Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

KMax Milano MicroFibers review



KMax Milano MicroFibers


Πώς να «καμουφλάρετε» τα λίγα μαλλιά σας..

Γειά σας Glamorous,
Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί τα αραιά μαλλιά να μην έχουν καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζουν όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας. Τα αραιά μαλλιά είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες δημιουργούν έντονη ψυχολογική φόρτιση.
 Η αραίωση των μαλλιών είναι μια διαδεδομένη κατάσταση. Οι άνδρες εμφανίζουν συχνά τριχόπτωση από την αρσενική φαλάκρα, αλλά τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορεί να παρουσιάσουν αραίωση μαλλιών και λέπτυνση των τριχών κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Σε άλλους συμβαίνει γρηγορότερα από άλλους .
Κανείς μας δεν θέλει να χάσει τα μαλλιά του και ούτε να δει να αραιώνουν υπερβολικά. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιους τρόπους για να καθυστερήσει η αραίωση άλλα και να δείχνουν όμορφα τα μαλλιά μας ακόμα και με αυτό το πρόβλημα. Η αραίωση θέλει συνήθως έγκαιρη αντιμετώπιση και σωστή.

Μην ανησυχείτε πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσάς, κι ας μην τους φαίνεται, μιας και έχουν βρει τα σωτήρια trick. Αν λοιπόν, θέλετε να δίνετε και εσείς την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας είναι πυκνά και «γεμάτα» τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις παρακάτω έξυπνες και απλές λύσεις! Η KMax Milano MicroFibers δημιούργησε μια διαδικασία φροντίδας για αραιά μαλλιά….Αποκαλύπτοντας μια νέα ομορφιά!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DERMAMED αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων KMax Milano σε Ελλάδα και Ν.Α. Ευρώπη. Η σειρά περιλαμβάνει τις μικροΐνες Κερατίνης που καλύπτουν άμεσα την αραίωση των μαλλιών και την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και styling για αραιά, αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 
Η σειρά KMax Milano εισάγεται συσκευασμένη απο την Ιταλία και είναι καταχωρημένη σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό CE 1223/2009 στην Ευρωπαϊκή Πύλη για την Κοινοποίηση Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP).Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης KMax Milano δίνουν εντυπωσιακή πυκνότητα στα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά και άτονα μαλλιά. Είναι διαθέσιμο σε 9 φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών! Ιδανικό για την κάλυψη της αραίωσης, της «φαρδιάς χωρίστρας», ακόμα και για την κάλυψη της «ρίζας»! Απλά, θα σας ενθουσιάσει!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





KMax Milano Keratin Hair FibersRegular




Έχει αρχίσει να σχηματίζεται… ακάλυπτη περιοχή πάνω στο κεφάλι σας, το οποίο παλιότερα ήταν γεμάτο πλούσια μαλλιά;
Σίγουρα όλοι προτιμάμε τις τρίχες της κεφαλής μας να παραμένουν σε αυτή και να μην καταλήγουν στο πάτωμα, παρ’ όλ’ αυτά αν παρατηρείτε αραιές περιοχές στο κεφάλι σας αφενός δεν χρειάζεται να σας πιάσει πανικός και αφετέρου σκεφτείτε θετικά. Αραίωση, έλλειψη όγκου και πυκνότητας, τρίχες που μας εγκαταλείπουν. Η αραίωση, δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες μεγάλη ανησυχία και σε πολλές περιπτώσεις, μειώνει σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους. Τα αραιά μαλλιά είναι κάτι που επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες όλων των ηλικιών.
Οι λόγοι για αυτό ποικίλλουν: θα μπορούσε να είναι γενετικοί ή ακόμα και αποτέλεσμα κακής διατροφής και παραμέλησης της φροντίδας των μαλλιών. Όποια και αν είναι η αιτία, τα αραιά μαλλιά αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση.
Άνδρες και γυναίκες με αραιά μαλλιά έχουν ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα: επειδή φαίνεται το δέρμα του κεφαλιού ανάμεσα από τα μαλλιά τους, τα μαλλιά δείχνουν αραιά και το κεφάλι «άδειο».
Αυτή η εικόνα των μαλλιών μπορεί να αντιμετωπιστεί με προϊόντα κάλυψης της τριχόπτωσης που είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν μειώνοντας τη χρωματική αντίθεση μαλλιών-τριχωτού και δίνουν την εικόνα κάλυψης, δηλαδή "καμουφλάρουν" το δέρμα του κεφαλιού ανάμεσα από τα μαλλιά.

Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, το KMax Milano Keratin Hair Fibers – Regular αποτελεί σήμερα τη μόνη φυσική λύση για άντρες και γυναίκες, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα την πλούσια και φυσική εικόνα των μαλλιών τους.

Το προϊόν φυσικών μικροϊνών κερατίνης Kmax Milano είναι η ιδανική επιλογή για την πλειονότητα των ατόμων με αραίωση αλλά και σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, για αύξηση της φυσικότητας και της κάλυψης. Προσφέρει φυσική κάλυψη και υψηλή πυκνότητα, ακόμα και σε άτομα με λεπτά, αδύναμα και αραιά μαλλιά.
Το KMax Milano Hair Fibers σας προσφέρει απόλυτα φυσική πυκνότητα σε περιοχές που έχουν αραιώσει τα μαλλιά ή είναι αδύναμα και λεπτά. Το αποτέλεσμα που σας προσφέρει το KMax Milano Hair Fibers σας χαρίζει χαμόγελο και αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σας. Δεν γίνεται ποτέ αντιληπτό και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο, χωρίς να επηρεάζεται από τον ιδρώτα, τη βροχή ή το χάδι στα μαλλιά!

Με τη βοήθεια του στατικού ηλεκτρισμού, οι μικροΐνες KMax Milano αναμειγνύονται τέλεια και προσκολλώνται σταθερά με τα αραιά, αδύναμα ή λεπτά μαλλιά, εξαφανίζοντας κάθε μορφή αραίωσης, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα!
Τα KMax Milano -προϊόντα μικροϊνών έχουν απόλυτη ακρίβεια εφαρμογής και φυσικότητα αποτελέσματος, δεν επηρεάζονται από τις δραστηριότητες, είναι αδρανή και δεν σχετίζονται με ερεθισμούς ή αλληλεπιδράσεις με φαρμακευτικές αγωγές ενάντια στην τριχόπτωση, αφαιρούνται πολύ εύκολα με το λούσιμο και με σωστή χρήση, δεν γίνονται ποτέ αντιληπτά.
Επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και αποκτήστε ξανά πλούσια φυσικά μαλλιά! Ανακινήστε τη συσκευασία KMax Milano Hair Fibers πάνω από την περιοχή που θέλετε να καλύψετε.

Το KMax Milano Hair Fibers διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε απόχρωση μαλλιών.
Είναι σε πρακτικές συσκευασίες (5gr,15 gr,32gr) και είναι κατάλληλες και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

1.Οι μικροΐνες ΚMax Milano μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και δίνουν άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα στα μαλλιά!
2.Χτενίστε απαλά τα μαλλιά σας για καλύτερη διασπορά των μικροϊνών KMax Milano.
3.Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα και σημαντική οικονομία, χρησιμοποιήστε το KMax Milano Applicator.
4.Για επιπλέον κράτημα των μικροϊνών, προστασία & λάμψη στα μαλλιά, χρησιμοποιήστε το KMax Milano Fixing Spray.




ΚMax Milano Concealing Fixing Spray


Η κόμη μας είναι έκφραση της προσωπικότητας, του ταπεραμέντου και του ερωτισμού που εκπέμπουμε. Τα μαλλιά είναι συνδεδεμένα με την εικόνα μας: μακριά, κοντά, με μπούκλες αλλά και ίσια … για όλες τις γυναίκες τα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από τρίχες! Είναι μια έκφραση του στυλ και προσωπικότητάς τους. Τα μαλλιά μας είναι το φυσικό πλαίσιο του προσώπου μας. . Όλες μας ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα και γερά μαλλιά και προσπαθούμε να τα μακρύνουμε, για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ξανά πλεξούδες και αλογοουρές και να δημιουργήσουμε υπέροχα hairstyles.
Η αραίωση των μαλλιών όσο φυσιολογικά, εποχιακά ή απότομα λαμβάνει χώρα, είναι ένας από τους χειρότερους «εφιάλτες» μιας γυναίκας.
Η αραίωση μαλλιών δεν είναι, όμως, ασύνηθες φαινόμενο ακόμη και στις γυναίκες. Η ιδέα ότι η αραίωση μαλλιών είναι ανδρικό πρόβλημα είναι λάθος. Το 40% των ανθρώπων που έχουν προσωρινή ή χρόνια απώλεια μαλλιών είναι γυναίκες. Μερικές έχουν αραίωση σε όλο το κεφάλι  ενώ άλλες βλέπουν τη χωρίστρα να διευρύνεται.
Δεν είναι λίγες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ωστόσο λίγη περισσότερη φροντίδα, θα κάνει το κεφάλι σας να δείχνει… αλλιώς! Επειδή οι ψυχολογικές επιπτώσεις της αραίωσης είναι, μερικές φορές, σημαντικές, έχουν αναπτυχθεί πολλοί τρόποι για την αντιμετώπισή της.

Ευτυχώς το γεγονός ότι χάνεις μερικές τρίχες δεν σημαίνει απαραιτήτως πως πρέπει να χάσετε και το στυλ σας. Ειδικά καλλυντικά μπορούν να καμουφλάρουν τις εμφανείς “προβληματικές” περιοχές.
Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το ΚMax Milano Concealing Fixing Spray.

Το ΚMax Milano Concealing Fixing Spray είναι μία λακ χωρίς προωθητικά αέρια, ειδικά σχεδιασμένη για να ισχυροποιεί το δεσμό του KMax MicroFibers με τα μαλλιά σας, προστατεύοντας από τον αέρα, την υγρασία και τον ήλιο!
Προσφέρει σταθερό κράτημα στα μαλλιά σας. Με το ΚMax Milano Concealing Fixing Spray έχετε την βέλτιστη υφή για εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μαλλιά γεμάτα φυσικότητα και ζωντάνια ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας. Περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά, αφήνοντας τα λαμπερά και μεταξένια. Ενα υψηλής ποιότητας στερεωτικό προϊόν.
Δώστε στα μαλλιά σας τη φόρμα που επιθυμείτε, διατηρώντας πάντα το ισχυρό κράτημα των μικροϊνιδίων με το KMax Milano Fixing Spray!
Χάρη στην ειδική τεχνολογία μικροδιάχυσης, το σπρέι γίνεται αόρατο με ένα μόνο πέρασμα με τη βούρτσα.


Περιέχει:

  • Κορυφαίας ποιότητας φυσικές ρητίνες Μεταξιού για φυσική λάμψη, μεγαλύτερη διάρκεια και ελαφρό wet-look.
  • Μεγάλη συγκέντρωση προβιταμίνης-B5 για θρέψη των τριχών.
  • Φυσικά μαλακτικά συστατικά του μαλακώνουν και ενυδατώνουν τόσο την τρίχα όσο και τα μικροϊνίδια του K-Max Keratin MicroFibers.
  • Ενυδατική Panthenol που κρατάει ζωντανά και ευκολοχτένιστα τα μαλλιά σας.


Ταυτόχρονα, το K-MaxFixing Spray:

  • Δεν κολλάει, δεν λαδώνει τα μαλλιά.
  • Δεν περιέχει προωθητικά αέρια που βλάπτουν τα ευαίσθητα μαλλιά.
  • Διαρκεί πολλούς μήνες γιατί είναι καθαρή λακ σε υγρή μορφή!


Η σύνθεσή του K-Max extra-hold microfibers fixing spray είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Ε.Ο.Φ.
Το K-Max Fixing Spray είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση, έχει σχεδιασθεί ώστε να είναι συμβατό με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς K-Max αλλά και με εγκεκριμένες τοπικές αγωγές ενάντια στην Τριχόπτωση και την Ανδρογενετική Αλωπεκία (Κοινή Φαλάκρα) όπως διάλυμα Minoxidil 5% (Regain) ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών (εμφύτευση τριχοθυλακίων).

Ξεχάστε τις συνηθισμένες λακ και σπρέι μαλλιών!
Η συσκευασία είναι όμορφη και πολύ πρακτική και για τα ταξίδια μας.
Το προϊόν KMax Milano Fixing Spray διατίθεται σε 2 συσκευασίες: Regular (100ml) & Large (250ml)
Η συσκευασία Regular διαρκεί περίπου για 4 μήνες, με καθημερινή χρήση.
Η συσκευασία Large διαρκεί περίπου για 10 μήνες, με καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Χτενίστε απαλά τα μαλλιά σας με μια αραιή βούρτσα για καλύτερη διασπορά των μικροϊνών και για να τους δώσετε τη φόρμα που θέλετε.
Ψεκάστε το KMax fixing spray με μικρούς ψεκασμούς από απόσταση 20-30 εκ.
Αφήνετε να στεγνώσει μέσα σε 2-3min.
Είστε έτοιμοι!
Αν επιθυμείτε ακόμα πιο ισχυρό κράτημα ή πιο έντονο wet-look, ψεκάστε ξανά έπειτα από 2-3 λεπτά.




KMax Milano Enhancer




Έχετε παρατηρήσει πως η ψυχολογία μας επηρεάζει τα μαλλιά μας…; Πόσες φορές δεν είμαστε «στα καλά μας» και  κάνουμε ξεσπάσματα στα μαλλιά μας;
Οι αλλαγές με τις τρίχες μας και οι επιλογές δεν είναι ούτε επιπόλαιες και επιφανειακές αλλά πηγάζουν από το βαθύτερο εγώ μας. Κάθε επέμβαση και επιλογή για αυτά αποκρυπτογραφεί την ψυχολογία μας και ταυτόχρονα αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης των βαθύτερων επιθυμιών και αναγκών μας σε ασυνείδητο επίπεδο. Οι αλλαγές αυτές έχουν άμεση σχέση : με τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητά μας, με το παρελθόν μας, με τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, με τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας, με τη φάση ζωής που περνάμε την εκάστοτε φορά , με το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους άλλους, με την επιθυμία μας να προσελκύσουμε την προσοχή .Ψυχολογικά ευάλωτοι είναι πολλοί άντρες και γυναίκες που εμφανίζουν τριχόπτωση, η οποία επιμένει, εξελίσσεται και σταδιακά οδηγεί σε αραίωση μαλλιών.

Ο εαυτός μας και τα μαλλιά μας διάγουν βίους παράλληλους. Οι διακυμάνσεις στον ένα βίο -ηθελημένες ή αθέλητες- είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις διακυμάνσεις του άλλου.
Μάλιστα, σε ότι αφορά την υγεία των μαλλιών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η έντονη ψυχολογική φόρτιση- που δυστυχώς αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητας για χιλιάδες ανθρώπους- επιβαρύνει την αραίωση μαλλιών. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που πάσχουν από τριχόπτωση και βλέπουν τα μαλλιά τους να αραιώνουν μέρα με τη μέρα, επηρεάζονται καταλυτικά από την αλλαγή της εικόνας τους και εμφανίζουν την τάση να αγχώνονται ακόμη περισσότερο, επιβαρύνοντας με αυτό τον τρόπο τόσο την ψυχολογία τους όσο και το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί.

Τα νέα για την αραίωση μαλλιών είναι ευχάριστα, καθώς οι λύσεις πλέον δεν είναι τραυματικές και αποκαθιστούν το πρόβλημα άμεσα. Η λύση είναι τα προϊόντα της KMax Milano και το KMax Milano Enhancer.

Το Kmax Milano Enhancer σας βοηθά να έχετε μια φυσική εικόνα στην απαιτητική περιοχή των κροτάφων και του Hairline. Είναι μια άνετη χτένα και χάρη στα ακανόνιστα δόντια της , σας επιτρέπουν να κάνετε ένα τέλειο hairstyle.
Ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο Hairline!
Η πατενταρισμένη ακανόνιστη επιφάνεια του, βοηθάει τα μικροϊνίδια του KMax Fibers να αναμειχθούν με τα μαλλιά σας με πιο φυσικά ακανόνιστο τρόπο, στην απαιτητική περιοχή του Hairline και στους κροτάφους. Αποφεύγετε τις ευθείες γραμμές και έχετε πιο γρήγορη εφαρμογή.
Δεν έχει διαφορά αν έχετε μαλλιά σγουρά, ίσια ή βαμμένα. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν. Η χτένα χτενίζει απαλά τα μαλλιά σας, χωρίς να καταστρέφει την τρίχα ή να τα τραβάει απότομα. Η αρχιτεκτονική της αγκαλιάζει όλο το κεφάλι.

Αναλυτικότερα:

  • Χρησιμοποιείστε το, για να δημιουργήσετε ένα σταδιακό «σβήσιμο» στην μετωπιαία περιοχή και τους κροτάφους.
  • Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα KMax Milano Fibers γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει αφύσικο.
  • Ο συνδυασμός του KMax Milano Enhancer με το KMax Milano Applicator δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


Γιατί είναι απαραίτητο το KMax Milano Enhancer;

  • Τα φυσιολογικά μαλλιά στο Hairline αποτελούνται από μονές τρίχες, συνήθως πιο λεπτές από τις τρίχες στο υπόλοιπο τριχωτό. Οι τρίχες αυτές φυτρώνουν ασύμμετρα και τυχαία, όπως τα δέντρα σε ένα δάσος. Με το Enhancer μπορείτε πλέον να επιτύχετε μια ασύμμετρη εικόνα στους κροτάφους ή στο Hairline, λόγω της ακανόνιστης σχεδίασής του.



Το KMax Milano Enhancer συνδυάζεται με το KMax Milano Applicator;

  • Ο συνδυασμός και των 2 αξεσουάρ, θα σας δώσει την απόλυτα φυσική εικόνα στο Hairline! Θα έχετε ιδανική οικονομία και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε χρήση.


Πόσο διαρκεί;

  • Αποκτήστε το μία φορά και κρατήστε το για πάντα!



Η KMax Milano Enhancer έχει το ιδανικό μέγεθος για να την μεταφέρετε όπου και αν πάτε. Τα δόντια προστατεύονται από ειδική χάρτινη θήκη , με αποτέλεσμα η χτένα να είναι ιδανική για την τσάντα κάθε γυναίκας.

Η συσκευασία περιέχει: 1 χτένα για συσκευασία.
Ελαφριά και εύχρηστη. Εργονομικός σχεδιασμένος για καλύτερο κράτημα. Η χτένα μαλλιών θα κάνει το στέγνωμα των μαλλιών σας πολύ εύκολο.



Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το KMax Enhancer ακριβώς εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά σας ώστε να εισχωρήσουν ελαφρά μέσα στα μαλλιά σας. Κρατήστε το οριζόντια ώστε τα επιπλέον μικροϊνίδια να πέφτουν στο KMax Milano Enhancer και όχι στο μέτωπό σας. Όταν τελειώσετε με τη μία περιοχή προχωρήστε στην επόμενη.



KMax Hair Brush




Κάθε εποχή μάς απασχολούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα. Tα συνηθέστερα από αυτά σχετίζονται με το κρύο, κατά τη διάρκεια των οποίων τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά. Όποτε έχουμε πρόβλημα με τα μαλλιά μας υποψιαζόμαστε ότι φταίει το σαμπουάν, η διατροφή, το άγχος της καθημερινότητας, και φυσικά ο συνήθης ύποπτος, το σεσουάρ. Ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί ότι το βούρτσισμα μπορεί να προκαλέσει κάτι από τα παραπάνω.
Σίγουρα τα βιώματά μας επηρεάζουν και τον τρόπο που βλέπουμε-αντιμετωπίζουμε το κάθε τι στη ζωή μας γενικά, πόσο μάλλον στον τρόπο που περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Και σίγουρα (πάλι) το βούρτσισμα ανήκει στις διαδικασίες που οι περισσότερες έχουμε να θυμόμαστε πολλά...με πολλά κυρίως μπερδέματα και ξεμπερδέματα!
Μπορεί το χτένισμα να είναι μέσα στην καθημερινή, beauty ρουτίνα των περισσότερων από εμάς και θεωρητικά να ακούγεται μία εύκολη και απλή διαδικασία, όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως ο τρόπος που βουρτσίζετε τα μαλλιά σας ευθύνεται για την ταλαιπωρία, τη θαμπάδα ακόμη και την αραίωση τους; Κι όμως, το σωστό βούρτσισμα (που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά) θέλει τρόπο , μέθοδο και τα σωστά εργαλεία.

Αν και δεν τους φαίνεται, τα μαλλιά είναι ευαίσθητα και χρειάζονται την αντίστοιχη περιποίηση για να παραμείνουν υγιή και να σας βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.
Με την εντυπωσιακά τεράστια ποικιλία από βούρτσες που υπάρχουν στη αγορά, πώς μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είδος είναι καλύτερο για τον τύπο των μαλλιών σας; Και πόσες από αυτές πραγματικά χρειάζεστε;
Για αυτό λοιπόν το  τέλειο χτένισμα χρειάζεται την τέλεια βούρτσα! Η επιλογή της σωστής βούρτσας, είναι ένα ερώτημα που δεχόμαστε από πολλές φίλες μας. Το πιο βασικό ερώτημα όμως, είναι τι θέλουμε να κάνουμε και ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είτε έχετε μπούκλες είτε ολόισια και λεπτή τρίχα, έχουμε το κατάλληλο «εργαλείο» για τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.
Εφόσον τα μαλλιά μας… κάνουν του κεφαλιού τους, επιλέγουμε την άμεση, εύκολη λύση και τα φροντίζουμε ,με την βούρτσα KMax Hair Brush και δε θα σας προδώσουν ποτέ.

Η KMax Hair Brush είναι η ιδανική βούρτσα για λεπτά, αδύναμα ή/και αραιά μαλλιά. Δεν σπάει & δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας, ξεμπερδεύει εύκολα τα μακριά μαλλιά χωρίς να τα φθείρει και χωρίς να δημιουργεί ψαλίδα.
Η KMax Hair Brush διαθέτει μικρές στρογγυλεμένες ακίδες και ένα κεντρικό μαλακό πυρήνα που διεγείρει τα τριχοθυλάκια και ενισχύει την ανάπτυξη τους, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.
Το κοίλο σχήμα της σας βοηθάει να κάνετε μασάζ σε ειδικά σημεία βελονισμού και αντανακλαστικές ζώνες του τριχωτού. Βελτιώνεται η κυκλοφορία αίματος και η μεταφορά θρεπτικών στοιχείων στη τρίχα. Το καθημερινό μασάζ με την KMax Hair Brush προάγει την υγεία του κεφαλιού και της περιοχής του λαιμού.

Η KMax Hair Brush συνδυάζει την χρησιμότητα με την απόλαυση, όπως χτενίζουμε τα μαλλιά μας κάθε πρωί – σαν τελετουργία – είναι εύκολο να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα.
Η βούρτσα χτενίζει απαλά τα μαλλιά σας, χωρίς να καταστρέφει την τρίχα ή να τα τραβάει απότομα. Καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό και κάνουν τα μαλλιά σας λαμπερά χωρίς φριζάρισμα.


Αναλυτικότερα:

  • Η βούρτσα που αποδεδειγμένα βοηθά τα αδύναμα και αραιά μαλλιά!
  • Η KMax Hair Brush είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ενδυνάμωση των αδύναμων, άτονων, ταλαιπωρημένων μαλλιών.
  • Είναι η ιδανική βούρτσα για όποιον έχει ταλαιπωρημένα ή αδύναμα αραιά μαλλιά.
  • Δεν ξεριζώνει, δεν σπάει, δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας.


Με την KMax Hair Brush θα βγάλω μαλλιά;

  • Η KMax Hair Brush έχει αποδειχθεί ότι βοηθά την μικροκυκλοφορία του τριχωτού και κατά συνέπεια την καλύτερη θρέψη των τριχοθυλακίων. Σωστή χρήση καθημερινά θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη λάμψη και αυξημένη αντοχή των μαλλιών σας.


Πρέπει να βάζω δύναμη όταν χτενίζομαι;

  • Όχι! Απλά χτενιστείτε, χωρίς να τραβάτε τα μαλλιά ή να γδέρνετε το τριχωτό. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η πατενταρισμένη τεχνολογία της KMax Hair Brush!


Πόσο καιρό διαρκεί η KMax Hair Brush;

  • Με σωστή χρήση, θα έχετε εκατοντάδες χρήσεις της μοναδικής βούρτσας KMax Hair Brush. Αν μετά από μήνες, νιώσετε ή δείτε πως οι μαλακές ακίδες έχουν φθαρεί, είναι καιρός να την αντικαταστήσετε!


Τι κάνω αν κάποια ακίδα της KMax Brush χαλάσει και… γδέρνει;

  • Απλά την αφαιρείτε ή της κόβετε πολύ κοντή, για να μην ακουμπάει στο τριχωτό και συνεχίζετε με τις υπόλοιπες.


Πως συνδυάζεται η KMax Hair Brush με τις μικροΐνες KMax Milano;

  • Χρησιμοποιήστε την πριν την εφαρμογή των μικροϊνιδίων KMax Milano, προκειμένου να αυξήσετε το ηλεκτροστατικό φορτίο των τριχών και να αυξηθεί ο δεσμός τους με τα μαλλιά σας.



Η KMax Hair Brush βοηθάει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά και δυνατά ήδη από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης των μαλλιών σας.
Σε compact size για να την έχετε πάντα μαζί σας.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε την, μετά το λούσιμο, ή σε στεγνά, καθαρά μαλλιά.
Χτενιστείτε με φορά από το μέτωπο προς τα πίσω για 2-3 λεπτά κάθε μέρα.
Δεν χρειάζεται να ασκείτε δύναμη στη βούρτσα, αρκεί να νιώθετε τις ακίδες να ακουμπάνε στο δέρμα του κεφαλιού σας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία KMax Milano MicroFibers αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες και άντρες , καθώς έχει δημιουργήσει προϊόντα για τα μαλλιά , με εξατομικευμένες θεραπείες για την αραίωση των μαλλιών, αλλά και έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης όλων τους. Εχει έμπνευσή τη ζωή. Πίστη τους ότι ο άνθρωπος απολαμβάνει αληθινή υγεία όταν βρίσκεται σε αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό του περιβάλλον. Προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο τεκμηριωμένα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα τους βασίζονται και παράγονται με πρωτοποριακές διαδικασίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Θέλουνε να παρέχουνε φυσικά και ευεργετικά οφέλη στο δέρμα μας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία KMax Milano MicroFibers για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kmax.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου