Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Bio – Lab review


Bio – Lab



Your every day beauty!

Γειά σας Glamorous,

Καθημερινές συνήθειες που κάνουν τη διαφορά και μια ρουτίνα ομορφιάς που, όταν τηρείται σωστά, μας αποζημιώνει με το ιδανικό αποτέλεσμα: την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ιδανική εικόνα δεν είναι ένας στόχος που μπορούμε να επιτύχουμε εύκολα. Χρειάζεται συντονισμό, προσπάθεια και σωστές επιλογές σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορέσουμε να αντικρίσουμε στον καθρέφτη μας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο περίπλοκη, όμως, και αν φαίνεται η διαδικασία που μας οδηγεί στην ομορφιά, άλλο τόσο απλή και καθημερινή είναι, καθώς αφορά κινήσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε πρωί και κάθε βράδυ, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας, λοιπόν, επιτυγχάνεται μέρα με τη μέρα μέσα από διαδικασίες ομορφιάς που βελτιώνουν την εικόνα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών μας. Από τη μία πλευρά, γενικοί κανόνες περιποίησης που κάνουν καλό και αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία και, από την άλλη, εξατομικευμένη φροντίδα που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της επιδερμίδας που μας ταλαιπωρούν. Με αυτόν τον τρόπο, συστήνεται μια στρατηγική ομορφιάς, με καθημερινές λύσεις που συνδυάζουν τη σφαιρική με την εξειδικευμένη περιποίηση, με στόχο τη λάμψη μας!

Το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς που κάνει το σπίτι μας το καθημερινό σκηνικό φροντίδας πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα της εταιρίας Bio – Lab.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Bio – Lab New generation!

Nέες φόρμουλες, προσπαθούνε να διασφαλίσουνε ιδιαίτερα με μεγάλη προσοχή τις πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν τα καλλυντικά τους από τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές που παρέχουν υψηλά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από το σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν. Παίρνουνε πάνω από 50 ενεργά συστατικά απευθείας από στους κατασκευαστές από πολλά μέρη του κόσμου όπως Ευρώπη, Αυστραλία, Αφρική, την Κεντρική Ασία και τη Νότια Αμερική, έτσι ώστε να προσφέρουνε άριστης ποιότητας προϊόντα.

Bio - Lab κοιτώντας το μέλλον για τις επόμενες γενιές...
Bio Lab με αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον, σκεπτόμενη τα περιβαντολλογικά ζητήματα, παίρνει την πρωτοποριακή απόφαση να διανέμει τα άριστα προϊόντα της δίχως συσκευασία, (χάρτινο κουτί) καθώς με αυτόν τον τρόπο θα γίνει μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης των ρύπων.
Όλα τα προϊόντα τους είναι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για τα καλλυντικά μας. Χωρίς συνθετικά, συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες, παραμπενς. Δερματολογικά ελεγμένα. Δεν γίνονται δοκιμές σε Ζώα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Bio – Lab NEW GENERATION DAY CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)



Όταν έρχεται ο χειμώνας!

Η πιο κρύα περίοδος της χρονιάς είναι γεμάτη μύθους, παρεξηγήσεις και εσφαλμένες αντιλήψεις, σχετικά με την όψη και την υγεία της επιδερμίδας σας.
Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι ο χειμώνας μονοπωλεί τρεις από τις τέσσερις εποχές του έτους και ας είμαστε δίκαιοι, το καλοκαίρι μοιάζει μικρό, πράγμα το οποίο, αν και είναι μία μουντή εποχή ο χειμώνας, κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή της ρουτίνας ομορφιάς σας για την αντιμετώπιση του κρύου. 
Είτε υποφέρετε, είτε αγωνίζεστε με το χειμώνα που σας επηρεάσει τη διάθεσή και τον ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα, ισορροπήσετε την ρουτίνα ομορφιάς σας.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν αισθανόμαστε καλά το δέρμα μας, νιώθουμε συνολικά καλά. Γνωρίζοντας πώς να έχουμε όμορφο δέρμα μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, να χαμογελάμε για μια selfie και, τολμούμε να πούμε, να δεχόμαστε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο δίνει το δέρμα μας.
Οι χειμωνιάτικοι άνεμοι και ο κρύος καιρός μπορεί να αφήσουν το δέρμα να αισθάνεται ξηρό, λεπτό και τραχύ. Το δέρμα είναι φραγμός, ωστόσο, η έκθεση σε κρύο, άνεμο και έντονο ηλιακό φως μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία του φυσικού αυτού φραγμού. Είναι επομένως σημαντικό να στηρίζουμε, να προστατεύουμε και να επιδιορθώνουμε το δέρμα μας όταν αλλάζουν οι εποχές.

Όλοι έχουμε καθιερωμένες συνήθειες όσον αφορά την περιποίηση ομορφιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε να ψάχνουμε για νέα μυστικά ομορφιάς, τα οποία θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τη καθημερινή μας περιποίηση και να νιώθουμε πιο όμορφα. Το να γνωρίζετε τι θέλετε από την περιποίηση της επιδερμίδας σας, είναι το πιο σημαντικό όταν βρείτε την καλύτερη ενυδατική. Είτε επιζητάτε τη βαθιά ενυδάτωση είτε ένα περιποιητικό άρωμα, αποτελεί το κλειδί για να παρέχετε τη σωστή φροντίδα για το πρόσωπό σας.

Η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη τη σωστή ενυδάτωση και η Bio – Lab NEW GENERATION DAY CREAM γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η κατάλληλη ρουτίνα για να προσφέρετε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που χρειάζεται. Καθημερινά οφείλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας μια μοναδική στιγμή χαλάρωσης κι ενυδάτωσης.

Η BioLab NEW GENERATION DAY CREAM είναι μια ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει την αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
Η Bio – Lab NEW GENERATION DAY CREAM ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Αποτρέπει τις ηλιακές κηλίδες , την απολέπιση και την ξηρότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή! Προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα το χειμώνα. Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Μέσα στις δυνατότητες της Bio – Lab NEW GENERATION DAY CREAM συγκαταλέγονται η ανάπλαση και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αλλά και η προστασία από το ηλιακό έγκαυμα . Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα….. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Περιέχει bio honey bee, macadamia oil, olive oil και UVA-UVB filters. Το μέλι έχει ενυδατικές και αντί- ερεθιστικές ιδιότητες ευεργετικές για το ευαίσθητο δέρμα που τείνει να είναι αφυδατωμένο. Είναι φυσικό , δίνει υγρασία στο δέρμα για καλή ελαστικότητα , που δίνει στο πρόσωπο μια πιο σταθερή σφριγηλότητα, μια σαφή και νεανική επιδερμίδα και φωτεινό δέρμα.

Η Bio – Lab NEW GENERATION DAY CREAM είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε, γιατί είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι απαλοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, όμορφη συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Η σύνθεση δεν περιέχει parabens, παραφίνες  ή χρωστικές ουσίες.


Τρόπος  χρήσης:

Την εφαρμόζουμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.




Bio – Lab NEW GENERATION NIGHT CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΟΣ)



Η όμορφη επιδερμίδα όμορφα....κοιμάται!

Επιτέλους, σπίτι! Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγάζετε τα παπούτσια σας και να γλιστράτε στον καναπέ με ένα ποτήρι κρασί. Ξέρουμε ότι κάθε λεπτό μετράει γι’ αυτό και η νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας πρέπει να είναι αρκετά γρήγορη για να χωρέσει εύκολα ακόμα και στα πιο έντονα προγράμματα.
Όταν εμείς κοιμόμαστε, κάθε κύτταρο της επιδερμίδας μας, δουλεύει σκληρά για να επιδιορθώσει τις φθορές του και να προλάβει να ανανεωθεί πριν ξημερώσει. Χάνει όμως πολύτιμη υγρασία. Υπάρχει τρόπος να το βοηθήσουμε ώστε να ξεκλειδώσει όλες τις αναπλαστικές του δυνάμεις χωρίς όμως να …διψάσει;
Κάθε βράδυ κατά τις 11, όταν η…φύση ησυχάζει, η επιδερμίδα βάζει μπροστά τις μηχανές! Αν μπορούσαμε, μια νύχτα, να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στον μικρόκοσμο των κυττάρων της, θα διαπιστώναμε ότι εκείνες τις ώρες, βρίσκονται σε πλήρη δράση, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο αποβάλλουν τις συσσωρευμένες τοξίνες , να «ανασυνταχθούν» και να μας παραδώσουν μια επιδερμίδα ανανεωμένη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές επιθέσεις της επόμενης μέρας.

Σε αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία του σώματος είναι υψηλότερη και οι πόροι του δέρματος ανοικτοί- άρα πιο δεκτικοί- αξίζει να αφιερώσουμε λίγα, μόνο λεπτά για να διώξουμε τα κατάλοιπα της μέρας και, ταυτόχρονα, να ενισχύσουμε τη βραδινή ανάπλαση, την πιο σημαντική λειτουργία της επιδερμίδας.

Γνωρίζοντας ότι η τόνωση των επανορθωτικών μηχανισμών και τα επαρκή αποθέματα υγρασίας αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη σωστή ανάπλαση της επιδερμίδας φροντίζουμε κάθε βράδυ και πιο εντατικά, να της προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. Και η φωτεινή, φρέσκια, και αναζωογονημένη όψη της το πρωί είναι η καλύτερη επιβράβευση! ​Μια μικρή νυχτερινή δόση απόλαυσης είναι η Bio – Lab NEW GENERATION NIGHT CREAM.

Η BioLab NEW GENERATION NIGHT CREAM δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος και υπόσχεται ενυδάτωση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και νεανική όψη για την επιδερμίδα. Ενυδατώνει άμεσα, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το να δείχνει νεότερο και φυσικά λαμπερό. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και τις ρυτίδες.
Η Bio – Lab NEW GENERATION NIGHT CREAM θα δώσει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!

Είναι μια προηγμένη κρέμα ομορφιάς που θα γίνει η καθημερινή σας προσιτή πολυτέλεια φροντίδας και ανανέωσης . Η απόλυτη ενυδατική κρέμα που δρα για να αποκαταστήσει ακαριαία την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.
Η υφή της σε μαγεύει. Το άρωμά της σε χαλαρώνει, λίγο πριν αποκοιμηθείς.
Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, συσφίγγει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων. Προστατευμένη από το φως και τον αέρα, διατηρεί αμείωτη τη δύναμή της ως τη στιγμή της νυχτερινής εφαρμογής, τις ώρες δηλαδή που κορυφώνονται η φυσική διαδικασία αναγέννησης και η σύνθεση νέου κολλαγόνου. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια κρέμα μπορεί να κρύβει μια τόσο αισθητηριακή σύνθεση ένα τόσο δραστικό συστατικό σαν το μέλι.. Από την άλλη, το αργανέλαιο και το shea butter που προστίθενται στη δραστική αυτή φόρμουλα προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική θρέψη, λάμψη και απαλότητα και συγχρόνως «εξουδετερώνουν» την ξηρότητα που μερικές φορές παρατηρείται στο δέρμα.

Την απλώνετε και ενώ απορροφάται άμεσα, σας παρασύρει να αγγίξετε ξανά και ξανά την επιδερμίδα σας - να αφεθείτε λίγο περισσότερο στη μεταξένια υφή και το απίστευτα χαλαρωτικό της άρωμα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πίσω από την άμεση ενυδάτωση που προσφέρει, αναλαμβάνει δράση, κάθε βράδυ, χωρίς να γίνεται αντιληπτή, χωρίς να ενοχλεί .
Η απαλή και ορατά πιο λεία υφή της επιδερμίδας σας θα μαρτυρά ότι η  Bio – Lab NEW GENERATION NIGHT CREAM δεν είναι μόνο απολαυστική, είναι και αποτελεσματική!

Καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες προσώπου, αλλά πάνω απ’ όλα κάθε πρωί απολαμβάνετε την αναζωογονημένη όψη και αισθητή λείανση της επιδερμίδας σας.
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος, κατάλληλη και για ταξίδια!
Η σύνθεση δεν περιέχει parabens, παραφίνες  ή χρωστικές ουσίες.


Τρόπος  χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία Bio – Lab αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στην καθημερινή μας ρουτίνα. Έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες! Στα προϊόντα τους νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία  Bio – Lab για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/Bio-Lab-1622784807960664/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου