Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

QS Professional review


QS Professional


Άνοιξη! Πάρτε μια βαθιά ανάσα…

Γειά σας Glamorous,

«Κανένας χειμώνας δεν κρατάει για πάντα. Καμία άνοιξη δεν χάνει τη σειρά της», έγραφε ο Αμερικανός συγγραφέας Hal Borland, και όπως κάθε χρόνο έτσι έγινε και φέτος. Χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, πέρασε ο χειμώνας, ήρθε η άνοιξη και σε λίγους μήνες θα έρθει και το καλοκαίρι.
Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός , χωρίς να έχουμε προλάβει να προετοιμαστούμε; Δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια κάνει όλα όσα θέλαμε, έπρεπε, είχαμε σκεφτεί ή είχαμε προγραμματίσει. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας και να φτιάξουμε το πλάνο μας έτσι ώστε να τους πετύχουμε μέσα στις λίγες εβδομάδες που μας χωρίζουν από τα πρώτα μπάνια. Εκείνο που έχει σημασία είναι να κατανοήσουμε πως ….ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Καθώς αλλάζει η εποχή, η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας πρέπει να τροποποιηθεί σύμφωνα  με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ.

Κάθε άνοιξη οφείλετε να κάνετε μια ολική ανανέωση στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας. Ενισχύστε την διάθεση σας και την επιδερμίδα σας με την εταιρία QS Professional.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1987 μια μικρή ομάδα επιστημόνων ερχόμενοι από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, ίδρυσαν την QS Professional–Biodomus εταιρία παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταθέτοντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα τους. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία των QUATRE SAISONS, καινοτόμων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων με φυσικής προέλευσης βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο σεβασμό στην ασφάλεια της φύσης και του ανθρώπου.

Τα QUATRE SAISONS είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων, που συνδυάζει μεγάλη συγκέντρωση βιολογικών και βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, στην αιχμή των εξελίξεων της κοσμετολογίας.

Το όραμα της QS Professional είναι να συνεχίσουνε με το ίδιο πάθος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, να μας προσφέρουνε υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





“Teen Face Bag”
TEENFACE LIFTING CREAM



Το πρόσωπο υποδέχεται την άνοιξη..

Η διάθεσή σας έχει συντονιστεί με την αναγέννηση της φύσης. Aνοιξη, εποχή του έτους μεταξύ της εαρινής ισημερίας και του θερινού ηλιοστασίου.Aνοιξη, πίνακας του Μποτσέλι, ζωγραφικός ύμνος στον έρωτα, την ομορφιά, την αναγέννηση.
Δύο τόσο διαφορετικοί τρόποι να ορίσει κανείς την άνοιξη και τόσο κοινοί συγχρόνως. Πρόκειται αλήθεια για μια εποχή του έτους και είναι αλήθεια η εποχή της ομορφιάς, της ανανέωσης, της ευεξίας. Όλη η φύση αλλάζει, ομορφαίνει, γεμίζει χρώματα και προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.
Και βέβαια οι άνθρωποι δεν αποτελούν εξαίρεση. Η ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση γίνεται επιτακτική. Τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα αντικαθιστούν τα μουντά συνολάκια του χειμώνα, η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και η μάχη με τις ατέλειες αρχίζουν.
 Ψυχραιμία! Θα νικήσουμε! Το οπλοστάσιο της QS Professional είναι στη διάθεσή μας με προϊόντα που γρήγορα και αποτελεσματικά θα μας κάνουν να είμαστε αλλά και να... φαινόμαστε καλύτερα. Σ ’αυτόν τον οργασμό της αναγέννησης και της ομορφιάς, το πρόσωπο έχει την τιμητική του. Δεν νομίζετε ότι μας αξίζει να ασχοληθούμε λίγο μ’ αυτό το όμορφο, αλλά κουρασμένο και με ρυτίδες πρόσωπο που βλέπουμε στον καθρέφτη μας; Θα αφήσουμε το χειμώνα και το στρες που ζήσαμε αυτούς τους μήνες να μας καταβάλει; Δεν χρειάζεται άγχος, κέφι χρειάζεται και λίγος χρόνος για μας.

Τώρα που η φύση ξυπνάει, έχετε ένα λόγο παραπάνω να δείτε το πρόσωπο σας να ανθίζει, όπως ένα σπάνιο λουλούδι. Με απλές κινήσεις μπορείτε όχι μόνο να δώσετε στην επιδερμίδα σας νεανική λάμψη, αλλά και να αισθανθείτε πιο υπέροχη από ποτέ!
Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να τονώσετε το δέρμα σας, να ανεβάσετε την αυτοεκτίμησή σας, αλλά και για να αισθανθείτε πως η επιδερμίδα σας αποκτά την υφή του πιο πολύτιμου βελούδου είναι η TEENFACE LIFTING CREAM για να ξαναδώσετε στην επιδερμίδα όλη την ενέργειά της.

Η TEENFACE LIFTING CREAM είναι νέα επαναστατική κρέμα με συσφικτική δράση, η οποία μειώνει τις γραμμές έκφρασης παρέχοντας ορατά αποτελέσματα “Lifting” από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αντιγήρανσης που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του ώριμου δέρματος για θρέψη, ανανέωση και σύσφιξη.
Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

Περιέχει το TENS'UP ένα καινοτόμο ενεργό συστατικό με έντονο, άμεσο και διάρκειας αποτέλεσμα lifting. Το LIFTONIN XPRESS ένα ενεργό συστατικό με ειδική σύνθεση ενάντια στη γήρανση του δέρματος, με έντονη συσφικτική δράση, η οποία δημιουργεί την αίσθηση του “Lifting” με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το NEODERMYL  είναι ένα βραβευμένο συστατικό που ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, προκαλώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο συνδυασμός των παραπάνω, με πολλά ακόμα ενεργά συστατικά, έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα σφριγηλό και λαμπερό. Μειώνει τις ρυτίδες άμεσα παρέχοντας ορατά αποτελέσματα.

Προσφέρει άμεση αίσθηση σύσφιξης της επιδερμίδας και ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή της. Λειαίνει άμεσα τις λεπτές γραμμές με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα εφαρμογής. Μετά από συστηματική χρήση, μειώνει την ανομοιομορφία της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη σφριγηλότητα και προωθεί την πληρότητά της. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και καταπραΰνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο μαλακή και απαλή. Χαρίζει άμεσα, λείο και σφριγηλό δέρμα χωρίς ρυτίδες, με μεγάλης διάρκειας ανανεωμένη και σφριγηλή όψη. Επιπλέον την διατηρεί ενυδατωμένη για περισσότερες ώρες.
Επιτυγχάνει ένα σταθερό, αναζωογονητικό και αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Η εμπλουτισμένη υφή της απορροφάται τέλεια και αποτελεί εξαιρετική βάση για make-up.

Αναδεικνύει την ομορφιά των χαρακτηριστικών ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικότητας του.
Με ελαφρύ άρωμα και σε όμορφο μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε μικρή ποσότητα κρέμας με ανοδικές κινήσεις χωρίς να τρίβουμε πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό.




TEENFACE LIFTING SERUM




Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψει κανείς την εποχή της Άνοιξης. Ο καιρός βελτιώνεται, τα λουλούδια ανθίζουν και όλη η φύση “ξεσηκώνεται”. Η φύση γύρω σας ξυπνά και στέλνει τα αρωματικά της μηνύματα παντού. Μπορείτε να το αισθανθείτε με όλες σας τις αισθήσεις… χρώματα, παντού, μελωδικά, τιτιβίσματα, μυρωδιές που φτιάχνουν τη διάθεση, λεβάντα, γιασεμί, τριαντάφυλλα. Η φύση ξέρει πώς να φτιάξει τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά. Ναι, πάρτε μια βαθιά ανάσα και νιώστε την ευεξία της άνοιξης να πλημμυρίζει ολόκληρο το σώμα σας.
Ήρθε η στιγμή να ξυπνήσουμε και να επανακτήσουμε τη χαμένη μας κοινωνικότητα. Ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε τα πνευμόνια μας για να πάρουν μια βαθιά ανάσα.

Είναι η εποχή που είστε ελεύθερες να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να χάνετε την ενέργεια και τη λάμψη σας.
Οι περισσότερες νιώθουμε έτοιμες για τις ηλιόλουστες ημέρες. Αλλά μην ξεχνάτε ανεξάρτητα από τη ψυχαγωγία σας, θα υποστείτε χωρίς να το ξέρετε τις συνέπειες αυτής της ευχαρίστησης. Συνέπειες που έχουν άμεση επίπτωση σ’ εμάς τις ίδιες και έχουν σχέση με την αναπόφευκτη γήρανση καθώς μάλιστα μεγαλώνουμε.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που προκαλείται αναπόφευκτα από το πέρασμα του χρόνου. Οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, στην εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων, ιδιαίτερα στις ακάλυπτες περιοχές.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την εμφάνιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης στο πρόσωπο μας! Σήμερα, μπορούμε να επιβραδύνουμε τις αλλαγές αυτές και να συμβάλλουμε στην επιβράδυνση της γήρανσης του προσώπου.

Όλες αναρωτιόμαστε, υπάρχει τελικά τρόπος να ξεγελάσουμε τον χρόνο και να καθυστερήσουμε ή ακόμη και να αντιστρέψουμε τα σημάδια της γήρανσης;
Κι όμως, υπάρχει! Αρκεί να υιοθετήσετε κάποιες στρατηγικές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες, για να δείτε ρυτίδες και λεπτές γραμμές, κηλίδες και θαμπάδα του δέρματος να εξαφανίζονται.
Αυτή την εποχή λοιπόν χρειαζόμαστε περισσότερη φροντίδα για το πρόσωπο μας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης, ώστε να υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με περισσότερη λάμψη.

Ενεργοποιήστε τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σας με το TEENFACE LIFTING SERUM που μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος.

Το TEENFACE LIFTING SERUM είναι καινοτόμος ορός που συνδυάζει την “άμεση” δράση, tighteting- “Lifting” με ταυτόχρονη μείωση των γραμμών έκφρασης χάρη στα βραβευμένα δραστικά συστατικά του.
Το δέρμα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση και οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά.
Βοηθάει το δέρμα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να ενδυναμώσει το -ζωτικής σημασίας- σύστημα που υποστηρίζει το δέρμα. Προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και από τα μακροχρόνια σημάδια της γήρανσης. Διαχέεται στην επιδερμίδα και ενισχύει τους ινοβλάστες για τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα και να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Περιέχει το TENS'UP είναι ένα καινοτόμο ενεργό συστατικό με έντονο, άμεσο και διαρκές αποτέλεσμα lifting. Το LIFTONIN XPRESS ένα ενεργό συστατικό με ειδική σύνθεση ενάντια στη γήρανση του δέρματος, με έντονη συσφικτική δράση, η οποία δημιουργεί την αίσθηση του “Lifting” με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το NEODERMYL είναι ένα πολυβραβευμένο συστατικό που ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, προκαλώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο συνδυασμός των παραπάνω, με πολλά ακόμα ενεργά συστατικά, έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα σφριγηλό και λαμπερό.

Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Εχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Το δέρμα σας είναι πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο, πιο αναζωογονημένο.
Είναι η απόλυτη εναλλακτική προσέγγιση επεμβατικών διεργασιών lifting!
Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος Χρήσης:

Εφαρμόζεται καθημερινά ποσότητα του ορού σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και με απαλές κυκλικές κινήσεις, κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η QS Professional «ανέλαβε» να κάνει μαγικές εκπλήξεις σε γυναίκες που είχαν μια δύσκολη μέρα, έπρεπε να δουλέψουν ως αργά, ή απλά δεν είχαν χρόνο για να προετοιμαστούν για τις γιορτές όπως ήθελαν και τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν την επιδερμίδα τον ονείρων τους , αλλά και προσωπικά Tips ομορφιάς, ώστε να αποκτήσει η κάθε μία ό,τι χρειάζεται, είτε αυτό είναι έμπνευση, είτε αυτοπεποίθηση, είτε απλώς την κατάλληλη κρέμα .Για να ξεκινήσει δυναμικά, για κάθε μία από εμάς, άλλη νέα εποχή, χωρίς άγχος, πίεση και κούραση!

Ευχαριστώ την εταιρία QS Professional για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.qsprofessional.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου