Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Dimitra Balsam review


Dimitra Balsam

Η φύση… εν δράσει!

Γειά σας Glamorous,

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σιγά-σιγά καλωσορίζουμε τον κρύο καιρό και μαζί, επίσημα πλέον τον χειμώνα. Ήρθε ο καιρός -κυριολεκτικά και μεταφορικά- να δείτε πώς να φροντίσετε σωστά το πρόσωπο σας και να το διατηρήσετε αλώβητο τις κρύες ημέρες και παγωμένες νύχτες που έρχονται.
Όλες μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούμε όμορφες τους κρύους μήνες του χειμώνα. Το κρύο γίνεται ολοένα και πιο αισθητό, και πρέπει να ετοιμαστούμε για να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος το χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν μπορεί να δείχνει καλύτερα από ποτέ! Για πολλούς το κρύο αναδεικνύει τα όμορφα ροζ μάγουλα, αλλά για τους περισσότερους δημιουργεί το πρόβλημα της ξηρής επιδερμίδας. Oι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα σας τις ημέρες του χειμώνα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, δυστυχώς, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα με αποτέλεσμα η έντονη ξηρότητα να κάνει την εμφάνισή της στο πρόσωπο και σώμα.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση αυτό έρχεται κατευθείαν από την εταιρία Dimitra Balsam και τα προϊόντα της! Θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αισθάνεστε ενυδατωμένες, αλλά και προστατευμένες από τις χαμηλές θερμοκρασίες που απειλούν να αφυδατώσουν την επιδερμίδα σας!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία της εταιρείας “Dimitra” ξεκινάει το έτος 2011 , όταν δημιουργήσανε τα πρώτα τους φυσικά προϊόντα με κύριο συστατικό το βαλσαμέλαιο , από βαλσαμόχορτο  που καλλιεργείται στην περιοχή των Μετεώρων σε υψόμετρο 1000 μέτρων, σε βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες.  Με την πάροδο του χρόνου  η εταιρεία τους δημιούργησε μια σειρά προϊόντων συνδυάζοντας το βαλσαμέλαιο με φυσικά εκχυλίσματα , αιθέρια έλαια και μελισσοκομικά προϊόντα.  

Η εταιρεία μαζί με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς  συνεργάτες, έχοντας την άριστη πρώτη ύλη στα χέρια τους, αναπτύσσουν και  βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα,  εναρμονίζοντας την  αιχμή της τεχνολογίας και τις παραδοσιακές  μεθόδους  παραγωγής ,  έτσι ώστε να είναι ικανοί να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.  Όλα τα προϊόντα τους είναι 100% φυσικές συνθέσεις από πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα, φυτικά έλαια και μελισσοκομικά προϊόντα.  Δεν περιέχουν parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Dimitra 24h ANTIWRINKLE- MOISTURISING FACE & EYE CREAM
(24ΩΡΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ-ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ)





24 ώρες ενυδάτωση!

Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά (το DNA του ασθενούς) όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).
Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι.

Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου και των ματιών είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου& ματιών.
Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η κρέμα Dimitra 24h ANTIWRINKLE- MOISTURISING FACE & EYE CREAM.

Η Dimitra 24h ANTIWRINKLE- MOISTURISING FACE & EYE CREAM είναι φυσική κρέμα προσώπου και ματιών, ενυδατική και αντιρυτιδική που δρα στα σημάδια της γήρανσης. Προσφέρει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα στα σημάδια της γήρανσης, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, περιορίζοντας τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ελαχιστοποιώντας την αίσθηση του πρηξίματος.

Είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση ενώ προσφέρει εντατική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες, με έντονη αναπλαστική δράση.
Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης , προστατεύει και περιποιείται χάρις στα βασικά συστατικά της επιδερμίδας, προσφέροντας Κολλαγόνο και Ελαστίνη εξωτερικά και προστατεύοντας τα ήδη υπάρχοντα.

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με: Υαλουρονικό οξύ μειώνει τις ρυτίδες, εμποδίζει την εμφάνιση νέων, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα νεανικό και λαμπερό ελαχιστοποιώντας τη δημιουργία διχρωμιών και σημαδιών ενώ τα ενυδατικά σάκχαρα προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση και ρύθμιση υγρασίας του δέρματος.
Με δραστικά πεπτίδια που ενισχύουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών για τη παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου για μαύρους κύκλους και σακούλες και για τη μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα.
Δίνει φωτεινότητα στη κουρασμένη επιδερμίδα.

Ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και των πεπτιδίων προσφέρουν αποδεδειγμένη δράση και άμεση ενυδάτωση προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα. Ας μην ξεχνάμε πως το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα αντιγηραντικής, αντιρυτιδικής δράσης που αποδεδειγμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην προστασία της ενάντια στα σημάδια γήρανσης και τη δημιουργία ρυτίδων. Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.
Επίσης εξισορροπεί και λειαίνει τις ρυτίδες καθώς μειώνει τον όγκο και το βάθος τους «αναδομώντας» την επιδερμίδα στα σημεία που το χρειάζεται.

Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Μοναδική εγγύηση για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.
Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο… Έχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.
Είναι σε υπέροχη συσκευασία ,κατάλληλη και για την καλοκαιρινή τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια ποσότητα της κρέμας στο πρόσωπό σας πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις.



Dimitra- FACE OIL -St. John’s Wort OIL
(ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ &ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ )




Λάδι στο πρόσωπο; Γιατί όχι;

 Το νεανικό δέρμα, εκτός από στόχο για τους περισσότερους, αποτελεί και δείγμα καλής υγείας.  Αν θέλετε το δέρμα σας να αποπνέει νεανικότητα, ελαστικότητα και υγεία θα πρέπει να προσέξετε και τι το ταΐζετε ή με τι το περιποιείστε.
Ο κύριος λόγος που αποχαιρετάμε τη φρεσκάδα μας στο δέρμα του προσώπου και του σώματος είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων, το ανθρώπινο σώμα χάνει την ικανότητα να παράγει σε επαρκείς ποσότητες κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, ουσίες που κρατούν το δέρμα ελαστικό, σφριγηλό και μακριά από ρυτίδες και χαλάρωση.
Προτού, όμως, κοιτάξετε με απογοήτευση φωτογραφίες παλιότερων χρόνων με πρόσφατες, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να φροντίσετε το δέρμα σας και να μοιάζετε και πάλι μερικά χρόνια νεότεροι.
Το πρώτο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στη νεότητα είναι να δώσετε στον οργανισμό σας αυτά που χρειάζεται για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να αποπνέει φρεσκάδα, τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου, όσο και σε όλο το σώμα.

Το δέρμα χρειάζεται καλή φροντίδα για να διατηρεί την ελαστικότητα του και προστασία στις καθημερινές εργασίες για να αποφευχθούν τραυματισμοί. Η ενυδάτωση είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες.
Το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς. Θωρακίστε τη νεότητά σας με τους θησαυρούς της φύσης.
Η φύση αποτελεί το μεγαλύτερο φαρμακείο. Η χλωρίδα κρύβει τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας, προτείνοντας για κάθε πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση.

Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε ένα φυσικό έλαιο το οποίο κάνει… θαύματα! Δοκιμάστε το Dimitra- FACE OIL -St. Johns Wort OIL και θρέψτε την επιδερμίδα σας!

Το Dimitra- FACE OIL -St. Johns Wort OIL είναι λάδι προσώπου και είναι μια ιδανική τροφή για το δέρμα. Μαλακώνει, θρέφει, ενυδατώνει και συμβάλει στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Ικανοποιεί τις ανάγκες του προσώπου, προσφέροντας τροφή, υγεία, νεότητα και λάμψη στο δέρμα μας.
Πρόκειται για ένα προϊόν που διαθέτει εξαιρετικά δραστικές και ενεργές ουσίες το οποίο διαθέτει θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Μία από τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει είναι η εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών που οφείλονται είτε στα σημάδια του χρόνου, είτε σε εκφραστικές συνήθειες.
Έχει επουλωτική δράση, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δίνει την ευκαιρία στην επιδερμίδα σας να ενυδατωθεί και να είναι περιποιημένη, όπως της αξίζει.

Ενεργοποιεί και τονώνει την επιδερμίδα. Επιτυγχάνει αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος. Ενεργοποιεί και τονώνει την επιδερμίδα .Τα ενεργά συστατικά του έχουν πολύ μεγάλη δραστικότητα στην επιδερμίδα και επιτυγχάνει αποτελεσματική ανάπλαση του δέρματος.
Βασίζεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων αιθέριων ελαίων. Τα άνθη του  βάλσαμου, η τριανταφυλλιά, η μαστίχα και το σανταλόξυλο συνεργάζονται για τη μείωση των ρυτίδων, τη σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας. Το ylang-ylang και το αβοκάντο ενυδατώνουν και προσφέρουν την πολύτιμη αντιοξειδωτική προστασία που προλαμβάνει τη γήρανση. Η λεβάντα και η βιταμίνη Ε αναζωογονούν το δέρμα.

Χρησιμοποιείται επίσης για ανάπλαση μετά τον ήλιο, διχρωμίες και πανάδες.
Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό καλλυντικό που φέρνει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Η ελαφριά σύνθεσή του δεν αφήνει λιπαρότητα και το δροσερό άρωμά του τονώνει τις αισθήσεις.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Απλώστε κάθε βράδυ μερικές σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.




Dimitra-BODY LOTION WITH POMEGRANATE & ROSA CANINA
(ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΟΔΙ& ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ)



Αυτό που θέλει η επιδερμίδα!


Κάθε εποχή του χρόνου, το δέρμα μας έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Συγκεκριμένα, τον Χειμώνα, το κρύο επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες, όπως το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση.

Το σώμα μας εκτίθεται στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και ειδικά αυτή την εποχή με το κρύο κλίμα, μπορεί να παρουσιάσει πολύ εύκολα τραβήγματα, έλλειψη άνεσης και ξηρότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που υπονομεύει την υγεία του και επιτάσσει ενυδάτωση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά αφρόλουτρο ή σαπούνι σε συνδυασμό με πολύ ζεστό νερό, γεγονός που μπορεί επίσης να ευνοήσει την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας. Γι’ αυτό συνιστάται οπωσδήποτε η χρήση μιας ενυδατικής λοσιόν στη συνέχεια, ώστε να αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία..

Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα Dimitra-BODY LOTION WITH POMEGRANATE & ROSA CANINA και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!

Η Dimitra-BODY LOTION WITH POMEGRANATE & ROSA CANINA είναι απαλή, δροσιστική λοσιόν σώματος που ενυδατώνει την επιδερμίδα.. πλούσια σε ενυδατικά συστατικά απορροφάται ευχάριστα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη χωρίς ίχνη λιπαρότητας, προσφέροντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.
Η  Dimitra-BODY LOTION WITH POMEGRANATE & ROSA CANINA προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι μία θρεπτική λοσιόν σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. 

Η ισορροπημένη της σύνθεση με Ρόδι, Άγριο Τριαντάφυλλο, Βούτυρο Καριτέ, Ελαιόλαδο, Μελισσοκέρι, Χυμό Αλόης, Έλαιο Τζοτζόμπα και Μακαντέμια, Ενυδατικά σάκχαρα και Βιταμίνη Ε, ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… Το Ρόδι ενυδατώνει, χαρίζει ελαστικότητα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Ταυτόχρονα το Άγριο Τριαντάφυλλο χαρίζει σύσφιξη, αναζωογόνηση και θρέφει βαθιά το δέρμα.

Ο συνδυασμός με τα υπόλοιπα βιολογικά συστατικά ( 94% συστατικά φυτικής προέλευσης) προσφέρει μια ολοκληρωμένη περιποίηση στο δέρμα καθώς δρα θεραπευτικά και καταπραϋντικά στο ταλαιπωρημένο δέρμα ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα που χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Παρέχει στην επιδερμίδα απαραίτητα λιπίδια και αντιοξειδωτικά συστατικά, διατηρώντας την έτσι μοναδικά απαλή και λαμπερή. Με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή της εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Η άνεση της λοσιόν σώματος χωρίς την ενοχλητική λιπαρότητα!


Αναλυτικότερα:

  • Περιορίζει τα σημάδια του χρόνου, ελαττώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Επειδή διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προέρχονται από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.
  • Βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας.

Έχει υπέροχο και ταξιδιάρικο άρωμα και είναι σε συσκευασία με πρακτικό καπάκι για την απαιτούμενη ποσότητα.

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.




Dimitra- SWEET ALMOND OIL
(ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ)



Η τροφή της επιδερμίδας!

Η ομορφιά του δέρματός σας αποτελεί την αντανάκλαση της εσωτερικής σας υγείας, τόσο της φυσικής όσο και της συναισθηματικής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει λάμψη το δέρμα σας είναι η καλή διατροφή, η σωστή ενυδάτωση και να κοιμόσαστε για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Το να κρατάτε το δέρμα σας ενυδατωμένο είναι το κλειδί για την πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Η υγρασία είναι ένα βασικό συστατικό της διατήρησης, της υγείας του, και της σφριγηλότητάς του, της ζωντάνιας του, και της ομορφιάς του.  Την υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου μας κατά κύριο λόγω την λαμβάνει από την διατροφή μας και κατά δεύτερο από την εξωτερική του περιποίηση και φροντίδα.
Η φύση πολύ συχνά προσφέρει τους καλύτερους συμμάχους για την φροντίδα μας. Καλύπτουν τις βασικές ανάγκες κάθε γυναίκας προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και συνεπώς αξίζει να τους γνωρίζουμε.

Ενα λάδι ιδανικό για την εξωτερική φροντίδα του προσώπου μας είναι το αμυγδαλέλαιο, ένα λάδι εμπλουτισμένο με σταγόνες υγρασίας και με λιπαρά οξέα τα οποία το βοηθούν να εισχωρήσει στο δέρμα και να του προσφέρει την πολύτιμη υγρασία του.
Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τα οφέλη του αμυγδάλου για την υγεία τους όταν τα τρώνε, αλλά το αμυγδαλέλαιο προσφέρει ακόμα πιο απίστευτα οφέλη. Το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται για τις ευεργετικές του ιδιότητες πολλά χρόνια προτού η επιστήμη και η κοσμετολογία συνειδητοποιήσουν την αξία του.

Στην πραγματικότητα το αμυγδαλέλαιο είναι ένα προϊόν  που χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές εταιρείες καλλυντικών μακιγιάζ και προϊόντων φροντίδας του δέρματος, χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες και όχι μόνο.

Το Dimitra- SWEET ALMOND OIL είναι ένα τέτοιο φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλαπλά οφέλη για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Προσφέρει ενυδάτωση και τροφή στο ταλαιπωρημένο δέρμα.

Ιδανικό για ενυδάτωση, ξηροδερμία και ραγάδες του σώματος. Επίσης κατάλληλο για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Αφαιρεί απλό αλλά και αδιάβροχο μακιγιάζ. Είναι απαλό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και κατάλληλο για τις βλεφαρίδες, τις δυναμώνει και τις θρέφει με αποτέλεσμα να μην πέφτουν.
Ακόμη αποτελεί εξαιρετική τροφή για το τριχωτό της κεφαλής. Δρα αποτελεσματικά κατά της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας και της ψαλίδας ενυδατώνοντας την τρίχα. Προσφέρει υγιή και λαμπερά μαλλιά, που μακραίνουν γρήγορα. Ανακουφίζει φθαρμένα, ξηρά και ξεφλουδισμένα νύχια και πετσάκια. Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα ήπιο, υποαλλεργικό λάδι, που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες, ακόμα και σε βρεφικό δέρμα. Μάλιστα, αποτελεί το καλύτερο λάδι για μασάζ σε μωρά και μικρά παιδιά. Όταν απαλά τρίβετε το δέρμα με αυτό, απορροφάται πλήρως, στοιχείο που το καθιστά ιδανικό για μετά το ντους. Για να ενισχύσετε την απορρόφηση ,προτού εφαρμόσετε το λάδι το δέρμα, ζεστάνετέ το ώστε να φτάσει στη θερμοκρασία του σώματος. Το αμυγδαλέλαιο έχει ελαφριά υφή και εύκολα εισχωρεί στο δέρμα, καθαρίζοντας  και ανοίγοντας τους πόρους.

Στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας για καθαρισμό και ενυδάτωση, μας βοηθά να δώσουμε φυσική λάμψη στο πρόσωπο μας. Η ενυδατική του δράση είναι μεγάλη  ,αφού κάνει το δέρμα απαλό και απίστευτα λείο!!
Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο με ελαφριά υφή, καθόλου κολλώδες και άοσμο που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και την ενυδατώνει σε βάθος. Προέρχεται από την έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε ,Κ ,Β1 ,Β2 ,Β6 , μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα.

Με μεταξένια απαλή αίσθηση το αμυγδαλέλαιο έχει μια ποικιλία από οφέλη για την υγεία που βοηθούν το σώμα μας από μέσα προς τα 
έξω.

Οι πιο γνωστές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου:

Αμυγδαλέλαιο για υγιή μαλλιά!

Αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά, και ειδικά για τις ταλαιπωρημένες άκρες. Χρήση αμυγδαλέλαιου στις άκρες των μαλλιών, λίγες ώρες πριν το λούσιμο θα τις ενυδατώσει και θα τις δυναμώσει.

Αμυγδαλέλαιο για υγιές δέρμα!

Έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα. Παράλληλα, προσφέρει στο δέρμα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και λόγω της λεπτής του υφής, απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει το αίσθημα της λιπαρότητας.

Αμυγδαλέλαιο για τους μαύρους κύκλους και για δυνατές βλεφαρίδες!

Θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών αλλά και τις βλεφαρίδες. Βοηθά σημαντικά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων ενώ τα πολύτιμα συστατικά του έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.

Αμυγδαλέλαιο την αφαίρεση του μακιγιάζ!

Το αμυγδαλέλαιο δεν κλείνει τους πόρους και απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ. Επιπλέον, αποτρέπει τη δημιουργία ακμής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος.

Αμυγδαλέλαιο για τα χείλη!

Το αμυγδαλέλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα σκασμένα χείλια από το κρύο καθώς τα μαλακώνει, και βοηθά στην γρήγορη επούλωσή τους. Η γεύση του είναι απαλή και καθόλου δυσάρεστη.

Αμυγδαλέλαιο για μασάζ και ενυδάτωση!

Το συχνό μασάζ με αμυγδαλέλαιο βοηθά στη θεραπεία του ξηρού δέρματος και προσθέτει λάμψη στο πρόσωπο. Το μασάζ με το λάδι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενυδατώνει το ξηρό και θαμπό δέρμα αποτελεσματικά. Είναι ένα μαλακτικό που βοηθά στο να καταπραΰνει και ν’ απαλύνει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το για μασάζ προσώπου για να διώξετε όλα τα προβλήματα του δέρματος όπως κύκλους κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες και την ακμή.

Αμυγδαλέλαιο για χέρια και πόδια!

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα ελαφρύ έλαιο και δεν αφήνει τόση λιπαρότητα όσο τα άλλα έλαια. Για αυτό αποτελεί ιδανική λύση και για το σώμα. Απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει το τα σημεία με ξηρότητα σε χέρια και πόδια  και  χαρίζει απαλότητα.

Είναι σε πρακτική γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλο και για την τσάντα μας!!

Τρόποι χρήσης:

Θρεπτική και τονωτική μάσκα μαλλιών:

Ρίξτε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο στις ρίζες των μαλλιών κάνοντας ελαφρύ μασάζ και μετά, απλώστε σε όλα τα μαλλιά. Αφήστε το για 30 λεπτά και μετά λουστείτε.

Για ξεκούραση των ματιών:

Αναμειγνύουμε στην παλάμη μας λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και εφαρμόζουμε με απαλές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών, κάνοντας ένα απαλό μασάζ.

Για καθαρισμό του προσώπου:

Απλώστε στο πρόσωπό σας λίγο αμυγδαλέλαιο και τρίψτε απαλά για 2-3 λεπτά. Αφήστε το λίγα λεπτά ακόμη. Βρέξτε μια πετσέτα με ζεστό νερό, στύψτε την και τοποθετήστε την στο πρόσωπό σας. Οι πόροι θα ανοίξουν, αφαιρώντας έτσι τις ακαθαρσίες. Περάστε το πρόσωπο με ένα υγρό μαλακό σφουγγαράκι και τέλος, ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Για όμορφα χείλη:

Περάστε τα χείλη σας με λίγο αμυγδαλέλαιο .

Tips:
Επειδή το αμυγδαλέλαιο είναι σχεδόν άοσμο, μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια με άρωμα της αρεσκείας σας, για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα αν το χρησιμοποιείτε σαν λάδι για μασάζ.


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.
Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να αναζητούμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία Dimitra Balsam και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά. Με την εταιρία Dimitra Balsam απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης…

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Dimitra Balsam για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dimitra-balsam.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου