τα μαλλιά . Αν λοιπόν τα μαλλιά σας μετά τις διακοπές μοιάζουν θέλουν ένα boost παραπάνω για να αποκτήσουν μεταξένια υφή, τότε χρειάζεστε άμεσα το MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK.

Η MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK είναι μια επανορθωτική μάσκα μαλλιών για όλο δύναμη και ζωντάνια. Ενισχύει τη λάμψη , την απαλότητα και η πολυτελής της φόρμουλα ομορφαίνει τα μαλλιά.
Η επανορθωτική μάσκα MYTHOS-ALOE- RECOVERY HAIR MASK βοηθάει στη μείωση της ξηρότητας και στην επανόρθωση των μαλλιών, επαναφέροντας τη φυσική τους υγεία, λάμψη και ομορφιά. Το βιολογικό ελαιόλαδο ενυδατώνει τα μαλλιά ενώ κάνει την υφή τους πιο λεία και την περιποίησή τους πιο εύκολη. Η 100% οργανική αλόη θρέφει τα μαλλιά με βιταμίνες και μικροστοιχεία. Το μέλι & φωσφολιπίδια δρουν ευεργετικά για την φυσική ενδυνάμωση της τρίχας και στην προστασία τους από το σπάσιμο και την ψαλίδα, δημιουργώντας έναν προστατευτικό φραγμό, ο οποίος αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και προστατεύει τα μαλλιά από την επιβλαβή επίδραση περιβαλλοντικών παραγόντων. Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σε όλο τους το μήκος και τους χαρίζουν φυσική φωτεινότητα και λάμψη. Συμβάλλει στη θρέψη και την ενυδάτωση των μαλλιών σε όλο τους το μήκος, χαρίζοντάς τους λεία και μεταξένια υφή.

Κατάλληλη και ιδανική με έντονη αναδομητική δράση για τα ταλαιπωρημένα, αδύναμα και σπασμένα μαλλιά. Προστατεύει την τρίχα από την ψαλίδα, την τρέφει και την ενισχύει σε όλο το μήκος της. Προσφέρει στα μαλλιά όγκο και λάμψη, δημιουργώντας την τέλεια θεραπεία για ενδυνάμωση της τρίχας,  και προστασίας της από τη θερμότητα. Τα μαλλιά αποκτούν μεταξένια υφή και λάμψη.
Η κρεμώδης και απαλή υφή της, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Σε υπέροχη μεγάλη συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την εβδομάδα.  Μπορεί να εφαρμοστεί και στις ρίζες των μαλλιών.



MYTHOS-ALOE- HAND CREAM

(ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ)


Φέρνουμε την Άνοιξη στα... χέρια μας..

Τα χρησιμοποιείτε σε χειραψίες επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Με αυτά πλένετε, μαγειρεύετε, πληκτρολογείτε, γυμνάζεστε, ντύνεστε, κάνετε το μακιγιάζ σας. Τα χέρια σας είναι με λίγα λόγια ένα από τα πιο πολύτιμα «εργαλεία» σας, για το λόγο αυτό χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και περιποίηση, αυτό που αλλιώς θα λέγαμε «ευχάριστο διάλειμμα». Η κατάσταση των χεριών μας λέει πολλά για μας – αλλά τα χέρια μας υφίστανται καθημερινά ιδιαίτερη ταλαιπωρία.
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας ταλαιπωρούν τα γυναικεία χέρια. Οι περισσότερες από εμάς δεν προσφέρουμε στα χέρια μας τη περιποίηση που τους αξίζει. Τα χέρια αποτελούν σημαντικό σημείο της θηλυκότητάς μας και καθότι δέχονται αρκετή ταλαιπωρία, δεν πρέπει να παραμελούμε την περιποίησή τους.
Η εντατική περιποίηση των χεριών μας είναι, επομένως, ιδιαίτερα σημαντική. Μην παραμελείτε την εικόνα τους επειδή απλά είναι τα άκρα. Δώσε τους τη σημασία που πρέπει και δείξτε τα χέρια σας με καμάρι .

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όμως, για την αντιμετώπιση της ξηρότητας που προκαλείται από τα απορρυπαντικά και διάφορα χημικά που αναγκάζουμε τα χέρια μας να ασχολούνται, ακόμα και από εργασίες που τα αφήνουν εκτεθειμένα στον ήλιο, κρύο ή τον αέρα είναι η πρόληψη και η τακτική φροντίδα.
Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση! Επειδή δεν είναι δυνατή η ανάπλαση της επιδερμίδας των χεριών σου λόγω της έλλειψης υποδόριου ιστού, χρειάζονται πολλή ενυδάτωση.
Τα πολύ ξηρά χέρια έχουν φαγούρα, τεντωμένη επιδερμίδα ακόμη και σκασίματα.

Το θαυματουργό προϊόν που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας δεν είναι άλλο από την κρέμα χεριών MYTHOS-ALOE- HAND CREAM με συστατικά που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν τα χέρια μας.

Η MYTHOS-ALOE- HAND CREAM είναι ενυδατική κρέμα χεριών και ότι πρέπει για να διατηρηθούν απαλά και βελούδινα, αποφεύγοντας το ενοχλητικό σκάσιμο. Είναι αποτελεσματική κρέμα για καθημερινή χρήση στα χέρια που θρέφει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική δομή της.
Ανακουφίζει αμέσως την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, την προστατεύει και ενισχύει τη διαδικασία ανάπλασής της. Ενισχυμένη φόρμουλα που προστατεύει, ενυδατώνει & θρέφει τα χέρια, χαρίζοντάς τους ελαστικότητα & απαλότητα, ενώ παράλληλα περιποιείται και τονώνει τα νύχια.   

Περιέχει 100% οργανική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, πανθενόλη & αλλαντοΐνη. Η συνδυασμένη δράση αυτών των συστατικών ενυδατώνει έντονα τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλαση τους. Η  καθημερινή χρήση της προστατεύει τα χέρια από την  επίδραση του περιβάλλοντος (ήλιος, αέρας, κρύο) και τη δράση απορρυπαντικών. Απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
Επουλώνει τα σκασίματα και βοηθά στην επανόρθωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων χεριών, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ανακουφίζει άμεσα τα χέρια και αποκαθιστά την χαμένη ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια απαλά και υγιή.

Αυτή η ελαφριά ενυδατική κρέμα χεριών με το μοναδικό της άρωμα θα σας χαρίσει την αίσθηση ότι έχετε πάντα μαζί σας ένα υπέροχο μπουκέτο από ανθισμένα λουλούδια!
Χαρίστε στα χέρια σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Σε υπέροχη και πρακτική συσκευασία για να την έχουμε πάντα μαζί μας.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά ,όσες φορές την χρειαζόμαστε !!!



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Mythos Cosmetics μας λέει ότι η αληθινή ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από μια ωραία εμφάνιση. Είναι το απόσταγμα της εσωτερικής αρμονίας ενός ανθρώπου που διαπερνά το εξωτερικό περίβλημα. Χρησιμοποιώντας στα προϊόντα τους τα πιο πολύτιμα, φυσικά συστατικά- μεγάλης αποτελεσματικότητας, με αναζωογονητικά αρώματα, μας παρέχει υγιή επιδερμίδα με λάμψη, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mythos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου