Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Wet n Wild Greece review


Wet n Wild Greece


Believe in Christmas Dreams!

Γειά σας Glamorous,

Όταν τα παραμύθια μπερδεύονται γλυκά με τη μαγεία των Χριστουγέννων,  κι όταν οι γιορτές που έρχονται απαιτούν πάνω απ’ όλα, μια ανάσα ομορφιάς, χαρούμενης διάθεσης και γιορτινής αισθητικής,  τότε έχετε κι εσείς κάθε λόγο να επιστρατεύσετε όλη την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας.
Σαν σύγχρονη Σταχτοπούτα λοιπόν, στη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της, μη διστάσετε να επιστρατεύσετε τη φαντασία σας και να μεταμορφώσετε το σκουπόξυλο σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, και τα  μπισκοτάκια κανέλλας σε πρωτότυπη μυρωδάτη και γευστική γιρλάντα.
Κλείστε το μάτι παιχνιδιάρικα και φέρτε το….γιορτινό γοβάκι στα δικά σας πόδια,  φέρτε τα Χριστούγεννα στα δικά σας μέτρα στο δικό σας βαλάντιο. Έτσι κι αλλιώς, όλοι το ξέρουν πια! Το μόνο που χρειαζόμαστε για τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα είναι υγεία, αγάπη και λίγη φαντασία!

Τα πάντα γύρω σας είναι σε Christmas mood και ήρθε η ώρα να μπείτε κι εσείς. Η μέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει και οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι συχνές. Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνάντηση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας.
Άλλωστε κάθε γυναίκα, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθει τα βλέμματα των γύρω, στραμμένα επάνω της.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ τηn πιο ζεστή ημέρα του χρόνου.

Αν έχετε βάλει στόχο να κλέψετε τις εντυπώσεις τα φετινά Χριστούγεννα, τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ σας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Η Wet n Wild Greece εμπνευσμένη από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων δημιούργησε τη δική της πρόταση μακιγιάζ που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένει επίκαιρο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. 
Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.
Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Wet n Wild- Coloricon-32 PAN EYESHADOW PALETTE




Feast your eyes!

Όλη η εορταστική περίοδος μια ανάσα! Τα Χριστουγεννιάτικα φώτα μας καλούν, προϊδεάζοντάς μας, την μαγεία των εορτών, την ηρεμία μας, το οξυγόνο μας και την αισθητική μας ματιά. Πλακόστρωτα μικρά δρομάκια που είναι ντυμένα χριστουγεννιάτικα. Οι στύλοι φωτισμού τυλιγμένοι με φωτεινούς σωλήνες και τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα φυσικά έλατα φιγουράρουν και αυτά στις γωνιές τους πεζόδρομου μπροστά στις βιτρίνες των καταστημάτων θέλοντας να πάρουν και αυτά λίγη από την αίγλη τους. Τι όμορφη εικόνα! Τι θεσπέσιο χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα! Τι όμορφο αποτέλεσμα!
Όμορφα καταστήματα να κοσμούν μας καταπλήσσουν για το γούστο τους αλλά και την διακόσμηση των βιτρινών τους. Και αυτή η μελωδική χριστουγεννιάτικη μουσική να ακούγεται σαν βάλσαμο στα αυτιά μας και να μας ταξιδεύει όπως αυτή ξέρει.

Κάθε σημείο μας δημιουργεί εξαιρετικά όμορφα συναισθήματα. Μια βόλτα χριστουγεννιάτικη, πραγματικά, μία απόλαυση.
Οι γιορτινές βόλτες είναι απόλαυση με παρέα φίλων ακούγοντας όμορφη μουσική. Τα βράδια μας πλέον χρειάζονται λάμψη και μυστήριο κι εμάς έτοιμες να καταπλήξουμε στα γιορτινά πάρτυ.
Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσουμε και στον εαυτό μας λίγη από τη γιορτινή λάμψη. Για εντυπωσιακή εμφάνιση στις εορταστικές μέρες που έρχονται, το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση.

Εντυπωσιακά βαμμένα μάτια και οι σκιές ματιών είναι από τα προϊόντα για μακιγιάζ που μπορούν εύκολα να αναδείξουν το βάψιμό σας.
Τα μάτια σας αυτές τις γιορτές είναι η Wet n Wild- Coloricon-32 PAN EYESHADOW PALETTE!

Η Wet n Wild- Coloricon-32 PAN EYESHADOW PALETTE μας βάζει στο γιορτινό κλίμα. Ανεβάστε τη θερμοκρασία με αυτήν την παλέτα, με θερμές, σέξι, σαγηνευτικές αποχρώσεις. Δημιουργήστε πλούσιες και πιπεράτες πρωινές εμφανίσεις, και καυτά βραδινά look, με λαχταριστές αποχρώσεις που μυρίζουν απόλαυση. Παλέτα 32 σκιών ματιών με ζεστά, πιπεράτα χρώματα, εμπνευσμένη από τα χρώματα των Χριστουγέννων.
Είτε σας αρέσουν τα ζεστά φυσικά ουδέτερα είτε τα έντονα φωτεινά χρώματα, αυτή η παλέτα είναι ιδανική για να δημιουργήσετε την εμφάνιση που επιθυμεί η καρδιά σας! Αυτές οι ματ και shimmer σκιές είναι ισχυρά χρωματισμένες με ένα βουτυρώδες μαλακό άγγιγμα για εκπληκτική δυνατότητα ανάμιξης. Συμπληρώστε και συνδυάστε αυτό το χειμώνα με σκιές που δεν θα το κάνουν να ξεθωριάζει!

Αποχρώσεις από απαλές έως πολύ έντονες, για να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά πανέμορφα look,με έντονη χρωματική απόδοση για άψογο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα. Η κρεμώδης υφή τους εφαρμόζεται με μια αίσθηση σαν όνειρο, ενώ τα εύχρηστα χρώματα αναμειγνύονται εύκολα και για κάθε περίσταση!
Με αυτή την παλέτα θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και θα δώσετε μια εκθαμβωτική λάμψη στο βλέμμα σας, οι ιριδίζουσες και οι ματ σκιές της παλέτας δημιουργεί εντυπωσιακά και προκλητικά βλέμματα!
Σε ροζ ,μωβ, ασημί, χρυσές , γήινες, μπεζ, πράσινες, καφέ αποχρώσεις, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ιδανικά από το πρωί , δίνοντας μια διακριτική λάμψη στο μακιγιάζ σας , ενώ το βράδυ να τις ενισχύσετε, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο glamour ύφος στην εμφάνισή σας.

Είναι σε όμορφη και κομψή συσκευασία και εντυπωσιάστε με κάθε μας βλέμμα!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


Wet n Wild- H2O PROOF FELT TIP LIQUID EYELINER


Did you see christmas!

Οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα είναι μέρος της μαγείας! Όπως κι αν εκφράζει ο καθένας το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφήστε το να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει..
Και ποιος δεν ανυπομονεί άλλωστε για τις γιορτές, για τις εξόδους, τα γλυκά και τους στολισμούς που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα! Είναι η περίοδος στην οποία όλο και κάποια πρόταση για έξοδο θα έχουμε. Ρεβεγιόν σε σπίτια, σε νυκτερινά κέντρα ή ακόμα και στο σπίτι μας με λίγους καλούς φίλους. Όπως και να έχει πρέπει να είμαστε όμορφες και λαμπερές στη γιορτινή αυτή περίοδο.
Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσετε και στον εαυτό σας λίγη από τη γιορτινή λάμψη.

Σχεδιάστε ό,τι ονειρεύεστε. Σχεδιάστε το βλέμμα σας όπως ποτέ πριν .. Και τι καλύτερο από το να τονίσετε ολόκληρη την eye area χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας eyeliner!

Από την πρώτη του κυκλοφορία έως σήμερα το eyeliner αποτέλεσε προέκταση του χεριού της γυναίκας και έγινε απαραίτητο κομμάτι του νεσερέρ μας. Με αμέτρητες εφαρμογές, δίνει τη δυνατότητα με μικρές παραλλαγές να δημιουργούμε εντυπωσιακές αλλά και διαφορετικές εμφανίσεις, όχι μόνο σε νυχτερινές εξόδους αλλά και μες τη μέρα.
Το eyeliner προσδίδει γοητεία σε κάθε πρόσωπο, ανασηκώνοντας το βλέμμα και μεγαλώνοντας τα μάτια, αποτυπώνει το δυναμισμό, την ομορφιά, την κομψότητα αλλά και τη σεξουαλικότητα στο πρόσωπο σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε τον τρόπο, να εφαρμόζετε σωστά την ιδανική γραμμή, ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του ματιού σας.Μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων 🎄 με το Wet n Wild- H2O PROOF FELT TIP LIQUID EYELINER και δώστε στα μάτια σας τα πιο ελκυστικά φτερά!

Το Wet n Wild- H2O PROOF FELT TIP LIQUID EYELINER είναι για να προσελκύσουμε τα βλέμματα. Ένα eyeliner εξαιρετικής ακρίβειας. Μεγάλης διάρκειας, δεν τρέχει, δεν σπάει. Είναι υγρό eyeliner με έντονο μαύρο χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και εκφραστικό. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα της βούρτσας. Το αδιάβροχο eyeliner χάρη στην καινοτόμο αδιάβροχη φόρμουλα κάνει μια παύλα για την εμφάνιση των ματιών τέλεια όλη την ημέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό. 

Η συνοχή του πηκτώματος εξασφαλίζει μια έντονη μαύρη χροιά. Έχει μια λεπτή βούρτσα, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι γρήγορη και ακριβής.
Διαθέτει μαλακιά μύτη μαρκαδόρου για ακριβή έλεγχο και εφαρμογή χωρίς λάθη.. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά και έντονο μαύρο ματ αποτέλεσμα.. Η τεχνολογία μελανιού που διαθέτει, διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο.

Υπογραμμίζει τα μάτια σας με έντονο χρώμα εμπνευσμένο από τις πασαρέλες. Η λεία και έντονη φόρμουλα του απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφες γραμμές ακριβείας . Δημιουργήστε προσωπικό στυλ με το Wet n Wild- H2O PROOF FELT TIP LIQUID EYELINER . Θέλετε λεπτή, ντελικάτη εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα! Πιο τολμηρές, παχιές γραμμές;  Εσείς αποφασίζετε.

Ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια.
Αδιάβροχο, οφθαλμολογικά ελεγμένο. Ανακινήστε πριν από τη χρήση!



ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

·       Δώσε ακρίβεια. Με μικρές, απαλές κινήσεις, τράβα μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου προς την εξωτερική.

ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

·       Ενίσχυσε, επέκτεινε και κάνε πιο παχιά τη γραμμή από την εξωτερική γωνία προς τα πάνω έως το φρύδι. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα τράβα τη γραμμή πιο ψηλά και προς τα έξω.



Wet n Wild- COLOR ICON BRONZER- Palm Beach Ready Nr. 739A



Sun-kissed Christmas!

Η εορταστική περίοδος μάς περιμένει, ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε βόλτες στα μαγαζιά ψάχνοντας για το τέλειο δώρο, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια παίζουν παντού και ποιος ξέρει, ίσως και να χιονίζει! Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να σχεδιάσετε τα Χριστούγεννα, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε από τα looks που θα έχετε στα πάρτι που είσαστε καλεσμένη;

Αυτό την περίοδο βάλτε χρώμα στην επιδερμίδα σας. Εάν σας πιάνει κάποιες φορές μέσα στο καταχείμωνο μια νοσταλγία για το όμορφο καλοκαιρινό σας μαύρισμα, βλέποντας την άσπρη επιδερμίδα σας και σκέφτεστε <<τι ωραίο που είναι το πρόσωπό μου τους καλοκαιρινούς μήνες και έχει αποκτήσει αυτό το λαμπερό χρώμα υγείας που δίνει ο ήλιος >>, τότε δεν υπάρχει γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να δείξετε αβίαστα φρέσκια μέσα στον χειμώνα με ένα «μπρονζέ-χρυσαφί» μακιγιάζ.

To bronze μακιγιάζ έχει λατρευτεί από όλες μας... Δίνει λάμψη και αίσθηση υγείας, αφήνοντας πίσω τις γκρίζες μέρες του χειμώνα.
Γιατί; Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα δε σημαίνει σκούρο χρώμα απαραίτητα. Σημαίνει λάμψη και φρέσκια εμφάνιση, σε κάθε περίπτωση. Επίσης με αυτόν τον τρόπο σβήνεται η ταλαιπωρία και η κούραση από το πρόσωπό μας. Ανεξάρτητα από το πόσο «χλωμή» μπορεί να είσαι μετά από τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα, υπάρχει σίγουρα ένα bronzer για εσένα! Και χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να πετύχεις το ιδανικό bronze αποτέλεσμα…

Θα σας χαρίζει λαμπερή, «ηλιοφιλημένη» επιδερμίδα, η οποία αναδεικνύει τα πάντα, από το χρώμα των ματιών έως το χρώμα του κραγιόν.  Φέρτε τις διακοπές στα Χριστούγεννα με το Wet n Wild- COLOR ICON BRONZER- Palm Beach Ready, ιδανικό για φυσικά <<ηλιοκαμένη>> επιδερμίδα όλο τον χρόνο.

Με το νέο Wet n Wild- COLOR ICON BRONZER- Palm Beach Ready καταφέρνετε να φυλακίσετε τον τροπικό ήλιο σε μια compact συσκευασία. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε φως στα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και μεταμορφωθείτε σε μια χάλκινη θεά όλο το χρόνο! Ιδανικό για φωτοσκιάσεις στη γραμμή του φρυδιού ή για contouring για να σμιλεύσετε τα ζυγωματικά σας. 
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, στο λαιμό και σε όλο το σώμα.
Με μη λιπαρή σύνθεση προσφέρει λαμπερή, ηλιοκαμένη εμφάνιση, με φινίρισμα τόσο ελαφρύ σαν να έχει δημιουργηθεί με αερογράφο. Έτσι προσφέρει στο δέρμα φυσικό, διακριτικό αποτέλεσμα και υπέροχη απαλότητα.  Η ηλιοκαμένη όψη του δέρματος δεν θαμπώνει, δεν γυαλίζει και δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα της ώρας. Είναι ανάλαφρη και χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Υπογραμμίζει τα ζυγωματικά. Εφαρμόζει εύκολα χωρίς να αφήνει κηλίδες και να προκαλεί ξηρότητα. Δίνει μια νότα καλοκαιρινή ... όλο το χρόνο! προσφέρει ένα ελαφρύ μαύρισμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας, για υπέροχη, λαμπερή απόχρωση. Χαρίζει ένα ζεστό και απαλό τόνο στην επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για εφαρμογή όλους τους μήνες του χρόνου. Έχει απαλή υφή και είναι κατάλληλη ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Η όψη δείχνει λαμπερή, με φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα.

Είναι εμπλουτισμένο με φόρμουλα τζελ μακράς διάρκειας.Η υβριδική φόρμουλα σε μορφή τζελ απλώνεται σαν κρέμα και στεγνώνει σε μορφή πούδρας αφήνοντας μια όψη φυσικού μαυρίσματος. 

Απλά ένα ίχνος της είναι αρκετό για να δώσει μια φρέσκια, ιριδίζουσα χροιά και μία ανέμελη αίσθηση!
Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με αυτή την κλασική γεύση από καλοκαίρι.
Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Χωρίς άρωμα, Χωρίς γλουτένη, Cruelty-free, Vegan.

Τρόπος χρήσης:

1 - Απλώστε την πάνω από τα ζυγωματικά και τη γραμμή της μύτης.
2 - Εφαρμόστε ελαφρά στο μέτωπο, από κάτω προς τα πάνω, για ομοιόμορφο χρώμα.
3 - Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στους κροτάφους για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.
4 - Προσθέστε λίγο στο πιγούνι.

Tip:

Συνιστούμε η εφαρμογή να γίνεται με οριζόντιες κινήσεις στο μέτωπο καθώς και στις πλευρές της μύτης και με κάθετες κατά μήκος του περιγράμματος της κάτω γνάθου, στους ώμους και στο ντεκολτέ.


Wet n Wild- PERFECT POUT GEL LIP LINER– MAKE ‘EM GELOUS - Red The Scene Nr. 656





Christmas lips!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα χείλη αποτελούν το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αισθησιακά και γεμάτα, σαρκώδη και “ζουμερά” είναι το όνειρο κάθε γυναικείου μυαλού. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει τα χείλη τους να τραβάνε το βλέμμα φορώντας ένα υπέροχο κραγιόν το οποίο όταν φοράνε νιώθουν αυτοπεποίθηση! Τα χείλη είναι το επίκεντρο σε κάθε πρόσωπο, οπότε δώστε περισσότερη προσοχή στο κραγιόν και τις διάφορες εφαρμογές του.
Η εφαρμογή του κραγιόν είναι το πιο εύκολο βήμα στο μακιγιάζ, οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζονται καν εξάσκηση είναι σχεδόν «έμφυτο ταλέντο». Ένα κραγιόν όμως ξέρουμε καλά πως δεν σημαίνει και πολλά, όσο ωραίο και εάν είναι, εάν το περίγραμμα των χειλιών μας δεν είναι έτσι ζωγραφισμένο ώστε να τα κολακεύει.  Όμως, δεν είναι όλα τα χείλη σε ιδανικό σχήμα και χρειάζονται μικρές διορθώσεις.

Για να έχετε τα σαρκώδη έντονα χείλη που ονειρεύεστε ή που ζηλεύετε όταν κοιτάτε τις αγαπημένες σας celebrities που τα έχουν, ο βοηθός και σύντροφός σας πρέπει να είναι ένας, το περίγραμμα των χειλιών σας δηλαδή το μολύβι το οποίο θα χρησιμοποιήσετε αλλά και ο τρόπος που θα το κάνετε.
Ένα μολύβι χειλιών αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και θα σας χαρίσει “επαγγελματικό” αποτέλεσμα που θα κρατήσει για ώρες. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα, που πρέπει να ακολουθήσετε. Διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν μετά από μία καλή έρευνα αγοράς και έπειτα φροντίστε να το εφαρμόσετε σωστά.

Απευθύνεται σε όσες δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσες απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσετε σχήμα και γέμισμα στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα τους. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών.
Σήμερα η επαναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι πλέον μια απλή και εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Τελειοποιήστε τη γραμμή των χειλιών σας ,έχοντας στη διάθεσή σας το Wet n Wild- PERFECT POUT GEL LIP LINERMAKEEM GELOUS - Red The Scene. . και αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε…

Το Wet n Wild- PERFECT POUT GEL LIP LINERMAKEEM GELOUS - Red The Scene είναι ένα μολύβι χειλιών που έχει σχεδιαστεί για δημιουργία σχήματος, γραμμής ή το γέμισμα των χειλιών. Με κρεμώδη, απαλή υφή και μεγάλη ακρίβεια, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα. Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μολύβι χειλιών σε μορφή τζελ με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που προσφέρει άψογη εφαρμογή και καινοτομία μαζί με απόλυτη απόδοση και άνεση!
Απαλά για χρήση στα χείλη, αρκετά γερά για να σχεδιάζουν το περίγραμμα των χειλιών. Μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο το χείλι, για κάλυψη που διαρκεί περισσότερο. Για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος, που διαρκεί.
Ακριβής εφαρμογή & μεγάλη διάρκεια τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αβίαστα γλιστρούν πάνω στα χείλη για να τα περιγράψουν. Χάρη στην εξαιρετικά χρωματισμένη υφή, μπορείτε να εντοπίσετε οποιοδήποτε σχήμα και τα ακανόνιστα περιγράμματα είναι παρελθόν!

Με καινοτόμο τεχνολογία που προσφέρει βελούδινη αίσθηση στα χείλη και άνετο αποτέλεσμα, «εγκλωβίζοντας» κόκκινο χρώμα για maximum απόδοση , διάρκεια και περιέχει συστατικά με ελαφρύ έλαιο για μεταξένια εφαρμογή που δίνει καθαρό, υγρό χρώμα. Δεν “τραβάει” στα χείλη.
Με το Wet n Wild- PERFECT POUT GEL LIP LINERMAKEEM GELOUS - Red The Scene δεν θα ανησυχείτε αν το κραγιόν έχει «τρέξει» έξω από το περίγραμμα ή αν έχετε λερώσει με κραγιόν τα δόντια σας, ενώ δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε να φρεσκάρετε το κραγιόν σας κατά την διάρκεια ενός γεύματος.

Το μολύβι στα χείλη είναι ιδανικό για:

  • Να δώσει συμμετρία.
  • Χείλη που το περίγραμμά τους δεν είναι έντονο και ευδιάκριτο.
  • Λεπτά και μικρά χείλη.
  • Άτονα χείλη.
  • Άτομα που θέλουν να τονίσουν το χρώμα των χειλιών τους.
  • Άτομα που επιθυμούν ένα πιο νεανικό και υγιές look.


Τώρα μπορείτε να δείχνετε ακαταμάχητη με χείλη ελκυστικά, γεμάτα αισθησιασμό κάθε μέρα, όλη μέρα!
Το μολύβι διατίθεται σε πρακτική συσκευασία για ultra τελείωμα με ακρίβεια.

Τρόπος χρήσης:

1. Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.
2. Με το μολύβι σας σχηματίστε μία γραμμή που θα ξεκινά από το πάνω σημείο του Χ και θα συνεχίζει προς τα κάτω στη γωνία των χειλιών σας. Σχεδιάστε προσεκτικά τη γραμμή και διορθώστε τη με μία μπατονέτα στα σημεία που θα μουτζουρωθεί. Στη συνέχεια, σχηματίστε και τη γραμμή στο κάτω χείλος. Τραβήξτε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία των χειλιών σας μέχρι τη μέση του κάτω χείλους.
3. Επαναλάβετε το δεύτερο βήμα και για την άλλη μεριά. Προσοχή! Μη βγείτε έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο και κομψό.



Wet n Wild- MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK- Missy and Fierce Nr. 930



Γιορτές όλο κόκκινο!

Ο καιρός περνά γρήγορα και ήδη μπήκαμε στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το μακιγιάζ των εορτών επιτρέπει λάμψη φωτεινότητα και glam!!
Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή μας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ.

Το αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας αυτή την περίοδο είναι το outfit που θα επιλέξει και φυσικά το εορταστικό μακιγιάζ που θα κάνει, είτε για τις βραδινές τις βόλτες είτε για τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσουμε και στον εαυτό μας λίγη από τη γιορτινή λάμψη. Για εντυπωσιακή εμφάνιση στις εορταστικές μέρες που έρχονται, το μακιγιάζ αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το μακιγιάζ των γιορτών επιτρέπει λάμψη, έντονα, φωτεινά χρώματα.
Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές θέλουν έντονο κραγιόν!. Το έντονο χρώμα στα χείλη σας εξασφαλίζει αισθησιακά και φλογερά χείλη που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Αυτό ακριβώς θέλετε και για τις γιορτινές σας εμφανίσεις, οπότε ήρθε η ώρα να βρείτε το ιδανικό για εσάς.
Αν ψάχνετε μία αφορμή για να βάλετε έντονο κραγιόν, νομίζουμε πως το έχουμε βρει στο Wet n Wild- MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK- Missy and Fierce.

Το νέο Wet n Wild- MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK- Missy and Fierce είναι ένα κόκκινο γκλος απόλυτης λάμψης που αναδεικνύει τον όγκο των χειλιών και χαρίζει απαλότητα.
Είναι ένα πλούσιο, δροσερό γκλος και αποτελεί την επιτομή της ιδέας για περιποιημένη τελειότητα καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Έχει έντονη έγχρωμη απόδοση & βελούδινο φινίρισμα.
Θα το φορέσετε περισσότερο από όλα: στη δουλειά, στο ραντεβού, στην έξοδο, το πρωί, το βράδυ. Επίσης, θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.
Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.

Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Ένα έντονο υγρό κραγιόν με γεμάτο και έντονο χρώμα που διαρκεί ώρες, λεπτό, εφαρμοστό, no transfer και χωρίς να αφήνει μουτζούρες. Για υγρή εμφάνιση των χειλιών, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Απλώνεται ομοιόμορφα, είναι άνετο στα χείλη και μένει σταθερό. Πιστέψτε μας, αυτό το χρώμα δεν πάει πουθενά!
Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα 8 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο φούξια χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Απλώνεται σαν gloss και στεγνώνει ματ.
  • Διαθέτει ελαφριά φόρμουλα μακράς διάρκειας.
  • Έντονη απόδοση χωρίς να ξηραίνει τα χείλη.
  • Περιέχει παράγωγα macadamia για επιπλέον ενυδάτωση και βιταμίνη Ε που συμβάλλει στη βελτίωση της υφής των χειλιών.
  • Χωρίς αρώματα και γλουτένη.
  • Cruelty-Free.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το γκλος για τα χείλη της. Προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!
Το Wet n Wild- MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK- Missy and Fierce είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ, τα Χριστούγεννα.
Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.

Αποτέλεσμα: τέλεια σχηματισμένα χείλη με σαρκώδη και αισθησιακή όψη για άφοβα φιλιά.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνεται  σαν gloss σε υγρή μορφή και στεγνώνει ματ αφήνοντας υψηλής έντασης χρώμα μακράς διάρκειας.


Wet n Wild- WILD SHINE NAIL COLOR - Red Red Nr. 476


Χριστούγεννα από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε την γιορτινή διάθεσή στην εμφανιστή μας και όχι μόνο στην διακόσμηση του σπιτιού μας. Σίγουρα το δέντρο με τα στολίδια και τα λαμπάκια είναι αρκετό να σε βάλουν στο κλίμα ,αλλά σκεφτήκατε να κάνετε το ίδιο και στα νύχια σας; Ακόμη κι αν το ντύσιμό σας μέσα στις γιορτές είναι σχετικά απλό και λιτό, το μανικιούρ σας μπορεί να εκτινάξει το στυλ σας στα ύψη.
Η περιποίηση των άκρων είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και θελκτικά πράγματα πάνω σε μία γυναίκα. Τόσο οι άντρες όσο και οι υπόλοιπες γυναίκες, θα θαυμάσουν τα προσεγμένα νύχια και θα σχολιάσουν το σχέδιο ή το χρώμα που έχετε επιλέξει. Οι επιλογές για γιορτινά νύχια για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουν μια ευρεία γκάμα. Από τα πολύ απλά σχέδια μέχρι τα άκρως λαμπερά και αστραφτερά μανικιούρ, που θα σας εντυπωσιάσουν.

Μπείτε στο κλίμα των γιορτών και προετοιμαστείτε για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κάνοντας στα νύχια σας ένα κομψό σχέδιο μανικιούρ ιδανικό για την περίοδο αυτή. Με κορυφαίο χρώμα το κόκκινο τα νύχια για τα Χριστούγεννα θα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα, της περιπέτειας αλλά και των Χριστουγέννων και καθιστά ένα από τα αγαπημένα χρώματα των ανθρώπων. Το πιο σημαντικό όμως; Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω σου καθώς τονίζει τα άκρα σας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η καταλληλότερη περίσταση για να το τολμήσετε και να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τη γιορτινή σας διάθεση και το πνεύμα διασκέδασης και ευεξίας που σας διακατέχει.

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να είσαστε στο πνεύμα των Χριστουγέννων από την κορυφή μέχρι και τα νύχια ολοκληρώσετε το γιορτινό σας look με το Wet n Wild- WILD SHINE NAIL COLOR - Red Red.

Το Wet n Wild- WILD SHINE NAIL COLOR - Red Red είναι κόκκινο βερνίκι με πλούσιο χρώμα, απαλή υφή και αποτελεί τον καλύτερο σας σύμμαχο. Ενσαρκώνει τη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με όλα τα κραγιόν.
Είναι μακροχρόνια αγάπη! Παρέχει στα νύχια ένα απίστευτα μακράς διάρκειας μανικιούρ και μια καταπληκτική λάμψη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία χρώματος προσφέρει έντονο χρώμα σε συνδυασμό με τέλεια κάλυψη.

Χαρακτηρίζεται από τον ταχύτατο χρόνο στεγνώματος, χωρίς να φοβάστε για σπασίματα του χρώματος ή για ανάγκη πολλαπλών στρώσεων. Αψεγάδιαστη κάλυψη, απίστευτη διάρκεια και εξαιρετική ανθεκτικότητα στο ξεφλούδισμα.
Αποκλειστική καινοτομία, αυτό το βερνίκι νυχιών που έχε βελτιωμένη φόρμουλα και συσκευασία, είναι απαλλαγμένο από συστατικά γνωστά για τις βλαβερές συνέπειες για την υγεία . Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουόλιο ή φθαλικές ενώσεις.
Βερνίκι νυχιών τριπλής δράσης εμπλουτισμένο που χαρίζει γυαλιστερό, σταθερό χρώμα ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει τα νύχια.

Με κανένα συμβιβασμό  στην ένταση του  χρώματος , τη φωτεινότητα, την σταθερότητα και το εύκολο στέγνωμα συνδυάζει λαμπερή και σταθερή απόχρωση με αποτελεσματική φροντίδα.
Η εύκολη και ακριβής εφαρμογή με το εργονομικό πινελάκι  επιτρέπει  τέλεια κατανομή και ομοιόμορφη κάλυψη για βέλτιστα αποτελέσματα.
Το Wet n Wild- WILD SHINE NAIL COLOR - Red Red απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. η επαναστατική του σύνθεση παρέχει την ταχύτερη λύση στην βαφή νυχιών. Έχει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα και στεγνώνει γρήγορα. Όταν στεγνώνει το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, γυαλιστερό και λαμπερό.

Η σειρά νυχιών Wild Shine διατίθεται σε μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων και σήμερα είναι πιο έτοιμη  από ποτέ να εμπνεύσει οποιαδήποτε γυναίκα. Αξίζει να εξερευνήσετε τα χρώματα της Wild Shine ένα προς ένα για να βάλετε την τέλεια τελική πινελιά στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στην πόλη ή στην παραλία και να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό look κάθε μέρα!

Είναι σε όμορφη και κομψή συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το βερνίκι πάνω στα νύχια σας και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.
Αφού στεγνώσουν τοποθετήστε τα σύντομα κάτω από νερό.









Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Wet n Wild Greece είναι ένας τρόπος ζωής, ένας κόσμος. Είναι όλα αυτά που μας κάνουν να ζούμε μια δημιουργική ζωή, να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, να βρίσκουμε έμπνευση & να αγαπάμε τον εαυτό μας. Μέσα από την δημιουργικότητα τους, κάθε μας μέρα γίνεται φωτεινή, ηλιόλουστη, υπέροχη! Φέτος, οι γιορτές μας θα είναι διαφορετικές, γιατί θα επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design. Θα διαλέξουμε την  επιτομή της πολυτέλειας.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων…

Τα προϊόντα Wet n Wild τα βρίσκετε εδώ:http://www.skourascosmetics.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου