Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

GLOV review


GLOV


Ήρθαν οι Απόκριες..


Γειά σας Glamorous,

Ήρθαν οι Απόκριες! Μάσκες, αποκριάτικα κοστούμια, σερπαντίνες, αποκριάτικοι χοροί, εύθυμη διάθεση γλεντιού, καρναβάλι… Όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την περίοδο των Απόκριων!
Επιλέγουμε αποκριάτικη στολή, βιώνουμε ένα κομμάτι της φαντασίας μας και φανερώνουμε στους άλλους καλά κρυμμένες πτυχές του εσωτερικού μας κόσμου/εαυτού. Κατά μια έννοια, εκφράζουμε μια πλευρά του εαυτού μας, συνήθως πιο δημιουργική και απελευθερωμένη, η οποία έχει την ανάγκη να εκδηλωθεί. Μπορεί να έχει τη μορφή μιας κρυφής επιθυμίας, ενός καταπιεσμένου και βασανιστικού φόβου ή ακόμα, μιας δημιουργικής εκτόνωσης από την καθημερινή καταπίεση των υποχρεώσεων.
Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα και οι απαιτητικοί της ρυθμοί, οι συσσωρευμένες ευθύνες στο σπίτι και στην εργασία, απαιτούν την απόλυτη προσοχή και αφοσίωση και για το λόγο αυτό, ο χρόνος χαλάρωσης που διαθέτει κανείς είναι αυστηρά περιορισμένος.
Στη διάρκεια των Απόκριων, λοιπόν, δίνεται σε όλους η ευκαιρία να εξερευνήσουν, με ασφάλεια και καθόλου ριψοκίνδυνα, μια διαφορετική πλευρά του εαυτού τους και να «υποδυθούν» για λίγο κάτι ασυνήθιστο και ξεχωριστό…!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βαφτείτε ,να φορέσετε το αποκριάτικο κουστούμι που σκέφτεστε να φορέσετε φέτος τις Απόκριες ή που έχετε ήδη φορέσει τα προηγούμενα χρόνια! Το αποκριάτικο μακιγιάζ είναι απαραίτητο για να μεταμορφωθείτε σε πιερότο, γκέισα, πειρατή, μάγισσα, φάντασμα ή Avatar αλλά κρύβει κινδύνους για την επιδερμίδα.
Επειδή το αποκριάτικο μακιγιάζ είναι πολύ έντονο, το ντεμακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Όσο κουρασμένοι κι αν είστε μετά το τέλος του πάρτι, πρέπει να αφαιρέσετε σχολαστικά τα υπολείμματα από τις μπογιές προτού κοιμηθείτε. Μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα με την βοήθεια της εταιρίας GLOV.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 2005 οι Αφοί Αναστασάκη ιδρύουν την Ιατρική εταιρία DERMAMED, έχοντας σαν κύριο στόχο τη διάθεση τεχνολογίας αιχμής, προσιτής σε όλους, καλύπτοντας έτσι το κενό μεταξύ Ιατρικών εφαρμογών και εφαρμογών αισθητικής. Το 2015 συνεχίζει την περεταίρω διεύρυνση του brands portfolio B2C, στον τομέα της περιποίησης και καθαρισμού της επιδερμίδας, με αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων GLOV σε Ελλάδα & Ν/Α Ευρώπη.. Σε κάθε δραστηριότητά τους, η μέριμνα για τη ζωή, για την υγεία, για το περιβάλλον, για τον άνθρωπο βρίσκεται στο επίκεντρο. Καθημερινή επιδίωξή τους είναι η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά. Η αποστολή που υπηρετούνε με προσήλωση και αποτελεί την καρδιά της Dermamed, είναι να προσφέρουνε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και χαρίζουν υγεία, ομορφιά και ευεξία στο σύγχρονο άνθρωπο.

Η επιτυχία της βασίζεται σε μία πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της Ιατρικής κοινότητας και του κοινού.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



GLOV MY SPARKLING MOMENTS- MAKEUP REMOVAL SET





Οι Απόκριες αποτελούν την τέλεια εποχή για να μεταμορφωθείτε σε κάτι εντελώς διαφορετικό από την καθημερινότητα σας, ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς!
Απόκριες σημαίνει ότι ξεπερνάμε τα όρια, φοράμε πράγματα που δεν θα φορούσαμε συνήθως, απελευθερώνουμε το στιλ μας και… βαφόμαστε έντονα!

Αποκριάτικο μακιγιάζ ; Γιατί όχι; 

Άλλωστε, οι Απόκριες είναι η μόνη εποχή του χρόνου που ντύνεστε και κανείς δεν σας κατηγορεί για το πώς είστε ή φέρεστε. Είναι η εποχή που απελευθερώνετε το παιδί που έχετε μέσα σας, βάζετε την φαντασία σας να δουλέψει και μεταμφιέζεστε σε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε μαγικά…
Τι λείπει όμως από το παραμύθι; Η μαγική χρυσόσκονη! Μπορεί να έχετε βρει το τέλειο αποκριάτικο κουστούμι αλλά χωρίς το κατάλληλο αποκριάτικο μακιγιάζ, δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα το είχατε φανταστεί. Βγάλτε, λοιπόν, από τα συρτάρια σας όλα τα εκκεντρικά καλλυντικά που έχετε αγοράσει κατά καιρούς  και φτιάξτε μοναδικά σχέδια σε μάτια, χείλη και πρόσωπο και νιώστε στο πνεύμα του καρναβαλιού.

Είτε το θέλετε, είτε όχι, λίγη φαντασία στο μακιγιάζ σας, οφείλετε να την προσφέρετε ακόμα και αν οι ικανότητες σας σε αυτόν τον τομέα είναι… μηδενικές. Δεν χρειάζεστε, λοιπόν, ιδιαίτερα skills για να αποκτήσετε και εσείς ένα fun αποκριάτικο μακιγιάζ.
Τι γίνεται όμως με την ομορφιά σας που φαίνεται ότι αυτές τις μέρες υποφέρει με όλες αυτές τις μπογιές και το γκλίτερ;

Το ντεμακιγιάζ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση  καθώς το αποκριάτικο μακιγιάζ είναι έντονο  και σε μεγάλη ποσότητα. Για να αφαιρέσετε εύκολα το μακιγιάζ σας είτε το αποκριάτικο είτε το καθημερινό χρησιμοποιήστε το σετ GLOV MY SPARKLING MOMENTS- MAKEUP REMOVAL SET.


Το  GLOV MY SPARKLING MOMENTS- MAKEUP REMOVAL SET αποτελείται από ένα πρωτότυπο γάντι αφαίρεσης μακιγιάζ On-The-Go και ένα καθαριστικό μαγνήτη, όλα τυλιγμένα σε ένα γλυκό και λαμπερό κουτί δώρου.
Το GLOV On-The-Go είναι σχεδιασμένο για ενεργές γυναίκες, που εκτιμούν το τέλειο δέρμα τους. Θα αφαιρέσει επιμελώς όλο το μακιγιάζ και θα καθαρίσει το πρόσωπο μόνο με νερό. Το επαναστατικό γάντι καθαρισμού είναι κατασκευασμένο με μικροτεχνολογία και χρησιμοποιεί ίνες που είναι 30 φορές λεπτότερες από ένα βαμβάκι. Δεν χρειάζονται καθαριστικά, το γάντι αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ με νερό. Οι μικροΐνες του ενεργοποιούνται με το νερό και αιχμαλωτίζουν αναμεσά τους τις χρωστικές του make-up ,της αδιάβροχης mascara του stay-on κραγιόν ,ακόμα τους ρύπους & νεκρά κύτταρα. Το δέρμα καθαρίζεται τέλεια με μακιγιάζ και περίσσεια σμήγματος.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για ντεμακιγιάζ ματιών, το λεπτό και φυσικά αντιβακτηριακό γάντι προσφέρει ένα ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό και αποκαλύψτε ένα δέρμα που αισθάνεστε πιο φρέσκο και αναζωογονημένο.
Απλά χρησιμοποιήστε το γάντι αφαίρεσης μακιγιάζ με νερό για μια στιγμιαία καθαρισμένη και ομαλή επιδερμίδα. Πείτε αντίο στα ατελείωτα μπουκαλάκια με γαλάκτωμά, λοσιόν και στα βαμβάκια. Τέλος σε μουτζούρες ,τρίψιμο και ερεθισμούς.

Το GLOV on-the-go κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη - κάθε φορά που θέλετε να δείχνετε λαμπερή ή απλά να καθαρίσετε το δέρμα σας έπειτα από μια δύσκολη μέρα. Είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ ταξιδιού και ένας μυστικός σύμμαχος στην καθημερινή σας ρουτίνα. Πάρτε το GLOV on-the-go οπουδήποτε και αν πηγαίνετε, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά του όποια στιγμή κι αν το θελήσετε. Απλά, βάλτε το στην τσάντα σας!
Φιλικό στο δέρμα, δερματολογικά εγκεκριμένο και απίστευτα οικονομικό!
Είναι εξαιρετικά απαλό αλλά και ανθεκτικό, αφού διαρκεί τουλάχιστον για 3-4 μήνες με καθημερινή χρήση.


Αναλυτικότερα:

  • Το GLOV είναι ο πιο υγιεινός, εύκολος και έξυπνος τρόπος ντεμακιγιάζ.
  • Ασύγκριτα οικονομικό και ανθεκτικό, διαρκεί για μήνες.
  • 100% φυσικό και αποτελεσματικό Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό.
  • Αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, τη mascara, το eyeliner και τη «σκιά» μόνο με νερό σε δευτερόλεπτα, χωρίς «μουτζούρες».
  • Δεν περιέχει χημικά, δεν χρειάζεστε καθαριστικά/λοσιόν, γαλάκτωμα. Μόνο νερό.
  • Ειδικό Premium MicroFiber ύφασμα, το μόνο για Δερματολογική χρήση.
  • Απαλό, Δερματολογικά εγκεκριμένο, κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία σε κάθε χρήση.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει απαλά το δέρμα.
  • Υποαλλεργικό και Αντισηπτικό, απομακρύνει 99,9% των μικροβίων της επιδερμίδας.
  • Ιδανικό για δέρματα με ακμή ή ερεθισμούς.
  • Εco-friendly, αφού δεν επιβαρύνετε το περιβάλλον με χημικά και εκατοντάδες βαμβάκια καθαρισμού κάθε μήνα.



Το σετ συμπληρώνετε με το Glov Magnet Cleanser - καθαριστικό για την περιποίηση των ινών. Ενα καθαριστικό, ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα γάντια καθαρισμού GLOV. Χωρίς χημικούς παράγοντες αφρισμού και εγχυμένο με φυσικό άρωμα πορτοκαλιού. Είναι σε υπέροχο μεταλλικό κουτί για καλύτερη προστασία του προϊόντος.


Το Σετ Περιλαμβάνει:


Glov on-the-go - ένα εύχρηστο γάντι που σας επιτρέπει να πλένετε το μακιγιάζ σας μόνο με νερό. Χωράει ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι σας, για να το έχετε μαζί σας όποτε και όπου θέλετε.

Glov Magnet Cleanser - καθαριστικό και καθαριστικό για την περιποίηση των ινών.

Glov Packaging - τα προϊόντα συσκευάζονται σε ένα κομψό κουτί ιδανικό για δώρο.

Το σετ είναι σε μέγεθος ταξιδιού!


Τρόπος χρήσης:

Γάντι: Βγάλτε το GLOV με νερό. Τρίψτε απαλά πάνω από το δέρμα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, γυρίστε στην καθαρή πλευρά για ένα διπλό καθαρισμό. Πλύνετε το χέρι με ένα σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Κλείστε για γρήγορη και εύκολη ξήρανση. Χρησιμοποιήστε το ξανά και ξανά για περισσότερες από 100 φορές.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία GLOV βρίσκονται σε διαρκή έρευνα για να μας προσφέρουνε καινοτόμα προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας που η επιστήμη έχει αναδείξει. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών! Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο εμπορικό στίβο της Ελλάδος και του εξωτερικού.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία GLOV για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.glov.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου