Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics



Χαρίστε Χριστουγεννιάτικη διάθεση στον εαυτό σας!

Γειά σας Glamorous,

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και ήδη οι καρδιές έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικη διάθεση και η ζωή κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς από πολύ νωρίς.
Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο αγαπημένες περιόδους του έτους , καθώς συνδέονται με εκπλήξεις, ταξίδια, συναντήσεις με φίλους, όμορφες σπιτικές μυρωδιές, γιορτινά τραγούδια και το κυριότερο… με πολλά παιχνίδια και διακοσμητικά είδη και δώρα! Την περίοδο των Χριστουγέννων η ζεστή ατμόσφαιρα των εορτών αγκαλιάζει τους δρόμους των πόλεων, δίνοντας μια παραμυθένια αίσθηση στις εκδηλώσεις και τους στολισμούς. Φώτα, μεθυστικές μυρωδιές, χρώματα, μοτίβα και σχήματα, όλα συνθέτουν ένα ζεστό φιλόξενο σκηνικό, αυτό ακριβώς δηλαδή που θέλουμε όλοι να ζήσουμε τα Χριστούγεννα.

Μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς, όλοι αναζητούμε λίγη παραπάνω λάμψη και μαγεία στην καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να καλωσορίσουμε το νέο έτος από τώρα. Με λίγη προετοιμασία μπορούμε να αποκτήσουμε μια όμορφη και ευχάριστη εμφάνιση για τα Χριστούγεννα.

Η Mythos Cosmetics προετοιμάζεται να υποδεχτεί  τις γιορτές  προτείνοντας καλλυντικά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Θα σας πείσει πως τα θαύματα των Χριστουγέννων συμβαίνουν πραγματικά και πως η ατμόσφαιρα και η διάθεση αποκτούν μια μαγική διάσταση! Μας προσφέρουν τη μαγεία και την ομορφιά τους, γι ‘αυτό μας αρέσουν.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της.

Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




MYTHOS OLIVE-FACIAL CLEANSING & BALANCING BAR SOAP
(ΑΝΤΙΣΑΠΟΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)
Δεκέμβρης - ώρα για Χριστουγεννιάτικη διάθεση!






Όταν οι μέρες μικραίνουν και ο καιρός γίνεται πιο κρύος, είναι η στιγμή που χουχουλιάζουμε στο σπίτι και ανάβουμε κεράκια. Και πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, έρχεται η ομορφότερη περίοδος του χρόνου: Τα Χριστούγεννα !
Όπως όλες τις εποχές έτσι και τα Χριστούγεννα επιφυλάσσουν μια μεγαλοπρεπή και παραδείσια ομορφιά.. Οι κεντρικές πλατείες και οι δρόμοι πλημμυρίζουν από φώτα και μουσικές. Τα ξενοδοχεία, τα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κάθε γωνιά στολίζονται καλαίσθητα με χιλιάδες λαμπιόνια. Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δένδρο, το καρουζέλ, και οι πολλαπλές εκδηλώσεις δίνουν το ρυθμό σε όλες τις πόλεις. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα παρασύρει κατοίκους και επισκέπτες να ζήσουν την εορταστική περίοδο μοναδικά επιλέγοντας μία από τις αμέτρητες προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης .
Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν αυξάνεται και η ανυπομονησία μας για το εορταστικό μας look. Η ομορφιά και η λάμψη στις γιορτές μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Για παράδειγμα ένας καθαρισμός προσώπου σε συνδυασμό με ενυδάτωση θα βοηθήσει την επιδερμίδα να ξανανιώσει πραγματικά, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την όποια περιποίηση της επιδερμίδας στο επόμενο διάστημα να αποδώσει πραγματικά.
Θα εξασφαλίσει επίσης μια απαλή επιδερμίδα και την  καλύτερη διείσδυση δραστικών συστατικών που θα δώσουν  μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις χριστουγεννιάτικες εξόδους σας.

Η δική μας πρόταση ακούει στο όνομα MYTHOS OLIVE-FACIAL CLEANSING & BALANCING BAR SOAP, που χαρίζει την εμπειρία ενός θαύματος ομορφιάς. Μια εντατική καλλυντική φροντίδα ανανέωσης της επιδερμίδας και βελτίωσης της όψης των ρυτίδων θα αποδώσει θεαματικά.

Το MYTHOS OLIVE-FACIAL CLEANSING & BALANCING BAR SOAP είναι αντισάπουνο καθαρισμού & περιποίησης προσώπου, 100% χωρίς σαπούνι.
Παρέχει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, κατά της λιπαρότητας. Με υποαλλεργικά συστατικά και ήπια αντισηπτική δράση. Διατήρηση ελαστικότητας επιδερμίδας.
Αποβάλει καθετί περιττό και του προσφέρει την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά. Είναι εμπλουτισμένο με 100% Βιολογικό Ελαιόλαδο: καθαριστικές & καταπραϋντικές ιδιότητες, φυσική αντιοξειδωτική δράση, προστασία επιδερμίδας από πρόωρη γήρανση, πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, βιταμίνες, πολυφαινόλες, αντιγηραντική δράση , Γλυκερίνη: φυσική ενυδάτωση, φροντίδα του δέρματος , Καστορέλαιο: Αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, λάμψη & ενυδάτωση, Αμυγδαλέλαιο: ισχυρή ενυδατική δράση, καταπραϋντικές ιδιότητες, θρεπτικές ουσίες, βιταμίνη Ε & Κ, επουλωτικό & αντιγηραντικό, ενυδατικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν την καθημερινή καθαριότητα του δέρματος και σας χαρίζει καθημερινά μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

Το «αντισάπουνο» είναι ένα ήπιο, με ουδέτερο pH, χωρίς σαπούνι , χωρίς  χρώμα, το  οποίο ελέγχει τη λεπτή φυσιολογική ισορροπία του δέρματος. Σέβεται και μαλακώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας τον πλήρη καθαρισμό τους. Ενισχύει την φωτεινότητά του δέρματος και χαρίζει στο θαμπό, άτονο πρόσωπο μία ομοιογενή χροιά, προσφέροντας τόνωση και λάμψη!

Υπόσχεται την πιο λαμπερή όψη και υπογράφει την ακτινοβολία μας στις γιορτές που έρχονται!

Με άρωμα αμύγδαλου ενυδατώνει και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή και απαλή για πολλές ώρες.
Είναι σε πρακτική και όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
PARABEN, BHT, SILICONE, MINERAL OIL, EDTA, GMO FREE


Τρόπος χρήσης:

Κάνετε μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα, περιμένετε μερικά λεπτά και ξεβγάζετε.

Προσοχή: Μετά τη χρήση, τοποθετείστε το σε στεγνή επιφάνεια.




MYTHOS NOURISHING BODY MOUSSE -JASMINE
(ΘΡΕΠΤΙΚΗ MOUSSE ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑΣΕΜΙ)





Λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα  και τα πάντα δηλώνουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Κάθε χρόνο, βάζουμε τα γιορτινά μας, πασπαλιζόμαστε με χρυσόσκονη, ανάβουμε εκατομμύρια φωτάκια κι ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε στην πιο μαγευτική εποχή, αυτή των Χριστουγέννων. Οι υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές γεμίζουν με κόσμο που τις επισκέπτεται για να αγοράσει δώρα και στολίδια αλλά για να δοκιμάσει τοπικές λιχουδιές και γλυκίσματα. Μια βόλτα θα σας μεταφέρει νοητά σε μια άλλη εποχή.

Τα Χριστούγεννα επίσης, είναι απόλυτα συνυφασμένα με τη λάμψη και το glam – δύο χαρακτηριστικά που δεν θέλουμε να λείπουν και από τις εμφανίσεις σας. Όσο, μάλιστα, θαυμάζουμε τα looks των stars στα γιορτινά γκαλά, τόσο περισσότερο θέλουμε να ζήσουμε κι εμείς το δικό μας red carpet moment, έχοντας αφεθεί, όπως και εκείνες, στα μαγικά χέρια των ειδικών.
Και ενώ αυτή η επιθυμία δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί, μπορείτε να τη φέρετε στα μέτρα σας με τον εξής υπέροχο τρόπο: Να ολοκληρώσετε την χριστουγεννιάτικη σας διάθεση χαρίζοντας σας μια γιορτινή και ταυτόχρονα απαλή επιδερμίδα. Λίγες πινελιές απαλότητας σας φέρνουν ακόμη πιο κοντά!

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω για ένα επιτυχημένο look. Η σκέψη ότι όλες οι υπέροχες παρουσίες που βλέπουμε στα media είναι από φυσικού τους τόσο λαμπερές, είναι λανθασμένη. Φυσικά οι περισσότερες είναι όμορφες εκ φύσεως και έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρα επιτελεία, όμως η αλήθεια είναι ότι έχουν προσπαθήσει πολύ για να φτάσουν υπέρλαμπρες στο κόκκινο χαλί. Το Νο 1 επαγγελματικό μυστικό είναι η φροντίδα του δέρματος, ώστε να αποτελέσει τον απόλυτο καμβά. 
Εντατική τόνωση και ενυδάτωση με το MYTHOS NOURISHING BODY MOUSSE -JASMINE είναι η απαραίτητη κίνηση για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Το MYTHOS NOURISHING BODY MOUSSEJASMINE είναι θρεπτική μους σώματος, χέρια & πόδια με ανάλαφρη υφή και τέλεια ενυδάτωση. Η ενυδατική μους σώματος περιποιείται την επιδερμίδα σας παρέχοντάς της εξαιρετική απαλότητα και ανάλαφρη αίσθηση.
Με ελαφριά ύφη, η οποία περιποιείται, μαλακώνει, συσφίγγει και κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή, δίνοντας του τόνωση και βελούδινη απαλότητα, αναζωογονώντας τις αισθήσεις.

Χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει, επανορθώνει και θρέφει τις ξηρές περιοχές του δέρματος. Θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα της προσδίδει άρωμα γιασεμιού, το 100% βιολογικό ελαιόλαδο την απαλύνει, οι βιταμίνες και ιχνοστοιχεία της χαρίζουν ελαστικότητα  και τόνωση, ενώ η ενεργή φόρμουλα με ολιγοπεπτίδια & πολυφαινόλες αποτελούν βασικό θρεπτικό στοιχείο που ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα αποτρέποντας το ξεφλούδισμά της.
Χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλά της, η μους θρέψης σώματος γιασεμί, συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας σας και στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς της.

Βοηθήστε το με αυτή την έντονα ενυδατική και απαλή μους προσφέροντας ενυδάτωση στο αφυδατωμένο δέρμα σας κρατείστε το σφιχτό και ελαστικό. Ενυδατώνει και θρέφει άμεσα το δέρμα, αφήνοντάς το τέλεια ενυδατωμένο και λείο. Απαλύνει αποτελεσματικά και μαλακώνει την επιδερμίδα.

Χάρις στην εξαιρετικά απαλή υφή της , δεν βαραίνει την επιδερμίδα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
Η χρήση της είναι απαραίτητη μετά το μπάνιο για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος Χρήσης :

Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνό δέρμα κάνοντας ελαφρά μασάζ.



MYTHOS DAMAGE REMEDY & RESTRUCTURE SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΞΗΡΑ & ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)



Το... «μαλλί» των φετινών Χριστουγέννων!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα. Μια γιορτή ζεστή και αγαπησιάρικη, στενά συνδεδεμένη με τα παιδικά μας χρόνια, τον Άγιο Βασίλη, τα οικογενειακά τραπέζια, τα δώρα, τις διακοπές, τον στολισμό που κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο ιδανικά και παραμυθένια.
Όλοι είμαστε, πραγματικά πολύ χαρούμενοι, όταν πλησιάζει αυτή η γιορτή. Σε ανανεώνει, σε αναβαθμίζει και σου δίνει την πιο γιορτινή διάθεση, από κάθε άλλη γιορτή του χρόνου.
Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, ντυθείτε με καλή διάθεση και μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα απολαύστε μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Η περίοδος των πάρτι είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη και χωρίς αμφιβολία το κοινωνικό σας ημερολόγιο είναι κρατημένο. Ρεβεγιόν, τραπέζια, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους που ήρθαν από μακριά για τις γιορτές!
Με όλα αυτά τα γεγονότα για να συμπληρώσετε το γιορτινό σας look όπως πρέπει να έχετε υπέροχα εντυπωσιακά μαλλιά! Τα μαλλιά σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος πάνω σας, από τα πρώτα πράγματα που «λένε» κάτι για εσάς, για τον χαρακτήρα σας. Είναι αυτά που συμπληρώνουν την εικόνα σας, βελτιώνοντάς την ή και το… αντίθετο. Και ενώ όλες οι γυναίκες μπορεί να έχουμε κάποιες "κακές" ημέρες και καμιά φορά το χτένισμα που υιοθετούμε να μην είναι αυτό που επιθυμούμε, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι άλλη υπόθεση. Είναι κάτι το οποίο όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε, ανεξαρτήτως του στιλ, χρώματος ή τύπου μαλλιών που έχουμε.

Κατά την διάρκεια του λουσίματος λοιπόν, γίνεται πολλή δουλειά! Η διαδικασία αυτή, καθορίζει αρκετά το πώς θα είναι μετέπειτα τα μαλλιά σας. Και έχουν σημασία όλα: από τον τρόπο που λούζεστε, την ποσότητα των προϊόντων που εφαρμόζετε, μέχρι και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.
Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τι βάζετε στα μαλλιά σας και να φροντίζετε ότι το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε θα βελτιώσει την υγεία και όψη αυτών.

Το MYTHOS DAMAGE REMEDY & RESTRUCTURE SHAMPOO έρχεται να φέρει την επανάσταση στην απαλότητα των μαλλιών σας.

Το MYTHOS DAMAGE REMEDY & RESTRUCTURE SHAMPOO είναι αφιερωμένο στην αναδόμηση της εσωτερική σύστασης των ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν ατονήσει λόγω χημικών ή μηχανικών εργασιών και επαναφέρει τη δύναμη και τη μάζα τους. Προσφέρει άμεσα επανόρθωση  & προστασία, λεία και λαμπερή τελειότητα!
«Η ξηρότητα μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη υπόθεση. Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, αυτή η καταπόνηση που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σε καθημερινή βάση από το περιβάλλον και το styling σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η ξηρότητα με τεχνολογίες που απλώς κρύβουν το πρόβλημα». 

Το MYTHOS DAMAGE REMEDY & RESTRUCTURE SHAMPOO θέτει τις βάσεις για απαλά μαλλιά και  τέλειο styling. Τα μαλλιά γίνονται λεία από μέσα προς τα έξω και προσφέρει στα μαλλιά συστατικά  ζωτικής σημασίας.
Συμβάλει στην ενδυνάμωση, θρέφει , ενυδατώνει και χαρίζει στα μαλλιά μας ελεύθερη κίνηση.
Η σωστή ισορροπία μεταξύ των συστατικών καθαρισμού και περιποίησης αφαιρεί τη βρωμιά και τα υπολείμματα, ενώ προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας. Δίνει τέλος στα βαριά, άτονα μαλλιά.
Αυτό το ελαφρύ στην υφή και απαραίτητο για το styling προϊόν, προσφέρει απαλότητα διαρκείας και λάμψη . Βελτιώνει την ελαστικότητά τους και γίνονται απαλά και λεία στο άγγιγμα με ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα.

Είναι εμπλουτισμένο με ενεργούς παράγοντες προστασίας χρώματος και ειδικά μαλακτικά συστατικά χαρίζοντας στα μαλλιά απαλότητα, ζωντάνια και λάμψη. Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας. Με εκχύλισμα 100% βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, βασάμπι, μέλι & προβιταμίνη Β5, αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ενισχύει τη φυσική της άμυνα, ώστε το χρώμα των μαλλιών να διατηρεί τη δύναμη και τη ζωντάνια του! Επαναφέρει την ομορφιά των μαλλιών σας με την πρώτη κιόλας χρήση και συνεχίζει να ανανεώνει ορατά κάθε κατεστραμμένη τρίχα, ενδυναμώνοντας τα μαλλιά κάθε φορά.

Τα μαλλιά επανορθώνονται και η ποιότητα της τρίχας αναζωογονείται. Δώστε ξανά ζωή στα μαλλιά σας!
Η συσκευασία του είναι κομψή και πρακτική για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα και με λίγο νερό κάντε αφρό. Επαναλάβετε ακόμη μια φορά.



MYTHOS EXFOLIATING FOOT CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ)



Christmas Apotheosis!

Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα είναι προικισμένα με ομορφιές και πλούσια παράδοση σας καλούνε να γευτείτε, να μυρίσετε, να δείτε και να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων αυθεντικά μέσα από μια πληθώρα επιλογών.
Τα ορεινά χωριά της περιτριγυρισμένα από επιβλητικά βουνά με πλούσια άγρια βλάστηση και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, μόλις πέσει το χιόνι, μετατρέπονται εύκολα στο πιο ονειρικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Έλατα σκεπασμένα με χιόνι, ατμόσφαιρα διάφανη, τζάκια που καπνίζουν, μυρωδιές από λιχουδιές, έθιμα που αναβιώνουν και συγκινούν. Ο ήπιος χειμώνας της χώρας μας, άλλωστε, δωρίζει μέρες λιακάδας κατά τις οποίες μπορείτε να χαρείτε περιπάτους και να βιώσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε πόλεις, χωριά και νησιά.

Από τη μια άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη οι γειτονιές γεμίζουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τις φωνές των  παιδιών που τραγουδούν τα κάλαντα και διαλαλούν τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Χριστού.
Το σπίτι έχει ήδη μοσχομυρίσει από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που στολίζουν την τραπεζαρία μαζί με το χριστουγεννιάτικο δένδρο που λαμπυρίζει στο σκοτάδι.

Στην Ελλάδα αγαπάμε και τιμούμε τη γιορτή των Χριστουγέννων. Γι’ αυτό όλα συνηγορούν για να είναι τα Χριστούγεννα αυτά που πάντα ονειρευόσασταν. Τα Χριστούγεννα της καρδιάς σας!
Η διάθεσή μας αλλάζει και γίνεται πιο ευχάριστη ενώ είναι έντονη η ανάγκη να νιώσουμε όμορφοι και ξεχωριστοί τις ημέρες των γιορτών! Το ευχάριστο είναι ότι ακόμα προλαβαίνουμε και αν φροντίσουμε από τώρα, μπορούμε να αποκτήσουμε αυτά τα όμορφα, λαμπερά πόδια που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε τη βραδιά των εορτών! Φέτος λοιπόν ας ξεκινήσουμε έγκαιρα την προετοιμασία τους με την MYTHOS EXFOLIATING FOOT CREAM και ας μην αφήσουμε τη φροντίδα τους για το τέλος!

H MYTHOS EXFOLIATING FOOT CREAM είναι απολεπιστική κρέμα για τα πόδια με προβλήματα σκληρύνσεων και ξηροδερμίας. Προσφέρει απομάκρυνση των νεκρών κερατινοκυττάρων, περιποιείται τους κάλους και τις σκληρύνσεις, ενυδατώνει το ξηρό, ευαίσθητο και απολεπισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τραυματισμούς και κίνδυνο μολύνσεων.
Η σύνθεσή της είναι πλούσια σε δραστικά, μαλακτικά, ενυδατικά και αναπλαστικά ενεργά συστατικά, όπως 100% βιολογικό ελαιόλαδο, κουκούτσια & βούτυρο ελιάς, λάδι μέντας, ηφαιστειακή άμμο, λευκή & πράσινη άργιλο.
O συνδυασμός αυτών των συστατικών απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από το σκληρό και σκασμένο δέρμα ενώ παράλληλα το ενυδατώνει σε βάθος, το μαλακώνει, το αναπλάθει και επαναφέρει την ελαστικότητά του.

Υψηλής απόδοσης, πλούσια κρεμώδες, απολεπίζει αποτελεσματικά και εξυγιαίνει την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Περιποιηθείτε τα πόδια σας με αυτό το δροσιστικό προϊόν απολέπισης .. Προσφέρει αίσθηση ανακούφισης και αναζωογόνησης.
Έχει ανάλαφρη υφή και είναι ιδανική για αφυδατωμένο δέρμα  και για την αναζωογόνηση του δέρματος των ποδιών . Έχει φυσική & ισχυρή απολεπιστική δράση, ενυδατικές & θρεπτικές ιδιότητες, κάνει βαθύ καθαρισμό και τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. 

Έχει διεγερτικές και αναζωογονητικές δράσεις κάνοντας τα πόδια πιο απαλά και μαλακά. Επίσης μετριάζει την αίσθηση της κούρασης.
Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!
Με απαλό καταπραϋντικό άρωμα. Είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε στεγνά πόδια. Κάντε μασάζ. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.



MYTHOS -Eau De Toilette White Musk


Κλείσε όλη τη μαγεία των Χριστούγεννων μέσα σε ένα  άρωμα!


Φώτα, τραγούδι, χορό, παιχνίδια μα πάνω από όλα κέφι και μια νότα χαράς και φαντασίας στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η καθημερινότητα έχει δώσει τη θέση της σε  γιορτινές  εκδηλώσεις και δραστηριότητες  που έχουν βάλει τα παιδιά για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων! Οι εποχή των εορτών ,είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη και λαμπερή ολόκληρης της χρονιάς! Και ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι << τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά…>> στην πραγματικότητα ακόμη και τα <<μεγαλύτερα παιδιά τα>> απολαμβάνουμε και αποζητάμε τη μαγεία κι ας λέμε, συχνά, ότι απλώς είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση και καλό φαγητό. 
Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα αγάπη, προσφορά και ζεστασιά ημέρες των εορτών περιστρέφονται γύρω από την οικογενειακή θαλπωρή και τις όμορφες γιορτινές συναντήσεις με συγγενείς και φίλους.

Τα δώρα είναι βασικό συστατικό για ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Και ναι, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι σημασία έχει η χειρονομία κι όχι η αξία. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτείτε όταν το δώρο έχει τελικό προορισμό τον ίδιο σας τον εαυτό;
Και τι καλύτερο από ένα ξεχωριστό άρωμα που θα σας συνοδεύσει τις μέρες των γιορτών και θα γίνει το σημάδι σας για την νέα χρονιά. Ένα άρωμα ευχαριστεί τους πάντες και ιδιαίτερα εμάς τις γυναίκες. Ένα άρωμα τονίζει την ομορφιά μας ενώ χαρίζει αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση.

Βρείτε αυτό που αντικατοπτρίζει στοιχεία του χαρακτήρα σας και της διάθεση σας και αναμφίβολα θα γίνει το μόνιμο αξεσουάρ για κάθε εμφάνισή σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Τι άρωμα έχουν τα Χριστούγεννα?

Το MYTHOS -Eau De Toilette White Musk είναι η απόλυτή εκδοχή για εσένα σας προσκαλεί να εξυμνήσετε τη μαγεία των γιορτών.

Το MYTHOS -Eau De Toilette White προσωποποιεί τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια ενός νεαρού κοριτσιού. Είναι ένα μοσχάτο, πούδρινο, λουλουδάτο eau de toilette. Μια «έκρηξη» λουλουδιών που γεμίζει τον κόσμο με ομορφιά και φαντασία. Αυτή η μαγική αρωματική αρμονία έχει για νότες κορυφής το κυκλάμινο, περγαμόντο, ενώ οι μεσαίες είναι το oris και tonka. Τέλος, οι νότες βάσης είναι το white musk, βανίλια.
Υμνώντας το παρελθόν και ωθώντας τα όρια της μεταμόρφωσης, πρωταγωνιστεί στο μοντέρνο παραμύθι για τα Χριστούγεννα του 2020. Απαλλαγμένο από τα δεσμά της παλαιάς εποχής, είναι ένα άρωμα που δεν συμβιβάζεται. Είναι αφιερωμένο σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, της οποίας η ελευθερία αποτελεί στάση ζωής και είναι ένας τρόπος να μένει πιστή στον εαυτό της, χωρίς συμβιβασμούς και αντιφάσεις.

Δημιουργεί ένα αισθησιακό, δροσερό, floral άρωμα που αντανακλά τη γλυκύτητα και τη δύναμη της θηλυκότητας ταυτόχρονα.
Μια εκλεπτυσμένη ερμηνεία ανθισμένου μπουκέτου που αποκαλύπτεται με μεγαλειώδη κομψότητα σε αυτό το άρωμα. Μια γιορτή θηλυκότητας!
Το MYTHOS -Eau De Toilette White είναι το τέλειο άρωμα για τη γυναίκα που θέλει να σπινθηροβολεί αυτή την εορταστική περίοδο, αλλά συνιστάται και ως η ιδανική υπογραφή για καθημερινή χρήση. Αυτό το άρωμα έχει ως αποτέλεσμα να αποπνέει γοητεία και κομψότητα, ενώ διαθέτει μια διαχρονική ποιότητα – γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τον gentleman που θέλει να επισημάνει μια ρομαντική δέσμευση με την επιλογή του δώρου.

Το μπουκάλι ζωντανεύει μέσω μιας θηλυκής και εκλεπτυσμένης κίτρινης απόχρωσης, η οποία αντανακλά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενθουσιώδη χαρακτήρα του νέου αρώματος. Το ασημί καπάκι μαρτυρά τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού.

Διατίθεται σε συσκευασία 50ml

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε το στο εσωτερικό του χεριού σας. Πριν το μυρίσετε, αφήστε να περάσουν 1-2΄. Με την πρώτη εισπνοή, θα αντιληφθείτε τις νότες κορυφής, οι οποίες θα καθορίσουν αν σας αρέσει το άρωμα ή όχι. Για να διακρίνετε τις μεσαίες νότες, πρέπει να περάσει περίπου μισή ώρα. Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται για να βγουν στην επιφάνεια οι μεσαίες νότες, οι οποίες τώρα αναμειγνύονται με τη μυρωδιά της επιδερμίδας. Για να αντιληφθείτε τις νότες βάσης, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες. Οι νότες βάσης είναι η ομάδα που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα για να φανερωθεί, γι’ αυτό άλλωστε διαρκεί τις περισσότερες ώρες. Τα χρησιμοποιούμαι βάζοντας τα στον λαιμό, πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς μας.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Mythos Cosmetics ξέρουν πώς να ικανοποιούν κάθε γυναίκα, καθώς απευθύνονται σε κάθε, ηλικία και τύπο και σας δίνουν τη δυνατότητα να λάμπετε κάθε στιγμή της μέρας. Με τα προϊόντα Mythos Cosmetics η ομορφιά και η λάμψη κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν και φέτος σε όλες τις βραδινές και όχι μόνο εμφανίσεις σας. θα απογειώσουν την ομορφιά και τη διάθεσή σας  στις φετινές γιορτές και θα σας κάνουν να νιώσετε λαμπερές! Η να κάνετε τις φίλες σας να νιώσουν με ένα υπέροχο δώρο!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.flax.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου