Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

KEDMA Cosmetics review


KEDMA Cosmetics

Το να είσαι γυναίκα σημαίνει..τύχη.

Γειά σας Glamorous,

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάζει η γυναίκα του πόνου και του μόχθου, η γυναίκα της ομορφιάς και της λατρείας, η αγνοημένη και καταπιεσμένη γυναίκα, η γυναίκα της επανάστασης και του αγώνα, της αγάπης και της αγωνίας, της χαράς και της λύπης, του έρωτα και της μητρότητας, η γυναίκας της επαρχίας και των αστικών κέντρων.
Γυναίκα. Μία λέξη που κλείνει μέσα της όλη τη δημιουργία. Το πλάσμα που απ’ την αρχή της ύπαρξης υπήρξε η αμαρτία, ο παράδεισος κι η κόλαση μαζί, η έμπνευση, η πονηριά κι η σοφία, η πλάση ολόκληρη, η επιλογή κι η μοίρα. Το πλάσμα που αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη φιλοσοφικών συζητήσεων, εξυμνήθηκε μέσω της ποίησης όσο κανένα άλλο, κατηγορήθηκε, χλευάστηκε, αδικήθηκε απ’ την κοινωνία, ποδοπατήθηκε, αιχμαλωτίστηκε, χειραφετήθηκε και σήμερα είναι το πιο αξιοζήλευτο ον για τη δύναμη, την αντοχή και τους πολλαπλούς ρόλους που συνδυάζει.

Η γιορτή της ημέρας της Γυναίκας, είναι μια αφορμή αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου. Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας πλησιάζει και πραγματικά αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να γιορτάσουμε, να αισθανθούμε ακόμα πιο όμορφα που είμαστε γυναίκες και φυσικά, να κάνουμε μοναδικά δώρα στον εαυτό μας!  Η ημέρα της γυναίκας είναι χωρίς αμφιβολία μια μοναδική ευκαιρία για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας.


Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι όμορφο, αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία , τότε σας προτείνουμε μοναδικά δώρα από την εταιρία KEDMA Cosmetics για τον εαυτό σας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.

Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.

Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




MARINE COLLAGEN BOOSTER




Η αφυδάτωση «στεγνώνει» και το δέρμα!

Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.

Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το αφυδατωμένο μας δέρμα;

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει σταδιακά τη φυσική ελαστικότητά του, με συνέπεια να δυσχεραίνεται η είσοδος νερού στα κύτταρά του. Έτσι, μπορεί να αφυδατώνεται πιο γρήγορα απ’ ό,τι όταν ήμασταν νεότεροι. Η φυσική αυτή συνέπεια του χρόνου εξηγεί την ξηρότητα, το «τράβηγμα» και το ξεφλούδισμα που αναπτύσσονται στο δέρμα όταν είναι αφυδατωμένο.
Ο στόχος μας είναι  να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την υγρασία που χρειάζεται. Γιατί είναι το μόνο δώρο που δεν πρέπει ποτέ να της στερούμε.

Πόσο απαραίτητη, όμως, είναι η ενυδάτωση για την επιδερμίδα και πόσα, αλήθεια, γνωρίζουμε γι’ αυτή;

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, σημαίνει: διατηρώ την ισορροπία στην επιφάνεια της επιδερμίδας είτε παρέχοντας της νερό, είτε εμποδίζοντας την εξάτμισή του. Τι σημαίνει αυτό; Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, στην κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας αποθηκεύεται νερό σε ποσοστό 10%-20% του βάρους της. Το νερό ξεκινά από τις βαθύτερες στιβάδες και φτάνει στην επιφάνεια της επιδερμίδας για να αναπληρώσει το νερό που χάνουμε καθημερινά μέσω του δέρματος (π.χ. εφίδρωση). Εκεί, το ρόλο του «φύλακα» παίζουν οι Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες (NMF) και τα λιπίδια που τους περιβάλλουν και τους προστατεύουν. Εχουν την ικανότητα να παγιδεύουν το νερό και να το συγκρατούν -με τη βοήθεια των λιπιδίων- στην επιδερμίδα, ώστε να διατηρείται απαλή και ελαστική.

Όμως διάφοροι εξωγενείς παράγοντες -π.χ., έκθεση της επιδερμίδας σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, συχνή χρήση δραστικών προϊόντων καθαρισμού-, αλλά και ενδογενείς -π.χ., βιολογική γήρανση- μεταβάλλουν το ποσοστό των NMF στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα η κερατίνη στιβάδα να χάνει τη συνοχή της και το νερό να εξατμίζεται ταχύτερα, χωρίς το φυσιολογικό σύστημα ενυδάτωσης του οργανισμού να προλαβαίνει να αναπληρώσει τη χαμένη ποσότητα. Τότε η ισορροπία στην επιφάνεια της επιδερμίδας ανατρέπεται. Το φαινόμενο ονομάζεται διαδερμική απώλεια νερού και κάνει την πρώτη του εμφάνιση ήδη από την ηλικία των 25 ετών.

Η ενυδάτωση με τη βοήθεια του MARINE COLLAGEN BOOSTER στοχεύει στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Ο MARINE COLLAGEN BOOSTER είναι ένας θαλάσσιος ορός που απορροφάται εύκολα, που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απόδοση της θεραπείας που αψηφεί την ηλικία σας.. Βελούδινος ορός που προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και παρέχει άμεση φροντίδα σε υπερβολικά ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες ή με άβολη αίσθηση. Περιποιείται την επιδερμίδα με ένα ισχυρό συνδυασμό ενυδατικών παραγόντων, συμβάλει στην αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδας.
Η διαδερμική απώλεια νερού μειώνεται και ενισχύεται το φράγμα υγρασίας του δέρματος. Το Booster εμπλουτίζεται με το θαλάσσιο κολλαγόνο, το μεταλλικό σύμπλεγμα από το νερό της Νεκράς Θάλασσας, το Seaweed και το Pearl Powder για να υποστηρίξει τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος και διατηρεί βέλτιστα το επίπεδο υγρασίας του. Περιλαμβάνει δραστικές ενυδατικές κρέμες για τη μείωση της TEWL (Διαδερμική απώλεια νερού).
Ενισχύει την ενυδάτωση μέσω φυσικών ενυδατικών στοιχείων του δέρματος . Ο σχηματισμός καναλιών μεταφοράς νερού και μικρο-συσσωρευτών βοηθούν στην βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος. Αποτέλεσμα: αίσθηση απαλότητας και τέλεια ενυδατωμένο δέρμα. Ο ορός διεισδύει γρήγορα στο δέρμα και αφήνει μια απαλή, μεταξένια προστασία και ενυδάτωση.

Ο ορός είναι τελευταίας γενιάς ενυδατικών προϊόντων, τα οποία δρουν όχι μόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας αλλά και στο επίπεδο των κυττάρων του δέρματος και το χόριο, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την ξηρότητα του δέρματος. Βοηθάει να διατηρηθεί η σημαντική υγρασία στα κύτταρα του δέρματος, να επαναφέρει τους κυτταρικούς δεσμούς για να αποφευχθεί η διαδερμική απώλεια νερού, και τέλος ενεργοποιεί τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Σαν αποτέλεσμα ο ορός MARINE COLLAGEN BOOSTER περιποιείται άμεσα την επιδερμίδα , καλμάρει, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα. Παράλληλα, τονώνει την επιδερμίδα και την ελαστικότητά της συμβάλλοντας στη μείωση της ορατότητας των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών εάν χρησιμοποιείται σε συστηματική βάση.

Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση της επιδερμίδας, βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων και συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και βοηθάει στην σταθερότητα, την ευλυγισία και τη συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος λειτουργεί ευεργετικά στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Όλα αυτά προστατεύουν το δέρμα και το αναζωογονούν . Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια του MARINE COLLAGEN BOOSTER.

Το άρωμα του είναι μια έκρηξη ευτυχίας. Oι δροσιστικοί τόνοι του, θα δώσουν ένταση και δύναμη σε κάθε γυναίκα.

Είναι σε πολύ κομψή συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφήστε το να απορροφηθεί πριν εφαρμόσετε το προϊόν ημέρας ή νύχτας Kedma.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με άξονα το τρίπτυχο «ομορφιά, υγεία, απόλαυση», η εταιρία καλλυντικών KEDMA Cosmetics, δημιουργεί φυσικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες σε ιδιαίτερα και πρωτοποριακά συστατικά. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό.
Η KEDMA Cosmetics συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία KEDMA Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου