Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Caudalie review


Caudalie

Ημέρες γιορτής για… την επιδερμίδα!

Γειά σας Glamorous,

Χριστούγεννα!Το έλατο είναι πάντα το κέντρο της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το κακό είναι ότι το σπίτι γίνεται χάλια από τα φυλλαράκια του. Τα Αλεξανδρινά λουλούδια δίνουν κομψότητα στο τραπέζι σας, αλλά για να τα φροντίσετε θα πρέπει να είστε τουλάχιστον γεωπόνος…  Ποιος δεν λατρεύει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων; Όλοι όμως έχουμε ήδη μπει στο Christmas mood και ονειρευόμαστε εκείνες τις βραδιές με φίλους, νόστιμο φαγητό και ζεστά ροφήματα.

Κι αν νιώθετε να σας βγαίνει η κούραση και δε μπορείτε να σκεφτείτε αφήστε μας να σας δώσουμε λίγη έμπνευση… χωρίς να χάσετε καθόλου από τη μαγεία των ημερών; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία!

Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από τα Χριστούγεννα για... πλήρη ανανέωση! Δείτε το ως μια ευκαιρία για να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό σκεφτόσασταν. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήναν και πολύ χρόνο, μπορείτε να ξεκλέψετε μία ημέρα και να την αφιερώσετε σε εσάς και μόνο! Θα δείτε ότι θα διασκεδάσετε και θα ανέβετε ψυχολογικά! Πριν... ξεχυθείτε στα μαγαζιά, πάρτε συμβουλές από την εταιρία Caudalie για να επιλέξετε την κατάλληλη περιποίηση για την επιδερμίδα μας, αλλά και τι είναι ευεργετικό για αυτή, τι θα μπορούσε να της λείπει και τι μπορούμε να κάνουμε για να την κρατήσουμε απαλή.
 Επειδή λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να δείχνουμε άψογες αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την περιποίηση… νωρίς! Από σήμερα για την ακρίβεια και στόχος μας είναι να έχουμε επιδερμίδα με λάμψη.
Να θυμάστε: Όση κι αν είναι η κούραση και όποια τα προβλήματα, τα Χριστούγεννα είναι μαγικές στιγμές και η ιδανική ευκαιρία για να γίνετε δημιουργικοί , να κάνετε το σπίτι σας μια ζεστή, γιορτινή φωλιά για όλους και με εσάς πρωταγωνίστρια!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι ιδρυτές του Caudalie είναι η Mathilde και  Bertrand Thomas. Όλα ξεκίνησαν στο Μπορντώ, στην καρδιά των αμπέλων στο Château Smith Haut Lafitte, το κτήμα που ανήκε στους γονείς της Mathilde. Το Caudalie είναι μια μοναδική ιστορία αγάπης, φύσης, πάθους, τυχαίων συναντήσεων και μιας αίσθησης περιπέτειας!
Δίνοντας πίσω στη γη αυτό που μας δίνει κάθε μέρα: Αυτός ήταν ο στόχος τους όταν ξεκινήσανε να αφιερώνουνε το 1% των παγκόσμιων πωλήσεών τους σε έργα αναδάσωσης. Από το 2012, φυτεύουνε και προστατεύουνε πάνω από 4 εκατομμύρια δέντρα και στις 4 γωνιές του κόσμου.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Caudalie VINOSOURCE S.O.S THIRST- QUENCHING SERUM


Έναν ορό, μα ποιον ορό;

Από μικρά παιδιά μάθαμε να περιμένουμε τις γιορτές με μια ευχάριστη ανυπομονησία. Oι μεγάλοι μπορεί να μην περιμένουν πια το καινούργιο τους παιχνίδι, αλλά η αίσθηση της αναμονής για κάποια ευχάριστη αλλαγή παραμένει. Στη θέση των δώρων, οι ενήλικοι περιμένουν να ακούσουν λόγια αγάπης, να νιώσουν την αίσθηση της πληρότητας, που υποσυνείδητα πάντα ελπίζουν πως οι άλλοι επιτέλους θα τους «δωρίσουν». Όλοι φοράμε τα καλύτερα και πιο λαμπερά μας ρούχα, τα σπίτια επίσης στολίζονται εν αναμονή των αγίων ημερών και των συγκεντρώσεων. Tο υποσυνείδητο μήνυμα που καταγράφεται είναι πως κάτι σημαντικό θα συμβεί, κάτι για το οποίο όλοι προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Oι προσδοκίες μεγαλώνουν.
Η γιορτή των Χριστουγέννων θεωρείται η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, καθώς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούμε από τη πίεση της καθημερινότητας, να διασκεδάσουμε μέσα στο κλίμα των γιορτών, να βιώσουμε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και να συναντήσουμε φίλους που αγαπάμε.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της κοσμετολογίας.

Μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου σας  τελευταία στιγμή. Επιλέξτε για τη φροντίδα του μια θεραπεία  που δεν θα σας ταλαιπωρήσει, θα είναι αναίμακτη και αποτελεσματική.
Αναζητήστε τρόπο να ενυδατώσετε άμεσα την επιδερμίδα σας και να της χαρίσετε μία αξεπέραστη λάμψη..

Για να είσαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και σύμμαχός σας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι το Caudalie Vinosource S.O.S THIRST- QUENCHING SERUM.

Το Caudalie Vinosource S.O.S THIRST- QUENCHING SERUM, είναι «πολυτάλαντο» και έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Βασισμένο στη τεχνογνωσία ενυδάτωσης, προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, και είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα. Ο ισχυρός ενυδατικός ορός αποκατάστασης της υγρασίας, ιδιαίτερα κατάλληλος για αφυδατωμένες επιδερμίδες. "Αιχμαλωτίζει" και διαρκώς διαχέει νερό βαθιά στο δέρμα, προκειμένου να επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας στο πρόσωπο, κάνοντάς το μαλακό και εύπλαστο. Χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Όσες γυναίκες το δοκίμασαν κυριολεκτικά τον… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Τα συστατικά που περιέχει από νερό από βιολογικό σταφύλι, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες απελευθερώνουν τα ενεργά συστατικά τους στα σημεία που έχει ανάγκη το δέρμα μας.
Το δέρμα δείχνει ορατά πιο νεανικό. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική ,σφριγηλή, βελούδινη και το δέρμα ανακτά την νεανική του εμφάνιση.
Προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λεία και υγιή όψη. Αποκτήστε την υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε.
Έχει πολύ ανάλαφρη υφή και πολύ πλούσια , που δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και δεν <<τραβάει>>την επιδερμίδα σας. Ενισχύει τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, προστατεύοντας το εσωτερικό των κυττάρων από την οξείδωσή του και τη δημιουργία ελευθέρων ριζών.

Το δέρμα σας θα αποκτήσει βελούδινη υφή , απαλό σαν μετάξι, με λάμψη και φωτεινότητα.
Το άρωμα του είναι ανάλαφρο και χαλαρωτικό!!
Ολη  η πολυτέλεια βρίσκετε μέσα στην συσκευασία της που είναι κατάλληλη και για ταξίδια!

Ενυδάτωση για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Υποαλλεργικό. Μη φαγεσωρογόνο, Χωρίς paraben.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό, πρωί και βράδυ, πριν την κρέμα ημέρας/νυκτός.



Caudalie VINOSOURCE S.O.S INTENSE MOISTURIZING CREAM


Ένα δώρο για την επιδερμίδα!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της χαράς, μια γιορτή που ταξιδεύει τους «μεγάλους» πίσω, στα παιδικά τους χρόνια και τους κάνει να βγάζουν στην επιφάνεια την καλή τους πλευρά, προσφέροντας στους γύρω τους το καλό και μοιράζοντας χαμόγελα.
Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων μας γεμίζουν προσμονή.

Ακόμα και εάν δεν έχουμε ιδιαίτερα εορταστικά σχέδια, για όλους μας οι γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε δώρα, να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε.
H αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όσο πιο εντυπωσιακές και όμορφες γίνεται. Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει πια σε απόσταση αναπνοής και όλοι μας τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε τα καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις μας, παραμελώντας τον εαυτό μας, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε χρόνο και χρήματα ούτε για τα βασικά, πόσο μάλλον για μια κούρα ομορφιάς. 
Εκτός από την αναζήτηση του κατάλληλου ενδύματος για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τις κατάλληλες θεραπείες για ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο.  Μέσα στο εορταστικό αυτό σκηνικό ,σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε τη γοητεία μας με τεχνικές αναίμακτες και αποτελεσματικές δίχως νυστέρια και χειρουργεία.

Και όμως, σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα σύγχρονα όπλα που έφεραν την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς με θεαματικά αποτελέσματα χάρις στα καλλυντικά την Caudalie και την VINOSOURCE S.O.S INTENSE MOISTURIZING CREAM.

Πρέπει να φροντίζουμε το πρόσωπό μας, διότι η ενυδάτωση είναι απίστευτα σημαντική και τον χειμώνα.

Με την κρέμα Caudalie VINOSOURCE S.O.S INTENSE MOISTURIZING CREAM η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Είναι ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Η κρέμα προσώπου Vinosource Creme SOS Hydration Intense της Caudalie, έχει πλούσια υφή και προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.
 Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Είναι μια κρέμα που αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας . Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.
Περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Βιολογικό έλαιο σταφυλιού: με ενυδατικές ιδιότητες. Έλαιο μπουράντζας: θρέφει την επιδερμίδα. Πολυφαινόλες: με αντιγηραντικες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.. Ολα αυτά δρουν συνεργικά για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου δερματικού φραγμού, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, προωθούν την κυτταρική αναγέννηση και προσφέρουν λάμψη.

Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Από την πρώτη εφαρμογή της σειράς, το αποτέλεσμα είναι εμφανές: η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και ελαστική, ενώ τα σημάδια κούρασης και η θαμπή όψη έχουν αντικατασταθεί με μία φυσική λάμψη. Όσο συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμαι, το πρόσωπό μας θα δείχνει ολοένα και πιο υγιές.
Η κρέμα Caudalie VINOSOURCE S.O.S INTENSE MOISTURIZING CREAM καταπολεμά τη θαμπή όψη, αναπληρώνει την υγρασία και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, προσφέροντας μοναδική άνεση.

Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. . Απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.….. Χρησιμοποιείτε την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η μεταξένια και ελαφριά υφή της κρέμας απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας ένα αίσθημα απαλότητας.


Αποτέλεσμα:

  • Ενυδατώνει, καταπραΰνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα
  • Χαρίζει άνεση που διαρκεί.
  • Αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.


Με φρέσκο και λεπτό, άρωμα που συνδυάζει πράσινες νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, φύλλα λεμονιάς, αγγούρι και φρέσκια μέντα. Έίναι σε στρογγυλή, κομψή, συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας..
Χωρίς parabens, PEG,.silicon. Κατά των δοκιμών σε ζώα.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε την Caudalie Vinosource Creme SOS Hydration Intense, πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο και λαιμό.



Caudalie RESVERATROL FACE LIFTING SOFT CREAM


Όσα φέρνει η ώρα, η μέρα, ο χρόνος!


Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Τι είναι όμως αυτό που την προκαλεί; Το βιολογικό μας ρολόι που χτυπά ακατάπαυστα ή το εχθρικό περιβάλλον που μας «τραυματίζει»;
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο χρόνος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα χωρίς εμείς να μπορούμε να το αποτρέψουμε. Η πρόκληση βρίσκεται στην πρόωρη γήρανση.
Μια μικρή ρυτίδα στο μέτωπο. Λεπτές γραμμές στα μάτια. Αλλαγές ανεπαίσθητες για τους γύρω μας, ανησυχητικά  σημάδια για μας. Από τη στιγμή αυτή, μέχρι ο χρόνος να πάρει οριστικά τη ρεβάνς, συμβαίνουν πολλά  κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. …
Συνήθως, αντιλαμβανόμαστε το δέρμα σαν ένα τεράστιο περιτύλιγμα του σώματός μας. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ζωντανό όργανο -το μεγαλύτερο του οργανισμού- πολυλειτουργικό, καθρέφτης της υγείας μας και αξιόπιστος «κυματοθραύστης» των εξωτερικών επιθέσεων που δεχόμαστε.

Επίσημα ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης για την επιδερμίδα ξεκινά την επομένη της γέννησής μας. Όμως αυτή η διαδικασία αργεί πολύ να αποτυπωθεί στην επιφάνεια.
Αργεί στα αλήθεια; Γιατί λοιπόν τότε κάποια σημάδια- σκουρόχρωμες κηλίδες, ρυτίδες, θαμπό χρώμα, τραχιά υφή- είναι πολύ νωρίς έντονα ορατά ;

Ξεκινάμε από τη φυσιολογία του δέρματος. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο λεπτή από εκείνη του σώματος άρα και πιο ευάλωτη. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι μόνιμα εκτεθειμένη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις, κάθε άλλο παρά ευνοϊκές, περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο εμφανίζονται πρόωρα, τις περισσότερες φορές, τα ίχνη γήρανσης.

Στην ηλικία των 20 χρόνων η ανανέωση των κυττάρων γίνεται με ταχείς ρυθμούς, κάθε «γρανάζι» του δέρματος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού και η νεανική επιδερμίδα -που τροφοδοτείται σταθερά με λιπίδια και την απαραίτητη υγρασία- έχει όψη λαμπερή και σφριγηλή. Στα 30, τα κύτταρα αρχίζουν να... καθυστερούν. Η ανανέωσή τους ακολουθεί πιο αργούς ρυθμούς και η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και άτονη, λόγω της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας δεν συγκρατεί ικανοποιητικά την απαραίτητη υγρασία και η ανισορροπία αυτή οδηγεί στην αφυδάτωση και στο σχηματισμό των πρώτων ρυτίδων. Δέκα χρόνια αργότερα, η κυτταρική ανανέωση είναι ακόμα πιο αργή, ενώ γύρω στα 50 η παραγωγή νέων κυττάρων έχει πλέον περιοριστεί στο 50%.

Μπορούμε να την προλάβουμε;

Ναι, χωρίς αμφιβολία.

Η εξωγενής γήρανση ή οι ρυτίδες του σύγχρονου life style- αφού στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε μια σειρά από καθημερινές λανθασμένες επιλογές και τρόπο ζωής-, σε αντίθεση με την ενδογενή ή βιολογική που οφείλεται στη φυσιολογική φθορά με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να προληφθεί . Πρώτη και βασική κίνηση η σωστή «εκπαίδευση» . Γνωρίζοντας τους παράγοντες, μπορούμε με την έγκαιρη και σωστή φροντίδα να οχυρώσουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα στις επιθέσεις.

Ξεκινάμε από την καθημερινή αντιοξειδωτική προστασία. Πλήθος ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, που αξιοποιούνται ανάλογα από τη βιομηχανία της ομορφιάς, προσφέρουν την ασπίδα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Σε εμάς δεν απομένει παρά η τελική επιλογή. Εννοείται ότι η ενυδάτωση παραμένει βασικός στόχος στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις επαρκείς ώρες ύπνου και την αποχή από κακές συνήθειες, βλέπε κάπνισμα, είναι σίγουρο πως έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ο λόγος πλέον στα γονίδια..

Πρωταγωνιστής κατά της γήρανσης είναι η κρέμα Caudalie RESVERATROL FACE LIFTING SOFT CREAM.

Η Caudalie RESVERATROL FACE LIFTING SOFT CREAM είναι αντιγηραντική, αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, για θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και περιορισμό της δημιουργίας ελευθέρων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επαναστατική αυτή κρέμα που καταπολεμά τις ρυτίδες είναι για γυναίκες που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Παρέχει συνεχής επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η σύνθεσή της περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων ενεργών δραστικών συστατικών και εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting, για λείο και νεανικό δέρμα, ενώ παράλληλα, από την πρώτη εφαρμογή συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα μειώνοντας τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης.

Επιπλέον, είναι εκχυλισμένη με ρεσβερατρόλη (η ρεσβερατρόλη ανακαλύφθηκε από τους μίσχους των άμπελων και αποτελεί συστατικό-επανάσταση στην "αντι-γήρανση", που επιτείνει φυσικά την σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος. Κανένα άλλο μόριο δεν έχει αναφερθεί σε τόσες επιστημονικές δημοσιεύσεις στον τομέα της υγείας,  ιδίως στον τομέα της εκφύλισης των κυττάρων. Η ρεσβερατρόλη έχει αυξημένη αποτελεσματικότητα έναντι του στρες και εξαιρετική δερματική βιοδιαθεσιμότητα, δεδομένου ότι είναι σταθεροποιημένο με λιπαρά οξέα).

Η παραγωγή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότητα του δέρματος αυξάνεται σημαντικά (ινοβλάστες, κολλαγόνο, ελαστίνη και sirtuins) και η διαδικασία της γλυκοζυλίωσης που προκαλεί βαθιές ρυτίδες εξουδετερώνεται. Η Caudalie Resveratrol αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης στην πηγή τους. Διαχέεται στην επιδερμίδα και ενισχύει τους ινοβλάστες για τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα και να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου Τέλος, ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος, πεπτίδια, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα.

Ενεργούν σε συνέργεια για την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, παρέχοντας αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ομαλή ανανέωση των κυττάρων, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα. Είναι η στοχευμένη κίνηση για να λειάνετε και να γεμίσετε τις ρυτίδες . Το πρόσωπό σας γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Πρέπει και εσείς να είστε μία από εκείνες που θα απολαμβάνουν τα μεγάλα και πραγματικά οφέλη που μπορούν να προσφερθούν μόνο από αυτή την κρέμα!

Έχει ελαφρύ και υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!

Μη φαγεσωρογόνα, μη φωτοτοξική, μη-κυτταροτοξική και μη-μεταλλαξιογόνα. Δερματολογικά ελεγμένη.  Χωρίς paraben, phenoxyethanoles.  Κατά των δοκιμών σε ζώα.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε κάθε πρωί σε πρόσωπο και τον λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.




Caudalie BEAUTY ELIXIR


Be a Queen!

 Μολονότι δεν μας είχε πειράξει και τόσο που δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού του, ο χειμωνιάτικος καιρός εντέλει αποφάσισε να κάνει τις πρώτες... σποραδικές εμφανίσεις του. Εκείνη που αντιλαμβάνεται άμεσα την αλλαγή -και το δείχνει- είναι η επιδερμίδα μας. Και μας ζητά να προσαρμόσουμε την φροντίδα της καταλλήλως.
Και ξαφνικά, η επιδερμίδα μας φαίνεται πιο ξηρή, πιο θαμπή και άτονη, τη νοιώθουμε να «τραβάει». Όχι, δεν είναι ιδέα μας, είναι η αντίδρασή της στο κρύο, τη βροχή και τον αέρα, τα συνήθη καιρικά φαινόμενα δηλαδή που σηματοδοτούν το πέρασμα από στο χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται, όπως κι εμείς, ενισχυμένη προστασία, ίσως και κάποιες μικροαλλαγές στις συνήθειες μας.

Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την Πρωτοχρονιά ενισχύουμε τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης με ένα εντατικό «πρόγραμμα» δράσης που θα προσφέρει ορατή λείανση στην όψη του δέρματος και θα κάνει το τέλειο να δείχνει…τελειότερο.
Έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές τη σημασία της ενυδάτωσης στην καθημερινή φροντίδα. Για να έχουμε όμως μια, όχι μόνο ενυδατωμένη αλλά και… ευχαριστημένη επιδερμίδα, μετράει και ο τρόπος που θα της προσφέρουμε την υγρασία που τόσο χρειάζονται τα κύτταρά της. Η ενυδάτωση είναι η πιο απλή κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που αποδεδειγμένα προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε κάθε τύπο ή ηλικία δέρματος. Ξεκινά από τη νεανική ηλικία και γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη όσο περνούν τα χρόνια.

Όταν αναφερόμαστε στην ενυδάτωση της επιδερμίδας στην ουσία υπονοούμε την «παροχή» υγρασίας.

Πριν οι μικρές υπερβάσεις των γιορτών «γράψουν» στην επιδερμίδα σας, υιοθετήστε το Caudalie BEAUTY ELIXIR -μια απλή κίνηση που θα τη βοηθήσει να συνέλθει και να ξαναβρεί τη φρεσκάδα της !

Το Caudalie BEAUTY ELIXIR είναι ελιξίριο ομορφιάς για λείανση & λάμψη. Εμπνευσμένο από το "ελιξίριο της νεότητας" που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας, το ελιξίριο αυτό λειαίνει τα χαρακτηριστικά, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.  Αποτελεί θεραπεία για τη νωθρότητα της επιδερμίδας των καπνιστών και ιδανικό after shave για τους άνδρες.
Αισθησιακό αρωματικό νερό με λεπτές νότες που προσφέρει ενυδάτωση και αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα. Όταν ψεκάζεται, το σπρέι σκορπά ένα πέπλο από μικρά σταγονίδια που προσφέρουν άμεση αίσθηση δροσιάς. Ενυδατωμένη, χαλαρωμένη και υπέροχα αρωματισμένη επιδερμίδα. Το νερό αυτό «ξυπνάει» την επιδερμίδα το πρωί και την αναζωογονεί πριν από μία βραδινή έξοδο. Εκτός από την άμεση δροσιά, ενυδάτωση και αναζωογόνηση που προσφέρει, η συστηματική χρήση του έχει ευεργετικά οφέλη για την επιδερμίδα του προσώπου. Προσδίδει λάμψη στο δέρμα και το πρόσωπο αποκτά μία πιο ομοιόμορφη όψη.

Είναι ένα νερό που περιέχει εκχυλίσματα από λουλούδια. Τα λουλούδια αυτά προσδίδουν στο προϊόν ένα εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα μαγευτικό, μεθυστικό και σαγηνευτικό άρωμα που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.
Είναι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ, λειαίνει τις λεπτές γραμμές,  συσφίγγει τους πόρους και δίνει boost λάμψης! Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει κάποια αίσθηση λιπαρότητας. Αντιθέτως, λόγω του ψεκασμού νιώθετε δροσιά και αναζωογόνηση.
Μπορείτε να ψεκάσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε για ενυδάτωση και άρωμα.

Επιδερμίδα λαμπερή, βελούδινη και ενυδατωμένη επί ώρες.
Με το Caudalie BEAUTY ELIXIR κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει βασίλισσα!
Είναι σε μορφή σπρέι, ιδανικό για εύκολη εφαρμογή σε όλο το πρόσωπο.
Κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες!

Το Caudalie Beauty Elixir κυκλοφορεί σε μπουκαλάκια των 30 και των 100ml και είναι σε γυάλινη πολυτελή συσκευασία με ασημί καπάκι.

Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε πριν τη χρήση.  Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Χρήση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Συμβουλή:

Οι επαγγελματίες το εφαρμόζουν μεταξύ του foundation και της πούδρας για να σταθεροποιήσουν make-up.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Caudalie υποδέχεται τις φετινές γιορτές στην πιο πολυτελή εκδοχή τους! Καθώς Πρωτοχρονιά χωρίς δώρα δεν γίνονται, η Caudalie ετοίμασε την απόλυτα προσωποποιημένη πρόταση για εσάς και τους αγαπημένους σας με προϊόντα για περιποίηση και διαμόρφωση!
Τα προϊόντα της Caudalie μπαίνουν σε γιορτινές συσκευασίες, έτοιμες να ντύσουν με πολυτέλεια το μπουντουάρ σας. Συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Κάντε δώρα από την Caudalie, γιατί γι’ αυτούς που αγαπάς περισσότερο, αξίζει να επιλέγεις τα καλύτερα!


Ευχαριστώ την εταιρία Caudalie για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://en.caudalie.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου